Σελίδες

Δευτέρα 13 Δεκεμβρίου 2010

Γεμάτη "παλμό" και γαλανόλευκες η συγκέντρωση κατά της "κάρτας του πολίτη"


Πλημμύρισε γαλανόλευκες το Σύνταγμα στη συγκέντρωση κατά της "κάρτας του πολίτη"

Σε μια μαχητική συγκέντρωση με παλμό, εξελίχθηκε η εκδήλωση διαμαρτυρίας μπροστά στη Βουλή των Ελλήνων ορθοδόξων χριστιανών, εναντίον των κυοφορούμενων σχεδίων της εθνομηδενιστικής και εξουσιαστικής αριστεράς, για την κάρτα του πολίτη. Σε μια από τις καλύτερες συγκεντρώσεις αυτού του τύπου που έχουν γίνει τα τελευταία χρόνια, χιλιάδες Ελλήνων διατράνωσαν τη βούλησή τους να αγωνιστούν κατά των σχεδίων της παγκοσμιοποίησης και της ηλεκτρονικής της διακυβέρνησης να επιβάλλουν την τυραννία.
Λίγο μετά την έναρξη της εκδήλωσης, στην οποία παρέστησαν περίπου 4000 πολίτες, οι μετέχοντες κατέλαβαν το οδόστρωμα και έκλεισαν (για πάνω από μια ώρα) για την κυκλοφορία των οχημάτων, τη Λεωφόρο Αμαλίας, στο ύψος της Βουλής, αναγκάζοντας την Τροχαία να εκτρέψει την κίνηση προς την οδό Φιλελλήνων, μέσω της οδού Ξενοφώντος.

Μπροστάρηδες οι ιερείς
Στους παριστάμενους απευθύνθηκαν διαδοχικά στελέχη θρησκευτικών οργανώσεων, που εξέφρασαν σε πολύ υψηλούς τόνους την κάθετη αντίθεσή τους στη μεθόδευση για το φακέλωμα των πολιτών και τη φαλκίδευση των ελευθεριών των Ελλήνων. Επίσης, έγινε συλλογή υπογραφών κατά της κάρτας του πολίτη και μοιράστηκαν CD με υλικό που αναδεικνύει τις φρικιαστικές λεπτομέρειες της υπόθεσης (βλέπετε μικροτσίπ με το 666, το χάραγμα του αντίχριστου κλπ), αλλά και πολλά φυλλάδια με ενημερωτικό υλικό. Ιδιαίτερη μνεία έγινε από τους ομιλητές για τη συγκέντρωση προσωπικών στοιχείων, με σκοπό τον έλεγχό μας, αλλά και την από-ιεροποίηση της ανθρώπινης ύπαρξης, μέσω της «αριθμοποίησής» μας.
Η παρουσία πολλών και ιδιαίτερα μαχητικών κληρικών στη συγκέντρωση, ανέδειξε την αδυναμία της Αρχιεπισκοπής να «μαζέψει» τις αντιδράσεις για λογαριασμό της Νέας Τάξης Πραγμάτων και κατέστησε τους ιερείς σημαιοφόρους στον αγώνα για την προάσπιση των δικαιωμάτων των Ελλήνων ορθοδόξων.


Κατά του Αρχιεπισκόπου όλοι
Οι ομιλητές κράτησαν αμείωτο το ενδιαφέρον των παριστάμενων, στρέφοντας τα πυρά τους και κατά όλων όσων παρακολουθούν αδρανείς τις μεθοδεύσεις του συστήματος. Φυσικά, ακούστηκαν συνθήματα κατά των πολιτικών, ενώ δεν ήταν λίγες οι αιχμές κατά του «αδρανούς» Αρχιεπισκόπου (της αριστεράς και της «προόδου»), ο οποίος άκουσε τα εξ αμάξης, ενόψει κιόλας της προκλητικής για τους Έλληνες συναυλίας σήμερα, στον Άγιο Παντελεήμονα...
Οι παριστάμενοι διατράνωσαν τη βούλησή τους να μην παραλάβουν την κάρτα του πολίτη και να ζητήσουν από την Πολιτεία μια εναλλακτική λύση, σημειώνοντας ότι όποιος αποδεχθεί την παραλαβή, αρνείται στην ουσία το βάπτισμά του. Τέλος, αφού έψαλλαν τον Ακάθιστο αλλά και τον Εθνικό Ύμνο, πραγματοποίησαν πορεία προς τη Μητρόπολη.
Εθνικά Θέματα