Σελίδες

Κυριακή 27 Μαρτίου 2011

Οι Τουρκοκύπριοι, κύριοι τουρκοπροσκυνημένοι, θέλουν με λίγα λόγια να αντικαταστήσουν το διεθνές δίκαιο με το ΔΙΚΑΙΟ ΤΗΣ ΚΛΕΠΤΑΠΟΔΟΧΗΣ. Ο αγγλοσιωνιστικός ηγεμονισμός δεν θα περάσει στην Κύπρο!

Μήνυμα προς Τουρκοκύπριους και τουρκοπροσκυνημένους


Οι τουρκοκύπριοι στις πρόσφατες διαδηλώσεις τους κατά της εξάρτησης της οικονομίας τους από την Τουρκία , έδειξαν ότι δεν σέβονται ούτε την ιστορική αλήθεια , ούτε τη δημοκρατία και τις αρχές της , ούτε τα ανθρώπινα δικαιώματα , ούτε τις αρχές του δικαίου.

Έδειξαν επίσης πως δεν κατανοούν τις γεωστρατηγικές αλλαγές που τέθηκαν με την ένταξη της Κυπριακής Δημοκρατίας στην Ευρωπαϊκή Ένωση. Αλλαγές οι οποίες δεν θα επιτρέψουν στη Τουρκία για πολύ ακόμα να κατέχει ευρωπαϊκό έδαφος και να παρεμποδίζει την αναγκαία επέκταση της Ευρωπαϊκής Ένωσης στο χώρο της Βορείου Αφρικής και της Μέσης Ανατολής .

Επειδή λοιπόν ούτε σέβονται, ούτε κατανοούν τα νέα δεδομένα ,ζητούν να τους παραχωρηθούν προς αποκλειστική εκμετάλλευση τα αρπαχθέντα από την βάρβαρη τουρκική εισβολή του 1974. Θέλουν με λίγα λόγια να αντικαταστήσουν το διεθνές δίκαιο με το ΔΙΚΑΙΟ ΤΗΣ ΚΛΕΠΤΑΠΟΔΟΧΗΣ.

Προς αυτή την κατεύθυνση συγκλίνει και η παρέα των τουρκοπροσκυνημένων και αγγλόδουλων ηγετίσκων που μαζί με μια φούχτα πλουτοκρατών κυβερνούν το τόπο από το 1960 μέχρι σήμερα. Ούτε και αυτοί κατάλαβαν πως το βουερό ποτάμι της ιστορίας πλησιάζει και θα παρασύρει στο πέρασμα του και αυτούς και τα χάρτινα όνειρα τους.

Θέλουμε να πούμε και προς τους τουρκοκύπριους και προς τους τουρκοπροσκυνημένους, που για μας βράζουν στο ίδιο καζάνι ,πως αν θέλουν να παραμείνουν σε αυτή τη πατρίδα οφείλουν να σεβαστούν αξίες και αρχές και να αποδεσμευτούν , οι μεν τουρκοκύπριοι από τον τουρκικό επεκτατισμό , οι δε τουρκοπροσκυνημένοι από τον αγγλοσιωνιστικό ηγεμονισμό. Τότε θα καθαρίσει ο δρόμος που οδηγεί σε μια λύση πραγματικής δημοκρατίας και άρσης των αδικιών που επέβαλε η εισβολή .

ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ

Ανεξάρτητων υποψηφίων βουλευτών Λεμεσού

Αντώνη Πιερίδη – Λουκά Σταύρου

Επαναδραστηριοποίηση

Θα ήθελα να ευχαριστήσω όλους τους φίλους του "Ήπειρος, η πατρίδα μας" που μου συμπαραστάθηκαν όλες αυτές τις δύσκολες δώδεκα ημέρες που το ιστολόγιο έμεινε ανενεργό εκφράζοντας την συμπαράστασή τους με ποικίλους τρόπους.  Συνεχίζουμε όπως πριν. Οδυσσεύς 

Μετά 12ήμερη απουσία εξ αιτίας σοβαρών προβλημάτων το « Ήπειρος η πατρίδα μας » επαναδραστηριοποιείται από σήμερα 1300 ώ.