Σελίδες

Τετάρτη 23 Μαρτίου 2016

Δώστε στην Ελλάδα την φύλαξη των (ελληνικών) μικρασιατικών ακτών αν θέλετε να σωθεί η Ευρώπη.

Αγαπητοί συνευρωπαίοι (Άγγλοι, Γάλλοι, Γερμανοί και Ολλανδο- Βέλγοι....)
Ενώ αποδεδειγμένα δεν είστε ικανοί να φυλάξετε ένα αεροδρόμιο, μια πλατεία ή δύο σταθμούς μετρό, είστε εύκολοι στην κριτική και στην καταδίκη της Ελλάδας όσον αφορά την φύλαξη των συνόρων της των χιλίων διακοσίων είκοσι οκτώ (1228) χλμ χερσαίων και με περισσότερες από δεκατέσσερις χιλιάδες (14000) χλμ ακτογραμμών.....  
Αντί να παίζετε σικέ παιγνίδια σε βάρος της χώρας μας τόσο με την FRONDEX όσο και με τις (δήθεν) περιπολίες του ΝΑΤΟ.
Αντί να κάνετε τα στραβά μάτια παίζοντας τα παιγνίδια της Τουρκίας.
Αντί να είστε κοντόφθαλμοι ηλίθιοι, αν θέλετε να σωθείτε, σας παρακαλώ και σας προκαλώ ανοικτά!!!!
Δώστε σ' εμάς τους Έλληνες  την φύλαξη των (ελληνικών) μικρασιατικών παραλίων και θα δείτε για πότε διορθώνουμε τα πράγματα. 
Ακόμη και με την μειωμένη, λόγω υπογεννητικότητας, επάνδρωση του στρατού μας, και την από μεταπολίτευσης έως σήμερα μεθοδευμένη  υποβάθμιση του στρατού μας να είστε σίγουροι ότι εμείς, οι Έλληνες, θα σταματήσουμε τόσο το προσφυγικό-μεταναστευτικό κύμα όσο και την τρομοκρατική απειλή στην ευρωπαϊκή ήπειρο. 
Και μην ξεχνάτε ότι και για τα δύο, υπογεννητικότητα και υποβάθμιση του στρατού μας, μεθοδευμένα και σκόπιμα εσείς και οι «Αμερικανοί σύμμαχοί μας» συμβάλατε με όλες σας τις δυνάμεις με την συνδρομή ντόπιων παραγόντων (ανάξιοι αμοραλιστές πρωθυπουργοί, πουλημένα κόμματα, προδότες  μηντιάρχες και εκδότες) ώστε να φθάσουμε σαν κρατική οντότητα στο σημερινό χάλι.
Και να είστε σίγουροι ότι εμείς, ο ελληνικός λαός που σύντομα θα τακτοποιήσουμε τα εσωτερικά μας, επειδή μάθαμε από τα παθήματα του παρελθόντος, δεν πρόκειται να κάνουμε τα σφάλματα του ελάχιστου και γελοίου Ελβενιζέλου [του επονομαζόμενου από τους αστείους πολιτικούς μας «Εθνάρχου», τις γελοιότητες του οποίου (κουμπαριές, χοροί κτλ) επιμένουν συνεχώς να επαναλαμβάνουν).
Δώστε μας μια ευκαιρία ενάντια στα σχέδια της Νέας Τάξης Πραγμάτων που στην πραγματικότητα είναι και σχέδια που αποβλέπουν στην υποδούλωσή σας και θα δείτε για πότε η Τουρκία παύει να είναι παράγοντας τρομοκρατίας αλλά  και, χάρις και εξ αιτίας  σας, περιφερειακός μπαμπούλας και υπονομευτής της παγκόσμιας  ειρήνης

Με καθόλου εκτίμηση και ελάχιστη, όση απέμεινε, ανοχή
Οδυσσεύς Πάτσης