Σελίδες

Παρασκευή 2 Αυγούστου 2013

Βόμβα Χαϊκάλη: Πρωθυπουργό Καρμανλή με όλα τα κόμματα!!!


Ένωση όλων των κομμάτων-πλην της Χρυσής Αυγής- με πρωθυπουργό τον Καραμανλή και αντιπρόεδρο τον Τσίπρα.
Πολιτικό σάλο έχει προκαλέσει η αναφορά του βουλευτή των Ανεξαρτήτων Ελλήνων Παύλου Χαϊκάλη κατά την διάρκεια πρωινής ενημερωτικής εκπομπής του Αντ1, όπου ο βουλευτής πρότεινε την ένωση όλων των κομμάτων-πλην της Χρυσής Αυγής- με πρωθυπουργό τον Καραμανλή και αντιπρόεδρο τον Τσίπρα.
Σύμφωνα με όσα αναφέρει το kourdistoportocali.com o καλός βουλευτής δεν θα έπαιρνε την σχετική πρωτοβουλία εάν δεν είχε το ok του Πάνου Καμμένου. Από το πλευρά του αρχηγού των ΑΝΕΛ δεν παραλείπουν να αναφερθούν στην φιλική σχέση ανάμεσα στον Πάνο Καμμένο και τον Κώστα Καραμανλή. Οι δύο άνδρες τα λένε συχνά ενώ πρόσφατα γευμάτ
ισαν στη Ραφήνα μετά από μια καλή ψαριά του Πάνου στα νερά της Ικαρίας-μια κακαβιά μούρλια.


Πηγή: paraskhnio.gr

Η Τελευταία Άποψη του Ρωσικού ΥΠΕΞ για το Κοσσυφοπέδιο


ΓΡΑΦΕΙ Ο ΠΑΡΑΤΗΡΗΤΗΣ ΤΩΝ ΒΑΛΚΑΝΙΩΝ

Η «Φωνή της Ρωσίας» ζήτησε από τον Διευθυντή της Δ’ Διεύθυνσης Ευρωπαϊκών Υποθέσεων του Υπουργείου Εξωτερικών της Ρωσίας Αντρέι Μασλόφ να σχολιάσει τις εξελίξεις στα Βαλκάνια:

Επιτρέψτε μου να σας κάνω μερικές ερωτήσεις, οι οποίες ενδιαφέρουν το κοινό μας. Ο σερβικός λαός κάνει ότι είναι δυνατό για να διατηρήσει το Κοσσυφοπέδιο και τα Μετόχια, ανεξάρτητα από την επιδίωξη των δυτικών κρατών να διαχωρίσουν αυτά τα εδάφη από τη Σερβία και να δημιουργήσουν δεύτερο αλβανικό κράτος. Ποια είναι η θέση της Ρωσίας στο συγκεκριμένο ζήτημα;

Η θέση της Ρωσίας στη διευθέτηση του ζητήματος του Κοσσυφοπεδίου παραμένει αναλλοίωτη. Η Μόσχα σταθερά και με συνέπεια υποστηρίζει τις θεμελιώδεις αρχές του διεθνούς δικαίου, το σεβασμό της ανεξαρτησίας και της εδαφικής ακεραιότητας των κρατών στα διεθνώς αναγνωρισμένα τους σύνορα. Η υποστήριξη από τη Μόσχα και το

"ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΕΝΣΩΜΑΤΩΘΟΥΝ" ΕΛΕΓΕ. Ο Χέλμουτ Κολ ήθελε να διώξει το 50% των Τούρκων


Aπόρρητο μέχρι τώρα έγγραφο της βρετανικής κυβέρνησης αποκαλύπτει ότι το 1982 ο καγκελάριος της Γερμανίας Χέλμουτ Κολ είχε συζητήσει με την Μάργκαρετ Θάτσερ το πως θα μειώσει κατά 50% μέσα σε τέσσερα χρόνια τον αριθμό των Τούρκων που ζούσαν στην Γερμανία.
Το Spiegel δημοσιεύει ότι ο τότε νεοεκλεγείς καγκελάριος της Δυτικής Γερμανίας είχε μιλήσει στην Θάτσερ για το σχέδιό του κατά τη διάρκεια μιας συνάντησής τους στη Βόννη την 28η Οκτωβρίου 1982.
«Ο καγκελάριος Κολ είπε ότι ήταν απαραίτητο τα επόμενα τέσσερα χρόνια να μειωθεί ο αριθμός των Τούρκων κατά 50% – αλλά δεν μπορούσε να δηλώσει κάτι τέτοιο δημόσια. Είναι αδύνατον η Γερμανία να ενσωματώσει τον τρέχοντα αριθμό των Τούρκων μεταναστών», αναφέρεται στα πρακτικά που επί 30 χρόνια ήταν απόρρητα.
«Η Γερμανία δεν έχει κανένα πρόβλημα με τους Πορτογάλους, τους Ιταλούς, ακόμα και τους νοτιοασιάτες, διότι οι κοινότητες αυτές ενσωματώνονται καλά», είχε πει ο τότε

ΣΕ ΚΛΕΒΟΥΝ ΑΛΛΑ ΕΣΥ ΧΑΛΑΡΑ..... ΠΩΣ ΤΟΝ ΠΙΝΕΙΣ ΤΟΝ FREDDO ΕΙΠΑΜΕ?


πηγή Και για όσους δεν κατάλαβαν, ας το δουν κι εγγράφως!!
(πατήστε για μεγέθυνση)



Πυρήνας της οργάνωσης DHKP-C στην Ελλάδα - Βρήκαν γιάφκα στα Εξάρχεια (pics)

Διεθνή εντάλματα για τρομοκρατία εκκρεμούσαν στα ονόματα των Τούρκων που συνελήφθησαν ανοικτά της Χιου σε σκάφος - οπλοστάσιο. Σύμφωνα με ανακοίνωση της Αστυνομίας, και οι δύο τους καταζητούνται αφού φέρονται να ανοήκουν στην τρομοκρατική οργάνωση «Επαναστατικό Λαϊκό Απελευθερωτικό Κόμμα-Μέτωπο» (DHKP-C), η οποία δρα στην Τουρκία.
Πρόκειται για τον 55χρονο Χασάν Μπιμπέρ που ήταν ένας από τους Τούρκους που επέβαινε στο σκάφος. Μάλιστα ο Υπουργός Εσωτερικών της Τουρκίας τον κατονόμασε ως δράστη βομβιστικής επίθεσης στην Άγκυρα.
Ο δεύτερος Τούρκος συνελήφθη στην Τουρκία και εις βάρος του εκκρεμεί ευρωπαϊκό ένταλμα σύλληψης από τη Γερμανία. Ο λόγος είναι η καταδίκη του από τα γερμανικά δικαστήρια για χρηματοδότηςη τρομοκρατών. Ο συγκεκριμένος συλληφθέντας μάλιστα, κυκλοφορούσε με πλαστό γαλλικό διαβατήριο, το οποίο είχε κλαπεί τον περασμένο Απρίλιο από τον στρατιωτικό ακόλουθο της Γαλλικής Πρεσβείας στην Ελλάδα. Για το πλαστό διαβατήριο, ήδη προφυλακίστηκε έπειτα από εντολή εισαγγελέα. C, όπως ισχύει και για τον προαναφερόμενο. 

Βουλγαρικό Κόμμα: Υπεύθυνες όλες οι κυβερνήσεις για τον «Μακεδονισμό» των Σκοπίων



Αύγουστος 2013. Σόφια.

Το κόμμα ‘Ataka’ καταδικάζει όλες τις κυβερνήσεις της Βουλγαρίας, οι οποίες δεν αντιμετώπισαν τον Μακεδονισμό, καθώς οι επίσημες πολιτικές της Βουλγαρίας δεν αρνήθηκαν, επίσης, το Μακεδονισμό, δεν υποστήριξαν το βουλγαρισμό και δεν σταμάτησαν την αποδόμηση της βουλγαρικής ταυτότητας στα Σκόπια.
Αυτό δήλωσε ο βουλευτής Αντριάν Ασένοφ, από το ‘Ataka’ εξ ονόματος της κοινοβουλευτικής ομάδας.
Ο ίδιος αναφέρθηκε σε προϋποθέσεις για την ένταξη των Σκοπίων στην Ευρωπαϊκή Ένωση.

Η κυβέρνηση έχει μοναδική ιστορική ευθύνη
« Οι προϋποθέσεις αυτές είναι ο τερματισμός της εκχώρησης δικαιωμάτων και παραποίησης της βουλγαρικής ιστορίας και του πολιτισμού, ο τερματισμός της δίωξης των Βουλγάρων στο νοτιοσλαβικό κράτος, συμπεριλαμβανομένης και της παρακολούθησης και της παρενόχλησης, των διώξεων, διακρίσεων, της πολιτιστικής γενοκτονίας», δήλωσε ο Ασένοφ.
«Θέλουμε να ευχαριστήσουμε τις βουλγαρικές οργανώσεις και τους Βουλγάρους στον νοτιοσλαβικό κράτος. Τώρα έχουμε μια ιστορική ευκαιρία που δεν θα επαναληφθεί. Θέλω να καλέσω τη βουλγαρική κυβέρνηση να αναλάβει αυτήν την ιστορική ευκαιρία που δεν θα συμβεί ξανά- χωρίς μια σταγόνα αίματος, με επιδέξια διπλωματία και πολιτική για την επίτευξη του βουλγαρικού εθνικού συμφέροντος», πρόσθεσε.

Κεφάλι κερδίζουν. Γράμματα χάνουμε!

του Θανάση Μαυρίδη

Ας πούμε ότι εμφανίζεται αύριο ένας άνθρωπος από το πουθενά και προσφέρεται να επενδύσει στην χώρα 30 δισεκατομμύρια ευρώ με έναν όρο: Να σταματήσει το πολιτικό σύστημα να ευνοεί συστηματικά την διαπλοκή και να ισχύουν για όλους οι ίδιοι κανόνες. Όχι να ευνοηθεί ο ίδιος, αλλά να μην είναι στημένο το παιγνίδι. Τι πιστεύετε ότι θα συμβεί; Είναι εντυπωσιακό το γεγονός ότι δεν δυσκολευτήκατε να βρείτε την απάντηση!

Όχι θα έλεγαν! Και θα το εμφάνιζαν σαν να έσωσαν την Ελλάδα από τα... νύχια του διεθνούς και εγχώριου καπιταλιστικού κεφαλαίου. Όχι θα έλεγαν, επειδή το βασικό τους μέλημα είναι να μην αλλάξουν οι ισορροπίες που έχουν διαμορφωθεί αμέσως μετά την μεταπολίτευση.

Υπάρχουν ισχυροί δεσμοί μεταξύ των "νέων τζακιών" και του πολιτικού προσωπικού που καθιστούν σχεδόν αδύνατο να κοπεί ο ομφάλιος λώρος του κράτους με τους κρατικοδίαιτους επιχειρηματίες. Και το βλέπουμε αυτό σχεδόν καθημερινά. Δεν τους νοιάζει η επιχειρηματικότητα, αλλά η διαφύλαξη αυτής της ολέθριας σχέσης.

Νὰ τσακίσῃ ἡ Ἀκρόπολη μὲ τὸ βάρος της τὴν Βαγγελικὴ Βουλὴ καὶ να γίνῃ καὶ πάλι ἡ Ἀθήνα ἅγιος τόπος τοῦ πολιτισμοῦ, χωρὶς ἐδαφικὰ σύνορα, μὲ διαχειριστὲς ἱερεῖς τῶν Τεχνῶν καὶ τῶν Γραμμάτων!!!


Ave CaesarMorituri te salutant!

Τακτικό Μέλος της Καναδικής Ακαδημίας
Καθηγητής Πανεπιστημίου της Οττάβας,
Επίτιμος Πρόεδρος του Ιδρύματος «Δημήτρη Κιτσίκη» ΝΠΔΔ

Ἡ ἑλληνικὴ κοινωνία τσαλαβουτᾶ, μετὰ ἀπὸ τὴν πτώση τῆς ἑλληνικῆς ἐπαναστάσεως τοῦ 1967-1974, σὲ ἕναν ἄνευ προηγουμένου «δημοκρατικό» βόθρο τῆς πλατείας Κολωνακίου καὶ τοῦ ἡμικυκλίου τῆς Βουλῆς, περιμένοντας ἀπελπιστικὰ τὴν λαοκρατικὴ ὀργὴ ποὺ θὰ καθαρίσῃ ὑπὸ τὸν Ἡρακλῆ, σὲ διάστημα μίας καὶ μόνον ἡμέρας, τοὺς στάβλους τοῦ Αὐγεία. Οἱ στάβλοι αὐτοὶ στεγάζουν ἑκατοντάδες κεφάλια βουλευτῶν καὶ ἔχουν νὰ καθαριστοῦν ἐδῶ καὶ τριάντα χρόνια.
Ὁ πρώην ὑπουργὸς Οἰκονομικῶν Γιῶργος Παπακωνσταντίνου, ὡς Saint Just στὸ ἰκρίωμα, δεξὶ χέρι τοῦ ΓΑΠ-Ῥοβεσπιέρρου, ἀνεφώνησε, ἀπευθυνόμενος στὸν ἀνθρωποφάγο Βαγγέλη Τούρκογλου-Βενιζέλο Ἰντὶ Ἀμὶν Νταντά, τὸ Ave Caesar!Πράγματι, ἡ ἀλληλοεξόντωση αὐτὴ θυμίζει Θερμιδοριανὴ Ἀντίδραση τοῦ 1794 καὶ ἀγγέλλει τὴν ἕλευση τοῦ ῥοβεσπιερρικοῦ Βοναπάρτη, τὴν ἐπάνοδο τῆς Μοναρχίας

Ονόμασαν ελληνική γη, Γαλιλαία! Πότε, επιτέλους, η ελληνική εκκλησιαστική ιεραρχία θα πάψει να είναι ο ουραγός του εβραϊσμού;

Πολύ με ενόχλησε το γεγονός, της μέσω της τακτικής ενημέρωσής μου από το ΠΕΝΤΑΠΟΣΤΑΓΜΑ, ότι ελληνικό έδαφος ονομάσθηκε- βαπτίσθηκε-δηλώθηκε- μένει στην συνείδηση νεαρών Ελληνόπουλων με το όνομα «Γαλιλαία», έστω και αν πρόκειται για κατασκηνώσεις χριστιανικού μοναστηριού, αυτού των «παπαρο-παπαροκάδων». Με ποιο δικαίωμα αυτοί οι φανατισμένοι (πλεονασμός) ζηλωτές δίνουν με τέτοια ευκολία σε ελληνικό έδαφος το όνομα εδάφους που κατέκτησαν και προσάρτησαν στο ψευδοκράτος τους, με την έννοια ότι ποτέ δεν είχε μακραίωνα ελεύθερη ζωή, οι Εβραίοι; Χάθηκε να δώσουν στον τόπο αυτό της «ψυχαγωγίας», με την πραγματική σημασία της λέξεως θέλω να πιστεύω, ένα ελληνικό ή συνδυασμό ελληνικών ονομάτων όπως «Γαλήνη», «Παράδεισος», «Χριστιανική Γαλήνη ή Παράδεισος», «Ψυχαγωγία» ή «Χριστιανική Ψυχαγωγία», «Ενάρετη Ζωή», «Άγιο Όρος», «Ελεούσα» και τόσα άλλα; Έπρεπε οπωσδήποτε να δώσουν και σε ελληνικό έδαφος εβραϊκό όνομα;
Δεν ξέρουν ή δεν θέλουν να «χωνέψουν» ότι ο Χριστιανισμός δεν θα υπήρχε αν δεν είχε τεθεί υπό την σκέπην της ελληνικής σκέψεως πράγμα που κατάλαβαν νωρίς - νωρίς οι Έλληνες Πατέρες της Εκκλησίας και ο ιερός Αυρήλιος Αυγουστίνος (354-430 μ.Χ.) που συνδύασαν την πλατωνική και την νεοπλατωνική σκέψη σε ένα αρραγές σύνολο προς την χριστιανική ιδέα ώστε να οικοδομηθεί η θεωρία της Εκκλησίας ως «θείας πολιτείας»; Ότι με την «σπουδή» και την ανάλυση της σκέψεως και του έργου των Ελλήνων Πατέρων και του Αυγουστίνου συχετίζεται η «εξ-ευρωπαϊσμένη» βαρβαρότητα με το αρχαίο πνεύμα; Ότι οι φιλόσοφοι του Μεσαίωνα είτε πλατωνίζουν είτε αριστοτελίζουν και είτε ακολουθούν τον

Οι πυλώνες; της παρακμής

του Α. Φρυδά, πρώην δημάρχου της υπό κατοχήν Μόρφου 


Έκπληκτοι και ανήμποροι ν΄αντισταθούμε, βλέπουμε με δέος γύρω μας τα περί πατρίδος αδιέξοδα. Και οσμιζόμαστε την καθολική δυσοσμία που αναδύεται από τα έδρανα των Ανακριτικών και Διερευνητικών Επιτροπών, να μολύνουν τους πάντας και τα πάντα.
Βλέπουμε την επικράτηση των εμμονών και των ιδεοληψιών, που απαγορεύουν στο δίκαιο να ανατείλει. Και τους «πεφωτισμένους» να εξακολουθούν να ευνοούν τον κόσμο, όχι όπως τον βλέπουν, αλλά όπως τον αντιλαμβάνονται. Καλυπτόμενοι από το διεφθαρμένο κοινωνικοπολιτικό και οικονομικό καθεστώς των ανικάνων.
Βλέπουμε τα κοντραπάντα να βρίσκονται επωνύμως στο προσκήνιο. Τον κανιβαλισμό και τη βαρβαρότητα των τραπεζών να εδραιούνται. Τη διανόηση να ευνουχίζεται και τους διανοούμενους της Δικαιοσύνης να μετατρέπονται σε υπηρέτες της Λερναίας Ύδρας της εξουσίας και του συστήματος. Τον δε πολιτισμό να εμπορευματοποιείται, άθυρμα του πολιτικαντισμού. Και τη διαφθορά, το βόρβορο και την πενία να θριαμβεύουν. Αλλά και τη «δικαιοσύνη του ισχυρού» συνεχώς να παλινορθώνεται. Τη δε Ευρωπαϊκή Ένωση να εξευτελίζεται αναισχύντως και να μας εξευτελίζει, χωρίς λαϊκή τιμωρία.
Οι πολίτες βιώνουν λοιπόν την παρακμή. Σιωπούν όμως, εγκλωβισμένοι στο πρόσκαιρο, στην

Η στροφή του Πούτιν. Γιατί η Ρωσία κοιτάζει προς την Ανατολή

Οι Ηνωμένες Πολιτείες στρέφονται προς την Ασία. Το ίδιο κάνει τώρα και η Ρωσία. Αντί να αντισταθμίσει την Κίνα, όμως, η Ρωσία στοχεύει απλώς στο να καταθέσει μια πρόωρη αξίωση σε μια νέα παγκόσμια τάξη - μια τάξη στην οποία οι μεγάλες δυνάμεις, όπως υποθέτει, θα είναι πιο ασιατικές από όσο δυτικές.

των Fiona Hill και Bobo Lo

Τον Ιούνιο φέτος, ο Ρώσος πρόεδρος Βλαντιμίρ Πούτιν, μιλώντας στο Διεθνές Οικονομικό Φόρουμ στην Αγία Πετρούπολη, διατύπωσε την πρόθεσή του να αντιγράψει κατά τι τις Ηνωμένες Πολιτείες και να στραφεί ανατολικά. Ανακοίνωσε φιλόδοξα σχέδια για την τόνωση της οικονομικής ανάπτυξης της Ρωσίας δίνοντας έμφαση στην περιοχή Ασίας-Ειρηνικού και όχι στις παραδοσιακές αγορές της στην Ευρώπη. Πρότεινε μαζικές επενδύσεις στις υποδομές, συμπεριλαμβανομένης της αναβάθμισης της διασιβηριακής σιδηροδρομικής γραμμής για την καλύτερη σύνδεση της χώρας του με τον Ειρηνικό. Και εξήρε την κρατική πετρελαϊκή εταιρεία Rosneft για τη σύναψη μιας σημαντικής συμφωνίας εξαγωγών με την Κίνα. Η ομιλία έλαβε χώρα λιγότερο από ένα χρόνο αφότου ο Πούτιν φιλοξένησε την ετήσια συνάντηση των ηγετών τής Οικονομικής Συνεργασίας Ασίας-Ειρηνικού στο Βλαδιβοστόκ, μια εκδήλωση που αξιολογήθηκε ως το πάρτι της Ρωσίας για την έξοδό της στον κόσμο - ή τη νέα έξοδό της στον κόσμο - μετά από δεκαετίες στρατηγικής και οικονομικής παραμέλησης ακόμη και για την δική της Άπω Ανατολής.

Η μετατόπιση της οικονομικής εστίασης μπορεί να ακούγεται παρόμοια με την στροφή των ΗΠΑ προς την Ασία, και η Ρωσία έχει όντως αρχίσει να επαναβεβαιώνει την στρατιωτική της παρουσία στην περιοχή της Ασίας-Ειρηνικού, όπως κάνουν οι Ηνωμένες Πολιτείες και

Αιγαίο και Βραζιλία: Οι δύο ειδήσεις που πήγαν άκλαυτες

Την προηγούμενη Τετάρτη, 31 Ιουλίου, δύο σημαντικές και φαινομενικά ασύνδετες μεταξύ τους ειδήσεις πέρασαν μέσα στην απόλυτη σιωπή.

Φυσικά.

Το πρώτο θερινό τμήμα της Βουλής βρισκόταν στη δεύτερη από τις τρεις ταραχώδεις ημέρες συνεδρίασής της σε Ολομέλεια, συζητώντας δύο σημαντικά για τη χώρα και την κοινωνία νομοσχέδια (για τον τουρισμό και τα αυθαίρετα) επί των οποίων δύσκολα μπορούσε να διαφωνήσει κανείς – αλλά στην Ελλάδα διαφωνούμε για να διαφωνούμε (με το θέμα θα ασχοληθούμε σε επόμενο σημείωμα).

Έτσι, οι δύο σημαντικές ειδήσεις πήγαν άκλαυτες.

Την Τετάρτη, λοιπόν, 31 Ιουλίου, έξι τουρκικά μαχητικά αεροσκάφη (4 F-4 και 2 F-16), πέταξαν πάνω από τους Φούρνους και αναχαιτίστηκαν από τους άνδρες της Πολεμικής μας Αεροπορίας.

Την ίδια μέρα, στη μακρινή Βραζιλία, σημειώνοντας σφοδρές συγκρούσεις μεταξύ διαδηλωτών και δυνάμεων ασφαλείας, καθώς οι πρώτοι ζητούσαν την παραίτηση του κυβερνήτη του Σάο Πάολο, κατηγορούμενου για διασπάθιση δημοσίου χρήματος.

Η αστυνομία προέβη σε εκτεταμένη χρήση δακρυγόνων και σπρέι πιπεριού, με τους διαδηλωτές να κατηγορούν τις αρχές για υπερβολική χρήση βίας και να ζητούν να διαλυθεί ο παραστρατιωτικός βραχίονας της βραζιλιάνικης αστυνομίας.

Τι είναι αυτό που συνδέει τα δύο γεγονότα, τα οποία εξαφανίστηκαν από την

Αστυνομική επιτυχία ή «Οτζαλάν Νο 2»;

Η πραγματικά εντυπωσιακή επιτυχία των διωκτικών αρχών της χώρας μας αναφορικά με την εξάρθρωση, ή μερική εξάρθρωση κουρδικών πυρήνων, φέρνει στην επιφάνεια σημαντικά ερωτήματα αναφορικά με την συγκεκριμένη υπόθεση αλλά και με το γενικότερο στρατηγικό πλαίσιο στο οποίο κινείται η ελληνική εξωτερική πολιτική.
Του Δρ. Γεωργίου Κ. Φίλη
Οι φίλοι αναγνώστες του «defence-point.gr» έχουν ενημερωθεί σε προηγούμενη ανάρτησή για όλες τις λεπτομέρειες αναφορικά με την επίσημη εκδοχή της επιχείρησης αλλά και των ευρημάτων αυτής τα οποία είναι εξόχως ενδιαφέρονται τόσο για τις μελλοντικές κινήσεις και τους σχεδιασμούς του DHKC όσο και για τις διασυνδέσεις της οργάνωσης στη χώρα μας. Όπως αναφέρει η ανακοίνωση, η συνεργασία μεταξύ των διαφόρων υπηρεσιών ασφαλείας της χώρας μας υπήρξε άψογη – υποδειγματική και φυσικά αξίζουν συγχαρητηρίων τα μέλη των μονάδων που έλαβαν μέρος στη συγκεκριμένη επιχείρηση.
Είναι προφανές πως η επιχείρηση ήταν προσχεδιασμένη εδώ και καιρό αφού τη σύλληψη του σκάφους στο ανατολικό Αιγαίο, ακολούθησαν έφοδοι από τις δυνάμεις ασφαλείας σε διάφορες περιοχές της χώρας για να συλλάβουν Κούρδους και εγχώριους συνεργάτες τους.
Συμπέρασμα: Η υπόθεση είναι σαφές ότι δεν μπορεί παρά να είναι «στημένη», αφού οι έφοδοι σε διάφορους στόχους ανά τη χώρα δεν έγιναν με αφορμή στοιχεία που προέκυψαν από τις συλλήψεις και την ανάκριση, αλλά σχεδόν ΤΑΥΤΟΧΡΟΝΑ. Είναι προφανές ότι οι δυνάμεις ασφαλείας γνώριζαν για τη μεταφορά του οπλισμού (επιμένουμε βέβαια ότι και αυτές οι σημαίες λίγο περίεργες μας φαίνονται ακόμα, σαν προσπάθεια να πειστούμε