Σελίδες

Κυριακή 2 Ιανουαρίου 2011

Τι επιδιώκουν; Θα πάντρευε η αντιρατσίστρια Παπαρήγα την κόρη της με έναν Αφγανό λαθρομετανάστη;

Τολμούν να με αποκαλούν ρατσιστή εμένα τον Έλληνα επειδή δεν θέλω στην χώρα μου, που δεν έχει την δυνατότητα να συντηρήσει ούτε εμένα τον Έλληνα, τους κάθε είδους λαθρομετανάστες. Ποιοι;

Άγγλοι, Γάλλοι , Γερμανοί, Δανοί και Ολλανδοί που κρατούσαν  μέχρι χθες, σε κατάσταση στυγνής δουλείας όλους αυτούς που σήμερα κτυπούν την πόρτα της Ελλάδας  Ιρανούς, Ιρακινούς, Αφγανούς και λοιπούς λαούς Μέσης Ανατολής και ολόκληρης της Αφρικής. Αυτοί που ανακάλυψαν το δουλεμπόριο και πλούτισαν απ' αυτό, εγκαλούν εμένα. Αυτοί που μέχρι χθες (δεκαετία '80) δεν τους θεωρούσαν ανθρώπους αλλά ζώα προσπαθούν να  δώσουν μαθήματα αντιρατσισμού σ΄ εμένα. Αυτοί που τους χρησιμοποιούν, ακόμη και σήμερα σαν πειραματόζωα στις επιστημονικές τους έρευνες (δήθεν εμβολιάζοντάς τους για ασθένειες) κατηγορούν εμάς τους Έλληνες. Αυτοί που  αφού τους εκμεταλλεύθηκαν επί αιώνες, ρουφώντας τους ακόμη και το μεδούλι, τους στέλνουν σ' εμάς για να μας καταντήσουν ίδιους μ' αυτούς.

Αμερικανοί πολίτες που αντί να ντρέπονται για τον ρατσισμό που δείχνουν ακόμη και σήμερα στις μειονότητες της χώρας τους (ισπανόφωνους, μαύρους κτλ) προσπαθούν να μάθουν σ' εμένα τον Έλληνα τρόπο συμπεριφοράς. Αμερικανοί πολίτες που το 1960 χρειάσθηκε επέμβαση του αμερικάνικου στρατού στις πολιτείες του Νότου για να σταματήσει η ρατσιστική μεταχείριση των "μαύρων πολιτών" των ΗΠΑ και η δράση της Κου Κλουξ Κλαν αντί να παραδέχονται την ενοχή τους , ενοχοποιούν εμένα . Αμερικανοί πολίτες που έχουν για πρόεδρο μαύρο απλά και μόνον για να πείσουν τους εαυτούς τους ότι δεν είναι ρατσιστές και για να κατευνάσουν την οργή των μαύρων συμπολιτών τους αντί να ντρέπονται για τους εαυτούς τους θέλουν να ντρέπομαι εγώ.

Κομπλεξικοί Έλληνες μετανάστες και δημοσιογράφοι ανταποκριτές στις ΗΠΑ και στις ευρωπαϊκές χώρες που θεωρούν τον εαυτό τους τυχερό υπηρέτη των δήθεν πολιτισμένων βάρβαρων. Σπουδαιοφανείς με έντονη την τεχνητή και επιτηδευμένη δυσκολία εκφοράς του λόγου στην ελληνική γλώσσα  ίδια μ' εκείνην της Μελίνας των πρώτων της χρόνων στο εξωτερικό (ακούστε τραγούδια της εκείνης της εποχής και θα καταλάβετε ότι μέσα σε πέντε μήνες δυσκολευόταν να μιλήσει τα ελληνικά). Ανθρωπάκια που αντί να ζητήσουν τα ρέστα από τον αφέντη δουλέμπορο Αμερικανό του κάνουν και τεμενάδες προσκαλώντας μας να κάνουμε το ίδιο.

Κομπλεξικοί Έλληνες ραγιάδες δημοσιογράφοι (υπηρέτες του κάθε Μπόμπολα) που νιώθουν ένοχοι γιατί γεννήθηκαν Έλληνες και κάθε γεγονός στο εσωτερικό της χώρας το συνδέουν με τον αντίκτυπο που πιθανόν να έχει στους δυτικούς αλήτες, λες και αναρωτήθηκαν ποτέ τους Άγγλοι, Γάλλοι.... Γερμανοί τι αντίκτυπο θα έχει στους Έλληνες το οποιοδήποτε γεγονός στο εσωτερικό της χώρας τους. Κομπλεξικοί Έλληνες ραγιάδες ίδιοι μ' αυτούς που κρατούσαν σκλάβο στους Τούρκους τον Έλληνα επί τέσσερις αιώνες, γόνοι των συνεργατών των Τούρκων και των Γερμανών κατακτητών μας και πιστοί υπηρέτες του νέου ΔΝΤ κατακτητή.

Κομπλεξικοί Έλληνες ραγιάδες που θα ήθελαν να γεννηθούν πχ Γερμανοί σαν τον γνωστό μου Γιαννιώτη, που όταν πήγε να σπουδάσει στην βόρεια Ιταλία έβαψε τα μαλλιά του ξανθά και άλλαξε το όνομά του σε "Σαράτσεν" για να μην αναγνωρίζουν την ελληνική του καταγωγή για την οποία ντρεπόταν στην χώρα των μαφιόζων γιατί; Μα γιατί είναι κομπλεξικοί.

Κομπλεξικοί Έλληνες πολιτικοί που γνωρίζουν την ανεπάρκειά τους σε όλα τα επίπεδα, πρόθυμοι δούλοι των ξένων αφεντικών τους, με την εύνοια των οποίων αναρριχώνται στα αξιώματα. Έλληνες ραγιάδες πρωθυπουργοί και υπουργοί που τρέμουν ακόμη και στην ιδέα να αντιμετωπίσουν μια Μέρκελ, έναν Ερντογάν ή (το χειρότερο) έναν Γκρουέφσκι ή έναν Μπερίσα γιατί δεν έχουν καμιά πολιτική παιδεία η δε ακαδημαϊκή παιδεία τους μπορεί να είναι και αγορασμένη (έτσι δεν είναι Ντόρα;) ή και πλαστή φτιαγμένη στα εργαστήρια των CIA, KGB, STAZI ή MIT.
Πληρωμένοι πράκτορες ξένων δυνάμεων (Bilderberg) , αλλά και Τούρκων προσπαθούν να με πείσουν ότι μέχρι σήμερα δεν μάθαινα την σωστή Ιστορία, είχα λάθος αντίληψη για τα της θρησκείας μου και τέλος ότι δεν είμαι αυτός που νόμιζα.

Κομπλεξικοί Έλληνες "οπισθοδρομικοί προοδευτικοί", θύματα της δήθεν ιδεολογίας τους, που δήθεν ξεχνούν τον ρατσισμό των Σοβιετικών απέναντι σε όλες τις μειονότητες που ζούσαν σε όλες τις "δημοκρατίες της πλάκας" της αλήστου μνήμης ΕΣΣΔ. Κομματικοί σχηματισμοί που βασικά θεωρούν τους οπαδούς τους, πελάτες των κομματικών τους κερδοφόρων επιχειρήσεων (Κομμουνιστική ΑΕ, Συνασπισμένη Θολοκουλτουριάρικη Αλλοπαρμένοκομμουνιστική ΕΠΕ κτλ). Σχήματα που κάνουν δήθεν εκστρατεία οικονομικής ενίσχυσης για να καλύψουν το ξέπλυμα μαύρου χρήματος που διενεργούν και που  καλύπτουν με την άρνηση , αλήθεια με ποιο θράσος, να δεχθούν τον οικονομικό έλεγχο του κράτους την ύποπτη (και χωρίς να μπορεί να αποδειχθεί χωρίς τον έλεγχο) συναλλαγή τους με εμπόρους όπλων και ναρκωτικών προκειμένου να αποφύγουν την εκ νέου τοποθέτησή τους  εκεί που ανήκουν :
"στα εκτός νόμου και αντεθνικώς δρώντα κόμματα" αλλά για άλλους λόγους σήμερα.
Κόμματα που θεωρούν τους λαθρομετανάστες σίγουρους οπαδούς-πελάτες του... αύριο, θύματα των εύκολων συνθημάτων και της απολιτικής ευκαιριακής ιδεολογίας τους ελπίζοντας ότι έτσι, ίσως αυξήσουν τα μηδενικά τους ποσοστά. Ραγιάδες που πρέπει να έχουν αφεντικό τον κάθε ηγέτη της κάθε κομμουνιστικής υπερδύναμης και με την αντίληψη ότι " ο Έλληνας στρατηγός πρέπει να κάθεται προσοχή μπροστά στον σοβιετικό δεκανέα".

Και τέλος μια κεφαλή της Εκκλησίας της Ελλάδος που έχει αρχίσει ήδη να "βρωμάει". Ένας "λίγος" σε ένα πολύ μεγάλο αξίωμα να παίζει το παιχνίδι της προδοσίας τόσο καλά όσο και οι πολιτικοί μας. Ναι Ιερώνυμε. Και "έξω" έχουν γίνει συναυλίες σε ιερούς ναούς αλλά ήταν θρησκευτικού περιεχομένου με έργα σαν το Misa Criola  ή έργα Μπετόβεν, Μότσαρτ κτλ. Δεν μετέτρεψαν τους ναούς σε μπουζουξίδικα με "καλλιτέχνες" "επιπέδου Νταλάρα" έτσι ώστε να αρχίσουμε να αμφισβητούμε την ιερότητά τους . Ναι Ιερώνυμε σκύψε το κεφάλι στο κατεστημένο για πρόσκαιρες απολαυές και μην παραδειγματίζεσαι από τον Άγγλο επίσκοπο του οποίου η χώρα δεν αντιμετωπίζει δα και το δικό μας πρόβλημα.

Κι εδώ έρχομαι στον τίτλο της ανάρτησης. Μπορούν όλοι αυτοί οι δήθεν αντιρατσιστές να αποδείξουν ότι πιστεύουν, βαθιά και δυνατά, αυτά που λένε;
Θα ενέκρινε η διεθνίστρια Αλέκα μας έναν πιθανό γάμο της κορούλας της με έναν λαθρομετανάστη Αφγανό, Ιρακινό, Αφρικανό ή ακόμη και Ουκρανό; Και αν πει ναι, εμείς σίγουρα θα την πιστέψουμε όπως πιστέψαμε ότι έστελνε "το βλαστάρι" της σε δημόσιο σχολείο!
Θα πάντρευε ο κάθε "πολύς" μεγαλοεκδότης, μεγαλοεργολάβος, μεγαλο....  την κόρη του ή τον γυιό του με κάποιο από τα παιδιά των λαθρομεταναστών;
Από τα πρόσωπα των ημερών τον Καμίνη απαξιώ να τον ρωτήσω ενώ ο Μπουτάρης.... " καλά κρασιά     ..... κουμπάρε ξύδι".
Τότε γιατί θέλουν να "παντρέψουν" τους Έλληνες με κάθε φυλή του πλανήτη; Χωρίς να παραγνωρίζουμε ότι κατά την μακραίωνη Ιστορία της Ελλάδος υπήρξαν επιμειξίες, αυτό που σήμερα επιχειρείται μεσο-μακροπρόθεσμα είναι η δια του βιασμού, λόγω του πλήθους των λαθρομεταναστών,  αλλοίωση της συνοχής του πληθυσμού της χώρας με την συναίνεση των ηλιθίων πολιτικών και θρησκευτικών ταγών μας. Αλήθεια το  επιδιώκουν; Γιατί δεν μας λένε τι δεσμεύσεις έχουν αναλάβει έναντι των αφεντικών τους; 
Γιατί δεν τους διαβολοστέλνουμε όλους ανεξαιρέτως σήμερα και όχι αύριο;