Σελίδες

Πέμπτη 1 Δεκεμβρίου 2011

Συνάντηση Α.Σαμαρά & Φ.Φράγκου - Ενημέρωση προέδρου Ν.Δ. για ΣΣΕ


Image

Με τον πρόεδρο της Ν.Δ. Αντώνη Σαμαρά συναντήθηκε ο πρώην Α/ΓΕΣ Φραγκούλης Φράγκος και τον ενημέρωσε τόσο για την κατάσταση που βρισκόταν ο Ελληνικός Στρατός, τουλάχιστον μέχρι το πολιτικό πραξικόπημα της 1ης Νοεμβρίου, όσο και για το περιστατικό με τον 22χρονο Εύελπι και την συνωμοσία που στήθηκε με στόχο την αποδόμηση των Ε.Δ.
Σύμφωνα με πληροφορίες ο Α.Σαμαράς, πλέον έχει ολοκληρωμένη εικόνα για το περιστατικό, η οποία εικόνα είναι τελείως διάφορη από αυτή που έχει η υπουργός Εθνικής Άμυνας Δ.Αβραμόπουλος. Οι δύο άνδρες συμφώνησαν να βρίσκονται σε στενή επικοινωνία και να ανταλλάσσουν απόψεις για θέματα των Ενόπλων Δυνάμεων.
Στο μεταξύ, ψυχολογικό πόλεμο και διαρκή καψόνια υφίσταται ο 22χρονος Εύελπις αντικείμενο της συνωμοσίας του συστήματος Παπανδρέου-Μπεγλίτη στις Ε.Δ., από την διοίκηση της Σχολής και την «πράσινη» ηγεσία του ΓΕΣ, σε μία προσπάθεια να παραιτηθεί από μόνος του από την Σχολή, αφού σε καμία περίπτωση το δήθεν «αδίκημά» του δεν δικαιολογεί απόταξη, όπως

ΑΔΙΑΦΟΡΙΑ, ΔΙΑΛΥΣΗ ή ΚΑΤΙ ΧΕΙΡOΤΕΡΟ;



Δυστυχώς είναι γεγονός επιβεβαιωμένο απόλυτα, και υπάρχουν και όλα τα σχετικά ντοκουμέντα στο θάλαμο επιχειρήσεων: Η τουρκική κορβέτα BEYKOZ είτε αιφνιδίασε πλήρως το σύστημα έγκαιρης προειδοποίησης και κανείς δεν είχε αντιληφθεί την παρουσία της και την πορεία της χθες το βράδυ, μέχρι που έφτασε στην Άνδρο, είτε υπάρχει de facto συμφωνία διχοτόμησης του Αιγαίου μεταξύ Αθήνας και Άγκυρας. Είναι δυστυχώς γεγονός: το τουρκικό σκάφος εκμεταλλευόμενο την προϊούσα διάλυση των Ενόπλων Δυνάμεων, έφτασε μέχρι την Άνδρο.
Ούτε το ΓΕΕΘΑ, ούτε το Ναυτικό (το οποίο έτσι ή αλλιώς δεν είχε και πετρέλαιο για τα σκάφη του) εντόπισαν την τουρκική κορβέτα, ή απλά δεν

ΙΩΑΝΝΗΣ ΜΕΤΑΞΑΣ : Η ΝΕΑ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΓΕΝΕΑ ΔΥΝΑΤΑΙ Ν'ΑΝΑΣΤΗΛΩΣΗ ΤΑ ΙΔΕΩΔΗ ΠΟΥ ΣΥΝΕΤΡΙΨΕΝ Η ΘΕΟΜΗΝΙΑ - 23 ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ 1935


 

Τὸ κυριώτερον καὶ μεγαλύτερον σύντριμμα τὸ ὁποῖον ἀφῆκεν ὄπισθέν της ἡ φοβερὰ πολεμικὴ θύελλα καὶ ἡ ἐκμετάλλευσις αὐτῆς [ὑπὸ τοῦ κ. Βενιζέλου,] ἦτο τὸ σύντριμμα τῆς πίστεως πρὸς τὰ Ἐθνικὰ Ἰδεώδη. Ὁμιλοῦμεν διὰ τὴν Ἑλλάδα, διότι αὐτὴ μᾶς ἐνδιαφέρει.

Καταστραφέντος τοῦ ἐκτὸς τῶν ὁρίων τοῦ ἐλευθέρου κράτους Ἐλληνισμοῦ καὶ περιορισθείσης τῆς Φυλῆς ἐντὸς τῶν ὁρίων τοῦ ἐλευθέρου κράτους, μὲ τὴν θεωρίαν ὅτι αὐτὸ εἶνε ἡ Ἑλλάς, καὶ τίποτε πάρα πέρα ὄχι μόνον δὲν πρέπει νὰ ἐλπίζωμεν, ἀλλὰ καὶ οὔτε πρέπει νὰ...

Οι δεσμεύσεις Παπαδήμου προς Βρυξέλλες-ΔΝΤ


 
Τι αναφέρει ο πρωθυπουργός στην επιστολή του προς τους επικεφαλής του Ευρωπαϊκού Συμβουλίου, του Eurogroup, της ΕΚΤ, της Κομισιόν και του ΔΝΤ

Picture 0 for Οι δεσμεύσεις Παπαδήμου προς Βρυξέλλες-ΔΝΤ
Την αποφασιστικότητα της κυβέρνησης να συνεχίσει τη διαδικασία της δημοσιονομικής προσαρμογής και των διαρθρωτικών μεταρρυθμίσεων τονίζει ο πρωθυπουργός Λουκάς Παπαδήμος στην επιστολή του προς τους επικεφαλής του Ευρωπαϊκού Συμβουλίου, του Eurogroup, της ΕΚΤ, της Κομισιόν και του ΔΝΤ.
«Θα λάβουμε όλα τα μέτρα ώστε να υλοποιηθούν οι αποφάσεις της 26ης Οκτωβρίου» σημειώνει, υπογραμμίζοντας πως «η παραμονή στο ευρώ διασφαλίζει την οικονομική και χρηματοπιστωτική σταθερότητα και διευκολύνει την εφαρμογή των μεταρρυθμίσεων

Εκεί φτάσαμε γελοίοι της Νέας Δημοκρατίας. Εκεί φτάσαμε άχρηστοι υπουργοί και υφυπουργοί της δεξιάς (υποτίθεται)παράταξης ....

Εκεί φτάσαμε λοιπόν κύριοι άχρηστοι της Νέας Δημοκρατίας! Εκεί φτάσαμε Βαρβιτσιώτη (ο πλέον άχρηστος ΥΕΘΑ ακόμη κι απ' τον Μπεγλίτη αλλά απ' ότι πληροφορούμαι και Παιδείας προ επέλασης ΠΑΣΟΚ), Μεϊμαράκη (ελάχιστε), Μιχαλολιάκε (αλήθεια σε βρίσκει κανείς νηφάλιο σήμερα;) και Τασούλα (τα δικά σου τα κρατώ για την προεκλογική περίοδο εκτός και αν κατέβεις στην Β΄ Αθηνών) να ασχολούνται με το θέμα μου οι αριστεροί και σεις που σας πίστεψα και σας στήριξα να αδιαφορείτε επιδεικτικά με την δικαιολογία ότι είστε αντιπολίτευση; Μα εμείς και όταν, και πάλι, είσαστε αντιπολίτευση σας στηρίξαμε με όλες μας τις δυνάμεις παραβλέποντας τις «προτιμήσεις σας» και τις «σχέσεις σας». Αντε και ....αλήτες. Οδυσσεύς



Ερώτηση για τις συντάξεις των αποστράτων και τις εξόφθαλμες αδικίες που έχουν υποστεί κατέθεσαν βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ στη Βουλή. Επικεντρώνουν την ερώτησή τους στο θέμα της μείωσης κατά 40% των συντάξεων στους κάτω των 55 ετών συνταξιούχους.

Όλη η ερώτηση


Συντάξεις αποστράτων Ενόπλων Δυνάμεων και Σωμάτων Ασφαλείας

Σύμφωνα με την παρ. 10 του άρθρου 1 του Ν.4024/2011 (ΦΕΚ Α΄226), προβλέπεται η μείωση της κύριας σύνταξης κατά 40% για το ποσό άνω το 1000 ευρώ από 01/11/2011 για τους συνταξιούχους που δεν έχουν συμπληρώσει το 55ο έτος της ηλικίας τους.
Στην συνεδρίαση της ολομέλειας της Βουλής για το επίμαχο νομοσχέδιο εκφράστηκε...

ΔΙΕΚΔΙΚΟΥΜΕ!!! - ΟΙ ΑΝΗΣΥΧΙΕΣ ΜΙΑΣ 15ΧΡΟΝΗΣ ΒΟΡΕΙΟΗΠΕΙΡΩΤΙΣΣΑΣ. - ΑΡΑΓΕ ΘΑ ΤΗΝ ΔΙΑΒΑΣΕΙ ΣΤΗΝ ΕΚΠΟΜΠΗ ΤΟΥ Ο ΛΑΖΟΠΟΥΛΟΣ;




Δέν παίζει ρόλο η ηλικία στις γνώσεις αλλά το πώς τις αξιοποιεί κανείς

Σχόλιο : Παραθέτοντας τις σκέψεις της στο παρακάτω κείμενο, η 15χρονη Άννα Γκάγκαλη, μας εκφράζει τις ανησυχίες και τους προβληματισμούς της σχετικά με το Βορειοηπειρωτικό Ζήτημα. Η Άννα με καταγωγή απ' το χωριό Βουλιαράτι της Δερόπολης και γεννημένη στην Ελλάδα, παρόλο το νεαρό της ηλικίας της, έχει ήδη μελετήσει τις ρίζες της και προσπαθεί να δώσει τις δικές της απαντήσεις γύρω απ΄τις εξελιξεις και τα προβλήματα που απασχολούν την ιδιαίτερή μας πατρίδα !Είναι πραγματικά ελπιδοφόρο να βλέπεις παιδιά στην ηλικία της Άννας να μην ξεχνούν και να αναζητούν την δική τους αλήθεια!     


της Άννας Γκάγκαλη

Αν γινόταν καταγγελία της Αλβανίας στους διεθνής οργανισμούς για τρομοκρατία σε βάρος των εκεί Ελλήνων της Β. Ηπείρου, αν ζητούσαμε την εφαρμογή του...

Ο νόμος 4021/2011 και τα συμπεράσματα δικά σας.....



Το τί σημαίνει αυτή η κύρωση μπορούν να μας πουν μόνο οι νομικοί. Έχει σχέση με το μνημόνιο που υπογράφτηκε αλλά δεν πέρασε απ' την βουλή; Πρόκειται για μια σύμβαση που
δεν έχει σχέση με τα όσα θα ψηφιστούν στην βουλή (νέα μέτρα κτλ); Θα υπάρξει άλλο μνημόνιο για να καλύψει την σύμβαση;
Όποιος πάντως θέλει να ενημερωθεί καλύτερα μπορεί να κατεβάσει το ΦΕΚ Α' 218/03.10.2011 και να διαβάσει στο τέταρτο μέρος  το άρθρο 48. Αν έχει κάποια νομική άποψη για το θέμα ας μας ενημερώσει. Κλεισθένης στην Ιδεοπηγή

Νέο αντάρτικο της ΔΑΚΕ - Επίθεση εναντίον Παπαδήμου και ΝΔ Σκληρή γλώσσα για Παπαδήμο και έμμεσες αιχμές προς Σαμαρά από τους «γαλάζιους» συνδικαλιστές με αφορμή τον Προϋπολογισμό.




«Ο εκλεκτός των Βρυξελλών και τραπεζίτης». Κατ’ αυτόν τον τρόπο περιγράφεται ο Πρωθυπουργός Λουκάς Παπαδήμος στη μακροσκελή ανακοίνωση που εξέδωσε η ΔΑΚΕ με αφορμή τη σημερινή απεργιακή κινητοποίηση και ενόψει της ψήφισης του Προϋπολογισμού. 

Οι «γαλάζιοι» συνδικαλιστές, οι οποίοι με σκληρή γλώσσα έχουν απορρίψει το μέτρο της εργασιακής εφεδρείας, σε όποια μορφή του, αφήνοντας αιχμές και για τον κ. Σαμαρά, καλούν εμμέσως τους βουλευτές να πουν «όχι» στον Προϋπολογισμό τον οποίο, όπως έχει ήδη ξεκαθαριστεί, θα ψηφιστεί και από τη ΝΔ: 

«Στην χώρα μας η Κυβέρνηση “EΙΔΙΚΟΥ ΣΚΟΠΟΥ”, με την στήριξη βασικών πολιτικών δυνάμεων, προχωρά στην ψήφιση του 1ου προϋπολογισμού της μεταπολίτευσης, ο οποίος...

Ελλάδα και Ευρώπη


Συντάκτης: Γεώργιος Ε. Σέκερης στο  Διπλωματικό Περισκόπιο
Η οικονομική μας κατολίσθηση και οι ανεπιτυχείς προσπάθειες ανακοπής της έχουν ως επικίνδυνη παρενέργεια – ίσως επικινδυνότερη και από την ίδια την οικονομική μας δοκιμασία – μια γενικευμένη στην ελληνική κοινή γνώμη σύγχυση γύρω από τις σχέσεις της χώρας μας με την Ευρωπαϊκή Ένωση. Ανεύθυνες δημαγωγικές φωνές σπείρουν φόβους για «απώλεια εθνικής κυριαρχίας», μετατροπή μας σε «προτεκτοράτο» των «Ευρωπαίων», κ.ο.κ. Πρόκειται για αποπροσανατολιστικούς ισχυρισμούς ασύμβατους με τη χάραξη σοβαρής εθνικής στρατηγικής. Και η επικράτηση των οποίων θα οδηγούσε την Ελλάδα κατά κρημνών.
Εντασσόμενοι στην ΕΟΚ και εν συνεχεία στην ΕΕ προσβλέψαμε στη συμμετοχή μας σε μια Κοινοτική Ευρώπη, οιστρηλατούμενη από το ομοσπονδιακό όραμα των προ του Δεύτερου Παγκόσμιου Πολέμου, και, ιδίως, των αμέσως μεταπολεμικών θιασωτών της. Και, συνεπώς, ήμαστε έτοιμοι να αποδεχθούμε την εκχώρηση εκτεταμένων κρατικών κυριαρχικών δικαιωμάτων χάριν της ενσωμάτωσής μας σε μια συνεκτική ευρωπαϊκή κοινοπολιτεία ικανή να διασφαλίσει την οικονομική ευημερία και την εξωτερική ασφάλεια των μελών της.
Γνωρίζουμε σήμερα – ορισμένοι το είχαν διαπιστώσει εγκαιρότερα, αλλά αγνοήθηκαν – ότι...

Ο μαλάκας και οι "μαλάκες"


Του Γιώργου Σ. 

Ο Θεόδωρος Πάγκαλος έχει την δική του ιστορία στα πολιτικά δρώμενα της χώρας και οι απόψεις του έχουν...μεγάλο βάρος και καθοδηγούν τις πολιτικές εξελίξεις. Είναι ίσως το αντιπροσωπευτικότερο παράδειγμα της ποιότητας και του ήθους των ανθρώπων που μας κυβέρνησαν και που συνεχίζουν να μας κυβερνούν μέχρι σήμερα. Πάντα εριστικός, προκλητικός και υπερόπτης.

Δεν ξέρουμε αν οι συγκεκριμένες μορφές επιθετικότητας, οφείλονται σε κάποια ψυχολογική εκτροπή ή απλά προέρχονται από την βεβαιότητα του, πως κανείς δεν πρόκειται να τον αγγίξει ότι και να πει. Όπως και να χουν τα πράγματα ο...κύριος που πρόσφατα προανήγγειλετην κυκλοφορία βιβλίου με τίτλο «Όλοι μαζί τα φάγαμε» και υπότιτλο, όπως είπε «ποιοι, πώς, που και πότε», με την τελευταία δήλωσή του ξεπέρασε κάθε όριο.

Le Figaro: "Χρέος 2.500 χρόνων από Ευρώπη προς Ελλάδα"!


Image
Οι δύο Γάλλοι καθηγητές φιλοσοφίας, Thierry Formet και Martin Steffens, δημοσιεύουν ένα κοινό κείμενο στην εφημερίδα Le Figaro, που διαπνέεται από ιδιαίτερα φιλελληνικό πνεύμα, κάνοντας λόγο για "χρέος 2.500 ετών της Ευρώπης απέναντι στην Ελλάδα''.
''Μιλάμε διαρκώς για το ελληνικό χρέος. Χωρίς καν να επισημαίνουμε ότι η Ευρώπη είναι αυτή που, εδώ και 2.500 χρόνια, έχει ένα χρέος προς την Ελλάδα''.

Δ Ε Κ Ε Μ Β Ρ Ι Α Ν Α 1 9 4 4 - ΚΥΡΙΑΚΗ 4 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2011 ΜΝΗΜΟΣΥΝΟ ΥΠΕΡ ΑΝΑΠΑΥΣΕΩΣ ΤΩΝ ΠΕΣΟΝΤΩΝ ΣΤΗΝ ΜΑΧΗ ΤΩΝ ΑΘΗΝΩΝ


                                
   Π Ρ Ο Σ Κ Λ Η Σ Η

            
Ο Πρόεδρος της Ομοσπονδίας Αποστράτων Αξιωματικών Σ.Α.
Υποστράτηγος ΕΛ.ΑΣ. ε.α. ΘΕΟΦΙΛΟΣ ΑΘΑΝΑΣΙΟΥ
Και Τα Μέλη του Δ.Σ.


Σας προσκαλούν να παραστείτε στο ετήσιο μνημόσυνο υπέρ αναπαύσεως των ψυχών των πεσόντων υπέρ πίστεως και πατρίδος στην μάχη των Αθηνών, τον Δεκέμβριο του 1944. Το μνημόσυνο θα τελεσθεί στον Ιερό Ναό του Αγίου Γεωργίου, στο Σύνταγμα Χωροφυλακής Μακρυγιάννη, την Κυριακή 4 Δεκεμβρίου 2011 και ώρα 9.30’π.μ., σύμφωνα με το Πρόγραμμα. Μετά την επιμνημόσυνη δέηση, θα ακολουθήσει η κατάθεση στεφάνων στο μνημείο των πεσόντων.
                                                                                                 Το Διοικητικό Συμβούλιο

                                                        ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ

- 09.30 Πέρας προσελεύσεως προσκεκλημένων και κοινού

- 10.00 Επιμνημόσυνη Δέηση

- 10.30 Ομιλία

- 11.00 Προσκλητήριο Νεκρών

- 11.20 Τήρηση ενός λεπτού σιγής

Εθνικός Ύμνος – Πέρας Εκδηλώσεως


Τεράστιες αυξήσεις αποδοχών σε εν ενεργεία και απόστρατους στρατιωτικούς


ImageΤεράστιες αυξήσεις, στις αποδοχές των εν ενεργεία στελεχών των Ενόπλων Δυνάμεων, οι οποίες ποσοστιαία θα κυμανθούν μεταξύ 150-200% (!), με ταυτόχρονη αύξηση από 50-70% στις συντάξεις των αποστράτων, ανακοινώθηκαν όχι βέβαια στην Ελλάδα, αλλά στη Ρωσία, από το τηλεοπτικό κανάλι των ρωσικών Ενόπλων Δυνάμεων Zvezda TV.
Συγκεκριμένα, θα αυξηθούν κατά 200% οι μισθοί από το επίπεδο του επαγγελματία οπλίτη, μέχρι το επίπεδο του ταγματάρχη, κατά 180% από τον βαθμό του αντισυνταγματάρχη μέχρι τον βαθμό του ταξίαρχου και κατά 150% για τους στρατηγούς. Πάντως αυτό που δίνει το μέτρο της πολιτικής μέριμνας προς τις ρωσικές Ένοπλες Δυνάμεις είναι...

«Προσοχή στη Ρωσία», λέει η Γεωργία στην ΕΕ


Οι δυτικοί πρέπει να ανοίξουν τα μάτια τους και να δουν τι γίνεται γύρω από τη Ρωσία, όπου ο ρώσος πρωθυπουργός Vladimir Putin οικοδομεί την «εκσυγχρονισμένη Σοβιετική Ένωση» με την πρόταση της Ευρασιατικής Ένωσης, τονίζει ο αντιπρόεδρος της γεωργιανής κυβέρνησης, Giorgi Baramidze. 

Εξαιτίας της παθητικής στάσης της Δύσης, η Ρωσία νομίζει ότι μπορεί να χρησιμοποιήσει μεθόδους όπως ο εκβιασμός για να σύρει χώρες στην Ευρασιατική Ένωση, είπε σε αποκλειστική συνέντευξη στη EurActiv.

Σε δημοσίευμα της Izvestia, ο Putin, που αναμένεται να είναι ο επόμενος πρόεδρος της Ρωσίας στις εκλογές του επόμενου έτους, φαίνεται να υπογραμμίζει τις γεωπολιτικές του φιλοδοξίες για

Paul Craig Roberts: Οι τραπεζίτες θα κατασχέσουν τις περιουσίες της Ευρώπης – Η Goldman Sachs έχει τον έλεγχο!


Ο πρόεδρος της Ευρωπαϊκής Κεντρικής Τράπεζας είναι ο Mario Draghi. Αυτός ο κύριος ήταν Αντιπρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της Goldman Sachs International όπως επίσης και μέλος της διαχειριστικής της επιτροπής. Ο Draghi διετέλεσε και ως εκτελεστικός Διευθυντής της Παγκόσμιας Τράπεζας. Προφανώς όταν μιλάμε για τον Draghi ομιλούμε για τον άνθρωπο που βρίσκεται υπό την προστασία των τραπεζιτών.
Ο νέος Πρωθυπουργός της Ιταλίας, ο οποίος διορίστηκε και δεν εκλέχθηκε, ήταν μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου της Goldman Sachs. Ο Mario Monti διορίστηκε στην Ευρωπαϊκή Επιτροπή, μία από τις οργανώσεις που διέπουν την Ευρωπαϊκή Ένωση. Ο Mario Monti είναι... o Πρόεδρος της Τριμερούς Επιτροπής, ενός οργανισμού των ΗΠΑ που προωθεί την αμερικανική ηγεμονία όλο τον κόσμο. Ο Mario Monti είναι επίσης μέλος της λέσχης Bilderberg και ιδρυτικό μέλος της ομάδας Spinelli, μια οργάνωση που δημιουργήθηκε το Σεπτέμβριο του 2010 για τη διευκόλυνση της ένταξης κρατών στην Ευρωπαϊκή Ένωση.
Όπως κάποιοι αποφάσισαν ώστε ένας μη εκλεγμένος από το λαό τραπεζίτης να αναλάβει την Πρωθυπουργία της Ιταλίας, άλλος ένας ίδιος με το όνομα, Λουκάς Παπαδήμος ανέλαβε την Πρωθυπουργία της Ελλάδας. Προφανώς κάποιοι αποφάσισαν να αναθέσουν την διαχείριση των κρατικών δημοσιων χρεων σε τραπεζίτες Πρωθυπουργούς.
Ο νέος Πρωθυπουργός της Ελλάδας κ. Λουκάς Παπαδήμος, ήταν Διοικητής της Τράπεζας της Ελλάδας, από το 2002-2010. Διετέλεσε Αντιπρόεδρος της Ευρωπαϊκής Κεντρικής Τράπεζας, ενώ είναι και μέλος της Τριμερούς Επιτροπής.
Ο Ζακ Ντελόρ, ιδρυτής της Ευρωπαϊκής Ένωσης, υποσχέθηκε στον Βρετανό Πρόεδρο των Συνδικαλιστικών Οργανώσεων το 1988 ότι η Ευρωπαϊκή Επιτροπή θα απαιτήσει από τις κυβερνήσεις να εισαγάγουν φιλεργατική νομοθεσία. Αντ ‘αυτού, βλέπουμε τραπεζίτες Πρωθυπουργούς.
Η Ευρωπαϊκή Ένωση, δεν είναι τίποτα άλλο από ένα σύστημα που συγκεντρώνει τον πλούτο στα χέρια των λίγων και σε βάρος των Ευρωπαίων πολιτών, οι οποίοι προορίζονται, όπως και οι Αμερικανοί, να γίνουν οι …δουλοπάροικοι του 21ου αιώνα.

Συγκλονιστικά στοιχεία για το Ιράκ.Τι αφήνουν και τι παίρνουν μαζί τους οι Αμερικανοί





Τι αφήνουν πίσω τους στο Ιράκ,οι Αμερικανοί που αποχωρούν; Μια χώρα κατεστραμμένη που θα χρειαστεί πολλά χρόνια να σταθεί στα πόδια της. Τι παίρνουν μαζί τους; Πολύ πόνο και μεγάλες απώλειες.

Το Δίκτυο Ελεύθερων Φαντάρων συγκέντρωσε μερικά πολύ ενδιαφέροντα στοιχεία για τον πόλεμο στο Ιράκ.Ένα πόλεμος που ο σύμβουλος του Μπούς, Kenneth Adelman, τον Φεβρουάριο του 2000, το είχε χαρακτηρίσει “στρατιωτικό περίπατο”!

Ο ...στρατιωτικός περίπατος σε ψυχρούς αριθμούς

Ο πόλεμος στο Ιράκ είχε τεράστιο κόστος σε ανθρώπινες ζωές.Οι αριθμοί είναι αμείλικτοι:
4,479 νεκροί αμερικάνοι στρατιώτες
30,182 τραυματίες αμερικανοί στρατιώτες


Τι άλλο θα δούμε ακόμη;


http://rizospastikhdexia.blogspot.com/2011/11/blog-post_6770.html

Εκπρόσωπος τύπου της κυβέρνησης στην οποία έδωσε ψήφο εμπιστοσύνης το αστείο κόμμα της Ν.Δ., ο Π. Καψής



Ναι, καλά ακούσατε. Δεν είναι αστείο.

Η τραπεζιτική κυβέρνηση στην οποία συμμετέχει το αστείο κόμμα της Νέας Δημοκρατίας με τους δύο αντιπροέδρους της, θα εχει ως εκπρόσωπο τύπου, τον πασοκανθρωπο του Συγκροτήματος Λαμπράκη, Παντελή Καψή.

Ο αγώνας (για το ΠΑΣΟΚ και το μνημόνιο) τώρα δικαιώνεται.

Ζήτω η διαπλοκή!

Ειλικρινα, λυπάμαι καποιους αγνούς ανθρώπους, κάποιους γνήσιους δεξιούς πατριώτες, που ακόμα πιστεύουν στο εκτρώμα...