Σελίδες

Πέμπτη 1 Σεπτεμβρίου 2011

Η γνώση του DNA, και το γενετικό πείραμα της Ντόλυ...στην αρχαιότητα!!




-
(Υπάρχουν  στην μυθολογία,κωδικοποιημένες, κρυμμένες γνώσεις μιας μακρινής εποχής ή πρόκειται απλά για..όμορφους "μύθους";-Μια διαφορετική προσέγγιση των "Μύθων"- visaltis.blogspot.)

Το DNA στην Ελληνική Μυθολογία

To «κηρύκειο» ήταν το κύριο έμβλημα του Ερμή, το οποίο σχηματιζόταν από λεπτή ράβδο δάφνης ή ελιάς. Γύρω-γύρω περιτυλλίσσονταν δύο φίδια, που τα κεφάλια τους συναντιώνταν αντικρυστά. Λίγο πιό πάνω, στην κορυφή της ράβδου, υπήρχαν δυό φτερούγες.

Η ομοιότητά του με το έμβλημα του Ασκληπιού είχε ως αποτέλεσμα την υιοθέτηση του κηρύκειου ως συμβόλου των γιατρών και της Ιατρικής Επιστήμης γενικότερα. Κι ο Ερμής, δίχως να είναι καθ’ αυτό θεός της Ιατρικής, επιστατούσε στην υγεία των ανθρώπων και στην ανάγκη τούς πρόσφερνε αποτελεσματική συνδρομή κατά των ασθενειών. Διηγούνταν, πως κάποτε είχε σώσει την Τανάγρα από μιά θανατηφόρα επιδημία.

Για το τί συμβολίζουν τα δύο φίδια έχουν δοθεί πολλές ερμηνείες, οι οποίες δεν θα αναλυθούν εδώ, διότι πεποίθησή μου είναι, ότι το κηρύκειο είναι κάτι πολύ σημαντικότερο, όπως θα εξηγηθεί στη συνέχεια.
Αριστερά: Έμβλημα Iατρικής Ένωσης. Μέση: Ο Ερμής με το Κηρύκειο. Δεξιά: το DNA.

To DNA είναι ο κώδικας της ζωής, αποτελεί το συστατικό των...

Μυστική συμφωνία της Κομισιόν με την Αegean σε βάρος της Ολυμπιακής με αντάλλαγμα την αγορά Airbus υποπτευόταν η πρεσβεία




Επαφές με τον διευθύνοντα σύμβουλο της Aegean Θεόδωρο Βασιλάκη και τον γιό του Ευτύχιο, είχε ο Αμερικανός πρέσβης με στόχο να αποτρέψει την αγορά αεροσκαφών Αirbus αντί των αμερικανικών Boeing.
Οι Αμερικανοί διπλωμάτες αναφέρονται σε φήμες σύμφωνα με τις οποίες η ευρωπαϊκή επιτροπή  ασκούσε πιέσεις στην ελληνική κυβέρνηση να μην προχωρήσει σε ιδιωτικοποίηση αλλά σε εκκαθάριση της Ολυμπιακής. Σε αντάλλαγμα αυτών των πιέσεων, σύμφωνα πάντα με τις φήμες, η Aegean θα συμφωνούσε να αγοράσει αεροσκάφη τύπου Airbus.
O διευθύνων σύμβουλος της Aegean παραδέχθηκε ότι είχε έρθει σε επαφή με ευρωπαίους διπλωμάτες σχετικά με την αγορά αεροσκαφών Airbus αλλά αρνήθηκε ότι υπήρξε οποιαδήποτε πίεση προς όφελος της εταιρείας του.
Η αμερικανική πρεσβεία πάντως δεν φάνηκε να πείθεται από τις εξηγήσεις του Βασιλάκη και σε σχόλιό της αναφέρει ότι οι Βρυξέλλες ήταν πράγματι σε θέση να βοηθήσουν την Αegean.

Τουρκία και Ισραήλ στο επίκεντρο πιθανής σύρραξης στη Μέση Ανατολή




ΣΤΑΥΡΟΛΕΞΟ Η ΣΥΡΙΑ
ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ: ΤΟ ΠΟΝΤΙΚΙ


ΠΗΓΗ

Ένας Πρόεδος Δημοκρατίας άξιος του τίτλου του. Μήπως ήλθε η ώρα οι ελληνικές Ένοπλες Δυνάμεις να τεθούν υπό τον ΠτΔ με υπερκομματικό ΥΕΘΑ;



Οι συμβολισμοί μιας εθνικής γιορτής

Tης Δωρας Aντωνιου
Επιβεβαιώνοντας τη ρήση «μία εικόνα ισούται με χίλιες λέξεις», μία φωτογραφία από τον εορτασμό, προχθές, της Ημέρας Νίκης, εθνικής εορτής της Τουρκίας, αποτυπώνει γλαφυρά το νέο status quo στις σχέσεις πολιτικής εξουσίας και στρατιωτικού κατεστημένου: ο Αρχηγός του τουρκικού Γενικού Επιτελείου, Νεζντέτ Οζέλ, κλίνει την κεφαλή ενώπιον του Τούρκου Προέδρου, Αμπντουλάχ Γκιουλ, αποδίδοντάς του τιμές για την εθνική επέτειο. Πρόκειται για ενέργεια υψηλού συμβολισμού, που επιβεβαιώνει ότι, έπειτα από δεκαετίες, η πολιτική ηγεσία της χώρας «παίρνει κεφάλι» έναντι της στρατιωτικής.
Για πρώτη φορά στην ιστορία του σύγχρονου τουρκικού κράτους, ο Πρόεδρος ετέθη επικεφαλής των εκδηλώσεων για τον εορτασμό της εθνικής επετείου και δέχθηκε τις...

Ο κατά Wikileaks κ. Τούρκογλου




Wikileaks-Αμερικάνος Πρέσβης: "...ο κ. Βενιζέλος (γεννηθείς Τούρκογλου)..."


http://vstatic.doldigital.net/vimawebstatic/8D215391B8BDC084D49340E5D1F1EA61.jpgΑυτό που μέχρι τώρα κυκλοφορούσε σαν φήμη έρχεται να επιβεβαιώσει o Αμερικάνος Πρέσβης που σε έγγραφό του που στέλνει 3 μέρες μετά τις εκλογές του 2009 λέει ότι ο Βενιζέλος γεννήθηκε σαν Τούρκογλου... και προφανώς αργότερα άλλαξε όνομα... και όχι ότι υπάρχει κάτι μεμπτό σήμερα, αλλά όσο να 'ναι πρέπει να ξέρουμε την αλήθεια για την ιστορία του καθενός μιας και επί τουρκοκρατίας τα ονόματα μόνο τυχαία δεν ήταν...

Ιδού και το τηλεγράφημα της Πρεσβείας: 

Who's Who In The New Greek Government — Embassy Athens (Greece)
Reference id: 09ATHENS1535
Origin: Embassy Athens
Time: Wed, 7 Oct 2009 15:16 UTC

WHO'S WHO IN THE NEW GREEK GOVERNMENT
1. (SBU)...
8. (SBU) Evangelos Venizelos: Leader of a PASOK faction that has traditionally been in opposition to Papandreou. A university professor of constitutional law born in 1957, Mr. Venizelos (nee Turkoglu) collided with Mr. Papandreou over the party leadership in 2007 - and decisively lost.

ΥΓ. Για το τι σημαίνει το nee στα αγγλικά δείτε εδώ 

ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΑ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥ ΦΟΡΕΑ ΑΠΟΣΤΡΑΤΩΝ ΑΞΙΩΜΑΤΙΚΩΝ




Posted by anacondagr
ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ
Η Πρωτοβουλία Αποστράτων Αξιωματικών για Ίδρυση Πολιτικού Φορέα σας καλεί την 18 Σεπτεμβρίου 2011, ημέρα Κυριακή και ώρα 11:00 π.μ στο Ξενοδοχείο OSCAR στην Αθήνα, στη στάση ΜΕΤΡΟ « Σταθμός Λαρίσης», αίθουσα ΔΙΟΝΥΣΟΣ.
Σκοπός της συγκεντρώσεως , σε συνέχεια της πρώτης συγκεντρώσεως της 15ης Αυγούστου 2011, είναι η προώθηση των διεργασιών για την ίδρυση του πολιτικού κόμματος και την παρουσίαση του στον Ελληνικό Λαό την 21 Νοεμβρίου 2011.
Είσοδος ελεύθερη.
                                                                        Αθήνα, 1 Σεπτεμβρίου 2011
                                     Η προσωρινή Διοικούσα Επιτροπή
                  -Ο-                                                                -Ο-
             Πρόεδρος                                                     Γραμματεύς
       Νικόλαος Αλικάκος                                        Στέφανος Σφατίδης
Αξιωματικός ε.α Στρατού Ξηράς                 Αξιωματικός ε.α Στρατού Ξηράς

 ΠΗΓΗ         

Reuters: Ο Πούτιν επιστρέφει και “πετάει” τον Μεντβέντεφ!



Ένας βαρυσήμαντο και κολακευτικό δημοσίευμα για τα δεδομένα πάντα του αμερικανικού REUTERS συνοδεύει τον Βλαντιμίρ Πούτιν σε σχετικό δημοσίευμα. Η απόφαση του Ρώσου Πρωθυπουργού, Βλαντιμίρ Πούτιν,  να “πετάξει” έξω τη βρετανική πετρελαϊκή BP από τις γεωτρήσεις της Αρκτικής και να συμπεριλάβει την αμερικανική Exxon Mobil αν μη τι άλλο μόνο ως γεγονός μόνο αναμενόμενο δεν φάνταζε.
Όπως χαρακτηριστικά σχολιάζει το αμερικανικό REUTERS, o Πούτιν με αυτή του τη κίνηση είναι θέμα χρόνου να ανεβάσει τα ποσοστά του στις δημοσκοπήσεις όπως και να πλησιάσει τον Μεντβέντεφ που μέχρι πρότινος προηγούταν.
Η περίπτωση της Αρκτικής δεν είναι μια συνηθισμένη περίπτωση που μπορείς να την “χρησιμοποιήσεις” σε έναν προεκλογικό αγώνα χωρίς δυναμικές λύσεις, θα έλεγα ο ίδιος.
Και είτε το θέλουμε, είτε όχι, ο Πούτιν σε τακτά χρονικά διαστήματα αιφνιδιάζει τους πάντες και τα πάντα με τις αποφάσεις του, που ωστόσο δεν ζημιώουν τον Ρωσικό λαό!

Πάμε για τη συμφωνία του αιώνα;



H βρετανική British Petroleum (BP) με ανακοίνωσή της που δημοσίευσε η επίσης βρετανική εφημερίδα GUARDIAN, πιστοποίησε πως αποσύρεται από το διαγωνισμό σχετικά με τις γεωτρήσεις του ορυκτού πλούτου της Αρκτικής. Σύμφωνα πάντα με το δημοσίευμα της βρετανικής εφημερίδας η ανακοίνωση είναι λιτή και χωρίς διευκρινίσεις: «Δεν θα συμμετάσχουμε στο διαγωνισμό» τόνισε απλά ο εκπρόσωπος της εταιρίας.
Ιδιαίτερη ωστόσο έμφαση δίνεται πως μόλις χθες κάποιοι “μαυροντυμένοι” όπως τους χαρακτήριζει τo δημοσίευμα έκαναν επιδρομή στα γραφεία της βρετανικής BP με έδρα τη Μόσχα. Μετά την απόφαση αποχώρησης της βρετανικής BP, ηγετικό ρόλο αναλαμβάνει ο αμερικανικός πετρελαϊκός γίγαντας Exxon Mobil που ήδη κατέληξε σε συμφωνία με τη ρωσική κρατική ενεργειακή εταιρία Rosneft. Σε αντάλλαγμα, η Ρωσική Rosneft θα πάρει μέρος στις επιχειρήσεις της Exxon Mobil στον Κόλπο του Μεξικού αλλά...

Τι πίνει και δεν μας δίνει ο αρχιηλίθιος; Ο Γιωργάκης υπό την επήρεια κάποιας γλάστρας του μπαλκονιού του!!!


Πήρα από το «αιέν αριστεύειν» το παρακάτω κείμενο. Εσείς τι πιστεύετε, είναι «καθαρός»;


Παπανδρέου: «Σε λίγο θα είμαστε στις 30 πλουσιότερες χώρες του κόσμου»



http://wp.me/pWOiz-gof
«Βάλτε πλάτη και σε λίγο καιρό θα είμαστε στις τριάντα πλουσιότερες χώρες του κόσμου» είπε χθες ο πρωθυπουργός στους παραγωγικούς και κοινωνικούς φορείς…
Διαβάζοντας κάτι τέτοια είναι λογικό να απορεί κανείς: Μα τί πίνει και δεν μας δίνει το άτομο;
Δεν ξέρω αν πίνει κάτι και τα λέει αυτά, αλλά αν διαβάσουμε πίσω από τις λέξεις μπορεί και να χει και δίκιο!
Ο ορυκτός πλούτος της Ελλάδας αξίζει τρισεκατομμύρια ευρώ και φυσικά η εκμετάλλευσή του μπορεί να κάνει την χώρα πανίσχυρη οικονομικά. Το θέμα είναι όμως ποιος βάζει στην τσέπη του αυτά τα λεφτά και η κυβέρνηση Κατοχής που έχει επιβάλλει ευνοεί τις μεγάλες πολυεθνικές, τους καρχαρίες της διεθνούς κερδοσκοπίας και γι αυτό ξεπουλάει κοψοχρονιά τα πάντα… Μπορεί η Ελλάδα να γίνει όντως μια από τις 30 μεγαλύτερες οικονομίες του κόσμου αλλά οι πολίτες της θα κατατάσσονται στους 30 φτωχότερους λαούς του κόσμου, αφού όνειρο του ΓΑΠ είναι ο πλούτος να μοιραστεί σε όλα τα λαμόγια φίλους του, τύπου Σόρος, ανα τον κόσμο!!
Συνεπώς ξέρει τι λέει, έχει σχέδιο και το εκτελεί κι αν τσιμπάμε στα σενάρια εκλογολογίας απλά εθελοτυφλούμε… Η αποστολή του δεν τελείωσε ακόμη και μέχρι να τον …φύγουν δεν πάει πουθενά. Κανείς κατοχικός κυβερνήτης δεν έχει παραιτηθεί ποτέ εθελουσίως, ούτε ο ΓΑΠ πρόκειται να το κάνει… Αν περιμένουμε απλά να πέσει θα είμαστε άξιοι της μοίρας μας!