Σελίδες

Δευτέρα 7 Μαΐου 2012

Ερασιτεχνικός ή προβοκατόρικος ο ρόλος του ANTINEWS;

Αποδοκιμάστηκε ο σκληροπυρηνικός φίλος του Σαμαρά, Φαήλος Κρανιδιώτης

Β' Πειραιώς, Φαήλος Κρανιδιώτης, Αντώνης Σαμαράς, αποδοκιμασία, κάλπες, Εκλογές
Σκληρό χτύπημα επιφύλαξαν οι κάλπες όχι μόνο για τη Νέα Δημοκρατία, αλλά και για στενούς συνεργάτες του Αντώνη Σαμαρά, όπως τον Φαήλο Κρανιδιώτη που ήταν υποψήφιος στην Β' Πειραιώς.
Το χτύπημα είναι διπλό αφού ο άνθρωπος που ήταν η αιχμή του δόρατος του Σαμαρισμού και αποτέλεσε την διαδικτυακή φωνή του προέδρου της ΝΔ μέσω του antinews, φαίνεται πως όχι μόνο δεν βγαίνει βουλευτής αλλά έρχεται τρίτος σε ψήφους.
Με καταμετρημένο σχεδόν το 50% των ψήφων, ο εκλεκτός του Αντώνη Σαμαρά έρχεται τρίτος με μόλις 1.900 ψήφους, τη στιγμή που ο Γιάννης Τραγάκης βρίσκεται στις 3.000 ψήφους και παίρνει την έδρα.

ΠΩΣ ΗΡΘΕ Η ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗ ΤΗΣ ''ΑΛΛΗΣ'' ΔΕΞΙΑΣ

 
Με 53 κατ'ελάχιστον και 55 βουλευτές το μέγιστο, παρά το εμπάργκο ή την περιφρόνηση στους Ανεξάρτητους Έλληνες του Πάνου Καμμένου, ή την συκοφαντία των "μεγάλων" ΜΜΕ κατά των εθνικιστών της δεξιάς του Λαϊκού Συνδέσμου-Χρυσή Αυγή, η πραγματική δεξιά κάνει για πρώτη φορά μετά από 50 χρόνια την ισχυρή εμφάνισή της στην Βουλή. Σε επίπεδο ποσοστών κερδίζει το ίδιο ακριβώς ποσοστό με αυτό που κέρδισε η ΝΔ και πλέον έχει την απαίτηση να ακούγεται και να τη λαμβάνουν υπ' όψιν τους αυτοί που πριν είχαν ανοικτά τα αυτιά τους μόνο στην αριστερά.
Το μόνο μέσο στην Ελλάδα, που πρόβλεψε και κατέγραψε σχεδόν σε όλη του την έκταση το φαινόμενο αυτό από την πρώτη στιγμή, όταν τον μεν Π. Καμμένο τα καθεστωτικά ΜΜΕ τον λοιδωρούσαν (όταν δεν τον έβριζαν) και την Χρυσή Αυγή την χαρακτήριζαν βλακωδώς "ναζιστικό κόμμα", ήταν το ''Defencenet''.

Δεν είχαν αντιληφθεί ή δεν ήθελαν να αντιληφθούν κάποιοι, γιατί δεν τους συνέφερε, ότι τόσο οι Ανεξάρτητοι, όσο και ο Λαϊκός Σύνδεσμος, ξαφνικά ενσάρκωναν την τελευταία ελπίδα του δεξιού...

Καημένη Ελλάς με τα τέκνα που γεννάς !


Ο λαός μίλησε με την ψήφο του ... αλλά εμπιστεύτηκε  τον ΣΥ.ΡΙ.ΖΑ. ;

Λυπάμαι αλλά αυτές οι εκλογές ήταν η ταφόπλακα του ελληνισμού !

Το μεν ΠΑΣΟΚ  με την ΝΔ μας κατέστρεψαν οικονομικά , ο δε   ΣΥ.ΡΙ.ΖΑ. (αν καταφέρει να κάνει κυβέρνηση) θα μας καταστρέψει συνειδησιακά   και εθνολογικά  ...

Εσείς οι "χαμουτζίδες" περισσότερο απ΄όλους θα πληρώσετε  αυτήν την επιλογή σας .
Θα δείτε  να μπαίνουν στα σπίτια σας , να σας ληστεύουν ,να σας...

Και τώρα τι;




Οι εκλογές τελείωσαν. Δυστυχώς ο ελληνικός λαός αποφάσισε να συνεχίσει εκ του καναπέ και εκ του καφενείου τον ιδεολογικό του αγώνα. 
Να μου πεις ποιον ιδεολογικό;

'Οταν ο συντηρητικός ψηφίζει αριστερά, η αριστερά την δεξιά, ο εθνικιστής αγκαλιάζει τον εθνικοσοσιαλισμό, ο φιλελεύθερος δεν έχει πολιτική επιλογή, ο σοσιαλδημοκράτης υπερασπίζει τις νεοφιλελεύθερες πολιτικές, τότε κάτι δεν πάει καλά σε αυτήν την χώρα.

Αυτό είναι ένα βασικό ζήτημα σε ότι αφορά τις εκλογές και σε όσους αναμασάνε την καραμέλα της άμεσης δημοκρατίας, χωρίς να ξέρουνε τι πολίτες χρειάζονται και τι πολιτικές σκέψεις απαιτούνται.

Λοιπόν ας καταθέσω τις απόψεις μου γι'αυτές τις εκλογές:

  • Ο πρώτος που νίκησε ήταν η ΑΠΟΧΗ. Οι ψηφοφόροι ήσαν λιγότεροι από το 2009, πόσο μάλλον από το 2007. Άρα όπως έχω πει επαναλλειμένως, το λευκό, η αποχή και η ψήφος σε ολοκληρωτικής ιδεολογίας κόμματα, είναι μία έμμεση ψήφος στον δικομματισμό και μαχαιριά στην...

Η «συνωμοσία» των άκρων και η προοπτική γενικευμένου χάους.


Η επόμενη ημέρα των εκλογών δείχνει να διαμορφώνει στην Ελλάδα μια κατάσταση που θα μπορούσε να περιγραφεί ακόμα και ως απελπιστική. Η κατάρρευση του δικομματισμού, εν πολλοίς φαινόμενο που οφείλεται και στην ανεπάρκεια των πολιτικών ηγεσιών (Σαμαρά και Παπανδρέου για να είμαστε ακριβείς) στην οποία προστέθηκε η οργή μεγάλων στρωμάτων του ελληνικού πληθυσμού.
Δραματικός είναι ο τόνος που δίνεται στα αποτελέσματα και στο εξωτερικό. Η πρώτη αντίδραση από την Ευρωπαϊκή Ένωση και το Διεθνές Νομισματικό Ταμείο διαμηνύουν στην Αθήνα ότι για να λάβει χρήματα θα πρέπει να τηρήσει τους όρους της συμφωνίας που έχει υπογράψει, πράγμα εντελώς απίθανο αυτή τη στιγμή.
Κάποιες «σκόρπιες» πρώτες σκέψεις μπορούν να γίνουν σε αυτή τη φάση, αφού όσο προσεκτικά και να παρατηρεί κανείς την κατάσταση, ότι και να ειπωθεί είναι πρόωρο και επισφαλές.
Όσον αφορά το εξωτερικό μέτωπο η απειλή να διαχυθεί η κρίση και σε άλλες χώρες της Ευρωζώνης με αντιδράσεις και καταστροφή των κομμάτων που προωθούν μέτρα λιτότητας είναι...

Ολοκληρώνεται η διαδικασία καταμέτρησης....


Στο 98,20% της Επικράτειας: ΝΔ 18,93% - ΣΥΡΙΖΑ 16,74% - ΠΑΣΟΚ 13,22%


 
Σύμφωνα με τα μέχρι στιγμής επίσημα αποτελέσματα στο σύνολο της Επικράτειας και με καταμετρημένο το 96,51% των ψηφισάντων, τα κόμματα λαμβάνουν:  


ΝΔ 18,93%  
ΣΥΡΙΖΑ 16,74% ΠΑΣΟΚ 13,22% 
Ανεξάρτητοι Έλληνες 10,58%,  
ΚΚΕ 8,57%,  
Χρυσή Αυγή 6,97%  
Δημοκρατική Αριστερά 6,09% 
Οικολόγοι Πράσινοι 2,93%
ΛΑΟΣ 
2,90%
Δημοκρατική Συμμαχία
 2,56% 
Δημιουργία Ξανά 2,29% 
Δράση 1,79% 
Λοιπά 6,67%
Η αποχή φτάνει στο 34,98% 

ΠΩΣ ΚΑΤΑΝΑΜΕΝΟΝΤΑΙ ΟΙ ΕΔΡΕΣ  

Νέα Δημοκρατία 
109
ΣΥΡΙΖΑ 
52
ΠΑΣΟΚ 
41
Ανεξάρτητοι Έλληνες 
33
ΚΚΕ 
26
Χρυσή Αυγή 
21
ΔΗΜΑΡ 
19

Μήπως ήρθε η ώρα να διαβάσουν τα μνημόνια που έγραψε μια ομάδα αδίστακτων τεχνοκρατών;


Το πολιτικό σκηνικό στην Ελλάδα αλλάζει μετά από 40 χρόνια, ουσιαστικά. Όσοι δεν διάβασαν τα μνημόνια, μοιραία τώρα πρέπει να διαβάσουν τα εκλογικά αποτελέσματα. Είναι δύσκολο να κάνεις προβλέψεις για μια κατάσταση που είναι πρωτόγνωρη και δεν εμπεριέχει τα γνωστά στοιχεία.
Για να το πω πρακτικά, δεν θα την σχολιάσει ούτε ο Ρέππας, ούτε ο Άρης Σπηλιωτόπουλος. Ένας κύκλος «επαγγελματιών» της πολιτικής θα βγει στην ανεργία μαζί με πολλά από τα στοιχεία που αποτέλεσαν το πολιτικό σύστημα. Πώς μπορεί να εξελιχθεί μια κατάσταση με ένα από τα κόμματα της Αριστεράς με καθοριστικό ρόλο δίπλα μάλιστα στην καρέκλα της εξουσίας και τα δυο παραδοσιακά κόμματα της εξουσίας σε αμηχανία και ίσως σε απόγνωση;

Οι πολιτικές εξελίξεις θα είναι πολύ αποκαλυπτικές. Ένα πάντως είναι βέβαιo. Από αύριο το πρωί θα κληθούν να ψηφίσουν οι αγορές. Η χώρα θα ψεκαστεί πάλι με τον τηλεοπτικό φόβο. Πως δεν θα πάρουμε τη δόση γιατί υπάρχει πολιτική αστάθεια.
Σε όλο αυτό το σκηνικό, αυτοί οι παραδοσιακοί πολιτικοί, ενδεχομένως δεν...

Ο ... αυτοκράτωρ του 16,7%. Αρχίζει το θρίλερ



Δεν ζήσαμε νύχτα-θρίλερ – το τελικό αποτέλεσμα διαγράφηκε από την πρώτη στιγμή. 

Το θρίλερ ξεκινά σήμερα, καθώς η χώρα, χρεοκοπημένη ουσιαστικά, μπαίνει σε μια άνευ προηγουμένου περιπέτεια διερευνητικών εντολών, ενώ ο Αλέξης Τσίπρας πανηγυρίζει για τη δεύτερη θέση, που, όπως θεωρεί, τον καθιστά κυρίαρχο της πολιτικής σκακιέρας. 

Υπό κανονικές συνθήκες, εκτός και αν η εντολή σχηματισμού κυβέρνησης κατατίθεται νωρίτερα από τις τρεις ημέρες κατά τις οποίες ένα κόμμα μπορεί να την κρατήσει στα χέρια του, έχουμε μπροστά μας ένδεκα ημέρες που υπό κανονικές συνθήκες θα μπορούσαν να αποτελέσουν ενδιαφέρον πείραμα, αλλά σε συνθήκες χρεοκοπίας, μπορεί να οδηγήσουν στον εφιάλτη της ολοκληρωτικής καταστροφής. 

Η Νέα Δημοκρατία συγκέντρωσε το 19,06% των ψήφων και εκλέγει 109 βουλευτές, ο ΣΥΡΙΖΑ καταλαμβάνει τη δεύτερη θέση με 16,66% και 51 βουλευτές, ενώ το ΠΑΣΟΚ καταποντίστηκε, συγκεντρώνοντας το 13,31% των ψήφων και...

Σχέδιο ανασύστασης της Αγίας Ρωμαϊκής Αυτοκρατορίας με την εγκαθίδρυση ενός σούπερ-προέδρου της ΕΕ.




Ανώτεροι ευρωκράτες μυστικά σχεδιάζουν την δημιουργία ενός πανίσχυρου προέδρου της ΕΕ, δημιουργώντας φόβους στη Βρετανία ότι με τον τρόπο αυτό θα πραγματοποιήσουν το «όνειρό τους», την κατάργηση της Βρετανίας.

Μια μυστική ομάδα υπουργών Εξωτερικών της ΕΕ έχει καταρτίσει σχέδια για τη συγχώνευση των ρόλων που σήμερα έχουν ο Herman Van Rompuy, πρόεδρος του Ευρωπαϊκού Συμβουλίου, και ο Χοσέ Μανουέλ Μπαρόζο, πρόεδρος της Ευρωπαϊκής Επιτροπής.

Ο νέος γραφειοκράτης, ο οποίος δεν θα εκλέγεται άμεσα από τους ψηφοφόρους, αναμένεται να πάρει τον σαρωτικό έλεγχο ολόκληρης της ΕΕ και να εξαναγκάσει τις χώρες μέλη σε όλο και μεγαλύτερη...

Συγκλονιστικές αλήθειες για την κρίση και της τράπεζες… από τραπεζίτη!

Όσα αναφέρονται στο βίντεο που ακολουθεί, κυρίως στα πρώτα λεπτά της συζήτησης, πρέπει να τα ακούσουν οι φίλοι μας διότι είναι αρκούντως αποκαλυπτικά. Όσα ακούγονται αποτελούν μια από τις πιο καθαρές εξηγήσεις του τι έχει συμβεί στη χώρα μας τα τελευταία χρόνια, ενώ αποκαλύπτεται και η ανικανότητα του πολιτικού συστήματος, καθώς επίσης και η έλλειψη επιθυμίας να εκπαιδευτεί. Αναφέρονται πολλά με τα οποία μπορεί κανείς να...

Αντισιωνισμός και Χρυσή Αυγή

Με την αφορμή του ακόλουθου βίντεο του Ραβίνου Μορντεχάϊ Ι.Φριζή, θα ήθελα να κάνω κάποια σχόλια.
Ας το δούμε όμως πρώτα:



Όπως έχω γράψει εδώ το Εβραϊκό σύστημα είναι ένα μαθηματικό πρόβλημα. Και τα μαθηματικά προβλήματα δεν λύνονται με την βία αλλά με μυαλό.
Ποιό είναι το πρόβλημα; Οι Εβραίοι είναι ένας λαός-θρησκεία ο οποίος πάσχει από το σύνδρομο της καταδιώξεως. ταυτόχρονα όμως ζει και από αυτό. Έχει εντάξει την καταδίωξη μέσα στην θεολογία του. Η Εβραϊκή εσχατολογία γράφει...

Μπορεί ο λαός να μετανιώσει πολύ σύντομα για την επιλογή του. Το σίγουρο όμως είναι ότι οι πολιτικοί θα μετανιώσουν για την, μέχρι του βαθμού πολιτικής αλητείας, πολιτική ανεπάρκειά τους! Μήπως πρέπει να τεθεί θέμα πολιτεύματος;

Αυτό παθαίνουν τα κόμματα που απομονώνονται και αποξενώνονται από την βάση τους και νομίζουν ότι δεν «της πρέπει» να την ενημερώνουν. 
Όταν  οι ηγεσίες επιδεικνύουν την «αυθεντία» τους και, αντί να λαμβάνουν υπ' όψη τους την σοφή άποψη του λαού τους, αρκούνται στην επί πληρωμή ανάλυση «εξειδικευμένων συμβούλων» τύπου Λούλη και εδράζονται σε στελέχη χωρίς ιδεολογικό υπόβαθρο. 
Όταν οι ψηφοφόροι προσμετρώνται  σαν αριθμός, σαν «μάζα» και όχι σαν...

Το εκλογικό αποτέλεσμα στο 95%



Ένας υπουργός (Σηφουνάκης), ένα χωριό κι ένα οικόπεδο…




http://parallhlografos.wordpress.com
Ρεπορτάζ που έφτασε στα χέρια της Jaquou Utopie από τον Ειδικό Συνεργάτη

Το μεγαλύτερο οικόπεδο δεν κρύβεται…

Από τη στιγμή που ξεκίνησε η οικονομική κρίση, οι κάνουλες του Δημοσίου έκλεισαν. Όχι όμως για όλους. Οι ψηφοθηρικές προτεραιότητες των βουλευτών παρέμειναν σε προτεραιότητα, πόσο μάλλον για τα «αφεντικά» ενός από τα τελευταία «χρυσωρυχεία» του δημοσίου: του Πράσινου Ταμείου. Αυτή είναι η περίπτωση των Πρασσών, ενός εγκαταλλειμμένου ορεινού οικισμού 100 κατοίκων στο Ρέθυμνο που ευτύχησε να είναι ο τόπος καταγωγής του αναπληρωτή υπουργού Περιβάλλοντος (πολιτικού προϊστάμενου του Πράσινου Ταμείου) κ. Νίκου Σηφουνάκη και δέχθηκε, μέσω διαφόρων κοινοτικών και εθνικών προγραμμάτων, περισσότερα από 2,5 εκατομμύρια ευρώ σε μια δεκαετία. Από την «ευεργεσία» του Δημοσίου επωφελούνται βέβαια όλοι οι Πρασσιώτες, μεταξύ των οποίων και ο ίδιος ο κ. Σηφουνάκης. Για καλή του τύχη, οι περισσότερες από τις αναπλάσεις που έχουν γίνει στο χωριό βρίσκονται περιμετρικά του οικοπέδου του. Το οποίο πρόσφατα μεταβιβάστηκε σε νεοϊδρυθείσα τουριστική εταιρία της συζύγου του κ. Δασκαλαντωνάκη, με σκοπό προφανώς, την τουριστική αξιοποίησή του. Επιπλέον πρόσφατες νομοθετικές παρεμβάσεις του κ. Σηφουνάκη θα μπορούσαν...

Ο "γενναίος" Γ.Α.Π την κοπάνησε...

 
Ο άνθρωπος που  λοιδορούσε τον Κ. Καραμανλή ότι εγκατέλειψε την εξουσία πρόωρα (αφού πρώτα επί ένα και πλέον χρόνο τον ΕΠΡΗΞΕ απειλώντας και εκβιάζοντας και ζητώντας συνεχώς εκλογές...)  σήμερα θα δεί τις πράξεις και τις παραλήψεις του να πληρώνονται από τον λαό...
Θα είναι χαρακτηριστικό γνώρισμα φαίνεται στους αρχηγούς αυτού του κόμματος η εγκατάλειψη της θέσηςΠΡΙΝ από την κρίση του λαού...
Θυμηθείτε ότι ο κύριος αυτός δεν είχε κάν ούτε την γενναιότητα να αντιμετωπίσει κατάματα τον Ελληνικό λαό και την κρίση του ενώ ο Κ.Καραμανλής αντιμετώπισε και την κριση του λαού και την μετέπειτα λοιδορία...
Ο "γενναίος" Γ.Α.Π παραιτήθηκε και από την πρωθυπουργία (ΔΥΟ ΦΟΡΕΣ σε ένα χρόνο) στον Σαμαρά  (!!!) αλλά και από την αρχηγία του κόμματός του δίνοντας...

Πληθαίνουν οι ΕΛΕ σε Ευρώπη και Βόρεια Αφρική

Κατά τη διάρκεια της προεκλογικής περιόδου πληροφορηθήκαμε την πρόθεση των κκ. Τσίπρα και Καμμένου να διεξάγουν λογιστικό έλεγχο του δημοσίου χρέους, εάν και εφ’ όσον κληθούν να κυβερνήσουν, με σκοπό το μέρος του χρέους που δημιουργήθηκε με παράνομες ή/και αντισυνταγματικές διαδικασίες, να κηρυχτεί απεχθές, κατά το πρότυπο του Ισημερινού, και να διαγραφεί.

Όταν πριν από ένα περίπου χρόνο συγκροτήθηκε η Ελληνική Επιτροπή Λογιστικού Ελέγχου, (ΕΛΕ), με στόχο το εν λόγω εγχείρημα να προσλάβει κινηματικό χαρακτήρα με τη συμμετοχή πρωτίστως των πολιτών και όχι μέσω ειδικών επιτροπών κοινοβουλευτικών εκπροσώπων ή ανεξάρτητων εμπειρογνωμόνων, το χρέος εθεωρείτο ακόμα μια τοπική ελληνική ιδιομορφία, παρ’ όλο που και η Ιρλανδία λίγους μήνες πριν είχε διαγνωστεί με την ίδια ασθένεια των υπερβολικών ελλειμμάτων και χρέους και ελάμβανε το πρώτο της bail-out. Στην πορεία, όπως απεδείχθη, το πρόβλημα κάθε άλλο παρά...