Σελίδες

Κυριακή 4 Σεπτεμβρίου 2011

ΟΙ ΣΑΛΤΙMΠΑΓΚΟΣ ΚΑΙ ΟΙ GALAPAGOS


Σήμερα ο πολυγραφότατος κ. Παναγιώτης Αποστόλου στην προσπάθειά του να εξηγήσει την δραματική κατάσταση που βιώνει ο Έλληνας και συνακόλουθα η Ελλάδα μας καταπιάνεται με το φαινόμενο του ραγιαδισμού που εκδηλώνεται από μια μερίδα κομπλεξικών Ελλήνων, που πολύ ευγενικά τους αποκαλεί οι έτσι, οι κάπως, οι αλλιώς, οι δήθεν.  Οι χαρακτηρισμοί για  τους Νταλάρα, Καμίνη. Εγώ, επειδή δεν με διακρίνει η ευγένεια του κ. Αποστόλου, για τους δύο συγκεκριμένους θα διάλεγα μεταξύ των επιθέτων και χαρακτηρισμών κοπρίτης, αλήτης , παλιάνθρωπος, αριβίστας, ψώνιο, μουλάρι, γαϊδούρι, ηλίθιος, πανύβλακας, γελοίος, ραγιάς, μαλάκας, προδότης, λαμόγιο,  γελοίο υποκείμενο, βλάκας, Εφιάλτης, Νενέκος και οτιδήποτε άλλο περάσει από το μυαλό σας  . Αλήθεια θα μπορούσε να θεωρηθεί εξύβριση και να μου κάνει καμιά αγωγή ο "Άσε μας ρε Νταλάρα"; Ίσως να έχω άδικο και να είμαι απόλυτος γιαυτό  εσείς διαβάστε αυτά που......                  
                                              Γράφει ο Παναγιώτης Αποστόλου

Στις ημέρες μας βιώνουμε μια παγκόσμια προσπάθεια ξένων κέντρων, που προσπαθούν να εγκαταστήσουν στον πλανήτη μια παγκόσμια κυβέρνηση που θα ελέγχει τις αποφάσεις των κρατών της γης. Μια κυβέρνηση που θα εφαρμόσει το πρόγραμμα της παγκοσμιοποίησης και της νέας τάξεως πραγμάτων. Της νέας τάξεως πραγμάτων που σκοπό είχε και έχει να διαλύσει τα Έθνη-κράτη προκειμένου να επιβάλλει τα σχέδιά της. Μεγαλύτερο εμπόδιο στην ύφανση του ιστού των σχεδίων της, η Ελλάδα, που είναι ένα Έθνος, που έχει μια θρησκεία, που ο λαός της είναι ο  ίδιος μπαρουτοκαπνισμένος λαός μέσα στους αιώνες της Ιστορίας, που έχει τις ίδιες παραδόσεις, τα ίδια ήθη και έθιμα. Έτσι, η υποταγή της Ελλάδος και του δυσκολοκυβέρνητου λαού της θα έλθει γρήγορα, όταν θα έχεις ξεθεμελιώσει τις πολιτισμικές του ρίζες δηλαδή την θρησκεία, τη γλώσσα, τα πνευματικά και ιστορικά αποθέματά του. Όταν, ταυτόχρονα, τον έχεις εξαθλιώσει οικονομικά διαλύοντάς του τη μεσαία αστική τάξη, που είναι η ραχοκοκαλιά της κοινωνίας του. Όταν, επίσης, θα του έχεις αλλοιώσει την πληθυσμιακή σύνθεση με την εισαγωγή χιλιάδων αλλόθρησκων λαθρομεταναστών.
Προκειμένου όμως να επιτύχει στο έργο της η νέα τάξη πραγμάτων έχει ανάγκη από ανθρώπους που θα βάζουν το προσωπικό τους συμφέρον και την προσωπική τους ανέλιξη, υπεράνω του συμφέροντος της πατρίδος, δηλαδή κάποιους που θα έχουν ως δόγμα τον παγκόσμιο διεθνισμό. Γι΄ αυτό το σύστημα στρατεύει ανθρώπους που δεν θα πιστεύουν στις πνευματικές ισορροπίες των κοινωνιών και θεωρούν πως η ύπαρξή τους ως όντα αρχίζει και τελειώνει με τη γέννηση και το θάνατό τους. Επιλέγουν δηλαδή, υποτακτικούς που είναι άθρησκοι και άθεοι.
 Μια θεατρική παράσταση στηρίζεται στους πρωταγωνιστές ηθοποιούς αλλά το ίδιο υπεραπαραίτητοι είναι και οι κομπάρσοι ηθοποιοί, εκείνοι δηλαδή που με μικρούς ρόλους προετοιμάζουν το έδαφος μιας καλής παράστασης και χωρίς αυτούς είναι αδύνατη η επιτυχία της.
Στο δικό μας έργο, πρωταγωνιστές στην επιβολή των σχεδίων της νέας τάξεως πραγμάτων είναι οι περισσότεροι από τους προσκυνημένους πολιτικούς ταγούς της χώρας μας. Όμως οι κομπάρσοι αυτής «της καλής παράστασης» για την επιβολή των σχεδίων των νεοταξιτών είναι εκείνοι, οι έτσι, οι κάπως, οι αλλιώς, οι δήθεν που με έντεχνο τρόπο περνούν στη κοινωνία μας τα ισοπεδωτικά πιστεύω τους και καλλιεργούν το έδαφος για την εξασθένηση της συνειδήσεως του λαού μας στα παραδοσιακά πιστεύω του και έτσι παραδίδεται ο λαός μας στους πρωταγωνιστές του θιάσου, ως ώριμο φρούτο.   
Δυο από τους κομπάρσους του θιάσου μας είναι ο Δήμαρχος Αθηναίων κ. Καμίνης και ο τραγουδιστής κ. Νταλάρας.
Ο κ. Καμίνης, την μεγάλη Σαρακοστή εξέδωσε εορταστικές κάρτες που...

Στερεότυπα του παρελθόντος, έχουν ξεπεραστεί από τις εξελίξεις. Κυβέρνηση και Ε.Ε. λογαριάζουν χωρίς τον ξενοδόχο – 76% Δεν έχω, δεν πληρώνω κανένα φόρο



Οριστική ανατροπή του πολιτικού σκηνικού με φόντο τη διευρυνόμενη οικονομική και κοινωνική κρίση δείχνει η πρώτη φθινοπωρινή δημοσκόπηση, μετά τις δραματικές πρωτοβουλίες της κυβέρνησης στο εσωτερικό και το διεθνές μέτωπο.
Δημοσκόπηση της Alco που παρουσιάζει σήμερα το «ΘΕΜΑ» καταγράφει, από τη μία πλευρά, την κοινωνική απόγνωση μπροστά στις δυσκολίες που έρχονται και, από την άλλη, την αλλαγή του πολιτικού τοπίου με ισχυρό προβάδισμα της Ν.Δ. και καθίζηση της κυβέρνησης. Παρά το νέο σκηνικό, οι πολίτες δεν πιστεύουν ότι πρόωρες εκλογές ή κυβέρνηση συνεργασίας των δύο μεγάλων κομμάτων μπορούν να προσφέρουν λύση στο σημερινό αδιέξοδο. Αντίθετα, φοβούνται για το μέλλον, το 76% δηλώνει αδυναμία να ανταποκριθεί στις υποχρεώσεις τους προς την Εφορία και το 75% των νέων είναι έτοιμο να αναζητήσει το μέλλον του σε χώρα του εξωτερικού.
Στερεότυπα του παρελθόντος, όπως η άρση της μονιμότητας των δημοσίων υπαλλήλων, οι ιδιωτικοποιήσεις, η συγχώνευση φορέων του Δημοσίου, ακόμη και η μείωση του αριθμού των βουλευτών έχουν ξεπεραστεί από τις εξελίξεις. Είναι προφανές ότι η κοινή γνώμη δεν πείθεται πλέον πως όλα αυτά είναι αποτελεσματικά εργαλεία για την αντιμετώπιση της κρίσης. Οι πολίτες ζητούν από τον κ. Γιώργο Παπανδρέου μείωση της φορολογίας και αναπτυξιακά μέτρα για να ξεφύγουμε από τον φαύλο κύκλο της ύφεσης, θεωρώντας πως η παρουσία του πρωθυπουργού στη Διεθνή Εκθεση της Θεσσαλονίκης μπορεί να είναι η αφετηρία μιας εντυπωσιακής αλλαγής στην κυβερνητική πολιτική, μόλις λίγα 24ωρα μετά τη ρήξη με την τρόικα.
Στο πολιτικό πεδίο η κυβέρνηση καταγράφει αρνητικό ρεκόρ από τη Μεταπολίτευση και είναι προφανές ότι βρίσκεται σε δημοσκοπική κατάρρευση. Ούτε καν ο ένας στους πέντε πολίτες εμπιστεύεται πλέον τον κ. Παπανδρέου. Πληρώνει βαρύτατο πολιτικό τίμημα για τα νέα φορολογικά μέτρα, τις περικοπές σε μισθούς και συντάξεις, τον περιορισμό των κεκτημένων σε μεγάλες επαγγελματικές ομάδες, τις εσωκομματικές αντιπαραθέσεις, τις άστοχες πολιτικές κινήσεις και, κυρίως, εξαιτίας της αποτυχίας του συνολικού προγράμματος.

Μακάρι να φανούν αντάξιοι των προσδοκιών. Κόμμα Αποστρατων Αξιωματικών – Συνέντευξη στο Geopolitics & Daily News


Σεπτεμβρίου 4, 2011 — Λουκάς

Ευχαριστώ πολύ τον κ. Νίκο Αλικάκο που δέχτηκε να απαντήσει (αποκλειστικά) στις ερωτήσεις μου για λογαριασμό του ιστολογίου.
Την ώρα που βρίσκεται σε εξέλιξη η «αραβική άνοιξη», την ώρα που μέχρι και στη Τουρκία ο Στρατός «αποκαθηλώνεται», κάποιοι έστω και απόστρατοι αξιωματικοί επιθυμούν να έχουν ρόλο στην πολιτική ζωή της χώρας μας. Η Ελλάδα είναι χώρα μέλος της Ε.Ε μήπως η απόφασή σας δεν είναι απόλυτα προσαρμοσμένη στα Ευρωπαϊκά ή και γενικότερα Δυτικά δεδομένα;
Η πρωτοβουλία Ελλήνων αποστράτων αξιωματικών για ίδρυση πολιτικού κόμματος είναι μια πολιτική δράση εντός του συνταγματικού και νομίμου πλαισίου της λειτουργίας του δημοκρατικού πολιτεύματος. Οι απόστρατοι αξιωματικοί είναι Έλληνες πολίτες οι οποίοι μετά την αποστρατεία τους δεν υπόκεινται πλέον στις συνταγματικές δεσμεύσεις και απαγορεύσεις όπως οι εν ενεργεία συνάδελφοί τους. Είναι κατά συνέπεια ελεύθεροι πολίτες να δράσουν σύμφωνα με τις αντιλήψεις τους και τις πεποιθήσεις τους. Είναι λοιπόν ολοφάνερο ότι δεν πρόκειται περί τριτοκοσμικής παρέμβασης των Ενόπλων Δυνάμεων στην πολιτική ζωή της Χώρας.
Επισημαίνεται ότι η Χώρα ανήκει στην Ευρωπαϊκή Ένωση και ότι εμπλοκή των αποστράτων αξιωματικών στα κοινά της χώρας δεν συνάδει προς τα ευρωπαϊκά πρότυπα. Αλλά η τολμηρή αυτή πρωτοβουλία δεικνύει ότι στους κόλπους των αποστράτων αξιωματικών υπάρχουν πατριωτικές και αληθινά προοδευτικές δυνάμεις χαρακτηριζόμενες ασφαλώς όχι με τα στερεότυπα του ξεπερασμένου και αναχρονιστικού πολιτικού φάσματος. Προοδευτικές δυνάμεις που επιθυμούν βαθιά να σπάσουν τα φοβικά συμπλέγματα που κληρονόμησαν άθελά τους από το παρελθόν και να αντιμετωπίσουν  με θάρρος και καθαρή ματιά τις προκλήσεις της εποχής τους. Κίνητρο είναι το περίσσευμα αγάπης προς την Πατρίδα και η διάθεση προσφοράς χωρίς να υπολογίζουν το προσωπικό κόστος και τις συνέπειες. Οι απόστρατοι αξιωματικοί δεν είναι διατεθειμένοι πλέον να συνεχίσουν το δρόμο της ανοχής. Ασφαλώς δεν διεκδικούν πολιτικές καριέρες, ούτε επιθυμούν να μιμηθούν το προκλητικό lifestyle ύφος των κομματανθρώπων. Υπακούουμε στο κάλεσμα  της Πατρίδος, όπως έχει καθήκον να υπακούσει κάθε Έλληνας και Ελληνίδα. Δεν ακούτε τις ικεσίες της, τις οιμωγές της να γλυτώσει από τα τρωκτικά που χρόνια ρουφούν το αίμα της; Δεν βλέπετε ότι η Πατρίδα έχει λυγίσει και για να πέσει το σώμα της στις πλάκες της πλατείας με βροντή, κάτω από τα χάσκοντα πλήθη των αγανακτισμένων, είναι θέμα χρόνου; Τι θα κάνει ο απόστρατος αξιωματικός ; Θα παραμείνει άβουλος, δειλός και φοβισμένος, αναλογιζόμενος με τρόμο την ταύτιση με τα φαντάσματα του παρελθόντος; Η κίνησή μας δεν έχει καμία σχέση με τα συστήματα εξουσίας στα κράτη στα οποία αναφέρεσθε και τις ανατολίτικες δεσποτικές νοοτροπίες των κοινωνιών αυτών. Αντιθέτως είναι πρωτοβουλία   με τολμηρό, δημοκρατικό  και ελεύθερο πνεύμα που συνάδει όχι μόνο με τα  Ελληνικά αλλά και με τα ευρωπαϊκά ιδεώδη. Γνωρίζουμε ότι και σε άλλες ευρωπαϊκές χώρες...

ΚΟΣΣΥΦΟΠΕΔΙΟ. ΟΙ ΠΡΟΚΛΗΣΕΙΣ ΤΩΝ ΑΛΒΑΝΩΝ ΣΥΝΕΧΙΖΟΝΤΑΙ. ΠΑΙΖΟΥΜΕ ΜΕ ΤΗΝ ΦΩΤΙΑ


Γράφει Ο Παρατηρητής των Βαλκανίων

Δεν ξεπεράστηκαν ακόμη οι αναταραχές της 25 Ιουλίου, που προκάλεσαν οι αυθαιρεσίες των Αλβανών στο Κοσσυφοπέδιο και έφεραν την περιοχή χρόνια πίσω, με την αστάθεια να έχει επανέλθει σε πρώτη διάταξη και οι ίδιοι συνεχίζουν να παίζουν με τη φωτιά.
Τα μέλη της ειδικής μονάδας της αστυνομίας του Κοσσυφοπεδίου (KPS) – ROSU, που είχαν δημιουργήσει την προηγούμενη κρίση, εισήλθαν πάλι για μερικές ώρες στο Βόρειο Κοσσυφοπέδιο, με αιτιολογία την εκτέλεση άσκησης. Τριάντα ειδικά οχήματα ROSU μετέφεραν βαριά οπλισμένους αξιωματικούς και κατευθύνθηκαν στο Leposavic, περιοχή όπου είχαν σημειωθεί τα δραματικά επεισόδια τον περασμένο μήνα. Όλη η ενέργεια πραγματοποιήθηκε χωρίς τη γνώση της KFOR, της UNMIKκαι της EULEX. Μετά από παρέμβαση των τοπικά διαμενόντων Σέρβων, σταματήσανε και επέστρεψαν στην βάση τους.
Φυσικά η κίνηση αυτή ήταν ένα ‘’πολύ επικίνδυνο παιχνίδι
με τη φωτιά”, που θα μπορούσε να έχει καταστροφικές συνέπειες. Για παράδειγμα μια μικρή συμπλοκή θα μπορούσε να είχε κοστίσει ακόμη και ζωές, όπως άλλωστε έγινε και την προηγούμενη φορά, όταν και ξέσπασαν τα πολύ σοβαρά επεισόδια.
Ο Διοικητής της KFOR βέβαια Στρατηγός Erhard Buhler εξακολουθώντας την γνωστή τακτική του, της δικαιολογίας κάθε ενέργειας από πλευράς Αλβανών (για τους λόγους που έχουμε αναπτύξει σε άλλα άρθρα), αρνήθηκε ότι
οι ROSU, έψαχναν για...

Τα σχέδια αποκαλύπτονται! Οι Ηνωμένες Πολιτείες της Ευρώπης, ο «μπαμπούλας» της Μεσογείου και η Παγκόσμια Κυβέρνηση.




  «Γερμανοί ενωθείτε! – Η έκκληση για τις Ηνωμένες Πολιτείες της Ευρώπης δεν είναι πια φαντασία, αλλά η μοναδική διέξοδος από την κρίση». Αυτά ανέφερε πριν μερικές μέρες σε ανάλυσή της η γερμανική έκδοση των Financial Times (A. Theyssen): «Οι χώρες της ΕΕ χρειάζονται κοινή οικονομική, δημοσιονομική και φορολογική πολιτική για να μπορεί να λειτουργήσει σωστά το ευρώ. Αυτό το δήλωσαν πρόσφατα και οι Μέρκελ και Σαρκοζί.
«…είναι πια καιρός το ευρώ να χάσει τον ειδικό καθεστώς που έχει και να γίνει αυτό που είναι όλα τα νομίσματα στο κόσμο: η νομισματική μονάδα ενός κράτους.»
«Η ΕΕ πρέπει να εξελιχθεί σε ενιαίο κράτος, σε ένα κράτος που...

H πικρή αλήθεια είναι ότι σ' αυτές, τις καθ' όλα ιστορικές συγκυρίες,το Δόγμα του Ενιαίου Αμυντικού Χώρου Ελλάδος-Κύπρου είναι απολύτως παροπλισμένο.



Με τα ελληνικά φοβικά σύνδρομα παίζει η Άγκυρα



 

Φυλετικός Κοινωνισμός μια οργανική συνωνυμία


Το παρακάτω κείμενο μου ήλθε μέσω ηλεκτρ. ταχυδρομείου (μάλλον θα ήμουν κρυφή κοινοποίηση). Το αναδημοσιεύω γιατί μου αρέσει να βλέπω νέους (έτσι πιστεύω) ανθρώπους να «ψάχνονται» όπως κι εγώ στην ηλικία τους. Έχουν τα περιθώρια να αποκρυσταλλώσουν την γνώμη τους με την πείρα που θα φέρουν τα χρόνια και το πολύ διάβασμα  που είναι απαραίτητο στην ηλικία τους. Το αναρτώ όπως ακριβώς το έλαβα.....



Συναγωνίστριες και συναγωνιστές, σκοπός του παρόντος άρθρου είναι να μπει ένα λιθαράκι στα θεμέλια του ‘δικού μας’ σοσιαλισμού, ή αλλιώς κοινωνισμού, όπως είναι ο όρος στη γλώσσα μας. Η ιδεολογική θεμελίωση επί της αρχής (δηλαδή ως κοσμοθεωρίας και όχι ως ένα πακέτο οικονομικών μέτρων) του δικού μας κοινωνισμού είναι κατά τη γνώμη ακόμα ένα ζητούμενο παρά το πλούσιο ιδεολογικό μας παρελθόν από τoυς αδερφούς Strasser, το José Antonio, τον Ernst Rohm, τον Michael Kühnen και άλλους. Νoμίζω ότι πρέπει να τονιστεί αφού αποδειχθεί με λογικά επιχειρήματα ότι ο εθνικισμός ή ο φυλετισμός (για μας έθνος = φυλή) είναι γεννήτορας του κοινωνισμού αλλά και το αντίστροφο. Αυτή η συνεπαγωγή και αντιστρόφως του εθνικισμού με τον κοινωνισμό αποτελεί τη μόνη ουσιαστικά εκ διαμέτρου αντίθετη ιδεολογία του διεθνιστικού καπιταλισμού που πάλι αποτελεί την αντίπαλη ταυτολογία αφού ‘εθνικός’ καπιταλισμός δεν μπορεί να υπάρξει αλλά ούτε και διεθνιστικός σοσιαλισμός αντίθετα με τις αντιφυσικές φαντασιώσεις της αριστεράς.
 
Λαμβάνοντας υπόψη κυρίως βιολογικά και ιστορικά αλλά και οικονομικά δεδομένα πρέπει να προχωρήσουμε μέσα από την ειλικρινή διαλεκτική και όχι την ερειστική να χτίζουμε τον Ελληνικό κοινωνισμό έστω και σαν έννοια αρχικά. Αυτό μπορεί να γίνει μόνο με...

Η ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΟΥ ΓΕΡΜΑΝΙΚΟΥ “ΑΞΟΝΑ” ΤΩΝ ΒΑΛΚΑΝΙΩΝ



Posted by anacondagr

Η Αποκάλυψη του Γερμανικού ‘’Άξονα’’ των Βαλκανίων

ΓΡΑΦΕΙ Ο ΠΑΡΑΤΗΡΗΤΗΣ ΤΩΝ ΒΑΛΚΑΝΙΩΝ

Στις τελευταίες ημέρες του Αυγούστου, πραγματοποίησαν ηγεμονική επίσκεψη στα Βαλκάνια δύο ηγέτες, που για κάποιους λόγους φαίνεται ότι τους έχει εκχωρηθεί η διαχείριση των Βαλκανίων. Δεν ξέρουμε αν έχει γίνει κάποια μυστική διπλωματία για αυτό ή κάποια μυστική συμφωνία κατανομής των Βαλκανίων τύπου Ανατολής – Δύσης μετά τον Β΄ ΠΠ, ούτε εάν η Ελλάδα και άλλα κράτη, που αγωνίστηκαν και υπέστησαν ανθρωποθυσίες προκειμένου ο κόσμος να ζει σήμερα ελεύθερος συμφωνεί με αυτές τις πρωτοβουλίες. Έτσι είδαμε την Αυτοκράτειρα Μέρκελ, αφού πρώτα συμφώνησε με τον Πασά Νταβούτογλου, να επισκέπτεται την Κροατία, τη Σερβία και το Μαυροβούνιο, ενώ εκχώρησε στο Τούρκο υπουργό Εξωτερικών Αχμέτ Νταβούτογλου την επίσκεψη στο Κοσσυφοπέδιο, τη Βοσνία-Ερζεγοβίνη αλλά και τη Σερβία (για δικά του θέματα) και τη Ρουμανία. Κατά την επίσκεψη της η Μέρκελ επέκρινε ιδιαίτερα τους Σέρβους πολιτικούς, ενώ απέφυγε σκοπίμως να συναντηθεί με αυτούς της Βοσνίας. Ο Νταβούτογλου συνπροσευχήθηκε με τους ομόθρησκους του στο Σεράγεβο και έκανε έκκληση για ειρήνη και συμφιλίωση μεταξύ των εμπλεκομένων.

Η γερμανίδα καγκελάριος εξήρε το σπουδαίο έργο της Κροατίας, η οποία μέχρι το 2013 θα είναι μέλος της ΕΕ και την υπέδειξε ως παράδειγμα για την περιοχή, που προσπαθεί να επιλύει ειρηνικά τις όποιες διαφορές και να εργάζεται για την ασφάλεια και την σταθερότητα.

Με τον ίδιο τρόπο, έκανε και τη σερβική ηγεσία ‘’χαρούμενη’’ με τη δήλωση, “ εμείς θέλουμε τη Σερβία στην ΕΕ, είμαστε πεπεισμένοι ότι η θέση της είναι εκεί», αλλά τους σόκαρε συνεχίζοντας “εάν η Σερβία επιθυμεί να επιτύχει το καθεστώς υποψήφιας χώρας, θα πρέπει να επαναλάβει το διάλογο (με το Κοσσυφοπέδιο) και να αποδεχθεί η Eulex να εργαστεί σε όλες τις...

Ο «άγνωστος» πόλεμος της Ευρώπης!!

Μου το έστειλε η Φιλονόη. Θέλω να διαβεβαιώσω ότι συμφωνώ με το σκεπτικό της απόλυτα και να πω επιπλέον ότι, μαζί με άλλους, τα λέγαμε από την 10ετία του '60, όταν μαθητές ακόμη των πρώτων τάξεων του τότε Γυμνασίου (ούτε έφηβοι καν) ψάχναμε και «ψαχνόμαστε», με τα ίδια ακριβώς λόγια. Η αλήθεια είναι αλήθεια και δεν την αλλάζουν ούτε οι στενές πολιτικές σκοπιμότητες, ούτε τα μεγαλεπήβολα σχέδια μιας υπό κατασκευήν παγκόσμιας διακυβέρνησης.
Οι θρησκείες των λαών είναι ανάλογες της ψυχοσύνθεσής τους και απευθύνονται σε ανθρώπους λίγο ή πολύ ίδιου πολιτιστικού επιπέδου. Η ανάμειξή τους αποτελεί «αμάρτημα» με την αρχική έννοια της λέξεως και ο μεν Μωυσής την καταδίκαζε με το "ου μοιχεύσης" ο δε Χριστιανισμός με την μορφή του 666. Αν σκεφθούμε ότι ο αριθμός 66 συμβολίζει το τέλειο ζεύγος, ο 666 πάλι την μοιχεία δηλ. την μείξη των θρησκειών υπονοεί, άσχετα με το πως τον χρησιμοποιεί το σύγχρονο ιερατείο. Όσον αφορά την μείξη των φυλών σαν λαών, υπάρχουν αρκετές επιστημονικές μελέτες που συνηγορούν υπέρ  ή κατά και είναι θέμα του καθ' ενός μας το ποια θα υιοθετήσει αλλά η βίαιη επιβολή της για την εξυπηρέτηση, ποιος ξέρει ποιων, σχεδιασμών θα αντιμετωπισθεί οπωσδήποτε βίαια. Να είναι σίγουροι οι επικυρίαρχοι ότι αυτό που ξεκίνησαν, θα πνίξει τους ίδιους και να μην νομίζουν ότι ο Ατλαντικός θα σταθεί εμπόδιο στην λαίλαπα που έρχεται...

Ὁ «ἄγνωστος» πόλεμος τῆς Εὐρώπης!

Rate This
Εἶναι ἕνας πόλεμος ὑπαρκτός, ὑπόγειος καὶ μᾶλλον …κρυφός! Κάθε φωνὴ λογικῆς διώκεται, φιμώνεται, καταργεῖται… Ἔχει καταντήσει δευτέρα φύσις τῶν πάντων ἡ Ὕβρις καὶ τὸ ψεῦδος! 
Η αναίμακτη κατάληψη της Ευρώπης από τους Μουσουλμάνους
Οι ισλαμιστές εξτρεμιστές αναπτύσσουν με ταχείς ρυθμούς τη δημιουργία «απαγορευμένων», για μη Μουσουλμάνους, περιοχών στις ευρωπαϊκές πόλεις.
Πολλές από αυτές τις «no-go» ζώνες λειτουργούν ως κράτος εν κράτει, υπαγόμενες στον ισλαμικό νόμο της Σαρίας. Οι επίσημες κρατικές αρχές έχουν χάσει τον έλεγχο τους, και σε πολλές περιπτώσεις αδυνατούν ακόμη και να παράσχουν τα βασικά δημόσια αγαθά, όπως είναι η αστυνόμευση, η πυρόσβεση, και η διακομιδή ασθενών.
Οι απαγορευμένες αυτές περιοχές αποτελούν προϊόν δεκαετιών φιλελεύθερης πολυπολιτισμικής πολιτικής, η οποία έχει ενθαρρύνει τους Μουσουλμάνους στο να δημιουργήσουν δικές τους παράλληλες κοινωνίες, και να παραμείνουν απομονωμένοι, παρά να ενσωματωθούν στις κοινωνίες των χωρών που τους φιλοξενούν.
Για παράδειγμα, στη Βρετανία υπάρχει μια ομάδα με την ονομασία Μουσουλμάνοι Εναντίον των Σταυροφοριών, που ξεκίνησε εκστρατεία με σκοπό...

Τρομακτική καταγγελία για τις αιτίες θανάτου 12χρονου κοριτσιού…


 

Η περίεργη υπόθεση θανάτου ενός κοριτσιού σε νοσοκομείο της Θεσσαλονίκης, ενδέχεται να κρύβει την βρωμερή ιστορία σχετικά με το βακτήριο e-Coli ως αιτία θανάτου του κοριτσιού.

Την ιστορία δηλαδή που είχαμε φέρει στο φως, όταν τα δημοσιογραφικά ασπόνδυλα μιλούσαν για “αγγουράκια Ισπανίας”, ως πιστες βουβουζέλες των Γερμανών.

Εάν ισχύουν οι καταγγελίες της οικογένειας για κατανάλωση των προϊόντων της γνωστής αλυσίδας, που είχε μάλιστα το θράσος να ζητά την μη ανάκληση των προϊόντων, τότε θα συνθλιβούν υπό το βάρος των αμαρτιών τους. Όπως και τα δημοσιογραφικά ασπόνδυλα που απέκρυψαν το θέμα.

Προκαλεί οργή η ένοχη σιωπή των γιατρών και των αρχών για τις αιτίες θανάτου και ήδη οι γονείς έχουν κάνει τις απαιτούμενες ενέργειες.

Το ελπιδοφόρο είναι ότι το θέμα το έχει πιάσει ο Στέφανος και θα το πάει μέχρι τέλους. Θα το παρακολουθήσουμε στενά, διότι και οι ημερομηνίες φέρνουν εφιαλτικούς συνειρμούς.
Πηγή