Σελίδες

Παρασκευή 12 Απριλίου 2013


ΜΑΣ ΚΥΒΕΡΝΟΥΝ ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟΙ ΚΑΙ ΑΝΘΕΛΛΗΝΕΣ


Γράφει ο Παναγιώτης Αποστόλου

            Η δουλοπρεπής-προδοτική-μνημονιακή-τρικομματική κυβέρνηση Σαμαρά υλοποίησε άμεσα τη δέσμευσή της προς τον επικυρίαρχο Ερντογάν και ανακοίνωσε την αντισυνταγματική ανέγερση τεμένους (τζαμιού) στο κέντρο της Αθήνας (Βοτανικός), προκειμένου τάχατες, να εκτελούν τα θρησκευτικά τους καθήκοντα, στο πλαίσιο της ανεξιθρησκίας όλα τα στίφη των Μουσουλμάνων που συνέρρευσαν χωρίς την συγκατάθεσή μας, τα τελευταία 30 χρόνια στην πατρίδα μας. Αυτή η απόφαση των προδοτών, θα έχει ως επακόλουθο να πληγούν επιπλέον, τα χρηστά ήθη της κοινωνίας μας και θα οδηγήσει στην αποδόμηση του Ελληνικού Έθνους. Γιατί έτσι, προσβάλλεται η Ορθοδοξία, η οποία είναι άρρηκτα συνδεδεμένη με την Ελλάδα και τα δυο μαζί ζουν και αναπνέουν από τον πατριωτισμό των Ελλήνων. «Διότι όταν επιάσαμε τα άρματα είπαμε πρώτα υπέρ πίστεως και έπειτα υπέρ πατρίδος», δηλαδή «Για του Χριστού την πίστη την Αγία και της πατρίδος την Ελευθερία». Επιπρόσθετα, είναι σίγουρο πως αυτή η απόφαση θα δημιουργήσει κοινωνικές αναταραχές, διότι η κοινωνία των Ελλήνων δεν είναι δυνατόν να ανεχτεί το «κάλεσμα» του ιμάμη, όπου θα καλεί αρκετές φορές την ημέρα τους Μουσουλμάνους για τη δημόσια προσευχή τους.
            Αυτούς τους άθλιους μοιρολάτρες και οσφυοκάμπτες της τρικομματικής κυβέρνησης, που υλοποιούν άλλη μια προδοτική δέσμευση προς τους επικυρίαρχους του Ελληνικού Έθνους, δεν είναι δυνατόν να τους έχει γεννήσει μήτρα Ελληνική. Δεν είναι δυνατόν να τους έχει ...
ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΙΚΟ ΤΟΞΟ

Το πήρα από «ΕΘΝΙΚΉ ΑΝΤΙΣΤΑΣΗ». 
Μου άρεσε και το ανήρτησα και επί τη ευκαιρία να ρωτήσω τους δικούς μου τους «δεξιούς» πολιτικάντηδες (τέτοιοι αποδεικνύονται) να μου πουν τι εννοούν όταν λένε «Συνταγματικό Τόξο»; Συμπεριλαμβάνουν σ' αυτό το προδοτικό ΚΚΕ και τους κομμουνιστοσυμμορίτες του ΣΥΡΙΖΑ; Τον/την ΑΝΤΑΡΣΥΑ με τον οποίο θα κάνει κυβέρνηση ο μπούλης ο Alexis; 
Για να το έχουμε στα υπ' όψη μας στις επόμενες εκλογές δηλαδή....


Ωδή στην παραφροσύνη
Μου το έστειλε αγανακτισμένος φίλος και το αναρτώ

Θα ήθελα να απευθυνθώ στους Πρεβεζάνους οι οποίοι ψήφισαν και εξέλεξαν βουλευτή τον «κύριο» Τσουμάνη, και να τους ρωτήσω πώς αισθάνονται που ο ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ ΤΟΥΣ :
1ον Αναγνωρίζει πως η Ήπειρος και πολύ περισσότερο η Πρέβεζα αποτελεί έδαφος Αλβανικό σύμφωνα με τον αλυτρωτισμό για την Μεγάλη Αλβανία, δεδομένου ότι πριν ένα χρόνο πάνω-κάτω ήταν ο μόνος Έλληνας πολιτικός, και μάλιστα Ηπειρώτης, που παρευρέθηκε στον εορτασμό για τον ένα χρόνο λειτουργία του ΦΙΛΟΤΣΑΜΙΚΟΥ  ΚΟΜΜΑΤΟΣ  του Μπερίσα στα Τίρανα.
2ον Για να δείξει καλή διαγωγή στο ΑΦΕΝΤΙΚΟ του έφερε στο σκοτάδι της νύκτας την τροποποίηση για την αμνήστευση των ΤΡΑΠΕΖΙΤΩΝ που δάνεισαν με υπέρογκα ποσά τα πολιτικά κόμματα, και ως συνέπεια ο ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΛΑΟΣ  και οι συντοπίτες του (αυτοί που τον ψήφισαν) να πληρώσουν τα σπασμένα στις τράπεζες.

ΑΙΔΩΣ ΑΡΓΕΙΟΙ

ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΘΟΛΟΥ ΕΥΘΙΞΙΑ Σ' ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΤΟΠΟ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ;;;;;;




ΕΠΙΤΙΜΟΣ ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΟΥ ΑΝΩΤΑΤΟΥ ΙΤΑΛΙΚΟΥ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΟΥ...    





Ο Επίτιμος Πρόεδρος του Ανωτάτου Δικαστηρίου της Ιταλίας και πρώην Γενικός Ανακριτής Ferdinando Imposimato, ο άνθρωπος που εμπλέκεται και στην υπόθεση που αφορά την απόπειρα δολοφονίας κατά του Πάπα Ιωάννη Παύλου ΙΙ, κατηγόρησε ΤΗ Λέσχη Μπίλντερμπεργκ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ πίσω ΑΠΌ τρομοκρατικές επιθέσεις ΣΤΗΝ Ευρωπη.
Σε μια συνέντευξη με την ιστοσελίδα ArticoloTre, ο Imposimato, ο οποίος συμμετείχε επίσης στην υπόθεση που αφορά την απαγωγή και τη δολοφονία του πρώην πρωθυπουργού της Ιταλίας Άλντο Μόρο, είπε ότι «βρήκα ένα έγγραφο που μου προκάλεσε αποτροπιασμό" για τη σχέση της Λέσχης Μπίλντερμπεργκ σε συνωμοσία με την ακροδεξιά οργάνωση Ordine Nuovo για να διαπράξουν τρομοκρατικές επιθέσεις.
Μιλώντας για ανεξιχνίαστες δολοφονίες στην Ιταλία και το έγγραφο στην ...
ΤΡΑΓΙΚΟ ΚΑΙ ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΙΚΟ...! ΒΟΡΕΙΟΚΟΡΕΑΤΕΣ ΠΟΥ ΑΥΤΟΜΟΛΗΣΑΝ ΟΜΟΛΟΓΟΥΝ ΟΤΙ ΤΡΩΝΕ ΓΡΑΣΙΔΙ ΚΑΙ ΦΥΛΛΑ ΔΕΝΔΡΩΝ ΓΙΑ ΝΑ ΕΠΙΒΙΩΣΟΥΝ...!!!



Υπάρχει και η πλευρά των ανθρώπων, των ανθρώπων που λιμοκτονούν στη Βόρεια Κορέα.

Την ώρα που η διεθνής κοινότητα περιμένει την επόμενη κίνηση της Πιόνγιανγκ, το CNN αποκαλύπτει σήμερα δηλώσεις Βορειοκορεατών που αυτομόλησαν και οι οποίοι ομολογούν ότι τρώνε γρασίδι και φύλλα για να επιβιώσουν.

Σε συνέντευξή της στο CNN, μία γυναίκα που αυτομόλησε στη Νότια Κορέα, αφότου ο νεαρός δικτάτορας Κιμ Γιονγκ Ουν ανέλαβε τα ηνία της χώρας είπε: "Η οικογένειά μου είχε αποφασίσει να αυτοκτονήσει, επειδή για τρεις μέρες δεν είχαμε τίποτα να φάμε. Το ένστικτο της επιβίωσης όμως με έκανε να πουλήσω το σπίτι μου για 30 κιλά ρύζι. Για να επιβιώσουμε, τρώγαμε χόρτο. Οι άνθρωποι βράζουν γρασίδι και φύλλα για να κάνουν σούπα".

Περισσότερο από το 25% των παιδιών στη Βόρεια Κορέα, κάτω των πέντε ετών υποφέρει από χρόνιο υποσιτισμό, ενώ μία στις τρεις γυναίκες υποφέρει από αναιμία.

Έως 3,5 εκατομμύρια άνθρωποι υπολογίζεται ότι έχασαν τη ζωή τους κατά τη διάρκεια του σοβαρού λιμού στη Βόρεια Κορέα από τη δεκαετία του 1990 μέχρι σήμερα.

Πηγή: CNN/enikos.gr, Στόχος
Η ΠΡΟΣΑΡΑΞΗ ΤΟΥ ΘΩΡΗΚΤΟΥ "ΑΒΕΡΩΦ" ΣΤΟ ΠΡΩΤΟ ΤΑΞΙΔΙ ΤΟΥ (Περί Αλός)

του Νικολάου Α. Αναστασόπουλου
Λέκτoρος νεώτερης και σύγχρονης Ελληνικής Ιστορίας
του Πανεπιστημίου Ιωαννίνων.



ΦΩΤΟ: περιοδικό «Περίπλους της Ναυτικής Ιστορίας», ΝΜΕ


Θα μπορούσε ευστόχως να ισχυριστεί κανείς ότι η θριαμβευτική διαδρομή του Θωρηκτού «Αβέρωφ» στην πορεία του χρόνου, είχε σαφώς αναλογίες με την αντίστοιχη διαδρομή του φέροντα το όνομα, εθνικού ευεργέτη Γεωργίου Αβέρωφ. Άλλωστε, οι δυσκολίες και τα προβλήματα των πρώτων ετών για ένα μικρό βοσκόπουλο, τον Γεώργιο Αβέρωφ, στο Μέτσοβο των Ιωαννίνων εκεί γύρω στα 1825 δεν μπορούσαν να αποκαλύψουν την καθοριστική, για την δημιουργία και εξέλιξη του Ελληνικού Κράτους, συμβολή του. Ομοίως, το ατύχημα του Θωρηκτού «Αβέρωφ» στο πρώτο ταξίδι του ή «η εθνική συμφορά», όπως έγραψαν οι εφημερίδες της εποχής, δεν μπορούσε εκείνες τις στιγμές της απογοήτευσης να αποτυπώσει την ουσιαστική συνδρομή του πλοίου στην χάραξη της εθνικής πολιτικής κατά το πρώτο...


Ο κόσμος της διαστροφής και οι Έλληνες...


Το κλίμα πόλωσης στον πλανήτη φουντώνει με την οικονομία να βάλλεται από τα διεθνή συμφέροντα, τα οποία εδώ και καιρό στρέφονται κυρίως κατά των ελεύθερων επαγγελματιών.
Όπως πολλάκις έχουμε γράψει το σύστημα επιθυμεί μόνο υπαλλήλους-δούλους για να τους ελέγχει. Δεν χωρούν πολλά αφεντικά στον πλανήτη. Η Δύση, με προεξάρχουσες τις Η.Π.Α., δεν είναι πλέον το «λίκνο του καπιταλισμού». Εφαρμόζει πολιτικές σοβιετικού τύπου με υψηλή φορολογία και κατάσχεση καταθέσεων.

Στην Ευρώπη διακηρύττουν πως δεν μπορούν πλέον να εγγυηθούν καταθέσεις άνω των 100.000! Ακυρώνεται η επιλογή της απολύτως ασφαλούς τοποθέτησης των αποταμιεύσεων. Πολλές εταιρείες θα κλείσουν. Στο τέλος θα μείνουν μόνο οι πολυεθνικές που ήδη έχουν συγχωνεύσει πολλές επιχειρήσεις, μετατρέποντας ελεύθερους επαγγελματίες σε υπαλλήλους.

Μάλιστα το Eurogroup θα εξετάσει την επιβολή «τιμωρίας» σε όσους διατηρούν μεγάλες αποταμιεύσεις, άνω των 100.000 ευρώ, σε όσες τράπεζες θεωρεί το σύστημα «προβληματικές». Οι αποταμιευτές, λένε, θα καλούνται να…