Σελίδες

Πέμπτη 16 Μαΐου 2013

ΙΜΑΜΗΔΕΣ ΚΑΙ ΤΖΑΜΙΑ. Ποιοι υποκινούν το θρησκευτικό μίσος; Στην Τουρκία οι βουλευτές ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΝ να ορκισθούν στο Κοράνιο!

Κάποτε είχα διαβάσει, ότι στην Κύπρο, πριν από τον καιρό της εισβολής των τουρκικών στρατευμάτων (1974), ο αρχι-Μουφτής Λευκωσίας είχε δώσει εντολή στους ιμάμηδες, η ένταση των μεγάφωνων να είναι στη διαπασών, για να υποδηλώνουν στους ελληνο-Κύπριους την παρουσία τους και για να τους εκνευρίζουν.

Όλως περιέργως, κατά το έτος 2012, όταν εκτελούσα χρέη γραμματέως της ιεράς Μουφτείας Ξάνθης, προ-εκλογικά και μετεκλογικά δόθηκαν πάνω από είκοσι (20) άδειες για μιναρέδες σε διάφορα τεμένη της Ξάνθης. Τα περισσότερα από αυτά δεν είχαν καθόλου μουσουλμάνους κατοίκους. Τότε, δεν μπορούσα να δώσω μία λογική εξήγηση.

Προ ημερών, διερχόμενος από ένα πεδινό χωριό της Ξάνθης, άκουσα από το μιναρέ τον μουεζίνη να απαγγέλει το μεσημεριανό προσκλητήριο για προσευχή. Επειδή ήταν γνωστός μου, σταμάτησα στο τζαμί. Μέχρι να πλυθώ- κατά το ισλαμικό τυπικό- ο μουεζίνης τελείωσε το εζάνι (κάλεσμα σε προσευχή), βγήκε βιαστικός από το τζαμί και έβαλε μπρος στο αυτοκίνητό του για να φύγει. Τον φώναξα και τον ρώτησα γιατί φεύγει χωρίς να τελέσει την μεσημεριανή προσευχή. Μου απάντησε ότι κανένας δεν πάει να προσευχηθεί το μεσημέρι και γι αυτό δεν ανοίγει το τζαμί. Τότε, ποιος ο λόγος για το κάλεσμα από το μεγάφωνο και στη διαπασών μέρα μεσημέρι; Η απάντηση ήταν όμοια με

Λαμπρό παράδειγμα προς μίμηση για τους ευαισθητούληδες (όπου τους συμφέρει) του ΚΚΕ και του ΣΥΡΙΖΑ άν ποτε, ποτέ βέβαια, έλθουν στην εξουσία


Στο «πλέρια δημοκρατικό» Βιετνάμ οι εκτελέσεις θα γίνονται μόνο με... χρήση εγχώριων προϊόντων
Μοιάζει με νοσηρό αστείο αλλά είναι αλήθεια. Η Λαϊκή Δημοκρατία του Βιετνάμ ανακοίνωσε ότι στο εξής οι θανατοποινίτες θα εκτελούνται αποκλειστικά με εγχώρια προϊόντα, αφού το κοινοβούλιο της χώρας τροποποίησε τη σχετική νομοθεσία, γεγονός που ανοίγει το δρόμο για να ξαναρχίσουν οι εκτελέσεις οι οποίες είχαν διακοπεί από το 2011.
Στις φυλακές του Βιετνάμ υπάρχουν σήμερα 532 θανατοποινίτες και ο αριθμός τους αυξάνεται διότι υπήρχε έλλειψη των υλικών για την παρασκευή του θανατηφόρου ενέσιμου διαλύματος με το οποίο πραγματοποιούνται οι εκτελέσεις. Πριν από δύο χρόνια καταργήθηκαν τα εκτελεστικά αποσπάσματα με σκοπό να αντικατασταθούν από μια "πιο ανθρωπιστική" μέθοδο.
Σύμφωνα με το υπουργείο Δικαιοσύνης, οι εξαγωγείς από άλλες χώρες είχαν αρνηθεί να πουλήσουν στο Βιετνάμ τα προϊόντα τους όταν αντιλήφθηκαν για τι θα τα χρησιμοποιούσαν οι αρχές.
Το κοινοβούλιο τροποποίησε το νόμο, επιτρέποντας να χρησιμοποιούνται εγχώρια χημικά προϊόντα για την παρασκευή των ενέσιμων διαλυμάτων. Το μέτρο θα τεθεί σε εφαρμογή από τις 27 Ιουνίου.
Οι περισσότεροι από τους θανατοποινίτες έχουν καταδικαστεί για εμπόριο ναρκωτικών και για δολοφονίες. Το Ανόι δεν ανακοινώνει στατιστικά στοιχεία, όμως η μη κυβερνητική οργάνωση Διεθνής Αμνηστία κατέγραψε πέντε εκτελέσεις και είκοσι τρεις καταδίκες σε θάνατο το 2011.

Πηγή: ΑΜΠΕ

Αντικαταστάθηκε από Κ.Ε του ΚΚΕ ο Σπ. Χαλβατζής. Τι σημασία έχει όμως; Άλλωστε όλα τα κομμουνιστικά γουρούνια την ίδια μούρη έχουν..

Αντικαταστάθηκε από τον Αθ. Παφίλη ο Σπ. Χαλβατζής ως κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος του ΚΚΕ
Αντικαταστάθηκε από τη θέση του κοινοβουλευτικού εκπροσώπου του ΚΚΕ ο Σπύρος Χαλβατζής, μετά από τη διαφοροποίησή του στο συνέδριο του ΚΚΕ, αλλά και την απόφασή του να μην είναι ξανά υποψήφιος για την Κεντρική Επιτροπή του κόμματος. Τη θέση του καταλαμβάνει ο αναπληρωτής του, Αθανάσιος Παφίλης, ενώ τη θέση του αναπληρωτή κοινοβουλευτικού εκπροσώπου αναλαμβάνει ο Νίκος Καραθανασόπουλος.
Κατά τη διάρκεια του συνεδρίου, ο κ. Χαλβατζής διαφοροποιήθηκε με έντονο τρόπο, όταν επιχειρήθηκε να του αποδοθεί ευθύνη για την οικονομική «κατηφόρα» του ΚΚΕ με αιχμή την άλλοτε επιχειρηματική ναυαρχίδα του, την «Τυποεκδοτική», από την εποχή που ο ίδιος ήταν αρμόδιος ως μέλος του Πολιτικού Γραφείου επί των οικονομικών του κόμματος. Σύμφωνα με δημοσιογραφικές πληροφορίες, μάλιστα, παρότι ο κ. Χαλβατζής θεωρείται ως χαμηλών τόνων άνθρωπος, εξερράγη κατά των συντρόφων του, που επεχείρησαν να τον εμπλέξουν στην υπόθεση. Οι ίδιες πηγές σημείωναν ότι ορισμένοι δεν δίστασαν να του ασκήσουν κριτική επειδή δεν καταδίκασε δημοσίως τις απόψεις που διατύπωσε ο γιος του, Αλέκος Χαλβατζής, ο οποίος αποχώρησε προ διετίας από το ΚΚΕ καταγγέλλοντας την ηγεσία του ως «φραξιονιστική ομάδα».
Στο Συνέδριο ο κ. Χαλβατζής καταψήφισε την έκθεση για τον οικονομικό απολογισμό του κόμματος ενώ ζήτησε να μην είναι ξανά υποψήφιος στη νέα Κεντρική Επιτροπή. Σύμφωνα με τη διαδικασία που ακολουθείται στο ΚΚΕ, η αντικατάσταση του κ. Χαλβατζή ήταν αναμενόμενη, εφόσον δεν είναι μέλος της Κεντρικής Επιτροπής που αναδείχθηκε από το συνέδριο. Ωστόσο, η απόφαση θεωρήθηκε από πολλούς ως παραμερισμός του, λόγω της απόστασης των απόψεών του από τη «σκληρή γραμμή» που ακολουθείται.

Το ΚΚΕ, την Κυριακή στις Κορυσχάδες, θα τιμήσει τους ασπόνδυλους ηγέτες του, πράκτορες του Στάλιν.

Η Πανελλήνια Ενωση Αγωνιστών Εθνικής Αντίστασης και Δημοκρατικού Στρατού Ελλάδας(ΠΕΑΕΑ-ΔΣΕ) θα τιμήσει με εκδήλωση που διοργανώνεται το πρωί της Κυριακής 19 Μάη, στο χωριό Κορυσχάδες, την επέτειο της σύγκλησης του Εθνικού Συμβουλίου που πραγματοποιήθηκε, το Μάη του 1944, στο ομώνυμο χωριό της Ευρυτανίας όπου η έδρα της κυβέρνησης του Βουνού, της ΠΕΕΑ (Ριζοσπάστης)
Τι θα τιμήσει; Αυτά που ενδεικτικά αναφέρει ο Δημήτρης Βλαντάς, υποστράτηγος του κομμουνιστικού στρατού Ελλάδας, και μέλος της ΚΕ του ΚΚΕ τότε και αργότερα και εδώ θέλω να πω ότι δεν ξέρω ποια είναι η θέση του Βλαντά σήμερα στο ΚΚΕ. Τι σημασία έχει όμως αν το κόμμα τον διέγραψε, τον αποκατέστησε, τον ηρωοποίησε ή τον αφόρισε.... Σημασία έχει ότι τα βιβλία του υπάρχουν. 
Θα τιμήσει λοιπόν ότι το συγκληθέν αυτό Εθνικό(;) Συμβούλιο «...στις αρχές του Μάη 1944, κατά την διάρκεια των εργασιών του Εθνικού Συμβουλίου - Βουλής της Αντίστασης στο χωριό Κορυσχάδες Ευρυτανίας, μαθεύτηκε ότι η αντιπροσωπεία μας στο Λίβανο έκανε απαράδεκτες παραχωρήσεις. Υπό την πίεση το Εθνικού Συμβουλίου, των τμημάτων του ΕΛΑΣ που φρουρούσαν το χώρο των Κορυσχάδων και χιλιάδων αγροτών, συνήλθε

ΔΙΧΟΝΟΙΑ ΚΑΙ ΠΡΟΔΟΣΙΑ ΑΔΕΛΦΙΑ ΔΙΔΥΜΑ


Είμαστε ένας λαός που συνδυάζει με τρόπο μοναδικό την εθνική ισχύ και το δίκαιο, τον πολιτισμό και την πολεμική αρετή. Όμως έχουμε αποδείξει δυστυχώς πολλές φορές πως είμαστε λαός εύπιστος και ανεκτικός σε λάθος ανθρώπους και κακοτοπιές. Αποδεχόμαστε ως σημαντικούς τους ριψάσπιδες και αποδιώχνουμε τους πολεμιστές τής Φυλής.
Έχουμε πει πως για τούτον εδώ τον τόπο η λευτεριά και η ρωμιοσύνη είναι αδέλφια δίδυμα. Όμως απέναντι από αυτά τα αδέλφια τής καλοσύνης υπάρχουν δύο άλλα αδέλφια τού ανθελληνισμού και τής κακοσύνης. Δύο μοχθηρές υπάρξεις που έχουν στρέψει πολλές φορές σε βάρος μας οι εχθροί τής Μεγάλης Ελλάδος και τα έχει συμπεριλάβει στους στίχους τού εθνικού μας ύμνου ο Διονύσιος Σολωμός. Είναι η διχόνοια και η προδοσία που διαδέχονται η μία την άλλη. Όπου εισχωρεί η διχόνοια, βρίσκει πόρτα ανοικτή και εισέρχεται η προδοσία.                                                                                                              
Τα μικρόβια τής διαιρέσεως τού λαού μας έρχονται ως βαριές ασθένειες στο Σώμα τού Ελληνισμού ώστε να αδυνατίσουν τις άμυνες αυτού και να ανακόψουν την ορμή από τα υγιή έργα ανάπτυξης των κυττάρων και μεγαλώματος τού οργανισμού. Άλλες φορές πάλι αναπτύσσονται σαν τα επιβλαβή παράσιτα και σαν τα αγκάθια μέσα στο εύφορο χωράφι τής Φυλής μας επιχειρώντας να πνίξουν τα ομορφότερα λουλούδια και να ακυρώσουν το ανθοβόλημά τού Γένους.
Τις περισσότερες φορές οι μισητές μας συνδυάζουν όλες τις

Στήριξη του "Γένους" κατά την εκδίκαση από το ΣτΕ. Κάλεσμα συμπαράστασης


Picture
Επτά φορείς αποστράτων συμπαρατάσσονται την ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 17 Μαΐου 2013 ώρα 09:00  για να στηρίξουν το θέμα του γένους, ως προϋπόθεσης συμμετοχής των υποψηφίων στις εισαγωγικές εξετάσεις των Ανωτάτων Στρατιωτικών Εκαπιδευτικών Ιδρυμάτων (ΑΣΕΙ) και Ανωτέρων Στρατιωτικών Σχολών Υπαξιωματικών (ΑΣΣΥ), που θα εκδικασθεί από την ολομέλεια του Συμβουλίου της Επικρατείας την Παρασκευή 17 Μαϊου 2013.

Διαβάστε την ΚΟΙΝΗ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ  ΕΔΩ

Στην χώρα «υπόδειγμα» και «κριτή» των πάντων, στην Γερμανία της Μέρκελ και του Σόιμπλε...


... που επιβάλει την πολιτική λιτότητας εξοντώνοντας ολόκληρους λαούς, όπως τον Ελληνικό και τον Κυπριακό, ευαγγελίζεται την κάθαρση στην Ευρωπαϊκή οικονομία, παραδίδει μαθήματα χριστής διοίκησης και ενδιαφέρεται δήθεν για το καλό της Ε.Ε.«Σκάνε» τα οικονομικά σκάνδαλα ξεσπούν το ένα πίσω από το άλλο.
Μετά την αποκάλυψη πώς ο «κολλητός» της Γερμανίδας Καγκελάριου και πρόεδρος της Μπάγερν Μονάχου Ούλι Χένες διατηρεί κρυφό προσωπικό λογαριασμό στην Ελβετία με 20 εκατ. ευρώ, παραδεχόμενος ότι φοροδιέφευγε, τη σκανδαλώδη κάλυψη της «μαύρης τρύπας» της Deutsche Bank (είναι η τράπεζα που θέλει να μαζέψει όλο το χρήμα της Ευρώπης αλλά ταυτόχρονα και με τη μεγαλύτερη έκθεση διεθνώς), τις χορηγίες(;) στον πρώην Γερμανό Πρόεδρο, αποκαλύπτεται ένα νέο σκάνδαλο νεποτισμού στο οποίο εμπλέκεται η Χριστιανοκοινωνική Ένωση της Βαυαρίας, το «αδελφό κόμμα» στων Χριστιανοδημοκρατών της Ομοσπονδιακής Γερμανίας.    
Βουλευτές της Χριστιανοκοινωνικής Ένωσης έχουν προσλάβει σε υψηλόμισθες θέσεις συνεργατών τους άτομα από το συγγενικό τους περιβάλλον. Επί σειρά ετών σύζυγοι, παιδιά και συγγενείς περισσότερων από

Απειλές ισλαμιστικών οργανώσεων στα Βαλκάνια - Τι παρακολουθούν στην Ελλάδα

20130515-2310
Απειλητικά μηνύματα σε ξένους διπλωμάτες, στρατιωτικούς και πολιτικούς εκπροσώπους, καθώς και στις διεθνείς αποστολές που υπηρετούν στην ευρύτερη περιοχή των Βαλκανίων, έχουν στείλει, σύμφωνα με δηλώσεις αναλυτών ασφαλείας, άγνωστες ισλαμικές ομάδες στα Βαλκάνια αναγκάζοντας τις αστυνομικές δυνάμεις να επανεξετάσουν πολλές ισλαμικές ομάδες.Κάτι που έγινε πιο επιτακτικό μετά την βομβιστική επίθεση στον Μαραθώνιο της Βοστώνης.
<<Πονοκέφαλος>> και για ΗΠΑ-ΝΑΤΟ 
Το θέμα απασχολεί,σύμφωνα με πληροφορίες του OnAlert, και τις στρατιωτικές υπηρεσίες των ΗΠΑ στην Ευρώπη αλλά και το ΝΑΤΟ και οι λόγοι είναι προφανείς: Αφενός το γενικό ζήτημα της σταθερότητας και της ασφάλειας στην περιοχή και αφετέρου τ για τα ειδικότερα θέματα ασφαλείας των συμμαχικών στρατιωτικών δυνάμεων  και των διπλωματικών/στρατιωτικών  αποστολών που βρίσκονται σε χώρες της περιοχής.
"Οι οργανώσεις αυτές δραστηριοποιούνται στη Βοσνία και Ερζεγοβίνη, αλλά και στο Σαντζάκ στη Σερβία, στο Κοσσυφοπέδιο και προσπαθούν συνεχώς να επεκτείνουν τις δραστηριότητές τους στην πΓΔΜ. Ύποπτες είναι οι παρακάτω οργανώσεις: οι Ισλαμιστές Πολεμιστές, η Ισλαμική Λεγεώνα, η Faitah, η Ισλαμική Νεολαία, η Sheve, η Χαμάς Τουρμπέ και άλλες", δήλωσε είπε ο κ. Ζόραν Μιτέβσκι, πρώην βοηθός διευθυντή της Υπηρεσίας Πληροφοριών της πΓΔΜ.
Παρακολούθηση δραστηριοτήτων και στην Ελλάδα
Σύμφωνα με τις δηλώσεις του ίδιου στην ιστοσελίδα setimes.com - από την οποία προέρχονται  στοιχεία του ρεπορτάζ για χώρες των Βαλκανίων - οι πληροφορίες -  λαμβάνονται μέτρα για

Απόψεις ενός Λευκού Εθνικιστή για τον Χριστιανισμό


Αξίζει να το διαβάσετε. Μεταφράστηκε από τον  Κόκκινο Ουρανό. Το κοκκίνισμα εδαφίων δικό μου. «Ήπειρος, η πατρίδα μας».


Το παρακάτω άρθρο είναι του Andrew Anglin (ΗΠΑ), ο οποίος έχει μια ιστοσελίδα με την ονομασία ‘Total Fascism’. Οπότε περί της ιδεολογίας του δεν υπάρχει καμία αμφιβολία. Επειδή στο συγκεκριμένο άρθρο πραγματεύεται την στάση των Λευκών εθνικιστών προς τον Χριστιανισμό βρήκα κάποιες σκέψεις του ενδιαφέρουσες και αποφάσισα να μεταφράσω το μεγαλύτερο κομμάτι του άρθρου.  

Προσωπικά, δεν έχω ξεκάθαρη θέση ως προς το μεταφυσικό κόσμο. Είχα μια προσωπική εμπειρία που με οδήγησε στο να κατανοήσω, χωρίς αμφιβολία, ότι υπάρχει σίγουρα κάτι πέρα ​​από τον υλικό κόσμο, αλλά το να κατανοήσω τις λεπτομέρειες αυτού είναι κάτι που, ταπεινά, θεωρώ ότι είναι πέρα ​​από τις ικανότητές μου. Αυτό όμως που κατανοώ καλά είναι η αναμφισβήτητη πραγματικότητα ότι οι μάζες χρειάζονται ένα σύστημα πνευματικότητας με το οποίο να προσδιορίζονται και μέσω του οποίου να εκφράζεται η ανώτερη φύση τους και η επιθυμία τους να επικοινωνούν τόσο ο ένας με τον άλλον, αλλά και με ό, τι βρίσκεται πέρα από τα σύνορα της αντίληψής μας. Για πάνω από χίλια χρόνια, το μέσο με το οποίο η Ευρωπαϊκή φυλή το έκανε αυτό ήταν η Χριστιανική εκκλησία.

Είτε μας αρέσει είτε όχι, η χριστιανική πίστη είναι ένα θεμελιώδες στοιχείο του Λευκού πολιτισμού, και είναι εδώ και μεγάλο χρονικό διάστημα. 
Θέλω να καταστήσω σαφές ότι δεν θεωρώ ότι οι επιθέσεις κατά του παραδοσιακού χριστιανισμού ή του ίδιου του Χριστού είναι κάτι που χρησιμεύει στο αναδυόμενο κίνημα μας. Με το να επιτιθέμεθα στο Χριστιανισμό, όχι μόνο μας κάνει να αποξενωνόμαστε με παραπάνω από το ήμισυ των ανθρώπων που θεωρούν τους εαυτούς τους λευκούς εθνικιστές, αλλά ντροπιάζουμε τους προγόνους μας, που κράτησαν την πίστη στο Χριστού ως κάτι το ιερό.

Αυτό δεν σημαίνει ότι κακίζω οποιονδήποτε δεν έχει τα ίδια συναισθήματα για τον Χριστό. Το να σέβεσαι τις πεποιθήσεις των προγόνων δεν σημαίνει ότι πρέπει να είσαι και σκλάβος τους. Καταλαβαίνω

Την στιγμή που η Ρουμανία εντείνει την προπαγάνδα της. Αδιαμφισβήτητα Έλληνες είναι οι βλάχοι της Αλβανίας.

20130514-1250
Είναι το λιγότερο γελοίο το θέμα που ανακύπτει συχνά στα Βαλκάνια περί της καταγωγής των Βλάχων. Ιδιαίτερα δε κάτι τέτοιο, μπαίνει στα "χωράφια" μαζικού εθνικού "παραληρήματος" από την στιγμή που γίνεται "εργαλείο στα χέρια" εθνικιστών Ρουμάνων. Κατ΄αρχάς η ρουμάνικη γλώσσα αυτή καθ΄εαυτή αποτελεί απόγονο γλώσσα της λατινικής που με άλλες γλωσσικές προσμίξεις έδωσαν την σημερινή ρουμάνικη η οποία άλλωστε μοιάζει τόσο πολύ με την σημερινή ιταλική. Επίσης το ίδιο συμβαίνει με βλάχικες διαλέκτους που είναι μείγμα λατινικής, ελληνικής, αλβανικής κ.ά. γλωσσικών επιρροών. Και αυτό συνέβη σε ελληνικούς πληθυσμούς μετά την επικράτηση των Ρωμαίων επί των ελληνικών εδαφών. Η ουσία είναι πως αν οι Ρουμάνοι έχουν μία σχέση με τους βλάχους τότε αυτή η σχέση είναι αντίστροφη από ότι την φαντάζονται οι Ρουμάνοι εθνικιστές. Η ιστορική βλάχικη παρουσία προηγείται από κάθε άποψη της ρουμάνικης τουλάχιστον για μία χιλιετηρίδα. Και μάρτυρες αυτού του ισχυρισμού εκτός των πολλών διαφορετικών ιστορικών αναφορών είναι αυτή καθ΄εαυτή η ονομασία "βλάχος". Για παράδειγμα στην περιοχή Άρτας, υπάρχει μέχρι και σήμερα η Παναγία των Βλαχερνών του 10ου αι. αλλά και πολύ αρχαιότερα είναι γνωστή η περιοχή της Κωνσταντινούπολης που είχε από τον 3ο αιώνα τουλάχιστον την ονομασία Βλαχερνές [1]. Όπως γνωστή είναι στους πάντες, ιστορικούς και μη,  η παναγία των Βλαχερνών που προϋπήρχε ακόμη και αυτού του αυτοκράτορα Αναστάσιου του Δίκορου [2]. Και για να τελειώνουμε -μία για πάντα- με τις συγκεκριμένες εθνικές ρουμάνικες παραισθήσεις, η ονομασία Βλαχία προέρχεται από τις Βλαχερνές, και όχι το αντίθετο που ισχυρίζονται οι Ρουμάνοι, από τα Βαλάχια όπως λένε κτλ όρη. Αν δε, η Ρουμανία και τα βαλάχια καθώς και η Μολδαβία κάποια ιστορική στιγμή ονομάστηκε Βλαχία, αυτό έγινε λόγω ακριβώς της άρρηκτης σχέσης που είχαν όλα τα Βαλκάνια και η τότε Δακία με το  κέντρο της βυζαντινής αυτοκρατορίας..
Πρώτη δημόσια παρέμβαση ενάντια στην ρουμάνικη εθνικιστική προπαγάνδα που τους βαφτίζει

"Το ΔΝΤ καταστρέφει σκόπιμα την Ελλάδα για να ξεπουληθούν τα κοιτάσματά της!"


Ο Γερμανός ειδικός σε θέματα χρηματιστηρίου Ντιρκ Μιούλερ - γνωστός και ως «ο κ. Νταξ »-, στο νέο βιβλίο του, με τίτλο« Αποκάλυψη », υποστηρίζει ότι οι ΗΠΑ προκάλεσαν την κρίση στην Ευρώπη, προκειμένου να ανακόψουν την αύξηση της επιρροής του ευρώ έναντι του δολαρίου.
Ο ίδιος θεωρεί ότι η Ελλάδα θα ήταν καλύτερα αν είχε το δικό της νόμισμα ή αν αξιοποιούσε τα κοιτάσματα φυσικού αερίου της, καθώς, όπως λέει, «στο ελληνικό υπεδάφος βρίσκονται τα μεγαλύτερα αποθέματα στην Ευρώπη», ενώ τονίζει ότι σκοπός του ΔΝΤ είναι να καταστρέψει την ελληνική οικονομία ώστε τα ελληνικά κοιτάσματα να πωληθούν φθηνά σε πολυεθνικές.
 
Σε συνέντευξή του στην ηλεκτρονική έκδοση του περιοδικού «Focus», ο κ. Μιούλερ αναλύει την θεωρία ότι «η μεγάλη αναμέτρηση, η οποία εξελίσσεται τα τελευταία χρόνια, σχετίζεται με την κυριαρχία στο πλανήτη για τις επόμενες δεκαετίες» και σημειώνει ότι «η Ευρώπη δεν λαμβάνεται πλέον υπόψιν» και «το παιχνίδι κινείται μεταξύ Αμερικής και Ασίας, δηλαδή της Κίνας, ενώ οι Ρώσοι θα ήθελαν να αναμιχθούν κι αυτοί λίγο ».  
 
Ο συγγραφέας αποδίδει ωστόσο τα προβλήματα της Ευρώπης όχι μόνο σε εξωτερικούς παράγοντες, αλλά και σε εσωτερικές αιτίες. «Το υψηλό χρέος δεν είναι ευρωπαϊκό πρόβλημα. Η συνολική υπερχρέωση της Ευρώπης είναι μικρότερη από αυτή των ΗΠΑ ή της Ιαπωνίας. Από το 2008 όμως οι επιθέσεις εναντίον της Ευρώπης εξελίσσονται στοχευμένα και

Αναστολή των κινητοποιήσεων εισηγείται τώρα η ΟΛΜΕ

Picture 0 for Αναστολή των κινητοποιήσεων εισηγείται τώρα η ΟΛΜΕ
Αιφνιδιαστικά άλλαξε στάση η ΟΛΜΕ στο θέμα των κινητοποιήσεων μέσα στην περίοδο των Πανελλαδικών εξετάσεων, προτείνοντας την αναστολή των κινητοποιήσεων.
Το ΔΣ της ΟΛΜΕ εισηγήθηκε στη συνεδρίαση των προέδρων των ΟΛΜΕ να μη γίνει η εξαγγελθείσα κινητοποίηση, γεγονός που αιφνιδίασε τους καθηγητές, προκαλώντας μάλιστα ένταση και διαξιφισμούς, καθώς αρκετοί εκπρόσωποι των τοπικών ΕΛΜΕ ήταν υπέρ της απεργίας.
Όπως ανέφεραν οι εκπρόσωποι της πλειοψηφίας στο ΔΣ της Ομοσπονδίας, δεν υπάρχουν αυτή την στιγμή οι κοινωνικοί όροι για να «σπάσουν» οι  καθηγητές την επιστράτευση της κυβέρνησης και η κοινωνία σε καμία περίπτωση δεν μπορεί να αντέξει τελικά κάτι τέτοιο.
Μετά την αιφνιδιαστική πρόταση της ΟΛΜΕ υπήρξαν δύο ψηφοφορίες, η μία για την πρόταση να μη γίνει απεργία και η άλλη υπέρ των κινητοποιήσεων, ενώ φέρεται να περάσε η πρώτη.

Πάντως η οριστική απόφαση αναμένεται να ληφθεί την Πέμπτη.