Σελίδες

Πέμπτη 5 Ιανουαρίου 2012

«Η πρόταση Παπανδρέου είναι σύμφωνο σιωπής πάνω από συντρίμμια»



Οξεία κριτική στον πρόεδρο του ΠΑΣΟΚ Γιώργο Παπανδρέου για την απόφασή του να μην αποχωρήσει τώρα από την ηγεσία του κόμματος ασκεί ο Μιχάλης Χρυσοχοΐδης.

«Το ΠΑΣΟΚ χρειάζεται πρόεδρο, εδώ και τώρα. Αποδοχή της πρότασης Παπανδρέου ισοδυναμεί με σύμφωνο σιωπής πάνω από...

Οι κ.κ. Πεπόνης και Μουζακίτης, θα διαπράξουν μια μεγαλειώδη πράξη.....αν δεν έχουν διαπράξει μεγαλειώδη γκάφα!!!!!





Μόνο τον… Γέρο του Μοριά αν κατονομάσουν οι Πεπόνης και Μουζακίτης θα προκαλέσουν έκπληξη!

Τελικά, επειδή οι δύο οικονομικοί εισαγγελείς το θέλησαν, η υπόθεση Πεπόνη- Μουζακίτη δεν έκλεισε και σήμερα (Θεού θέλοντος) θα καταθέσουν το υπόμνημα με τα ονόματα και τα στοιχεία που- κατά δήλωση, ανέφεραν και προφορικώς.

Οι κ. Πεπόνης και Μουζακίτης, αν δεν έχουν διαπράξει μια μεγαλειώδη γκάφα, θα διαπράξουν μια μεγαλειώδη πράξη. Θα αποδείξουν ότι υπάρχουν δημόσιοι λειτουργοί οι οποίοι...

Μην το προσπεράσετε! Δείτε το!


Ένα απίστευτο ντοκιμαντέρ από την Σουηδία

"Υπάρχουν παιδιά στο κέντρο της Αθήνας που δεν έχουν να φάνε"

"Η Χούντα δεν είχε αφήσει ελλείμματα"

Ένα συγκλονιστικό ντοκυμαντέρ για την Ελλάδα…

Μου το έστειλε μια φίλη από τη Σουηδία. Έχει γίνει χαμός με το ντοκιμαντέρ αυτό εκεί. Σε Έλληνες και μη. Έχουν αρχίσει να καταλαβαίνουν όλοι στην Ευρώπη τι γίνεται στην Πατρίδα μας. 
Ένα video απίστευτης συναισθηματικής φόρτισης και πραγματικότητας.

Αμφισβητούνται οι βρετανικές βάσεις στην Κύπρο

 

Όταν, το 1960, η Κύπρος απέκτησε την ανεξαρτησία της από το Ηνωμένο Βασίλειο, η βρετανική κυβέρνηση επέμενε να διατηρήσει δύο βάσεις στο νότιο τμήμα του νησιού, το Ακρωτήρι και τη Δεκέλεια, των οποίων η συνολική έκταση είναι 254 km2, ήτοι περίπου το 3% του κυπριακού εδάφους.
Η βάση του Ακρωτηρίου βρίσκεται κοντά στη Λεμεσό. Στεγάζει την έδρα των βρετανικών δυνάμεων στην Κύπρο (British Forces Cyprus) και τη μεγαλύτερη βάση της Βασιλικής Πολεμικής Αεροπορίας που λειτουργεί εκτός του Ηνωμένου Βασιλείου.
Όσο για αυτή της Δεκέλειας, βρίσκεται ταυτόχρονα κοντά στο αεροδρόμιο της Λάρνακας και στα σύνορα με την Τουρκική Δημοκρατία της Βόρειας Κύπρου (ΤΔΒΚ), η οποία δεν...

Η ατολμία του Χριστόφια διώχνει τους Ισραηλινούς μακρια από την Κύπρο


ImageΤελικά η κυπριακή κωλυσιεργία για την λήψη της απόφασης κατασκευής του τερματικού σταθμού LNG στην Κύπρο φαίνεται να «αποδίδει» αποστερώντας από το νησί ένα σημαντικό πλεονέκτημα στην ενεργειακή σκακιέρα της περιοχής.  
Όπως γράφει σήμερα η εφημερίδα Φιλελεύθερος η μεγαλύτερη κρατική εταιρεία φυσικού αερίου του Ισραήλ, προτείνει στη κυβέρνηση της χώρας αντί της συνεργασίας με την Κύπρο για την κατασκευή του τερματικού σταθμού υγροποίησης και εξαγωγών φυσικού αερίου στο Βασιλικό, την κατασκευή του στο ισραηλινό λιμάνι του Εϊλάτ στην Ερυθρά θάλασσα με απώτερο σκοπό την εξαγωγή του φυσικού αερίου στην Ασία και όχι στην Ευρώπη.
Αναμφίβολα πρόκειται για ένα ισχυρό χτύπημα για την κυπριακή Δημοκρατία η οποία θα μπορούσε...

Δεν θα επαναληφθεί η αθλιότητα Μητσοτάκη...


Ο Παπανδρέου θ' αποδείξει ότι και οι “πρωθυπουργοί πηγαίνουν φυλακή”!

Οι τελευταίες εξελίξεις στο ΠΑΣΟΚ επιβεβαιώνουν πέραν πάσης αμφιβολίας ότι ο Γιώργος Παπανδρέου τρέμει πλέον το Ειδικό Δικαστήριο. 
Γι αυτό και επιλέγει να παραμείνει στην ηγεσία του Κινήματος για να το κάνει κόμμα – συνήγορο και να το παρασύρει έτσι μαζί του στην  καταστροφή.
Ο Σαμαράς δυο πράγματα έχει δηλώσει για την κάθαρση και θα τα κάνει: 
Πρώτον θα γίνει μία και μόνο εξεταστική επιτροπή για το Μνημόνιο. 
Δεύτερον, επί κυβέρνησής του θα ερευνηθεί το πόθεν έσχες όλων των πολιτικών από το 1974. 
Αλλά και τα υπόλοιπα κόμματα έχουν ζητήσει εξεταστικές επιτροπές για την οικονομία και θα το κάνουν. 
Πώς μπήκαμε στο Μνημόνιο; 
Ποιοι απαξίωσαν την ελληνική οικονομία; 
Γιατί έγιναν τα τραγικά λάθη που μας έφεραν τη χρεοκοπία; 
Ποιοι στο ΠΑΣΟΚ και πέριξ αυτού κέρδισαν δις ευρώ από την ελληνική τραγωδία;
Ο κ. Παπανδρέου θα κληθεί να λογοδοτήσει για όλα αυτά...

ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ!!!! ΑΠΟΛΥΤΗ ΑΣΥΛΙΑ ΣΕ ΟΠΟΙΟΝ ΠΑΡΑΝΟΜΗΣΕΙ ΑΠΟ ΣΗΜΕΡΑ ΕΩΣ ΤΗΝ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΤΟΥ ΝΕΟΥ ΝΟΜΟΥ ΒΕΝΙΖΕΛΟΥ-ΠΑΠΑΙΩΑΝΝΟΥ!!!!!


Ο Ευάγγελος Βενιζέλος και ο Μιλτιάδης Παπαιωαννου αποχαιρετούν το 2011 με ένα απίθανο νομοσχέδιο.

Στις 30-12-2011 κατέθεσαν τροπολογία με βάση την οποία σταματάνε όλες οι ποινικές διώξεις για κάθε αδίκημα που έχει πραγματοποιηθεί αλλά και που θα πραγματοποιηθεί έως την δημοσίευση του νέου αυτού νόμου. Δηλαδή, αν σήμερα και για τις επόμενες ημέρες έως την δημοσιοποίηση του νομοσχεδίου στο ΦΕΚ βρίσετε κάποιον, τον χτυπήσετε, ξεγελάσετε τους δανειστές σας, κατασκευάσετε αυθαίρετο και γενικά πράξετε οτιδήποτε που ο νόμος τιμωρεί με λιγότερο από ένα έτος φυλάκιση, μόλις ψηφιστεί η άθλια ντροπολογία των Βενιζέλου και Παπαιωάννου (δηλαδή σε λίγες ημέρες) θα κερδίσει ασυλία και δεν θα υπάρχει ποινική δίωξη εναντίον σας.

Σας ακούγεται απίστευτο? Διαβάστε παρακάτω....

Θα δεσμευτεί ο κ. Σαμαράς ότι θα διώξει τον Ραϊχνεμπαχ;


Το μνημόνιο  που θα μας οδηγούσε στην Ιθάκη και στα χαρτογραφημένα νερά σύμφωνα με τον κ. Παπανδρέου  πάει στο βρόντο και παρασέρνει την χώρα μαζι του στα βράχια.  Ο Παπαδήμος θα αποχωρήσει νωρίς και μάλλον μόλις του δώσει άδεια η Μερκέλκαι αυτό θα γίνει μόλις ετοιμαστεί ο Σαμαράς.
Είναι αυτονόητο νομίζω ότι ο Παπαδήμος ανέλαβε  όταν κατέρρευσε ο ΓΑΠ επειδή ο Σαμαρας δεν ήταν έτοιμος και οι εκλογές θα ήταν καταστροφικές.
Ο συνδετικός κρίκος όλων αυτών γίνεται σταδιακά  ο Ραϊχενμαχ. Αυτός που ήρθε εδώ  με κλήση από τον Παπανδρέου για τεχνική Βοήθεια γιατί  όπως αποκάλυψε ο Νίκος  των Παπανδρέου οι υπουργοί του δεν έπαιρναν...

Μεγάλη ποσότητα φυσικού αερίου στο οικόπεδο "8" της Κυπριακής ΑΟΖ


 Μετά το φυσικό αέριο του οικοπέδου 12 και τις μεγάλες ποσότητες που έχουν βρεθεί πολλές διεθνείς εταιρείες άρχισαν να δείχνουν έντονο ενδιαφέρον για τα υπόλοιπα οικόπεδα της Κυπριακής ΑΟΖ. 

Εταιρείες-κολοσσοί όπως η ρωσική Gazprom, η γαλλική Chevron και η αμερικανική Exxon Mobil ετοιμάζονται να βάλουν προσφορές για ένα ή και περισσότερα οικόπεδα.
Οι πληροφορίες, κάνουν λόγο πως τα οικόπεδα 7, 8 και 9 διαθέτουν φυσικό αέριο περισσότερο από την Αφροδίτη, το κάθε ένα ξεχωριστά βέβαια και όχι στο σύνολό τους.
Μάλιστα για το οικόπεδο 8 υπάρχει έντονο ενδιαφέρον αφού το φυσικό αέριο που διαθέτει υπολογίζεται να είναι πέραν των 12 τρισ. κυβικών ποδών βάσει...

Εμφυτεύματα κατά της κατάθλιψης


Η βαριά, ανθεκτική κατάθλιψη μπορεί να αντιμετωπιστεί με μόνιμα ηλεκτρόδια που διεγείρουν συγκεκριμένες περιοχές του εγκεφάλου, επιβεβαιώνει μια νέα, καλύτερα σχεδιασμένη μελέτη. Μάλιστα, εξίσου σημαντική και μακροπρόθεσμη βελτίωση εμφάνισαν και οι ασθενείς με διπολική διαταραχή, παλιότερα γνωστή ως μανιοκατάθλιψη.

Η σχετικά νέα μέθοδος της «εν τω βάθει εγκεφαλικής διέγερσης», ή DBS, χρησιμοποιείται ήδη σε ασθενείς με επιληψία ή νόσο του Πάρκινσον και έχει δώσει ενθαρρυντικά αποτελέσματα στην κατάθλιψη και την ψυχαναγκαστική διαταραχή.

Δεδομένου ότι αρκετοί ασθενείς δεν ανταποκρίνονται στα αντικαταθλιπτικά φάρμακα ούτε στην...

Πόσο αξίζει η Αφροδίτη της Μήλου, κύριοι διαπραγματευτές του... (συγγνώμη του PSI, ήθελα να πω)

Γράφει η Σοφία Βούλτεψη
Πέρασε στα ψιλά, αν και ήταν η σημαντικότερη ίσως είδηση των ημερών – και πάντως σημαντικότερη από την καταστροφολογία και την κινδυνολογία περί εξόδου από το ευρώ και οπωσδήποτε σοβαρότερη από τα νυχτέρια στα Πολιτικά Συμβούλια του ΠΑΣΟΚ.

Όπως πληροφορηθήκαμε επισήμως, το Μουσείο του Λούβρου εδραίωσε τη θέση του ως το υπ’ αριθμόν 1 μουσείο του κόσμου, σημειώνοντας κατά το 2011 ρεκόρ επισκεψιμότητας, με 8,8 εκ επισκέπτες.

Πληροφορηθήκαμε επίσης ότι εδώ και τρία χρόνια, ο αριθμός των επισκεπτών στο Λούβρο έχει σταθεροποιηθεί στους 8,5 εκ επισκέπτες ετησίως.

Βάλτε τώρα πως ο καθένας από αυτούς πληρώνει εισιτήριο των 10 ευρώ και κάντε τον λογαριασμό: Περί τα 80 εκ ευρώ ετησίως έσοδα για το γαλλικό κράτος μόνο από το Λούβρο – όταν το άχρηστο ελληνικό κράτος των άχρηστων διαχειριστών του μετά βίας συγκεντρώνει 50 εκ ευρώ τον χρόνο από όλα τα μουσεία του (συμπεριλαμβανομένου και αυτού της Ακρόπολης) και όλους τους αρχαιολογικούς του χώρους.

Σημειώστε επίσης πως από τον περασμένο Οκτώβριο που λειτουργεί η μεγάλη έκθεση «Ο ...

Ιδού το σκάνδαλο με τις συντάξεις-μαϊμού της Εθνικής Αντίστασης


Η Voria.gr αποκαλύπτει τον προκλητικό τρόπο με τον οποίο μπορούσε ο καθένας να λάβει το τιμητικό βοήθημα χωρίς να έχει λάβει μέρος στην Εθνική Αντίσταση
Picture 0 for Ιδού το σκάνδαλο με τις συντάξεις-μαϊμού της Εθνικής Αντίστασης

του Αλέξανδρου Μητάκη
mitakis@voria.gr
 
Η παροχή συντάξεων-μαϊμού Εθνικής Αντίστασης σε άτομα που το αντάρτικο δεν το είδαν ούτε στον ύπνο τους είναι ένα χαρακτηριστικό παράδειγμα του πώς μία απόφαση για τον εκδημοκρατισμό της ελληνικής κοινωνίας, εν προκειμένω του Ανδρέα Παπανδρέου εκφυλίστηκε στο απόλυτο εργαλείο πελατεικών σχέσεων και  κατασπατάλησης δημοσίου χρήματος.
 
Πρόκειται για τη νομοθετική ρύθμιση του 1982 (νόμος 1285), με την οποία αναγνωρίστηκε καλώς η Εθνική Αντίσταση κατά του Γερμανού κατακτητή (1940-1944) και οι αριστερές οργανώσεις που συμμετείχαν σε αυτήν, όπως το Εθνικό Απελευθερωτικό Μέτωπο (ΕΑΜ) και...

Βγήκαμε και κατηγορούμενοι για τους λαθρομετανάστες


 Παρότι γνωρίζουν οι Ευρωπαίοι πως η Ελλάδα αποτελεί σημείο εισόδου για το 90% των λαθρομεταναστών που επιχειρούν να εισέλθουν στην Ε.Ε., λόγω της γεωγραφικής της θέσης

Picture 0 for Βγήκαμε και κατηγορούμενοι για τους λαθρομετανάστες
Το Ευρωπαϊκό Δικαστήριο, σε δυο υποθέσεις μετά από προσφυγές του Ηνωμένου Βασιλείου και της Ιρλανδίας, αποφάνθηκε ότι οι χώρες της Ενωμένης Ευρώπης δεν μπορούν να δεχθούν, όσοι αιτούν άσυλο, να βρίσκονται σε ένα κράτος «στο οποίο κινδυνεύουν να υποβληθούν σε απάνθρωπη μεταχείριση».
Για τη χώρα μας ο λόγος, που βρέθηκε κατηγορούμενη, τόσο διότι επέτρεψε την είσοδο σε μεγάλο αριθμό λαθρομεταναστών, όσο και διότι τους άφησε να περάσουν μετά σε άλλες χώρες της Ε.Ε. Κι εκτός αυτών, η Ελλάδα αντιμετωπίζει και την  κατηγορία, ότι κακομεταχειρίστηκε πολλούς από τουςλαθρομετανάστες, μη επιτρέποντας μάλιστα την επανείσοδό τους, αν τύχει και επισκεφθούν την πατρίδα τους.
Προφανώς, ζούμε στιγμές παραλόγου. Διότι γνωρίζουν οι Ευρωπαίοι πως...

ΕΛΛΑΔΑ ΤΑ ΜΥΣΤΙΚΑ ΤΟΥ ΠΑΡΕΛΘΟΝΤΟΣ (Βίντεο)


 


Ένα εκπληκτικό βίντεο 45 λεπτών που αξίζει να δείτε...

Πριν αλέκτωρ λαλήσει....ο Αβραμόπουλος συνέχισε την πολιτική....Μπεγλίτη..


  

Ο υπουργός Εθνικής Άμυνας κ. Αβραμόπουλος χθες με εξαιρετικά επείγον μάλιστα έγγραφο, υπέγραψε την περικοπή κατά 10 % τόσο την τιμή μεριδίου του ΜΤΑ όσο και την τιμή μεριδίου του ΕΚΟΕΜΑ.
Με αυτό τον τρόπο συνεχίζει την πολιτική του προκατόχου του κ. Μπεγλίτη.. 
Οι πιο πάνω περικοπές με απλά λόγια μειώνουν κατά 120 ευρώ περίπου το ύψος των επικουρικών συντάξεων των αποστράτων της Αεροπορίας ...
Θυμίζουμε ότι σήμερα ο Υπεύθυνος του Τομέα Πολιτικής Ευθύνης Εργασίας και Κοινωνικής Ασφάλισης της Νέας Δημοκρατίας, βουλευτής Αχαΐας, κ. Νίκος Νικολόπουλος, έκανε την ακόλουθη δήλωση:
«Οι Έλληνες Ασφαλισμένοι υφίστανται, από τις αρχές του χρόνου, τη δεύτερη...

ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΣΟΚ: Η 11η Σεπτεμβρίου της Ελλάδας ! Ποιοι γνώριζαν ότι θα πέσει το Σινούκ που μετέφερε τον Πατριάρχη και γιατί ο Πούτιν δεν ταξίδεψε με αυτό; (ΜΕΡΟΣ Α΄)

Η Ελλάδα είχε την δική της 11η Σεπτεμβρίου και δεν ήταν άλλη από το Σάββατο 11 Σεπτεμβρίου του 2004 !!! Λίγες μέρες μετά τη λήξη των Ολυμπιακών Αγώνων! Μια αποφράδα ημέρα, που ενώ κανονικά θα έπρεπε να την θυμούνται όλοι οι Έλληνες ως την απαρχή της Σύγχρονης Ελληνικής Τραγωδίας , εντούτοις, ελάχιστοι είναι αυτοί που την θυμούνται σήμερα και απείρως πιο ελάχιστοι είναι αυτοί που μπορούν να συνδυάσουν τα γεγονότα που διαδραματίστηκαν μετά, για να φτάσουμε μια πενταετία αργότερα στην Οικονομική Κρίση που συγκλονίζει τη χώρα!

Είμαι βέβαιος, ότι δεν θα μπορέσω σε ένα μέρος να καταφέρω να χωρέσω όλες τις σκέψεις μου που προκύπτουν από ντοκουμέντα της εποχής και από αποκαλύψεις που θα κάνουμε για πρώτη φορά και θα χρειαστεί να επανέλθω δεύτερη – ίσως και τρίτη- φορά!

Και προς θεού όχι για να σας πείσω αλλά διότι τα γεγονότα και η αλληλουχία τους είναι τόσα πολλά και κυρίως πολυεπίπεδα!

Η κρίση της Ελλάδος είχε σχεδιαστεί για τις αρχές του 2007. Για να πετύχει η κρίση και να καμφθούν οι «ασπίδες» του Ελληνικού λαού έπρεπε προηγουμένως να εκλείψουν...

Οξεία πρεμούρα για την παραμονή στο ευρώ


thumb
Από το Μαρικάκι
Τα’ χει χαμένα η εγχώρια επιχειρηματική και χρηματοπιστωτική ελίτ; Δεν είναι δυνατόν διαφορετικά να μας απειλεί ότι αν
φύγουμε από το ευρώ γυρίζουμε 25 χρόνια πίσω! Δηλαδή στα 1987! Ο Πρόεδρος της Ένωσης Ελληνικών Τραπεζών  και πρόεδρος της Εθνικής Τράπεζας Βασίλης Ράπανος είπε σε πρόσφατη εκδήλωση του Χρηματιστηρίου Αθηνών ότι «είτε θα μείνουμε στο ευρώ μειώνοντας το επίπεδο διαβίωσης όλοι μας, είτε θα αποχωρήσουμε από το ευρώ γυρνώντας δεκαετίες πίσω»  και προσδιόρισε το ... πισωγύρισμα σε 20 με 25 χρόνια πίσω. Πραγματικά, θεωρεί ότι η «πτώση» του βιοτικού επιπέδου στα δεδομένα του 1987 είναι φόβητρο όταν σήμερα εν έτει 2012 - στα δέκατα γενέθλια του ευρώ - οι άνθρωποι αντιμετωπίζουν το ενδεχόμενο της χρόνιας ανεργίας , της φτώχειας και της...

ΤΟ ΓΚΡΕΜΙΣΜΑ ΤΗΣ ΟΥΤΟΠΙΑΣ.


Ενα χρόνο πριν όταν ανακοινώθηκαν τα στοιχεία για τη φτώχεια στο κόσμο από τη Παγκόσμια Τράπεζα μάθαμε πως 1,2 δισεκατομύρια άνθρωποι ζουν κάτω από το όριο της φτώχειας στο πλανήτη μας. Μόνο μέσα στο 2010 44 εκατομύρια πέρασαν σ΄αυτή τη κατηγορία και τα πράγματα βαδίζουν προς το χειρότερο. Οπου όριο φτώχειας είναι 1,25 δολάρίο την ημέρα ανά άτομο... 1,2 δισεκατομύρια άνθρωποι λοιπόν ζουν κάτω από αυτό το όριο.

Μόλις σήμερα διαβάζουμε πως στην πατρίδα μας πλέον τρία εκατομύρια άνθρωποι ζούν κάτω από το όριο της φτώχεια που ορίζουν σε 7.178 ευρώ το άτομο ετησίως.

Κι ενώ αυτά τα στοιχεία μας ανατριχιάζουν σκέφτομαι πως για τους ευρωπαίους ηγέτες που κινούν τα νήματα στο χάρτη της Ευρώπης του μέλλοντος υπάρχει μια δυσαναλογία που πιθανά θα κοιτάξουν να διορθώσουν άμεσα. Τα 7.178 ευρώ ετησίως είναι υπερβολικά. Το 1,25 δολάρια την ημέρα σαφέστατα είναι πιο...

ΠΑΣΟΚ: Οι Ραγιάδες, ο κυρίαρχος, ο αδελφός και η διαρχία.


Την αλλαγή σελίδας στην ηγεσία του ΠΑΣΟΚ, προανήγγειλε ο Γιώργος Παπανδρέου καθώς κατά την διάρκεια του πολιτικού συμβουλίου του κόμματος δήλωσε πως δεν θα είναι υποψήφιος ούτε για πρωθυπουργός ούτε για πρόεδρος του κινήματος.

Επίσης ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ δήλωσε ότι είναι ανοιχτός στον τρόπο διεξαγωγής της εκλογής νέου προέδρου και περιμένει τις προτάσεις του Συμβουλίου για τη διαδικασία που θα ακολουθηθεί. Σύμφωνα με πληροφορίες η αλλαγή στην ηγεσία του ΠΑΣΟΚ θα γίνει μετά τις εθνικές εκλογές και ενώ θα έχει προηγηθεί πρώτα εθνικό συμβούλιο και συνέδριο. Όπως εκτιμάται ο νέος πρόεδρος του Κινήματος θα εκλεγεί τον Ιούνιο.

Παρά τη δήλωση του κ. Γ. Παπανδρέου ότι δεν προτίθεται να είναι ξανά υποψήφιος...

Ο ΔΟΛ και ο κ. Γ. Παπανδρέου. Ο υπό αποχώρηση πρόεδρος του ΠαΣοΚ παρακαλείται να δηλώσει υπό ποιες συνθήκες συναντηθήκαμε τελευταία φορά στο Μέγαρο Μαξίμου και γιατί ζητήθηκε να πάμε από την πίσω πόρτα του κτιρίου. Και ποιος ζήτησε κάτι από τον άλλο!»



Eπίθεση στα μίντια, στα συμφέροντα και στη Δικαιοσύνη εξαπέλυσε ο κ. Γ. Παπανδρέου κατά την εισήγηση του στο Πολιτικό Συμβούλιο του ΠαΣοΚ, επισημαίνοντας ότι ευθύνονται για την εσωτερική κρίση της χώρας.
«Δεν ήμασταν όσο έπρεπε αποφασιστικοί απέναντι σε ένα σύστημα πελατειακό, αντιπαραγωγικό, κομπραδόρικο, το οποίο ευθύνεται για την εθνική κρίση».

Στη συνέχεια, σύμφωνα με την ενημέρωση που έκανε ο εκπρόσωπος Τύπου του ΠαΣοΚ κ. Π. Μπεγλίτης, έκανε συγκεκριμένες τις αναφορές του. «Έπρεπε να...

Μεγάλο σοκ στην Άγκυρα. Ο Χανίγιε ευχήθηκε στους Κούρδους να απελευθερωθεί το Ντιαγιαρμπακίρ!



Ο Σελαχατίν Ντεμιρτάς με τον Ισμαήλ Χανίγιε

Τελικά, άσχημα παιχνίδια δεν παίζει μόνο η ζωή, αλλά και η πολιτική. Τη φορά αυτή το "θύμα' είναι η Τουρκία, που φιλοξένησε με μεγάλο πολιτικό κόστος τον ηγέτη της Χαμάς, Χανίγιε, ο οποίος μάλιστα καταχειροκροτήθηκε όταν εμφανίστηκε στην σύνοδο της κοινοβουλευτικής ομάδας του Κόμματος Δικαιοσύνης και Ανάπτυξης (ΑΚΡ), του Ταγίπ Ερντογάν.
Ο Χανίγιε είχε σήμερα συνάντηση με τον πρόεδρο του Κόμματος Ειρήνης και Δημοκρατίας (BDP), Σελαχατίν Ντεμιρτάς. Ο ηγέτης της Χαμάς, παραφράζοντας το όνομα του συνομιλητή του και προσκαλώντας τον στην Ιερουσαλήμ, είπε: "Η Ιερουσαλήμ περιμένει τον νέο Σελαχαντίν"
Να σημειωθεί ο Σελαχαντίν Εγιουμπί, ήταν ο Κούρδος ηγέτης που έδιωξε τους Σταυροφόρους από...