Σελίδες

Παρασκευή 11 Νοεμβρίου 2011

“Ελευθεροτυπία” – Παπαδήμος – “Καθημερινή”


“Ελευθεροτυπία” – Παπαδήμος – “Καθημερινή”

ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ … Τίτλος: Ισως κάτι έχει αλλάξει – Του Αλεξη Παπαχελα
ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΕΛΕΥΘΕΡΟΤΥΠΙΑ … Τίτλος: Ο μάνατζερ της κυβερνώσας ελίτ – Της Αριστέας Μπουγάτσου
Ισως κάτι έχει αλλάξει
Μου έκανε μεγάλη εντύπωση αυτό που μου έλεγε χθες το μεσημέρι ένα έμπειρο στέλεχος της Νέας Δημοκρατίας. Ενώ για τρεις ημέρες δεν σταμάτησε να βομβαρδίζεται το τηλεφωνικό κέντρο της Συγγρού από αγανακτισμένους Νεοδημοκράτες, τα πράγματα ηρέμησαν λίγο μετά την πρώτη δημόσια εμφάνιση του νέου πρωθυπουργού. Μπορεί να είναι τυχαίο, μπορεί όμως και να εξηγείται.
Είναι προφανές ότι η οργή του κόσμου δεν θα εξαφανισθεί αύριο το πρωί. Η ανεργία, οι φόροι και η υποβάθμιση του επιπέδου της μεσαίας τάξης δικαιολογούν πόνο και αγανάκτηση. Ισως, όμως, όλοι μας να κάνουμε ένα βήμα πίσω από το χείλος της αβύσσου. Ο κ. Παπαδήμος πρόβαλε χθες

Θνησιγενής κυβέρνηση χωρίς λαϊκή νομιμοποίηση


Πώς θα συμπλεύσουν ο Πάγκαλος με στελέχη της ΝΔ και του ΛΑΟΣ;
Η μόνη ευχάριστη εικόνα της ημέρας. Ο ΓΑΠ εγκαταλείπει οριστικά το Μαξίμου
Ώδινεν όρος και έτεκεν μυν. Αυτό θα μπορούσε να είναι το πρώτο σχόλιο για τη νέα κυβέρνηση η οποία είναι η παλιά… επιτυχημένη ομάδα του ΠΑΣΟΚ μου μας έφερε στο χάλι αυτό, ολίγον ΝΔ (όπως λέμε ολίγον έγκυος) και κάτι απολειφάδια από τον Χερ Καρατζαφέρη ο οποίος είναι τελικά ο κερδισμένος της όλης υπόθεσης. Αλλά γι’ αυτό θα μιλήσουμε παρακάτω.
Ο Λουκάς Παπαδήμος, λοιπόν, καλείται να κυβερνήσει μια ακυβέρνητη πολιτεία και να τιθασεύσει διάφορες πολιτικές ομάδες, την ίδια ώρα όμως που ο ίδιος έχει αποδομήσει τους πολιτικούς. «Εγώ δεν είμαι πολιτικός», είπε στην πρώτη του δήλωση, επιχειρώντας προφανώς να διαχωρίσει τον

ΣΑΜΑΡΑΣ: «Δεν είναι πουκάμισα οι απόψεις για να τις αλλάζεις. Φτάσαμε εδώ για τι δεν πέτυχε η πολιτική που εφαρμόστηκε»


Στήριξη Αντ. Σαμαρά στην κυβέρνηση Λ. Παπαδήμου

Τη στήριξή του στη νέα κυβέρνηση υπό τον Λουκά Παπαδήμο εξέφρασε ο πρόεδρος της ΝΔ σε δήλωσή του, ξεκαθαρίζοντας ωστόσο ότι παραμένει σταθερός στις απόψεις του όσον αφορά στην εφαρμοζόμενη πολιτική.

Αιτιολογώντας τη συμμετοχή της ΝΔ στο νέο σχήμα υπενθύμισε ότι επί μέρες η χώρα έμεινε χωρίς κυβέρνηση με το λαό να βρίσκεται όπως είπε, σε βαθειά ανησυχία. Υπογράμμισε παράλληλα ότι δέχθηκε να έρθει σε συμφωνία με τις υπόλοιπες δυνάμεις με στόχο

“Η καλύτερη Ελλάδα”…


 

“Tο αναξιοπρεπές παιχνίδι των κομμάτων επιβεβαιώνει ακόμη μια φορά πως η Ελλάδα χρειάζεται καινούργιο αίμα στην πολιτική”, γράφει σήμερα η Süddeutsche Zeitung σχολιάζοντας τις τελευταίες πολιτικές εξελίξεις
«Η Ευρώπη σε κρίσιμη καμπή», τιτλοφορεί το πρωτοσέλιδο σχόλιό της η Frankfurter Allgemeine Zeitung με θέμα την Ιταλία και την Ελλάδα:
«Από τη μια πλευρά ελλοχεύει ο κίνδυνος να τιναχθεί στον αέρα η ευρωζώνη, γιατί οι χρηματαγορές δεν ανέχονται πια την πολιτική των χρεών και την έλλειψη ετοιμότητας για μεταρρυθμίσεις, από την άλλη όμως ο κίνδυνος αυτός με μια σειρά αλυσιδωτές αντιδράσεις ανοίγει το δρόμο για αλλαγές, οι οποίες διαμορφώνουν τελικά πιο ευδιάκριτα μια ευρωπαϊκή εσωτερική πολιτική.
Έτσι ο μεν Έλληνας πρωθυπουργός Παπανδρέου έπρεπε να παραιτηθεί για

Βόμβα Wikileaks: Η Μέρκελ καθυστέρησε με δόλο τη βοήθεια στην Ελλάδα





Έγγραφο του Wikileaks που δημοσιεύεται στη Die Welt αποκαλύπτει την άγνοια και τις λανθασμένες εκτιμήσεις της γερμανικής κυβέρνησης για την αντιμετώπιση της ελληνικής κρίσης, τo χειμώνα του 2010.
Το αποκαλυπτικό έγγραφο είναι από τις σημειώσεις του τότε αμερικανού πρέσβη στο Βερολίνο Philip D. Murphy, οι οποίες αναφέρονται στις ημέρες πριν και μετά τη σύνοδο κορυφής της Ευρωπαϊκής Ένωσης το Φεβρουάριο του 2010.
Πριν από τη σύνοδο, γράφει ο αμερικανός διπλωμάτης, έγιναν...

Εἶναι δυνατὸν νὰ ὁρκίσει ἕνα Προτεστάντη, ὁ ὀρθόδοξος Ἀρχιεπίσκοπος κ. Ἱερώνυμος; Τί προβλέπει τὸ Σύνταγμα γιὰ τὴν περίπτωση;




Ὁ νέος Πρωθυπουργὸς κ. Λουκᾶς Παπαδῆμος ἐκτὸς ἀπὸ στέλεχος τοῦ τραπεζοπιστωτικοῦ συστήματος καὶ μέλος τῆς πιὸ "σκληρῆς" ὀργάνωσης "Trilateral Commission" ποὺ ἐλέγχει τὸ "ἵδρυμα Ροκφέλερ" εἶναι, ὅπως γράφτηκε, καὶ «ὀπαδὸς τῆς προτεσταντικῆς αἵρεσης τῶν "Εὐαγγελικῶν"». Γιὰ τὶς πολιτικὲς καὶ ἐθνικὲς συνέπειες τῆς ἐπιλογῆς τοῦ ἔγραψαν καὶ θὰ γράψουν ἄλλοι. Ἀπὸ τὴ μεριά μου θὰ ἤθελα νὰ ρωτήσω: Εἶναι δυνατὸν νὰ ὁρκίσει ἕνα Προτεστάντη, ὁ ὀρθόδοξος Ἀρχιεπίσκοπος κ. Ἱερώνυμος; Τί προβλέπει τὸ Σύνταγμα γιὰ τὴν περίπτωση;

Θὰ καταπατήσει ἄραγε τὴ συνείδησή του ὁ Ἀρχιεπίσκοπος γιὰ νὰ ἀρέσει στοὺς ἡγέτες τῆς Νέας Τάξης; Οὔτε τώρα θὰ ὑψώσει τὸ ἀνάστημά του; Ποιὰ εἶναι ἡ θέση, ὅσων ἔντιμων Ἐπισκόπων καὶ πνευματικῶν ἡγετῶν ἔχουν ἀπομείνει ἀλλὰ καὶ τῶν ἁπλῶν πιστῶν;
Λεόντιος Διονυσίου στο Ρωμαίικο Οδοιπορικό

Κεραυνοί σκανδάλων κατά Λ.Παπαδήμου. Και που είσαι ακόμη....


Image


Mε ένα άρθρο - κεραυνό η ΕΛΕΥΘΕΡΟΤΥΠΙΑ θέτει καίρια ερωτήματα για τον διορισμό από ΠΑΣΟΚ, ΛΑΟΣ, ΝΔ και τις σκοπιμότητες που αυτός υπηρετεί, ενός τραπεζίτη στην ηγεσία της χώρας. Στο άρθρο-παρέμβαση τίθενται ζητήματα όπως η συμμετοχή του στο σκάνδαλο του Χρηματιστηρίου, η συμμετοχή του στην πλατσογράφηση των στοιχείων για την είσοδο της χώρας στην ευρωζώνη με την βοήθεια της Goldman Sachs κλπ.
Iδού ολόκληρο το άρθρο:

«Δεν είμαι πολιτικός», έσπευσε να δηλώσει ο νέος πρωθυπουργός της χώρας Λουκάς Παπαδήμος, αμέσως μόλις έλαβε την εντολή σχηματισμού της κυβέρνησης, από τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας.
Αλλά, ένας βουλευτής, ένας υπουργός, ακόμα κι ένα εξωκοινοβουλευτικό στέλεχος ενταγμένο σε κορυφαίες λειτουργίες ενός κομματικού μηχανισμού, εξ ορισμού είναι πολιτικός. Πολλώ μάλλον, ένας πρωθυπουργός!
Από το μεσημέρι της Πέμπτης 10 Νοεμβρίου 2011 ο κ. Παπαδήμος, θέλει -δεν θέλει, είναι και

Το αθηναϊκό παρακράτος εξευτέλισε αδίστακτα την Ελλάδα


Αντιστάσεις

Με τον Σάββα Ιακωβίδη στην Sigma Live

ΚΡΙΜΑ. Θλίψη. Οργή. Τι κατάντημα και αυτό της Ελλάδας μας. Το άθλιο αθηναϊκό παρακράτος ακόμα μια φορά έχει κατεξευτελίσει τη χώρα. Όσα οι Έλληνες παρακολουθήσαμε τα τελευταία 24ωρα να συμβαίνουν στο κλεινόν άστυ είναι πρωτοφανή, εξωφρενικά και θλιβερά. Είναι αφόρητα λυπηρά. Πώς κατάντησαν έτσι την Ελλάδα, οι πολιτικάντηδες… Πώς κατάντησαν έτσι τον Ελληνισμό, οι κάστες που λυμαίνονται τη χώρα…
Πώς την κατερειπώνουν τα άθλια «τζάκια» και τη θυσιάζουν στον βωμό των στενόκαρδων κομματικών και των στενόμυαλων και αυτοκαταστροφικών αντιλήψεών τους. Το διεφθαρμένο και σάπιο πολιτικό σύστημα οδήγησε την Ελλάδα σε διεθνή χλεύη, ανυποληψία και εξαχρείωση. Η υφήλιος παρακολουθεί εμβρόντητη το ελληνικό ψυχόδραμα και χαχανίζει για την ελληνική φαρσοκωμωδία. Πλέον η κατάσταση στην Ελλάδα έχει ξεφύγει από τα γνωστά πλαίσια της τραγωδίας. Πρόκειται για αχώνευτη κωμωδία, που διασύρει μια χώρα και έναν λαό και αποκαλύπτει ένα λεπρό σύστημα που εξεμέτρησε το ζην, αλλ’ ακόμα επιμένει να χαντακώνει την Ελλάδα.
Είναι εμφανές ότι η πολιτική ηγεσία της Ελλάδας δεν έχει κατανοήσει σε ποιο βάραθρο έχει πέσει η χώρα και σε ποιο χάος την έχει ρίξει με τις τραγικές ανεπάρκειες και

ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ: Από τις Κάννες στον Παπαδήμο. Όλο το παρασκήνιο που ανατρέπει αυτά που γνωρίζαμε εως σήμερα.


…και ο κρίσιμος ρόλος του Δημήτρη Αβραμόπουλου.

Διαβάστε το, είναι ένα ηχηρό μάθημα για το πως τα “συμφέροντα” επιβάλλουν καταστάσεις, ενίοτε και πρωθυπουργούς. Όλη η μεθόδευση. Κερασάκι; Οι σακούλες του Λαυρέντη και οι αποδέκτες τους.
Η κλήση του Γιώργου Παπανδρέου στις Κάννες ήταν το τέλος της κυβέρνησης, για την ακρίβεια η …αρχή της συγκυβέρνησης! Το μήνυμα που πήρε ήταν σαφές: “Φύγε και μην ξαναπατήσεις εδώ. Βρείτε τα, κάντε ότι καταλαβαίνετε αλλά είναι η τελευταία φορά που μιλάμε μαζί σου”. Αυτή ήταν η “εντολή” που μάλιστα μπροστά στην απορία του κ. Παπανδρέου “μα πως να τα βρούμε (σσ. με τονΣαμαρά)”; Πήρε μία “διαβεβαίωση” ότι θα έβρισκε ανταπόκριση.
Ακολούθησε η πίεση στον Σαμαρά που σας την είχαμε αποκαλύψει. Ισχυρότατη πίεση που έφτασε στα άκρα (θυμηθείτε την χρηματαποστολή μαμούθ στις τράπεζες από την ΤτΕ) που κατέληξε στην αποδοχή της συνεργασίας με το ΠΑΣΟΚ ώστε να υλοποιηθούν οι αποφάσεις του Οκτωβρίου.
Εδώ κάπου, μπαίνουν τα “συμφέροντα” μέσω της πίεσης υπουργών του ΠΑΣΟΚ για άμεση παραίτηση και σύγκλιση με πρόσωπο κοινής αποδοχής. Θεωρήσαμε και εμείς τότε “κωμικό” τα συμφέροντα να

Τρία Ψέμματα που Δε θα Ακούσεις Αλλού!


 από το «ΕΛΛΑΔΑ, ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΚΑΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ. ΑΝΑΛΥΣΕΙΣ ΚΑΙ ΑΠΟΨΕΙΣ»

               Θα ξεκινήσουμε με τρία πελώρια ψέμματα που αναμασώνται από τις μιντιακές μετριότητες. Τι στο καλό! Ιστολόγιο περί πολιτικής επικοινωνίας είμεθα. Αν δεν ασχοληθούμε και με τα ψέμματα...!
  • Ψέμα πρώτον: Όλη η Ευρώπη ( ο κόσμος, οι αγορές, το σύμπαν κλπ) περιμένουν την Ελλάδα να πάρει αποφάσεις γιατί φοβούνται - σου λέει - μπας και καταρρεύσει το σύστημα αν η χώρα μας δεν εκλέξει έγκαιρα Πρωθυπουργό τεχνοκράτη, παλαιοπολιτικό, Αιγόκερω ή μελαχροινό. Μπαρούφες! 
          Η Ευρώπη έχει ήδη μπει στο σκληρό πυρήνα της κρίσης, με την πρώτη πραγματικά μεγάλη χώρα - την Ιταλία - να αποτελεί το σοβαρό πρόβλημα. Οι κίνδυνοι είναι τεράστιοι και τα διλήμματα σκληρά. Η ταχύτητα, το μέγεθος και η ένταση εξάπλωσης της κρίσης χρέους με φορέα μια τόσο μεγάλη οικονομία μπορεί να δρομολογήσει αναπόφευκτες και μη αναστρέψιμες εξελίξεις στη ζώνη του ευρώ. Η Ελλάδα θα υποστεί - όπως και κάθε Ευρωπαϊκή χώρα - τις συνέπειες της επερχόμενης δυσμενούς συγκυρίας, με τη διαφορά ότι έχει παραμείνει απροστάτευτη και ανοχύρωτη απέναντι στα αλλεπάληλα κύματα ύφεσης και έλλειψης ρευστότητας που έρχονται. Τελικώς, το ζήτημα δεν είναι τι προκαλούμε εμείς στην Ευρώπη. Η απάντηση σ' αυτό είναι τίποτα το σημαντικό!
          Το όλο ζήτημα είναι τι κάναμε εμείς για τη χώρα μας και την οικονομία της όλον αυτόν τον καιρό ώστε να προστατευθούμε από αυτά που έρχονται από την Ευρώπη (και) προς εμάς. Τα προβλήματα ημών και των άλλων χωρών βεβαίως είναι ανάλογα. Οι κλίμακες όμως είναι εντελώς ασύγκριτες. Το ερώτημα περί σταθερότητας ή μη

Ο Βυζαντινός Ιωάννης Βατάτζης και η σημερινή μας χαμένη αξιοπρέπεια


 από το Θέματα Ελληνικής Ιστορίας

Άγιος Ιωάννης Βατάτζης
του Κωνσταντίνου Χολέβα

Μία ομάδα διανοητών και δημοσιογράφων επιχειρεί να μάς πείσει πόσο καλό πράγμα είναι η απώλεια της εθνικής μας κυριαρχίας. Συνιστούν να είμαστε ευγνώμονες στην τρόικα που θα φέρει ξένους επιτρόπους στα υπουργεία μας για να μας κάνουν σωστούς Ευρωπαίους και να μας φέρουν τα φώτα τους. Φαίνεται ότι τα παπαγαλάκια της εξάρτησης και της υποτέλειας δεν θέλησαν ποτέ να διαβάσουν την ελληνική Ιστορία ή αν την διάβασαν , δεν μπόρεσαν να την καταλάβουν.

Διότι στις πάμπολλες σελίδες αυτής της Ιστορίας υπάρχουν παραδείγματα Ελλήνων ηγετών που βρέθηκαν μεν σε δυσχερή θέση, αλλά δεν απώλεσαν την αξιοπρέπειά τους και δεν λησμόνησαν τα ιστορικά δικαιώματα και τις ιστορικές υποχρεώσεις του Έθνους μας.

Μία τέτοια σημαντική μορφή πατριώτη, ικανού και εντίμου κυβερνήτη τιμά στις 4 Νοεμβρίου η Εκκλησία μας. Πρόκειται για τον Άγιο Ιωάννη Γ΄ Δούκα Βατάτζη, αυτοκράτορα της Νικαίας όπου είχε μεταφερθεί προσωρινά η έδρα των Βυζαντινών Αυτοκρατόρων. Από το 1204 έως το 1261 η Αυτοκρατορία της Νικαίας μαζί με την Αυτοκρατορία της Τραπεζούντας και το Δεσποτάτο της Ηπείρου αποτέλεσαν τα πρώτα ελληνικά εθνικά κράτη μετά από τον κατακερματισμό της Βυζαντινής

31 πρόσωπα στην εισαγγελική έρευνα για το σκάνδαλο Λαυρεντιάδη. Θα τους βάλει ο Παπαδήμος μέσα ή...


ΥΠΟΘΕΣΗ PROTON: 31 ΠΡΟΣΩΠΑ ΣΤΗΝ ΕΙΣΑΓΓΕΛΙΚΗ ΕΡΕΥΝΑ

Παγώνουν περιουσιακά στοιχεία Λαυρεντιάδη
Της ΑΝΤΩΝΙΑΣ ΞΥΝΟΥ
Δύο ημέρες αφ'ότου κλητεύθηκε για να δώσει εξηγήσεις με την ιδιότητα του υπόπτου, ο Λαυρέντης Λαυρεντιάδης παραμένει στο επίκεντρο της έρευνας για την υπόθεση Proton Bank, μετά και την έκδοση βουλεύματος, με το οποίο διατάσσεται να παγώσουν περιουσιακά στοιχεία του ίδιου και ακόμα 30 προσώπων.

Το Συμβούλιο Πλημμελειοδικών Αθήνας, ύστερα από αίτημα του εισαγγελικού λειτουργού που χειρίζεται την υπόθεση, εξέδωσε βούλευμα με το οποίο αποφασίζεται το «πάγωμα» των τραπεζικών λογαριασμών, των μετοχών και

Είναι μασώνος ο κύριος Λουκάς Παπαδήμος;


 


Η απάντηση είναι πολύ απλή και ΚΑΤΗΓΟΡΗΜΑΤΙΚΗ και τα τεκμήρια μπροστά σας. Ιδού:


Όχι, ΣΙΓΟΥΡΑ δεν είναι ! Και ιδού η απόδειξη:




Αν ήταν μασώνος ή αν ήταν εξαρτώμενος "από το Σιωνισμό, τους Αμερικανούς τις Βρυξέλες, το κεφάλαιο, τη διαπλοκή, το Μπόμπολα, το Λαμπράκη....(Θεός σχωρέστον)" δεν θα τον υποστήριζε με τόσο πάθος ο Καρατζαφέρης!!!!!!!!!!!!!!!!!!
απλό ε;
άρα δεν είναι μασώνος, δεν είναι εξαρτώμενος από τις Βρυξέλες.
Ευχαριστούμε Πρόεδρε, μας έλυσες μια απορία ! :))) TAXALIA

Γιατί είναι έξαλλος ο Μπεγλίτης με το "σύστημα Παπανδρέου"



]Του ΠΑΡΙ ΚΑΡΒΟΥΝΟΠΟΥΛΟΥ

Η πολιτική είναι...άτιμο πράγμα. Κάποιες φορές και οι πολιτικοί.Κάποιοι από τους συνεργάτες του Πάνου Μπεγλίτη δεν μπορούσαν να πιστέψουν ότι ο Γιώργος Παπανδρέου είχε αφήσει ακάλυπτο τον Κορίνθιο που τον στήριξε μέχρι παρεξηγήσεως ,αποδεικνύοντας για μία ακόμη φορά ,ότι όσοι βρίσκονται σ΄ ένα σύστημα εξουσίας,δύσκολα μπορούν να δουν λίγο παραπέρα.

Ο Μπεγλίτης από την ημέρα που έγινε ΥΕΘΑ ,έπινε νερό στ΄ όνομα του Παπανδρέου. Δεν ήταν πάντα τόσο ένθερμος υποστηρικτής του. Ειδικά τη περίοδο που ήταν ΑΝΥΕΘΑ,μπορεί να ασκούσε και κριτική που και που. Μόλις αναβαθμίστηκε,έγινε κανονικός “μουζαχεντίν” του Παπανδρέου.

Απομονώθηκε απ΄ όλους και έμεινε περιστοιχισμένος από μια ομάδα στενών συνεργατών και έβαλε όλους τους άλλους απέναντι:

•την κοινωνία. Προσπαθώντας να δικαιολογήσει τα αδικαιολόγητα της κυβερνητικής

Εύλογες απορίες του Χάρρυ Κλυνν... που θα μείνει με τις απορίες


Κραυγάζουν τα παπαγαλάκια και οι μεγαλοδημοσιογράφοι του κώλου γιατί καθυστέρησαν τα κόμματα να ορίσουν μεταβατικό πρωθυπουργό… Να ορίσει δηλαδή πρωθυπουργό ο τρελοκαταθλιπτικός και το κυβερνών κόμμα, λες και δεν γνώριζαν ότι σε περίπτωση αδυναμίας θα επέστρεφε ξανά στο προσκήνιο ο νεραϊδοχτυπημένος που ουδέποτε παραιτήθηκε… Κουρέλι έγινε το Σύνταγμα των Ελλήνων με την ανοχή του ανύπαρκτου Παπούλια και ερωτήματα που έπρεπε να τεθούν από τους θεματοφύλακες της δημοκρατίας, τέθηκαν εντέλει από το διαδίκτυο:

1ον. Πως δίνεται η εντολή σχηματισμού κυβέρνησης σε κάποιο πρόσωπο χωρίς να έχει παραιτηθεί η κυβέρνηση ή

Άλλα κόλπα: Προγραμματικές δηλώσεις κυβέρνησης από την ... Alpha Bank!


Image
Κάποτε τα κυβερνητικά προγράμματα και τις προγραμματικές δηλώσεις για τις πρώτες 100 ημέρες της διακυβέρνησης της χώρας, τα έκαναν οι πολιτικοί που είχαν εκλεγεί από τους πολίτες της χώρας.
Aπό σήμερα, με τον διορισμό στην ηγεσία της χώρας ενός τραπεζίτη εκπροσώπου του ευγενούς τραπεζικού κατεστημένου της χώρας που μας έφερε στο σημείο που βρισκόμαστε σήμερα (με την ανοχή και αρωγή των πολιτικών φυσικά), πλέον τις προγραμματικές διακηρύξεις θα τις κάνουν απ'έυθείας οι τράπεζες για να μην χάνουμε και χρόνο:
Έτσι η Alpha Bank εξέδωσε ανακοίνωση στο εβδομαδιαίο δελτίο οικονομικών εξελίξεων με τις κατευθυντήριες γραμμές που πρέπει να έχει η νέα κυβέρνηση!
Στην ανακοίνωση (στην ηλεκτρονική σελίδα tovima.gr τιτλοφορείται η ανακοίνωση με την