Σελίδες

Δευτέρα 1 Ιουλίου 2013

Βίντεο για τον αντιρατσιστικό νόμο

Παραθέτουμε ένα βίντεο για τον "αντιρατσιστικό" νόμο που αν και προσωρινά το θέμα της εισήγησης του φαίνεται ότι έχει παγώσει, θεωρούμε ότι θα έρθει ξανά στο προσκήνιο και αυτή τη φορά χωρίς κενά και ασάφειες που θα μπορούσαν στην πρώτη του μορφή, σύμφωνα με τις διαρροές που υπήρξαν, να γυρίσει εναντίον των ίδιων των εμπνευστών του. 



Πηγή:www.ideapolis.infohttp://ellinokratia.blogspot.gr

Διέξοδος και Ελπίδα για το Αύριο οι Διαχρονικές Αξίες της Ελλάδας

του Γιώργου Πατούλη (Δημάρχου Αμαρουσίου)

Ένα έθνος με εδραιωμένες τις ελληνοχριστιανικές αξίες, με αγάπη στην πατρίδα και τον πολιτισμό της, προβάλλει ξανά σήμερα ως κοινό όραμα όλων των σιωπηλών Ελλήνων που καιρό τώρα βιώνουν τη λέξη θυσία σε κάθε βήμα της καθημερινότητάς τους.
 
Γερά θεμέλια προς την κατεύθυνση προσπαθεί να θέσει ο Πρωθυπουργός της χώρας, με τη σημερινή κυβερνητική πολιτική, μέσα από πράξεις πολιτικής ευθύνης και ευθιξίας, τα αποτελέσματα των οποίων άρχισαν ήδη να φαίνονται.
 
Με πυξίδα τη Δημοκρατία, με εμπιστοσύνη στο κυβερνητικό έργο, με τη δική μας συμμετοχή στη θυσία και την πίστη μας στις διαχρονικές αξίες του ελληνοχριστιανικού πολιτισμού, θα μπορέσουμε να οδηγηθούμε στην πραγματική διέξοδο από την κρίση και να αντιταχθούμε στις σκοτεινές δυνάμεις που επιβουλεύονται την αδυναμία των αδυνάτων για να μας αποκόψουν από την Ευρώπη. Αυτές τις σκοτεινές δυνάμεις που χρόνια τώρα κάνουν τα οικονομικά συμφέροντα των ισχυρών ισχυρότερα, και την Ιστορία του Ελληνικού Λαού φτωχότερη.
 
Στην απειλή αυτή, οφείλουμε όλοι να πάρουμε θέση.
 
Η Δημοκρατία στη χώρα μας και η Ορθοδοξία δεν έχουν ανάγκη από τους «Δημαγωγούς Προστάτες» του Λαϊκισμού και της Αναρχίας. Αιώνες τώρα, η Ελλάδα γράφει κάθε μέρα την Ιστορία της, παράγει κάθε μέρα την Παράδοση και τον Πολιτισμό της. Η Ελλάδα έχει Έλληνες υπερήφανους και δημιουργικούς, Έλληνες που διαπρέπουν παντού στο παγκόσμιο στερέωμα, όπου και αν βρεθούν.
 
Μέσα από κάθε κυβερνητική πρωτοβουλία, ο Πρωθυπουργός επιβεβαιώνει ότι μια ισχυρή κυβέρνηση, με

Η περιπετειώδης εξωτερική πολιτική τού Κατάρ. Το σχέδιο του εμίρη με στόχο την εύνοια του «θείου Σαμ»

Τι εξηγεί την περιπετειώδη εξωτερική πολιτική του Κατάρ; Πρώτον, ότι η εγγύηση της ασφάλειάς του από την πλευρά των ΗΠΑ, τού δίνει χώρο να κάνει παιχνίδι στην περιοχή. Επιπλέον, ορισμένες πολιτικές - ιδίως εκείνες που διευκολύνουν τις συνομιλίες μεταξύ των Ηνωμένων Πολιτειών και των εχθρών τους (της Χαμάς, των Ταλιμπάν) - έχουν ως στόχο να καταστήσουν το Κατάρ ιδιαιτέρως σημαντικό για την Ουάσιγκτον.

του David Roberts
Τον περασμένο Ιούνιο, οι Ταλιμπάν άνοιξαν ένα επίσημο γραφείο εκπροσώπησης στην Ντόχα, κάνοντας το Κατάρ, για ακόμη μια φορά, είδηση στα δυτικά πρωτοσέλιδα. Αυτό θα μπορούσε να ήταν μέρος τού σχεδίου τού Κατάρ: η απόφαση να φιλοξενήσει ένα τέτοιο αμφιλεγόμενο γραφείο είναι ενδεικτική της επιθυμίας του να διαδραματίσει κεντρικό ρόλο σε ένα ευρύ φάσμα σημαντικών διπλωματικών ζητημάτων. Ωστόσο, η κατάρρευση του γραφείου μέσα στις πρώτες 36 ώρες δείχνει πόσο μακρύ δρόμο έχει ακόμα να διανύσει το Κατάρ.

Τα προβλήματα άρχισαν πριν καλά - καλά εγκαινιαστεί το γραφείο, στις 18 Ιουνίου. Παρά τις διαβεβαιώσεις από τις ΗΠΑ και το Κατάρ προς την αφγανική κυβέρνηση ότι το γραφείο θα είναι σχετικά χαμηλών τόνων και ότι δεν θα μοιάζει με πρεσβεία, ο εκπρόσωπος των Ταλιμπάν ο οποίος το άνοιξε, έκανε ό,τι μπορούσε για να υπονοήσει ότι εκπροσωπούσε ένα κράτος. Παίχθηκε ο ύμνος των Ταλιμπάν, μια επίσημη πινακίδα απ’ έξω αναφερόταν στο Ισλαμικό Εμιράτο του Αφγανιστάν (το όνομα του Αφγανιστάν υπό το καθεστώς των Ταλιμπάν) ενώ υψώθηκε η σημαία των Ταλιμπάν στο

Μουσείο με μηνιαίες εισπράξεις δέκα ευρώ!

του Θανάση Μαυρίδη

Θα σας πούμε σήμερα μία ιστορία σαν κι αυτές που μόνο στην Ελλάδα ζούμε. Για ένα μουσείο που κατόρθωσε να κόψει τον Απρίλιο μόλις πέντε εισιτήρια και να εισπράξει δέκα ευρώ. Θα μπορούσε το σημείωμα αυτό να τελειώνει εδώ ακριβώς. Πέντε εισιτήρια σε έναν ολόκληρο μήνα. Σαν κι αυτά που στέλνουν μία χώρα στον διάβολο...

Δεν θα σας πούμε ποιό είναι το μουσείο, διότι το θέμα μας δεν είναι να δημιουργήσουμε ένα ακόμη "σκάνδαλο". Πρόκειται για ένα από τα εκατοντάδες, ίσως από τα χιλιάδες παραδείγματα κατασπατάλησης δημοσίων πόρων. Είναι μία ακόμη υπηρεσία που "στήθηκε" για να βολευτούν φίλοι, συγγενείς και ψηφοφόροι.

Το πρόβλημα είναι να αρχίσουμε κάποτε να αντιλαμβανόμαστε ότι αν δεν σταματήσουμε τις σπατάλες δεν θα μπορέσουμε να βρούμε πόρους για να βοηθήσουμε αυτούς που πραγματικά τους έχουν ανάγκη. Κι οι σπατάλες αυτές δεν κρύβονται μόνο κάτω από το χαλί της κεντρικής διοίκησης...

Το αρχαιολογικό μουσείο, λοιπόν, στεγάζεται σε ένα νεοκλασικό κτήριο που από μόνο του είναι ένα πραγματικό στολίδι για την επαρχιακή πόλη. Το "περίεργο" είναι ότι η τοπική κοινωνία αγνοεί την λειτουργία του μουσείου. Οπότε δεν θα πρέπει να μας προξενεί εντύπωση το γεγονός ότι ελάχιστοι από τους επισκέπτες της πόλης γνωρίζουν την ύπαρξή του και ακόμη πιο λίγοι το επισκέπτονται. Διαφορετικά δεν θα συνέβαινε να κόψει αυτό το μουσείο μόλις πέντε

Μια τουρκική αμαξοστοιχία στην Ευρώπη;

του ΣΑΒΒΑ ΙΑΚΩΒΙΔΗ

Πέραν των σημερινών οικονομικών δυσχερειών, η επόμενη μεγάλη σύγκρουση θα είναι η σύγκρουση θρησκειών
Απερίγραπτη Μέρκελ! Ακόμα και τις ενταξιακές διαπραγματεύσεις της Τουρκίας με την Ε.Ε. ενέταξε στις προεκλογικές στοχεύσεις και σκοπιμότητές της. Το κεφάλαιο «περιφερειακή πολιτική», που θα έπρεπε να ανοίξει πριν από λίγες ημέρες, αναβλήθηκε για μετά τις γερμανικές εκλογές του προσεχούς Σεπτεμβρίου. Θα ανοίξει τον Οκτώβριο, μετά την παρουσίαση των εκθέσεων προόδου της Κομισιόν και αφού το ζήτημα τεθεί ξανά υπό εξέταση στο Συμβούλιο Γενικών Υποθέσεων, προφανώς για τυπικούς λόγους. Είναι εμφανές πως μεταξύ Βερολίνου και Άγκυρας παίχτηκε ένα παιγνίδι συναλλαγής, που ικανοποιεί και τις δύο πλευρές. Ποια ήταν η αφορμή; Η βίαιη καταστολή των διαδηλώσεων από την τουρκική αστυνομία και η έκδηλη καταπάτηση των ανθρωπίνων δικαιωμάτων των Τούρκων πολιτών από την κυβέρνηση Ερντογάν. Η αντι-ευρωπαϊκή ρητορική Ερντογάν και Μπαγίς μάλλον αγνοήθηκε και δεν λήφθηκε υπόψη από τη γερμανική πλευρά. Ούτε και όταν ο αναιδής και θρασύς Μπαγίς, επικεφαλής των ενταξιακών διαπραγματεύσεων της Τουρκίας με την Ε.Ε., με αλαζονεία απευθύνθηκε στη Γερμανίδα Καγκελάριο και δήλωσε: «Αν κοιτάξει καλύτερα, η κ. Μέρκελ, θα αντιληφθεί ότι όσοι τα βάζουν με την Τουρκία δεν έχουν αίσιο τέλος»!

Η Καγκελάριος μάλλον κοίταξε καλά πώς να εκλεγεί επιτυχώς ξανά στις εκλογές του Σεπτέμβρη και όχι πώς να κακοκαρδίσει τους Τούρκους. Έτσι οι ενστάσεις της Μέρκελ στο άνοιγμα του κεφαλαίου για την «περιφερειακή πολιτική»

Η ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΤΟΥ "ΜΑΖΑΝΘΡΩΠΟΥ". Το σχέδιο για μια κοινωνία δούλων

Η διαμάχη εκπαιδευτικών και κυβέρνησης συνεχίζεται και μας δίνει την ευκαιρία να ασχοληθούμε ακόμη μία φορά με τον παράγοντα παιδεία στην Ελλάδα αλλά και σε όλον τον... κόσμο, μιας και τα πάντα πλέον προωθούνται σε παγκόσμιο επίπεδο (παγκοσμιοποίηση), προσαρμοσμένα ανάλογα με την ιδιοσυγκρασία του κάθε λαού.
Η σχέση εκπαιδευτικών και εκπαιδευόμενων στις μέρες μας δεν είναι αυτή που θα έπρεπε να είναι. Οι περισσότεροι εκπαιδευτικοί, άθελά τους ίσως, έχουν μπει στο «τρυπάκι» της προπαγάνδας μιας νέας εποχής. Δεν είναι αυτό που λέμε διδάσκαλοι όπως στην Αρχαία Ελλάδα, όπου ο δάσκαλος εκπαίδευε τον μαθητή έχοντας στο μυαλό του πως η γνώση δεν τελειώνει ποτέ και άρα τίποτα δεν πρέπει να διδάσκεται δογματικά, αλλά μέσω της συμμετοχής του μαθητή στην αναζήτηση της αλήθειας.
Με λίγα λόγια οι μαθητές μάθαιναν να είναι δημιουργικοί, αυτάρκεις και πιστοί στα διαχρονικά ιδανικά των Ελλήνων, προκειμένου με θάρρος να αντιμετωπίζουν την όποια

ΜΙΑ ΛΗΣΤΕΙΑ, ΜΕ ΠΟΛΛΑ ΔΙΔΑΓΜΑΤΑ ΚΑΙ ΑΛΗΘΕΙΕΣ . . . .


Kατα την διαρκεια μιας ενοπλης ληστειας στην πολη Γουανγκτσου στην Κινα, ο ληστης φωναξε στους πελατες “ΜΗ ΚΙΝΗΘΕΙΤΕ! ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΑΝΗΚΟΥΝ ΣΤΟ ΚΡΑΤΟΣ! Η ΖΩΗ ΣΑΣ ΑΝΗΚΕΙ ΣΕ ΣΑΣ ΟΜΩΣ! “
Ολοι ξαπλωσαν κατω ησυχα. Αυτη η μεθοδος,ονομαζεται
Mind Changing Concept“,ελληνιστι σημαινει ΑΛΛΑΓΗ ΠΑΡΑΔΟΣΙΑΚΟΥ ΤΡΟΠΟΥ ΣΚΕΨΗΣ.

Τότε, μια πελατισσα στηθηκε καπως προκλητικα σε ένα τραπεζι, περιμενοντας ισως κατι διαφορετικο από τους ληστες να της κανουν. Ο ενας ληστης λοιπον, της λεει. “Σοβαρεψου κυρια μου, προκειται να σας ληστεψω, όχι να σας βιασω! “
Αυτή η συμπεριφορα ονομαζεταιBeing Professional ελληνιστι επαγγελματισμος,δηλαδη να εστιαζεις την προσοχη σου σε αυτό που εχεις εκπαιδευθει.

Όταν οι ληστες γυρισαν σπιτι με τα εκατομμυρια που εκλεψαν,ο μικρος αδερφος, με πτυχιο μαστερ παρακαλω, λεει στο μεγαλο αδερφο, αποφοιτο δημοτικου. “ΕΛΑ ΝΑ ΜΕΤΡΗΣΟΥΜΕ ΤΑ ΧΡΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΑΡΠΑΞΑΜΕ! “
Ο μεγαλος αδελφος του Δημοτικου του λεει. “Εισαι βλακας! Ειναι πολλα τα χρηματα και θα κανουμε ωρες να

Ανακύκλωση πολιτικών λυμάτων


Γνωστή και ως ανασχηματισμός της κυβέρνησης.

Η τελευταία λοιπόν ανακύκλωση περιλαμβάνει και νέα πρόσωπα, ενώ τα περισσότερα ονόματα κινούν το ενδιαφέρον, όχι βέβαια για τις πολιτικές τους ικανότητες. Τα χαρακτηριστικά των 41 νέων υπουργών είναι πολλά: οικογενειοκρατία (κ. Μητσοτάκης, κ. Βαρβιτσιώτης, κ. Γεννηματά, κ. Δαβάκης), φαινομενική πολυπραγμοσύνη (κ. Βενιζέλος), ανικανότητα και έλλειψη γνώσης (κ. Αβραμόπουλος και κ. Παναγιωτόπουλος), αυταρχισμός (κ. Δένδιας), βαθύ ΠΑΣΟΚ (κ. Χρυσοχοΐδης), αμαρτωλός βίος και προκλητική στάση απέναντι στους υφισταμένους (κ. Δαβάκης ο οποίος υπηρέτησε ως Έφεδρος Ανθυποσμηναγός του Δικαστικού στην Πολεμική Αεροπορία), ζηλωτισμός σε πολιτικές νεολαίες (κ. Δαβάκης, κ. Παπαδόπουλος, κ. Γκιουλέκας, κ. Μακρή και κ. Σκορδάς στην ΟΝΝΕΔ, κ. Κεδίκογλου και κ. Κεγκέρογλου στη Νεολαία ΠΑΣΟΚ κτλ), κάλπικος κοινοβουλευτισμός (διορισμένοι βουλευτές επικρατείας κ. Τσαυτάρης και κ. Μιχελάκης), προκλητική συμπεριφορά και εθνο-διχαστική παρουσία (κ. Στουρνάρας και κ. Καψής), τοξικότητα και διασπαστικό πνεύμα (κ. Γεωργιάδης και κ. Γεννηματά), ελάχιστη έως μηδαμινή εργασιακή εμπειρία και παθητική-ακαδημαϊκή δράση(η πλειοψηφία των υπουργών) .

Να θυμίσω τέλος πως η θέση του αναπληρωτή υπουργού δεν χρησιμεύει σε τίποτα πέραν του να ικανοποιεί και να ανταμείβει πολιτικούς συμμάχους και κομματικά παραπαίδια.

Σε μια Δημοκρατία: οι πολίτες αξιώνουν και έχουν τους καλύτερους εξ’ αυτών να τους υπηρετούν ως υπουργοί της πολιτείας.

Για τη Δημοκρατία
Δημογέροντας

ΕΞΑΡΓΥΡΩΣΗ ΕΠΙΤΑΓΗΣ Η ΥΠΟΥΡΓΟΠΟΙΗΣΗ ΚΕΓΚΕΡΟΓΛΟΥ

Γράφει ο Παναγιώτης Αποστόλου
egerssi@otenet.gr
www.apostoloupanos.gr twitter: @egerssi

Μετά την ανακοίνωση της νέας δικομματικής Κυβέρνησης ΝΔ-ΠΑΣΟΚ ΑΕ, ο βουλευτής Ηρακλείου του ΠΑΣΟΚ κ. Βασίλης Κεγκέρογλου φιγουράρει σ΄ αυτήν την κυβέρνηση ως υφυπουργός Εργασίας και Κοινωνικής Ασφάλισης. Ωστόσο, ο θυμόσοφος λαός μας αναφέρει πως: «ουδέν κρυπτόν υπό τον ήλιον». Θα μου πείτε, τη σχέση έχει αυτό το γνωμικό με τον νέο υφυπουργό Βασίλη Κεγκέρογλου. Και όμως, έχει και πολύ μεγάλη σχέση.
Πιο συγκεκριμένα: O Αντώνης Σαμαράς στις αρχές του 2010 προετοίμαζε την υπερασπιστική του άμυνα στο σκάνδαλο της Σήμενς, που εκείνη τη χρονική περίοδο βρισκότανε σε εξέλιξη. Λίγους μήνες πριν, είχε εκλεγεί Πρόεδρος της ΝΔ και γνώριζε πολύ καλά πως θα μπορούσε ανά πάσα στιγμή να βρεθεί μπλεγμένος σε υπόθεση μιας εταιρείας, με την οποία διατηρούσε άριστες σχέσεις από το ΄89. Εκείνη την εποχή παρουσιαζόταν από τα ΜΜΕ μια προσπάθεια του ΠΑΣΟΚ να εμπλέξει και πρόσωπα της ΝΔ στο σκάνδαλο της Siemens μέσα στο πλαίσιο συμψηφισμών των πολιτικών προσώπων του ΠΑΣΟΚ που ενέχονταν στο σκάνδαλο. Και πρωτεύουσα θέση σ΄ αυτήν την προσπάθεια του ΠΑΣΟΚ, είχαν ο Πρόεδρος της ΝΔ Αντώνης Σαμαράς και μέλη της οικογένειας Μητσοτάκη. Την χρονική λοιπόν αυτή περίοδο, από τον Ιανουάριο έως τον Ιούνιο του 2010 επί των κεφαλών του Σαμαρά και μελών της οικογένειας Μητσοτάκη επικάθονταν πολλές βάσιμες υποψίες για

ΔΥΝΑΜΙΚΗ ΠΑΡΕΜΒΑΣΗ ΣΤΗΝ ΕΥΡΩΖΩΝΗ Για εφαρμογή αποτελεσματικής πολιτικής

Γράφει ο Νίκος Αναγνωστάτος

Είναι γεγονός ότι βρισκόμαστε σε μια περιδίνηση της οικονομίας μας και τη δημιουργία αδιεξόδων και την κυβέρνηση να καταβάλει υπεράνθρωπες, αν όχι απέλπιδες, προσπάθειες για να βγούμε αυτή τη σκοτοδίνη, στην οποία μας έριξαν άφρονες, αν όχι ανθέλληνες, πολιτικοί.

Να θυμηθούμε ότι όταν ανέλαβε η κυβέρνηση ΓΑΠ, η ανεργία ήταν 7,5%, τα spread των δανείων μας ήταν στις 130 μονάδες βάσης, με πλήρη δανειοληπτική δυνατότητα, το έλλειμμα γύρω στο 8% και τα συμπτώματα της παγκόσμιας οικονομικής κρίσης ήταν αυτά που είχε όλος ο ευρωπαϊκός νότος και όχι μόνο και τόσα άλλα ευνοϊκά στοιχεία.

Τούτο σημαίνει ότι με κάποια ήπια μέτρα λιτότητας, όπως αυτά που είχε την τόλμη να εξαγγείλει προεκλογικά ο Κ.Καραμανλής, η κρίση θα είχε ξεπεραστεί με μικρές απώλειες. Ακόμη και μετά την τυφλή υπογραφή του Α’ Μνημονίου, υπήρχαν δυνατότητες λιγότερων απωλειών, αν η τότε κυβέρνηση έδινε τη δέουσα προσοχή στις προτάσεις Σαμαρά. Φαίνεται όμως ότι

Το παιγνίδι των κατασκόπων.

του Γιάννη Σπανού

Λένε πως σε δυο χώρες οι κατάσκοποι είναι άχρηστοι. Στην Κύπρο γιατί όλοι γνωρίζουν τα πάντα και τα κουβεντιάζουν και στη Ρωσία γιατί τα μυστικά δεν διαρρέουν. Κι αν οι Ρώσοι τα γνωρίζουν δεν τ’ αποκαλύπτουν. Κι όμως στην πατρίδα μας η κατασκοπία δρα και μάλιστα αποτελεσματικά, βοηθούμενη μάλιστα από την αφέλεια και υψηλά ισταμένων, που δεν αντιλαμβάνονται εκείνα που αδυνατεί να συλλάβει το μυαλό τους και οι άνθρωποι δεν θα έπρεπε να βρίσκονται στα ψηλά της πολιτείας. Δεν φεύγει από τον νου μου ένας «σπουδαίος» που γέλασε όταν του μίλησα για τον Γκέρχαρτ Χάρμοντ φον Σούμπερτ της «ΠΑΛΑΝΤΑΙΝ Ε 9», χιτλερικό στέλεχος που με έδρα την Ισπανία του Φράνκο ανελάμβανε ακόμα και μικρά πραξικοπήματα επί παραγγελία, εκτός από πολιτικά εγκλήματα… Κι όταν άκουσε για την ΣΑΚ του Ζακ Φοκκάρ με τους «Μπαρμπούζ», νόμιζε πως άκουε για εξωγήινους ( « Patrice Chairoff “Barbouzes”, Editions Alain Moreau,1975”). Αν έκανε τον κόπο να ενημερωθεί, ίσως να μάθαινε ποιοι και πού συσκέφθηκαν για

Η ΘΕΣΗ ΤΗΣ ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΗΣ ΠΟΛΙΤΟΦΥΛΑΚΗΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΙΣΛΑΜΙΚΩΝ ΠΟΛΙΤΟΦΥΛΑΚΩΝ ΣΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ.

O ισλαμικός κλοιός σφίγγει ολοένα και πιο δυνατά τα έθνη - κράτη της Ευρώπης.
Με δεδομένο ότι το Γερμανοκινούμενο θεατράκι της Ευρωπαϊκής Ένωσης είναι θέμα χρόνου να καταρρεύσει, καθώς θα έχει ολοκληρώσει την αποστολή του και όλα τα έθνη θα επανέλθουν στα παλαιά τους συνορα και συνήθειες, αρχίζει να γίνεται πλέον αντιληπτό το μέγεθος του κακού.
Η πολιτική του διεθνισμού και των ανοιχτών συνόρων έχει γεμίσει την χώρα μας αλλά και την Ευρώπη με ορδές φανατικών ισλαμιστών. Όλοι θυμόμαστε τον τελετουργικό αποκεφαλισμό του Βρετανού αξιωματικού από τους δυο Αφρικανούς ισλαμιστές μετανάστες, τα επεισόδια στην Στοκχόλμη και δυο μέρες πριν τον επτάωρο ομαδικό βιασμό μιας μητέρας δυο παιδιών σε χώρο φιλοξενίας μεταναστών στην Σουηδία, μια από τις χώρες που πρωτοστάτησαν στην δημιουργία του πολυπολιτισμικού μοντέλου.
Αλλά και στην πατρίδα μας τα κρούσματα είναι δεκάδες και με εξαιρετικά μεγάλο

Στην σκιά του Ανδρέα Παπανδρέου

Ναπολέων Λιναρδάτος (e-mail)

Όσο και να θέλαμε να το αποκρύψουμε, η Νέα Δημοκρατία του σήμερα ανήκει στον Ανδρέα Παπανδρέου του χθες. Η σημερινή ηγεσία της ΝΔ δεν ευθύνεται γι’ αυτό το χάλι, από την άλλη δεν κάνει και τίποτε για να το αλλάξει.

Μετά από τρία χρόνια βάρβαρων φοροεπιδρομών και περικοπών επί δικαίων και αδίκων, επιτέλους η κυβέρνηση τόλμησε να κάνει και μια μεταρρύθμιση, το κλείσιμο της ΕΡΤ. Το αρχικό σχέδιο ήταν να μείνουν 700 και να απολυθούν με γενναιόδωρες αποζημιώσεις οι υπόλοιποι. Τελικά όλοι θα πάρουν αποζημίωση και το 80% των “απολυμένων” θα επιστρέψουν στην νέα ΕΡΤ. Με τέτοιους μεταρρυθμιστές τι θέλουμε τους λαϊκιστές.

Η αλήθεια είναι ότι οι άλλοι δύο κυβερνητικοί εταίροι τράβηξαν το θέμα στα άκρα. Αλλά η υποχώρηση της ΝΔ ήταν πολύ μεγαλύτερη από όσο θα έπρεπε. Αυτή η μεγάλη ήττα στο θέμα της ΕΡΤ δεν ήταν τυχαία. Όταν το ΠΑΣΟΚ και η ΔΗΜΑΡ έσπρωχναν τον κ. Σαμαρά προς μια

Πολιτικά παιχνίδια με τον ελληνισμό της Βορείου Ηπείρου: Προδοσία ή ηλιθιότητα;

 Τ’ είχες Γιάννη, τ’ είχα πάντα. Η υπόθεση όσον αφορά στον ελληνισμό της Βορείου Ηπείρου καταντά κουραστική. 

Χρόνια τώρα έχει μαλλιάσει η γλώσσα μας να επαναλαμβάνουμε πως το τελευταίο που χρειαζόταν ήταν ένας ακόμη διχασμός – ο οποίος μάλιστα συνοδεύεται από εγκατάλειψη της «Ομόνοιας», την οποία όλοι γνωρίζαμε ως μοναδικό πολιτικό εκφραστή της ομογένειας. 

Αυτό, μέχρι την ώρα που κάποιοι έξυπνοι αποφάσισαν να προχωρήσουν σε μια διάσπαση, δια της δημιουργίας ενός νέου κόμματος, του Μέγκα. 

Και μέχρι την ώρα που κάποιοι έξυπνοι της ελληνικής κεντρικής πολιτικής σκηνής αποφάσισαν να «παίξουν» με τους διασπαστές, για καθαρά εσωτερικούς μικροκομματικούς λόγους, που όμως βλάπτουν τον ελληνισμό της Βορείου Ηπείρου. 

Μ’ αυτά και μ’ αυτά το μόνο που οι διασπαστές κατάφεραν και στις τελευταίες εκλογές στην Αλβανία,

Ανασχηματισμός...

Ο Πρόεδρος των ΗΠΑ John F. Kennedy, επτά (7) ημέρες προτού δολοφονηθεί είχε δηλώσει, «Υπάρχει μια συνωμοσία σε αυτή τη χώρα, για να υποδουλώσει τους απλούς Αμερικανούς πολίτες.

Προτού αφήσω τη Προεδρία, προτίθεμαι να αποκαλύψω αυτή τη συνωμοσία».

Μετά από 7 ημέρες δολοφονήθηκε!!!

Ήταν ακόμη η αρχή της Σιωνιστικοποίησης των ΗΠΑ.

Μετά τον Πρόεδρο Kennedy οι ΗΠΑ παραδόθηκαν ολοκληρωτικά και αμαχητί, στη παγκόσμια Σιωνιστική Δικτατορία!!!

Ένας άλλος πολιτικός φιλόσοφος είπε, «Όποιος αμφισβητεί τις παγκόσμιες Σιωνιστικές Τράπεζες πεθαίνει».

Και τώρα εις τα καθ΄ ήμάς.

Από τη τρικομματική κυβέρνηση, βρεθήκαμε στη δικομματική.

Βρεθήκαμε με Τούρκογλου και Κεγκέρογλου, και ότι ήθελε προκύψει.

Η ΔΗ-ΜΑΡ απεχώρησε γιατί έρχεται πολιτική και οικονομική θύελλα.

Προ ημερών έγινε ανασχηματισμός της «Ελληνικής» Σιωνιστικής κυβερνήσεως. Ο ανασχηματισμός αυτός έγινε κατ’ εντολή και καθ’ υπόδειξη της παγκόσμιας Σιωνιστικής διακυβέρνησης, μέσω της Σιωνιστικής Γερμανικής κυβερνήσεως, και μέσω των Σιωνιστικών ΗΠΑ & Ε.Ε. Της νέας κυβέρνησης τα μέλη επελέγησαν με προσοχή, σύμφωνα με τις εντολές και οδηγίες της Σιωνιστικής Νέας Τάξης Πραγμάτων, και της Σιωνιστικής Τρόϊκα, των διεθνών τραπεζών των δανειστών