Σελίδες

Τρίτη 15 Μαΐου 2012

Δεν χρειάζονται λόγια. Ο Γερουλάνος πάντα ίδιος και ανεύθυνος μετά από δύο ληστείες!!!

ΔΙΔΑΣΚΟΝΤΑΣ ΤΟ ΟΛΟΚΑΥΤΩΜΑ ΤΩΝ ΕΒΡΑΙΩΝ....

Μια χώρα, την διαλύεις, διαλύοντας την Παιδεία του και την Ιστορία του!  Και στγο τιμόνι της Παιδείας, βρίσκονταν δεκαετίες τώρα, ΑΝΘΕΛΛΗΝΕΣ ΣΙΩΝΙΣΤΕΣ! ΕΞΑΙΡΕΙΤΑΙ Ο ΑΕΙΜΝΗΣΤΟσ ΑΝΤΩΝΗΣ ΤΡΙΤΣΗΣ... και δεν ζει πια.. ΤΥΧΑΙΟ;



ΤΟ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΠΑΙΔΕΙΑΣ ΤΟ 2009 ΑΠΟΦΑΝΘΗΚΕ ΟΤΙ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΜΑΘΗΤΕΣ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΔΑΧΘΟΥΝ ΤΟ ΟΛΟΚΑΥΤΩΜΑ. 

ΕΞΑΙΡΕΣΕ ΛΟΙΠΟΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΥΛΗ ΤΟ ΟΛΟΚΑΥΤΩΜΑ ΤΩΝ ΠΟΝΤΙΩΝ ,ΤΗΣ ΜΙΚΡΑΣΙΑΤΙΚΗΣ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗΣ, ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΦΑΝΤΑΡΩΝ ΚΑΙ ΠΟΛΙΤΩΝ ΤΟΥ Β ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΥ ΠΟΛΕΜΟΥ, ΤΟ ΟΛΟΚΑΥΤΩΜΑ ΤΗΣ ΝΑΟΥΣΑΣ (ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΕΒΡΑΙΟΥΣ ΤΟ 1821) ΤΩΝ 200.000ΕΛΛΗΝΟΚΥΠΡΙΩΝ (ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΕΒΡΑΙΟΥΣ ΕΠΙ ΡΩΜΑΙΟΚΡΑΤΙΑΣ ), ΚΑΙ ΕΝ ΤΕΛΕΙ ΕΠΕΛΕΞΕ ΝΑ ΔΙΔΑΞΕΙ ΤΟ ΠΑΡΑΚΑΤΩ....

ΑΝΑΤΡΕΠΤΙΚΗ ΔΗΛΩΣΗ ΕΥΡΩΒΟΥΛΕΥΤΗ ΤΗΣ ΝΔ‏...


Ο γνωστός ευρωβουλευτής της ΝΔ Γιάννης Τσουκαλάς, έβγαλε πρίν από λίγο μια αναπάντεχη δήλωση, καλώντας όλους τους ενεργούς πολιτικούς να αποκλειστούν από υποψήφιοι στις επόμενες εκλογές

Ας αφήσουμε το νέο να γεννηθεί.

 

Ανοιχτή επιστολή του Ευρωβουλευτή Ιωάννη Α. Τσουκαλά.

Οι σημερινές πολιτικές εξελίξεις με υποχρεώνουν να δημοσιοποιήσω με τον πιο ξεκάθαρο τρόπο την αγωνία και τις προτάσεις μου για την αποτροπή μιας μείζονος κοινωνικής και εθνικής περιπέτειας. Η θέση μου εδράζεται στις παρακάτω παρατηρήσεις:
  1. Το πολιτικό μας σύστημα αποδεικνύεται καθημερινά όλο και πιο ανίκανο να διαχειριστεί τη δημοσιονομική κρίση που το ίδιο εξέθρεψε, αφήνοντάς την να εξελιχθεί σε κρίση δανεισμού/ χρέους και σε υπαρξιακό πρόβλημα.
  2. Η εμπιστοσύνη των πολιτών προς την ηγεσία του έχει εξανεμιστεί, με αποτέλεσμα να κυριαρχεί ο άλογος και ανεξέλεγκτος θυμός εναντίον οιουδήποτε έχει οποιαδήποτε σχέση με την πολιτική και οικονομική εξουσία.
  3. Όλες οι υπαρκτές πολιτικές δυνάμεις έχουν περιοριστεί πλέον μόνο σε αμυντικές θέσεις, για να εξασφαλίσουν βολικά «άλλοθι» για...

Έντονη φημολογία για την δημοσιοποίηση της μυστικής ατζέντας του Άκη!

Τις τελευταίες ώρες υπάρχει έντονη φημολογία ότι οσονούπω θα δημοσιοποιηθεί η ατζέντα του κ.Άκη Τσοχατζόπουλου. 
Στην ατζέντα, όπως ισχυρίζονται καλά πληροφορημένες πηγές, περιέχονται πλήθος στοιχείων αλλά και ονόματα πολιτικών και δημοσιογράφων οι οποίοι εικάζεται ότι εμπλέκονται με τον έναν ή τον άλλον τρόπο στις «δουλειές» του πρώην Υπουργού του ΠΑΣΟΚ. 
Οι ίδιοι κύκλοι υποστηρίζουν ότι υπάρχει έντονος προβληματισμός στα ανώτατα κλιμάκια της δικαιοσύνης εάν πρέπει αυτή την ώρα να προβούν οι αρμόδιοι δικαστικοί παράγοντες σε μια τέτοια, πρώτου μεγέθους, αποκάλυψη. Η επιχειρηματολογία η οποία διατυπώνεται από τους μετριοπαθείς δικαστικούς λειτουργούς στηρίζεται στο γεγονός της κρίσης που διέρχεται αυτή την ώρα το πολιτικό σύστημα. 
Γιατί μια τέτοια αποκάλυψη θα επιβάρυνε έτι περαιτέρω το ήδη νοσηρό κλίμα. Αντιθέτως η άλλη πλευρά υποστηρίζει ότι τώρα είναι ο καλύτερος χρόνος προκειμένου να διαφανεί ότι η Δικαιοσύνη δεν μετέχει σε πολιτικά παιχνίδια. Οι επόμενες ώρες πάντως είναι κρίσιμες αφού αναμένεται να αποφασισθεί ποια από τις δυο απόψεις τελικώς θα επικρατήσει. 
πηγή 

Η Αριστερά και το κύκνειο άσμα του Τσίπρα‏....


Γράφει ο Νίκος Αναγνωστάτος.

Τα ανέλπιστα υψηλά ποσοστά του αποκάλυψαν τους απώτερους σκοπούς του. 

Οι τελευταίες εκλογές έφεραν στην επιφάνεια την λεγόμενη αριστερά, μία έννοια με ιστορική προέλευση και άλλη τόση δράση, αλλά και παραδειγματισμό. Κατά πάσα πιθανότητα η λάμψη που της προσέδωσαν οι εκλογές, να θαμπώσει. Φοβάμαι ότι ο χαρισματικός Αλέξης Τσίπρας διάγει το Κύκνειο Άσμα του, αφού τα υψηλά ποσοστά που ανέλπιστα πήρε, αποκάλυψαν τους απώτερους σκοπούς του, οι οποίοι ευθύς ως γίνουν αντιληπτοί από τους ψηφοφόρους του, θα απομακρυνθούν τρομοκρατημένοι. Το άστρο του κ.,Τσίπρα, ανέτειλε με τις καταλήψεις των σχολείων το 1990, ως μαθητής τότε, και από τότε ανέρχεται υπέρλαμπρο, όσο οι περιστάσεις δεν απαιτούσαν υπεύθυνες πράξεις. Οι τελευταίες εκλογές το άστρο ανήλθε στο απόγειο και τώρα νομοτελειακά θα πάρει την κατηφόρα, διότι ήλθε η ώρα των πράξεων, δηλαδή της πρόκλησης διακυβέρνησης.
Με μια ευκαιριακή εντυπωσιακή πράγματι αντιπολίτευση, με «τα ψεύτικα τα λόγια τα μεγάλα», συγκίνησε πολλούς από τους ταλαιπωρημένους από τα εξουθενωτικά μέτρα των Μνημονίων Έλληνες και αρκετοί από αυτούς ψήφισαν τον ΣΥΡΙΖΑ, είτε...

Πάνος Καμμένος: Ο μόνος πολιτικός Αρχηγός που ζήτησε ψήφο εμπιστοσύνης!



Δηλώσεις επί δηλώσεων και λόγια με "ειδικό βάρος" από τους πολιτικούς αρχηγούς. Όλοι λένε ότι έδωσαν "μάχη" για να μην μείνει ακυβέρνητη η χώρα.

Και τι κάνατε γι αυτό εκτός από... δηλώσεις;

Ο μόνος πολιτικός Αρχηγός που ζήτησε ψήφο εμπιστοσύνης σε σχέδιο διακυβέρνησης, ήταν ο Πάνος Καμμένος!!!

Τα συμπεράσματα δικά σας... 

ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΚΑΜΜΕΝΟΥ ΜΕΤΑ ΤΗ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΑΠΟ ΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΟΥ ΣΤΗ ΒΟΥΛΗ (ΒΙΝΤΕΟ)

Αυτοδιάλυση ή αυτοοργάνωση η λύση για τη Νέα Δημοκρατία...

Οι εκλογές της 6ης Μαΐου είναι παρελθόν. Το αποτέλεσμα ηχηρό και με πολλούς αποδέκτες. Ο λαός επέδειξε ξεχωριστή σοφία. Έθεσε όλα ανεξαιρέτως τα κόμματα προ των ιστορικών ευθυνών τους. Τώρα πρέπει να αποδείξουν όλοι αυτό που ευαγγελίζονταν, τον άλλο δρόμο, όχι πια σαν ρητορεία αλλά σαν πλήρες μείγμα πολιτικής αποτυπωμένο σε χαρτί.
Η Νέα Δημοκρατία έχασε, αυτό είναι ένα ξεκάθαρο μήνυμα από τον ελληνικό λαό. Έχασε γιατί δεν έπεισε ούτε τα ίδια τα στελέχη της. Η ευθύνη εκ των πραγμάτων βαρύνει πρώτα από όλους αυτόν που είχε το τιμόνι στα χέρια του, τον πρόεδρο του κόμματος. Η παραίτηση είναι ο μόνος δρόμος για την ανάληψη της πολιτικής ευθύνης. Κι αν οι στιγμές είναι κρίσιμες, η Ελλάδα είναι υπεράνω προσώπων.

Η Νέα Δημοκρατία γύρισε την πλάτη στον κόσμο. Αυτοί που πραγματικά εκθέσαμε τους εαυτούς μας είμαστε πολύ διακριτά μετρημένοι. Όλοι όσοι αυτά τα χρόνια «ζούσαν» κυριολεκτικά και μεταφορικά από το αίμα και τον ιδρώτα των ανιδιοτελών στελεχών κρύφτηκαν από νωρίς στα λαγούμια τους. Η ιστορία θα τους κρίνει όλους, εξάλλου τίποτα δεν τελείωσε με...

Οργισμένη δήλωση Καμμένου με την έξοδό του από την συνάντηση των αρχηγών με τον Παπούλια. Κατήγγειλε συμπαιγνία των μνημονιακών δυνάμεων...


Το Ριζοσπαστικό Ισλάμ αποτελεί περιφερειακή απειλή

 
Διαδήλωση κοντά στα Σκόπια την προηγούμενη βδομάδα ανακίνησε τα προβλήματα που σχετίζονται με την περιφερειακή εξάπλωση του Ουαχαμπισμού. Περίπου 3.000 ριζοσπαστικοί Ισλαμιστές διαδήλωσαν την Παρασκευή (4 Μαΐου), απαιτώντας την απελευθέρωση των φερόμενων δολοφόνων των πέντε πολιτών της πΓΔΜ.

Η διαδήλωση ξεκίνησε μετά την προσευχή την Παρασκευή στο Τέμενος Γιάχα Πάσχα, και ολοκληρώθηκε μπροστά από τα γραφεία της κυβέρνησης και τα δικαστήρια. Το πλήθος -- φωνάζοντας συνθήματα όπως "UCK", 'Τα λέμε στα βουνά" και "Μεγαλύτερη Αλβανία" -- έριξαν πέτρες εναντίον της αστυνομίας και στα γραφεία του Δήμου των Σκοπίων, καθώς ο δήμαρχος, Ιζέτ Μεντζίτι, ανήκει στο κυβερνών Αλβανικό κόμμα Δημοκρατική Ένωση για Ενσωμάτωση (DUI). 
"Είναι σαφές πως δεν επιθυμούν συνύπαρξη -- τα συνθήματά τους προδίδουν το στόχο της κατάχρησης του Ισλάμ ώστε να δημιουργηθεί ένα εθνικά αγνό κράτος, που σημαίνει σύγκρουση στην περιοχή. Τα συνθήματα στήριξης προς το Δημοκρατικό Κόμμα των Αλβανών προδίδουν...

Θέλουν να κάνουν την Ευρώπη ...Γιουγκοσλαβία

Οι εκλογές στη Ρηνανία Βεστφαλία ήταν ένα φοβερό χαστούκι για τη Μέρκελ: πήραν τη θέση εσωτερικού «δημοψηφίσματος» για τη σκληρή πολιτική της λιτότητας στο ομόσπονδο αυτό κράτος της χώρας και το κόμμα της υπέστη συντριπτική ήττα.

Αυτή η πολιτική που επέβαλε το Βερολίνο στην Ελλάδα, την Ισπανία, την Πορτογαλία και την Ιρλανδία, που εξόντωσε τον Σαρκοζί και έκανε τον Ολάντ πρόεδρο στη Γαλλία και που απειλεί την Ιταλία με φοβερές συγκρούσεις, ηττήθηκε μέσα στην ίδια της τη χώρα. 

Η πολιτική που έχει φέρει την Ευρώπη εκεί που ουδείς μπορούσε να φανταστεί ποτέ ότι αυτή θα φτάσει, αποδοκιμάστηκε σκληρότατα από τους Γερμανούς – όμως, με μία διαφορά: αποδοκιμάστηκε για «χρήση» στο εσωτερικό της Γερμανίας. Γιατί, κατά τα λοιπά, η Μέρκελ απολαμβάνει την υψηλότερη δημοφιλία της καριέρας της, ακριβώς λόγω του τρόπου που χειρίζεται τα ευρωπαικά πράγματα…Υπάρχουν κάποιοι ακόμα στην Ελλάδα που...

Να τσακιστείτε να σχηματίσετε κυβέρνηση γιατί... ΑΡΚΕΤΑ!!!


Kαι στο βάθος εκλογές

Κύριοι πολιτικοί, αρχηγοί κομμάτων κ.λ.π εμπλεκόμενοι από κάθε πολιτικό η πολιτειακό φορέα, ΑΡΚΕΤΑ!
Δεν ενδιαφέρει τον Ελληνικό λαό εάν για κάποιο λόγο επιθυμείτε νέες εκλογές, εάν το κόμμα σας ή εσείς θα ζημιωθεί ή θα χάσει το...κύρος του από την όποια υποχώρηση από δηλωμένες θέσεις και αποφάσεις.
Τον Ελληνικό λαό - του οποίου είστε ΥΠΗΡΕΤΕΣ- τον ενδιαφέρει να σχηματισθεί ΑΜΕΣΩΣ κυβέρνηση και να σπεύσει να προασπίσει τα Εθνικά δίκαια, την οικονομία, την ανεξαρτησία και την εδαφική ακεραιότητα από τους...

Σφιχτά τις ζώνες ασφαλείας και καλή τύχη;...

Το ρεπορτάζ...

«Δήλωση-σοκ έκανε σήμερα ο εκπρόσωπος Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ, Πάνος Σκουρλέτης, μιλώντας για οργανωμένο σχέδιο εκφοβισμού των πολιτών από τα ΜΜΕ και τις τράπεζες, με την απειλή της χρεοκοπίας και της επιστροφής στη δραχμή...

Με τη δήλωσή του αυτή, ο Πάνος Σκουρλέτης άφησε να εννοηθεί ότι τελικός στόχος του «σχεδίου» δημιουργίας πανικού από τα ΜΜΕ και τις τράπεζες είναι η ανάσχεση της ανόδου που φέρεται να έχει ο ΣΥΡΙΖΑ ενόψει των νέων επαναληπτικών εκλογών...».

Κι ο ίδιος ο κ. Τσίπρας έκανε το παρακάτω σχόλιο σε σελίδα κοινωνικής δικτύωσης.

«Θα μπορούσε η εβδομάδα 6-13 Μαϊου να γιορτάζεται κάθε χρόνο ως εβδομάδα ανεξάρτητης και αντικειμενικής δημοσιογραφίας...».

Το σχόλιο...

Υπάρχει ένα ανέκδοτο όπου ένας οδηγός μπαίνει κατά λάθος στην αντίθετη λωρίδα κυκλοφορίας. Μετά από λίγα λεπτά ακούει στο ραδιόφωνο μια προειδοποίηση προς τους οδηγούς, πως ένα αυτοκίνητο έχει εισέλθει στην αντίθετη λωρίδα και πορεύεται με μεγάλη ταχύτητα…

Η Ελλάδα πληρώνει το “blame game” της Αριστεράς




Μετά και τις χθεσινές εξελίξεις, με την κατ’ αρχήν άρνηση του Φώτη Κουβέλη να δεχθεί να συμμετάσχει ή έστω να στηρίξει μια κυβέρνηση τεχνοκρατών, για να ξεπεράσει η Ελλάδα την κρίσιμη περίοδο του καλοκαιριού, είναι πλέον αυταπόδεικτο ότι η χώρα πληρώνει βαρύ λογαριασμό για το «blame game» της Αριστεράς.
Η παράταξη που αυτοπροσδιορίζεται ως προοδευτική και πεφωτισμένη, βρέθηκε μετά τις εκλογές της 6ης Μαϊου με την εξουσία στην… εξώπορτά της. Τόσο ο Αλέξης Τσίπρας και ο ΣΥΡΙΖΑ όμως, όσο και ο Φώτης Κουβέλης με τη Δημοκρατική Αριστερά, θυσιάζουν την προοπτική επιβίωσης του τόπου, προκειμένου να διευκολύνουν και να ενισχύσουν τις πιθανότητες για ένα καλύτερο εκλογικό αποτέλεσμα, όταν...

Η υπερεκτίμηση του Διαφωτισμού και οι ευθύνες της αποτυχίας του

Γράφει ο ΑΠΕΛΛΗΣ
(Σημείωση : Το κείμενο είναι 5 σελίδων, οπότε απευθύνεται μόνο σε εκείνους που έχουν την υπομονή και το ενδιαφέρον να μπουν στην ουσία ενός τόσο μεγάλου θέματος. Νομίζω πάντως ότι αξίζει τον κόπο..)
Μέρος Α’ «Η Αναγέννηση πίσω από τους μύθους της…»
Μέρος Β΄ «Η υπερεκτίμηση του Διαφωτισμού και οι ευθύνες της αποτυχίας του»
Μετά από τον λόγο για την Αναγέννηση, που υπήρξε η γενεσιουργός αιτία των εξελίξεων στη νεώτερη Ευρώπη, θα περάσουμε στο Β΄ μέρος, όπου θα δούμε τις συνέπειες και τις πνευματικές αλληλεπιδράσεις, μέχρι τον Διαφωτισμό (1), αλλά  και τη σύγχρονη εποχή.
Θα ξεκινήσω, λοιπόν, τον λόγο αντίστροφα. Θα ζητήσω από τα αποτελέσματα, να μάθω την αιτία τους. Όπως αλάνθαστα, για να μάθει κάποιος το δέντρο και την ουσία του, θα πρέπει να κοιτάξει τον καρπό του. Γιατί, όπως σωστά λέει η λαϊκή μας θυμοσοφία, το δέντρο από τους καρπούς του κρίνεται.
Ποια είναι, λοιπόν, η κατάσταση που βιώνουμε σήμερα παγκόσμια αλλά και εθνικά; Είναι, θα έλεγα, ζοφερή και πιο επικίνδυνη από ποτέ, λαμβάνοντας υπόψη το βεβαρυμένο ισοζύγιο των διαφορών μεταξύ θετικών και αρνητικών, αλλά και των διαφορετικών συνθηκών και μέσων, που εμφανίστηκαν, ανάμεσα στην προ και στη μετά τον Διαφωτισμό εποχή. Το Περιβαλλοντικό και κλιματικό πρόβλημα, για παράδειγμα, δεν υπήρχαν. Όπως δεν υπήρχε η Βιομηχανική Επανάσταση, η εξάντληση των φυσικών πόρων, η απληστία του άκρατου Καπιταλισμού, ο μαρξισμός και ο...

Γνωρίζοντας τον Παπούλια, προσωπικά πιστεύω τον Π. Καμμένο...


Π. Καμμένος: Δεν έχω δώσει κανένα χαρτί στην Προεδρία 


Διέψευσε εκ νέου κατηγορηματικά ο πρόεδρος των Ανεξάρτητων Ελλήνων, Πάνος Καμμένος, ότι έδωσε έγγραφο με εναλλακτικό σχέδιο του κόμματός στον πρόεδρο της Δημοκρατίας.
Σύμφωνα με το έγγραφο, το οποίο φέρεται να παρέδωσε στην Προεδρία ο κ. Καμμένος, εάν τεθεί ζήτημα εθνικής ανάγκης το κόμμα του θα δώσει υπό προϋποθέσεις ψήφο ανοχής για συγκεκριμένο χρονικό διάστημα λίγων μηνών στην όποια κυβέρνηση σχηματιστεί από τις λοιπές πολιτικές δυνάμεις.

«Δεν έχω δώσει κανένα χαρτί στην Προεδρία. Αυτό το έγγραφο δεν...

Ξεχάστηκε ο Παπανδρέου λόγω αρχομανίας

Φαντάζομαι ότι ο μόνος που τρίβει τα χέρια του αυτόν τον καιρό είναι ο Γιώργος Παπανδρέου. 

Ελέω διαφόρων αδιάλλακτων αρχομανών, που καταφθάνουν στο προεδρικό μέγαρο μοιράζοντας χαμόγελα αυταρέσκειας και αλαζονείας και επιδεικνύοντας πρωτοφανή άγνοια κινδύνου, όχι για την Ελλάδα, αλλά και για το ίδιο τους τον σαρκίο – αφού είναι βέβαιο ότι μετά την καταστροφή όχι μόνο δεν θα είναι σε θέση να γιορτάσουν τη νίκη τους, αλλά θα οδηγηθούν στο Γουδί – ο Παπανδρέου έχει περάσει σε δεύτερη μοίρα. 

Μπροστά στους νέους αρχομανείς, ωχριά πλέον και ο Παπανδρέου που εκβίασε με εκλογές το 2009 και μετά περιφερόταν λέγοντας πως του… έλαχε να σώσει τη χώρα. 

Χάρη σ’ αυτούς τους νέους φωστήρες, που υποστηρίζουν πως είναι δυνατόν και τη δανειακή σύμβαση να καταγγείλουμε (προφανώς μην αναγνωρίζοντας και το τελευταίο δάνειο) και να παραμείνουμε στο ευρώ (ενώ η νέα δανειακή σύμβαση προέρχεται ακριβώς από έναν μηχανισμό στήριξης του ευρώ), τον ξεχάσαμε τον Παπανδρέου, που μας οδήγησε στο Μνημόνιο. 

Ούτε ένας από αυτούς τους κυρίους δείχνει να έχει αντιληφθεί ότι το μεγάλο...

Ο Αχαΐρευτος! Ηθογραφία...



Τις τελευταίες ημέρες κυκλοφορεί διαφημιστικό σποτ για ένα νέο, επίκαιρο πολιτικό μυθιστόρημα-ηθογραφία, αφιερωμένη στην παρούσα, δυσχερή για την Ελλάδα πραγματικότητα. Μπορεί τα πρόσωπα που πρωταγωνιστούν στο έργο να είναι φανταστικά, αλλά παραπέμπουν σε πολιτικούς που διαμόρφωσαν τις σημερινές συνθήκες, οι οποίες επηρεάζουν δυσμενώς τους περισσότερους εξ’ ημών. Η ηθογραφία φέρει τον τίτλο «Ο Αχαΐρευτος», το δε τρέϊλερ που τη συνοδεύει, λέγει: «Ο Νίτσε δημιούργησε τον “Ζαρατούστρα”, ο Ντοστογιέφσκι τον “Ηλίθιο”, ο Ψαθάς τον “Αχόρταγο”, ο Τζαβέλας τον “Μεθύστακα”, ο Μολλιέρος τον “Αρχοντοχωριάτη”. “Ο Αχαϊρευτος” όμως, είναι το ξεχωριστό έργο, αυτό που το κάνει να διαφέρει απ’όλα. Μην το χάσετε»
Ποιος άραγε πολιτικός είναι ο «αχαΐρευτος» στον οποίο αναφέρεται ο συγγραφέας; 
Ο σημερινός, διορισμένος και οσονούπω απερχόμενος Πρωθυπουργός, μπορεί να χαρακτηριστεί αποτυχημένος και ανεπρόκοπος, τόσο ως Διοικητής...

Νεολαϊκισμός: Η νέα ασύμμετρη απειλή για την Ελλάδα




Του Σάββα Καλεντερίδη
Ένα από τα πράγματα που δεν διαθέτει η πατρίδα μας, είναι και η παράδοση στη διαχείριση κρίσεων σε επίπεδο κράτους, κυβέρνησης και πολιτικού συστήματος. Αυτό φάνηκε με τον πιο ξεκάθαρο τρόπο σε περιπτώσεις αντιμετώπισης απειλών που προέρχονταν από φυσικά και καιρικά φαινόμενα (σεισμοί, πυρκαγιές, χιονοπτώσεις και πλημμύρες), αλλά και σε περιπτώσεις ταχέως εξελισσόμενων εθνικών κρίσεων, όπως τα Ίμια και το Οτζαλάν, όπου εκτός των άλλων δοκιμάστηκαν η αποτελεσματικότητα των κρατικών μηχανισμών και η οξυδέρκεια, τα αντανακλαστικά, η επαγγελματική κατάρτιση, η υπευθυνότητα και ο πατριωτισμός των κρατικών αξιωματούχων, των υπηρεσιακών παραγόντων και των κατά περίπτωση πολιτικών προϊσταμένων τους.
Τα αίτια της αναποτελεσματικότητας του κράτους και της εν γένει συμπεριφοράς εκείνων που το υπηρετούν, και εννοούμε τους κρατικούς υπαλλήλους και τους πολιτικούς που με τον έναν ή τον άλλο τρόπο εμπλέκονται ή επηρεάζουν τη λειτουργία του, είναι βαθιά και...

Οι σκοτεινές διαδρομές του Φετουλάχ Γκιουλέν

O 70χρονος ιμάμης ηγείται ενός μυστικοπαθούς κινήματος και κινεί τα νήματα στην Τουρκία

 Οταν ο Αχμέτ Σικ φυλακίσθηκε πέρσι με τις κατηγορίες της συνωμοσίας για την ανατροπή της Κυβέρνησης, είχε λίγες αμφιβολίες ότι ένα μυστικοπαθές κίνημα που συνδέεται με έναν ιμάμη, ο οποίος ζει στις ΗΠΑ βρίσκεται πίσω από τη σύλληψή του. Το αμάρτημα τού Σικ, όπως λέει, ήταν η συγγραφή του βιβλίου «Ο στρατός του ιμάμη», όπου περιγράφει πώς οι οπαδοί του Φετουλάχ Γκιουλέν έχουν εξαπλωθεί μέσα στην Αστυνομία και το δικαστικό σώμα και εργάζονται παρασκηνιακά για να γίνουν μια από τις πιο ισχυρές πολιτικές δυνάμεις στην Τουρκία - και όπως προσθέτει, μια από τις αδίστακτες ομάδες έτοιμη πάντα να συκοφαντήσει αντιπάλους αλλά και να τους κάνει να σιγήσουν εάν χρειασθεί. Η υπόθεση αυτή γρήγορα κυριάρχησε μεταξύ των πολλών διώξεων που, όπως λέγεται, καθοδηγούνται από τους οπαδούς του 70χρονου Γκιουλέν, ενός χαρισματικού ιεροκήρυκα ο οποίος βρίσκεται επικεφαλής ενός από τα πιο σημαντικά ισλαμικά κινήματα στον κόσμο, με εκατομμύρια πιστούς και εκατοντάδες σχολεία σε πολλές χώρες.

Ο Γκιουλέν κηρύσσει την ανοχή, την ειρήνη και τον διαθρησκευτικό διάλογο, βασισμένος στις παραδόσεις του σουφισμού, που θεωρείται μια μετριοπαθής αντίθεση στις πιο ακραίες ισλαμιστικές σέχτες. Όμως...

Τελευταία ευκαιρία: Ας κόψουμε επιτέλους τα αστεία… ιδού οι επιλογές

   Το μεσημέρι αναμένεται η συνάντηση του προέδρου της Ελληνικής Δημοκρατίας, Κάρολου Παπούλια, με τους πολιτικούς αρχηγούς, σε μια προσπάθεια να πειστούν να σχηματίσουν κυβέρνηση εθνικής ενότητας, ειδικού σκοπού, ή όπως αλλιώς αποφασίσουν να την ονομάσουν, αρκεί να σταματήσει η χώρα να μένει ακυβέρνητη προσθέτοντας πλήθος νέων προβλημάτων στον Έλληνα πολίτη που βομβαρδίζεται καθημερινά με σωρεία αρνητικών ειδήσεων και αισθάνεται ότι δεν έχει τρόπο να αντιδράσει ή/και να διαμαρτυρηθεί για τον άδικο από ένα σημείο και πέρα διασυρμό του.
Στη συνάντηση θα είναι άπαντες παρόντες πλην δύο: του Αλέξη Τσίπρα του ΣΥΡΙΖΑ και της Αλέκας Παπαρήγα του ΚΚΕ, εκπρόσωποι της πάλαι ποτέ Αριστεράς, με ιδέες τουλάχιστον (είτε συμφωνούσες είτε διαφωνούσες), η οποία κάποτε δεν θα φυγομαχούσε εάν ο τόπος βρισκόταν σε τέτοια απελπιστική κατάσταση όπως σήμερα. Πλέον όμως, τα δύο κόμματα από τα τρία κόμματα της Αριστεράς – με την τιμητική εξαίρεση του Φώτη Κουβέλη – επιλέγουν να περιμένουν στη γωνία
σαν τα αρπακτικά για να κατασπαράξουν τις σάρκες των υπολοίπων κομμάτων, αφού πρώτα θα έχουν αποφύγει να εμπλακούν σε όσα δραματικά θα ακολουθήσουν, ώστε με τη συνήθη ευκολία και ροπή στον λαϊκισμό να κραυγάζουν για μια ακόμη φορά ανέξοδα, με στόχο τον απελπισμένο και τον αφελή που δεν...

Η... ρεαλιστική εκδοχή του ΣΥΡΙΖΑ συναντάει τραπεζίτες

Μετά τις ατυχείς δηλώσεις Στρατούλη, ο Γ. Δραγασάκης φέρεται να επιχειρεί να καθησυχάσει τους εκπροσώπους του ελληνικού πιστωτικού συστήματος
Picture 0 for Η... ρεαλιστική εκδοχή του ΣΥΡΙΖΑ συναντάει τραπεζίτες

Η πληροφορία έχει πολύ μεγάλο ενδιαφέρον, γιατί καταδεικνύει τις υπόγειες διεργασίες που λαμβάνουν χώρα, ενόσω η πολιτική ηγεσία αναζητά μια βιώσιμη κυβερνητική λύση για την Ελλάδα.
Σύμφωνα με αυτή, το στέλεχος του ΣΥΡΙΖΑ κ. Γιάννης Δραγασάκης, ο οποίος επί οικουμενικής κυβέρνησης Ζολώτα είχε διατελέσει και υφυπουργός Οικονομικών, φέρεται τις τελευταίες μέρες – και πάντως μετά τις εκλογές – να έχει συναντήσεις με Έλληνες τραπεζίτες, προκειμένου να διαμορφώσει μια πιο...

Έγινε και αυτό: Διανεμήθηκαν "μαϊμού" πρακτικά για να "στριμωχτεί" ο Π.Καμμένος;


Αν θεωρήσουμε ότι ο πρόεδρος των Ανεξάρτητων Ελλήνων, Πάνος Καμμένος έλεγε την αλήθεια όταν πριν δήλωνε ότι "Δεν είναι δικό μου το έγγραφο που εμφανίζεται να έχουμε ενεχειριάσει στο πρόεδρο της Δημοκρατίας σε ότι αφορά την ύπαρξη όρων και προϋποθέσεων για να στηρίξουμε κυβέρνηση", τότε βρισκόμαστε μπροστά σε μια χονδροειδή πλαστογραφία, αλλά και ύπουλη επίθεση κατά του προέδρου των Ανεξάρτητων Ελλήνων.
Μια πλαστογραφία που όμοιά της η χώρα έχει να ζήσει από τα τέλη της δεκαετίας του '70 όταν ο Ανδρέας Παπανδρέου ως αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης, είχε κάνει στην Βουλή χρήση ενός ανάλογου non paper για θέματα εξωτερικής πολιτικής απέναντι στον τότε πρωθυπουργό Κωνσταντίνο Καραμανλή.
Αλλά εδώ τα μεγέθη είναι τελείως διαφορετικά καθώς επιχειρείται η παγίδευση ενός αρχηγού κόμματος στον οποίο χρεώνουν θέσεις και μάλιστα έγγραφες θέσεις που υποτίθεται ότι έχουν δοθεί στον πρόεδρο της Δημοκρατίας, προκειμένου να τον αναγκάσουν να δεχθεί να στηρίξει κυβέρνηση, την οποία ο ίδιος δεν δέχεται να στηρίξει.
Aυτά θεωρώντας εκ των προτέρων ότι ο Π.Καμμένος δηλώνει τα αληθινά γεγονότα.
Ας πάρουμε την υπόθεση από την αρχή: Αμέσως μετά την λήξη της απογευματινής σύσκεψης των πολιτικών αρχηγών, ο Α.Σαμαράς βγαίνει και δηλώνει ότι "συζητείται η πρόταση Καμμένου".Ποια πρόταση
Καμμένου, πέρα από τους 7 όρους που έχει θέσει;
Διαρροές από την Συγγρού ανέφεραν ότι "Έθεσε τρεις προϋποθέσεις βάσει των οποίων θα έδινε ψήφο  εμπιστοσύνης αν υπήρχε κίνδυνος χρεοκοπίας, κίνδυνος κατάρρευσης του τραπεζικού  συστήματος ή κίνδυνος στα εθνικά θέματα. Αν υπάρχουν τέτοιοι κίνδυνοι, τότε θα  έδινε ψήφο εμπιστοσύνης σε μία κυβέρνηση ειδικού σκοπού για λίγους  μήνες"!
Και μάλιστα αναφέρουν οι πληροφορίες, ότι έχει ζητήσει και το ...

Η Τουρκία θα στηρίξει την ένταξη των Σκοπίων στο ΝΑΤΟ”. Η Άγκυρα προκαλεί, η Αθήνα αδιαφορεί. Μόνιμο πρόβλημα η πλήρης ανεπάρκεια των Ελλήνων πολιτικών και κυρίως σε θέματα εξωτερικής πολιτικής.

Προτεραιότητα αποτελεί για την Τουρκία η προώθηση της ένταξης «Μακεδονίας», Βοσνίας-Ερζεγοβίνης, Μαυροβουνίου και Γεωργίας στο ΝΑΤΟ ενόψει της Συνόδου Κορυφής στο Σικάγο (20-21 Μαΐου), υποστηρίζει σε ρεπορτάζ της η Hurriyet Daily News.

Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες της εφημερίδας, παρότι η διεύρυνση της συμμαχίας δεν βρίσκεται στο επίκεντρο της επικείμενης συνόδου, η Τουρκία προτίθεται να καλέσει τα κράτη-μέλη να δεσμευτούν ότι στην επόμενη Σύνοδο θα τεθεί το ζήτημα. Τούρκος διπλωμάτης ο οποίος μίλησε στην εφημερίδα επεσήμανε ότι η διεύρυνση του ΝΑΤΟ στα Βαλκάνια είναι εξαιρετικά σημαντική όσον αφορά την ειρήνη και την...

Μέγιστη Ύβρη από τον Μπουτάρη: Δεν δίνει την Πλατεία Αγίας σοφίας στην Παμποντιακή Ομοσπονδία για την καθιερωμένη εκδήλωση μνήμης της γενοκτονίας!!!


«Ο δήμος Θεσσαλονίκης δεν θα δώσει σε κανέναν άδεια για κοινόχρηστο χώρο». Αυτό τόνισε ο δήμαρχος, Γιάννης Μπουτάρης από το βήμα του δημοτικού συμβουλίου αναφερόμενος σε αίτημα της Παμποντιακής Ομοσπονδίας Ελλάδος, η οποία ζήτησε να της δοθεί άδεια και ηλεκτροδότηση για τη διοργάνωση της καθιερωμένης εκδήλωσης για την γενοκτονία των Ποντίων. Ο δήμαρχος Θεσσαλονίκης απέκλεισε το ενδεχόμενο αδειοδότησης τονίζοντας ότι όποιος δεν υπακούσει στην απόφαση του δήμου θα δεχτεί πρόστιμο!
πηγή

Ανακοίνωση από διαχειριστές του blog....



Κατά την γενικευμένη επίθεση που δέχτηκαν τις τελευταίες ώρες οι Ανεξάρτητοι Έλληνες, δεν έμεινε εκτός σχεδίου και το blog μας.

Με επιθέσεις τύπου "troll" (δείτε εδώ τι σημαίνει) προσπάθησαν να διαβάλουν και να δημιουργήσουν ένα κλίμα αναταραχής και στο blog μας.

Αναγκαστήκαμε λοιπόν να διαγράψουμε αρκετά σχόλια, τουλάχιστον τα υβριστικά, συκοφαντικά και εκείνα που προερχόταν από συγκεκριμένους υπολογιστές με χρήση διαφορετικών ονομάτων.

Ζητάμε συγνώμη και κατανόηση από τους αναγνώστες μας αν μέσα σε αυτή την προσπάθεια, διαγράφησαν κατα λάθος και κάποια σχόλια που απλά έκφραζαν την αγωνία και την ανησυχία σας σχετικά με...

MEGA Προπαγάνδα, παραποίησαν τη δήλωση Σόιμπλε



Τελειωμό δεν έχει η προπαγάνδα του Μega και η προσπάθεια τρομοκράτησης για να ψηφίσει ο κόσμος το αγαπημένο παιδί του Μπόμπολα, Βενιζέλο. Στο χθεσινό δελτίο των 8 παρουσίασε δηλώσεις του Γερμανού υπουργού οικονομικών κ. Σόιμπλε ότι ..
“δεν υπάρχει αμφιβολία ότι οι Έλληνες θα υποφέρουν τις επόμενες δεκαετίες. Δεν υπάρχει εύκολος δρόμος για την Ελλάδα…” Μόνο που όσοι γνωρίζουν γερμανικά κατάλαβαν πως ο κ. Σόιμπλε είπε: “δεν υπάρχει αμφιβολία ότι οι Έλληνες υποφέρουν εξαιτίας κακοδιαχείρισης των τελευταίων δεκαετιών. Δεν υπάρχει εύκολος δρόμος για την Ελλάδα…”
Κύριοι της ΕΣΗΕΑ πότε θα παρέμβετε επιτέλους; Η δημοσίευση είναι η ψυχή της δικαιοσύνης μόνο όταν η πρώτη είναι αντικειμενική, αλλιώς καταντά η ψυχή της ποδηγέτησης ενός λαού

Αναγνώστης στο taxalia.blogspot.com

Μια άλλη άποψη για την επικαιρότητα. Δεν μπορούν να καταλάβουν οι Νεοδημοκράτες, δεν μπορούν ! Δεν μπορούν! Οι εξήντα χιλιάδες συνειδητοποιημένοι οπαδοί του ΣΥΡΙΖΑ

Δε βάζουν μυαλό με τίποτα, δεν έχουν επαφή με τον κόσμο, δεν αφουγκράζονται τα μηνύματα των καιρών, δεν έχουν ιδέα από εκλογές.
Εξηγούμαι:
Από χθες που θύμωσαν με την ντρίπλα Τσίπρα για “δηλώσεις μετανοίας”, ξεχύθηκαν να μας θυμίσουν τι είναι ο ΣΥΡΙΖΑ, χρησιμοποιώντας κομμάτια από το πρόγραμμα και την “ιδεολογία” του κόμματος αυτού. Φυσικά ως αδέξιοι-δεξιοί, ενθουσιάζονται όταν ανακαλύπτουν ότι ο ΣΥΡΙΖΑ θέλει “να καταργήσει τα θρησκευτικά απ΄τα σχολεία”, ότι “αναγνωρίζει τη FYROM ως Μακεδονία”, ότι θέλει “να ξυρίσει τους παπάδες”, “θέλει να καταργηθεί η προσευχή”, “να μεγαλώσει ο δημόσιος τομέας”, να “επανακρατικοποιηθούν οι δημόσιες επιχειρήσεις” κλπ.
Αυτά γράφει κι ο συνάδελφος νεοδημοκράτης “μουτζαχεντίν” σε προηγούμενο άρθρο με τίτλο

Αυτά τα διαβάσατε στο πρόγραμμα του ΤΣΙΠΡΑ;

Λοιπόν, αγαπητέ συνάδελφε Μουτζαχεντίν, επειδή είσαι κλασικός νεοδημοκράτης, πάντα εκτός τόπου και χρόνου, να σου απαντήσω:
Φυσικά και δεν τα διάβασε κανένας, παρά μόνο τα λιγοστά μέλη κάθε συνιστώσας, δηλαδή όλοι μαζί 2.000-3.000 άνθρωποι.
Στις εκλογές της 6ης Μαϊου, ο ΣΥΡΙΖΑ πήρε 1.061.265 ψήφους.
Από αυτούς, συνειδητοποιημένοι και ζυμωμένοι ΣΥΡΙΖΑιοι είναι οι 61.265.
Το 1.000.000 δεν έχει την παραμικρή ιδέα για τις θέσεις του ΣΥΡΙΖΑ, ούτε καν ξέρει ποιές είναι οι συνιστώσες (βάζω στοίχημα ότι δεν...

Στενεύουν τα περιθώρια. Αναζητούνται προσωπικότητες για κυβέρνηση αλά Μόντι

Μετά από τη διαδικασία των διερευνητικών εντολών και τις
αλλεπάλληλες συσκέψεις υπό τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας,
αναζητούνται  τώρα  προσωπικότητες για μια
κυβέρνηση αλά Μόντι με μοιραία καθυστέρηση…
Δέκα σχεδόν ημέρες μετά τις εκλογές της 6ης Μαΐου η χώρα παραμένει ακυβέρνητο καράβι, το αδιέξοδο συνεχίζεται και η (άγονη) διαδικασία των διερευνητικών εντολών έχει δώσει τη θέση της σε μια μακρόσυρτη διαδικασία συσκέψεων υπό τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας. 

Ανά τρεις και κατά μόνας, κόσμος πάει κι’ έρχεται στο προεδρικό μέγαρο, αλλά το αδιέξοδο παραμένει και την ίδια ώρα νέες προτάσεις πέφτουν στο τραπέζι – με τον ΣΥΡΙΖΑ να επιμένει σε μια στείρα άρνηση, οδηγώντας αναπόφευκτα σε νέες κάλπες, προκειμένου να αυξήσει το ποσοστό του. 

Χθες, με τον κ. Παπούλια συναντήθηκαν οι κύριοι Σαμαράς, Βενιζέλος και Κουβέλης, με τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας να καταβάλλει μια ύστατη προσπάθεια σχηματισμού...

Σαμαράς: Να εξεταστεί η πρόταση Καμμένου


«Η προσπάθεια σχηματισμού κυβέρνησης συνεχίζεται», δήλωσε ο πρόεδρος της ΝΔ

Picture 0 for Σαμαράς: Να εξεταστεί η πρόταση Καμμένου
«Η προσπάθεια σχηματισμού κυβέρνησης συνεχίζεται», δήλωσε ο πρόεδρος της ΝΔ, Αντώνης Σαμαράς, αμέσως μετά την ολοκλήρωση της συνεδρίασης των πολιτικών αρχηγών υπό τον πρόεδρο της Δημακρατίας.
Ο κ. Σαμαράς τόνισε την ανάγκη να στηριχτεί μία κυβέρνηση από όσο το δυνατό περισσότερες δυνάμεις, προκειμένου να είναι βιώσιμη, ενώ ζήτησε από τον κ. Παπούλια να διερευνήσει και τη γραπτή πρόταση του προέδρου των Ανεξάρτητων Ελλήνων, Πάνου Καμμένου, από την οποία, όπως δήλωσε, υπάρχουν περιθώρια δικής του στήριξης.
Παράλληλα, ο πρόεδρος της ΝΔ σημείωσε ότι πρώτα πρέπει να μελετηθεί η δυνατότητα συγκρότησης κυβέρνησης με πολιτικά πρόσωπα και στη συνέχεια, «εφόσον  είμαστε σε έκτακτη ανάγκη», να εξεταστεί η συγκρότηση κυβέρνησης με τεχνοκράτες.

Τι λένε τα πρακτικά

 
Η Προεδρία της Δημοκρατίας έδωσε στη δημοσιότητα τα πρακτικά που κρατήθηκαν κατά τη διάρκεια του Συμβουλίου των πολιτικών αρχηγών, την Κυριακή 13 Μαϊου, με την παρουσία των Αντώνη Σαμαρά, Αλέξη Τσίπρα και Ευάγγελου Βενιζέλου.
Αναλυτικά, το κείμενο των πρακτικών:
ΚΑΡΟΛΟΣ ΠΑΠΟΥΛΙΑΣ (Πρόεδρος της Δημοκρατίας): Κύριοι σας καλωσορίζω.
Προτείνω να αρχίσω με μία δική μου εισήγηση. Έχω επίσης ένα ενδιαφέρον
σημείωμα του Πρωθυπουργού για την οικονομική κατάσταση, που το έστειλε για
προσωπική μου χρήση. Έχει πολύ ενδιαφέρον και θα σας το δώσω να το διαβάσετε και
εσείς. Στη συνέχεια θα πάρει το λόγο ο κ. Σαμαράς, ο κ. Τσίπρας και ο κ. Βενιζέλος.
Υπάρχει κάποια ένσταση;
ΑΝΤΩΝΙΟΣ ΣΑΜΑΡΑΣ (Πρόεδρος της Νέας...

ΑΜΥΝΑ & ΔΙΠΛΩΜΑΤΙΑ: Ο «Κινέζος» Σαλί Μπερίσα στα χνάρια του Ενβέρ Χότζα

 
ΓΡΑΜΜΑ ΑΠΟ ΤΑ ΤΙΡΑΝΑ
του Σαμπάν Μουράτι Πρέσβη ε.τ. της Αλβανίας 


Στο σιωπηλό γεωπολιτικό παιχνίδι, που παίζει η Κίνα στα Βαλκάνια, το κεφάλαιο με το μεγαλύτερο ενδιαφέρον στις διμερείς της σχέσεις είναι αυτό με την Αλβανία. Η Αλβανία δεν είναι ο κυριότερος οικονομικός εταίρος της Κίνας στα Βαλκάνια και ούτε η βαλκανική χώρα με τις μεγαλύτερες κινεζικές επενδύσεις. Ούτε σε ένα στρατηγικό σχέδιο η Αλβανία αποτελεί τον κυριότερο επιλεγμένο σύμμαχο του Πεκίνου, διότι επιλογή της Κίνας είναι η Σερβία, με την οποία έχει υπογράψει και τη Συμφωνία Στρατηγικής Εταιρικότητας, ενώ το Βελιγράδι επισήμως θεωρεί την Κίνα ως έναν από τους τέσσερις πυλώνες της σερβικής εξωτερικής πολιτικής.

Όμως, στις σχέσεις της Κίνας με την Αλβανία, παρατηρείται ένα ειδικού περιεχομένου στοιχείο και μια νέα διάσταση που δεν υφίστανται ούτε στις σχέσεις της Κίνας με τη Σερβία, ούτε της σχέσεις της Κίνας με την Ελλάδα και ούτε σ’ αυτές με κάποιο από τα κράτη της περιοχής, πρώην κομμουνιστικά ή μη. Πρόκειται για την ιδεολογική και κομματική...

Πολίτης τα χώνει στους πολιτικούς και για απάντηση τον είπαν χρυσαυγίτη..(βίντεο)


Δεν βάζουν μυαλό με τίποτα οι αριστεροί. Συνεχίζουν την ίδια τακτική. Σε απεγνωσμένους πολίτες και σε όποιον τους πάει κόντρα... αποδίδουν με ευκολία και χωρίς δεύτερη σκέψη...χαρακτηρισμούς του τύπου:νεοναζί, χιτλερικέ και ένα σωρό άλλες μπούρδες..
Ο Άγιος Παντελεήμονας δεν τους έγινε ακόμα μάθημα..
Τα ίδια τα κόμματα οδηγούν τον κόσμο στην ακροδεξιά μιας και οι απλοί Έλληνες πολίτες δεν βρίσκουν πουθενά αλλού κατανόηση στα καθημερινά τους προβλήματα.
Και αντί να δουν το λάθος τους τα κόμματα και να σταματήσουν να κατηγορούν τους απλούς Έλληνες πολίτες ...αρχίζουν τις θεωρίες περί καπιταλισμού και αυγά των φιδιών,ενώ είναι οι ίδιοι που τα εκκολάπτουν και τα έχουν εκθρέψει με...