Σελίδες

Κυριακή 1 Ιανουαρίου 2012

Μ. Τάτση: «Οι Αλβανοί είναι υπέρ της ελληνικής θέσης»


« Η κυβέρνηση των Σκοπίων είναι εθνικιστική και ναζιστική», με αυτά τα λόγια ο ηγέτης του Δημοκρατικού Κόμματος των Αλβανών των Σκοπίων (DPA) Μεντούχ Τάτσι χαρακτήρισε την πολιτική που ακολούθησε η σκοπιανή κυβέρνηση κατά το 2011.
Ο Τάτσι δήλωσε ακόμη ότι η στάση των Αλβανών στη διάρκεια της διαμάχης για το όνομα είναι φιλο-ελληνική.
Νομίζω ότι είναι η τελευταία φορά που θα πω ανοικτά ότι η θέση των Αλβανών είναι υπέρ της ελληνικής στάσης.
Ο πόλεμος του Γκρούεφσκι και των Σλάβων  να διατηρήσουν το όνομα «Μακεδονία» ως συνέχειας μιας αρχαίας κληρονομιάς καθώς και της εθνικής ταυτότητας,  είναι  πόλεμος αντι-αλβανικός και ανθελληνικός.
Ο εθνικισμός και ο ναζισμός αυτής της κυβέρνησης είναι στην πραγματικότητα ανθελληνικός και αντι-αλβανικός.
Πιστεύω ότι είναι η τελευταία φορά που θα πω , ως Αλβανός. blog.himara.gr

ΚΑΛΑ ΜΥΑΛΑ. Η πιο χρήσιμη ευχή για τους Έλληνες

Η ενημέρωση που είχαμε, λίγες ώρες αφού αποχαιρετήσαμε το 2011, μας αναγκάζει, έστω και τελευταία στιγμή, να προσθέσουμε στις ευχές για ευτυχισμένο νέο χρόνο όλης της συντακτικής ομάδας της ΦΙΛΟΤΙΜΙΑΣ, και τον πίνακα που δημοσιεύεται στην χθεσινή LE FIGARO. 
Οι ευχές μας, απευθύνονται στην καρδιά όλων των Ελλήνων πολιτών, οι πληροφορίες απευθύνονται στο μυαλό τους.


Στον πίνακα που παραθέτουμε, καταγράφεται η αύξηση των επιτοκίων δανεισμού των κρατών της ευρωζώνης, μέσα σε ένα χρόνο. Βλέπετε λοιπόν ότι στις 31 Δεκεμβρίου 2010, το επιτόκιο δανεισμού της Ελλάδος ήταν 12,44% και χθες, ένα χρόνο μετά, είχε υπερδιπλασιασθεί, φθάνοντας στο 29,67%.
Που πήγαν λοιπόν οι αιματηρές θυσίες των Ελλήνων;
Γιατί ανεχόσαστε να σας κοροϊδεύουν; 
--Ο Βενιζέλος με την επιβολή φόρων, λέγοντας ότι οι θυσίες «πιάνουν...

Η εξαφάνιση της μεσαίας τάξης


 Με τον Ουράνιο Ιωαννίδη


Το παράδοξο είναι ότι την αποτυχία την αναγνωρίζει η ίδια η Ευρωπαϊκή Επιτροπή, ενώ οι Ευρωπαίοι ηγέτες, σε μιαν ανεξήγητη εμμονή, επιμένουν σε ένα τραγικά αποτυχημένο μοντέλο
Η Ευρωπαϊκή Επιτροπή στην τελευταία έκθεσή της δεν κρύβεται. Αντίθετα, λέει τα πράγματα με το όνομά τους. Η φτώχια, η ανεργία και η κοινωνική ανισότητα είναι τα κύρια χαρακτηριστικά της σκληρής δημοσιονομικής προσαρμογής που δοκιμάστηκε πρώτα στην Ελλάδα και οδήγησε στην εξαθλίωση, και σιγά-σιγά επεκτείνεται και σ' άλλες χώρες με τα ίδια τραγικά αποτελέσματα.
Η εξαφάνιση της μεσαίας τάξης είναι το ορατό αποτέλεσμα που έφεραν τα φορομπηκτικά μέτρα λιτότητας που εφαρμόζει το Δ.Ν.Τ.
Για να γίνει κατανοητή η πραγματικότητα, πρέπει να πούμε ότι ο πληθυσμός κάθε χώρας, ανάλογα με τα εισοδήματά του, κατατάσσεται σε πέντε ομάδες. Το 1/5, δηλαδή το 20% είναι η κατώτερη οικονομική τάξη, η μη προνομιούχα, η τάξη που βρίσκεται στο όριο της φτώχιας. Το άλλο 1/5 ή 20% είναι η ανώτερη τάξη, η προνομιούχα...

Sayan (ή sayanim) - το υπερόπλο των σιωνιστών. Το παράδειγμα με τον Σαρκοζί.


από Nik Iord <nodiord@yahoo.gr>
Όλοι οι απανταχού Εβραίοι που είναι πολίτες άλλων εκτός του Ισραήλ χωρών ονομάζονται Sayan (ή sayanim) (Hebrew: helpers, assistants), δηλ. κύτταρα του εβραϊσμού στις επί μέρους χώρες οι οποίοι μπορούν να χρησιμοποιηθούν ανά πάσα στιγμή για τα συμφέροντα του Ισραήλ ή γενικότερα του σιωνισμού.


Ακόμα και οι απλοί εβραίοι ανά τον κόσμο με αυτήν την θεώρηση είναι δυνητικοί σιωνιστές, δηλ. μπορεί να γίνουν όταν τους ζητηθεί. Έτσι οι Sayan είναι ο πιο μεγάλος στρατός του κόσμου. Είναι το μυστικό της επιτυχίας της Μοσάντ σε...

Τελεσίγραφο προς Παπανδρέου: «Ή φεύγεις ή φεύγουμε εμείς»



Διαδοχή εδώ και τώρα ζητούν οι δελφίνοι του ΠΑΣΟΚ από τον Γιώργο Παπανδρέου και δηλώνουν αποφασισμένοι για όλα, ακόμα και για αποχώρηση από το κόμμα, πράγμα που όλοι όμως απεύχονται.

Κλειδί για το τι μέλλει γενέσθαι στο ΠΑΣΟΚ είναι η συνεδρίαση του Πολιτικού Συμβουλίου της Τετάρτης, στην οποία όμως λόγω σύνθεσης δεν θα συμμετέχουν οι τρεις βασικοί διεκδικητές της προεδρίας, δηλαδή ο Ευάγγελος Βενιζέλος, ο Ανδρέας Λοβέρδος και ο Μιχάλης Χρυσοχοΐδης...

Πολιτικάντη της δεκάρας, αγράμματε τυχοδιώκτη της πολιτικής,υπηρέτη των κάθε είδους συμφερόντων, ανεμόμυλε και κολοτούμπα, ακούς...;;;;



ΚΑΡΑΤΖΑΦΕΡΗ, ΗΡΘΕ Η ΩΡΑ ΝΑ ΒΓΕΙΣ ΣΤΗΝ . . . ΕΦΕΔΡΕΙΑ ...!!!

ΠΡΟΔΩΣΕΣ-ΠΡΟΣΒΑΛΕΣ και ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΣΕΣ ΤΟ ΛΑΟΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΣΩΠΙΚΗ ΣΟΥ ΑΝΕΛΙΞΗ (ΔΟΞΑ καί ΠΛΟΥΤΙΣΜΟ)...!!!

Γράφει ο Νίκος Σχοινάς
π. Γενικός Δ/ντής του ΛΑ.Ο.Σ

κ. Καρατζαφέρη, από τα πεπραγμένα σου φαίνεται, πως ήρθε η ώρα να αποχωρήσεις από το κόμμα, και να ασχοληθείς μ΄ αυτά που απέκτησες «με τον ιδρώτα του προσώπου του», όπως ισχυρίζεσαι και καμαρώνεις (τα οποία δεν είναι και λίγα)...!!!

Αρκετά έκανες στην πολύχρονη και πολυσχιδή δραστηριότητα σου.
Πρέπει να είσαι ευχαριστημένος.
Όλα όμως για τον εαυτούλη σου, γιατί ως δημόσιο πρόσωπο τίποτα της...

Take the money and run


pestaola.gr

Η παρελθούσα χρονιά δύναται παντοιοτρόπως να αξιολογηθεί ως άκρως επιτυχημένη. Στο μέτωπο της Οικονομίας η εξελισσόμενη εξυγίανση έθεσε εκτός παραγωγικών δραστηριοτήτων εκατοντάδες χιλιάδες εργαζομένους του ιδιωτικού και δημόσιου τομέα, περιορίζοντας δραστικά τις υπερβολικές απολαβές των υπολοίπων και κατευθύνοντας με ασφάλεια την ανεργία προς το ποσοστό-στόχο του 25-30%, επίδοση που αναμένεται να αποτελέσει πανευρωπαϊκό ρεκόρ, ανατρέποντας την πολυετή κυριαρχία της Ισπανίας σε αυτό τον τομέα.
Οι γενναίες αναδιαρθρώσεις της παραγωγικής βάσης της χώρας οδηγούν ήδη στην επιδιωκόμενη δημιουργική καταστροφή, μέσω του κλεισίματος των μη αποδοτικών τομέων της οικονομίας (βιομηχανία, βιοτεχνία, εμπόριο ειδών πρώτης ανάγκης, δημόσια νοσοκομεία κ.ά.) και την ανάδειξη νέων δυναμικών κλάδων που κατακλύζουν ήδη τη χώρα (εμπόριο χρυσού και άλλων πολύτιμων μετάλλων, ενεχυροδανεισμός, τοκογλυφία, κουλοχέρηδες, παπατζιλίκι, νταβατζιλίκι, χαρατσοδοσία κ.ά.). Το συνταξιοδοτικό σύστημα συνέχισε να εξυγιαίνεται με ταχύτατους ρυθμούς, μετατρεπόμενο σε χαρτζιλικοδοτικό-ελεημοσυνικό σύστημα (εάν και εφόσον τα Ταμεία διαθέτουν την απαιτούμενη προς τούτο ρευστότητα). Το δημόσιο χρέος της χώρας τέθηκε υπό...

Οι δήμιοι μας εύχονται καλή χρονιά!!!


Σε κάθε γωνιά οι ανάξιοι παραμονεύουν
Δεν είναι αυτοί που ρίχνονται τίμια στον αγώνα
Είναι οι ευτελείς, οι ανενδοίαστοι, οι καιροσκόποι
Οι πάντοτε έτοιμοι για οποιαδήποτε παλινωδία
Γι’ αυτό σου λέω, κράτα μαζί σου πάντα
Όταν διασχίζεις το δρόμο, ένα μαχαίρι
Αντώνης Δωριάδης

Σήμερα όλη αυτή η «φάρα» των δημίων, των ευτελών καιροσκόπων, των πολιτικών απατεώνων και των «ιερατείων» της μαύρης προπαγάνδας, στήνουν τελετουργικές φιέστες ευχών για το νέο έτος.
Η δήμιοί μας εύχονται «Καλή Χρονιά» την ίδια ώρα που μας έχουν σαβανώσει στο φέρετρο και ετοιμάζονται να μας κηδεύσουν το 2012…

Οι «νταβάδες» και τα ανδρείκελά τους έχουν καταληφθεί από φρενοβλάβεια ΥΠΟΚΡΙΣΙΑΣ. Η κοροϊδία τους δεν είναι μόνο ανενδοίαστη, αλλά και ξεπερνά σε κυνισμό και μοχθηρία κάθε ιστορικό προηγούμενο…

Ούτε και σαν ανέκδοτο του αιώνα δεν μπορεί να «χωνευτεί»…

Προσλήψεις της φτώχειας


 
Η κυνική ρήση της Θάτσερ, ότι “Δεν υπάρχει αυτό που αποκαλούν Κοινωνία, παρά μόνο άτομα και οι οικογένειές τους”, ούτε ήρθε ξαφνικά από τον ουρανό, ούτε από την άλλη έπεσε σε ξερό έδαφος. Βλέποντας σήμερα το είδος του ανθρώπου που κυριάρχησε τις τελευταίες δεκαετίες, η Θάτσερ ήταν μάλλον μπροστά από την εποχή της. Ο οικονομικός φιλελευθερισμός στην πιο ακραία του μορφή, δεν θα κατόρθωνε να επιβιώσει για τόσο πολύ, αν δεν μπόλιαζε με τις αξίες του, τις αγοραίες αξίες, τα μυαλά και τις νοοτροπίες μεγάλου τμήματος των δυτικών κοινωνιών. Ο νεοφιλελευθερισμός σαν κυρίαρχη ιδεολογία πλέον, απομόνωσε τον άνθρωπο από τον κοινωνικό του περίγυρο, σε ρόλο μάλιστα ανταγωνιστή και όχι συμμάχου, και τον ...

Βρετανοί βουλευτές ζητούν πίεση της Τουρκίας για το Κυπριακό!


Image
To Kυπριακό Πρακτορείο Ειδήσεων μεταδίδει την ιδιαίτερα θετική είδηση ότι βουλευτές του βρετανικού Κοινοβουλίου ζητούν από την κυβέρνηση της χώρας, ως εγγυήτρια δύναμη στην Κύπρο, να πιέσει την Τουρκία να αλλάξει την στάση της στο ζήτημα της εισβολής και κατοχής του νησιού.
Συγκεκριμένα, 17 βουλευτές έχουν, μέχρι τώρα, υπογράψει Προσχέδιο Ψηφίσματος που καλεί τη βρετανική κυβέρνηση, ως εγγυήτρια της ανεξαρτησίας της Κύπρου, όπως επιμείνει ώστε η Τουρκία τηρήσει μια περισσότερο εποικοδομητική στάση σε σχέση με τις διαπραγματεύσεις που αποβλέπουν στην εξεύρεση μιας βιώσιμης, δίκαιης και διαρκούς λύσης στο Κυπριακό.
Το προσχέδιο καλεί επίσης το Λονδίνο να επιμείνει όπως η Τουρκία, ως χειρονομία καλής θέλησης, επιτρέψει στους πρόσφυγες από την πόλη-φάντασμα της Αμμοχώστου και τις γύρω περιοχές να επιστρέψουν στα σπίτια τους, όπως προνοείται από τα ψηφίσματα 550 (1984) και 789 (1992) του Συμβουλίου Ασφαλείας.

Το ψήφισμα, το οποίο κατετέθη στη Βουλή στις 12 Δεκεμβρίου με πρωτοβουλία των βουλευτών Sir Alan Meale και Jim Sheridan, εκφράζει ανησυχία για την παράνομη κατοχή του βορείου μέρους της Κύπρου από την Τουρκία ως αποτέλεσμα της εισβολής του 1974, επισημαίνει ότι παρά τις προσπάθειες σε διεθνές επίπεδο η Αγκυρα αρνείται να αποσύρει τα στρατεύματα της και δεν επιτρέπει στους Ελληνοκυπρίους να επιστρέψουν στα σπίτια και τις περιουσίες τους ενώ ενθαρρύνει την παράνομη εγκατάσταση στην περιοχή μεταναστών, στους οποίους επιτρέπει την εκμετάλλευση γης και περιουσιών που έχουν «απαλλοτριωθεί»από τους νόμιμους ιδιοκτήτες τους χωρίς να επιδεικνύεται οποιοδήποτε ενδιαφέρον για την εθνική και πολιτιστική κληρονομιά των Κυπρίων.
Τμήμα ειδήσεων defencenet.gr

"Eίμαι κι εγώ Έλληνας" - Θερμή συμπαράσταση εκ Γαλλίας!


Image

Στη Γαλλία έχει δημιουργηθεί εδώ και μερικές εβδομάδες ένα φιλελληνικό κίνημα με κεντρικό σύνθημα "Για αλληλεγγύη, είμαι και εγώ Έλληνας'', το οποίο αποκτά ολοένα και μεγαλύτερη απήχηση, διεθνώς! Η γαλλική σελίδα στο blogspot η οποία ξεκίνησε ένα νέο κίνημα συμπαράστασης προς τη χώρα μας ονομάζεται http://jesuisgrec.blogspot.com

Αρκετοί Ευρωπαίοι φιλέλληνες, μετά τη σύνοδο των Καννών, έχουν καταθέσει αίτηση συμβολικά για απόκτηση της ελληνικής υπηκοότητας καταγγέλλοντας τη ''δικτατορία των αγορών'', που θέλει να τσακίσει έναν λαό που αντιστέκεται.
Η ιδέα για τη μαζική υποβολή αιτήσεων ξεκίνησε από την πόλη Νάντη της Γαλλίας και αποτυπώνεται σε ένα κείμενο που έχουν δημοσιεύσει οι εμπνευστές του κινήματος και κυκλοφορεί στο ίντερνετ, σε αρκετές μάλιστα γλώσσες.

Κοινό τους αίτημα: να λάβουν και την ελληνική υπηκοότητα ως μια έμπρακτη, συμβολική συμπαράσταση στους Έλληνες.

''Μέχρι στιγμής έχουν συγκεντρωθεί 180 συνολικά αιτήματα στα προξενεία μας'', αναφέρει ο κ....

Απόδραση απ' το πεπρωμένο.


Οι θρησκείες απευθύνονται πάντα σε λαούς συγκεκριμένου πνευματικού και συναισθηματικού επιπέδου και όταν γίνονται δεκτές από λαούς διαφορετικών ψυχοσυνθέσεων πάντα δημιουργούνται «εκτροπές». Ποτέ μου δεν κατάλαβα γιατί πρέπει ακολουθούμε δοξασίες φτιαγμένες για άλλους λαούς όταν οι αρχαίοι μας πρόγονοι έχουν εκφραστεί επί των πάντων, και να χρησιμοποιούμε τις τόσο κακόηχες λέξεις «κάρμα» και «ντάρμα» ενώ αποδίδονται άνετα από τις λέξεις «δράση» και «αντίδραση», ο «νόμος του κάρμα» με τον «νόμο του αιτίου και του αιτιατού» ενώ ταυτόχρονα κάνουμε και κακή χρήση τους. Διαφορετικά θεωρούσαν την μετενσάρκωση οι Πυθαγόριοι, διαφορετικά οι ανατολικοί λαοί με τους δεύτερους να αρκούνται σε μια μίζερη ζωή με το σκεπτικό ότι ...κάαααποτε θα αξιωθούν της «νιρβάνας» ή των δικών μας «Ηλυσίαων Πεδίων». Οδυσσεύς
Υπάρχει πεπρωμένο; Υπάρχει ελεύθερη βούληση; Τι συμβαίνει όταν αυτά τα δυο έρθουν αντιμέτωπα.
Η μοίρα, το πεπρωμένο, το κάρμα η προσδιορισμένη πορεία της ζωής που φαίνεται να είναι....