Σελίδες

Κυριακή 27 Νοεμβρίου 2011

Δεν είστε μόνος κ. Σαμαρά. Και να θυμάσαι ότι η ΕΛΠΙΔΑ δεν πρόκειται να σβήσει! Αντίθετα...


κ.Σαμαρά,
Οι μέρες που περνάει η πατρίδα μας και ο λαός της,όλοι εμείς, είναι πολύ δύσκολες. Η απελπισία, ο φόβος, η  αβεβαιότητα,  κυρίεψαν τις καρδιές μας.Το ξέρουμε όλοι ότι και συ υποφέρεις μαζί μας. Ξέρουμε επίσης ότι οι πιέσεις που δέχεσαι τον τελευταίο καιρό έχουν σαν μοναδικό σκοπό την εξόντωσή σου! Γνωρίζουμε ότι σ’ έχουν βάλει το μαχαίρι στο λαιμό. Δεν τους κάνεις.Είσαι ανυπάκουος! Να ξέρεις όμως πως δεν είσαι μόνος! Τα δικά μας χέρια ξεπροβάλλουν πάνω από τους ώμους σου, προσπαθώντας να κρατήσουν το μαχαίρι μακριά από το στόχο του! Σε κρατάμε για να μας κρατάς για να σε κρατάμε, μέχρι να σπάσει αυτός ο φαύλος κύκλος που ταλαιπωρεί την Πατρίδα μας και να ξεκινήσει ένας αειφόρος νέος κύκλος για όλους μας! Μην...

Είναι φασιστική η σκέψη, ότι πρέπει να αποδεχτούμε τα γεγονότα του Πολυτεχνείου, όχι όπως τα ζήσαμε, διαδραματίστηκαν και καταγράφηκαν, αλλά όπως τα θέλει η προπαγάνδα της κομμουνιστικής μεταπολιτεύσεως και οι συμπλέουσες φυλλάδες.


Αποπροσανατολισμός υπόπτων ημερών: Κύριε υπουργέ: Μην αποβάλετε από την Σχολή το ΠΑΛΛΗΚΑΡΙ!

Το σημερινό ΒΗΜΑ της Κυριακής γράφει, ότι την ημέρα της κορύφωσης των εκδηλώσεων για τον εορτασμό της 17ης Νοέμβρη, σπουδαστές της στρατιωτικής σχολής Ευελπιδων τραγουδούσαν τον ύμνο της Χούντας, με υποκινητή τον επικεφαλής της ομάδας ο οποίος παραπέμφθηκε στο πειθαρχικό με το ερώτημα της απόταξης.
Σύμφωνα με το δημοσίευμα, ο πρωτεργάτης και υποκινητής της ομάδας των σπουδαστών υπήρξε και ο επικεφαλής της ομάδας, η οποία κατά τον εορτασμό της 28ης Οκτωβρίου, αρνήθηκε να υπακούσει στις διαταγές των ανωτέρων του για αποχώρηση και παρέλασε ανάμεσα στο  πλήθος, τραγουδώντας το «Μακεδονία Ξακουστή».
Δεν γνωρίζουμε εάν όλα έγιναν όπως τα αναφέρει το ΒΗΜΑ, το οποίο τρέφει όπως βλέπουμε μεγάλη αγωνία για την «δημοκρατία», η οποία όταν καταπατείται από τους

H Μαρίκα αποκαλύπτει το... πρωινό του Μητσοτάκη! Διαψεύδεται ο Τράγκας για τα δήθεν «δρακουλίστικα»...




Ποιο είναι το μεγάλο θέμα που μας απασχολεί αυτή τη στιγμή; Μα φυσικά ... η Μαρίκα Μητσοτάκη, αν κρίνουμε από τα κυριακάτικα φύλλα!

Για τα περίφημα "ντολμαδάκια" της οικουμενικής , μια φορά κι ένα καιρό , που έγιναν βιβλίο από τη Μαρίκα που κυκλοφορεί σε λίγες μέρες και γίνεται πανικός ποιος να το πρωτοδιαφημίσει.

Δύο από τις μεγαλύτερες εφημερίδες, το ΒΗΜΑ και η REAL NEWS , έχουν δισέλιδες συνεντεύξεις η μία στις κεντρικές πολιτικές σελίδες και ή άλλη στο σαλόνι της φωτογραφίας.

Η κ. Μητσοτάκη απλώς κάνει την " δήλωση σοκ", που την έχουμε διαβάσει από χρόνια, ότι τα περίφημα γιουβαρλάκια, δεν υπήρξαν ποτέ και ο Χαρίλαος Φλωράκης ήπιε απλώς καφέ. Αλλά φαίνεται η κρίση έχει αγγίξει τους πάντες, αφού στο όνομα των ντολμαλακιδίων βγάζει το το βιβλίο, που το προλογίζουν μάλιστα Μαμαλάκης και Ανδρουλάκης.

Ο Πάμε Λουκέτο, δεν ξέρει αν είναι σωστό να προτείνει να μην... αγοράσει κανείς βιβλίο, αλλά συγκρατείται και δεν το κάνει με το συγκεκριμένο.

Στις συνεντεύξεις πάντως η Μαρίκα είναι άπιαστη και σας συνιστώ να τις διαβάσετε. Θα κάνετε καινούριο συκώτι, με τη γουρουνοκεφαλή που έδωσε να φάει ο Ωνάσης και ότι θα μαγείρευε σε Μέρκελ και Σαρκοζί... καλτσουνάκια, γιουβέτσι και γαλακτομπούρεκο!

Είναι και χρηστική, αφού μας λέει πώς να γίνουμε αιωνόβιοι, αφού προδίδει το ... πρωινό του Μητσοτάκη:

" Ο Κώστας ξεκινά τη μέρα του λιτά και συγκεκριμένα το πρωινό του περιλμβάνει πάντα μια κουταλιά μέλι με ένα ποτήρι κρύο νερό , στη συνέχεια χυμό από ένα πορτοκάλι , ένα γκρέιπ φρου και ένα λεμόνι , μια σούπα με κουάκερ και όταν είναι η εποχή της , μια ωμή , κομμένη αγκινάρα και λίγο αλάτι και λεμόνι. Επίσης πίνει και ένα καφεδάκι σκέτο , καθώς αποφεύγευ τη ζάχαρη".

Και η ζάχαρη αποφεύγει τον Μητσοτάκη, επίσης! Πάμε λουκέτο

«Μας μιλούν για "τραγικά συμβάντα"! Μα τραγικά συμβάντα συμβαίνουν διότι το πολιτικό σύστημα δεν κατανοεί πώς δουλεύει ο σύγχρονος κόσμος. Επιδίδεται σε τακτικισμούς για κομματική επικράτηση, αντί στη χάραξη πολιτικής....



Το κόστος μιας επανάστασης…

Αντιστάσεις Με τον Σάββα Ιακωβίδη

«Κανείς δεν μπορεί ν' ανεβεί στην πλάτη σου εκτός και αν εσύ σκύψεις»

Ο Μέγας Ναπολέων διασάλπισε ότι σε έναν λαό που έχει ηττηθεί, χρειάζεται μια επανάσταση. Ο κυπριακός Ελληνισμός ηττήθηκε το 1974 από την Τουρκία. Κατακτήθηκε. Δουλώθηκε. Βιάστηκε. Δολοφονήθηκε. Προσφυγοποιήθηκε. Λογικά, θα έπρεπε η ηγεσία του να σαλπίσει ένα νέο εγερτήριο σάλπισμα σωτηρίας, ανάταξης και επανάστασης κατά των αποτελεσμάτων της εισβολής. Όντως, ο Μακάριος διακήρυξε τον μακροχρόνιο αγώνα. Δεν ήταν τίποτε άλλο παρά ευσεβείς πόθοι, στηριγμένοι σε ψηφίσματα χωρίς αντίκρισμα. Οι Κύπριοι πέτυχαν ένα οικονομικό θαύμα αλλ’ απέτυχαν το διανοητικό επίτευγμα. Δηλαδή, μιαν εξανάσταση ψυχών και πνευμάτων που, με αφετηρία την καταστροφή, να λειτουργήσει ως κινητήρια δύναμη για αλλαγή νοοτροπίας, αντιλήψεων, θεωρήσεων, συμπεριφοράς και πολιτικής, ώστε ο τόπος να εισέλθει σε μια νέα εποχή. Οι Κύπριοι απέτυχαν επειδή έσπασαν τα

ΑΠΩΛΕΙΣ ΚΥΡΙΑΡΧΙΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΥΠΡΟ = ΤΟ ΤΕΛΟΣ ΟΛΩΝ


του Παναγιώτη Ήφαιστου*
Στην διεθνή πολιτική, καλοί και κακοί δεν υπάρχουν. Υπάρχουν μόνο κυρίαρχοι και επικυρίαρχοι, που προσδιορίζουν και οριοθετούν νομικά και πολιτικά τα δικαιώματα, την ουσιαστική κατοχή και διανομή των πόρων και τις συναλλαγές και τις πελατειακές σχέσεις. Και στην Κύπρο απώλεια της κυριαρχίας σημαίνει το τέλος όλων. Όπως είναι φυσικό αναφέρομαι στην λύση του Κυπριακού, ή στην δρομολόγηση αμφιλεγόμενων μεταβατικών καταστάσεων που θα μπορούσαν να δημιουργήσουν συνθήκες ελέγχου της Κυπριακής κυριαρχίας από τρίτα κράτη.  
Για την Ελλάδα ο πυρήνας της στρατηγικής που αφορά το ενεργειακό ζήτημα θεμελιώνεται αφενός με την...

Πριν από 42.000 χρόνια, ο άνθρωπος πήγε πρώτη φορά για ψάρεμα...


Οι ψαράδες στον Ειρηνικό βγήκαν νωρίς στα ανοιχτά.
Οι ψαράδες στον Ειρηνικό βγήκαν νωρίς στα ανοιχτά.
Ουάσινγκτον: Εντυπωσιακά είναι τα ευρήματα ερευνητών από την Αυστραλία οι οποίοι ανακάλυψαν ότι ο άνθρωπος είχε εντρυφήσει στην τέχνη του ψαρέματος πολύ παλαιότερα από όσο πιστεύαμε. Η χρονολόγηση των ευρημάτων δείχνει ότι ο άνθρωπος ψάρευε και μάλιστα σε μεγάλα βάθη πριν από 42 χιλιάδες έτη ενώ εντοπίστηκε και ένα αγκίστρι ηλικίας 23 χιλιάδων ετών.

Προϊστορικό ψάρεμα
Προηγούμενες έρευνες είχαν δείξει ότι η διατροφή του ανθρώπου από την θάλασσα ξεκίνησε πριν από περίπου 150 χιλιάδες έτη αλλά αφορούσε μόνο την συλλογή και κατανάλωση οστρακόδερμων που βρίσκονταν σε ρηχά νερά. Ερευνητές του Εθνικού Πανεπιστημίου της Αυστραλίας ανακάλυψαν όμως σε μια περιοχή του Ανατολικού Τιμόρ στον Ειρηνικό Ωκεανό ευρήματα που δείχνουν ότι ο άνθρωπος είχε καταφέρει να αναπτύξει μεθόδους ψαρέματος πριν

Απανθρωπιά ( video )


Εχει ξεπεράσει κάθε όριο απανθρωπιάς η μνημονιακήκυβέρνηση Παπαδήμιου που συνεχίζει επάξια τον δρόμο του ΓΑΠ-Τσολάκογλου. 
Εστειλαν σε κατοίκους των Γρεβενών που είναι σεισμόπληκτοι από το 1995 να πληρώσουν το εξοντωτικό χαράτσι ακινήτωνπου συνοδεύει τους λογαριασμούς της ΔΕΗ.
Δεν χρειάζεται να σχολιάσουμε τίποτα. Αρκεί να παρακολουθήσουμε στο video που παραθέτουμε τις αντιδράσεις των σεισμοπαθών όταν τους ήρθε το χαράτσι.
Δείτε το video
Βαθύ Κόκκινο,    Ε Μ Π Ρ Ο Σ

Χριστόφιας & απόκρυψη Νταβούτογλου.



Ειρήσθω Με τον Λάζαρο Μαύρο στην ΣΗΜΕΡΙΝΗ

Α Ν Ε Π Α Ρ Κ Ε Ι Σ κι αναποτελεσματικές είν’ οι φωνούλες τής υπό την προεδρία Χριστόφια Κυπριακής Δημοκρατίας, για όσα υβριστικά και για την Ε.Ε. εκτόξευσε ο ισλαμιστής πρόεδρος της Τουρκίας Αμπντουλάχ Γκιουλ. Διότι, αντίθετα απ’ τις ψεύτικες διαβεβαιώσεις Χριστόφια, ακόμα και προς την κομματική του «Χαραυγή», αφήνει την Τουρκία διαρκώς στο απυρόβλητο: Σε καμιάν από τις εμφανίσεις του στα διεθνή βήματα (π.χ. ετησίως στη Γεν. Συνέλευση των Η.Ε., στην ΕΕ, στο Brookings των ΗΠΑ) και σε καμιάν από τις πράξεις τής εξωτερικής του πολιτικής, συμπεριλαμβανομένων και τών επισκέψεων αρχηγών κρατών και κυβερνήσεων στην Κύπρο, δεν άρθρωσε την παραμικρή, τεκμηριωμένη, καταγγελία ενάντια στην επεκτατική κατά τής Κύπρου (κι όχι μόνο) στρατηγική τής Άγκυρας.
Ο Υ Τ Ε ο Χριστόφιας, ούτε οι διαδοχικοί υπουργοί του των Εξωτερικών, αξιοποίησαν ποτέ τις ομολογίες τού τουρκικού επεκτατισμού που αναπτύσσει ο ίδιος ο

Ο ρωσικός πύραυλος « Αλέξανδρος» φοβίζει τους Τούρκους



Στο βεληνεκές των ρωσικών πυραύλων η αντιπυραυλική ασπίδα του ΝΑΤΟ στην Τουρκία. Η τουρκική εφημερίδα Vatan αναφέρει στην πρώτη σελίδα και με τον τίτλο « Στο βεληνεκές το Κουρετζίκ» γράφει ότι στο βεληνεκές των ρωσικών πυραύλων «Αλέξανδρος» – που θα εγκαταστήσουν οι Ρώσοι έναντι της ασπίδας του ΝΑΤΟ , είναι και η βάση ραντάρ στο Κιουρετζίκ στην Μαλάτυα , όπου θα....
εγκατασταθούν τα ραντάρ της αντιπυραυλικής ασπίδας του ΝΑΤΟ

Στην συνέχεια γράφει ότι ο ρώσος ηγέτης κ. Μεντβέντεφ απαντώντας για το θέμα είπε : « Δεν θα επιτρέψουμε να ανατραπεί η ισορροπία δυνάμεων και στην περίπτωση που δεν βρεθεί λύση που θα εξαλείφει τις ανησυχίες θα εγκαταστήσουμε στα σύνορά μας πυραύλους «Αλέξανδρος»- προφανώς εννοεί το πυραυυλικό σύστημα που ειναι γνωστο ως «Ισκαντέρ». 


Ευτυχώς ο διεθνής τύπος αποκαλύπτει ποιός πραγματικά είναι ο “κουρασμένος” , ο “κατεστραμμένος”, ο “ψυχοπαθής”. Αυτός που κάποιοι κύριοι συνεχίζουν να τον καλύπτουν ακόμα και σήμερα για να μην καταρεύσουν μαζί του. Κρίμα ρε Χ" Νικολάου!!!!!

Φιάσκο εφάμιλλο του “κουρασμένος”…


Βλέπεις λοιπόν μία εφημερίδα να πηγαίνει κόντρα στην κουστωδία
των νταβατζήδων (μόνη μαζί με το “¨ΠΑΡΟΝ”) και να ζητά εκλογές 
εδώ και τώρα. Και πάνω που πας να δώσεις τα εύσημα, βλέπεις 
μέσα για άλλη μία φορά, σενάρια για “δείπνα του Καραμανλή”, για 
πρώην υπουργούς που συνωμοτούν και άλλα ευφάνταστα. Και 
αναγκαστικά θυμάσαι το φιάσκο του “κουρασμένου”, που έγινε η 
σημαία του εκλογικού θριάμβου του Γιώργου Παπανδρέου, μαζί με το “λεφτά υπάρχουν”.Διώξτε τον “κουρασμένο” γιατί “λεφτά υπάρχουν”. Θα τα έφερνε ο …ξεκούραστος. Και η Ελλάδα καταστράφηκε στα χέρια επίορκων και καρχαριών.


Τώρα μας έμεινε ο διεθνής τύπος για να αποκαλύπτει ποιός

Συμφωνεί με τις κινήσεις Σαμαρά η πλειοψηφία των Ελλήνων.

Είμαι από αυτούς τους 19% και είμαι επίσης από αυτούς που δεν πιστεύουν, μα καθόλου, στις δημοσκοπήσεις.  Δικαιούται όμως και ο Σαμαράς, όπως κάθε άνθρωπος, να κάνει κι ένα λάθος μόνο που τα δικά του λάθη γίνονται αντικείμενο εκμετάλλευσης από τους αλήτες που μας κυβερνούν και μας (παρα)πληροφορούν. Θα μου πεις.... «η δικιά σου κρίση»; Η δική μου κρίση είναι αυτή που με κάνει να τοποθετούμαι στο 19% και έχω και την ηλικία και τον νου προς τούτο, χωρίς όμως ούτε στιγμή να αποσύρω την εμπιστοσύνη μου στο πρόσωπό του και να τον θεωρώ, σήμερα και στο εγγύς μέλλον,  εγγύηση για την ενότητα και την σωστή κατεύθυνση της παράταξης . Οδυσσεύς

Υπέρ της απόφασης του Αντώνη Σαμαρά να στηρίξει τη σημερινή κυβέρνηση αλλά και να στείλει επιστολή προς τους δανειστές μας, τάσσεται η συντριπτική πλειοψηφία των πολιτών, όπως και οι γαλάζιοι ψηφοφόροι.
Όπως προκύπτει από την έρευνα της εταιρείας Pulse που δημοσιεύει ο «Τύπος της Κυριακής», ποσοστό πάνω από 60% της κοινής γνώμης επιδοκιμάζει το «ναι» το

Καρατζαφύρερ: Δεσμεύτηκε χωρίς να του το ζητήσουν ο γελοίος!!!!


Εξαντλήθηκε στις Βρυξέλλες η Α1 (;) 


Σε ένα ρόλο που δεν του αναγνωρίζουν οι εταίροι, αλλά του έδωσαν εγχώριοι εξωθεσμικοί παράγοντες, ο Καρατζαφέρης συνεχίζει να πατά σε δύο βάρκες. Δημοσίευσε στην εφημερίδα του (A1)την «ανοικτή επιστολή» για την εκταμίευση της έκτης δόσης, η οποία απευθύνεται στο λαό (και όχι στους δανειστές, στους οποίους απλώς την κοινοποιεί).
Ενώ κανείς δεν γνωρίζει πότε, και από ποιους, του ζητήθηκε δημόσια δέσμευσή του ο πρόεδρος του ΛΑΟΣ δηλώνει ότι στηρίζει την κυβέρνηση Παπαδήμου μέχρι να ολοκληρώσει το έργο της, που είναι η εφαρμογή των αποφάσεων της συνόδου κορυφής του Οκτωβρίου, και ότι σκοπός του ΛΑΟΣ είναι η επίτευξη των στόχων για την δημοσιονομική εξυγίανση. Πάντως θεωρεί «απαραίτητες» να γίνουν «ορισμένες προσαρμογές στις πολιτικές του προγράμματος». Καρατζαφερικός είναι και ο τίτλος της επιστολής «Παράτολμο το ΟΧΙ στο ΝΑΙ – Ριψοκίνδυνο το ΝΑΙ στο ΟΧΙ».
Λέτε στη συνεδρίαση του Eurogroup να διαβάσουν την επιστολή; Μήπως θα διακόψει ο Ρεν το ποδόσφαιρο που παίζει κάθε Κυριακή για να πάει στο περίπτερο να αγοράσει Α1 πριν εξαντληθεί; Πιστεύει κανείς ότι η Μέρκελ θα ρωτά τι εννοεί ο ρέκτης μες τις «ορισμένες προσαρμογές»; Όχι βέβαια. Του Αντώνη η επιστολή ήταν το ζητούμενο γιατί αυτός θα κυβερνήσει και αυτός δεν είναι δεδομένος.

ηθική ηλιθιότητα…


Πάμπολλοι είναι αυτοί, που χαρακτηρίζουν το σημερινό κοινωνικο-πολιτικό καθεστώς, ως φασιστική χούντα. Η οποία λειτουργεί ως εντολοδόχος του ναζιστικού καθεστώτος του 4ου γερμανικού Ράιχ.
Αλλά υπάρχουν κάποιοι, που αυτήν την πολύφωνη και πολύβουη πραγματικότητα, δεν μπορούν, μέσα στη δική τους ανίατη κώφωση και τύφλωση, να τη δουν και να την πιστέψουν.
Με αποτέλεσμα, παρά τα πολύμορφα βασανιστήρια, που υποφέρουν, ένα μέρος του εκλογικού κοπαδιού να επιμένουν να βελάζουν και να σέρνονται ξωπίσω απ’ τα καλοθρεμμένα μπουλντόγκ της εκάστοτε δολοφονικής εξουσίας.
Και έχουν από πάνω και το θράσος να μας λένε:
Δεν μπορούμε να μιλάμε για χούντα και φασισμό, αφού η σημερινή πολιτική πραγματικότητα προήλθε ύστερα από εκλογική διαδικασία.