Σελίδες

Σάββατο 5 Οκτωβρίου 2013

Αλκοολικέ δήμαρχε Θεσσαλονίκης.... πόσο μικρός πρέπει να είσαι για να εξακολουθείς να θέλεις να δοκιμάζεις την υπομονή μας!!!

Ονόμασες «ΔΥΡΡΑΧΙΟ-ΑΛΒΑΝΙΑ» πλατεία της Θεσσαλονίκης άθλιε δήμαρχε που έγινες δήμαρχος χάρις στις συγκυρίες, την αθλιότητα του ανθέλληνα Παπατζή του μικρού και την διαπιστωμένη βλακεία της Ντόρας (μας) - το κορίτσι «πήρε» από τον μπαμπά της φαίνεται- στην προσπάθειά σου να καλύψεις ή και να θεραπεύσεις τα ψυχικά σου ελαττώματα που σε οδήγησαν συν τοις άλλοις και στον αλκοολισμό. Μας προκαλείς ανθρωπάκι προσπαθώντας κάθε τόσο  να δοκιμάσεις την αντοχή μας θίγοντας τα ιερά και τα όσια των Ελλήνων και ιδιαίτερα των Ηπειρωτών. Φαίνεται ότι το αλκοολίκι έκανε ανεπανόρθωτη ζημιά στο και πριν ανύπαρκτο μυαλό σου, γιατί έτσι δείχνει και η στάση της οικογένειάς σου να σε κάνει πέρα από τα διοικητικά των οικογενειακών επιχειρήσεων, και δεν χάνεις ευκαιρία να μας το αποδεικνύεις. 
Αστοιχείωτε πανάθλιε κούκου «δημαρχούκο» επειδή μάλλον, ελλείψει μυαλού, δεν θα έπαιρνες και τα γράμματα δεν θα έμαθες ότι η Ήπειρος ονομαζόταν "Αρχέγονος Ελλάς Ήπειρος".  Έτσι χαρακτηρίζει την περιοχή αυτή του Ελληνισμού ο Κλαύδιος Πτολεμαίος (2ος αι. μ.Χ.) ενώ ο Αριστοτέλης (4ος αι. π.Χ.) την αποκαλεί "Ελλάδα την αρχαίαν". Η Ήπειρος είχε το όνομά της πάντοτε συνδεδεμένο με τη μοίρα του Ελληνισμού 3000 χρόνια αδιαμφισβήτητης και συνεχούς ελληνικότητας δηλώνουν τα κατάστικτα με αρχαιολογικούς τόπους και μνημεία εδάφη της. Στην "άπειρον γη" ("άπειρος" = απέραντη είναι η "Ήπειρος" στα δωρικά) έζησε και μεγαλούργησε ο Ελληνισμός στο διάβα της Ιστορίας, αλλά και σήμερα εκεί ζει, αγωνίζεται και αντιστέκεται...
«Άκου ανθρωπάκι» και αυτό: 

Όταν οι ιστορικοί αναφέρονται στην «ΉΠΕΙΡΟ» δεν εννοούν μονό τους τέσσερις νομούς της Β.Δ. Ελλάδας, αλλά και τη ΒΟΡΕΙΟ ΗΠΕΙΡΟ το τμήμα αυτό της ενιαίας Ηπείρου που λόγω πολιτικών σκοπιμοτήτων βρίσκεται υπό Αλβανική κυριαρχία. Για τον Προκόπιο (6ος αι. μ.Χ.) η Ήπειρος φτάνει ως την Επίδαμνο (Δυρράχιο) «Έλληνες εισίν, Ηπειρώται καλούμενοι, άχρις Επιδάμνου πόλεως, ήπερ επιθαλασσία οικείται». Εκεί, στην Επίδαμνο, τοποθετεί και ο Θουκυδίδης (5ος αι. π.Χ.) τα όρια των Ηπειρωτικών φύλων. Ο Διονύσιος ο Περιηγητής (1ος αι. π.Χ.) τα προσδιορίζει βορειότερα της Αυλώνας. Το αρχαίο ρητό «Ωρκίην υπέρ αίαν ερείδεται Ελλάδος αρχή» θέλει την Ελλάδα να αρχίζει από τη γη του Ωρικού....  Ηπειρώτες συμμετέχουν στους Ολυμπιακούς Αγώνες, ενώ οι κάτοικοι της Επιδάμνου εμπλέκονται ως Σύμμαχοι των Κερκυραίων και Αθηναίων στον Πελοποννησιακό Πόλεμο. Η ενότητα του Ηπειρωτικού χώρου (Βορείου και Νοτίου) με τα λοιπά Ελλαδικά είναι έκδηλη και αδιαμφισβήτητη σε ολόκληρη την αρχαιότητα».
Επίσης πρέπει να σου πω γελοίο υποκείμενο ότι αυτό που κάνεις μια με τους Ποντίους,  με εμάς τους Ηπειρώτες για δεύτερη φορά, δεν ξέρω τι θέση έχεις πάρει στο θέμα των Σκοπίων αλλά φαντάζομαι ανθελληνικό, μου προκαλεί μεγάλη απέχθεια, τόσο μεγάλη  μέχρις σημείου όχι βέβαια να χειροδικήσω (δεν το αξίζεις άλλωστε) αλλά οπωσδήποτε να «φτύσω» την ιδανική για τον σκοπό αυτό μούρη σου και θα επιδιώξω να το κάνω με την πρώτη ευκαιρία που θα μου δοθεί.  

Οδυσσεύς Πάτσης

"ΚΑΜΠΑΝΕΣ" ΓΙΑ ΤΗΝ ΤΟΥΡΚΙΚΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ. ΔΝΤ προς Τουρκία: "Σφίξτε τα λουριά"


ο Διεθνές Νομισματικό Ταμείο κάλεσε την Τουρκία να συσφίξει τη νομισματική και δημοσιονομική της πολιτική ώστε να μειωθούν οι εξωτερικές ανισορροπίες, οι οποίες έχουν επιδεινωθεί από τις εκροές κεφαλαίων από τις αναδυόμενες αγορές.
Όπως ανακοίνωσε το Ταμείο, έπειτα επίσκεψη στη χώρα, «η επανεξέταση της αγοράς της νομισματικής πολιτικής των εξελιγμένων οικονομιών έχει ξεσκεπάσει το κύριο τρωτό σημείο της Τουρκίας – την εξωτερική της ανισορροπία».
Το Ταμείο ανέφερε επίσης ότι το έλλειμμα των τρεχουσών συναλλαγών της Τουρκίας αναμένεται να διευρυνθεί στο 7 τοις εκατό του ακαθάριστου εγχώριου προϊόντος το τρέχον έτος και θα παραμείνει έτσι και το 2014, εν μέρει λόγω των εισαγωγών χρυσού. Ο πληθωρισμός θα παραμείνει πάνω από τον στόχο του 5 τοις εκατό εφέτος και του χρόνου, εξαιτίας της υποτίμησης της τουρκικής λίρας.

Νεοκλής Σαρρής "Έλληνες - ανθέλληνες"


Ο Αείμνηστος καθηγητής Νεοκλής Σαρρής διαβάζει απόσπασμα από κείμενο του καθηγητή Κωνσταντίνου Ρωμανού με τίτλο "Ο Ελληνικός ανθελληνισμός"

Αυτά γράφουν σήμερα κάποιοι στο πολυτεχνείο:

-Κρεμάλα στους εθνόψυχους
-Έλληνας είσαι πεθαίνεις
-Σκοτώστε τους 'Ελληνες,τους Έλληνες που γεννάνε 'Ελληνες

Μέση Ανατολή: «Ο στρατηγός Σίσι έσωσε την Αίγυπτο από συνωμοσία των ΗΠΑ»


Το σχετικό αμερικανικό δημοσίευμα που επικαλείται η αιγυπτιακή εφημερίδα
Η αμερικανική εφημερίδα «World Tribune» αναφέρει ότι οι Ηνωμένες Πολιτείες της Αμερικής σχεδίαζαν να αποσταθεροποιήσουν τουλάχιστον δύο αραβικές χώρες κατά τη διάρκεια των δύο τελευταίων ετών.
Το δημοσίευμα επικαλείται αναφορά του στρατηγού των ΗΠΑ, Hugh Shelton, πρώην διοικητής της Μεικτής ομάδας των αρχηγών, ότι η κυβέρνηση των ΗΠΑ, είχε εργασθεί για να αποσταθεροποιήσει την Αίγυπτο και το Μπαχρέιν.
Ο Shelton είπε ότι «οι Ηνωμένες Πολιτείες θεωρούν το Μπαχρέιν ως κλειδί για την κατάρρευση του Συμβουλίου Συνεργασίας του Κόλπου (GCC) και τους κανονισμούς του και ότι θα μπορούσε η κυβέρνηση των ΗΠΑ να αποκτήσει τον έλεγχο των γιγαντιαίων εταιρειών πετρελαίου και των έλεγχο των πετρελαιοπηγών στον Κόλπο.
Και συνέχισε:
Η συνωμοσία αποκαλύφθηκε από την κυβέρνηση του Μπαχρέιν το 2011, όταν επετεύχθη συμφωνία σε ένα ψήφισμα το οποίο υποστηρίχθηκε από τη Σαουδική Αραβία για την αποστολή χιλιάδων στρατιωτών στο Μπαχρέιν, να βοηθήσουν την καταστολή της σιιτικής

Αποφυλακίσεις, προφυλακίσεις, νομιμότητα και σύνταγμα.

του Εμμ. Ν. Κώνστα, Γ.Γ. του Εθνικού Μετώπου

Οι υπέρμαχοι της καινοφανούς θεωρίας του συνταγματικού τόξου, έχουν χάσει κάθε σοβαρότητα και ευλόγως δημιουργούν ανησυχία σχετικά με την δυνατότητά τους να ασκούν - όσο ασκούν- την διακυβέρνηση της χώρας.
Οι δηλώσεις του πρωθυπουργού σε ζήτημα που βρίσκεται σε δικαστική διερεύνηση, με ρήματα όπως συντρίβουμε, τσακίζουμε, κ.α, καθώς και οι ανάλογες  δηλώσεις του υπουργού Προστασίας του Πολίτη, είναι ή όχι παρέμβαση στο έργο της Δικαιοσύνη; Επίσης οι επόμενες δηλώσεις Δένδια, ότι "θα δίναμε και άλλα στοιχεία αν μας ζητούσαν" και ακόμα η λυσσώδης αντίδραση σε όλα τα πολιτικά τραπέζια από μέρους πολιτικών συντακτών, καθηγητών, δικαστικών συντακτών και πολιτικών όλου του φάσματος, ενώ δεν είχε λήξει η υπόθεση προφυλάκισης των υπολοίπων ήταν συνταγματικώς η πρέπουσα;
Στην εκπομπή του Σκάι, με τους Λυριτζή - Οικονόμου, ο κ. Ρουπακιώτης, πρώην υπουργός Δικαιοσύνης, ανέφερε τις συνεχείς πιέσεις του ξένου παράγοντα και εβραϊκών οργανώσεων

Η Ε.Κ.Φ. ΔΔΡΑΣΙΣ-ΚΕΣ για τα όσα συμβαίνουν στην Κύπρο

Δράσις Κες Εφαεφπ
Δράσις Κες Εφαεφπ
Σε άλλα κράτη τέτοιες ενέργειες αποδίδονται στην μαφία. Δυστυχώς στην Κύπρο η μαφία έχει φωλιάσει στα κόμματα και σε κυβερνητικά γραφεία. Ο Αλ Καπόνε καταδικάστηκε για φοροδιαφυγή για να φυλακιστεί. Αφού κύριοι είστε υπεράνω νόμου για ξεπούλημα πατρίδας ίσως αυτή να είναι η αρχή για την εξάρθρωση της μαφιόζικης σπείρας που ονομάζεται ΑΚΕΛ.
Ε.Κ.Φ. ΔΡΑΣΙΣ-Κ.Ε.Σ.: "ΑΚΕΛ, ΑΚΕΛ, οι κλέφτες σου λαέ"
www.drasis-kes.org
Η Ε.Κ.Φ. ΔΡΑΣΙΣ-Κ.Ε.Σ. είναι η αρχαιότερη φοιτητική παράταξη στην Αθήνα και συμμετέχει στον σύλλογο ..

Η Ερευνητική στην Κύπρο δείχνει Χριστόφια

Χριστόφια δείχνει η Ερευνητική - Διαβάστε ολόκληρο το πόρισμα
Λευκωσία: Τον τέως Πρόεδρο της Δημοκρατίας Δημήτρη Χριστόφια θεωρεί ως τον κύριο υπεύθυνο για την οικονομική καταστροφή που υπέστη η Κύπρος, η Ερευνητική Επιτροπή για την οικονομία. Στο πόρισμα της που αποκαλύπτει σήμερα ο «Φ», η Επιτροπή στέκεται ιδιαίτερα στην εμμονή του κ. Χριστόφια να χαράζει πολιτική και να παίρνει αποφάσεις χωρίς να λαμβάνει υπόψη τις παραινέσεις και συμβουλές των ειδημόνων.

Διαβάστε ολόκληρο το πόρισμα εδώ

«Εύλογα συνάγεται ότι ο Πρόεδρος και η Κυβέρνηση, λειτουργούσαν κάτω από το πλέγμα - Εγώ κυβερνώ, κάμνω ό,τι θέλω», αναφέρεται κατά λέξη στο πόρισμα. «Αυτός καθόριζε την οικονομική πολιτική του κράτους, αδιαφορώντας

Η αδιαφορία της πολιτείας για την εξωτερική πολιτική

Picture 0 for Η αδιαφορία της πολιτείας για την εξωτερική πολιτική

του «Μακεδόνα»

Είναι περίεργο, που το υπουργείο εξωτερικών ενώ έπρεπε να είναι το κύριο υπουργείο -και σήμερα, μαζί με το Οικονομικών- φαίνεται πως σ’ αυτό, όπως και στο υπουργείο Εθνικής άμυνας, η επιλογή των προσώπων που τα επανδρώνουν γίνεται με κομματικά ή άλλα κριτήρια, δυσχεραίνοντας την εκπλήρωση της αποστολής τους.
Κατά τις τελευταίες ημέρες συνέβησαν τα εξής, που δείχνουν κακή λειτουργία, τουλάχιστον.
Ο Τύπος, στις 4 Σεπτεμβρίου ε.έ. δημοσιεύει της εξής δήλωση: «Αρχαιολογικός χώρος η νησίδα Στρογγυλή, κοντά στο Καστελόριζο. Είναι το ανατολικότερο ελληνικό έδαφος. Η νησίδα Στρογγυλή, που βρίσκεται κοντά στο Καστελόριζο, από χθες έχει ανακηρυχθεί αρχαιολογικός χώρος, μετά και τη θετική γνωμοδότηση του Κεντρικού Αρχαιολογικού Συμβουλίου».
Κανείς από τους μεγαλοσχήμονες πολιτικούς και δημοσιογράφους δεν γνωρίζει πως ένας αρχαιολογικός χώρος είναι ουσιαστικώς διεθνές έδαφος, ως πολιτιστικό μνημείο που ανήκει στην ανθρωπότητα; Άρα, δεν μπορεί να έχει οικονομική, ή άλλου είδους δραστηριότητα.
Αυτό σημαίνει, πως το ακατοίκητο ουσιαστικώς, αλλά τυπικώς κατοικημένο από μικρό τμήμα του ελληνικού στρατού, γίνεται και στην ουσία ακατοίκητο, επειδή η στρατιωτική παρουσία δεν επιτρέπεται εκεί. Αλλά, δεν μπορεί να έχει και ΑΟΖ, όπως θα επικαλεσθεί η Τουρκία, και εξ αυτού του τρόπου δεν θα ενώνονται οι ΑΟΖ Ελλάδας και Κύπρου.
Είναι περίεργη η λήψη αυτής της απόφασης, χωρίς να προσμετρηθούν οι εθνικοί λόγοι που δεν επιτρέπουν κάτι τέτοιο. Κάποιος δεν πρέπει να δώσει εξηγήσεις; Πέρασε ένας μήνας, κι αφού δημιουργήθηκε θόρυβος στα social media μεταξύ αυτών που αντελήφθησαν τις παρενέργειες, εχθές ο υπουργός Πολιτισμού κ. Πάνος Παναγιωτόπουλος δεν υπέγραψε

Ανοίξτε τώρα τους λογαριασμούς


Αποκαλυπτικά είναι τα ιδιόχειρα σημειώματα του Άκη Τσοχατζόπουλου που εξασφάλισε η «Ζούγκλα» και αφορούν σε τρεις Έλληνες υπουργούς της κυβέρνησης Καραμανλή και στον Ομοσπονδιακό Σύμβουλο και προϊστάμενο του Γραφείου Δικαιοσύνης και Αστυνομίας της Ζυρίχης, Christophe Blocher. Σε αυτά αναγράφονται ποσά τα οποία θα του εξασφάλιζαν το πάγωμα των ερευνών από τις δικαστικές Αρχές της Ελβετίας.

Διαισθανόμενος ο Άκης Τσοχατζόπουλος, πως ο κλοιός γύρω από αυτόν είχε αρχίσει να σφίγγει, δημιούργησε ένα δίχτυ προστασίας των μαύρων λογαριασμών του, προσπαθώντας να
αποτρέψει τη δικαστική συνδρομή που θα ζητούσε η Ελλάδα για τις καταθέσεις του στην Ελβετία.

Εξαιρετικά ανήσυχος πλέον για το πού θα μπορούσαν να οδηγηθούν οι έρευνες των Ελβετών Εισαγγελέων, ο πρώην Υπουργός Εθνικής Άμυνας δεν δίστασε να προβεί ακόμη και σε κοινές πλαστογραφίες, στήνοντας μια ολόκληρη επιχείρηση προκειμένου να ορθώσει ένα αδιαπέραστο φράγμα προς τους λογαριασμούς του, οι οποίοι, όπως αποδείχτηκε, έγιναν όχημα για την διακίνηση μεγάλων χρηματικών ποσών που προέρχονταν από μαύρο πολιτικό χρήμα.