Σελίδες

Τετάρτη 2 Νοεμβρίου 2011

Εκκλησία της Αγγλίας θα επανεξετάσει τις επενδύσεις σε παροχείς Internet μέσω πορνό


    ΛΟΝΔΙΝΟ, Ηνωμένο Βασίλειο,  Νοέμβριος 2011 ( LifeSiteNewsw.com ) - Η Εκκλησία της Αγγλίας αναθεωρεί τις επενδύσεις της σε παρόχους υπηρεσιών Ίντερνετ (ISP), αξίας δεκάδων εκατομμυρίων λιρών, λόγω της συνεχώς διευρύνεται διαθεσιμότητα του πορνό στο internet.
  


ΟΙ κανονισμοί που διέπουν την Εκκλησία της Αγγλίας και την χρήση των περίπου 5,5 λιρών Αγγλίας  του επενδυτικού χαρτοφυλακίου της απαγορεύουν τις επενδύσεις σε εταιρείες που «ασχολούνται με την παραγωγή, μεταφορά, δημοσίευση ή διανομή πορνογραφικού υλικού ".
Ένας εκπρόσωπος της Συμβουλευτικής Ομάδας Επενδύσεων (EIAG) της Εκκλησίας της Αγγλίας τόνισε ότι η διάδοση της πορνογραφίας στο Ίντερνετ απαιτεί νέες κατευθυντήριες γραμμές που θα καθοριστούν άμεσα. "Οι εργασίες βρίσκονται ήδη σε εξέλιξη την ανάπτυξη μιας νέας πολιτικής για την πορνογραφία, η οποία θα λαμβάνει υπόψη της την αυξανόμενη ευκολία πρόσβασης με ηλεκτρονικά μέσα, για τη σύσταση προς τους εθνικούς φορείς  για την διάθεση Επενδύσεων" είπε ο εκπρόσωπος EIAG  στην εφημερίδα Telegraph .
LifeSiteNews

Η ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΑ …ΤΗΣ ΑΚΡΙΒΗΣ ΓΡΑΒΑΤΑΣ


Εδώ, για πρώτη φορά ίσως, θα διαφωνήσω με τον κ. Αποστόλου. Έχω πάντα την άποψη ότι ο άνθρωπος πρέπει να ζει φυσιολογικά την κάθε ηλικία του και η εφηβική ηλικία είναι  καθοριστική για την μετέπειτα  εξέλιξη ενός ατόμου. Αν δικαιολογήσουμε την ενέργεια του συγκεκριμένου έφηβου, δικαιολογούμε  ταυτόχρονα και την στάση των διαμορφωτών του δηλ.των γονιών, κατ' αρχήν, και των δασκάλων. Με το ίδιο σκεπτικό θα μπορούσαμε να δικαιολογήσουμε και τους κομμουνιστές, τότε το 1946-49, που με την υποχρεωτική επιστράτευση 15χρονων αγοριών και κοριτσιών ενίσχυσαν τον «στρατό» τους αδιαφορώντας πλήρως για την ψυχούλα τους αλλά και, λόγω του παρορμητικού της ηλικίας τους, της ίδιας της ζωής τους. Θα δικαιολογήσουμε και τους Ισλαμιστές που διαπαιδαγωγούν παιδιά και εφήβους ενσταλάζοντας στις ψυχούλες τους το μίσος ώστε, αύριο μεθαύριο, να τα χρησιμοποιήσουν κατά τον χειρότερο τρόπο. Μπορεί να κάνω λάθος αλλά επιμένω ότι ήταν λάθος η χρησιμοποίηση των μαθητών. Με τον Πρετεντέρη απαξιώ να ασχοληθώ. Οδυσσεύς 

Γράφει ο Παναγιώτης Αποστόλου
Στην καθημερινή εφημερίδα «ΤΑ ΝΕΑ», την Δευτέρα 31 Οκτωβρίου 2011, ο κ. Πρετεντέρης σε άρθρο του «Τα παιδιά που μουντζώνουν» αναφέρει ακριβώς τα παρακάτω: «Ένα παιδί  που μουντζώνει τους επισήμους στις παρελάσεις λέει ελάχιστα πράγματα για το ίδιο το παιδί. Ακόμη λιγότερα λέει για τους επισήμους ή για την Πολιτεία που εκπροσωπούν. Αντιθέτως,  λέει πολλά για το σπίτι του παιδιού, τους γονείς του, το σχολείο του, τους δασκάλους του. Διότι  σίγουρα μουντζώνουν κι αυτοί. Και ακόμη πιο σίγουρα έχουν πείσει το παιδί ότι μεγαλώνει σε μια κοινωνία που αξίζει μόνο τη μούντζα του. Δεν θα πω  αν έχουν δίκιο ή άδικο –ο καθένας μπορεί να το δει όπως θέλει…

Γιατί άλλαξαν τώρα οι αρχηγοί των ενόπλων δυνάμεων;


 Νοεμβρίου 2, 2011 — Λουκάς

Η πραγματικότητα είναι ότι ουδείς μπορεί να ισχυριστεί (και χωρίς να θεωρηθεί καλαμπουρτζής) ότι οι στρατηγοί είχαν σχέδια να ρίξουν την κυβέρνηση.
Στο τέλος μιας μέρας όπου σε όλη την Ελλάδα το κεντρικό θέμα συζήτησης ήταν το δημοψήφισμα, η πιθανότητα κατάρρευσης της κυβέρνησης και το ενδεχόμενο πρόωρων εκλογών, ο κ. Γιώργος Παπανδρέου αποφάσισε να αποστρατεύσει και τους τέσσερις αρχηγούς των ενόπλων δυνάμεων.
Ο μέχρι σήμερα αρχηγός ΓΕΕΘΑ πτέραρχος Γιάννης Γιάγκος (είχε τοποθετηθεί επικεφαλής του

Σε ποια συνάντηση θα τα βρει σκούρα ο Πρωθυπουργός;


 


Πότε έπρεπε να γίνει το δημοψήφισμα σύμφωνα με τις ΗΠΑ και ποιο είναι το κρίσιμο ραντεβού στις Κάννες;
TWITTER: Ο κ. Μιχάλης Ιγνατίου μας ενημερώνει…

Αναζήτηση "πολιτικής λύσης"


της Ελίνας Γαληνού 

Τα συμπτώματα δείχνουν ότι το πολιτικό σκηνικό καταρρέει, ενώ το πολιτικό σύστημα της χώρας εμφανίζεται προβληματικό. Μπορεί οι δημοσκοπήσεις του τελευταίου καιρού να δείχνουν άνοδο για κάποια κόμματα σε αντίθεση με την ραγδαία πτώση άλλων, όμως η αλήθεια δεν κρύβεται πια...
Η λαική πίστη προς τον πολιτικό κόσμο, φθίνει απελπιστικά. Σχεδόν το μισό του ελληνικού λαού, απαξιώνει κάθε επιλογή από το ισχύον σύστημα...
Τι σημαίνει όμως αυτό για μια χώρα ανοιγμένη σε τεράστιες υποχρεώσεις αφ΄ενός και αφ΄ετέρου, επιβαρυμένη με δυσεπίλυτα προβλήματα χρόνων, τα οποία καλείται να αντιμετωπίσει εν μια νυκτί υπό την αυστηρή απαίτηση των δανειστών της; Μάλλον δεν χρειάζεται ιδιαίτερη φαντασία...

Τα ...κουτσομπολιά των κρίσεων για τους νέους. To ΠΑΣΟΚ εν δράσει...



Κρίσεις χωρίς...κουτσομπολιό δεν γίνεται. Όσο ικανοί κι αν είναι οι αξιωματικοί που επιλέγονται για τις θέσεις των Αρχηγών είναι αδύνατον να μην υπάρχουν κάποιοι οι οποίοι κάτι έχουν να πουν. Να κάνουν το σχετικό...κους-κους.
Έχουμε και λέμε λοιπόν τι ακούσαμε , χωρίς να σημαίνει ότι υιοθετούμε:


•Με την επιλογή του Αντιστράτηγου Κωσταράκου Μιχαήλ μέχρι τώρα Διοικητού του του ΓΣΣ/ NDC-GR (Τάξεως 1978) και του Αντιστράτηγου Ζαζιά Κωνσταντίνου Διοικητής του Δ΄’ΣΣ (Τάξεως 1978) ο οποίος ήταν και τελευταίος Αντιστράτηγος στην επετηρίδα αποστρατευτήκαν συνολικά επτά Αντιστράτηγοι. Αριθμός ρεκόρ, όντως δεν θυμόμαστε ξανά τόσο βαθειά τομή”.

•Αν και τις τελευταίες ημέρες οι φήμες έφεραν το όνομα του Αντιστράτηγου Κωσταράκου για

Γ.Παπανδρέου: "Δεν παραιτούμαι, κάνω δημοψήφισμα, ρίξτε με αν τολμάτε"!


Image
Ο πρωθυπουργός Γιώργος Παπανδρέου, σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες από το υπουργικό Συμβούλιο, ξεκαθάρισε προς κάθε κατεύθυνση ότι δεν παραιτείται, δεν πάει σε εκλογές, θα προχωρήσει κανονικά στο δημοψήφισμα και έριξε το γάντι στους διαφωνούντες αν τολμάνε ας το ρίξουν την Παρασκευή.
Απέδωσε την πολιτική αναταραχή όχι στην εξαθλίωση του λαού, αλλά στα ... τραπεζικά συμφέροντα τα οποία μάχονται την κυβέρνηση λόγω της απόφασης για κούρεμα 50% των ελληνικών ομολόγων, λέγοντας χαρακτηριστικά πως το σύστημα θα αντιδράσει λυσσαλέα. Δηλαδή εμμέσως χαρακτήρισε τον εαυτό του ως "ανατροπέα του συστήματος"!
Πάντως, προς το παρόν το λόγο έχει λάβει οι υπουργοί, Χρυσοχοΐδης. Ρέππας, Μπεγλίτης και Παπουτσής οι οποίοι στηρίζουν τις αποφάσεις του κ. Παπανδρέου για δημοψήφισμα.

Σοβαρή κριτική σε ότι αφορά το δημοψήφισμα άσκησε μόνο ο Α.Λοβέρδος και σαφώς πιο "σεμνή" η Α.Διαμαντοπούλου
Είναι πραγματικά εντυπωσικό πως εξακολουθεί και ζει αυτή η κυβέρνηση που την φτύνουν οι πάντες και μάλιστα προχωρά σε μείζονος σημασίας θεσμικές εκτροπές, όπως το σημερινό ΚΥΣΕΑ και η αλλαγή της ηγεσίας των Ε.Δ.
Το υπουργό δεν αναμένεται α ολοκληρωθεί πριν από τις πρώτες πρωϊνές ώρες...
Τμήμα ειδήσεων defencenet.gr