Σελίδες

Σάββατο 10 Δεκεμβρίου 2011

Ο ρατσισμός των μαύρων....Kαθηγητής πανεπιστημίου των ΗΠΑ, δηλώνει ανοιχτά: “Σκοπός μας είναι να εξαφανίσουμε τον λευκό άνθρωπο από το πρόσωπο της Γης”.


από: Nik Iord nodiord@yahoo.gr
Και θα βρεθούν οι προοδευτικάνοι να μας μιλήσουν για άμυνα των μαύρων, για συσσωρευμένη οργή και λοιπές αηδίες. Οι άνθρωποι έμειναν στον 18ο αιώνα. 

Ο Kamau Kambon (του 1-ου βίντεο) είναι από το 2003 επισκέπτης καθηγητής στο Πανεπιστήμιο της Πολιτείας της Βόρειας Καρολίνας, όπου διδάσκει μάθημα διάρκειας δύο εξαμήνων με τίτλο “Αφρικανικές Σπουδές”, ενώ παλαιότερα δίδασκε στο κολλέγιο St. Augustine στο Raleigh. Σε δημόσιες εκδηλώσεις και ομιλίες, ο προβεβλημένος από αριστερές , “ανθρωπιστικές” και “αντιρατσιστικές” οργανώσεις των Η.Π.Α. “ακτιβιστής”, καλεί ανοιχτά σε πόλεμο ενάντια στους λευκούς, λέγοντας ότι ο στόχος του “αντιρατσιστικού” κινήματος είναι η πλήρης εξαφάνιση του λευκού ανθρώπου από το πρόσωπο της Γης.

Το θέμα προβλήθηκε από πλήθος Μ.Μ.Ε. στις Η.Π.Α. τα οποία μάλιστα έδωσαν και δημόσιο βήμα σε στελέχη των Μαύρων Πανθήρων ( το 2-ο βίντεο) για να υποστηρίξουν ανοιχτά τoν Kambon.
 
Δείτε τα βίντεο εδώ: http://polemosgenel.blogspot.com/2011/12/blog-post_10.html

ΣΥΝΕΔΡΙΟ ΣΤΗΝ ΠΟΛΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ¨ΤΟΥΡΚΙΚΗ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑ ΔΥΤΙΚΗΣ ΘΡΑΚΗΣ¨



ΣΥΝΟΔΟΣ ΗΓΕΤΩΝ ΣΤΗΝ ΟΠΟΙΑ ΘΑ ΕΞΕΤΑΣΘΕΙ
Η ΕΠΙΔΡΑΣΗ ΤΗΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΚΑΙ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗΣ
ΚΡΙΣΗΣ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΠΑΝΩ ΣΤΗΝ ΤΟΥΡΚΙΚΗ 
ΚΟΙΝΟΤΗΤΑ ΤΗΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΘΡΑΚΗΣ


Η Ένωση Πανεπιστημίων Ευρασίας σε συνεργασία με το Πανεπιστήμιο Αϊντίν Κωνσταντινούπολης συνεχίζει να οργανώνει συνέδρια με κεντρικούς ομιλητές από την περιοχή της Ευρασίας. Στο συνέδριο με τίτλο ¨Τούρκος στην Ελλάδα και τα θέματα των Τούρκων της Δυτικής Θράκης¨ που γίνεται με σκοπό να παρουσιαστεί η κατάσταση των Τούρκων που ζούνε στην Δυτική Θράκη και γενικότερα στην Ελλάδα, θα μετάσχουν ως ομιλητές και εκπροσωπώντας την τουρκική κοινότητα της Δυτικής Θράκης, ο Μουσταφά Αλή Τσαβούς- πρόεδρος του κόμματος Φιλία-Ισότητα-Ειρήνη (DEB), ο δημοσιογράφος και ...

Η διάχυση πανικού έχει σαν στόχο να καταλήξει η εξουσία στα χέρια των τεχνοκρατών


                                                       



Του Paul Joseph Watson*
Καθώς οι ευρωκράτες επιχειρούν να αναλάβουν τον πλήρη έλεγχο των εθνικών οικονομιών εκμεταλλευόμενοι την κρίση χρέους της Ευρωζώνης προκειμένου να ενισχύσουν και να εμπλουτίσουν τους διεφθαρμένους θεσμούς τους, οι μεγάλες τράπεζες, όπως η UBS, δείχνουν πρόθυμες να βομβαρδίσουν τους πολίτες με σενάρια για την συντέλεια του κόσμου, προκειμένου να ρίξουν μπόλικο γράσο στην μηχανή που θα τους εξασφαλίσει την βίαιη ανάληψη της εξουσίας.

Με μια προειδοποίηση ότι, εάν δεν βρεθεί άμεσα μια «γρήγορη λύση», ο κόσμος θα αντιμετωπίσει ...

ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑ ΣΤΗ ΝΕΑ ΥΟΡΚΗ : ΝΤΡΟΠΗ ΣΤΗ GOLDMAN SACHS ΚΑΤΑΛΑΒΕΤΕ ΤΗ WALL STREET!!! Φέρτε μαζί σας τις Ελληνικές Σημαίες!

 
 από cana@cyprusactionnetwork.org (mail)
http://cyprusactionnetwork.org/yahoo_site_admin/assets/docs/greek-gs-flyer.34305052.pdf

ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑ ΣΤΗ ΝΕΑ ΥΟΡΚΗ : ΝΤΡΟΠΗ ΣΤΗ GOLDMAN SACHS ΚΑΤΑΛΑΒΕΤΕ ΤΗ  WALL STREET
Η Goldman Sachs έχει συμβάλει στο βιασμό και λεηλασία της Ελλάδος, το λίκνο της Ελευθερίας και Δημοκρατίας.

Η εταιρία αυτή άφησε την Ελλάδα λεηλατημένη από το ΔΝΤ, το οποίο επέβαλε μέτρα λιτότητας στην Ελλάδα. Ο «λαός» της Γερμανίας αποκάλεσε το λαό της Ελλάδος «τεμπέληδες», όταν αυτοί δεν είναι, ήταν και είναι οι Διεθνείς Παγκόσμιοι τραπεζίτες που λεηλάτησαν την Ελλάδα.

Η Διαμαρτυρία της 12ης Δεκεμβρίου είναι και γι΄αυτήν!!
Φέρτε μαζί σας τις Ελληνικές Σημαίες!

«Το πρώτο πράγμα που πρέπει να γνωρίζετε είναι ότι η Goldman Sachs βρίσκεται παντού. Η μεγαλύτερη επενδυτική τράπεζα του κόσμου είναι μία μεγάλη βρυκόλακας σουπιά, τυλιγμένη στο πρόσωπο με ανθρώπινο μανδύα, αδίστακτα απορροφώντας με τις φλέβες της  οτιδήποτε μυρίζει λεφτά».  Matt Taibbi.

Για περισσότερες πληροφορίες χτυπήστε τη σύνδεση
http://cyprusactionnetwork.org/yahoo_site_admin/assets/docs/greek-gs-flyer.34305052.pdf

Η Αθήνα προσεύχεται και ταυτόχρονα, ρίχνει και μια ντροπαλή ματιά στην τελευταία έκθεση του ΟΟΣΑ, που μας πληροφορεί ότι η χώρα… απλώς δεν έχει Δημόσια Διοίκηση. Σιγά την είδηση!…



Έφτασε η ώρα της προσευχής...

Ώρα Μηδέν… Η τελευταία ευκαιρία… Στην κόψη του ξυραφιού… Όποιο τίτλο κι αν διαλέξει κανείς, η ουσία παραμένει αναλλοίωτη. Το σκηνικό της κορυφούμενης ευρωπαϊκής αγωνίας, για την τύχη του κοινού νομίσματος, αλλά και της ίδιας της Ένωσης, γίνεται πια βαριά καταθλιπτικό. Οι Μερκοζί, με τις εξωθεσμικές εμπνεύσεις τους και τη μονεταριστική ορθοδοξία τους, κατόρθωσαν να διασπάσουν την Ευρώπη -τώρα οι 27 έγιναν 26, με τη Βρετανία να επιλέγει τον μοναχικό δρόμο. Αυτοί θα φορέσουν, τελικά, το εξωφρενικό κοστούμι που σχεδίασε για ολόκληρη την ήπειρο το Βερολίνο -και το έραψε με τη συνδρομή και του θλιβερού Γάλλου βοηθού του…

Αμερικανός A/ΓΕΕΘΑ: "Έρχεται πόλεμος στην Ευρώπη λόγω ευρώ"! Το θέμα είναι τι κάνουμε στην Ελλάδα για τις Ένοπλες Δυνάμεις μας...


Image



Σε πρωτοφανείς δηλώσεις γα μετατροπή της ευρωζώνης ή και της Ε.Ε. σε ένα τεράστιο πεδίο μάχης ανάλογο με αυτό του Β'Π.Π. ή στην καλύτερη περίπτωση δημιουργία ενός σκηνικού ου θα χαρακτηρίζεται από εσωτερική βία και συνοριακές συγκρούσεις, πορχώρησε ο ανώτατος στρατιωτικος ηγέτης των ΗΠΑ, ο Αρχηγός του Μικτού Επιτελείου των Ενόπλων Δυνάμεων των ΗΠΑ στρατηγός Martin Dempsey.
Η ζοφερή πρόβλεψη για αυτά που πρόκειται να συμβούν στην Ευρώπη, έχουν δημιουργήσει μεγάλη αναταραχή, αφού δεν βγαίνουν από το στόμα κάποιου τυχαίου, αλλά από τον ηγέτη της ισχυρότερης πολεμικής μηχανής παγκοσμίως, ο οποίος έχει στην διάθεσή του, εκτός των άλλων και τεράστια επιτελεία ειδικών αναλυτών...

ΝΟΡΒΗΓΙΑ: Μουλάς κάνει έκκληση για νέες τρομοκρατικές επιθέσεις στις ΗΠΑ και βεβαιώνει ότι σε 20 χρόνια το Ισλάμ θα ελέγχει όλο τον κόσμο


 


Το Κόμμα Προόδου της Νορβηγίας έχει ζητήσει την άμεση σύλληψη του Μουλά Krekar μετά την δήλωση που έκανε ο ένθερμος υμνητής της τζιχάντ, για την ανάγκη ανανεωμένων τρομοκρατικών επιθέσεων στις Ηνωμένες Πολιτείες.
Ο μουσουλμάνος εξτρεμιστής που έχει ως βάση την Νορβηγία έκανε αυτή τη δήλωση σε συνέντευξή του στο MTV3 της Φινλανδίας. Ισχυρίστηκε επίσης ότι το Ισλάμ «θα ελέγχει ολόκληρο τον κόσμο» μέσα στα επόμενα 20 χρόνια.
Πάνω από μια δεκαετία μετά από τις καταστροφικές τρομοκρατικές επιθέσεις στις Ηνωμένες Πολιτείες, που άφησε σχεδόν 3.000 νεκρούς, ο Μουλάς, δήλωσε:
«Δεν έχουν μάθει τίποτα από το επιθέσεις της 11ηςΣεπτεμβρίου. Γι 'αυτό χρειάζονται δύο...

Το... απόλυτο μήνυμα της Συνόδου Κορυφής προς την Ελλάδα


Ποια ήταν η μία και μοναδική εντολή που δόθηκε στην Ελλάδα από τους εταίρους της στην Ευρωζώνη, κατά τις εργασίες της Συνόδου Κορυφής της Ευρωπαϊκής Ένωσης...

Picture 0 for Το... απόλυτο μήνυμα της Συνόδου Κορυφής προς την Ελλάδα
Η εντολή που δόθηκε στην Ελλάδα από τους εταίρους της στην Ευρωζώνη σε αυτή τη Σύνοδο Κορυφής ήταν μια, μοναδική και απόλυτη: «Ολοκληρώστε με κάθε τίμημα, επιτυχώς, το PSI, που βρίσκεται σε εξέλιξη». Η επωδός ήταν «δεν θα σας ξαναδοθεί άλλη ευκαιρία», αλλά αυτή συνήθως ψιθυριζόταν μετά από κάθε προτρεπτικό χτύπημα στην πλάτη του κ. Λουκά Παπαδήμου. Η ελληνική αποστολή, λοιπόν, θα γυρίσει στην έδρα της, σε λίγες ώρες, γνωρίζοντας ότι μοναδικός στόχος της είναι να στεφθεί με επιτυχία το εν εξελίξει «κούρεμα» του χρέους κατά 50%.
Οι Γερμανοί, με τον τρόπο τους, φρόντισαν να το καταστήσουν ξεκάθαρο ότι «αυτή είναι η μοναδική ευκαιρία για...

Νέος αγαπημένος των νταβατζήδων ο Κουβέλης...


 

...τώρα που ξεφούσκωσε ο Καρατζαφέρης! Τρέμουν τον Αλέξη Τσίπρα που έρχεται με τα κονσερβοκούτια... 

Νταβατζήδες και γκαλοπατζήδες τρέμουν την άνοδο του Αλέξη Τσίπρα ο οποίος έρχεται με τα κονσερβοκούτια να αποκεφαλίσει τα καθάρματα που εξαθλίωσαν τη χώρα.
Γι αυτό και πάνε να αντικαταστήσουν τον φαφλατά κωλοτούμπα Καρατζαφέρη - που πιάνει πάτο - με τον συστημικό  Φώτη Κουβέλη - τον νέο τους αγαπημένο -,  που στηρίζει τον Παπαδήμα, τον Τριμερή, τον άβουλο εκτελεστή των εντολών του Βενιζέλου του χυδαίου χαρατσιού της ΔΕΗ...
Ο Κουβέλης είναι ο νέος αγαπημένος των Αλαφουζοψυχαρηδομπομπολέων τώρα που ξεφούσκωσε το παγώνι ο Καρατζαφέρης.
Κάνουν χαβαλέ στις καφετέριες στο Μπουρνάζι την ώρα που χτυπάνε με το κουταλάκι τον νες καφέ με τη ζάχαρη, αν  υπάρχει κανείς στη παρέα που να ψηφίζει Κουβέλη και  οι περισσότεροι δεν ξέρουν ποιος είναι ο Κουβέλης και η δημοκρατική αριστερά. Παρόλα αυτά οι  γκαλοπατζήδες, που φοβούνται τον εξολοθρευτή Τσίπρα, του δίνουν 9%.
Πίσω καρακώλια…

Κουρδιστό Πορτοκάλι, Ε Μ Π Ρ Ο Σ

“ΤΗΝ ΓΛΩΣΣΑ ΜΟΥ ΕΔΩΣΑΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ”



Παρακολουθώ τηλεοπτικά προγράμματα, όσα χρόνια με θυμάμαι. Πάνω από 30! Τα τελευταία 7 τα παρακολουθώ και … εκ των έσω. Ρεπορτάζ, συνεντεύξεις, μοντάζ, συμμετοχή σε εκπομπές αποτελούν πλέον μέρος της καθημερινότητας μου (και ενίοτε όλη την καθημερινότητα μου!). Αυτά τα 7 χρόνια ήταν αρκετά για να κατανοήσω πλήρως κάτι, που αρχικά το υποπτευόμουν ως τηλεθεατής: Τα κακά νέα, μαθαίνονται γρήγορα. Και τα λάθη, ακόμα γρηγορότερα.
Λάθη εκφραστικά που τα συναντάς σε όλες τις τηλεοπτικές ζώνες. Ακόμα και σε αυτή του κεντρικού δελτίου ειδήσεων. Λάθη που εξαπλώνονται σαν λεκτικοί ιοί. Ένας να κάνει το λάθος, είναι σχεδόν βέβαιο -με μαθηματική ακρίβεια- πως την επόμενη ημέρα, θα ακούσεις το ίδιο λάθος σε άλλο κανάλι, κι από άλλο ...

Ο νέος νόμος «National Defense Authorization», θα καταστήσει τις ΗΠΑ ένα κυριολεκτικά πεδίο μάχης.



Νέο μήνυμα από τους Anonymous για το νόμο «National Defense Authorization».

Η διαβόητη ομάδα χάκερ, Anonymous, έδωσε στην κυκλοφορία ένα βίντεο σχετικά με ένα νομοσχέδιο το οποίο πέρασε από την Γερουσία, και μάλιστα με ψήφους 97 προς 3.
Η ομάδα υποστηρίζει ότι ο νέος νόμος «National Defense Authorization», κυριολεκτικά θα καταστήσει τις ΗΠΑ ένα κυριολεκτικά πεδίο μάχης.
Ο στρατός θα έχει τη δύναμη να συλλάβει τον οποιοδήποτε, συμπεριλαμβανομένου και των Αμερικανών πολιτών, επ’ αόριστο, δίχως να περάσει πρώτα από δικαστήριο.
Αν έστω και μέρος των πραγμάτων που ισχυρίζεται η ομάδα αληθεύει, τότε όντως τα πράγματα στην Αμερική πρόκειται να αλλάξουν.

Πόσο θα κρατήσει η Βαβέλ;


Αφού επί μία και πλέον εικοσαετία, μεθοδευμένα, κατάφεραν να υπερχρεώσουν πολίτες και χώρες, ήρθαν τώρα και πατώντας φρένο απαίτησαν.
Σ’ αυτήν την εικοσαετία παράλληλα με τα δάνεια δώσαν επιδοτήσεις για ξήλωμα αμπελώνων, για πολύχρονες αγραναπαύσεις. Έκλεισαν με τον ένα ή άλλο τρόπο όλες σχεδόν τις βαριές βιομηχανίες. Έκλεισαν σχεδόν όλα τα ζαχαρουργεία, έφτασε η χώρα μας να μην παράγει ούτε τσατσάρες.  Να εισάγουμε τα πάντα. Ακόμα και πατάτες!
Πλημμύρισε η Ελληνική αγορά με Γερμανικά μαγαζιά … παντοπωλεία! Σε τέτοιο σημείο, που αρχίσαμε να ξύνουμε τα κεφάλια μας και να αναρωτιόμαστε πόθεν...

Μας θέλουν λοβοτομημένους προκειμένου να διασωθεί ο στρατιώτης (των funds) Γιώργος Παπανδρέου


 


Όταν οι διαμορφωτές της κοινής γνώμης θέλουν να πνίξουν τις μεγάλες αλήθειες, τότε μας σερβίρουν αίσχη και αρρωστημένες καταστάσεις, προκειμένου εμείς να ασχοληθούμε με αυτά που εκείνοι θέλουν και όχι με αυτά που θα έπρεπε εμάς να απασχολούν.

Είναι πλέον σαφές πως από τα κυβερνητικά ΜΜΕ καταβάλλεται η μέγιστη δυνατή  προσπάθεια, η οποία τείνει να μετατραπεί σε λοβοτομή, μέσω μίας επαίσχυντης ειδησεογραφικής προπαγάνδας, ώστε οι Έλληνες πολίτες να...

Κινητοποίηση για την αντιμετώπιση της Κοινωνικής Κρίσης

Έλαβα το παρακάτω κείμενο από τον κ.Στέργιο Ζυγούρα   και το δημοσιεύω όπως έχει γιατί πράγματι έχει ενδιαφέρον.

Αγαπητοί,
σας προωθώ ένα ενημερωτικό κείμενο για το θέμα της σύνδεσης (σχέσης) του Έκτακτου (μόνιμου) Ειδικού Τέλους Ηλεκτροδοτούμενων Δομημένων Επιφανειών με το λογαριασμό της ΔΕΗ. Ένα κείμενο που αντιμετωπίζει νηφάλια τον κυβερνητικό εκβιασμό (Ν.4021/11) και τη νεοταξική αντίληψη της έννοιας "πολίτης". Το κείμενο παραθέτει πολιτικό σκεπτικό και σχέδιο αντίδρασης που βασίζεται στην κοινωνική αλληλεγγύη. Αναφέρεται σε πρωτοβουλία Θεσσαλονικέων, όμως αφορά τους πάντες. Ας ενημερωθούμε και ας δράσουμε (όσο είναι ακόμα καιρός).

 

From: espathas@hotmail.com
Subject: επιτροπή κατοίκων κέντρου
Date: Fri, 9 Dec 2011 17:51:55 +0200

Στέλνω το κείμενο με οδηγίες - βασικά δικαιώματα μας όσον αφορά το χαράτσι ,επανασύνδεση ρεύματος κ.α
και την αφίσα για την επόμενη συνάντηση της επιτροπής κέντρου τη Τετάρτη 14/12 ώρα 19:00 στο ....

Προσεγγίσεις στην Ιστορία του Ευξείνου Πόντου



  
Το e-Pontos.gr στα πλαίσια της καθημερινής του ενημέρωσης με νέα, ανακοινώσεις, εκδηλώσεις αλλά και θέματα που αφορούν τον Ποντιακό Ελληνισμό συνεχίζει την προσπάθεια στήριξης των βιβλίων με "ποντιακό" περιεχόμενο.
Έτσι λοιπόν παρουσιάζουμε τα πρακτικά του "2ου Διεθνούς Συνεδρίου Ποντιακών Σπουδών" που πραγματοποιήθηκε στη Δράμα στις 27-29 Σεπτεμβρίου 2008 και προσφέρουμε 5 βιβλία για όσους από τους αναγνώστες του e-Pontos.gr συμπληρώσουν από σήμερα και για όλο το μήνα Δεκέμβριο τους στη Mailing List του ιστολογίου μας.
Για να είναι έγκυρη η συμμετοχή θα πρέπει συμπληρώνοντας το mail τους στη Mailing List να κάνουν κλικ στο link που θα τους έρθει στο απαντητικό mail έτσι ώστε να μπορούν να λαμβάνουν και την καθημερινή του ενημέρωση.
Τα βιβλία θα αποσταλλούν στους 5 τυχερούς στη διεύθυνση που θα μας στείλουν μετά από επικοινωνία.



Λίγα λόγια για το θεσμό

Τα Διεθνή Συνέδρια Ποντιακών Σπουδών είναι μια πρωτοβουλία του Ερευνητικού Κέντρου του Σωματείου Άγιος Γεώργιος Περιστερεώτα και σκοπό έχουν να συντονίσουν...