Σελίδες

Κυριακή 18 Δεκεμβρίου 2011

H αποκαθήλωση ! Ενα τεράστιο διπλωματικό θρίλερ στη γειτονιά μας!

από το «Aegean Times.gr»




Η Αμερικανική Βουλή των Αντιπροσώπων ενέκρινε “ψήφισμα”που ζητά απ’ την Δημοκρατία της Τουρκίας να προστατέψει την“Χριστιανική της κληρονομιά” και να επιστρέψει εκκλησιαστική περιουσία που έχει κατασχεθεί.

Το ψήφισμα 306, που είχε υπερκομματική υποστήριξη, εκφράζει την άποψη της Αμερικανικής Βουλής ότι η Υπουργός Εξωτερικών των ΗΠΑ θα πρέπει σε όλες τις επίσημες επαφές της με την Τουρκική ηγεσία και άλλους τούρκους αξιωματούχους να τονίζει ότι η Άγκυρα θα πρέπει να δώσει τέλος σε κάθε είδους θρησκευτική διάκριση, να τερματίσει περιορισμούς στην εκπαίδευση, διορισμό και χειροτονία Χριστιανών κληρικών, να επιστρέψει όλες τις Χριστιανικές Εκκλησίες και περιουσία στους νόμιμους δικαιούχους τους και να σεβαστεί...

Πάντα οι δήθεν «δημοκράτες» μουζίκοι αριστεροί, αριστεριστές και συνοδοιπόροι ήταν σκλάβοι και στηρίγματα του εκάστοτε ισχυρού...


από Nik Iord <nodiord@yahoo.gr>

Ποιος είναι πράγματι εχθρός του Συστήματος και ποιος είναι ακίνδυνος και ψευτοεπαναστάτης



Σίγουρα οι περισσότεροι δεν γνωρίζετε πως η Εθνικοσοσιαλιστική Ιδεολογία απαγορεύεται με νόμο ήδη από το 1945, σε Γερμανία και Αυστρία. Το πιο γελοίο είναι πως αυτοί που διαριγνύουν τα ιμάτια τους για την ελευθερία του λόγου, οι ίδιοι που "αγωνίζονται" για την ελεύθερη έκφραση, είναι οι πρώτοι που επικροτούν την καταστολή αυτή...
Tη συγκρότηση εθνικής υπηρεσίας με σκοπό τη βελτίωση της...

Ο Λουκάς Παπαδήμος παρατηρητής της καταρρέουσας κυβέρνησής του!





Την ώρα που στο εσωκομματικό μέτωπο του ΠΑΣΟΚ, οι διεργασίες για την διαδοχή στην ηγεσία του κόμματος κορυφώνονται, οι διαμάχες μεταξύ των υπουργών της μεταβατικές κυβέρνησης συνεχίζονται με αμείωτη ένταση. Ασυνεννοησία και συγκρούσεις σημειώνονται καθημερινά ανάμεσα στα μέλη του υπουργικού συμβουλίου, με τον πρωθυπουργό Λουκά Παπαδήμο να απαιτεί προσήλωση στο κυβερνητικό έργο, χωρίς να αποκλείεται και το ενδεχόμενο... ανασχηματισμού.

Το ενδεχόμενο αλλαγών στην κυβέρνηση ωστόσο είναι το επικρατέστερο σενάριο αυτή την ώρα αφού ο κ. Βενιζέλος βρίσκεται με το ένα πόδι έξω από το κυβερνητικό σχήμα όπως έχει διαφανεί από τις πρόσφατες δηλώσεις του. 

Στο μεταξύ ο πρωθυπουργός επιχείρησε να στείλει ένα σαφές μήνυμα προς...

Έχουμε πόλεμο και δεν έχουμε στρατό!!!


  • Κύριοι, το πρόβλημά μας δεν έχει πλέον πολιτική λύση. Εχει όμως “στρατιωτική” λύση
Ο λαός τις πολιτικές του προτάσεις τις έκανε. Τις εντολές του τις έδωσε
  • Πραγματική Δημοκρατία Τώρα
  • Δεν χρωστάμε, Δεν πουλάμε, Δεν πληρώνουμε
  • Πάρτε το Μνημόνιο και φύγετε από δω. Ουστ!
Τον γράψαν στα παπάρια τους. ΟΛΟΙ.
Το κομματικό πολιτικό σύστημα έκανε πως δεν κατάλαβε και δεν άκουσε. Η Βουλή παραμένει πάντα έτοιμη να υπογράψει τον οποιοδήποτε νόμο του αφανισμού μας της φέρουν. Γεμάτη ύποπτους και παρά τρίχα υπόδικους. Η ηγεσία της δικαιοσύνης κουφή επίσης και τυφλή εντελώς. Τα βρίσκουν όλα καλώς καμωμένα, οι διορισμένοι. Η ηγεσία της αστυνομίας και των ενόπλων δυνάμεων, στην...

Δεν φταις εσύ, η φαντασία σου τα φταίει...


 


-Aντωνάκη Σαμαρά, στο τέλος θα σε καταντήσουνε πολιτικό ντιντή οι νταβατζήδες!
Θα σε βάλουν να ξυρίσεις και το μουστάκι, από τη στιγμή που έκανες τη μακακία να μπεις στο κυβερνητικό έκτρωμα Παπαδήμου.
Τώρα οι σεσημασμένοι νταβατζήδες κάνουν λόγο για ανασχηματισμό της Μπαρτσελόνα του Παπαδήμου.
Δηλαδή Αντωνάκη, θα κάνουν ανασχηματισμό τον Ιανουάριο για να πάνε σε εκλογές το Μάρτιο;
Σοβαρός να είσαι, που δεν είσαι γιατί αν ήσουνα θα είχες κινήσει Γη και Ουρανό για να πάει στα τσακίδια η κυβέρνηση-γιουσουφάκι συγκεκριμένων νταβατζήδων.
Θα είχες τα πολιτικά κότσια να πεις όχι στη...

Όταν οι Λοβέρδος και Φυντανίδης ήταν υπερασπιστές της Σαϊεντολογίας


 


Διάβασα σε μπλογκς σχετικά με την αναισθησία του υπουργού Υγείας του Λοβέρδου που αφήνει πρακτικά χωρίς ιατρική κάλυψη τους ανασφάλιστους για τους οποίους τους κοστίζει 250 ευρώ τη μέρα η νοσηλεία. Ακόμη για τις δηλώσεις του Σεραφ. Φυντανίδη (παλιού Καγκελάριου της ΕΛΕΥΘΕΡΟΤΥΠΙΑΣ) σχετικά με την πρώην του (την εφημερίδα εννοώ) υπό τη Μάνια Τεγοπούλου.
Δείτε τα κατορθώματα του Λοβέρδου όταν ήταν δικηγόρος Σαηεντολόγων (και ποια κριτήρια επιλογής δικηγόρων έχει η Σαηεντόλοτζυ). Δείτε και του Φυντανίδη όταν ήταν διευθυντής στην ΕΛΕΥΘΕΡΟΤΥΠΙΑ και έδινε απόρρητα έγγραφα στην Σαηεντολογία, αλλά και κάλυπτε το Ιό της ΕΛΕΥΘΕΡΟΤΥΠΙΑΣ που τα ίδια τα μεγαλοστελέχη-Σαηεντολόγοι τον είχαν στην...

Αιφνιδίασε η πρόταση της Ρωσίας σχετικά με την Συρία


Η Ρωσία αιφνιδίασε τους εταίρους της στο Συμβούλιο Ασφαλείας τους ΟΗΕ , καταθέτοντας  πρόταση για ψήφισμα σχετικά με τον περιορισμό της εμφύλιας σύγκρουσης στη Συρία.

Αιφνιδίασε η πρόταση της  Ρωσίας
 .
Η πρόταση έγινε δεκτή θετικά, αν και εκφράστηκαν αντιρρήσεις από μέλη του Συμβουλίου γιατί η πρόταση δεν περιλαμβάνει εμπάργκο όπλων ή άλλα δραστικά μέτρα.
Η Δύση πιέζει για μήνες για αυστηρότερα μέτρα κατά της Συρίας και του προέδρου της Μπάσαρ Αλ Άσαντ, αλλά διστάζει να προχωρήσει σε μία ένοπλη αντιπαράθεση στα πρότυπα της Λιβύης λόγω των σφοδρών αντιρρήσεων της Ρωσίας.
Μέλη του Συμβουλίου, μόνιμα και μη, όπως η Γαλλία και η Γερμανία, επιμένουν στη θέση τους ότι...

Μετέτρεψαν τον «Οίκο του Θεού» σε οίκο εμπορίου τα λαμόγια του εκκλησιαστικού ιερατείου.....


Ο πρώην Ζακύνθου ζήτησε την παραίτηση του Ελασσώνος;;

Πίεση για να αναλάβει Πρόεδρος της Διοικούσας Επιτροπής των Οικονομικών της Εκκλησίας στη θέση του μητροπολίτη Ελασσώνος Βασιλείου φέρεται να άσκησε στην ηγεσία της Εκκλησίας ο πρώην μητροπολίτης Ζακύνθου κ. Χρυσόστομος βάζοντας στο στόχαστρο πολλούς.

Η εφημερίδα "Ελευθεροτυπία" σε σχόλιό της αναφέρει:

"Ποιος είδε τον τέως μητροπολίτη Ζακύνθου Χρυσόστομο και δεν τον φοβήθηκε! Θεούς, δαίμονες μέχρι και τον αρχιεπίσκοπο έβαλε στο στόχαστρο ο Χρυσόστομος επειδή δεν έγινε διευθυντής του Διορθόδοξου Κέντρου της...

"Σε λίγο για να βλέπουμε τις μπριζόλες θα γραφόμαστε στο συνδρομητικό"


ΑΤΑΚΕΣ ΗΜΕΡΑΣ από το «Πάμε Λουκέτο»


Σήμερα πήγα να αγοράσω καινούριο ημερολόγιο και με ρώτησαν ποιού έτους: του 2004 ή του 1978

Εορταστικό ωράριο... Ψώνισε ένας από το κατάστημά μου και τον έκανα επίτιμο πελάτη

Οι φίλοι μου αποφεύγουν να με κάνουν παρέα γιατί δεν έχω πάθει κατάθλιψη

Σε λίγο θα δηλώνουμε στο Ε9 και την κατάθλιψη

Ακόμα και τις δόσεις τις πληρώνω με δόσεις

Σε λίγο για να βλέπουμε τις μπριζόλες θα γραφόμαστε σε συνδρομητικό


Ο Βενιζέλος έσφαξε να φάει μέχρι και τον αποδιοπομπαίο τράγο

Άρθρο του Λένιν στην "Πράβδα" για τις πολιτικές εξελίξεις στην Ελλάδα το 1917


 

Ανακάλυψα μια ενδιαφέρουσα περικοπή ενός άρθρου του Λένιν για την επέμβαση της Αντάντ στη Ελλάδα το καλοκαίρι του 1917, που είχε ως αποτέλεσμα την σταθεροποίηση του Ελευθερίου Βενιζέλου στην εξουσία. Γράφει ο Λένιν:

"Την Ελλάδα την έπνιξαν οι κ. κ. διπλωμάτες της Αντάντ, υποκινώντας στην αρχή το Βενιζελικό κίνημα, αποσπώντας τμήματα στρατού, καταλαμβάνοντας με την βία ένα τμήμα του Ελληνικού εδάφους, εκβιάζοντας τον νόμιμο μονάρχη σε παραίτηση. Προκαλώντας δηλαδή επανάσταση εκ των άνω."

"....Ο καθένας ξέρει τι είδους πίεση είναι αυτή. Πίεσαν την Ελλάδα με την πείνα. Την αποκλείσανε τα πολεμικά των Αγγλογάλλων και Ρώσων Ιμπεριαλιστών. Την Ελλάδα την άφησαν χωρίς ψωμί. Οι πολιτισμένοι Ιμπεριαλιστές της Αγγλίας, της Γαλλίας, της Ρωσίας και λοιποί, βασάνισαν με την πείνα μια ολόκληρη χώρα, έναν ολόκληρο λαό, για να τον εξαναγκάσουν με την πείνα να αλλάξει πολιτική". Ι.Β.Δ

ΤΑ ΣΧΕΔΙΑ Κ.Κ.Ε ΚΑΙ ΣΥΡΙΖΑ ΓΙΑ ΤΟ ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟ!


 


Οι θέσεις του Κ.Κ.Ε και του ΣΥΡΙΖΑ εκφράζονταν  συχνά-πυκνά, αναφορικά με το ζήτημα της ονομασίας των Σκοπίων.
Τόσο το Κ.Κ.Ε. όσο και ο ΣΥΡΙΖΑ,  δεν φείδονταν να ονομάσουν  τα Σκόπια ως «Δημοκρατία της Μακεδονίας»,  ενώ σε ιστότοπο,  συνιστώσα του ΣΥΡΙΖΑ  πλασάρει  το σύνθημα «Φιλία συνεργασία και αλληλεγγύη με την Δημοκρατία της Μακεδονίας» (!) . Τα έγγραφα που δημοσιεύουμε αποτελούν  ντοκουμέντα.
Το Κ.Κ.Ε.  έχει παλαιά ιστορία, μια και ισχυριζόταν ότι … «υπάρχει Μακεδονική εθνότητα, η οποία ΔΕΝ είναι ούτε Ελληνική, ούτε Βουλγαρική, ούτε Σέρβικη, αλλά καταπιέζεται από όλους» (Ριζοσπάστης 24-11-1932). 
Ακριβώς αυτά που λένε σήμερα οι Σκοπιανοί!!! Αλλά και  πιο πρόσφατα, στο...

Η Ψυχαναγκαστική Ιδεοληπτική Διαταραχή των Τόμσεν, Βενιζέλου και σια....


 Στο κυνήγι για το πιάσιμο των στόχων, όπως αυτοί τίθενται από τις δυνάμεις που μάς επιτροπεύουν, δεν μένει χρόνος ώστε η κοινή γνώμη να καθίσει και να αναρωτηθεί γιατί αυτοί οι στόχοι κι όχι άλλοι. Γιατί, θα πρέπει δηλαδή το έλλειμμα να πάει τόσο και όχι άλλο, γιατί οι μισθοί να πέσουν τόσο κι όχι λιγότερο ή περισσότερο, και πάει λέγοντας. Υπήρξε καμιά αιτιολόγηση γι αυτό; Απ’ όσο ξέρω, όχι, αλλά υποπτεύομαι ότι είναι αδύνατο να μπορέσει καν να υπάρξει μια.
Επίσης, είναι απορίας άξιο γιατί κανείς την ώρα που ετίθεντο, δεν είχε βρεθεί να αναρωτηθεί γιατί το Σύμφωνο Σταθερότητας επέβαλε τα συγκεκριμένα όρια του 3% και 60% για το έλλειμμα και χρέος αντίστοιχα. Έπρεπε να φτάσουμε ως εδώ, για να αρχίσουν να κοιτιούνται οι ιθύνοντες αλλήλοις και να παραδέχονται ότι τα νούμερα αυτά λίγο πολύ παιχτήκανε στα ζάρια. Γι αυτό άλλωστε και από το 2003 και μετά παραβιάζονταν σωρηδόν, με την πρώτη να τα έχει παραβιάσει, μαντέψτε, να είναι η Γερμανία.

Η Τρόικα λοιπόν πορεύεται ως εξής:
1) καθορίζει ποσοτικούς μακρο-οικονομικούς στόχους οι οποίοι είναι...

Η πτώση της Δύσης: Η φυγή προς τον τρίτο παγκόσμιο πόλεμο.

«Οι πολιτισμοί, έλεγε ο Arnold Toynbee, δεν φονεύονται, αυτοκτονούν»
usflag«Πιστεύω ότι τα τραπεζικά ιδρύματα είναι πιο επικίνδυνα για τις ελευθερίες μας από τους τακτικούς στρατούς. Αν ο αμερικανικός λαός επιτρέψει στις ιδιωτικές τράπεζες να ελέγξουν την έκδοση του νομίσματός τους, πρώτα μέσω πληθωρισμού, στη συνέχεια μέσου αποπληθωρισμού, οι τράπεζες και οι εταιρείες θα στερήσουν τον λαό από κάθε περιουσία μέχρι να ξυπνήσουν τα παιδιά τους άστεγα στην ήπειρο που οι πατέρες τους είχαν κατέκτησει». Thomas Jefferson, Πρόεδρος των Ηνωμένων Πολιτειών της Αμερικής. 
Μετά την κατάρρευση της σοβιετικής αυτοκρατορίας, που χαρακτηρίστηκε σαν το «Τέλος της Ιστορίας» από τον Φουκουγιάμα, η «Pax Americana» φαινόταν ότι θα διαρκέσει χίλια χρόνια.
Σε ένα περιβάλλον που χαρακτηρίζεται από έλλειψη πρώτων υλών και που το 90% των σπάνιων γαιών βρίσκεται στην Κίνα, η οικονομική κατάρρευση των ΗΠΑ και της Ευρώπης τους οδήγησε να μην ασχοληθούν πια με...

Ισραηλινά ΜΜΕ: Με διείσδυση στις ΗΠΑ κατάφεραν οι Ιρανοί να πάρουν το RQ-170!


ImageΝέες αναφορές γύρω από την υπόθεση της «απαγωγής» του αμερικανικού drone RQ-170 από το Ιράν έρχονται στο φως της δημοσιότητας για να περιπλέξουν ακόμη περισσότερο την ήδη κατάσταση.
Σύμφωνα με πληροφορίες του ισραηλινού ειδησιογραφικού ιστολογίου Debka –το οποίο διατηρεί σχέσεις με την ισραηλινή κοινότητα των μυστικών υπηρεσιών- είναι πολύ πιθανό οι Ιρανοί, να κατόρθωσαν να διεισδύσουν όχι μόνο στη ροή δεδομένων GPS του αμερικανικού drone αλλά πολύ περισσότερο στο κέντρο όλων των επιχειρήσεων που βρίσκεται στις ΗΠΑ.
Την εκτίμησή του αυτή το debka τη στηρίζει στο γεγονός ότι για να γίνει απόπειρα

Στις γειτονιές των Εβραίων και των Παλαιστινίων


Στις γειτονιές των Εβραίων και των Παλαιστινίων
Η ζωή ανάμεσα στις γειτονιές των εβραίων στο Ισραήλ  και στις γειτονιές των Παλαιστινίων στη Ραμάλα δεν διαφέρει στην καθημερινότητα τους .

ΑΠΟΣΤΟΛΗ-ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ: ΜΑΡΙΑ ΓΙΑΧΝΑΚΗ

Η απόσταση που τους χωρίζει είναι μόλις  20 λεπτά αλλά ποτέ δεν μπορεί κανείς να επισκεφθεί την περιοχή του άλλου αφού είναι απαγορευτική και για τις δύο πλευρές η είσοδος στις περιοχές τους. Το τείχος που χτίστηκε για να χωρίζει όλη την δυτική όχθη από το υπόλοιπο Ισραήλ κλείνει μέσα στο κλουβί τους, τους Παλαιστίνιους που έχασαν περιουσίες και σπίτια από όποιο σημείο πέρασε το τείχος και χωρίστηκαν έτσι οικογένειες συγγενείς και φίλοι . Το μίσος τους έγινε ακόμη μεγαλύτερο έτσι με αποτέλεσμα να μην γνωρίζει πραγματικά κανείς πότε μπορεί να ξεσπάσει σε οργή και βαναυσότητα η μία ή η άλλη πλευρά.

Ανάμεσα στην Ραμάλα και την Ιερουσαλήμ τα στρατιωτικά σημεία ελέγχου φυλάσσονται καλά και για να περάσει κανείς από εκεί πρέπει να...

"3.800 ΧΡΟΝΙΑ ΜΕΤΑ..." «Μίνως γάρ… ναυτικόν εκτήσατο και της νυν Ελληνικής θαλάσσης επί πλείστον εκράτησε…» (Θουκυδίδης, Ιστοριών Α 4)

Ανάρτηση στο Περί Αλός με την έγκριση του
UFR TEAM Underwater Filming & Research
και του συγγραφέως Βασίλη Μεντόγιαννη.




Κείμενο-ΦΩΤΟ: Βασίλης  
Μεντόγιαννης
Επαγγελματίας Δύτης (Φωτογραφία – κάμερα – Σκηνοθεσία)
 


«Ακριβώς δίπλα από το καλάθι συλλογής αγγείων, πλάι στον αναρροφητήρα έχουμε αποθέσει το αγγείο 52. Θέλω να το ανεβάσεις προσεκτικά, γιατί είναι γεμάτο άμμο και είναι βαρύ. Σας περιμένουμε.» μου λέει η Ελπίδα Χατζηδάκη, διευθύντρια της υποβρύχιας αρχαιολογικής έρευνας στην Κρήτη.
«Απαλά, μαζί με την Νίκη Μάρντερ, βυθιζόμαστε για να φτάσουμε στο χώρο της ανασκαφής. Καταλήγοντας στο ναυάγιο ξεκινάμε να ολοκληρώσουμε κάποιες υποβρύχιες λήψεις και στο τέλος θα ανεβάσουμε το αγγείο. Παραδίδω την φωτογραφική μου μηχανή στη Νίκη και με πολύ προσοχή αγκαλιάζω το αγγείο. Πατάω το κουμπί παροχής αέρα φουσκώνοντας τον ρυθμιστή πλευστότητας για να μπορέσω να εξισορροπήσω το επιπλέον βάρος. Το αγγείο είναι πράγματι...

Περσική «ασπίδα» ΤΟ ΙΡΑΝ ΠΡΟΤΑΣΣΕΙ ΣΤΙΣ ΑΠΕΙΛΕΣ ΤΩΝ ΗΠΑ ΠΕΤΡΕΛΑΙΟ ΚΑΙ ΠΥΡΗΝΙΚΑ ΟΠΛΑ


  

Σε τεντωμένο σκοινί και πάλι οι σχέσεις Δύσης και Τεχεράνης καθώς σε απάντηση στις αμερικανικές προειδοποιήσεις για νέες κυρώσεις και στις καταγγελίες της Διεθνούς Αμνηστίας για «νέο κύμα εκτελέσεων» η κυβέρνηση Αχμαντινετζάντ προτάσσει και πάλι τα ισχυρά της διαπραγματευτικά όπλα: πετρέλαιο και πυρηνικά.

Από τη Βιέννη και τη συνεδρίαση του ΟΠΕΚ, ο Ιρανός υπουργός Πετρελαίου υποστήριξε ότι έχει έρθει σε συμφωνία με το Ριάντ ώστε στην περίπτωση ενός δυτικού εμπάργκο στο ιρανικό πετρέλαιο να μην αυξηθούν οι σαουδαραβικές πετρελαϊκές εξαγωγές, και έτσι να μην απορροφηθεί το σχετικό σοκ στις αγορές. Την ίδια στιγμή τα ιρανικά ΜΜΕ επικαλούνται καλά πληροφορημένες κυβερνητικές πηγές και...

Βρήκαν χρυσό στη Θράκη; "Σημαντική ανακοίνωση",προαναγγέλει για αύριο εταιρεία που ψάχνει...


 
“Σημαντική ανακοίνωση για τις έρευνες που γίνονται στη Θράκη για χρυσό”,διαρρέουν πηγές Καναδικής εταιρείας. 
Ο Πρόεδρος της Καναδικής εταιρείας Eldorado Gold Corporation, κ. Paul Wright, θα δώσει συνέντευξη Τύπου τη Δευτέρα το μεσημέρι σε κεντρικό ξενοδοχείο της Αθήνας στην οποία επισήμως καλεί για ενημέρωση για “το νέο αναπτυξιακό σχέδιο της Eldorado Gold Corporation στην Ελλάδα”.

Ωστόσο ανεπισήμως αναφέρεται ότι σ΄ αυτή τη συνέντευξη θα γίνει “μία σημαντική ανακοίνωση” και το μυαλό όλων πάει στο χρυσό! Όχι τυχαία,αφού η εν λόγω εταιρεία ,είναι διεθνής εταιρεία χρυσού με μεταλλευτικές εγκαταστάσεις στην Κίνα, Βραζιλία και Τουρκία.  Εδρεύει στο...

Φίλοι και εχθροί


  

Με λίγους ή με πολλούς, λίγη σημασία έχει. Αλλά πρέπει να πούμε και καμιά κουβέντα που δεν είναι από εκείνες που έχεις «στο τσεπάκι» το «μπράβο γίγαντα». 
Αφορμές πολλές αλλά η αφορμή του γραπτού οι δηλώσεις της Νανάς Μούσχουρη στην γερμανική Welt Online. 
Χρειάστηκε μόλις λίγο για να γραφτούν εναντίον της, μέσα σε μια μέρα από σχετικούς και άσχετους, όσα περίπου και για την Μέρκελ. 
Αυτό που δεν διάβασα ακόμα είναι κάποιος τίτλος που να λέει «συνομωσία της Μούσχουρη εναντίον της Ελλάδας».
Είναι πια γεγονός πως το ευκολότερο πράγμα των καιρών μας είναι να παρεξηγηθείς...
Αρκεί μια κουβέντα, μια αράδα, μια λέξη που θα διαστρεβλωθεί από κάποιον και αμέσως θα το αναπαράγουν τα social media για να σε παραλάβουν μετά οι «σοβαροί» και να...

Προωθούν ως πρωθυπουργό τον Λ.Παπαδήμο και για μετά τις εκλογές! Ο μαλάκας.....καταλληλότερος!!!!!!!!


  
Image
Ο μαλάκας .....καταλληλότερος!!!!!!!!

Μια δημοσκόπηση που επιβάλλει ως πρωθυπουργό και της επόμενης κυβέρνησης που θα προκύψει μετά τις εκλογές τον... Λουκά Παπαδήμο εμφανίζει η εταιρεία Marc, στην εφημερίδα "'Eθνος της Κυριακής" και καταδεικνύει πλέον με σαφήνεια τον σχεδιασμό που υπάρχει σε κάποιους κύκλους, να κυβερνά ο Λουκάς Παπαδήμος μόνιμα, χωρίς κόμμα και χωρίς ποτέ να κριθεί ο ίδιος από τον ελληνικό λαό σε εκλογές!
Συγκεκριμένα, αφού στην δημοσκόπηση (χωρίς αναγωγή επί των αναποφάσιστων) η Ν.Δ. κερδίζει την προτίμηση του 20,7%, και το ΠΑΣΟΚ εμφανίζει την γνωστή εικόνα κατάρρευσης με 13%, έρχεται το κρίσιμο ερώτημα-παγίδα: Ποιον θεωρείται καταλληλότερο πρωθυπουργό: Τον Λουκά Παπαδήμο ή τον Αντώνη Σαμαρά;
Και, ως εκ θαύματος: Ο Λουκάς Παπαδήμος θεωρείται καταλληλότερος για πρωθυπουργός έναντι του Αντώνη Σαμαρά με ποσοστό 54,3% έναντι 21,7% για τον πρόεδρο της ΝΔ!
Σε σχέση με τον Γιώργο Παπανδρέου, ο κ. Παπαδήμος θεωρείται καταλληλότερος με