Σελίδες

Δευτέρα 27 Μαΐου 2013

«ΑΠΟΜΑΚΡΥΝΕΤΕ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΑΠΟ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΕΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΕΣ, ΠΟΡΝΕΣ ΚΑΙ ΝΑΡΚΟΜΑΝΕΙΣ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΓΕΝΝΗΣΗ ΤΟΥΣ, ΓΙΑ ΝΑ ΤΑ ΣΩΣΕΤΕ ΑΠΟ ΤΟ ΕΓΚΛΗΜΑ» ΕΙΠΕ ΚΟΡΥΦΑΙΟΣ ΔΙΚΑΣΤΗΣ


«Τα παιδιά των εγκληματιών πρέπει να υιοθετηθούν μετά την γέννηση τους για να σωθούν από μια μετέπειτα εγκληματική ζωή, είπε ένας κορυφαίος δικαστής.
Ο Alan Goldsack, πλημμελειοδίκης του Σέφιλντ, δήλωσε ότι μερικές φορές χρειάζονται δραστικά μέτρα» επειδή το έγκλημα υπάρχει στις οικογένειες» και ότι είναι «τρομακτικό», τώρα να βλέπουμε στην αίθουσα του δικαστηρίου τα εγγόνια των εγκληματιών που διώκονται πριν από 40 χρόνια.
Αντ 'αυτού, τα παιδιά απο πόρνες, ναρκομανείς, θα πρέπει να απομακρυνθούν νωρίτερα, για να τα αποτρέπουμε από το να μαραζώνουν στο σύστημα που τα περιθάλπτουν και τη μεταστροφή τους σε μια εγκληματική ζωή ».

ΠΗΓΗ

Στις 25 Μαΐου 2014 οι αυτοδιοικητικές εκλογές


Στην διεξαγωγή των δημοτικών και περιφερειακών εκλογών στην ώρα τους κατέληξαν, σύμφωνα με πληροφορίες της aftodioikisi.gr, οι ηγεσίες των δύο από τα τρία κόμματα της κυβέρνησης. Μέγαρο Μαξίμου και Αγίου Κωνσταντίνου μετά από αμφιταλαντεύσεις που δημιουργήθηκαν, κυρίως, λόγω της επιμονής του τρίτου εταίρου Β. Βενιζέλου, οι αυτοδιοικητικές εκλογές να μετατεθούν 1,5 χρόνο μετά,  πείσθηκαν ότι η παράταση της θητείας των αιρετών θα είχε τελικώς περισσότερα μειονεκτήματα παρά πλεονεκτήματα, και  αποφάσισαν να διεξαχθούν στις 25 Μαΐου 2014 ταυτόχρονα με τις ευρωεκλογές. Μάλιστα, ο Φώτης Κουβέλης σχεδόν το προανήγγειλε την περασμένη Τετάρτη από τα Γιάννενα.
Τρεις ήταν οι βασικοί λόγοι που τα δύο κόμματα οδηγήθηκαν σε αυτή την απόφαση:
1) Η απόφαση για παράταση των εκλογών θα δημιουργούσε κλίμα ηττοπάθειας, καθώς ο ΣΥΡΙΖΑ ήταν έτοιμος να «σηκώσει» το θέμα, κατηγορώντας τους κυβερνητικούς εταίρους ότι φοβούνται μία εκλογική αναμέτρηση.
2) Μπορεί να ικανοποιούσε ένα τμήμα των δημάρχων κυρίως της ΝΔ που

Ποιοι ηγέτες θα σώσουν την Ευρώπη;

Picture 0 for Ποιοι ηγέτες θα σώσουν την Ευρώπη;
Είναι διαπιστωμένο ότι εδώ και 20 χρόνια τουλάχιστον απουσιάζουν οι ηγέτες σε όλες τις χώρες, σε όλους τους τομείς. Στη δε πολιτική, πολλές φορές γράψαμε ότι προβάλλονται μειωμένης ικανότητας ή αντίληψης, και αν προκύψει κάποιος ικανός, αυτός θα είναι ευάλωτος ώστε άνευ κόπου να «προσαρμοσθεί προς τας υποδείξεις».
Παλαιότερα, την αδυναμία των πολιτικών, μπορούσε να την καλύψει η έντονη παρουσία πνευματικών ηγετών, οι οποίοι με τις παρεμβάσεις τους ανελάμβαναν ουσιαστικά τον ρόλο του ταγού, ενημερώνοντας τον λαό και υποχρεώνοντας τους πολιτικούς να ενδιαφερθούν γι’ αυτόν. Τώρα, ούτε πνευματική ηγεσία υπάρχει, αφού προβάλλεται -στους τομείς του πνεύματος και της τέχνης- κατά κανόνα δευτέρας διαλογής «εμπόρευμα», ώστε να επιταχυνθεί ο πνευματικός ευνουχισμός των λαών.
Πέρσι τον Ιούλιο, ο γαλλικός «Monde», καυτηρίασε -μετά την Σύνοδο Κορυφής- τη συμπεριφορά των Ευρωπαίων ηγετών απέναντι στην κρίσιμη κατάσταση της ευρωζώνης, σε κύριο άρθρο με τίτλο: «Πολιτική ελαφρότητα, με την οικονομία στα επείγοντα». Ειδικότερα, τους κατηγόρησε για «ανευθυνότητα» και

Το αδιέξοδο των νέων Πολιτών

Το  κείμενο που ακολουθεί πιο κάτω είναι από το «Δημοκρατία Ιδεών»  και ενδιαφέρει όλους τους γονείς αλλά και όσους δεν έχουν παιδιά αλλά αγαπούν την Ελλάδα και άρα τα Ελληνόπουλα μιας και διαπραγματεύεται το ισχύον σύστημα εισαγωγής στην τριτοβάθμια εκπαίδευση και προτείνει λύση. Προσωπικά πιστεύω, και το έχω αναφέρει πολλές φορές, ότι το Ελληνόπουλο πρέπει να δοκιμάζει και να πετυχαίνει στον τομέα που το ίδιο έχει επιλέξει ότι του ταιριάζει και όχι το σαθρό σύστημα εξετάσεων που επέλεξαν ανεπαρκείς υπουργοί που αντιγράφουν, και μάλιστα εσφαλμένα, τα ξένα εκπαιδευτικά συστήματα. Μέχρι που ήλθε στα πράγματα ο πολυ-υμνημένος γέρος της δημοκρατίας Γεώργιος Παπανδρέου (πάντα ένας Παπανδρέου φέρνει την συμφορά) τα παιδιά μας δοκίμαζαν τις δυνάμεις  και την τύχη τους στον τομέα που ήθελαν να εργασθούν. Άλλος προσπαθούσε στις πολυτεχνικές σχολές, άλλος στις στρατιωτικές και άλλος στις ιατρικές γιατί έτσι το ήθελε και αν αποτύγχανε την πρώτη - δεύτερη φορά στρεφόταν αλλού. Το σύστημα ήταν έτσι φτιαγμένο που δεν εμπόδιζε χρονικά τον νέο να δώσει εξετάσεις σε όλες τις σχολές της αρεσκείας του διαδοχικά το ίδιο έτος. Έτσι το αποτέλεσμα τόσο της επιτυχίας, όσο και της αποτυχίας ήταν καθαρά δικό του θέμα γιατί ήταν προϊόν  προσωπικής προετοιμασίας του νέου μια και οι γονείς  πάντα προσέφεραν  το κατά δύναμη ενώ και οι τότε εκπαιδευτικοί, όλων των βαθμίδων, επιτελούσαν ευόρκως το λειτούργημά τους. Από τον ΓΑΠ τον Α' και μετά τα πράγματα άλλαξαν προς το χειρότερο ώστε σε κάθε αλλαγή το σύστημα να χειροτερεύει με τους γονείς να προσφέρουν πάντα το κατά δύναμη αλλά εδώ πλέον τα πράγματα παίρνουν διαφορετική τροπή και καταλήξαμε σήμερα τα παιδιά μας να σπουδάζουν μεν αλλά στην τρίτη, τέταρτη ή και πέμπτη επιλογή τους από πλευράς ενδιαφέροντος. Και ναι μεν φεύγει, προσωρινά, το άγχος από τους γονείς γιατί κατάφεραν να «σπουδάσουν» τα παιδιά τους αλλά αυτό το άγχος, μεταφέρεται εφ' όρου ζωής στην νεολαία μας  γιατί, μην μου πείτε ότι μπορεί να ευτυχήσει ένας άνθρωπος την στιγμή που μια λάθος επιλογή τον ανάγκασε να σπουδάσει αντικείμενο εκτός ενδιαφερόντων του και να ακολουθήσει, αν βέβαια μπορέσει,  ένα επάγγελμα που δεν του προσφέρει καμιά ευχαρίστηση. Πόσο επιτυχημένος μπορεί να γίνει ένας στρατιωτικός και πόσο άγχος θα κουβαλάει για όλη του την ζωή την στιγμή που αυτός ήθελε να γίνει, ας πούμε, πολιτικός μηχανικός, γιατρός ή εκπαιδευτικός! Και ξέρετε κάτι; Αυτά που ισχυρίζονται οι καθηγητές της Β'μιας εκπαίδευσης περί αδιάβλητων διαδικασιών με το ισχύον σύστημα είναι μπούρδες και όσοι σπουδάσαμε παιδιά το ξέρουμε, όπως ξέρουμε εξ ιδίας πείρας  και τον χρηματισμό, υπό μορφή ιδιαιτέρων μαθημάτων, των καθηγητών του Λυκείου που δήθεν φοβούνται μήπως χρηματισθούν οι καθηγητές των πανεπιστημίων λες και είναι το ίδιο εύκολο να πλησιάσεις έναν καθηγητή μέσης , όσο και έναν της τριτοβάθμιας  εκπαίδευσης. Διαβάστε όλο το παρακάτω κείμενο γιατί σας  ενδιαφέρει. «Ήπειρος, η πατρίδα μας»
Η επιβολή αυτού του αδιεξόδου γίνεται φυσικά με την Έχιδνα που ονομάζεται πανελλαδικές εξετάσεις. Αυτή η στείρα διαδικασία που σαρώνει και ομαδοποιεί τυφλά την όλη πορεία και σταδιοδρομία των μαθητών, που την εκμηδενίζει και την καταδικάζει σε έναν άθλιο

Ο επαρχιώτικος διανοουμενισμός της αριστεράς, ακραίο φαινόμενο πνευματικής δουλοπρέπειας και αλλοτρίωσης.

Με ενόχλησε πολύ η τελευταία προβοκατόρικη ενέργεια της αριστεράς να στείλει την γνωστή απειλητική επιστολή με τον λογότυπο της Χρυσής Αυγής προς την μουσουλμανική ένωση Ελλάδος επιδιώκοντας να εξάψει τα πνεύματα και να προκαλέσει αντιδράσεις έστω και ήπιες όπως αυτές που ακριβώς εκδηλώθηκαν από μέρους των μουσουλμάνων.   
Είναι φανερό ότι η επιστολή είχε στόχο  το θρησκευτικό συναίσθημα των περισσοτέρων «λάθρο» αλλά και νόμιμων μεταναστών στην χώρα μας και μάλλον πέτυχε τον σκοπό της όπως φάνηκε από την άμεση και επιπόλαιη απειλητική αντίδραση της μουσουλμανικής ένωσης «Κάθε Μουσουλμάνος είναι ανά πάσα στιγμή έτοιμος και άφοβος να υπερασπιστεί την πίστη του αδιαφορώντας για τη ζωή του. Εδώ βάλλεται η ανθρώπινη αξιοπρέπεια....  ».
Κανένας από τους αριστερόστροφους αλλά και τους κεντροδέξιους δημοσιογράφους δεν διανοήθηκε να ρωτήσει τους καλούς αυτούς μουσουλμάνους πώς βλέπουν το θέμα της αντιμετώπισης των αλλοθρήσκων στις χώρες καταγωγής τους, αν εγκρίνουν το κάψιμο των εκεί  χριστιανικών εκκλησιών, τις καταδίκες για προσηλυτισμό  στον χριστιανισμό ατόμων και άλλα τέτοιου είδους θρησκευτικά «εγκλήματα» με ποινές που ξεκινούν με το μαστίγωμα και τελειώνουν στην  εσχάτη των ποινών, αν αισθάνονται ότι εκεί καταπατούνται τα θρησκευτικά αισθήματα και η αξιοπρέπεια άλλων ανθρώπων και αν έχουν τέλος πάντων, κάτι να δηλώσουν ή να σχολιάσουν για το πώς είναι δυνατόν να διεκδικούν και να απαιτούν κάτι το οποίο οι ίδιοι, λόγω κουλτούρας, δεν είναι διατεθειμένοι να αναγνωρίσουν στους άλλους.  
Κανένας απολύτως δεν ενοχλήθηκε και δεν αισθάνθηκε την ανάγκη να

Βιβλιοπαρουσίαση

proskl 2 mallias (2)

Λονδίνο: ‘Μοναχικοί λύκοι’ ή από… αγέλη οι τρομοκράτες;


Δεν ήταν και τόσο… μοναχικοί τελικά οι αιμοσταγείς ισλαμιστές που αποκεφάλισαν και κατακρεούργησαν γενικότερα το σώμα του άτυχου Βρετανού τυμπανιστή στις χερσαίες δυνάμεις της χώρας… Όπως παραδέχθηκε η Τερέζα Μέι, υπουργός Εσωτερικών της Βρετανίας, οι δράστες είχαν πολλαπλές επαφές με άλλους ισλαμιστές εξτρεμιστές.
Η αρχική εκτίμηση περί «μοναχικών λύκων» δείχνει να υποχωρεί, όσο αυξάνονται τα άτομα που συλλαμβάνονται για συνωμοσία, ενώ παράλληλα, μεγαλώνει και το επικοινωνιακό (εκτός από το ουσιαστικό) πρόβλημα για τη βρετανικής αντικατασκοπείας – εσωτερική ασφάλεια, αφού τα επιχειρήματα ότι δεν μπορείς να τους παρακολουθείς όλους και να ξέρεις τι σκέφτεται ο καθένας μόνος του να κάνει, υποχωρούν σε αξιοπιστία και πειστικότητα καθότι σιγά-σιγά προκύπτει ζήτημα συμμορίας ισλαμιστών που φυσικά δεν συζητούσαν για την ειρήνη του Αλλάχ επί της γης…
Οι συλληφθέντες έχουν φθάσει αισίως τους εννιά, μαζί με τους φυσικούς αυτουργούς, εκ των οποίων οι τέσσερις κρατούνται και ανακρίνονται, ένας αφέθηκε ελεύθερος με εγγύηση και άλλοι δύο χωρίς περιορισμούς.
Για να είμαστε βέβαια ακριβοδίκαιοι, η εκδοχή των «μοναχικών λύκων» παραμένει εν ισχύ όσο δεν αποδεικνύεται ότι οι δράστες είχαν αποκαλύψει τα σχέδιά τους, όμως και πάλι, το επικοινωνιακό και ταυτόχρονα ουσιαστικό πρόβλημα για τις υπηρεσίες που είναι επιφορτισμένες με την εσωτερική ασφάλεια και την κοινωνική ηρεμία στη Βρετανία, παραμένει…

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΚΑΙ ΒΙΝΤΕΟ ΑΠΟ ΤΗ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΚΑΙ ΤΑ ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ ΤΗΣ 26ης ΜΑΪΟΥ, ΣΤΟ ΠΑΡΙΣΙ

ΥΠΟ ΤΗ ΣΚΙΑ ΤΗΣ ΑΥΤΟΚΤΟΝΙΑΣ ΤΟΥ DOMINIQUE VENNER ΣΤΟ ΠΑΡΙΣΙ Η ΜΕΓΑΛΗ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΚΑΤΑ ΤΩΝ "ΓΑΜΩΝ" ΤΩΝ ΟΜΟΦΥΛΟΦΙΛΩΝ ΚΑΙ ΤΗΣ ΥΙΟΘΕΣΙΑΣ ΠΑΙΔΙΩΝ ΑΠΟ ΑΥΤΟΥΣ

 

 

 

ΑΠΑΞΙΩΣΑΝ ΤΟΝ ΑΕΙΜΝΗΣΤΟ ΡΟΝΤΗΡΗ, ΤΟΝ ΑΝΑΜΟΡΦΩΤΗ ΤΟΥ ΑΡΧΑΙΟΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΘΕΑΤΡΟΥ!


Αν και ο Καραμανλής αποφάσισε διά νόμου να αναστηλώσει το διατηρητέο Ροντήρη, τα λεφτά «φαγώθηκαν» επί Ζαχόπουλου και το οίκημα παραλίγο να το… αρπάξουν οι Τράπεζες! 


·        «Όταν την Παιδεία και το Θέατρο έχουν κατακλυστεί από αριστερούς και  ομοφυλόφιλους, τότε τι περιμένετε;»
 
·        «Μετά την παρακμή έρχεται η ακμή. Στην Ελλάδα υπάρχει το χάος από το οποίο δεν βγαίνουμε ποτέ»
 
·        «Ειλικρινά λυπάμαι για το δισέγγονο της Πηνελόπης Δέλτα. Ντροπή στον Σαμαρά»
 
·        «Όταν έχεις σήμερα ηθοποιούς ομοφυλόφιλους να διακηρύσσουν ότι το πάθος τους δεν είναι κουσούρι αλλά μια άλλη επιλογή, τότε καταλαβαίνετε πού πάει και η Τέχνη μας και η χώρα»
 
·        «Ντρέπομαι για την Πατρίδα μου»
 


αποκλειστική συνέντευξη στον Μάκη Βραχιολίδη
vrachiolidis@yahoo.gr
«Στην Ελλάδα επικρατεί το χάος και δεν υπάρχει μέλλον», υπογραμμίζει με πόνο ψυχής αλλά και θυμό η Κωστούλα Ροντήρη, κόρη του σπουδαίου Δημήτρη Ροντήρη, του σκηνοθέτη που αναμόρφωσε το αρχαιοελληνικό Θέατρο. Οι παραστάσεις  του αρχαίου Θεάτρου όπως τις απολαμβάνουμε σήμερα, οφείλονται  στον Δημήτρη Ροντήρη του οποίου η προσφορά διαδόθηκε στο εξωτερικό από τον ίδιο. με συνεχείς περιοδείες που πραγματοποίησε σε όλα τα μήκη και πλάτη της γης.  Ο μέγας αυτός σκηνοθέτης που τιμήθηκε από τον Λευκό Οίκο, αλλά και όπου αλλού διέδωσε το μεγαλείο του αρχαιοελληνικού πολιτισμού, στην Ελλάδα όχι μόνο απαξιώθηκε αλλά και πολεμήθηκε. Ναι,  ο τόπος όπου γεννήθηκε το αρχαίο θέατρο, απαξίωσε τον αναμορφωτή του. Και  εν ζωή, όταν ο αποκαλούμενος εθνάρχης Καραμανλής  αντιμετώπισε εχθρικά τον Δημήτρη Ροντήρη αλλά και μετά θάνατον, περιφρονήθηκε. Οργή μάλιστα προκαλεί το γεγονός ότι το οίκημα Ροντήρη στη Γλυφάδα αν και διά νόμου αποφασίστηκε ν’ αναστηλωθεί-ανακαινισθεί, τα χρήματα από το Υπουργείο Πολιτισμού… χάθηκαν και η οικογένεια χρεώθηκε σε Τράπεζα για να το ανακαινίσει μόνη της. Διαβάστε την συνέχεια εδώ