Σελίδες

Πέμπτη 29 Σεπτεμβρίου 2011

Διπλή γκάφα με email οδηγεί σε παραίτηση τον σύμβουλο Τύπου του Βενιζέλου. Ο Βενιζέλος λογοκρίνει τον Οικονόμου!!!!


Την παραίτησή του υπέβαλε σήμερα Πέμπτη ο σύμβουλος Τύπου του Έλληνα υπουργού Οικονομικών Ευάγγελου Βενιζέλου, Ηλίας Βεργίτσης έπειτα από νέα του γκάφα, αυτή τη φορά με το sms που πρέπει να στείλουν οι εξαιρούμενοι από το έκτακτο τέλος ακινήτων. Ο κ. Βεργίτσης στην ανακοίνωση προς τα ΜΜΕ συμπεριέλαβε και το εμπιστευτικό e-mail που έστειλε στον κ.Βενιζέλο ζητώντας συμβουλές για το πώς θα χειριστεί μία «διαμάχη» με τον αναπληρωτή υπουργό οικονομικών Παντελή Οικονόμου.
Συγκεκριμένα, στην αρχική ανακοίνωση η οποία ενημέρωνε για το SMS που πρέπει να στείλουν στην γ.γ. Πληροφοριακών Συστημάτων όσοι εξαιρούνται από το ειδικό τέλος ακινήτων ακολουθούσε και δεύτερη σελίδα στην οποία αναγράφονταν.... δια χειρός Βεργίτση τα εξής:
«Υπουργέ,
Σχετικά με το δελτίο τύπου του κ. Οικονόμου για το sms που πρέπει να στείλουν όσοι απαλλάσσονται ή δικαιούνται μειωμένης καταβολής του ειδικού τέλους ακινήτων, έστειλα χθες το βράδυ μήνυμα στην κα. Σώκου (γραφείο τύπου αναπλ. Υπουργού) και της ζήτησα να προσθέσει μερικά παραδείγματα, όπως μου είπατε.
Σήμερα το πρωί με πήρε τηλέφωνο ο κ. Οικονόμου και με πολύ έντονο ύφος μου είπε ότι με την καθυστέρηση αποστολής του ΔΤ ταλαιπωρούμε τον κόσμο άσκοπα και ότι δεν ανέχεται λογοκρισία κανενός είδους. Τέλος, μου είπε ότι δεν πρόκειται να προσθέσει παραδείγματα και να το κάνουμε εμείς. Πώς να το χειριστώ; »

«Είπαμε ότι η κυβέρνηση μοιάζει με μπουλούκι ατάκτων. Σε ό,τι αφορά το κλίμα που επικρατεί στο εσωτερικό της, είπαμε ότι διαφωνούν, συγκρούονται και αλληλοκατηγορούνται. Για του λόγου του αληθές θα ήθελα να δείτε τι προκύπτει για τις σχέσεις του Αντιπροέδρου και υπουργού Οικονομικών με τον αναπληρωτή υπουργό Οικονομικών μέσα από Δελτίο Τύπου, που κυκλοφόρησε το υπουργείο, το οποίο, στη συνέχεια, έσπευσε να αποσύρει. Και εδώ, πραγματικά, ταιριάζει…το “έκπληξη!!!”» σημείωσε χαρακτηριστικά ο εκπρόσωπος Τύπου της Νέας Δημοκρατίας, Γιάννης Μιχελάκης κατά την ενημερώση των πολιτικών συντακτών. Ο κ. Μιχελάκης πρόσθεσε επίσης ότι επισυνάπτεται πέρα από το εσωτερικό σημείωμα του Γραφείου Τύπου, που μπήκε καταλάθος στο e-mail και ένα ακόμη κείμενο  του Γραφείου Τύπου που παρακαλούσε να μην ληφθεί υπόψη η 2η σελίδα.
ΠΗΓΗ: SigmaLive

Πάγκαλε νιώθω ότι με τις πρόσφατες δηλώσεις σου με ειρωνεύεσαι και θέλω πάρα πολύ να σε προσβάλλω. Θέλω να σου πω ότι θα σε χαρακτήριζα μαλάκα αλλά το να είναι κάποιος μαλάκας προϋποθέτει και κάποια ενεργητικότητα και δραστηριότητα , έστω αυτή την γνωστή που, αν η κοιλιά σου σε άφηνε, θα την έκανες και με τα δυο σου χέρια...Ανοικτή επιστολή και όσοι την λάβουν ας προσθέσουν το «κάτι τις τους»!!!


Θεόδωρε Πάγκαλε καλησπέρα. Διάβασα  στην αμέσως προηγούμενη ανάρτηση τις δηλώσεις σου περί προσμονής σύλληψής σου από τον συσσυμμορίτη σου στην κυβέρνηση των απατεώνων που συμμετέχεις, τον τέως Τούρκογλου και ένιωσα μέχρι τα βάθη της ψυχής μου την ειρωνεία σου την οποία εσύ, τόσο σου κόβει, μπορεί να θεώρησες και σαν έκφραση αστειότητος.
Με έχεις εξυβρίσει στο παρελθόν και συ και το βλαμμένο που νομίζει ότι είναι πρωθυπουργός αλλά ενώ εκείνος είναι μόνο βλάκας εσύ είσαι επί πλέον και θρασύς. Με είπες αντιπαραγωγικό και για πρώτη φορά παραδέχθηκα ότι είχες δίκιο γιατί όντως οι στρατιωτικοί και οι αστυνομικοί είναι  από τις δύο - τρεις τάξεις που δεν παράγουν αλλά, ρε γελοίο αντικείμενο, κάνε εσύ την δουλειά του στρατιωτικού και του αστυνομικού. Και όταν λέω αστυνομικού δεν εννοώ τους πασόκους πραιτοριανούς που, θρασύδειλα όντα κτυπούν τα γεροντάκια και τις μικρούλες στην πλατεία Συντάγματος και δεν ντρέπονται να σε ακολουθούν οι γελοίοι για να προφυλάξουν την ακεραιότητά σου και να κάνουν τα ψώνια της γυναίκας σου. Εσύ όμως μπορείς να μας πεις τι, εκτός της παραγωγής ... λιπάσματος, παρήγαγες γι αυτόν τον τόπο όλα αυτά τα χρόνια;
Με έβρισες σαν Έλληνα πολίτη πολλές φορές, κρυβώμενος πίσω από την βουλευτική σου...

Ο ΠΡΟΚΛΗΤΙΚΟΣ ΚΑΙ ΑΝΑΙΔΗΣ ΘΕΟΔΩΡΟΣ ΠΑΓΚΑΛΟΣ


«Δεν μπορώ να πληρώσω το τέλος για τα ακίνητα, ας έρθει να με συλλάβει ο Βενιζέλος», δήλωσε ο Θεόδωρος Πάγκαλος σε συνέντευξή του σε τηλεοπτικό σταθμό.
Ο κ. Πάγκαλος αποκάλυψε μάλιστα ότι λόγω των πολλών ακινήτων, τα οποία δεν αγόρασε μεν ο ίδιος αλλά περιήλθαν στην κατοχή του από κληρονομιά, του ήρθε συνολικός φόρος 17.500 ευρώ, περιλαμβανομένου και του τέλους ακίνητης περιουσίας.
«Για να μπορέσω να πληρώσω τον φόρο θα πρέπει…

O Speedy Gonzales, η Εμπορική, το Δημόσιο χρέος...

Πέμπτη, 29 Σεπτεμβρίου 2011
13:11


Γ. Προβόπουλος...Τότε και σήμερα...

Αυτοί μας διοικούν!

375 επισκέψεις σε αντίστοιχα υποκαταστήματα, σε ΕΝΑΜΙΣΗ μήνα!!! 

Μαζί με τα Σαββατοκύριακα υπολογισμένα, σημαίνει 8,3 καταστήματα ανά ημέρα!!!

Χωρίς τα Σαββατοκύριακα...12,5 καταστήματα ανά ημέρα!!!

Είναι δυνατόν ??? 
Απρίλης 2005

Επίσκεψη Προβόπουλου σε Υποκαταστήματα 

"Ο πρόεδρος της Εμπορικής Τράπεζας, Γ. Προβόπουλος, ολοκλήρωσε σήμερα στη Θεσσαλονίκη πρόγραμμα επισκέψεων σε 375 Υποκαταστήματα της Τράπεζας σε όλη την ελληνική επικράτεια. Το πρόγραμμα των επισκέψεων του κ. Προβόπουλου διήρκεσε ενάμιση μήνακαι, όπως τόνιζαν στελέχη της τραπεζικής αγοράς, πρόκειται για την πρώτη ύστερα από 20 χρόνια επίσκεψη επικεφαλής της Εμπορικής Τράπεζας στο σύνολο των καταστημάτων του ιδρύματος. Στόχος των επαφών του κ. Προβόπουλου ήταν η ενθάρρυνση και η αφύπνιση του προσωπικού της τράπεζας, ( σημειώστε το αυτό περί αφύπνισης γιατί θα μας χρειαστεί παρακάτω)... προκειμένου να βελτιώσουν τη θέση του ιδρύματος στο αυξανόμενο ανταγωνιστικό περιβάλλον". ...

ΝΑ ΒΑΛΟΥΜΕ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΣΤΗΝ ΘΕΣΗ ΤΟΥΣ 1


Είμαι στην ευχάριστη θέση να παρουσιάσω σήμερα την πρώτη (γιατί απ' ότι κατάλαβα θα ακολουθήσουν και άλλες εκτός και αν αυτό το 1 προστέθηκε κατά λάθος) προσπάθεια εξωτερίκευσης του φίλου Νίκου Πρωτόπαππα. Τυχόν ορθογραφικά και συντακτικά λάθη συγχωρετέα μια και είναι πρωτόβγαλτος. Το θέμα είναι ότι πρέπει να εξωτερικευόμαστε με όποιον τρόπο μπορούμε μήπως τελικά αποφύγουμε τον εγκεφαλικό θάνατο στον οποίο μας έχει καταδικάσει η διακυβέρνηση (ο θεός να την κάνει) του ΠΑΣΟΚιστάν.  Του εύχομαι καλή συνέχεια, Οδυσσεύς

Παρακολουθώ όλη την δυναμική η οποία και αναπτύσσεται τις τελευταίες μέρες ,ενάντια στην επιδρομή αλλοφύλων ,που ξεκίνησε με την εισβολή πακιστανών,αλβανών σομαλών ,και ολοκληρώνεται με τα κυρίως στίφη βαρβάρων ,των μεγαλοτραπεζιτών.
Στην πρωτη περίπτωση συνεργάτες και θυρωροι της κερκόπορτας οι αριστεριστές σύντροφοι,μαζί με ψευδοκαθηγητες,διάφορες στριπτιτζούδες αλλοδαπές που πήραν πολιτικά δικαιώματα και γίναν και κυβερνητικοί παράγοντες και καλα επιστήμονες ,καθώς και οι ΜΚΟ ,μαζί με την σιωπή θεσμικών παραγόντων ,οι οποίοι προσφάτως καναν και δηλώσεις ως εγγυητές της δημοκρατίας ,χωρίς να καταλάβουν ,ότι δεν μπορούν να εγγυηθούν ούτε για τον εαυτό τους.
Το θεατρο του παραλόγου όμως είναι πασιφανές με αυτούς οι οποίοι είναι υποτίθεται φίλοι και συμπαραστατες του λαου ....να συνεχίζουν να του λεν   αναλήθειες και ανακρίβειες
ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑΤΑ

ΤΡΑΓΚΑΣ
Υποστηρίζει μετά μανίας ότι οι γερμανοί είναι αυτοί που οικονομικά μας επιτίθενται ,και δη οι ναζί
Ας του πει λοιπόν κάποιος ,ότι οι ελέγχοντες το τραπεζικό σύστημα,δεν είναι γερμανοί......ΕΙΝΑΙ ΕΒΡΑΙΟΙ
Μπορεί να έχουν γερμανικά χαρτιά ,αλλα δεν έχουν καμμία σχέση με τον γερμανικό λαο
Ας του πει λοιπόν κάποιος ,ο΄τι αν διαβάσει ιστορία ,θα μάθει οτι ο εθνικοσοσιλισμος ,ηττήθηκε το 1945 στο Βερολίνο και έκτοτε κυβερνα την Ευρωπη ,ο κοινοβουλευτισμός,ο οποίος και ευθύνεται για ότι συμβαίνει......Επίσης ας του πει κάποιος οτι οι εθνικοσοσιαλιστες,όταν ανέλαβαν την εξουσία και αντελήφθησαν οτι δια των αποζημιώσεων ,οι εβραικές τράπεζες επεδίωκαν την οικονομική υποδούλωση.....τους πέταξαν εντελώς έξω απο την Γερμανία και δημιούργησαν το οικονομικό θαύμα του μεσοπολέμου.
Η αριστερά και η δημοκρατία διέλυσαν την οικονομια μας στην Ελλαδα και όχι οι ναζι.....στούς οβριούς καλούμεθα να χύσουμε το αίμα μας και όχι στους εθνικοσοσιαλιστές οι οποίοι δεν υφίστανται ουδε καν πολιτικώς.
ΠΟΘΕΝΑ ΔΕΝ ΕΜΦΑΝΙΖΕΤΑΙ Ο ΟΒΡΙΟΣ ΣΑΥΛΩΚ.....ΕΥΣΧΗΜΩΣ ΑΠΟΚΡΥΠΤΕΤΑΙ
να υποθέσουμε οτι το κάνει επίτηδες ο κ. ΤΡΑΓΚΑΣ?????

ΜΗΤΡΟΠΟΥΛΟΣ  ΚΑΖΑΚΗΣ ....ΚΑΙ ΛΟΙΠΟΙ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟΙ ΑΝΑΛΥΤΕΣ
Ρ ε παιδιά ,καλά όλα αυτά, ωραίες οι οικονομικές αναλύσεις ,στις οποίες βέβαια δεν μας λέτε για την συνεργασία σας στο παρελθόν με την γενιά του πολυτεχνείου ,που μας έφερε σ αυτήν την κατάντια,αλλα ρε παίδες......έχετε ποτε αναφερθεί στα 2.500.000 αλβανούς πακιστανούς ,σομαλούς ,μαγκλαντές ,οι οποίοι προκαλούν οικονομικλη αιμορραγία 65 δισ ευρω ετησίως????
ΓΙΑΤΙ ΡΕ ΠΑΙΔΕΣ ΚΑΝΕΤΕ ΤΟΥΜΠΕΚΙΟΝ ΨΙΛΟΚΟΜΜΕΝΟΝ????
TI KRYBETAI ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΣΙΩΠΗ????
ME ΠΟΙΟΥΣ ΣΥΝΕΡΓΑΖΕΣΤΕ ΡΕ ΜΑΓΚΕΣ????
EISTE Ο ΚΑΛΟΣ ΜΠΑΤΣΟΣ ΜΗΠΩΣ????
NA SYNEXISOYME ΜΕ ΤΟΝ ΓΡΑΦΙΚΟ ΑΝΩΤΑΤΟ ΑΞΚΟ ,ΠΟΥ ΒΓΗΚΕ ΣΕ ΒΙΝΤΕΟ ΚΑΙ ΕΓΓΥΗΘΗΚΕ ΤΗΝ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΣΤΟ ΟΝΟΜΑ ΤΟΥ ΣΤΡΑΤΟΥ????
χωρίς βέβαια κανένας να του έχει πει ,ότι οι ενοπλες δυνάμεις εγγυώνται όχι το πολιτευμα ,που το εγγυάται ο λαος, αλλά τα σύνορα   και    την     εδαφικη ακεραιοτητα,κάτι στο οποίο έχουν απολύτως αποτύχει,αφού αφήσαν την πατρίδα να πλημυρίσει με εκατομμύρια πακιστανών.
ΑΥΤΑ ΠΡΟΣ ΤΟ ΠΑΡΟΝ ΣΑΝ ΣΚΕΨΗ ΕΝΟΣ ΑΠΛΟΥ ΕΛΛΗΝΑ

Ν.ΠΡΩΤΟΠΑΠΠΑΣ (e-mail)

Είναι ο Άλεξ Ρόντος σύμβουλος του πρωθυπουργού;



Το ερώτημα αυτό τίθεται όχι με διάθεση να σηκωθούν οι τόνοι και να υποστηρίξουμε φωνασκώντας για την τάδε ή τη δείνα συνωμοσία. Αυτό που επιθυμούμε είναι να λάβουμε μια κυριολεκτική απάντηση στο ερώτημα, αφού μια πρώτη απάντηση που λάβαμε σε σχετική ερώτηση συσκότισε τα θέματα.

Σε περιήγησή μας σε τουρκικό διαδικτυακό κόμβο πέσαμε πάνω σε μια ανακοίνωση συνεδρίου το οποίο ξεκίνησε χθες και ολοκληρώνεται σήμερα. Τίτλος του συνεδρίου σε ελεύθερη...

Κι όμως, ο Πόντος ζει!

βρειτε τις διαφορες



   ΠΗΓΗ: ΞΕΚΑΡΦΩΤΟΙ

Ενας ανοικος παραλυτος διανοητικα καθυστερημενος αχυρανθρωπος και ενας μνησικακος παρανοημενος πρωτο σταδιο λινγκουαφον,φτιαχνουν το διδυμο της συμφορας και της καταντιας της χωρας που αφωνη τους αφηνει να δινουν το αξιοθρηνητο σοου ξεπουληματος και μιζεριας....

Τους «ξεκάρφωτους» τους ανακάλυψα μόλις προ μισής ώρας και αντιγράφω το κείμενό τους χωρίς να το προλογίσω. Απλά άλλαξα τον τίτλο με δικό τους απόσπασμα .... έτσι για μπούγιο. Λίγες φορές σας παρακάλεσα να διαβάσετε ένα κείμενο. Αυτό σας παρακαλώ να το διαβάσετε. Οδυσσεύς

Άστο μπαρμπα
Τι ειναι χειροτερο απο το να εισαι μεσοκοπος και αχρηστος; Να εισαι γερασμενος, ηλιθιος και υπερεκτιμημενος.Οταν η αυτοκριτικη εχει παρει τα βουνα και ο αυτοσαρκασμος κινεζικη υπηκοοτητα,το μονο που μενει μπας και σωσει μια ηδη κατεστραμενη παρτιδα ειναι η κριση. Οχι με την εννοια της αναλυσης και της συνθετης εγκεφαλικης λειτουργιας,αλλα με την επικρατουσα σημερα μορφη του “τι γινεται χαιδω-της πουτανας γινεται”.Αν ο λυκος στην αναμπουμπουλα χαιρεται,τοτε ο εγκεφαλικα αναπηρος στραγαλοξεφλουδιστης,κανει παρτι.Η προσοχη ειναι στραμενη αλλου και κανεις δεν κανει τον κοπο να δει το προφανες,απασχολημενος να τραβαει τα μαλλια του για να μην πατωσει.Μια ολοκληρη ταξη,οικονομικη και κοινωνικη ραχοκοκαλια αυτης της χωρας,βλεπει αμιλητη να τυπωνονται κηδειοχαρτα με το ονομα της πανω σε λογαριασμους της Δ.Ε.Η και μια φαρα ανεπαγγελτων οπορτουνιστων της εβραιοδιασπορας,κερδιζει δισεκατομμυρια με καθε στραμπουληγμενο(λογω σαρδαμ) διστιχο που καταφερνει να αρθρωσει για την ελληνικη οικονομια και τους κινδυνους χρεωκοπιας που μας απειλουν,ο εγκεφαλικα ξοφλημενος κουμπουροκαραφλας.
Τι ειναι χειροτερο απο το να εχεις χασει την πιστη και την ελπιδα σου.Να δινεις πιστη,βαρος και λογο(υπαρξης) σε πολυκαιρισμενους ,δοκιμασμενους και αποτυχημενους μηχανισμους με την πεποιθηση οτι αυτη την φορα δεν θα προδωσουν το στρουμφοχωριο και το ιδανικο παραμυθι της μεταπολιτευσης που μεταλασσομενο παρουσιαζει απο δεξια η απο σοσιαλιστικη...

Οι θέσεις της ΝΔ για επαναδιαπραγμάτευση μνημονίου, κατάργηση χαρατσιού ακινήτων, «κούρεμα» και «ελεγχόμενη χρεοκοπία».


 Παρακάτω θα διαβάσετε τις  ωραίες θέσεις της ΝΔ για τα θέματα που απασχολούν όλους τους Έλληνες ιδίως και βασικά  την φορομπηχτική πολιτική της διακυβέρνησης των δωσίλογων που μας προέκυψαν μετά την ήττα μας το 2009. Το θέμα δεν είναι οι θέσεις. Θέσεις είχε και Καραμανλής αλλά φτάσαμε εδώ που φτάσαμε. Και βλέπουμε μια από τα ίδια! Ο Σαμαράς μόνος του και οι λοιποί ...το βιολί τους. Τι τους νοιάζει αυτούς; Αυτοί να βγαίνουνε βουλευτές και δεν πάει να κυβερνά και ο διάβολος;  Αυτοί να μην χάσουν τα προνόμιά τους και δεν πάει να πνιγεί ο ΝΔκράτης; Και κάτι άλλα μεγαλοστελέχη, της πλάκας εδώ που τα λέμε, που το παίζουν τομεάρχες, περιφεριάρχες που δεν έχουν αυτιά για να ακούσουν και μάτια για να δουν και μεταφέρουν ότι θέλουν στα όργανα γιατί τόσο τους κόβει. Και καλά αυτών δεν τους κόβει. Τα εντεταλμένα όργανα δεν ανησυχούν; Τόσο πολύ «την έχουν βρει» στον θώκο τους και δεν θέλουν να τους ταράξει τίποτε την ησυχία τους; Πόσες φορές συνεδρίασε η ΝΕ της ΝΔ εδώ στα Γιάννινα; Τι αποφάσεις έλαβε; Και δεν έχουν σημασία οι αποφάσεις. Έκανε αισθητή την παρουσία της αυτά τα δύο χρόνια; Ποιες είναι οι παρεμβάσεις της που κανονικά θα έπρεπε να είναι μόνιμα εγκατεστημένη στα τοπικά κανάλια και να στηλιτεύει την κυβέρνηση και τα μέτρα της και να προβάλει τις θέσεις του Σαμαρά. Του Σαμαρά και μόνον του Σαμαρά. Εγώ πάντως ανησυχώ. Αν νομίζουν μερικοί ότι το ΠΑΣΟΚ θα πέσει από μόνο του είναι γελασμένοι....                                              

                                                        

http://www.newsbomb.gr/photos/images/sized/articles/Nea_Dimokratia-430x0.jpgΗ πολιτική στάση της Νέας Δημοκρατίας παραμένει πάντοτε υπεύθυνη και ξεκάθαρη. Απέναντι στην αποτυχημένη κυβερνητική πολιτική απαντά με συγκεκριμένες προτάσεις, επεξεργασμένες και στοχευμένες, τις οποίες υποστηρίζει με επιμονή και σταθερότητα.
Στο παρόν σημείωμα περιλαμβάνονται οι θέσεις του κόμματος για καίρια ζητήματα της επικαιρότητας: την επαναδιαπραγμάτευση με την τρόικα, το φόρο για τα ακίνητα, το λεγόμενο «κούρεμα» και τέλος το στόχο της αυτοδυναμίας στις επερχόμενες εκλογές.
Α. Ερώτημα περί επαναδιαπραγμάτευσης:
Η πολιτική που εφαρμόστηκε ως τώρα απέτυχε πλήρως. Άρα κάποια τροποποίησή...

Ο επικίνδυνος φονταμενταλισμός χριστιανικών παραφυάδων.....


 Το κείμενο είναι από τον «κόκκινο ουρανό» με ξένη πηγή. Θα διαβάσετε πιο κάτω ότι οι ευαγγελικοί αντιδρούν για την πολιτική Ομπάμα για διάφορους λόγους. Δεν υπάρχει πιο επικίνδυνος φονταμενταλισμός από αυτόν των ευαγγελικών και ιδίως των ΗΠΑ που ανεβοκατεβάζουν προέδρους. Να σκεφθείτε ότι συνδέουν την «Δευτέρα παρουσία» του Ιησού με την ύπαρξη του κράτους του Ισραήλ λες και ο Ιησούς έχει ανάγκη γεωγραφικούς περιορισμούς για να κάνει αισθητή την παρουσία Του. Ο σιωνισμός σε όλο του το μεγαλείο.  Οδυσσεύς



ΗΠΑ: Άνδρας διέκοψε ομιλία του Ομπάμα, φωνάζοντας «Είσαι ο Αντίχριστος!»
Μια χαοτική σκηνή εκτυλίχθηκε όταν ένας ταραξίας άρχισε να φωνάζει κατά τη διάρκεια ενός εράνου στο Λος Άντζελες για τον πρόεδρο Μπαράκ Ομπάμα στο House of Blues το βράδυ της Δευτέρας.
Ο άνθρωπος πίσω από την λεκτική επίθεση βρέθηκε μπροστά από τη σκηνή και άρχισε να φωνάζει την ώρα που μιλούσε ο Ομπάμα. Σε απάντηση, ο πρόεδρος σταμάτησε να μιλάει, κάνοντας έτσι τις παρατηρήσεις του ανθρώπου να ακούγονται καλύτερα. Ο ταραξίας, ο οποίος αποδοκιμάστηκε από το πλήθος, είπε:
«Ο χριστιανικός Θεός είναι ο μόνος και ο μόνος αληθινός ζωντανός Θεός. Ο Δημιουργός του ουρανού και του σύμπαντος».

Η Γαλλία προειδοποιεί εκ νέου το Ιράν – Η Δύση βάζει “φωτιά” στη Μέση Ανατολή!


Στη πρόσφατη Σύνοδο του ΟΗΕ η Γαλλίδα Πρέσβειρα στη Νέα Υόρκη Gerard Araud, προειδοποίησε ακόμη μία φορά το Ιράν να εγκαταλείψει το πυρηνικό του πρόγραμμα γιατί σε αντίθετη περίπτωση είναι θέμα χρόνου να δεχτεί επίθεση από ξένη χώρα, χωρίς ωστόσο να διευκρινίσει ποια θα είναι αυτή. Πέρα αυτού προέβλεψε πως η επιχείρηση εναντίον του Ιράν θα είναι ναι μεν πολύ καλά σχεδιασμένη αλλά συνάμα πολύ περίπλοκη με συνέπεια να υπάρχουν κίνδυνοι έντασης στην ευρύτερη περιοχή…

TΙ άλλο μπορεί να είπε αυτός ο ηλίθιος.....!

Τούρκος αντιπρόεδρος:" Ο Παπανδρέου είπε οτι έχουμε δικαίωμα για έρευνες"
  
MANΩΛΗΣ ΚΩΣΤΙΔΗΣ

Ο αντιπρόεδρος της τουρκικής κυβέρνησης Μπουλέντ Αρίντς, ισχυρίζεται ότι γνωρίζει το περιεχόμενο της τηλεφωνικής συνομιλίας Παπανδρέου –Ερντογάν και υποστηρίζει πως ο Έλληνας πρωθυπουργός παραδέχθηκε το δικαίωμα της Τουρκίας, για έρευνες στην περιοχή της Κύπρου!
   « Ο Παπανδρέου είπε να μην υπάρξει κάποιο ζήτημα στην Κύπρο. Η απάντηση μας ήταν πως “είμαστε αντίθετοι σε οτιδήποτε θα εμποδίσει τις διαπραγματεύσεις. Οι ελληνοκύπριοι το ξεκίνησαν. Έτσι και η Τουρκία στην ΑΟΖ θα κάνει έρευνες. Δεν ακούμε τίποτα. Το Πολεμικό μας Νυατικό και αν χρειαστεί η Αεροπορία μας θα προστατεύει τις έρευνες μας”»
Στο σημείο αυτό είναι από απίστευτος ισχυρισμός του Αρίντς που δηλώνει « τότε ο Παπανδρέου είπε « έχετε δίκιο. Αν κάνουν έρευνες εκείνοι κι εσείς μπορείτε. Αλλά μην υπάρξει ένταση»!
  Λογικά ο Έλληνας πρωθυπουργός δεν πρέπει να έχει κάνει τέτοιο διάλογο με τον Ερντογάν, ελπίζουμε την άμεση διάψευσει των ισχυρισμών του Αρίντς.
ΠΗΓΗ: OnAlert

Αυτή η επίσκεψη δεν μπορεί σε καμία περίπτωση να θεωρηθεί τυχαία


Ο άνθρωπος-κλειδί για την ασφάλεια του Ισραήλ,στην Αθήνα!





Ταξίδι αστραπή και επίσκεψη με μεγάλη σημασία είναι αυτή του Άμος Γκιλάντ στην Αθήνα!
Ο Διευθυντής του Πολιτικού και Στρατιωτικού Γραφείου του υπουργείου ‘Αμυνας του Ισραήλ, ο ουσιαστικός σύμβουλος ασφαλείας του Ισραήλ, έρχεται στην Αθήνα για να συναντηθεί με την ηγεσία του ΥΕΘΑ.

Αυτή η επίσκεψη αυτές τις ημέρε που το καζάνι της νοτιοανατολικής Μεσογείου βράζει, με τη Τουρκία να προκαλεί Ισραήλ,Κύπρο και Ελλάδα δεν μπορεί σε καμία περίπτωση να θεωρηθεί τυχαία.

Οι επαφές που έχει μέχρι στιγμής ο κ.Γκιλάντ με Έλληνες αξιωματούχους και στην Ελλάδα αλλά και στο Ισραήλ ,έχουν αφήσει τις καλύτερες εντυπώσεις στους Έλληνες συνομιλητές του κυρίως για το επίπεδο πληροφόρησης και ενημέρωσης που έχει για θέματα που ενδιαφέρουν την Ελλάδα.Και αυτές οι γνώσεις είναι πολύ χρήσιμες τη συγκεκριμένη περίοδο.

Οι τελευταίες δηλώσεις του κ.Γκιλάντ για τη Τουρκία είναι ενδεικτικές: "η Τουρκία έχει πολλά να χάσει αν ακολουθήσει μια εξτρεμιστική πολιτική".
ΠΗΓΗ:OnAlert

Πρώτιστη ανάγκη και προτεραιότητα να αποκτήσουν τα δυο μας κράτη, Κύπρος και Ελλάδα, άξιες κυβερνήσεις, ικανές να συγκολλήσουν τα θρύψαλα ώστε επιτέλους ο Ελληνισμός ν’ αξιοποιήσει υπέρ του τα «θεόσταλτα»...


Ειρήσθω

Τα θρύψαλα κι οι γλάστρες…

Εκτύπωση | 28/09/2011 | Με τον Λάζαρο Μαύρο

Ι Δ Ο Υ ΤΟ ατυχέστερο: Τώρα που προκύψανε τα «θεόσταλτα» για τον Ελληνισμό, (α) ο υποθαλάσσιος πλούτος και (β) η ρήξη Τουρκίας - Ισραήλ, οι Έλληνες έχουμε -αλίμονό μας- έναν καταστροφικής ανεπάρκειας κι επικίνδυνης ανικανότητας Πρόεδρο στην Κύπρο, τον κ. Χριστόφια, και έναν όμοιων προσόντων Πρωθυπουργό στην Ελλάδα, τον κ. Γ. Α. Παπανδρέου. Άξιους μόνο για να παράγουν θρύψαλα.
Ε Χ Ο Υ Μ Ε και χειρότερα όμως: Τις υπόλοιπες ηγεσίες των κομμάτων, ΔηΣυ, ΑΚΕΛ, ΔηΚο, ΕΔΕΚ, ΕυρωΚο, Οικολόγων, να είναι μονίμως οι γλάστρες του Χριστόφια. Ικανές για να στολίζουν το υπό την προεδρία του Άτυπο Συμβούλιο των Αρχηγών του. Μερικές από τις γλάστρες περιέχουν και κακτοειδή που ενίοτε ψιλοτσιμπάνε με… έπεα αβολίδωτα, ΜΟΝΟ για να 'χουν δουλειά κι οι εκπρόσωποι του Χριστόφια. Κι άλλες, οι κομματικές του γλάστρες, για να του προσφέρουν ροδοπέταλα. Όλες, όμως, ανεξαίρετα σε ρόλο γλάστρας. Ανίκανες να προσφέρουν την παραμικρή...

Το σαπιοκάραβο «η ομορφότερη κόρη της μεσογείου»


  • «Σύμβολο» μας προέκυψε το «Πίρι Ρέις»

  • Συνεχίζει τις σεισμικές έρευνες στα νότια της Κύπρου
  • "Σήμερα ολοκλήρωσαν τις εγγραφές σε μία περιοχή μήκους 280 χιλιομέτρων"
Σαν την «ομορφότερη κόρη της Μεσογείου» χαρακτήρισε το 40 περίπου ετών σαπιοκάραβο(σύμφωνα με  τούρκους ειδικούς) "Πίρι Ρέις", ο υποδιευθυντής του Ινστιτούτου Θαλάσσιων Επιστημών του Πανεπιστημίου 9ης Σεπτεμβρίου της Σμύρνης Ντογάν Γιασάρ, στο πλαίσιο σημερινών του δηλώσεων στο πρακτορείο Ανατολή για τις εργασίες του πλοίου. Πρίν από λίγες ημέρες, Τούρκοι ακαδημαϊκοί και ειδικοί χαρακτήρισαν το ίδιο σκάφος ως σαπιοκάραβο και ακατάλληλο για έρευνες, τονίζοντας ότι παρουσιάζει προβλήματα τεχνικής φύσης, τα οποία δεν του επιτρέπουν να προχωρήσει σε τρισδιάστατες έρευνες στο βυθό. Σύμφωνα με τους εμπειρογνώμονες, το Πίρι Ρέις δεν είναι σε θέση να κάνει έρευνες σε βάθος πέραν των 1200 μέτρων.

Aυτή είναι η "ομορφότερη κόρη της Μεσογείου"

Σ. Φούλε: «Η Ευρωπαϊκή Ένωση αναγνωρίζει ως κράτος, μόνον την Κυπριακή Δημοκρατία»


«Η Ευρωπαϊκή Ένωση αναγνωρίζει ως κράτος, μόνον την Κυπριακή Δημοκρατία», τόνισε ο αρμόδιος για την διεύρυνση της ΕΕ Επίτροπος Στέφαν Φούλε, κατά τη συζήτηση για τις εντάσεις Κύπρου-Τουρκίας στην Ολομέλεια του Ευρωκοινοβουλίου, βάζοντας, μιλώντας και για λογαριασμό της παριστάμενης Υπατης Εκπροσώπου για την Εξωτερική Πολιτική και Πολιτική Ασφάλειας Κάθιν Αστον.
Εκφράζοντας τη βαθειά του ανησυχία για την κλιμάκωση των εντάσεων από την πλευρά της Τουρκίας, ο Επίτροπος κατέστησε απολύτως σαφές ότι η ΕΕ δεν μπορεί να δεχθεί να χρησιμοποιούνται απειλές μεταξύ γειτόνων.
''Καταδικάζουμε κάθε δήλωση που έρχεται σε αντίθεση με τη φιλική διευθέτηση τέτοιων διαφορών και η διακηρύσσουμε ότι η Κύπρος, ως κράτος-μέλος της ΕΕ, έχει το δικαίωμα να συνάπτει συμφωνίες με τρίτες χώρες για εξορύξεις υδρογονανθράκων εντός της ΑΟΖ της'', τόνισε ο κ. Φούλε και κατέληξε, λέγοντας ότι: '' Η Τουρκία θα πρέπει κι' εκείνη να εργασθεί για το σκοπό της ειρήνης και της συνεργασίας στην περιοχή και έχει πολύ περισσότερα να κερδίσει από τη συνεργασία με την ΕΕ παρά με τη δημιουργία εντάσεων''....