Σελίδες

Σάββατο 28 Σεπτεμβρίου 2013

Διχαστική εμπάθεια στην καταγραφή της Ιστορίας - ένα γράμμα που δεν έλαβε απάντηση.



Και βέβαια δεν έλαβε απάντηση το γράμμα από τον πλαστογράφο της σύγχρονης ελληνικής Ιστορίας Γιάννη Καψή μεγαλοδημοσιογράφο, πρώην υπουργό ή υφυπουργό με ανύπαρκτο έργο και πρώην διαφημιστή του νερού του απατεώνα γιατρού από την Κω, ονόματι Καματερός. Αν έχετε ακούσει για την απάτη του «θαυματουργού νερού του Καματερού», ο Γιάννης Καψής και τα Νέα ήταν αυτοί που μαζί με τον γιατρό εξαπάτησαν τους Έλληνες. Μαθημένος να διαστρέφει την αλήθεια ο Γιάννης (για να μην παρεξηγούμαστε) Καψής, αναθεωρεί κατά το πρότυπο των κομμουνιστών την ελληνική ιστορία προσπαθώντας ως συνήθως να αγιοποιήσει τον μικρό σε όλα, ακόμη και στο όνομα, Λευθεράκη Βενιζέλο. Διαβάστε το κείμενο που πήρα 

Ο.Π.

Παρουσιάζω στο διαδίκτυο την παρακάτω επιστολή, που έλαβα από άγνωστο σ’ εμένα μέχρι τώρα πρόσωπο, επειδή θίγει καίριες πτυχές της νεότερης ιστορίας μας με αντικειμενικότητα και βιβλιογραφική υποστήριξη.
Μ. Πρωτοπαπαδάκης


Παρίσι, 10 Ιανουαρίου 2012
Αγαπητέ κ. Καψή

Διάβασα και αυτό το βιβλίο σας «Η δίκη των Έξι», συνεχίζοντας τη συνήθεια μου να διαβάζω ό,τι έχει σχέση με τη σκοτεινή περίοδο της εποχής του Διχασμού και της Μικρασιατικής εκστρατείας - καταστροφής. Η βιβλιογραφία της περιόδου εκείνης είναι εκτενής. Έχουν γραφεί πολλά για το εάν έπρεπε να γίνει και τα αποτελέσματα της. Τόσο η ελληνική όσο και η ξένη συμφωνούν, συγκρούονται και διαφωνούν.
Τα δικά σας μόνο είναι αρκετά. Τα έχω διαβάσει όλα. Τις «Χαμένες Πατρίδες» του 1960, «Αδούλωτες θάλασσες» 1968, «Γεννηθήτω Δημοκρατία» 1972, «Οι τρεις μέρες του Μάρτη» 1990, «Στρατηγέ Ιδού η Φρεγάτα σας» 1991, «1922 Η Μαύρη Βίβλος» 1992, «50 χρόνια στο κουρμπέτι» 2003, τα διάφορα δημοσιογραφικά σας κείμενα και βέβαια «το θαυματουργό νερό του Καματερού».
Σε όλα σας τα βιβλία βγαίνει μια πικρία και ένα φαρμάκι. Όλα σας στάζουν αίμα για τους αντιπάλους σας. Ακόμη και ο σημερινός πρόεδρος της Δημοκρατίας και συνυπουργός σας Κάρολος Παπούλιας δεν γλυτώνει στο «Τρεις μέρες του Μάρτη». Δεν κατακρίνετε μόνο τις πράξεις τους αλλά και τους ίδιους. Όλοι της από εκεί πλευράς! Υπεύθυνοι για όλα τα δεινά του τόπου! Οι δικοί μας πατριώτες, αγωνιστές άξιοι της πατρίδος, οι άλλοι στα τάρταρα της

Η τελευταία στιγμή της Δημοκρατίας: Ένα άρθρο που πρέπει να διαβαστεί σε βάθος από όλους τους Έλληνες


Του Σταύρου Καλεντερίδη

Τον 2ο αιώνα π.Χ. η Ρωμαϊκή Republic αρχίζει και αναδεικνύεται ως η κυρίαρχη δύναμη της Μεσογείου. Το 165 π.Χ. οι Ρωμαίοι κατανικούν και καθυποτάσσουν τους Έλληνες της Μακεδονίας. Ύστερα από την νίκη της αυτή η Ρωμαϊκή Γερουσία στράφηκε εναντίον των λοιπών Ελλήνων που αρνήθηκαν να την υποστηρίξουν στον πόλεμο για την κατάληψη της Μακεδονίας, και συγκεκριμένα, εναντίον της Ρόδου.

Ως αντίποινα, και αποδεικνύοντας περίτρανα πως η οικονομική της μαχητικότητα ήταν εξίσου δεινή με την πολεμική, η Ρώμη δημιουργεί ένα πανίσχυρο λιμάνι στη Δήλο, απαλλαγμένο από φορολογία, το οποίο και δίνει στην Αθήνα να το αξιοποιήσει. Σε διάστημα λίγων μηνών, η Ρόδος παύει να είναι το εμπορικό κέντρο της Μεσογείου και καταστρέφεται οικονομικά. Παράλληλα, οι Αθηναίοι αποκτούν μεγάλο πλούτο με απότομο και άπληστο τρόπο.

Έχοντας την πλήρη υποστήριξη της Ρώμης, το Αθηναϊκό νόμισμα αναδεικνύεται ως κοινό μέσο συναλλαγής για όλο τον Ελληνικό κόσμο. Η ραγδαία ανάπτυξη του εμπορίου ωφελεί κυρίως τη Ρώμη, ως Υπερδύναμη του τότε κόσμου (όπως ακριβώς γίνεται και σήμερα με τις Η.Π.Α.), και τα λιμάνια των Αθηνών και της Δήλου γεμίζουν με Ιταλικά και Ρωμαϊκά εμπορικά πλοία. Η ανερχόμενη οικονομική ελίτ των Αθηνών, αρχίζει για πρώτη φορά να ονειρεύεται. Αυτή τη φορά όμως τα όνειρα δεν ήταν για πολιτισμό ή Δημοκρατία, αλλά για την μόνη εναπομείνασα επιλογή: το κυνήγι του κέρδους και του αδίστακτου πλουτισμού.
Η άνοδος της ελίτ αυτής προφανώς δεν ξάφνιαζε κανέναν την εποχή που η Δημοκρατία ήταν ανύπαρκτη και η Republic κυριαρχούσε. Ωστόσο, για τη γενέτειρα και τον λίκνο της Δημοκρατίας, η εμφάνιση του πολιτεύματος της Republic αποτελούσε ξεκάθαρη ύβρη και ο

Τώρα, τι σας πω ηλίθιοι της συγκυβέρνησης; Συλλάβατε, τοις τίνων (άραγε;) ρήμασι πειθόμενοι, τους βουλευτές της ΧΑ και αφήσατε ελεύθερους τους Κουκουέδες και τους μισούς συριζαίους! Ξέχασα. Αυτοί είναι του «συνταγματικού» και ας λένε άλλα οι Πολιτικές Αποφάσεις των πρόσφατων συνεδρείων τους!!!! Ελπίζω να μην γυρίσει μπούμεραγκ το όλο θέμα γιατί τότε θα είναι αργά για να διορθωθούν τα πράγματα.... Οδυσσεύς Πάτσης


Περίεργες εξελίξεις στο Κυπριακό

Picture 0 for Περίεργες εξελίξεις στο Κυπριακό
γράφει «ο Μακεδών»

Μέσα σε μικρό χρονικό διάστημα, η εξωτερική πολιτική μας ανέτρεψε καταστάσεις που παρέμεναν σταθερές, επειδή έτσι είχε κριθεί πως συμφέρει στην χώρα μας.
Μέσα σε λίγους μήνες συνέβησαν πολλά, τα οποία δεν μπορεί κάποιος να γνωρίζει πού πρέπει να αποδοθούν.
Έγινε απευθείας συζήτηση φερ’ ειπείν, του Έλληνα ΥΠΕΞ με τον ομόλογό του των Σκοπίων κ. Νίκολα Ποπόσκι, στο ζήτημα της ονομασίας, ενώ πάγια θέση μας είναι πως αυτό έχει ανατεθεί στον ειδικό απεσταλμένο του ΟΗΕ κ. Νίμιτς, ο οποίος το συζητά με τους διαπιστευμένους διπλωμάτες μας, ενίοτε δε και με υπουργούς, πάντα όμως κατά μόνας. Τι άλλαξε, ώστε μετά από 18 χρόνια που ισχύει η Ενδιάμεση Συμφωνία, να ανοίξουν απευθείας συζήτηση οι κυβερνήσεις μας;
Όπως και προχθές σημειώσαμε, η Ελλάδα με πέντε άλλες χώρες, αναγνωρίζει το Κοσσυφοπέδιο ως τμήμα της Σερβίας, έως ότου η ίδια η Σερβία αποδεχθεί την ύπαρξη κράτους «Κοσόβου». Πώς λοιπόν, συνομιλήσαμε με «πρωθυπουργό» και «υπουργό εξωτερικών» κράτους που δεν υπάρχει;
Πάγια επίσης τακτική μας επί δεκαετίες, είναι να μη παίρνουμε θέση εναντίον αραβικών κρατών, όχι μόνον επειδή τα αραβικά κράτη ψήφιζαν πάντα υπέρ των ελληνικών δικαίων στις δεκάδες συνελεύσεις του ΟΗΕ για το Κυπριακό, αλλά διότι η Ελλάδα έχει αδιατάρακτους δεσμούς φιλίας με τους λαούς της Μέσης Ανατολής, και δεν έχουμε κανέναν λόγο να τους διαταράξουμε.
Και όμως, ο προηγούμενος ΥΠΕΞ ζήτησε να εγκαταλείψει την εξουσία της Συρίας ο κ. Άσαντ, ο δε νυν τάχθηκε υπέρ της επαπειλούμενης στρατιωτικής επέμβασης των ΗΠΑ στην Συρία.
Ως προς την Αλβανία, «κατάπιαμε» την απροκάλυπτη βία κατά της ελληνικής κοινότητας στην Πρεμετή, την οποία έχουμε χρέος και δικαίωμα -βάσει των Συνθηκών- να

Πληροφορίες θέλουν σύλληψη Μιχαλολιάκου και άλλων στελεχών της ΧΑ.

Nikos-Mixaloliakos-Ilias-Kasidiaris
Σε εξέλιξη βρίσκεται από το πρωί επιχείρηση της αντιτρομοκρατικής για τη σύλληψη μελών της Χρυσής Αυγής.
Οι πρώτες πληροφορίες κάνουν λόγο για πέντε συλλήψεις, ενώ φήμες αναφέρουν ότι μια από τις συλλήψεις αφορά βουλευτή, και άλλες φήμες υποστηρίζουν ότι συνελήφθη ο Νίκος Μιχαλολιάκος.
Νεώτερες πληροφορίες επιβεβαίωσαν ότι ο Γενικός Γραμματέας της Χρυσής Αυγής βρίσκεται μεταξύ των συλληφθέντων.
Ο Νίκος Μιχαλολιάκος δεν αντιστάθηκε κατά τη σύλληψή του, ενώ του φόρεσαν και χειροπέδες.
Μετά τη σύλληψη Μιχαλολιάκου αναζητούνται πέντε βουλευτές της Χρυσής Αυγής, μεταξύ των οποίων οι Κασιδιάρης, Λαγός, ενώ έχουν εκδοθεί εντάλματα σύλληψης και για άλλα 34 στελέχη της Οργάνωσης.
Αργότερα επιβεβαιώθηκε η σύλληψη και του Ηλία Κασιδιάρη , καθώς και του Κώστα Πατέλη, επικεφαλής της Χρυσής Αυγής στη Νίκαια, που είχε εμπλοκή στην υπόθεση δολοφονίας του Παύλου Φύσσα.

Βρωμοραββίνε Μορδεχάϊ Φριζή....

... με σύγχυσες γελοίε, αηδιαστικέ και τρισάθλιε φαρισσαίε που ντροπιάζεις τον ήρωα Έλληνα παππού σου που σκοτώθηκε πολεμώντας για την Ελλάδα στην πρώτη γραμμή πάνω στο άλογό του. Είδα ΕΔΩ το βίντεο και άκουσα το γεμάτο μίσος κρεσέντο σου για τον Κοσμά τον Αιτωλό, κατάλαβα από το προκλητικό σου ύφος, και μην δικαιολογηθείς ότι ήσουν μεθυσμένος, που το πας  και έχω να σου δώσω μια απάντηση... 

Δεν πιστεύω ότι έγινε, δηλαδή ότι κατέδωσαν οι Γιαννιώτες στους Γερμανούς τους Εβραίους της πόλης μας αλλά, με την δική σου ανύπαρκτη λογική σιωνιστικό κάθαρμα, αν έγινε καλώς έγινε γιατί έβλεπαν τον κίνδυνο που αντιπροσώπευαν για το ελληνικό στοιχείο και τον ελληνισμό, έτσι έπρεπε να κάνουν και αν χρειασθεί, θα το ξανακάνουν βρωμερό σιωνιστικό ερπετό. Έτσι πρέπει να αντιμετωπίζεται πάντα κάθε σιωνιστικό σκουλήκι που είναι εκ φύσεως εχθρός του ελληνισμού.

Επειδή εσύ είσαι μεγαααάλο νούμερο και επειδή, όπως καταλαβαίνω, κατά βάθος ντρέπεσαι για τον ελληνόψυχο παππού σου και την ελληνοπρεπή συμπεριφορά σου (για τον πατέρα σου δεν ξέρω) ίσως και για να επιβιώσεις στον δύσκολο τούτο κόσμο, επέλεξες  αφ' ενός να μας πείσεις στο παρελθόν  ότι ο παππούς σου δεν ήταν ελληνόψυχος και αφ' ετέρου να παριστάνεις τον γνήσιο Εβραίο. Δηλαδή, τον απόγονο του Αυνάν όπως τον εννοούμε εμείς οι Έλληνες, του έκφυλου και αιμομίκτη και βιαστή  και προαγωγού Αβραάμ που

Ο Ομπάμα αποκήρυξε το δόγμα της «αμερικανικής αυτοκρατορίας»

Picture 0 for Ο Ομπάμα αποκήρυξε το δόγμα της «αμερικανικής αυτοκρατορίας»
Ενώπιον την ηγετών του κόσμου, στη γενική συνέλευση του ΟΗΕ, ο Αμερικανός πρόεδρος, Μπαράκ Ομπάμα, πραγματοποίησε μία ομιλία που δεν αποκλείεται να δίνει το στίγμα της εξωτερικής πολιτικής των ΗΠΑ από εδώ και στο εξής, με αφορμή την περίπτωση της Συρίας.
Ο Ομπάμα είπε ότι η χώρα του είναι μια υπερδύναμη έτοιμη να αντιμετωπίσει τα χημικά των εχθρών, αποκηρύσσωντας ωστόσο το δόγμα της "αμερικανικής αυτοκρατορίας" που θέλει να εμπλέκεται σε ατέλειωτες στρατιωτικές επεμβάσεις.
Η ιδέα μιας αμερικανικής αυτοκρατορίας είναι ίσως μια χρήσιμη προπαγάνδα αλλά δεν ανταποκρίνεται πλέον στην πολιτική που ακολουθεί η χώρα, είπε χαρακτηριστικά ο Αμερικανός πρόεδρος.
Όπως είπε, «οι ΗΠΑ έμαθαν την ταπεινότητα μέσα από μεγάλες δυσκολίες σε ό,τι αφορά

Η επόμενη κίνηση της Μέρκελ Θα βάλει η «Αυτοκράτειρα της Λιτότητας» τους σοσιαλιστές επί του σκάφους;


του Jonathan Steinberg

Την Δευτέρα το πρωί, όταν η Γερμανία ξύπνησε για να διαπιστώσει ότι η Άνγκελα Μέρκελ είχε επανεκλεγεί καγκελάριος της Γερμανίας, η εφημερίδα Der Tagesspiegel δημοσίευσε το ακόλουθο σχόλιο στο πρωτοσέλιδό της: «Τι χρειαζόμαστε τα κόμματα αφού έχουμε την Μέρκελ; Αυτή είναι το δέλεαρ. Η μανούλα είναι η καλύτερη. Εμείς γνωρίζουμε τους εαυτούς μας. Εκείνη δεν θα αλλάξει πολύ και δεν χρειάζεται να το κάνει. Ακριβώς επειδή η Μέρκελ είναι τόσο λίγο θεαματική, τόσο διστακτική, πρόδηλα αναποφάσιστη, είναι τόσο πολύ κοντά στον τρόπο που πραγματικά είναι και οι ίδιοι οι Γερμανοί. Οι Γερμανοί εκλέγουν την δική τους εικόνα».

Η παράγραφος εξηγεί το ουσιαστικό μυστήριο τής Μέρκελ ως πολιτικού. Το 2007 η βιογραφία της από τον Gerd Langguth, έγραφε ότι «υπάρχει κάτι σε αυτήν που θυμίζει την σφίγγα... Κανείς δεν έπρεπε να δει πίσω από το προστατευτικό κέλυφος που η ίδια έχει κατασκευάσει γύρω από τον εαυτό της.» Αποκρούει τις προσωπικές ερωτήσεις με ένα αυτοσαρκαστικό ανέκδοτο: Όταν ένας δημοσιογράφος πρόσφατα την ρώτησε πώς κατάφερε να φαίνεται τόσο φρέσκα παρά την εξαντλητική προεκλογική εκστρατεία, του απάντησε, «Ξοδεύοντας μια περιουσία στη γερμανική βιομηχανία καλλυντικών». Αποφεύγει επίσης την παραμικρή νύξη χαρισματικής ρητορείας. Η νικητήρια ομιλία της ήταν χαρακτηριστικά χαμηλών τόνων. Αρνήθηκε να πει το οτιδήποτε για πιθανές συμμαχίες ή μελλοντικά σχέδια. Η πιο συγκεκριμένη οδηγία της προς τους υποστηρικτές της ήταν,

Το χρέος δεν είναι μόνο χρήμα

του Χριστόφορου Σαρδελή

Το μόνο σίγουρο είναι ότι το χρέος δεν είναι μόνο χρήμα. Είναι και σχέση που συνδέει τον δανειστή με τον οφειλέτη. Γύρω από μια χρηματική οφειλή χτίζεται πάντα μια περίεργη ανάμεσα στους δύο, η οποία μπορεί να πάρει πολλές μορφές, από φιλική και στοργική έως προσβλητική και εχθρική.

Για να προκύψει η σχέση απαιτείται εμπιστοσύνη. Αλλιώς δεν θα υπήρχαν δάνεια. Από τη στιγμή όμως που προκύπτει, υπονομεύεται σχεδόν αναπόφευκτα από τον κίνδυνο αθέτησης της υποχρέωσης από την πλευρά του οφειλέτη, γιατί δεν είναι αντίθετο με τη φύση του ανθρώπου να αισθάνεται ενόχληση όταν η ελευθερία του περιορίζεται από υποχρεώσεις. Όπως λέει ο Jacques Attali, «δανείζω σημαίνει ότι διατρέχω τον κίνδυνο να δεχτώ την αγνωμοσύνη των οφειλετών μου». Επομένως, γύρω από κάθε χρέος μπορεί να συναντηθούν η αγνωμοσύνη, η κουτοπονηριά, η συνέπεια ή η αντικειμενική αδυναμία αποπληρωμής εκ μέρους του οφειλέτη, με τη δολιότητα, την απληστία , την πλεονεξία ή την αλληλεγγύη εκ μέρους του πιστωτή, σε οποιονδήποτε συνδυασμό. Σε κάθε πάντως περίπτωση, η ύπαρξη χρέους συνεπάγεται μια ιεραρχική σχέση ανάμεσα στον οφειλέτη και τον πιστωτή, με τον τελευταίο να βρίσκεται σε πλεονεκτική θέση.

Στερεότυπα και τραγικές ιστορίες
Η λογοτεχνία και ο κινηματογράφος βρίθουν από στερεότυπα. Υπάρχει ο τοκογλύφος που εμφανίζεται μεγαλόψυχος για να βοηθήσει ένα φτωχό αγρότη σε στιγμή ανάγκης και τον δανείζει με απώτερο στόχο να του υφαρπάξει το κτήμα. Εδώ συναντώνται η δολιότητα με

ΝΑ ΓΙΑΤΙ ΑΣΧΟΛΟΥΝΤΑΙ ΜΟΝΟ ΜΕ ΤΗ ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Θέμα ασφαλιστικού «ανοίγει» η τρόικα και στρώνει το χαλί για να ζητήσει νέα μέτρα δις ευρώ για την περίοδο 2015-2016, που ανακύπτει χρηματοδοτικό κενό. Η απαίτηση-βόμβα των δανειστών διατυπώνεται εν μέσω μίας επικοινωνιακής καταιγίδας σε βάρος της Χρυσής Αυγής και του «πραξικοπήματος» που θα έκαναν οι Έφεδροι Καταδρομείς. Τα μονοθεματικά δελτία ειδήσεων και η προπαγάνδα που γίνεται για να αναδειχθούν τα κακώς κείμενα και να πληγεί η Χρυσή Αυγή, εν’ όψει και των δημοτικών εκλογών, αποτελούν ένα προπέτασμα καπνού για να καλυφθούν οι νέες αξιώσεις της τρόικας και να «θαφτεί» η τεράστια κοινωνική δυσαρέσκεια για την κυβέρνηση του μνημονίου. Στα ψιλά πέρασε το ότι η τρόικα ανέτρεψε τα στοιχεία του υπουργείου Οικονομικών για την ύφεση και την πήγε από το 3,8% που ήθελε το οικονομικό επιτελείο στο 4% για το 2013, όπως και το περίφημο πρωτογενές πλεόνασμα.

Η κυβέρνηση έλεγε πώς θα φτάσει στα τέλη του έτους στα 2-2,5 δις ευρώ, αλλά οι εκπρόσωποι των δανειστών έχουν εντελώς άλλη άποψη. Το πολύ να φτάσει το πρωτογενές πλεόνασμα στο 0,3%, που ισούται με 300-500 εκατ. ευρώ.

Η μη αποδοχή των θέσεων της κυβέρνησης για το πρωτογενές πλεόνασμα, το οποίο συνιστά

ΥΠΑΜ: Το αυτονόητο αποκάλυψε η έρευνα για τη Χρυσή Αυγή…

Πολύ κακό για το τίποτα; Ή μήπως θα βρεθεί κάτι άλλο να τους προσάψουν;
«Ο Υπουργός Εθνικής Άμυνας Δημήτρης Αβραμόπουλος παρέλαβε από τον αρχηγό ΓΕΕΘΑ, στρατηγό Μιχαήλ Κωσταράκο το πόρισμα της έρευνας που διετάχθη την περασμένη Κυριακή και διενεργήθηκε από τα Γενικά Επιτελεία των Κλάδων.
Από το πόρισμα προκύπτει ότι δεν υπάρχει οποιαδήποτε εμπλοκή ή συμμέτοχη εν ενεργεία στελεχών των ειδικών δυνάμεων των Ενόπλων Δυνάμεων σε εκπαίδευση μελών της Χρυσής Αυγής.
Για τα αποτελέσματα της έρευνας ο Υπουργός Εθνικής Άμυνας ενημέρωσε τον Πρωθυπουργό Αντώνη Σαμαρά.»
Το μοναδικό σχόλιο που μπορεί αν γίνει επί της ανακοίνωσης που εξέδωσε το υπουργείο Εθνικής Άμυνας, είναι η επανάληψη όσων  έχουν κατ’ επανάληψη τονισθεί για τις σημερινές Ένοπλες Δυνάμεις.
Δηλαδή, ότι ίσως και να μην υπάρχει πιο προσηλωμένος στη Δημοκρατία θεσμός του

Ανακοίνωση Πατριωτικής Πολιτοφυλακής στο συκοφαντικό άρθρο της Καθημερινής.


Συνεχίζεται ακάθεκτα η βρώμικη προπαγάνδα από τους μνημονιακούς "ντετέκτιβ" των ΜΜΕ.
Ένας επικοινωνιακός πόλεμος που σκοπό έχει να μονιμοποιήσει την φίμωση των ιδεών και της ελευθερίας της σκέψης και της επιλογής των Ελλήνων πολιτών.
Σήμερα είδαμε και την "έρευνα" της Καθημερινής που συνδέει το κίνημα της Πατριωτικής Πολιτοφυλακής με την Χρυσή Αυγή λόγω μια σύλληψης ενός Έλληνα πολίτη, που το "έγκλημά" του ήταν οι ελληνικές σημαίες... και τα κομματικά φυλλάδια...!!
Θα το τονίσουμε και πάλι. Η Πατριωτική Πολιτοφυλακή είναι ένα νόμιμο εκπαιδευτικό κίνημα και δεν έχει καμία σχέση με κανέναν πολιτικό - κομματικό σχηματισμό και ούτε θα αποκτήσει στο μέλλον.
Είμαστε ένα κίνημα που σεβόμαστε πλήρως τους νόμους και το σύνταγμα του κράτους, ένα κίνημα όχι αντίθετο με το πολίτευμα της δημοκρατίας. Και αυτός είναι ένα λόγος που το κάθε μέλος μας έχει το δικαίωμα στην κομματική του επιλογή. Μια επιλογή όμως που δεν μας αφορά ως κίνημα.
Οι Έλληνες έχουν το συνταγματικό δικαίωμα στην αυτοάμυνά τους. Και εμείς είμαστε αυτοί που θα τους προσφέρουμε τις γνώσεις εκείνες που, θα προστατέψουν τον εαυτό τους και την οικογένειά τους . Και όσο να προσπαθούν οι τηλεανακριτές να μας σταματήσουν δεν θα το καταφέρουν.
Η Πατριωτική Πολιτοφυλακή αναγνωρίζει ως μέλη μόνο εκείνους που είναι γραμμένοι στα βιβλία μελών μας και που έχουν υπογράψει τα συγκεκριμένα έγγραφα, που το κίνημα μας έχει ορίσει. Η Πατριωτική Πολιτοφυλακή δεν έχει λοιπόν καμία σχέση με το γεγονός του Ρεθύμνου.


ΕΚ ΤΗΣ ΔΙΟΙΚΗΣΕΩΣ

Δείτε εδώ το δημοσίευμα
http://www.skai.gr/news/greece/article/242650/sto-fos-stoiheia-gia-tin-patriotiki-politofulaki/