Σελίδες

Τρίτη 2 Απριλίου 2013

Έκρηξη ψυχής στη Λευκωσία .Τεράστια η επιτυχία του Cyprus Aid των Κύπριων αδελφών μας με την συμμετοχή και Ελλαδιτών καλλιτεχνών.





Συγκλονιστικές στιγμές έζησε χθες βράδυ  η Λευκωσία.

Πολλές χιλιάδες κόσμου κατέκλυσαν την τάφρο Κωνστάντζα συμμετέχοντας στη μεγαλύτερη συναυλία που έγινε ποτέ στην Λευκωσία και προσφέροντας σε είδος αντί εισιτηρίου. Η συμμετοχή του κοινού και τα τρόφιμα που μαζεύτηκαν από όσους αυθόρμητα έτρεξαν στην συναυλία ξεπέρασαν κάθε προσδοκία. Δύο πολύ μεγάλες αποθήκες του Δήμου Λευκωσίας γέμισαν και σήμερα αφού γίνει η διαλογή τους θα μεταφερθούν στα κοινωνικά παντοπωλεία σε όλες τις πόλεις για να διανεμηθούν σε ανθρώπους που τα έχουν ανάγκη.

H τάφρος Κωνστάντζα αποδείχθηκε πολύ μικρή για το πλήθος που από τις 4.00 το απόγευμα μέχρι και τα μεσάνυχτα συμμετείχε σε μια έκρηξη συναισθημάτων. Οι θεατές ανέβηκαν ακόμη και στο τείχος μετατρέποντας το σε κερκίδα ενώ επηρεάστηκε και η κυκλοφορία αυτοκινήτων στο κένρο της Λευκωσίας Οι καλλιτέχνες από την Κύπρο και την Αθήνα, συγκινημένοι ένωσαν τις φωνές τους και την μουσική τους με την ψυχή των εθελοντών και των θεατών. Κατά κοινή ομολογία ήταν μια από τις πιο σημαντικές εκδηλώσεις που πραγματοποιήθηκαν στη Λευκωσία.

Ο τεράστιος όγκος των τροφίμων που μαζεύτηκαν μεταφέρθηκαν με ιδιωτικά αυτοκίνητα στις αποθήκες του Δήμου Λευκωσίας και όταν αυτά δεν αρκούσαν για τη μεταφορά τους επιστρατεύτηκαν φορτηγά της Εθνικής Φρουράς.

Μεταξύ των περίπου πενήντα καλλιτεχνών που εμφανίστηκαν στην σκηνή του Cyprus Aid ήσαν οι Αλκίνοος Ιωαννίδης, Δήμητρα Γαλάνη, Χρήστος Θηβαίος, Λίνα Νικολακοπούλου, Άννα Βίσση, Ευρυδίκη, Δημήτρης Κοργιαλάς, Χρήστος Δάντης.





IKypros