Σελίδες

Τρίτη 10 Απριλίου 2012

Διαμαρτυρία Βορειοηπειρωτών προς το ΙΚΑ: Μας αντιμετωπίζει ως αλλοδαπούς ακόμα και αν έχουμε αποκτήσει την ελληνική υπηκοότητα.

Αλήθεια απαιτείται ακόμη από τους Ηπειρώτες η απόκτηση της Ελληνικής Ιθαγένειας; Οδυσσεύς


Διαμαρτυρία του Σύνδεσμου Βορειοηπειρωτών Θεσσαλίας «Ο ΠΥΡΡΟΣ»
Προς: Υπουργό Εργασίας και Κοινωνικής Ασφάλισης: κ. Γεώργιο Κουτρουμάνη
Κοινοποίηση:
Γενικό Διοικητή του ΙΚΑ: κ. Ροβέρτο Σπυρόπουλο
Γενική γραμματέα κοινωνικών ασφαλίσεων: Αθηνά Δρέττα
Υφυπουργό εξωτερικών (υπεύθυνο για θέματα Ομογένειας): κ. Δημήτρη Δόλλη
Περιφερειάρχη Θεσσαλίας: κ. Κωνσταντίνο Αγοραστό
Πρόεδρο ΔΕΕΕΜ – Ομόνοια: κ. Βασίλη Μπολάνο
Πρόεδρο ΚΕΑΔ – PBDNJ: κ. Ευάγγελο Ντούλε
Πρόεδρο ΕΕΕΜ – ΜΕGA: Χριστάκη Κίτσιο
Όλα τα υποκαταστήματα του ΙΚΑ

Θέμα: Το ΙΚΑ αντιμετωπίζει τους Βορειοηπειρώτες ως αλλοδαπούς ακόμα και αν έχουν αποκτήσει την ελληνική υπηκοότητα.
Το Ίδρυμα Κοινωνικών Ασφαλίσεων (ΙΚΑ-ETAM) προέβη σε άλλη μια πρωτοφανή και προκλητική διάκριση έναντι των Βορειοηπειρωτών. Πολλοί συμπατριώτες μας, κατήγγειλαν ότι δεν τους γράφουν στα μητρώα του ιδρύματος (όπως και στα βιβλιάρια) με ελληνικούς χαρακτήρες, θεωρώντας τους αλλοδαπούς!
Συμπατριώτες μας, και όχι από μόνο ένα υποκατάστημα του ιδρύματος, κατήγγειλαν επίσης ότι οι υπάλληλοι του ΙΚΑ αρνούνται...

ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΤΟΥ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΤΩΝ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΝΟΥ ΚΑΜΜΕΝΟΥ ΜΕ ΤΟΝ ΜΑΚΑΡΙΩΤΑΤΟ ΑΡΧΙΕΠΙΣΚΟΠΟ ΑΘΗΝΩΝ κ.κ.ΙΕΡΩΝΥΜΟ


Τον Αρχιεπίσκοπο Αθηνών και Πάσης Ελλάδος Ιερώνυμο επισκέφθηκε ο Πρόεδρος του Κινήματος Ανεξάρτητοι Έλληνες Πάνος Καμμένος συνοδευόμενος από τον Εκπρόσωπο του Κινήματος Τέρενς Κουίκ και τον Γραμματέα του Κινήματος Μιχάλη...

300.000 € από τον Όμιλο Λάτση για το κύπελλο του Σπύρου Λούη


Το σημαντικό ποσό των 300.000 ευρώ προσφέρει η Lamda Development για να παραμείνει στη χώρα μας το σημαντικό εθνικό και αθλητικό κειμήλιο. Τώρα είναι ώρα ευθύνης τόσο για τον Υπουργό Πολιτισμού κ. Γερουλάνο, όσο και για τους κληρονόμους του Χρυσού Oλυμπιονίκη
Με τη διάθεση ενός πολύ σημαντικού χρηματικού ποσού το οποίο θα διατεθεί για την αγορά του Κυπέλλου του Μαρουσιώτη Ολυμπιονίκη Σπύρου Λούη, ανταποκρίθηκε θετικά ο Όμιλος Λάτση στην έκκληση που απηύθυνε ο Δήμαρχος Αμαρουσίου Γιώργος Πατούλης, πριν από μερικές εβδομάδες, όταν έγινε γνωστό ότι το σημαντικό αυτό κειμήλιο θα βγει προς δημοπρασία από τον Οίκο Christies.
Συγκεκριμένα, σήμερα Τρίτη 10 Απριλίου, ο Διευθύνων Σύμβουλος της Lamda Development Αθανασίου, έστειλε επιστολή στο Δήμαρχο Αμαρουσίου Γ. Πατούλη, με την οποία του γνωστοποιεί ότι επιθυμεί να συμβάλει στην προσπάθεια που έχει ξεκινήσει ο ίδιος ο Δήμαρχος προσωπικά με...

ΠΡΟΣ ΑΛΛΑΓΗ ΣΤΑΣΗΣ ΤΩΝ ΗΠΑ ΣΤΟ ΚΥΠΡΙΑΚΟ


    
του Πέτρου Ασσιώτη *
Με την ανάληψη της εξουσίας από τον Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν και το Ισλαμικό Kόμμα, η Τουρκία γνώρισε μiα άνευ προηγουμένου οικονομική ανάπτυξη, ώστε να καταστεί μια από τις πιο αναπτυσσόμενες οικονομίες και να ενταχθεί στον όμιλο G2O, στον οποίο ανήκουν οι χώρες με τις μεγαλύτερες οικονομίες. Εντούτοις, οι συζητήσεις που διεξάγονται για την κατάσταση της Τουρκικής οικονομίας γίνονται, για την ώρα, σε χαμηλούς τόνους.
Πιιθανώς σύντομα θα ενταθούν λόγω διόγκωσης του ΑΕΠ, του πολύ ψηλού κόστους ενέργειας που η Τουρκία εισάγει σε πετρέλαιο και την επιβράδυνσης της οικονομίας της, αφού για κάθε δέκα δολάρια αύξηση στο πετρέλαιο το κόστος ανάγεται στα τέσσερα δισεκατομμύρια δολάρια. Ήδη κυκλοφορούν φήμες για Kραχ της Τουρκικής οικονομίας.

Στον πολιτικό πεδίο, ο Ερντογάν μαζί με τον Αχμέτ Νταβούτογλου ως Υπουργό Εξωτερικών, είναι γνωστοί για τις Νεοοθωμανικές τους βλέψεις. Μαζί έβαλαν πλώρη να απολακτίσουν τον από δεκαετίες σύμμαχο τους, κράτος του Ισραήλ, για να προωθήσουν την ανάληψη ηγετικής παρουσίας και εδραίωση της τουρκικής...

Η θυσία των "Διόσκουρων" του ΠΑΣΟΚ

Του Αιμίλιου Περδικάρη 

Την απόφασή του να κρατήσει προεκλογικά αποστάσεις από τη διετία Παπανδρέου σηματοδοτεί η κίνηση του Ευ. Βενιζέλου να παραπέμψει προς κρίση στο Εθνικό Συμβούλιο τις υποψηφιότητες Ραγκούση-Παπακωνσταντίνου, με πιθανό πλέον το «κόψιμό» τους από τις λίστες. 

Οι άλλοτε «Διόσκουροι» του ΠΑΣΟΚ έχουν ταυτιστεί με την περίοδο 2007-2009 που το ΠΑΣΟΚ ήταν στον προθάλαμο της εξουσίας, αλλά και με την πρώτη κυβερνητική περίοδο μετά τις εκλογές του 2009, συγκροτώντας το ισχυρό δίδυμο των συνεργατών του τότε προέδρου του ΠΑΣΟΚ και πρωθυπουργού. 

Διαχωριστική γραμμή 

Έτσι, εάν τα κομματικά όργανα μπλοκάρουν τις υποψηφιότητές τους, η... θυσία των «Διόσκουρων» θα είναι η διαχωριστική γραμμή του κ. Βενιζέλου με το παρελθόν, τόσο σε επίπεδο πολιτικής (και εσωκομματικής) διαχείρισης όσο και σε επίπεδο κυβερνητικών χειρισμών στην οικονομία – ιδιαίτερα σε ό,τι αφορά το πρώτο Μνημόνιο. 

Στον ΛΑΟΣ ο Κύρτσος! Με καθυστέρηση 10ετίας η εμπλοκή του στην πολιτική...


Το ρητό γνωστό, και πολλάκις διατυπωμένο: Η δημοσιογραφία μπορεί να σε οδηγήσει παντού, αρκεί να την εγκαταλείψεις εγκαίρως. Το… κλειδί ωστόσο βρίσκεται στο «εγκαίρως», καθώς κανείς δεν μπορεί να είναι ποτέ σίγουρος ότι η στιγμή της μεγάλης απόφασης, της προσωπικής επιλογής, είναι η δέουσα. Και όταν έρχεται η ώρα να κριθεί η απόφασή αυτή από την Ιστορία και μόνο, ο πρωταγωνιστής μοιάζει εξαιρετικά αδύναμος να αντιτάξει έναν πειστικό αντίλογο, σε τυχόν αρνητική ετυμηγορία. Έχει, βλέπετε, εξαντλήσει εγκαίρως τις προσωπικές εφεδρείες παρεμβατικότητας που διέθετε.
Η σημερινή ανακοίνωση της ένταξης του Γιώργου Κύρτσου στον Λαϊκό Ορθόδοξο Συναγερμό, με τη συμμετοχή στο ψηφοδέλτιο Επικρατείας και την ανάληψη καθηκόντων εκπροσώπου Τύπου του κόμματος του Γιώργου Καρατζαφέρη, αποδεικνύει ότι στην περίπτωση του εκδότη της «City Press», το… εγκαίρως έχει σχετική αξία.
Ο Γιώργος Κύρτσος εμπλέκεται στην ενεργό πολιτική, με χρονική καθυστέρηση...

[VIDEO] H Τσαπανίδου διέλυσε τον Παπακωνσταντίνου! Τίμησε την Δημοσιογραφίας!



Απομακρύνεται τα παιδιά από την Τηλεόραση, σκηνές Τρόμου!
Ο άτυχος πρώην Υπουργός νόμιζε πως είχε να κάνει με ΜΕΓΑλο “δημοσιογράφο” και βρήκε μπροστά του …
….Δημοσιογράφο ΠΟΥ ΤΙΜΗΣΕ ΤΟ ΛΕΙΤΟΥΡΓΗΜΑ ….!
ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ  - >πηγή

Αστικό κόμμα και ο ΣΥΡΙΖΑ, θύμα του νεποτισμού....

Βόμβα στα θεμέλια του ΣΥΡΙΖΑ η υποψηφιότητα Ζωής Κωνσταντοπούλου στην Α' Αθήνας
Από Ζείδωρον


Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του diktionews.gr ο πρόεδρος της κοινοβουλευτικής ομάδας του ΣΥΡΙΖΑ Αλέξης Τσίπρας, έχει ήδη συμφωνήσει με τον πρώην πρόεδρο του Συνασπισμού Νίκο Κωσταντόπουλο για την υποψηφιότητα της κόρης του δεύτερου στο ψηφοδέλτιο της Α' Αθήνας στις επερχόμενες εκλογές.

Στην υποψηφιότητα αυτή αντιδρούν όμως μέλη του ΣΥΡΙΖΑ και ειδικά το τμήμα γυναικών για τρεις λόγους:

1. «Δεν μπορεί να καταδικάζουμε την οικογενειοκρατία και να προωθούμε την υποψηφιότητα ενός ατόμου που δεν έχει καμία πολιτική ή κοινωνική δράση, απλώς και μόνο...

Η σιωπούσα θεολογία


Καθώς διατρέχουμε την Εβδομάδα του Θείου Πάθους με την προσμονή της Αναστάσιμης Πληροφορίας, χιλιάδες είναι οι πιστοί ή ακόμη και οι εξ εθισμού πιστοί ή έστω οι κρατούντες την παράδοση, που θα βρεθούν μπροστά στις εικόνες των εκκλησιών ως προσκυνητές και αρκετοί ως λάτρεις της τέχνης. Επισκοπώντας, ωστόσο, μια βυζαντινή εικόνα κινδυνεύουμε να χάσουμε το μήνυμά της. Βρισκόμαστε συχνά στον πειρασμό να την απορρίψουμε ως απόκοσμη ή, στην καλύτερη περίπτωση να την εντάξουμε στα δημιουργήματα τέχνης μιας ξεπερασμένης εποχής με αξιοσημείωτη ιστορική αξία. Αυτή είναι, ίσως, η γνώμη αρκετών συλλεκτών. Η εικόνα, όμως, συνιστά ζωντανό ανάγνωσμα και γι’ αυτό ακριβώς προϋποθέτει γνώση και παιδεία.
Το θεάσθαι υπερκαλύπτει το λέγειν και το ακούειν, γιατί τα τελευταία ενέχονται στις ανόριες «διαστάσεις» του, αφού στο έσχατο νόημα του, το θεάσθαι είναι οφθαλμός επιστασίας. Κατά βάθος...

Τα κόμματα στην προσπάθειά τους να οργανωθούν εν όψει εκλογών.


Σύνδεσμος
Εθνικής Ενότητας
Τρίτη, 10 Απρίλιος 2012

ΒΟΥΛΕΥΤΙΚΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ 2012


Αγαπητά μέλη & φίλοι,

Ο Σύνδεσμος Ε.Ε. σύμφωνα με τις αποφάσεις της Κ.Ε. και του 1ου τακτικού συνεδρίου προετοιμάζεται για την συμμετοχή του στις ερχόμενες βουλευτικές εκλογές. 

Με στόχο την δυναμική παρουσία στο πολιτικό στίβο και την αξιοκρατική διεκδίκηση της ψήφου των σκεπτομένων συμπατριωτών μας, καλεί όσους από εσάς επιθυμούν, να δηλώσουν συμμετοχή συμπληρώνοντας το δελτίο υποψηφιότητος που το κατεβάζετε από ΕΔΩ ή να επικοινωνήσουν με τα γραφεία του κόμματος.

Οι υποψήφιοι που τελικά θα...

ΟΙ ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΙ ΤΟ ...ΒΙΟΛΙ ΤΟΥΣ ΜΕ ΤΗΝ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ! ΚΑΝΟΥΝ ΝΕΑ ΔΗΜΟΣΚΟΠΗΣΗ!

Η Αμερικάνικη αλητεία συνεχίζεται: Πραγματοποιούν νέα δημοσκόπηση για την ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ !!!
 Επιμένουν να επαναφέρουν συνέχεια αυτή τη δημοσκόπηση μέχρι να βγάλουν το αποτέλεσμα που θέλουν. Ψηφίστε, ακόμη μία φορά, γιατί οι Σκοπιανοί κοντεύουν να μας περάσουν σε ψήφους.

ΕΠΕΙΓΟΝ                           
Στείλτε το παντού!!!!!! 
Σε όλη την Ελλάδα και όχι μόνον!!!!

Ψηφίστε ΟΛΟΙ!
Στην παρακάτω Αμερικανική τοποθεσία, γίνεται «δημοσκόπηση» για το αν η Μακεδονία είναι Ελληνική ή όχι. Μπείτε, ψηφίστε και διαδώστε το σε όσους ξέρετε!
http://www.topix.com/forum/ world/macedonia/ TAAAAFN23PMGMJ147

Είναι πολύ απλό. Ούτε όνομα πρέπει να βάλετε, ούτε στοιχεία, ούτε τίποτε. Μόνο επιλέγετε το Yes και μετά βλέπετε το ως τώρα αποτέλεσμα.   

Γιατί στεκόμαστε ακίνητοι ;

Μάκης Παρασκευάς (mail)
Καλούμαστε να ψηφίσουμε ευρισκόμενοι ενώπιον ενός πρωτοφανούς και σύνθετου προβλήματος πολιτικού περιεχομένου.
Απαιτείται σήμερα η καλύτερη δυνατή πολιτική λύση.
Και είμαστε εμείς που θα την επιλέξουμε.
Οι στόχοι αυτής της λύσης πρέπει να έχουν συγκεκριμένες προτεραιότητες.
Η κορυφαία , η πρώτη με διαφορά, πρέπει να είναι η διάσωση όλων των Ελλήνων διότι, θα χαθούν κι άλλοι πολλοί ομοαίματοι.
Οι ξένοι δανειστές σταδιακά μετατράπηκαν σε εκδικητές κι "αφεντικά" κι όσο ισχύει αυτό, μάλλον θα πρέπει να ξεχάσουμε τυχόν ανθρωποκεντρικές παραμέτρους στην όποια λύση.
Τα ξένα "αφεντικά" δεν νομίζω να ευρίσκονται εδώ για την ελπίδα, το χαμόγελο και την αξιοπρέπεια μας.
Αυτά τα εξασφάλιζαν διαχρονικά μόνον Έλληνες ηγέτες στους υπηκόους τους , παλεύοντας με τα θηρία και ουδέποτε αποδεχόμενοι επαχθείς όρους συνθηκολόγησης.
Λένε στη ΝΔ πως πρέπει να δεχθούμε κάποια πράγματα (ατέλειωτα κι ανήκουστα μέτρα) για να...

...να ξεχνάς εύκολα και να μην ντρέπεσαι για τίποτε


Στέφανος Κασιμάτης

Ο λόγος της υπευθυνότητας

Η διατύπωση είναι του πάντα ευφραδέστατου Βαγγέλη του Βενιζέλου και υποτίθεται ότι τον «λόγο της υπευθυνότητας» εκφράζει το ΠΑΣΟΚ εν αντιθέσει με όλους τους άλλους. Κατανοώ το βάθος που δίνει ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ στην έννοια της υπευθυνότητας, καθώς πληροφορούμαι ότι ετοιμάζεται και φόρος ιδιοκατοίκησης. Διότι ακόμη θυμάμαι πως, όταν επέβαλε μέσω της ΔΕΗ το περιώνυμο πλέον χαράτσι στα ακίνητα, έλεγε στους ιδιοκτήτες ακινήτων (στην πλειονότητα των πολιτών, δηλαδή) ότι η επιβάρυνση αυτή ήταν το
«ασφαλιστήριο του ιδιοκτήτη έναντι μελλοντικών επιβαρύνσεων».
Βλέποντας τον νέο αρχηγό του ΠΑΣΟΚ, ζωηρό και ορεξάτο, να έχει πέσει με τα μούτρα σ’ ένα παιχνίδι, στο οποίο πάντα ονειρευόταν να κυριαρχήσει, ενώ συγχρόνως σκορπάει τα λόγια αφειδώς, δεν μπορώ παρά να σκέπτομαι πόσο σημαντικό είναι, αν θες να περάσεις καλά στη ζωή, να ξεχνάς εύκολα και να μην ντρέπεσαι για τίποτε.

Επιδημία αυτοκτονιών συνέχεια..


Τραγωδία στην Καστοριά: Αυτοπυροβολήθηκε για χρέη

Σοκ στο δημοτικό διαμέρισμα Τοιχίου στην Καστοριά. Ακόμα ένας 43χρονος έδωσε τέλος στη ζωή του. Διαβάστε τα αίτια
Ακόμα μία αυτοκτονία συγκλονίζει την τοπική κοινωνία στην Καστοριά, ενώ παγωμένοι συγγενείς και φίλοι του αυτόχειρα δεν μπορούν να πιστέψουν ότι ο δικός τους άνθρωπος θα αποφάσιζε να διακόψει πρόωρα το νήμα της ζωής του.
Ο 43χρονος άντρας στην Καστοριά αυτοπυροβολήθηκε στο υπόγειο της κατοικίας που διέμενε, ενώ οι πρώτες πληροφορίες κάνουν λόγο για οικονομικό αδιέξοδο και για χρέη που...

Στην Κύπρο μας επί γελοίου κομμουνιστή Χριστόφια....


....Κύπριος πάντρεψε τις κόρες του με αλλοδαπούς από τρίτες χώρες έναντι αμοιβής

Ζεύγος επιφανών Κυπρίων, αρκετό γνωστό στην επαρχία απ΄ όπου κατάγεται, πριν από αρκετά χρόνια προχώρησε σε υιοθέτηση δύο βρεφών από την Ρουμανία, μιας και οι άνθρωποι δεν μπορούσαν να αποκτήσουν δικά τους παιδιά.
Επιστρέφοντας στην Κύπρο, άρχισαν το μεγάλωμα των παιδιών τους. Πρόκειται για δύο κοριτσάκια τα οποία μεγάλωναν μέσα σ’ ένα ευχάριστο περιβάλλον. 
Όπως έγκαιρα πληροφορείται η Κουκουβάγια, πρόσφατα κι ενώ οι υιοθετημένες κόρες του ζεύγους έχουν πλέον μεγαλώσει, ο πατέρας τους φρόντισε να τις παντρέψει. Αυτό άλλωστε επιδιώκει ο κάθε γονέας για τα παιδιά του. Μια σωστή δηλαδή, αποκατάσταση.
Όμως, οι γαμπροί που βρήκε ο πατέρας τους δεν ήταν όποιοι κι όποιοι. Οι πληροφορίες μας αναφέρουν ότι, ο ένας είναι Αιγύπτιος και ο άλλος Σύριος και μάλιστα, οι δύο αλλοδαποί από τρίτες χώρες, φαίνεται να πλήρωσαν τον πατέρα των κοριτσιών για να κάνουν αυτούς τους γάμους. 
Κατά πάσα πιθανότητα, οι συγκεκριμένοι αλλοδαποί που έφτασαν με κάποιο τρόπο στην Κύπρο, ήθελαν να μείνουν μόνιμα. Έτσι, διέθεσαν χρήματα για να παντρευτούν με Κύπριες οι κοινοτικές κοπέλες, για να αποκτήσουν μόνιμη άδεια παραμονής στο Νησί.
Έτσι, ο πατέρας των δύο κοριτσιών που υιοθετήθηκαν, προθυμοποιήθηκε φαίνεται να παντρέψει τις κόρες του με τους συγκεκριμένους αλλοδαπούς, λαμβάνοντας κι ένα σεβαστό χρηματικό ποσό για την ανταλλαγή. 
Τα συμπεράσματα δικά σας για την κοινωνία που ζούμε. 

Εκτός από πολιτικούς, συνδικαλιστές θα πάνε μέσα;


Αηδία θα πρέπει υπό φυσιολογικές συνθήκες να προκαλεί σε κάθε νουνεχή πολίτη για αποκαλύψεις που προκύπτουν από την έρευνα του ΣΔΟΕ στο συνδικαλιστικό όργανο της ΔΕΗ. Οι υπερτιμολογήσεις είναι απίστευτες, ενώ δεν θέλει και πολύ φιλοσοφία για να καταλήξει κανείς στο συμπέρασμα ότι κάποιοι εργατοπατέρες επωφελήθηκαν και έβαλαν στην τσέπη, ποιος ξέρει και πόσοι άλλοι, τα επιπλέον χρήματα… Σίγουρα δεν είναι το μόνο…
Μπορεί το αίτημα της κοινωνίας να είναι το να μπουν στη φυλακή αφού καταδικαστούν οι πολιτικοί υπεύθυνοι του σημερινού καταντήματος της χώρας, ωστόσο, φαίνεται ότι δικαιώνονται απόλυτα όσοι θεωρούσαν ότι το απόστημα βρίσκεται και μέσα στο συνδικαλιστικό κίνημα. Εκτός των παράλογων απαιτήσεων – όπως αποδείχθηκε πλέον από τα νούμερα – που προέβαλαν, εκβιάζοντας προεκλογικά τα πολιτικά κόμματα, γέννημα-θρέμμα των οποίων είναι και οι ίδιοι, φρόντιζαν να διάγουν βίο πολυτελή έχοντας κάνει τις αρπαχτές τους, ενώ ο απλός μισθωτός και ο συνταξιούχος που δεν μπορούσε και τότε να τα βγάλει πέρα, θεωρούσε μέσα στην αφέλειά του, όντας απονήρευτος, ότι οι εργατοπατέρες εργάζονταν για το καλό του…

Καληνύχτα Πολεμιστή; Καλημέρα Σκλάβε;



Όταν από έναν αποχαυνωμένο και καταπιεσμένο λαό τιμάται ένας αυτόχειρας, αντί να γεννιέται ένας επαναστάτης, ξέρεις πως ο Καιρός των Πολεμιστών έχει παρέλθει… ξημέρωσε ο Καιρός των σκλάβων.

Άλλο να αυτοκτονεί κάποιος επειδή ατιμάστηκε και άλλο επειδή δεν αντέχει τον κόσμο γύρω του.
Στην πρώτη περίπτωση έχουμε πράξη Τιμής… στη δεύτερη πράξη Δειλίας.

Αφού εξακολουθείς να περιμένεις από τους άλλους να κάνουν την Επανάσταση που ΕΣΥ πρέπει να αρχίσεις… καληνύχτα Πολεμιστή.
Καλημέρα Σκλάβε…

Νικόλας Παναγοδημητρόπουλος

Διάβασα τὶς σκέψεις τοῦ Νικόλα πρὸ ὁλίγου καὶ προβληματίστηκα. 
Προβληματίστηκα πάρα πολύ, τόσο ποὺ τελικῶς ἄρχισα νὰ τοῦ ἀπαντῶ μὲ αὐτό:

«Συμφωνῶ ἀπολύτως. Μάλλιστα μὲ ἐνοχλεῖ κάθε εἴδους αὐτοκτονία.

Ἔχω χάσει δικούς μου ἀνθρώπους. Φίλους καλούς. Ὅταν κατεκάθισε ὁ κουρνιαχτός, πάσχιζα νὰ καταλάβω. Γιατί; Γιατί νά μήν σταθοῦν νά ὑπερασπιστοῦν τήν τιμή τους καί...

Πώς ανατρέπεται ο ελληνικός ενεργειακός σχεδιασμός Οι σχέσεις Ελλάδας–Ρωσίας και οι σημερινοί κίνδυνοι

Ντόρα Μπακογιάννη

Περίληψη: 

Η πρώην υπουργός Εξωτερικών περιγράφει την οικοδόμηση των ελληνορωσικών σχέσεων και τις ισορροπίες που διατηρούσε η Ελλάδα έναντι των ΗΠΑ. Η εποχή εκείνη απέφερε σημαντικές συμφωνίες για αγωγούς μεταφοράς πετρελαίου και φυσικού αερίου που εξυπηρετούσαν τα ελληνικά στρατηγικά και οικονομικά συμφέροντα. Από τις εκλογές του 2009 πολλά έχουν αλλάξει προς το χειρότερο και σε αυτόν τον τομέα.

Η μόνη αποδοτική εξωτερική πολιτική είναι εκείνη που αποτελεί μέρος ενός μακρόπνοου σχεδιασμού και εφαρμόζεται στο πλαίσιο μιας ολοκληρωμένης στρατηγικής. Στη διάρκεια της θητείας μου στο Υπουργείο Εξωτερικών, η πολιτική της Ελλάδας απέναντι στη Ρωσία αποτέλεσε επιμέρους άξονα ενός τέτοιου σχεδιασμού, στόχος της οποίας ήταν αποκλειστικά η προάσπιση των εθνικών μας συμφερόντων. Η χώρα μας ήταν στον πυρήνα της Ευρωπαϊκής Ένωσης, πρωτοπόρος στις διεργασίες για την υιοθέτηση της Συνθήκης της Λισσαβόνας και κύριος εμπνευστής της ατζέντας για την ευρωπαϊκή ενσωμάτωση των Βαλκανίων. Παράλληλα, η Ελλάδα είχε οικοδομήσει σχέσεις αμοιβαίας εμπιστοσύνης με τις Η.Π.Α. αλλά και την Κίνα. Στο πλαίσιο της ισχυροποίησης της θέσης μας στο διεθνές προσκήνιο, καλλιεργήσαμε τις σχέσεις με τη Ρωσία στη βάση της νέας...

Αυτός ο αλήτης είναι ο προπονητής που ασελγούσε σε βάρος ανήλικων παιδιών [εικόνες]


Αυτός είναι ο προπονητής που ασελγούσε σε βάρος ανήλικων παιδιών [εικόνες]
Στη δημοσιότητα έδωσε η αστυνομία τα στοιχεία αλλά και φωτογραφίες του 57χρονου προπονητή που κατηγορείται ότι ασελγούσε σε παιδάκια.
Πρόκειται για τον  ΛΙΓΟΜΕΝΟ Δημήτριο του Μιχαήλ και της Δήμητρας, γεννηθέντα την 10-2-1955 στο Περιστέρι Αττικής, κάτοικος Αθηνών, προπονητής ποδοσφαιρικής ομάδας, για τον οποίο ασκήθηκε ποινική δίωξη για αποπλάνηση και ασέλγεια σε βάρος ανήλικων παιδιών.
Τα στοιχεία ταυτότητας και η φωτογραφία του δίνονται στη δημοσιότητα, ύστερα από εισαγγελική διάταξη, για λόγους προστασίας του κοινωνικού συνόλου και την ευχερέστερη πραγμάτωση της αξίωσης της Πολιτείας, για τον κολασμό των αδικημάτων που κατηγορείται, σε βάρος των ανήλικων παιδιών.
Η υπόθεση αποκαλύφθηκε, στο πλαίσιο των στοχευμένων περιπολιών, σε χώρους εξωσχολικών...

Η λογοκρισία στην πηγή και η ειλικρίνεια ως νούμερο επιθεώρησης


Λογοκρισία στην πηγή και ενημέρωση στις ρίζες: Αυτές είναι οι δύο προπαγανδιστικές πρακτικές που εφαρμόζονται στις μέρες μας.

Και μάλιστα με τον πιο βίαιο, απροκάλυπτο και κραυγαλέο τρόπο.

Ο βαρύς τραυματισμός του συναδέλφου φωτορεπόρτερ Μάριου Λώλου, ο προηγηθείς τραυματισμός του συναδέλφου Μανώλη Κυπραίου, που έχασε την ακοή του, οι απρόκλητες επιθέσεις κατά δημοσιογράφων, φωτογράφων, κάμεραμεν δεν αποτελούν απλά περιστατικά βίας.

Εντάσσονται απολύτως στο προπαγανδιστικό αξίωμα της λογοκρισίας στην πηγή. 

Ομοφυλοφιλία και Μεταναστευτικό.


Μία αμφίδρομη σχέση

Ευπαθείς κοινωνικές ομάδες όπως αυτές των ομοφυλοφίλων πρόσκεινται ευμενώς στην άκριτη και άκρατη εισροή μεταναστών, διότι δι’ αυτής αυξάνονται οι πιθανότητες άγρας σεξουαλικών συντρόφων τους από την ολοένα αυξανόμενη δεξαμενή νεαρών πτωχών ανδρών αλλογενούς προελεύσεως.Επιπλέον, μια τέτοια εισροή προκαλεί τον πολλαπλασιασμό των «τοιούτων» υπάρξεων, δεδομένου ότι η δραματική αύξηση της πληθυσμιακής πυκνότητας κάθε ζωϊκού είδους, όταν ο χώρος της κατοίκησής του παραμένει ανελαστικός, οδηγεί σε φαινόμενα καλπάζουσας ομοφυλοφιλίας, όπως έχει διαπιστωθεί άλλωστε και πειραματικά επί της κοινωνίας...

Ολόκληρη η συνέντευξη Σαμαρά στο Mega...


Θα αλλάξω την Ελλάδα με την εντολή του ελληνικού λαού και όχι με το ΠΑΣΟΚ τόνισε στη σημερινή συνέντευξή του στο Mega και τον Γιάννη Πρετεντέρη ο Αντώνης Σαμαράς αποκλείοντας για μια ακόμα φορά την συγκυβέρνηση μετεκλογικά.
«Δεν έχω τίποτα με τον κ. Βενιζέλο αλλά το ΠΑΣΟΚ δεν το εμπιστεύομαι. Τι θα γίνει αν στον κ. Βενιζέλο βάλει όρους το ΠΑΣΟΚ; Θα είμαι εγώ όμηρος του ΠΑΣΟΚ;. Εγώ θέλω να αλλάξω την Ελλάδα δεν θέλω την ανοχή του ΠΑΣΟΚ θέλω την εντολή του ελληνικού λαού, θέλω να αντιμετωπίσω τις συντεχνίες, την λαθρομετανάστευση, θέλω να κάνω εξεταστική για το πώς φθάσαμε στο Μνημόνιο», είπε μεταξύ άλλων.....

«Οι εκλογές θα γίνουν στις 6 Μαΐου παρότι κάποιοι δεν θέλουν» πρόσθεσε ακόμα ο πρόεδρος της ΝΔ και επανέλαβε ότι «αν δεν υπάρξει αυτοδυναμία θα επιβληθούν από τα πράγματα επαναληπτικές εκλογές γιατί η χώρα δεν μπορεί να μείνει ακυβέρνητη».
«Μπαίνω στο γήπεδο, όπως όλες οι μεγάλες ομάδες, για τη νίκη, δεν λέμε ούτε...

ΑΠΑΤΗ και οι ANONYMOUS και μάλιστα ΜΕΓΑΛΗ!


Πρόσφατα ανακαλύψαμε ότι η δολοφονία-σφραγίδα του Αμερικανού στελέχους της CIA στην Ελλάδα το 1975 από τη  17ΝΟΕ δήθεν ,   ήταν τελικά επίτευγμα μυστικών υπηρεσιών ελεγχόμενων από Σιωνιστές καθώς ο Γουέλς θεωρούνταν διπλός πράκτορας κάτι που δεν έπρεπε να ξέρουμε εμείς μέχρι σήμερα. 
Με αυτή τη δολοφονία η 17ΝΟΕ «φυτεύτηκε» σκόπιμα στο υποσυνείδητό μας από την προπαγάνδα των ΜΜΕ ως δήθεν «αριστερή» οργάνωση και τα συμβόλαια θανάτου που εκτελούσε για λογαριασμό ξένων πολυεθνικών λάμβαναν παραπλανητικά πολιτικό περιεχόμενο καθώς οι επαγγελματίες δολοφόνοι συνόδευαν κάθε εκτέλεση με μία αόριστη «αριστερή» προκήρυξη γεμάτη μπουρδολογήματα που προσπαθούσε να αποπροσανατολίσει τον κοσμάκη από τους πραγματικούς εντολείς, τα κίνητρα και τους χρηματοδότες αυτών των δολοφονιών. Το ότι ο Γουέλς εκτελέσθηκε από πράκτορες και ότι έναν σύνδεσμο της 17 ΝΟΕ και του ΕΛΑ που ζούσε στην Ελλάδα τον έσωσε και τον φυγάδευσε η MOSSAD (!)  δεν τα ακούσαμε στις ειδήσεις, ούτε...

Από τη δραχμή στο λέβα: Ελληνες πολίτες κυκλοφορούν τα αυτοκίνητά τους με βουλγαρικές πινακίδες


Ως τώρα ξέραμε ότι ελληνικά αυτοκίνητα επισκέπτονταν τη Βουλγαρία για να φουλάρουν με φτηνή βενζίνη. Τώρα μαθαίνουμε ότι κυκλοφορούν και με βουλγαρικές πινακίδες

Ηταν στις αρχές της δεκαετίας του 1990. Ο κόσμος άλλαζε με γρήγορους ρυθμούς. Τα καθεστώτα του «υπαρκτού σοσιαλισμού» στη βαλκανική περιοχή κατέρρεαν. Οι πρώτοι οικονομικοί μετανάστες έκαναν την εμφάνισή τους στην ελληνική ύπαιθρο και στις πόλεις. Οι εργοδοτικοί φορείς κατέγραφαν σε εσωτερικές εγκυκλίους τις επενδυτικές ευκαιρίες που προσέφεραν οι χρεοκοπημένες χώρες. Και τότε άρχισαν «καραβιές» (σχήμα λόγου, πήγαιναν με πούλμαν και με πτήσεις τσάρτερ) επίδοξων επενδυτών να αναζητούν «χρυσό» στα «Ελντοράντο» της περιοχής. Απελπισμένοι αλλά ριψοκίνδυνοι...

Η δημόσια διαβούλευση για την επιλογή των υποψηφίων έχει ξεκινήσει



Μπορείτε να παρακολουθείτε και να συμμετεχετε στην διαδιασία επιλογής των υποψηφίων μέσα απο την επίσημη ιστοσελίδα του κινήματος www.anexartitoiellines.gr και να κοινοποιήσετε τις τυχόν παρατηρήσεις σας σχετικά με τις υποψηφιότητες ανά εκλογική περιφέρεια, στο e-mail που αναγράφεται στην σελίδα.

Η σελίδα θα ανανεώνεται καθώς θα προσθέτονται υποψηφιότητες και εκλογικές περιφέρειες

Γιατί ο Φωτόπουλος πρέπει να είναι απόφοιτος του Harvard

Δεν γνωρίζω αν ο Χρήστος Πρωτόπαπας ή ο Κουτρουμάνης έχουν τελειώσει το ΜΙΤ, άλλα αν πιστέψουμε τους εγχώριους μνημονιακούς μάλλον οι Κουτρουμάνης, Κούσελας, Πρωτόπαπας κλπ είναι πολύ πιο έξυπνοι από τους απόφοιτους αυτού του ιδρύματος. Η εγχώρια μυθολογία θέλει το ελληνικό κράτος επί δύο χρόνια και πλέον να μην εφαρμόζει το μνημόνιο και κατά συνέπεια αυτός να είναι ο λόγος που η οικονομία μας πάει κατά διαόλου.

Αυτός ο μύθος εμπεριέχει δυο αλληλοαναιρούμενες συνέπειες. Η πρώτη συνέπεια είναι πως οι οικονομολόγοι της τρόικα, απόφοιτοι των ελίτ πανεπιστημίων, μπορούν να πιαστούν κορόιδα από μια χούφτα πρώην συνδικαλιστές και αφισοκολλητές και να συνεχίζουν να δίνουν χρήματα σε μια χώρα που δεν τηρεί τα συμφωνημένα. Η δεύτερη συνέπεια είναι πως δεν είναι κορόιδα οι απόφοιτοι των ελίτ πανεπιστημίων άλλα συμφωνούν με την ακολουθούμενη πολιτική της κυβέρνησης.

Τείνω να πιστέψω το δεύτερο σενάριο γιατί δεν νομίζω πως οι τρεις ισχυροί διεθνείς...

Η δικαιολογημένη οργή του Έλληνα να μετατραπεί σε νηφάλια ευθύνη

από το «Freepen»


«Ώρα σε θυμού κρείσσονα γνώμην έχειν»

Είναι καιρός η σκέψη να νικήσει την οργή.

ΕΥΡΙΠΙΔΗΣ


Οι οργισμένοι πολίτες εν όψει των εθνικών εκλογών, βρίσκονται σε πλήρη σύγχυση, αλλά και σφόδρα προβληματισμένοι. Η οικονομική καχεξία μέχρι εξαθλίωση των πολιτών, που έχει περιέλθει η κοινωνία μας τα δυόμιση τελευταία χρόνια, έχει εξοργίσει τους πολίτες εναντίον των πολιτικών που θεωρούν υπεύθυνους. Όσο όμως η οργή διατηρείται και δεν μετατρέπεται σε...