Σελίδες

Παρασκευή 8 Απριλίου 2011

Για τον τουρκικό ολοκληρωτισμό, ακόμη και οι ιεραπόστολοι αποτελούν αντικείμενο παρακολούθησης από την "αντιτρομοκρατική"

ΣΤΕΛΕΧΟΣ ΤΗΣ JITEM EIΧΕ ΓΙΝΕΙ ΙΕΡΕΑΣ !
Posted: 06 Apr 2011 10:18 PM PDT
Εφ. Ραντικάλ 22-3-2011


Ομολογίες από τον παπά-στέλεχος της JITEM


Αποκαλύφθηκε ότι ο κρυφός μάρτυρας σχετικά με το κύμα συλλήψεων της ¨υπόθεσης του εκδοτικού οίκου Ζιρβέ¨ που έγιναν στα πλαίσια της υπόθεσης Εργκενέκον, ήταν παλιός παπάς και έπαιρνε σε μόνιμη βάση χρήματα από την JITEM (Διεύθυνση Πληροφοριών Αντιτρομοκρατικού Αγώνα Στρατοχωροφυλακής).


Ο μάρτυρας με την κωδική ονομασία Ντενίζ Ουιγκάρ στην κατάθεση που έδωσε στον εισαγγελέα της υπόθεσης Εργκενέκον Ζεκεριά Οζ περιέγραψε τα εξής : ¨Το 1993 υπηρετώντας στο Γενικό Επιτελείο εντός του TUSHAD (Τομέας Εθνικής Στρατηγικής και Επιχειρήσεων), εισήλθα μέσα στους χριστιανούς ιεραπόστολους με σκοπό να τους διαλύσω και έφτασα να γίνω μέχρι μητροπολίτης. Με διαταγή που ήρθε το 2005 έγινα ξανά μουσουλμάνος. Στα πλαίσια των καθηκόντων μου μετείχα σε συνέδρια και έδωσα συνεντεύξεις ενάντια στους ιεραπόστολους. Επίσης με επιφόρτισαν να γράψω και βιβλίο¨.


Σεμινάριο Ζιρβέ


Ο κρυφός μάρτυρας Ουιγκάρ είπε πως το 2006 έγινε σεμινάριο σχετικά με τους ιεραπόστολους υπό την προεδρία του τότε διοικητή της Στρατοχωροφυλακής Μαλάτιας Μεχμέτ Ουλγκέρ μαζί με τον ταγματάρχη-Διευθυντή της Διεύθυνσης πληροφοριών Χαϊντάρ Γεσίλ και τον καθηγητή του πανεπιστημίου Ινονού Ρουχί Αμπάτ. Ο Ουιγκάρ τόνισε πως στο σεμινάριο ήρθε εντολή από ανώτατους αξιωματικούς, να απειληθούνε οι ιεραπόστολοι, με σκοπό την αποτροπή των δραστηριοτήτων τους. Ανέφερε : ¨ Αποφασίστηκε να υπάρξει ένα περιστατικό εκφοβισμού των εργαζόμενων στον εκδοτικό οίκο Νετζατί Αϊντίν, Τίλμαν Γκέσκε, και Ουγούρ Γιουκσέλ. Αξιολογήθηκαν οι πληροφορίες γύρω από τον Εμρέ Γκιουναϊντίν και τους φίλους του. Ο Γκιουναϊντίν ετοιμάστηκε ψυχολογικά για την επιχείρηση. Για την προετοιμασία ο Ρουχί Αμπάτ και η Σεβγκί Ερενερόλ έδωσαν στην Μαλάτια μια διάλεξη.¨


tourkikaNea

Βοά η Αθήνα ότι πέφτει η κυβέρνηση από την "ανταρσία" Β. Παπανδρέου - Φλωρίδη και Μακρυπίδη



Άναψαν τα τηλέφωνα και ισχυρές φήμες κυκλοφορούν σε όλα τα γραφεία της πρωτεύουσας, ότι η κυβέρνηση ίσως να γλυτώνει την πτώση της σήμερα λόγω της άρνησης Β. Παπανδρέου - Φλωρίδη και Μακρυπίδη να δεχτούν το νομοσχέδιο για την εκποίηση των τυχερών παιχνιδιών του Υπ. Οικονομικών, επειδή έχουν απεργία τα κανάλια και οι εφημερίδες. Να δείτε που θα αποδώσουν και δόλο στην απεργία της ΕΣΗΕΑ, αφού κρύφτηκε η ανταρσία των βουλευτών του ΠΑΣΟΚ - γράφετε όμως στο διαδίκτυο που στην πλειοψηφία του δεν απεργεί -  και δεν είχε τον ανάλογο κοινωνικό και πολιτικό αντίκτυπο.

Ως φαίνεται οι βουλευτές του ΠΑΣΟΚ ( που δεν έχουν υπουργοποιηθεί ) σκληραίνουν τη στάση τους στα όρια της ανταρσίας, βάζοντας κατά τη γνώμη μας σοβαρή υποψηφιότητα για τον ανασχηματισμό που σίγουρα θα κάνει ο Παπανδρέου, χτυπώντας παράλληλα μαζί με κάποια ΜΜΕ τον υπουργό Οικονομίας Γ. Παπακωνσταντίνου.

Συγκεκριμένα όταν ο υπουργός Οικονομίας Γ. Παπακωνσταντίνου παρουσίασε το νομοσχέδιο για τα τυχερά παιχνίδια και για τον ΟΠΑΠ στην ΚΟ του ΠΑΣΟΚ έγινε  έκρηξη. Η Βάσω Παπανδρέου όταν πήρε το λόγο για το νομοσχέδιο του υπουργείου Οικονομικών για τα...
τυχερά παιχνίδια απευθυνόμενη στον Γιώργο Παπακωνσταντίνου είπε σε έντονο ύφος: «Δεν το ψηφίζω». Το χαρακτήρισε στυγνό εισπρακτικό μέτρο και τόνισε: «Αν είναι έτσι να νομιμοποιήσουμε τα ναρκωτικά και την πορνεία για να έχει έσοδα το κράτος».

Ο Γιάννης Αμοιρίδης είπε ότι: «Δεν είναι ηθικό», το εν λόγο νομοσχέδιο, ενώ ο Γιώργος Φλωρίδης σε ήπιους τόνους άσκησε κριτική για το πώς χειρίζεται η κυβέρνηση τους Βουλευτές λέγοντας: «Η Κοινοβουλευτική Ομάδα είναι σημαντικό κομμάτι της διαβούλευσης. Γιατί μας ξεχνάτε;». Το βασικό θέμα που θέτουν οι Βουλευτές είναι να έχει τον έλεγχο ο ΟΠΑΠ και να μην περάσει στα χέρια ιδιωτών. Επίσης θεωρούν ότι η επιτροπή που προβλέπεται στο νομοσχέδιο δεν πρόκειται να λειτουργήσει.

greekmoney.