Σελίδες

Σάββατο 20 Ιουλίου 2013

Οι δουλόφρονες του έθνους των Ιμίων και της πολιτικής των μιναρέδων..

Η μεταπολίτευση του 1974 έχει ήδη σημαδέψει ανεξίτηλα την Ελλάδα μας ενώ ταυτόχρονα, έχει αποκαλύψει την ανεπάρκεια, την ανικανότητα, την αμορφωσιά,την υποκρισία, τον ραγιαδισμό, την χωριατιά (με την έννοια ότι δεν διαθέτουν το πνευματικό υπόβαθρο μαθήσεως) όλων ανεξαιρέτως  των πολιτικών ανδρών που χειρίστηκαν τις τύχες του  δύσμοιρου αυτού τόπου είτε σαν πρωθυπουργοί και υπουργοί είτε σαν απλοί βουλευτές που απλά στήριζαν τις εκάστοτε κυβερνήσεις με την ψήφο τους αλλά και με την αποχή τους.  
Από τότε, κοντά σαράντα χρόνια τώρα, τα παράγωγα της μεταπολίτευσης νέμονται και νοθεύουν τις ζωές μας και τις ζωές των παιδιών μας. Εκθεμελιώνουν την πολιτιστική μας κληρονομιά, αλλοιώνουν και εξαλείφουν τις πηγές της Ιστορίας μας και δημιουργούν εικονικές ρεπούσιες αριστερίστικες πραγματικότητες της δουλόφρονης πολιτικής των μιναρέδων. Δεν μας φθάνει που οι Μογγόλοι δίπλα μας αμφισβητούν καθημερινά τα εθνικά χωρικά μας ύδατα, τον εθνικό εναέριο χώρο μας και τα σύνορά μας στην Θράκη οι  δε ορδές του κατακτητή εδραιώνουν στην Κύπρο μας τα εποικιστικά τους τετελεσμένα με τους  μηχανισμούς του ψευδοκράτους που ΕΜΕΙΣ- δηλαδή οι πολιτικοί μας όλων των πολιτικών χώρων και των δύο ελληνικών κρατών- ύπουλα αναγνωρίζουμε, εκτρέφουμε και διεθνοποιούμε με πράξεις και ηθελημένες παραλείψεις μας όπως ήταν αυτή του Κ. Καραμανλή του Α' με

Για να ξεκαθαρίζουμε τα πράγματα. Το 1974 δεν υπήρχε καθεστώς 21ης Απριλίου. Με την ορκωμοσία της κυβέρνησης Μαρκεζίνη τον Οκτώβριο 1973 όλα είχανε πάρει το δρόμο τους για τον εκδημοκρατισμό της χώρας και η αποστολή της 21ης Απριλίου είχε τελειώσει. Η δικτατορία Ιωαννίδη δεν είχε σχέση με το καθεστώς της 21ης Απριλίου 1967. Για το πραξικόπημα και την εν συνεχεία τουρκική εισβολή στην Κύπρο ευθύνονται οι ΗΠΑ με συνενόχους επίορκους πολιτικούς και στρατιωτικούς και από την άλλη τα «πετρέλαια της Θάσου»


Το ΚΚΕ συνεχίζει την προδοσία. Μιλά για Διζωνική Δικοινοτική Ομοσπονδία την στιγμή που δεν την θέλει ΚΑΝΕΝΑΣ ΕΛΛΗΝΑΣ ΚΥΠΡΙΟΣ.

Το, άγνωστο σ' εμένα, «Κονσερβοκούτι» μου έστειλε τον σύνδεσμο http://www.youtube.com/watch?v=-N1Z3VRN4NE όπου ο σύντροφος (αυτοί σε ηγετικό τουλάχιστον επίπεδο και όπως το λέει η λέξη σύντροφος, τα τρώνε μαζί ) Παφίλης  χύνει κροκοδείλια δάκρυα για την εισβολή στην Κύπρο. Δεν θα είμαι εγώ ο απολογητής της Χρυσής Αυγής και δεν νομίζω ότι μου πέφτει λόγος. Άλλωστε  υπάρχουν καταλληλότεροι για τούτο.
Εγώ θα σταθώ στην συνεχιζόμενη προδοτική στάση του ΚΚΕ απέναντι στην Κύπρο όπως την εξέφρασε ο Παφίλης μιλώντας για Διζωνική Δικοινοτική Ομοσπονδία Κύπρου συμπλέοντας με την ηγεσία του ΑΚΕΛ όπως ακριβώς και στην περίπτωση του σχεδίου ΑΝΑΝ. Έλα  όμως που οι κομμουνιστές της Κύπρου που, όπως και στην περίπτωση σχεδίου ΑΝΑΝ ξεμπρόστιασαν την ηγεσία του κόμματός τους αναγκάζοντάς την  να «ανακρούσει πρύμναν», δεν στηρίζουν την θέση της ηγεσίας τους σχετικά με την ΔΔΟ και αν αναγκασθούν, σε περίπτωση δημοψηφίσματος πχ, και πάλι θα πουν ένα ηχηρό ΟΧΙ σε αντίθεση με τα δικά μας κομμουνιστικά πρόβατα που δεν έχουν την δυνατότητα να σκεφθούν γιατί σκέφτονται άλλοι γι αυτά!!! 
Για ενημέρωσή σας μεταφέρω εδώ μια ενδιαφέρουσα ανάλυση της Μαρίας Παπαδοπούλου (Κύπρος) σχετικά με το θέμα. 
Προς το αγαπητό «Κονσερβοκούτι» έχω να δώσω μια συμβουλή. Διαβάστε βιβλία κομμουνιστών συγγραφέων, αυτών που η τωρινές ηγεσίες του ΚΚΕ έχουν χαρακτηρίσει (προς το παρόν βέβαια γιατί η ιστορία του κόμματος αναθεωρείται με οργουελική μέθοδο) σαν οπορτουνιστές ή προδότες ή πράχτορες ή δεν ξέρω κι εγώ τι, για να «μάθετε» την αλήθεια για την στάση που τήρησε το κόμμα σας σε όλα τα εθνικά ζητήματα. 
Ακολουθεί το κείμενο της Κύπριας Μαρίας Παπαδοπούλου. Οδυσσεύς Πάτσης

«Η «Διζωνική, Δικοινοτική Ομοσπονδία» (ΔΔΟ) διαπιστώνεται ότι αποτελεί μια σκοπίμως θνησιγενή «διευθέτηση», που θα οδηγήσει με μαθηματική ακρίβεια στην πλήρη τουρκοποίηση της Κύπρου, κάτω από μόνιμη βρετανική κηδεμονία. Οι συνέπειες αυτής της «διευθέτησης» θα είναι τραγικές. Το κράτος της Κυπριακής Δημοκρατίας που σήμερα μπορεί να