Σελίδες

Σάββατο 19 Νοεμβρίου 2011

Γιατί τρέμουν την λαϊκή δεξιά;


Την ώρα που το ΠΑΣΟΚ γκρεμίζεται μαζί με την Μεταπολίτευση βλέπουμε το κρατικοδίαιτο σύστημα διαπλοκής που επέβαλε την κυβέρνηση Παπαδήμου να εξαπολύει μια συντονισμένη επίθεση εναντίον της αντιμνημονιακής , πατριωτικής και λαϊκής δεξιάς, με την βοήθεια των υπολειμμάτων των τζακιών και των φέουδων στη ΝΔ.
Ορισμένοι (και στην Συγγρού) έχουν όμως ακόμα αυταπάτες. Νομίζουν ότι ο μοναδικός στόχος των μεθοδευμένων επιθέσεων τους είναι να προκαλέσουν αναταραχή στη ΝΔ και να δείξουν ότι την ώρα που το ΠΑΣΟΚ διαλύεται παρόμοια προβλήματα αντιμετωπίζει και η ΝΔ. Κάνουν μεγάλο λάθος. Ο βασικός στόχος τους είναι να εξουδετερώσουν το λαϊκό αντιμνημονιακό κίνημα, αναπόσπαστο κομμάτι του οποίου, αν όχι το πιο σημαντικό, είναι η αποκαλούμενη “λαϊκή δεξιά”. Και τρέμουν την λαϊκή δεξιά για έναν απλούστατο λόγο: επειδή αποτελεί

19 Νοέμβριου του 1958 : Τιμή και Δόξα στον Κυριάκο Μάτση. "«Ού περί χρημάτων τον αγώνα ποιούμεθα, αλλά περί αρετής»!


 από τον Nik Iord nodiord@yahoo.gr (mail)

"«Ού περί χρημάτων τον αγώνα ποιούμεθα, αλλά περί αρετής»!

«Ο Μάτσης ήταν ο στρατιώτης του καθήκοντος, αγνός και τίμιος, υπόδειγμα, εις τους υφισταμένους του εμψυχωτής, εισήλθεν εις τον αγώνα με την φλόγα της αυτοθυσίας και την δίψαν να επιτελέσει έργον μεγάλο».

 
O Κυριάκος Μάτσης γεννήθηκε στις 23 Ιανουαρίου του 1926 στο χωριό Παλαιοχώρι της επαρχίας Λευκωσίας. Αποφοιτώντας από το δημοτικό σχολείο του χωριού του, πηγαίνει στο γυμνάσιο της Αμμοχώστου. Έπειτα ακολούθησε τις πανεπιστημιακές του σπουδές στο Ε.Π.Θ όπου και ανέπτυξε μεγάλη εθνική δράση.

Ο σπουδαίος αγωνιστής της Ε.Ο.Κ.Α διακήρυττε της απόψεις του για την Κύπρο εντυπωσιάζοντας τα πλήθη με την ρητορική του δεινότητα. Δεν είναι τυχαίο, εξάλλου, το γεγονός ότι τον αποκαλούσαν το αηδόνι της Κύπρου.

Όπως αναφέρει ο Στρατηγός Διγενής στα απομνημονεύματα του «Ο Μάτσης ήταν

Κάθε 19η Νοεμβρίου


Ειρήσθω με τον Λάζαρο Μαύρο στην Sigma Live
Ο Π Ω Σ ΠΕΡΣΙ, όπως κάθε 19η Νοεμβρίου, για 53 χρόνια, σήμερα, από τότε, σ' εκείνη τη Στιγμή τού Ανθρώπου ο θαυμασμός, διότι: Ναι, στα καθημερινά και στη διαχρονική τους συνέχεια και συνέπεια, φαίνετ’ η ποιότητα τ’ ανθρώπου. Και στις τραμουντάνες, η αντοχή του. Αλλά, όμως, έρχεται κάποια Στιγμή σπανιότητας, που ο άνθρωπος ίσως βρεθεί να διασταυρώνει τα βήματά του μ' εκείνα της ιστορίας. Εκείν’ η μοναδική Στιγμή, που συμπίπτει να 'ναι και το κρίσιμο απειροελάχιστο της αργόσυρτης αιωνιότητας. Όπου κρίνεται μια για πάντα, αν θα πει το «ναι» ή το «ΟΧΙ». Αν θα ψελλίσει το «παραδίδομαι» ή αν θα βροντοφωνάξει το Μολών Λαβέ. Η Στιγμή, στη επίγεια διέλευση του ανθρώπου, που ο ίδιος συναντιέται με την αιωνιότητα. Για να δώσει τις εισαγωγικές και συνάμα τις τελικές του εξετάσεις. Είναι το κλάσμα δευτερολέπτου που οριστικά, τελεσίδικα κι αμετάκλητα, μετριέται το πραγματικό μπόι τού ανθρώπου. Εκεί, εκείνη τη Στιγμή, το μέτρο είναι μόνο ένα. Το ίδιο πάντα. Από τα βάθη των αιώνων ώς τη συντέλεια του κόσμου: «Το αληθινό μπόι τού ανθρώπου μετριέται πάντα με το μέτρο τής λευτεριάς. Τίποτ’ άλλο»...

ΕΠΕΙΓΟΝ. ΒΓΑΛΤΕ ΛΕΦΤΑ ΑΠΟ ΤΡΑΠΕΖΕΣ, ΜΑΖΕΨΤΕ ΤΡΟΦΙΜΑ ΚΑΙ ΝΕΡΟ ΓΙΑ ΕΞΙ ΜΗΝΕΣ ΚΑΙ ΦΤΙΑΞΤΕ ΚΑΤΑΦΥΓΙΑ!!!


 
ΔΕΝ ΞΕΡΟΥΜΕ ΠΟΤΕ ΤΟ ΕΙΠΕ! ΟΥΤΕ ΠΟΥ ΤΟ ΕΙΠΕ! ΔΕΝ ΕΙΧΑΜΕ ΧΡΟΝΟ ΓΙΑ ΨΑΞΙΜΟ ΚΑΙ ΘΕΩΡΗΣΑΜΕ ΟΤΙ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΣΑΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΟΥΜΕ ΑΜΕΣΩΣ ΓΙΑ ΝΑ ΛΑΒΕΤΕ ΤΑ ΜΕΤΡΑ ΣΑΣ. Η ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑ ΠΑΝΤΩΣ ΚΑΙ ΤΟ ΣΤΗΣΙΜΟ ΜΑΣ ΠΑΡΑΠΕΜΠΕΙ ΣΕ ΑΔΕΣΜΕΥΤΟ ΤΟΥ ΡΙΖΟΥ. ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΡΟΣΟΧΗ! ΚΑΘΕ ΔΕΥΕΡΟΛΕΠΤΟ ΠΟΥ ΠΕΡΝΑΕΙ ΕΙΝΑΙ ΚΡΙΣΙΜΟ!
Γιά νά δοῦμε….Τόν συνοδεύει ἡ γρουσουζιά, ἀκόμη καί τώρα στά γεράματα. Κοντεύει τά 100!!!!

ΛΙΤΟΤΗΤΑ 10 ΔΙΣ. ΕΥΡΩ ΣΤΟΝ ΠΡΟΫΠΟΛΟΓΙΣΜΟ ΤΟΥ 2012



Μόνο με το «κούρεμα» πέφτει το έλλειμμα στο 5,4% καθώς μειώνεται το βάρος των τόκων κατά 5 δισ. ευρώ.
Σε αυστηρά μέτρα λιτότητας προκειμένου να εξοικονομηθούν πόροι 10 δισ. ευρώ και την επιτυχία του «κουρέματος» των ομολόγων ώστε να μειωθούν οι τόκοι κατά 5 δισ. ευρώ στηρίζεται ο προϋπολογισμός της νέας χρονιάς που η ελληνική οικονομία θα παλεύει με την ύφεση.


Στον προϋπολογισμό του 2012 - τον πρώτο πολιτικής συνεργασίας τριών κομμάτων ΠαΣοΚ

Ανεβάζουν τους τόνους αντιπαράθεσης Γαλλία και Ρωσία στο θέμα της Συρίας


 

Σε σημερινό δημοσίευμα της εφημερίδας “Ριζοσπάστης” γίνεται αναφορά στη χθεσινή επίσκεψη του Γάλλου υπουργού Εξωτερικών Αλέν Ζιπέ, στην Αγκυρα όπου συναντήθηκε με τον Τούρκο ομόλογό του και επέμεινε στην υιοθέτηση σκληρότερων κυρώσεων σε βάρος της Δαμασκού.
Ο Αλέν Ζιπέ χαρακτήρισε τη σιωπή του Συμβουλίου Ασφαλείας «αδιανόητη» επιτιθέμενος σε όσα μέλη του διαφωνούν, δηλαδή τις Ρωσία και Κίνα, καλώντας τες «να συνειδητοποιήσουν επιτέλους την κατάσταση». Δεν απέκλεισε το ενδεχόμενο ακόμη και στρατιωτικής επέμβασης, υποστηρίζοντας απλώς ότι θα πρέπει να υπάρχει ομόφωνη απόφαση του ΟΗΕ και να μη γίνουν μονομερείς κινήσεις. Κάλεσε, όμως, προφανώς για τα μάτια του κόσμου, τη συριακή αντιπολίτευση να μην καταφύγει στα όπλα.
Στο πλευρό του Ζιπέ, ο Αχμέτ Νταβούτογλου επανέλαβε, εκ νέου, την ανοιχτή

«Έφυγε» ο Νεοκλής Σαρρής. Χάσαμε έναν μεγάλο Έλληνα...


Νεοκλής Σαρρής: Η αποβίωση ενός μεγάλου ανθρώπου

Τον Νεοκλή θα τον θρηνήσει η οικογένειά του και θα λείψει στο αμούστακο παιδί του. Θα λείψει και σε όσους από εμάς έτυχε να τον γνωρίσουμε από κοντά και νοιώσαμε την ανθρωπολογική του βαθύτητα, τη δύναμη του πνεύματός του και τον τίμιο και ακέραιο χαρακτήρα του. Θα λείψει όμως και από όσους τον γνώρισαν σαν πανεπιστημιακό δάσκαλο, σαν πνευματική μορφή και σαν μοναδικά εμβριθή γνώστη της τουρκικής εξωτερικής πολιτικής σε δύσκολα πεδία όπου η γνώση σπανίζει και οι γνώμες κυριαρχούν. Όλοι όσοι τον γνωρίσαμε θα θυμόμαστε αυτό που συνολικά ήταν:
Μια μεγάλη ανθρώπινη μορφή και ένα σπανίζων είδος προικισμένου φορέα της μακραίωνης ελληνικότητας.
Δύο λόγια  μόνο θα πω όπως τον γνώρισα ως ακαδημαϊκό, ως άνθρωπο και ως

Η ιδεολογική γύμνια της Νέας Δημοκρατίας και η αηδία της προσωπολατρίας


Γράφει στο «αιέν αριστεύειν» ο Θωμάς Ηλιόπουλος, μέλος Ν.Δ.
Με αφορμή την απροκάλυπτη μνημονιακή στροφή της ηγεσίας της Νέας Δημοκρατίας, τις διαγραφές Χατζηγάκη και Καμμένου και την κόντρα Φαήλου – νεοφιλελεύθερων, έρχεται ξανά στην επιφάνεια ένα θέμα το οποίο η ευρύτερη βάση της Ν.Δ. συνηθίζει να το σπρώχνει κάτω απ’το χαλί.
Μιλώ για την ιδεολογική γύμνια του κόμματος που υποτίθεται ότι εκφράζει την δεξιά παράταξη.
Συνηθίζουμε να οχυρωνόμαστε πίσω από προσωπολατρίες, ανάλογα με τον εκαστοτε πρόεδρο της κάθε εποχής και μας διαφεύγει η ουσία του θέματος, ότι δηλαδή η Ν.Δ. δεν εκπέμπει συγκεκριμένο μήνυμα στην κοινωνία λογω ακριβώς της απουσίας συγκεκριμένου ιδεολογικού στίγματος.
Ιδεολογική μας ασπίδα γίνονται οι λεκτικές μπαρούφες της εκαστοτε ηγεσίας και των συμβούλων της, πράγματα άνευ περιεχομένου και άνευ αξίας που

Το Ελληνικό Προξενείο Αργυροκάστρου σταματάει την επιχορήγηση μετακίνησης των βορειοηπειρωτών μαθητών – οι Ιταλοί κάνουν πάρτυ στο Αργυρόκαστρο


 

Eνώ μόλις πριν από δυο μέρες ο ιταλός πρέσβης στα Τίρανα και ο ιταλός πρόξενος Αυλώνας εγκαινίασαν κτίριο στο Αργυρόκαστρο όπου θα στεγάζεται το προξενείο Αργυροκάστρου, κι ενώ ο ιταλός πρέσβης  δηλώνει πως, ανεξάρτητα από τη μείωση των κονδυλίων, η Ιταλία θα είναι παρούσα στην ανάπτυξη του αλβανικού νότου διαμέσου της «Cooperazione Italiana», το Ελληνικό Προξενείο Αργυροκάστρου έκοψε την επιχορήγηση για την μετακίνηση των βορειοηπειρωτών μαθητών προς τα σχολεία τους.
Το γεγονός, χωρίς να κρύβουν μια ενδόμυχη ικανοποίηση, μετέδωσαν τα τηλεοπτικά κανάλια του Αργυροκάστρου. Τα λεωφορεία, τα οποία πλήρωνε εδώ και χρόνια το Ελληνικό Προξενείο, εξυπηρετούσαν τους μαθητές των περιοχών του Βούρκου και της Δρόπολης για τη μετακίνησή τους προς τα λίγα υπάρχοντα σχολεία μέσης εκπαίδευσης που λειτουργούν στο χώρο της μειονότητας. Η κίνηση αυτή του Ελληνικού Προξενείου, τη στιγμή μάλιστα που παρατηρείται σημαντική επιστροφή συμπατριωτών μας από Ελλάδα μαζί με τα παιδιά τους, δεν  μπορεί να δικαιολογηθεί με τις δύσκολες οικονομικές καταστάσεις  που περνάει η Ελλάδα. Ίσως το Ελληνικό Προξενείο θα «εξοικονομήσει» κάποια χιλιάρικα Ευρώ, όμως οι αρνητικές συνέπειες στην παιδεία των βορειοηπειρωτών θα είναι δυσανάλογα μεγαλύτερες για το παρόν και το μέλλον. Πηγή:http://www.deropoli.com/?p=7627

Οι Αλβανοί «θάβουν» ελληνικά μνημεία στην Κατεχόμενη Ήπειρο..




Τι αποκαλύπτει στον «Πρωινό Λόγο» ο γνωστός Καθηγητής- δημοσιογράφος ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΜΠΑΡΚΑΣ

Μετά τις ξεκάθαρες προκλήσεις τους σε ιστορικό, πολιτικό και κοινωνικοοικονομικό επίπεδο, οι Αλβανοί «αλωνίζουν» και πάλι σε βάρος του ελληνικού στοιχείου της Βορείου Ηπείρου, τώρα και σε επίπεδο πολιτισμού!
Έτσι, μορφή χιονοστιβάδας παίρνουν οι αντιδράσεις πολλών ομογενών μας για την τακτική των Αλβανών να «θάβουν» τα αρχαιοελληνικά μνημεία της Νοτίου Αλβανίας και να αναδεικνύουν μόνο τα Ρωμαϊκά (σχετικά είχε γράψει ο «Π.Λ.»).
Όμως, το πλέον ανησυχητικό είναι, ότι η Ελληνική πλευρά δεν κάνει απολύτως καμία κίνηση για να υπερασπιστεί την Ελληνικότητα των ευρημάτων, κυρίως στην περιοχή της Αδριανούπολης, στην ουσία Δριυνούπολη που είναι και η ονομασία της κοιλάδας.
Αυτή η στάση έχει προβληματίσει έντονα πολλούς Φορείς της περιοχής, που ζητούν από την Ελληνική πλευρά να συνεργαστεί με την Αλβανική, για την ανάδειξη των ελληνικών μνημείων.

Ο Π. Μπάρκας
Με χθεσινή επιστολή του στον «Π.Λ.», ο γνωστός ομογενής Καθηγητής και δημοσιογράφος κ. Παναγιώτης

Ποιος είναι ο λόγος που η Ρωσία -ίσως- κατεβάζει το στόλο της ανοιχτά της Συρίας;


Το ακόλουθο κείμενο δημοσιεύτηκε στο GEOPOLITICS & DAILY NEWS (ΕΔΩ) στις 10 Οκτωβρίου 2011.
Σύμφωνα με τον Amir Taheri (New York Post) στα μέσα με τέλη Σεπτεμβρίου, ανώτατος Ρώσος αξιωματούχος διαβεβαίωσε ότι η κυβέρνησή του δεν θα μπλοκάρει το ψήφισμα του ΟΗΕ σχετικά με την εξέγερση στη Συρία. Ωστόσο, η Ρωσία το έκανε. Ο Ρώσος υπουργός Εξωτερικών Σεργκέι Λαβρόφ κάλεσε την Συριακή αντιπολίτευση στη Μόσχα και με αυτό το τρόπο έδειξε πως αποκλείει τον Πρόεδρο Μπάσαρ αλ Άσσαντ από τις συνομιλίες. Σαρανταοκτώ ώρες μετά το βέτο της Ρωσίας ο Ρώσος Πρόεδρος Ντμίτρι Μεντβέντεφ κάλεσε τον Άσσαντ να προχωρήσει σε μεταρρυθμίσεις αλλιώς να παραιτηθεί.
“Για ποιο λόγο η Ρωσία συμπεριφέρεται τόσο ανεύθυνα όμως”, γράφει ο Amir Taheri; Αν γυρίσουμε το χρόνο

Η Μοναξιά του Αντώνη. Τα αδιάφορα στελέχη της ΝΔ δεν παράγουν πολιτική. Το μόνο που τα απασχολεί είναι καρέκλα....


 "Διαβουλεύσεις" Μπένυ με την τρόικα για τις ενυπόγραφες εγγυήσεις... λίγο αργά δεν το θυμήθηκε;

[Προσέξτε πόσο κουφάλες είναι οι ΠΑΣΟΚοι και πόσα χρόνια μπροστά είναι: Ενώ το θέμα των υπογραφών προέκυψε εμφατικά μετά το Eurogroup της προηγούμενης Δευτέρας και προφανώς μετά από προτροπή του Μπένυ στους Ευρωπαίους ("δεν μπορώ να κάνω τίποτα γιατί ο Σαμαράς τα μπλοκάρει όλα" κ.λπ), ενώ μέχρι τώρα κανένας ΠΑΣΟΚος δεν είχε αναφερθεί στο θέμα (παραβλέπουμε ότι και κανένα ζώο της ΝΔ δεν βγήκε ανοιχτά να τους ζητήσει να τοποθετηθούν)... τώρα που οσμίστηκαν ότι ΔΝΤ και ΕΕ είναι έτοιμοι να υπαναχωρήσουν απ΄τη γελοιότητα των υπογραφών μετά τιςαπανωτές αρνήσεις Σαμαρά, ξαφνικά ο Βενιζέλος θυμήθηκε να θέσει το θέμα στον Thomsen που είναι απλά ο αγγελιοφόρος, ώστε να καρπωθούν την διαφαινόμενη υπαναχώρηση της τρόικας...

Κατεβαίνει στα παράλια της Συρίας ο στόλος της Ρωσίας


Του Νίκου Στέλγια

Ιρανικά και τουρκικά μέσα ενημέρωσης μεταδίδουν την επικείμενη ανάπτυξη ρωσικών φρεγατών στα παράλια της ΣυρίαςΣε μια πολύ κρίσιμη φάση της σύγχρονης ιστορίας της Συρίας, πολεμικά πλοία του Ρωσικού Ναυτικού αναπτύσσονται στα παράλια της γειτονικής χώρας.Σύμφωνα με το ιρανικό ειδησεογραφικό κανάλι “Αλ Μανάρ” και την τουρκική ειδησεογραφική πύλη “Yakın Doğu Haber”, σήμερα αναμένεται η ανάπτυξη των δυνάμεων του Ρωσικού Πολεμικού Ναυτικού στα παράλια της Συρίας.

Σύμφωνα με τα ιρανικά και τα τουρκικά μέσα ενημέρωσης, με την νέα της κίνηση, η Ρωσία στέλνει ένα σημαντικό μήνυμα στον δυτικό κόσμο. Η Μόσχα δείχνει ότι η Συρία αποτελεί “κόκκινη γραμμή” για την εξωτερική της πολιτική.Το ιρανικό κανάλι “Αλ Μανάρ” υπενθυμίζει ότι ότι η Ρωσία και η Κίνα αντιτίθενται στα μέτρα που προτείνει η δυτική συμμαχία για την Συρία. 

Ο κ.Μάταντζη και η ασυλία που απολαμβάνει από το Γ.Παπανδρέου! Γιατί;




Ο βουλευτής του ΠΑΣΟΚ Τσετίν Μάταντζη μας έχει απασχολήσει αρκετές φορές στο παρελθόν. Οι κατά καιρούς δηλώσεις του περί "τουρκικής" μειονότητας ,οι συνεχείς επικλήσεις της "μητέρας πατρίδας Τουρκίας", τα πήγαινε- έλα στη Τουρκία και οι φωτογραφίες με Γκιουλ και Ερντογάν,ήταν μερικές από τις αφορμές που μας είχαν δοθεί για να υπενθυμίσουμε και στον ίδιο ,αλλά και στον κ.Παπανδρέου,ότι είναι βουλευτής του Ελληνικού Κοινοβουλίου!

Ο κ. Μάταντζη δεν έδωσε ψήφο εμπιστοσύνης στη κυβέρνηση Παπαδήμου. Δεν υπήρξε καμία ενόχληση γι΄ αυτό από την ηγεσία του ΠΑΣΟΚ.Διαβάστε την ομιλία του κ.Μάταντζη ,για να δείτε ποιους λογους επικαλείται για την απόφασή του. Έχουμε επισημάνει τα κομμάτια της ομιλίας του που μας προβλημάτισαν. Περισσότερο όμως μας προβληματίζει η συνεχιζόμενη απάθεια της ηγεσίας του ΠΑΣΟΚ για όσα εξελίσσονται στη Θράκη.

Όλη η ομιλία Μάταντζη:

Ο Γιωργάκης παίζει ηλεκτρονικά (βιντεο)


Πολύ γέλιο! Δείτε το:


Επιθεώρηση στη τοπική κυβέρνηση από τα "κεντρικά"...


ImageΕπιθεώρηση στα μέλη της τοπικής κυβέρνησης κάνει αύριο η τρόϊκα: Στις 10.30 το πρωί, στελέχη της τρόικας θα συναντηθούν με τον πρόεδρο του ΠΑΣΟΚ, Γιώργο Παπανδρέου, στο γραφείο του στη Βουλή. Μια ώρα αργότερα (11.30) θα συναντηθούν με τον πρόεδρο της Ν.Δ. Αντώνη Σαμαρά, στα γραφεία του κόμματος, στη Συγγρού. Την Κυριακή θα συναντηθούν με τον πρόεδρο του ΛΑΟΣ Γ. Καρατζαφέρη.

Το 4ο "οικονομικό" Ράϊχ είναι εδώ με πτωχεύσεις αντί για τανκς


Image
Το γερμανικό υπουργείο Εξωτερικών παραδέχθηκε δια του εκπροσώπου του ότι η γερμανική κυβέρνηση όντως εξετάζει την πιθανότητα να υπάρξουν και άλλες «συντεταγμένες αναδιαρθρώσεις χρέους πέραν της Ελλάδας» (δηλαδή πτωχεύσεις κρατών της ευρωζώνης), κάτι που αποκάλυψε η βρετανική εφημερίδα The Daily Telegraph, δημοσιεύοντας μάλιστα ένα σχετικό εσωτερικό σημείωμα του γερμανικού υπουργείου.

Συγκεκριμένα πρόκειται για ένα εξασέλιδο κείμενο του γερμανικού ΥΠΕΞ στο οποίο σημειώνεται ότι η «μερική πτώχευση» θα πρέπει να καταστεί μια δυνατότητα που θα μπορεί να εφαρμοστεί για τα κράτη-μέλη της ευρωζώνης τα οποία «δεν είναι σε θέση να επιτύχουν την βιωσιμότητα του χρέους» τους. Στο ίδιο σημείωμα, με αρχικό παραλήπτη τον υπουργό Γκουίντο Βέστερβελε, συμπληρώνει πως «πρέπει επίσης να υπάρχει η επιλογή μιας συντεταγμένης χρεοκοπίας για να μειωθεί το βάρος για τους φορολογούμενους άλλων

Τι έκαναν στο ισραηλινό TOP GUN, οι Έλληνες πιλότοι! Βίντεο


Οι πιλότοι των F-16 της Ελληνικής ΠΑ, συμμετείχαν σε μια δοκιμασία που ελάχιστοι πιλότοι μαχητικών στον κόσμο έχουν την ευκαιρία να περάσουν.
Στην Ισραηλινή Αεροπορική Βάση Ovda εδρεύει η 115 Μοίρα με αεροσκάφη F-16 αντίστοιχη με τους Aggressors του Αμερικανικού Top Gun!Κι όταν μιλάμε για Top Gun των Ισραηλινών,τότε είναι κατανοητό ότι τα πράγματα είναι πολύ σοβαρά και δύσκολα.

Οι Έλληνες χειριστές αντιμετώπισαν τους κορυφαίους Ισραηλινούς και τα πήγαν