Σελίδες

Δευτέρα 26 Ιανουαρίου 2015

Μαθητικά καραγκιοζιλίκια προς ικανοποίηση του ανώριμου 3% του ελληνικού λαού... αφού πρώτα ορκίσθηκε κρυφά και «κατά μόνας» στο Ιερό Ευαγγέλιο(;)


Γιατί, τι νόημα είχε η «κατά μόνας» επίσκεψη του Τσιπράκου στον αρχιεπίσκοπο; Εθιμοτυπική θα μου πείτε; 
Ή για να του ζητήσει προκαταβολικά συγνώμη ;
Το αποκλείετε να ορκίσθηκε στο Ιερό Ευαγγέλιο εκεί στα άδυτα της αρχιεπισκοπής με μόνους μάρτυρες στενούς, στενότατους συνεργάτες του και τον αρχιεπίσκοπο;
Και μάλιστα πριν την επίσημη θεατρική παράσταση στο Προεδρικό Μέγαρο την προορισμένη για τους κομπλεξικούς χαχόλους της αριστεράς;
Άλλη μια αριστερίστικη γελοιότητα με κύριο στόχο την ανώριμη νεολαία αλλά και τους εξ ίσου ανώριμους ελάχιστους πια κουκουέδες του «ορθόδοξου» κομμουνιστικού θιάσου του Περισσού εν όψει μελλοντικής (λίαν συντόμως και μόλις ο Αλεξάκης νιώσει δυνατός) προσφυγής στις κάλπες;
Αφού τον αντέγραψε, τον μακαρίτη, σε όλα τα άλλα προχώρησε σε μια ακόμη γελοία εκδήλωση ανδρεοπαπανδρεϊκής συλλήψεως κουτοπονηριά προς εντυπωσιασμό όπως είπα κυρίως των ανώριμων ανά την Ελλάδα αριστερών και αριστεριστών χαρίζοντας τους «καθρεπτάκια» ελπίζοντας ότι θα τους κρατήσει κοντά του ακόμη και όταν (πολύ γρήγορα) η εικόνα του ξεθωριάσει.
Κάπου διάβασα ότι η επίσκεψη στην Καισαριανή είχε σκοπό να φοβίσει την Μέρκελ και να της θυμίσει ότι η εκδίκηση είναι ένα πιάτο που τρώγεται πάντα. Καί ναι , εμείς οι Έλληνες θα εκδικηθούμε τα όσα μας έκαναν οι Γερμανοί και τώρα που αποκτήσαμε πρωθυπουργό βαρβάτο καλά θα κάνει η Γερμανία να τρέμει. 
Φαντάζομαι ότι η Μέρκελ από το απόγευμα δεν κάνει τίποτε άλλο από το να αλλάζει κυλότες.
Έτσι θέλουν να μας λένε οι συμπαθούντες ξεχνώντας ότι και η Μέρκελ από το ίδιο μαρξιστικό-λενινιστικό σχολείο απεφοίτησε και τα ίδια μαθήματα με τον «μικρούλη» διδάχθηκε και μάλιστα με πιο εντατικό ρυθμό.
Πιστεύω ότι τις επόμενες ημέρες (ή μήνες) θα δούμε πολλά κωμικοτραγικά εκ μέρους των τσιπριζαίων τέτοια που θα δώσουν νέα ώθηση στις θεατρικές επιθεωρήσεις αλλά και στο «δράμα».
  
Οδυσσεύς Πάτσης

ΥΓ
Η γυναίκα μου με προειδοποιεί «να μην γράφω μ@λ@κίες και βρεθούμε σε κανένα γκούλαγκ» αλλά την έπεισα ότι είναι νωρίς ακόμη.