Σελίδες

Τετάρτη 5 Οκτωβρίου 2011

Προς Αλβανούς κατσαπλιάδες:Τρεις μοίρες Ελλήνων Καταδρομέων αρκούν για σας. Εξ άλλου οι Ηπειρώτες (βόρειοι και νότιοι) είναι εδώ και έτοιμοι!

Επειδή είδα σε φιλικά  ιστολόγια τους τίτλους: «Μέχρι το Αγρίνιο η Αλβανία» ή «Μέχρι την Αιτωλοακαρνανία θέλει να φθάσει η Αλβανία» ή «Δείτε τι διδάσκει στα σχολεία η Αλβανική Γεωγραφία» και άλλα παρόμοια, επαναδημοσιεύω τούτη την ανάρτηση που είχα πρωτοαναρτήσει την 23/1/2011 εξ αφορμής παρόμοιων δημοσιευμάτων. Απλά τώρα βεβαιώθηκα ότι στρατηγός Κόρκας που αναφέρω στο κείμενο, είναι καλά στην υγεία του, ήταν ο κύριος ομιλητής στην φετινή επέτειο της Μάχης στο Βίτσι και μπορεί να διαβεβαιώσει την ιστορία.  Επίσης θα ήθελα να σας πω, να μην λάβετε υπόψη σας εκείνο το ...Ηπειρώτες (βόρειοι και νότιοι)... Οι Ηπειρώτες είμαστε ένα, χωρίς διαχωρισμούς όπως ακριβώς και η Ήπειρος μία είναι ανεξάρτητα από προσωρινές διαχωριστικές γραμμές (σύνορα) που μας επέβαλαν οι μεγάλες, τότε, δυνάμεις...
                                     Ο διαχειριστής του «Ήπειρος, η πατρίδα μας»....Οδυσσεύς


 Διαβάζω στα διάφορα ιστολόγια την ανησυχία των Ελλήνων για την επιθετική στάση ορισμένων ανεγκέφαλων Αλβανών οι οποίοι εξοπλίζονται και συγκροτούν, δήθεν, στρατό με σκοπό την απελευθέρωση "αλβανικών εδαφών υπό ξένη κατοχή" και την δημιουργία της "μεγάλης Αλβανίας".

Ξέρω από προσωπική πείρα (Ηπειρώτης γαρ) ότι δεν πρέπει να παίρνει κανείς στα σοβαρά δηλώσεις Αλβανών "καπεταναίων" τύπου Kushtrim Tirovica, που μάλλον πρόκειται περί νέου "πολεμιστή" τύπου μαφιόζου Thachi, αλλά για να μην περνούν ιδέες από τα μυαλά μερικών των εδώ φιλοξενουμένων Αλβανών  έχω να σας πω ότι το 1977 ο τότε διοικητής της 1ης Στρατιάς στρατηγός Κόρκας, εδώ στα Γιάννινα και κατά την εξέλιξη άσκησης είπε, και πιστεύω να το θυμάται ο στρατηγός, το εξής: "Δώστε μου έναν λόχο καταδρομών και σε μια εβδομάδα θα είμαι στα Τίρανα".

Όσο και να φαίνεται αστείο θέλω να σας πω ότι ο στρατηγός το πίστευε ακράδαντα. Αλλά και αν ακόμη το θεωρήσουμε υπερβολή για την 10ετία του '70, σήμερα είμαι βέβαιος ότι τρεις μοίρες Ελλήνων καταδρομέων σε μια εβδομάδα θα βρίσκονται στα Τίρανα και θέλω να ακούσω αντίθετες απόψεις επί του θέματος.

Έχετε την εντύπωση ότι ο αλβανικός στρατός είναι καλύτερος από εκείνον της εποχής του Χότζα; Ότι είναι πιο εκπαιδευμένος και καλύτερα εξοπλισμένος;

Έχετε την εντύπωση ότι η εξέλιξη του Κοσόβου είναι αποτέλεσμα απελευθερωτικών αγώνων και της παλικαριάς των Αλβανών του Θάτσι; Το μόνο που κάνανε ήταν το εμπόριο ναρκωτικών, ανθρωπίνων οργάνων και ίσως και λευκής σαρκός. Ας μην ήταν η βρωμερή  Μαντλίν Ωλμπράιτ και η αμερικάνικη αεροπορία και θα βλέπανε τα θρασίμια του κερατά ποιο θα ήταν το αποτέλεσμα απέναντι στους Σέρβους πατριώτες.

Έχετε την εντύπωση ότι επειδή φιλήσυχοι Έλληνες, κυρίως γεροντάκια των παραμεθόριων περιοχών και των αφύλακτων γειτονιών της Αθήνας, τρέμουν την ληστρική εγκληματική  δράση αδίστακτων Αλβανών κακοποιών σε συνδυασμό με την εγκληματική απουσία της ελληνικής πολιτείας, υπάρχει έστω και ένας Έλληνας που να τους παίρνει στα σοβαρά ή να τους φοβάται;

Αγαπητοί γείτονες. Δεν έχουμε καμιά αντίρρηση να σας φιλοξενούμε, και μάλιστα υπό όρους, στην χώρα μας αλλά μην το παρατραβάτε. Επειδή βρίσκονται μερικοί  
Τριανταφυλλόπουλοι ή Καμίνηδες    (χαμένα κορμιά)  να σας στηρίζουν, ακόμη και στις ηλιθιότητές σας, νομίζετε ότι ο Έλληνας θα αργήσει να πάρει ανάποδες στροφές;

Φαίνεται ότι το μόνο που σας έμεινε από το παρελθόν είναι η ανάμνηση των κατσαπλιάδων του κομμουνιστικού "δήθεν δημοκρατικού στρατού" που έντρομοι μπαινόβγαιναν  τα ελληνο-αλβανικά σύνορα για να σωθούν τότε, την περίοδο 1946-49 που πολεμούσαν την Ελλάδα και νομίζετε ότι όλοι οι Έλληνες είναι σαν τα "παλικάρια"  εκείνα. Θέλετε σκόπιμα να ξεχνάτε τον Έλληνα φαντάρο του 1940, του 1912-13 και τον επαναστάτη του 1821. Θέλετε επίσης σκόπιμα να ξεχνάτε την παλικαριά των Χειμαριωτών  Ελλήνων που μόνοι μέσα σε όλη την Αλβανία είπαν το μεγάλο ΟΧΙ στα σχέδια του Εμβέρ Χότζα και των σοβιετικών τότε με την αποχώρηση των Ιταλογερμανών και ότι ο Χότζα, κατά την μακρά "δημοκρατικιά θητεία του" τους μόνους που υπολόγιζε ήταν οι Έλληνες Χειμαριώτες.

Αγαπητοί συν-Έλληνες, με το παρόν δεν κάνω "στρατιωτική εκτίμηση" αλλά θέλω να ξέρετε ότι  πράγματι οι Αλβανοί αντιμετωπίζονται σε χρόνο μηδέν και το ξέρουν. Τώρα αν θελήσουν οι "σύμμαχοι Αμερικάνοι" το "πράγμα" διαφέρει αλλά και τότε.....δεν έχουν παρά..... να δοκιμάσουν.

Φίδι κολοβό που τους έφαγε! Αλήθεια πώς λέγεται το" κολοβό φίδι" στα αλβανικά;

Οι Έλληνες πιλότοι την ξέρουν την δουλειά τους. ΄Το θέμα είναι, οι Έλληνες πολιτικάντηδες πότε θα γίνουν πολιτικοί;



Οι Έλληνες πιλότοι αναχαιτίζουν κατά 98%






gdailynews

Με ποιο δικαίωμα προδότες πολιτικάντηδες δέχεστε να υποβαθμίζεται η ελληνική εθνική μειονότητα σε… εθνοπολιτισμική;

    Διάβασα το κείμενο και άλλαξα τον τίτλο. Ας με συγχωρήσει η Σοφία αλλά μου φάνηκε ότι αποδίδει την ουσία του κειμένου. Οδυσσεύς                                                                      Η χώρα υποδουλώνεται και οι «σωτήρες» της ψάχνουν ψήφους στη… Βόρειο Ήπειρο!
05/10/2011
Γράφει η Σοφία Βούλτεψη
Δεν πρόκειται για κάτι το πρωτότυπο, αλλά η επανάληψις είναι μήτηρ της μαθήσεως: Δεν είναι τυχαία η σημερινή οικονομική (επομένως και οτιδήποτε άλλο) υποδούλωση της χώρας.

Όταν, ακόμη και σήμερα, μετά από τέτοια καταστροφή, που ήλθε ως συνέπεια μιας μικροπολιτικής και παραπολιτικής θεώρησης του δημόσιου βίου, το ενδιαφέρον και τα βλέμματα παραμένουν ακόμη στραμμένα στην ψηφοθηρία και σε παραδόξως καταρτιζόμενους και κατηγοριοποιημένους καταλόγους υποψηφίων «σωτήρων», είναι προφανές πως τίποτε δεν είναι τυχαίο.

Αλλά αυτό είναι το λιγότερο. Το περισσότερο είναι ότι παίζονται ακόμη «ψηφο-παιχνίδια» (ένθεν κακείθεν), με αντικείμενο σοβαρά εθνικά θέματα.

Με τα οποία στην ουσία ΔΕΝ ΑΣΧΟΛΕΙΤΑΙ ΚΑΝΕΙΣ!

Εντελώς απαρατήρητα εξακολουθούν να περνούν γεγονότα και πληροφορίες που δεν μελετά, δεν αναλύει, δεν αξιολογεί και δεν αξιοποιεί κανείς.

Ειλικρινά δεν ξέρω με τι ασχολούνται στην Επιτροπή Εξωτερικών και Άμυνας της Βουλής.

Δεν γνωρίζω καν αν οι αρμόδιοι (λέμε τώρα) τομείς των κομμάτων έχουν ποτέ καθίσει να αναλύσουν ένα τουλάχιστον θέμα της επικαιρότητας και να το μελετήσουν συνδυαστικά....

ΜΕΣΑΝΑΤΟΛΙΚΑ ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΝΕΑ/ΤΡΙΤΗ ΠΡΟΣ ΤΕΤΑΡΤΗ/4-5 ΟΚΤ 2011.


Οκτ2011

 

Posted by anacondagr
ΜΕΣΑΝΑΤΟΛΙΚΑ ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΝΕΑ/ΤΡΙΤΗ ΠΡΟΣ ΤΕΤΑΡΤΗ/4-5 ΟΚΤ 2011.
ΓΡΑΦΕΙ Ο ΔΡ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ.Ε.ΔΡΟΥΓΟΣ
*ΠΟΡΙΣΜΑ-ΣΟΚ 643 ΣΕΛΙΔΩΝ ΣΤΗΝ ΚΥΠΡΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΥΠΟΘΕΣΗ ΤΗΣ ΦΟΝΙΚΗΣ ΕΚΡΗΞΗΣ ΣΤΗ ΝΑΥΤΙΚΗ ΒΑΣΗ ΜΑΡΙ, ΑΠΟ ΤΟΝ ΑΝΩΤΑΤΟ ΔΙΚΑΣΤΙΚΟ ΛΕΙΤΟΥΡΓΟ ΠΟΛΥΒΙΟ ΠΟΛΥΒΙΟΥ. ΜΕΧΡΙ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΧΡΙΣΤΟΦΙΑ ΟΙ ΕΥΘΥΝΕΣ.
*Ο ΑΣΑΝΤ ΑΠΕΙΛΕΙ ΤΗΝ ΔΥΣΗ ΟΤΙ ΑΝ ΤΟ ΝΑΤΟ ΕΠΙΤΕΘΕΙ ΣΤΗΝ ΣΥΡΙΑ, Η ΔΑΜΑΣΚΟΣ ΚΑΙ Η ΧΕΖΜΠΟΛΛΑΧ ΘΑ ΕΠΙΤΕΘΟΥΝ ΜΕ ΠΥΡΑΥΛΟΥΣ ΣΤΟ ΤΕΛ ΑΒΙΒ.
*ΣΤΟ ΚΑΙΡΟ Ο ΥΠΟΥΡΓΟΣ ΑΜΥΝΑΣ ΤΩΝ ΗΠΑ ΛΕΟΝ ΠΑΝΕΤΑ. ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΜΕ ΤΟΝ ΣΤΡΑΤΑΡΧΗ ΤΑΝΤΑΟΥΙ. ΔΗΛΩΣΕ ΟΤΙ ΤΟ ΙΣΡΑΗΛ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΠΟΤΡΕΨΕΙΕΠΙΘΕΣΗ ΑΠΟ ΙΡΑΝ-ΣΥΡΙΑ-ΧΕΖΜΠΟΛΛΑΧ, ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΚΑΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΗΣΕΙ ΚΑΙ ΣΧΕΣΕΙΣ ΜΕ ΤΗΝ ΑΓΚΥΡΑ.
*ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΕΡΝΤΟΓΚΑΝ ΣΤΟ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟ ΤΙΜΕ/ΕΙΠΕ ΟΤΙ ΤΟ ΡΑΝΤΑΡ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΤΙΠΥΡΑΥΛΙΚΗ ΑΜΥΝΑ ΤΟΥ ΝΑΤΟ ΔΕΝ ΕΠΙΚΕΝΤΡΩΝΕΤΑΙ ΣΤΟ ΙΡΑΝ/ΥΠΟΣΤΗΡΙΖΕΙ ΤΗΝ ΕΠΙΒΟΛΗ ΚΥΡΩΣΕΩΝ ΣΤΟ ΙΣΡΑΗΛ ΑΠΟ ΤΟΝ ΟΗΕ/ΤΟ ΙΣΡΑΗΛ ΕΙΝΑΙ Η ΚΥΡΙΑ ΠΥΡΗΝΙΚΗ ΑΠΕΙΛΗ ΣΤΗΝ Μ.ΑΝΑΤΟΛΗ/ΚΑΙ ΤΟ ΑΝΩΤΕΡΩ ΡΑΝΤΑΡ ΕΙΝΑΙ ΣΥΜΒΑΤΙΚΗ ΥΠΟΧΡΕΩΣΗ ΤΗΣ ΤΟΥΡΚΙΑΣ ΣΤΟ ΝΑΤΟ.
*Η ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΚΗ ΟΡΓΑΝΩΣΗ ΑΛ ΣΑΜΠΑΜΠ ΥΠΕΥΘΥΝΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΟΛΥΝΕΚΡΗ ΕΚΡΗΞΗ ΣΤΟ ΜΟΓΚΑΝΤΙΣΟΥ ΤΗΣ ΣΟΜΑΛΙΑΣ.
*ΟΙ ΙΡΑΚΙΝΟΙ ΑΝΤΑΡΤΕΣ ΠΡΟΣΑΡΜΟΖΟΝΤΑΙ ΣΤΗΝ ΕΝ ΕΞΕΛΙΞΕΙ ΜΕΙΩΣΗ ΤΩΝ ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΩΝ ΔΥΝΑΜΕΩΝ.
*ΕΛΕΥΘΕΡΗ Η ΑΜΑΝΤΑ ΝΟΞ ΑΠΟ ΤΟ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΟ ΤΗΣ ΠΕΡΟΥΤΖΙΑ. ΑΝΑΧΩΡΗΣΕ ΜΕΣΩ ΛΟΝΔΙΝΟΥ ΓΙΑ ΤΙΣ ΗΠΑ. ΣΟΚ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΠΟΦΑΣΗ ΤΟΥ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΟΥ.
*Ο ΠΡΩΗΝ ΑΡΧΗΓΟΣ ΤΗΣ ΜΟΣΑΝΤ ΜΙΡ ΝΤΑΓΚΑΝ ΥΠΟΣΤΗΡΙΖΕΙ ΟΤΙ ΑΠΕΧΕΙ ΑΡΚΕΤΑ ΤΟ ΙΡΑΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΥΡΗΝΙΚΗ ΒΟΜΒΑ/ΕΝΩ ΤΟ ΙΣΡΑΗΛ ΕΙΝΑΙ ΙΣΧΥΡΟ ΟΙ ΓΥΡΩ ΣΥΣΧΕΤΙΣΜΟΙ ΔΕΝ ΤΟ ΕΝΝΟΟΥΝ/ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΘΟΥΝ ΑΛΛΟΙ ΤΡΟΠΟΙ ΚΑΤΑ ΤΟΥ ΙΡΑΝ ΠΟΥ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΠΙΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΙΚΟΙ.

SOS του Δημοτικού σχολείου Μεγίστης

Το έλαβα από τον «Στράβωνα Αμασέα»
 
Η δασκάλα του Δημοτικού σχολείου του Καστελόριζου απηύθυνε συγκινητική έκκληση για την αποστολή βιβλίων, καρτών και άλλων γραφικών ειδών στο σχολείο, όχι τόσο επειδή υπάρχει έλλειψη, αλλά για να «υπενθυμίσει» την ύπαρξη του ακριτικού αυτού νησιού.
Η κυρία Γεωργιάδου επιμένει να σταλούν τα είδη αυτά ταχυδρομικά, προκειμένου να αναγκαστούν τα πλοία να τα μεταφέρουν στο Καστελόριζο και να δείξουν με την παρουσία τους ότι το μικρό αυτό νησί που δένει την Ελλάδα με την Τουρκία, δεν είναι ξεχασμένο από την ελληνική κοινωνία και «δεν επιτρέπεται σε κανέναν Τούρκο στρατοκράτη να το επιβουλεύεται».Δημοτικό Σχολείο Μεγίστης
Το μήνυμα της δασκάλας διαβάστηκε σήμερα το πρωί στον αέρα του Realfm 97.8 και προκάλεσε την άμεση αντίδραση και το ενδιαφέρον εκατοντάδων ακροατών. [defencenet.gr]Τ

Η ταχυδρομική διεύθυνση είναι:
ΤΚ 851 11

Μεγίστη

Καστελόριζο

Δωδεκάνησα

ΕΛΛΑΣ 



Έκτος Στόλος Εναντίον Τουρκικού Ναυτικού!

Η παρούσα ανάρτηση έρχεται μεν σε αντίθεση με την αμέσως προηγούμενη αλλά ποιος ξέρει τι διαδραματίζεται στο εσώτερο «εσωτερικό» της υπερδύναμης; Το εγγύς μέλλον θα δείξει και άλλωστε τα σχέδια περί ανεξάρτητου Κουρδιστάν που περιρρέουν εδώ και μερικά χρόνια δεν είναι τυχαία. Το «hellenicdefence.gr» άλλωστε μας έχει συνηθίσει σε τεκμηριωμένες μελέτες. Οδυσσεύς


«ΕΑ&Τ» Οκτωβρίου: «Βίβλος» Τακτικής US Navy – Έκτος Στόλος Εναντίον Τουρκικού Ναυτικού!

Το σχέδιο μάχης του επιχειρησιακού διοικητή ναυτικών δυνάμεων των ΗΠΑ στην Ευρώπη, κατά το σενάριο του Πλοιάρχου Χιουζ στο “Fleet Tactics and Coastal Combat”. (©«ΕΑ&Τ»)
Στο τεύχος Οκτωβρίου του περιοδικού «Ελληνική Άμυνα & Τεχνολογία» που κυκλοφορεί την Τετάρτη 5 του μηνός, παρουσιάζεται πλήρες επιχειρησιακό σενάριο από το βιβλίο «Τακτικές Στόλου και Παράκτια Μάχη» (“Naval Tactics and Coastal Combat”, Naval Institute Press, 2000, σελ. 321-347) του Γουέιν Π. Χιουζ, απόστρατου πλοιάρχου του Ναυτικού των ΗΠΑ και καθηγητή Τακτικής Ανάλυσης της Ναυτικής Μεταπτυχιακής Σχολής (NPS) στο Μόντερεϊ της Καλιφόρνια. Καθώς η ρητορική της τουρκικής ηγεσίας κατά του Ισραήλ επιμένει, αναδύεται η πιθανότητα ένοπλης αντιπαράθεσης των δύο κρατών, με επίκεντρο είτε τις έρευνες για κοιτάσματα υδρογονανθράκων στην Αποκλειστική Οικονομική Ζώνη της Κύπρου, είτε κάποια νέα...

Jerusalem Post: Ο φιλότουρκος Ομπάμα!


 

Σε άρθρο της Caroline Glick Β. στην Ισραηλινή εφημερίδα JERUSALEM POST αναλύεται ο ρόλος της Τουρκίας στην ευρύτερη περιοχή (Κύπρο, Βαλκάνια, Μέση Ανατολή) μέσω πάντα του νεου-οθωμανικού δόγματος που ακολουθεί πιστά ο Πρωθυπουργός της, Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν. Σύμφωνα με το άρθρο ο Ερντογάν έχει εμμέσως την προσωπική υποστήριξη του Προέδρου των ΗΠΑ, Μπαράκ Ομπάμα και γενικότερα η εξωτερική πολιτική των ΗΠΑ τα τελευταία χρόνια έχει προσαρμοστεί ανάλογα με τα συμφέροντα της Τουρκίας.
Πιο κάτω εξηγεί τους λόγους και κατηγοριοποιεί τα ομολογουμένως πολλά ανοιχτά “μέτωπα” της γειτονικής χώρας:
ΤΟΥΡΚΙΑ ΚΑΙ ΑΡΑΒΙΚΟΣ ΚΟΣΜΟΣ
Ο Ερντογάν με γυμνό μάτι πια βαδίζει από τη μία

Η «Νέα Τάξη Πραγμάτων» ξεπροβάλλει - Θα διαρκέσει; (Ολοκληρωμένο)

Παρουσιάζουμε σήμερα ολοκληρωμένο το «Η Νέα Τάξη Πραγμάτων» ξεπροβάλλει... Νομίζω ότι έτσι δίνεται η δυνατότητα στον αναγνώστη να συνδέσει καλύτερα τις σκέψεις και τα νοήματα του όλου κειμένου που μας έστειλε το «Alkimos Archive». Οδυσσεύς

Mέρος Α΄ Μια καλά σχεδιασμένη πορεία η οποία δείχνει να φτάνει στην ολοκλήρωσή της.

Αν κάνει κάποιος μια σχετικά γρήγορη έρευνα –πράγμα πολύ εύκολο σήμερα- θα διαπιστώσει, πως από άκρο σε άκρο στον πλανήτη όλοι μιλούν για την Νέα Τάξη Πραγμάτων, που είναι ίσως ποιο γνωστή με τους αγγλικούς όρους: New Order.
Πως γίνεται αυτό που κάποτε προκαλούσε το ειρωνικό μειδίαμα σε ορισμένους να αποτελεί σήμερα κεντρικό θέμα συζητήσεων σε όλους σχεδόν τους κύκλους, παγκόσμια;
Η εξήγηση είναι απλή: Διότι αποτελεί μια πραγματικότητα!
Μια εφιαλτική πραγματικότητα που συλλήφθηκε σαν ιδέα σε κάποια αρρωστημένα μυαλά μεταξύ των ναζιστών του Γ’ Ράιχ,  και κατέληξε να γίνει στόχος της σημερινής ελίτ.  
Έχουν γραφτεί και έχουν ειπωθεί τόσα πολλά γύρω από αυτό το θέμα, που θα ήταν σίγουρα βαρετό να επαναλάβω εδώ κάποιο σχετικό ιστορικό και τις λεπτομέρειες που σχετίζονται με την γέννηση και την εξάπλωση αυτής της ιδέας. Αυτό που σίγουρα θα ενδιαφέρει τους αναγνώστες θα είναι μάλλον το δια ταύτα. Το τι περιλαμβάνει δηλαδή αυτή η Νέα Τάξη και σε ποιο βαθμό μπορεί να μας αφορά.
Θα μπορούσα να περιγράψω αυτό το δια ταύτα ως εξής:

Νικάμε αδέρφια, μην τους φοβάστε.... νικάμε.


 Γράφει ο Θάνος (ΘΑΝΟΣ ΕΥΗ koukfamily)

Ο όλεθρος που θα μας οδηγήσει στην σωτηρία πλησιάζει.....
Για μας τους φτωχούς οι απώλειες θα είναι πενιχρές... Οι εχθροί μας όμως θα καταστραφούν....

Η Μάχη θυμίζει της Θερμοπύλες ....
Μπορεί να πέσουμε, αλλά στο τέλος οι εχθροί μας (πλούσιοι, τραπεζίτες και προδότες πολιτικοί) θα καταστραφούν και τα παιδιά μας θα σωθούν....

Τα νέα που άκουσα σήμερα φίλοι μου στα δελτία ειδήσεων, με χαροποίησαν πολύ.
Ολοι αυτοί που μας οδήγησαν με τεχνητό τρόπο, στην σημερινή τραγική κατάσταση σε ολόκληρο τον κόσμο είναι τρομοκρατημένοι...
Και άρα εφόσον οι εχθροί μας είναι τρομοκρατημένοι πάει να πεί ότι νικάμε αδέρφια.

Τα χρηματιστήρια διεθνώς καταρρέουν.... (το ελληνικό σήμερα έφθασε τις 730 μονάδες!!!!)
Ο χρυσός πέφτει!!!!!
Το πετρέλαιο πέφτει, έφθασε τα 77 δολλάρια το βαρέλι (αλλά φυσικά στην χώρα μας που κυβερνά η προδοτική σπείρα που βρίσκεται στην εξουσία εδώ και 2 χρόνια, η τιμή της βενζίνης δεν λέει να κατέβει ούτε λεπτό!!!)
Το Ευρώ πέφτει. Εχασε 36 % από την 21 Ιουλίου (θυμάστε εκείνη την αποφράδα ημέρα που ψηφιστηκαν Μεσοπρόθεσμο και Εφαρμοστικός Νόμος με συνθήματα ότι σωθήκαμε)...

Άσσαντ: Αν μου επιτεθεί το ΝΑΤΟ μέσα σε έξι ώρες θα βομβαρδίσω το Ισραήλ



by Λουκάς

Σύμφωνα με Ιρανικά δημοσιεύματα που επικαλείται η Ισραηλινή εφημερίδα JERUSALEM POST, ο Πρόεδρος της Συρίας, Μπάσαρ αλ Άσσαντ προειδοποίησε τις χώρες της Δύσης πως σε περίπτωση που το ΝΑΤΟ ξεκινήσει επιχειρήσεις εναντίον του, ο ίδιος μέσα σε έξι ώρες θα πλήξει με εκατοντάδες ρουκέτες και πυραύλους από τα υψώματα του Γκολάν μέχρι και το Τελ Αβίβ.
Η είδηση θεωρείται από αυτές που δεν βλέπουν το φως της δημοσιότητας ενώ την προειδοποίηση αυτή την έκανε ο Σύρος Πρόεδρος στον υπουργό της Τουρκίας, Αχμέτ Νταβούτογλου κατά τη διάρκεια της πρόσφατης επίσκεψής του εκεί με σκοπό να τη μεταφέρει. Σαν είδηση αν μη τι άλλο ξενίζει και ίσως πρέπει να περιμένουμε τις αντιδράσεις του Ισραήλ κυρίως τις επόμενες ημέρες, ώστε να την αξιολογήσουμε αναλόγως.

Συγκατοίκηση Γιώργου Παπανδρέου και Βενιζέλου



Γιατί οδηγηθήκαμε σε αυτήν την παράδοξη «συγκατοίκηση»;
Γιατί η Ελλάδα παραμένει στο επίκεντρο του παγκόσμιου ενδιαφέροντος;
Γιατί φοβούνται οι «μεγάλοι» μια τόσο «μικρή» οικονομία;
Πώς πρέπει να αντιδράσει ο ελληνικός λαός;
Υπάρχει ελπίδα;
Αυτό, το οποίο κινδυνεύουν να πάθουν οι ιμπεριαλιστές στην Ελλάδα, είναι πρωτοφανές.
Σχεδίασαν το τέλειο έγκλημα και κινδυνεύουν να αποτύχουν παταγωδώς, επειδή έδωσαν τον ρόλο του "δολοφόνου" στον απόλυτα ηλίθιο άνθρωπο. Δεν σκέφτηκαν αυτό, που πρέπει πάντα να σκέφτεται ένας άνθρωπος, όταν κάνει κάποιους σχεδιασμούς, οι οποίοι απαιτούν κάποιες στοιχειώδεις ικανότητες, προκειμένου να μπορέσουν να εφαρμοστούν ...Δεν σκέφτηκαν ότι δεν αρκεί πάντα να θέλει κάποιος να γίνει προδότης ...Πρέπει να μπορεί και να προδώσει.

Xριστόφια!!! Να σεβαστείς, επιτέλους, τη δημοκρατική πλειοψηφία του λαού και της πολιτείας τούς δημοκρατικούς θεσμούς.


Ειρήσθω

Π ρ ω τ ε ύ θ υ ν ο ς τ ο υ Ο λ έ θ ρ ο υ…

Εκτύπωση | 04/10/2011 | Με τον Λάζαρο Μαύρο

Π Ρ Ω Τ Ε Υ Θ Υ Ν Ο Σ , πρωταίτιος, πρωτένοχος για τον Όλεθρο της 11ης Ιουλίου, κρίθηκε χθες και επισημότατα, ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Δημήτρης Χριστόφιας. Η «Μονομελής Διερευνητική Επιτροπή» του κ. Πόλυ Πολυβίου, που ο ίδιος ο πρόεδρος διόρισε, αποφάνθηκε την προσωπική του, μεγαλύτερη πάντων, πολιτική ενοχή. Ο κ. Χριστόφιας, ως ΠτΔ, έχοντας απ’ αρχής μέχρι τέλους την αρχηγική ευθύνη, το γενικό πρόσταγμα και την κυριαρχική εξουσία, θεσμικά και προσωπικά φέρει την πρώτη, τη διαρκή και τη μέγιστη ευθύνη για το κακούργημα της ανθρωποκτονίας των Δεκατριών Θυσιασθέντων της 11ης Ιουλίου. Και για τις φοβερές καταστροφές που προκάλεσαν τα 98 εμπορευματοκιβώτια των ιρανο-συριακών εκρηκτικών.

ΒΡΩΜΙΚΗ ΕΠΕΝΔΥΣΗ ΣΤΟ ΦΟΒΟ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΠΑΝΙΚΟ


ΤΟ ΒΡΩΜΙΚΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΤΟΥΣ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ ΣΤΗΜΕΝΟ…

Οι «αγορές» εξαπέλυσαν ολομέτωπη επίθεση…
Το φάντασμα του γενικευμένου πανικού σκεπάζει τα πάντα…
Οι μετοχές μετατρέπονται σε κουρελόχαρτα…
Το ευρώ καταρρέει…
Το θέατρο με την καταβολή της 6ης δόσης καλά κρατεί…
Τώρα και τα αποθεματικά ασφαλείας απειλούνται και αυτά με πλιάτσικο…

Η μαφία του χρήματος επενδύει στο γενικευμένο κοινωνικό πανικό.

Το παιχνίδι είναι καλά ενορχηστρωμένο…

Μόλις η χορογραφία του πανικού θα έχει ολοκληρωθεί… νέα εφιαλτικά μέτρα θα αιχμαλωτίσουν και την τελευταία ανάσα της ελληνικής κοινωνίας...

Αν δεν τους τσακίσουμε… θα μας τσακίσουν.
Αν δεν τους κρεμάσουμε… θα μας εξοντώσουν.
Αν δε τους ανατρέψουμε άμεσα… θα μας αφανίσουν.

Ο καθένας οφείλει να αναλάβει τις ευθύνες του….

Ο ΕΧΘΡΟΣ ΤΟΥ ΛΑΟΥ



Γράφει : ο Μελέτης Μελετόπουλος*
        Το πολιτικό σύστημα βρίσκεται σε προφανή και πρωτοφανή δυσαρμονία με το λαϊκό αίσθημα. Η εμπιστοσύνη της κοινωνίας προς τα κόμματα έχει καταρρεύσει. Το κοινωνικό συμβόλαιο διαρρηγνύεται βίαια.
   Η  κυβέρνηση, αφού κατέκτησε την εξουσία με ένα πελώριο ψεύδος («λεφτά υπάρχουν»), έχει στραφεί με μανία εναντίον της κοινωνίας, την οποία κατακρεουργεί  προκειμένου να περισώσει τα ολιγαρχικά της προνόμια. Η άγρια φορολογική επιδρομή, που αναιρεί την ίδια την έννοια της μικρομεσαίας ιδιοκτησίας, είναι το υποκατάστατο της περικοπής δαπανών. Η τρόϊκα δεν ζήτησε φορολογική εξόντωση των μικρών και μεσαίων στρωμάτων, των επιχειρήσεων και των ιδιωτών, η κυβέρνηση την επέλεξε, αρνούμενη να προβεί σε οιαδήποτε σοβαρή περικοπή δαπανών. Αλλά περικοπή δαπανών σημαίνει κλείσιμο των κομματικών εκτροφείων των ΔΕΚΟ, μείωση των υπέρογκων απολαυών των χρυσοκάνθαρων δημοσίων υπαλλήλων, κλείσιμο κάποιων από τα 25(!) πανεπιστήμια όπου βολεύθηκαν οι οργανικοί ψευδοδιανοούμενοι φίλοι των κομμάτων εξουσίας (και της ψευδοανανεωτικής αριστεράς), σημαίνει περικοπή της κρατικής επιχορήγησης στα κόμματα, κατάργηση των προνομίων της ολιγαρχίας και φυσικά είσπραξη του φόρου από μεγαλοσχήμονες διαπλεκόμενους ολιγάρχες,  φίλους των πολιτικών της Μεταπολίτευσης.  Όχι μόνον αυτά δεν έγιναν, αλλά, σύμφωνα με την τελευταία έκθεση της Τραπέζης Ελλάδος, το τελευταίο εξάμηνο η κυβέρνηση αύξησε τις δαπάνες και προσέλαβε 24.000 δημοσίους υπαλλήλους(!).