Σελίδες

Κυριακή 4 Δεκεμβρίου 2011

Ύστερα από δύο χρόνια διακυβέρνησης αυτού του τόπου από το Σιωνιστικό ΠΑΣΟΚ, με θράσος κάποιοι εκ του πολιτικού συστήματος, είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για τη κατάντια της χώρας, και εξακολουθούν να συμπεριφέρονται κατά τον ίδιο τρόπο, θρασύτατα και να προκαλούν το λαό.


Τί είναι οι "αγορές" και ποιός o ιδιαίτερος ρόλος της Goldman Sachs

Συχνά ακούμε τους δημοσιογράφους και άλλους οικονομικούς αναλυτές να αναφέρονται στις διεθνείς οικονομικές εξελίξεις χρησιμοποιώντας τη λέξη «οι Αγορές».
Λέγοντας «αγορές» εννοούν τις διεθνείς τράπεζες, τις εταιρείες Αμοιβαίων Κεφαλαίων (MUTUAL FUNDS) & (HEDGE FUNDS), τις Ασφαλιστικές εταιρείες, τα Ασφαλιστικά ταμεία, τους Οίκους αξιολόγησης, τους οίκους χορήγησης στεγαστικών δανείων όπως οι Αμερικανικές Fannie Mae, & Freddie Mac, τα διεθνή χρηματιστήρια, το Δ.Ν.Τ. ,και άλλα χρηματοπιστωτικά ιδρύματα.
Για ενημέρωση των αναγνωστών μας αναφέρουμε μερικά ονόματα τέτοιων ιδρυμάτων τα οποία συναντούμε με τη συνοπτική λέξη «αγορές». 
Στις «αγορές» λοιπόν έχουμε...

Ὁ ἑορτασμός τῆς ἀθλιότητας


Του Σαράντου Καργάκου
Ιστορικού - Συγγραφέως

Το άρθρο έχει δημοσιευθεί στην εφημερίδα ΕΣΤΙΑ στις 4 Νοεμβρίου 2011
Ἄς τό πᾶμε καί λίγο μαρξιστικά. Τήν 28η Ὀκτωβρίου «ἀπολαύσαμε» τόν ἑορτασμό τῆς ἀθλιότητας καί τήν ἀθλιότητα τοῦ ἑορτασμοῦ. Μία ἐθνική ἐπέτειος δέν εἶναι... ἐπαίτειος. Οἱ ἥρωες τοῦ ’40-’41 δέν ἐπαιτοῦν· ἀπαιτοῦν. Ὄχι ἁπλῶς τόν σεβασμό μας ἀλλά τόν ἡρωισμό μας πρό τῶν δυσκολιῶν.
Ἀποδειχθήκαμε «τρέσαντες», ὅπως θά ἔλεγαν οἱ ἀρχαῖοι Σπαρτιάτες. Δηλαδή, ριψάσπιδες. Ἀντί νά ὑψώσουμε τό ἀνάστημά μας πρό τῶν δυσκολιῶν, τό ὑψώσαμε ἔναντι τῶν νεκρῶν. Καί γίναμε καταγέλαστοι διεθνῶς. Ἀνάξιοι ἀπόγονοι ἐνδόξων προγόνων. Οἱ ἥρωες τοῦ ’40- ’41 μᾶς χλευάζουν. Εἴμαστε τά ρέστα, τά «ψιλά» τῆς ἔνδοξης ἐκείνης γενιᾶς. Ὑπήρξαμε ἀμνήμονες καί γι’ αὐτό ἀγνώμονες. Ἡ ἱστορική γνώση φέρνει τήν ἐπίγνωση· ἡ ἱστορική ἄγνοια φέρνει τήν ἀπόγνωση....

Παραδοχή του ρόλου της Τουρκίας στη δολοφονία Τσετσένων!




Κόλαφο για την Τουρκία αποτελεί το δημοσίευμα της ελβετικής εφημερίδας «Le Matin», η οποία σε ρεπορτάζ της το οποίο αφορά σε πόλεμο συμφερόντων που έχει ξεσπάσει ανάμεσα σε Τσετσένους, αναφέρεται και σε άλλες καταγγελίες ότι η ισλαμική Τουρκία του Ερντογάν συνέπραξε ουσιαστικά με τις ρωσικές μυστικές υπηρεσίες στη δολοφονία Τσετσένων μαχητών στην Κωνσταντινούπολη, όπου είχαν καταφύγει, θεωρώντας ότι θα είναι ασφαλέστεροι στη χώρα που αυτοδιαφημίζεται ως σύγχρονη και προστάτιδα των απανταχού μουσουλμάνων…

Παλιές ατομικές βόμβες έχει η Τουρκία


 

Σύμφωνα με την εφημερίδα “Παρόν”, η Τουρκία φαίνεται να διαθέτει αυτή τη στιγμή γύρω στις 10 με 20 ατομικές βόμβες σύμφωνα με έκθεση των ατομικών επιστημόνων Ρόμπερτ Νόφρις και Χανς Κρίστενσεν οι οποίοι πραγματοποίησαν τελευταία έρευνες στις χώρες τις οποίες είχαν αποθηκευτεί από τις ΗΠΑ κατά τη διάρκεια του ψυχρού πολέμου τη δεκαετία του 1970.
Να σημειώσουμε ότι από τις παλαιότερα ευρισκόμενες στην Άγκυρα, στο Akinci και στο Balikecir αεροπορικές βάσεις, περίπου 40 οπλικά συστήματα τα οποία δύνανται να μεταφέρουν ατομικές βόμβες, ήδη μεταφέρθηκαν στο Inoirlik μολονότι ο αριθμός των ατομικών βομβών είναι 10-20 τεμάχια. Η ονομασία αυτών: ”Turk bombalar” (=τουρκικές βόμβες).

Jerusalem Post: Ελλάδα – Κύπρος απαραίτητοι σύμμαχοι




Σε ένα άρθρο – ανάλυση του Χερμπ Κεϊνόν στην ισραηλινή εφημερίδα «The Jerusalem Post», αποτυπώνεται με τον καλύτερο τρόπο η στρατηγική σκέψη των Ισραηλινών, βάσει της οποίας έχουν συμπεριλάβει στους βασικούς τους συμμάχους του Έλληνες, Ελλαδίτες και Κυπρίους.

Η εξήγηση επικεντρώνεται στην προσπάθεια εξισορρόπησης της ισλαμικής «πλημμυρίδας» που σαρώνει το τελευταίο διάστημα τη γεωπολιτική περιφέρεια που βρίσκονται οι χώρες και κυρίως το Ισραήλ. Η συνεχής κατάρρευση αραβικών καθεστώτων με τα οποία είχε...

Οι εξισλαμισμένοι Έλληνες στη σημερινή Τουρκία.


Ένα εκπληκτικό φαινόμενο που επιβιώνει μέχρι τις μέρες μας 
Η οριστική διαμόρφωση των πληθυσμών στην Ελλάδα και την Τουρκία καθορίστηκε από τη συνθήκη της Λωζάννης τον Ιoύλιο του 1923. Η συνθήκη πρόβλεπε την ανταλλαγή των πληθυσμών με βασικό κριτήριο κατάταξης τη θρησκευτική πίστη. Έτσι οι χριστιανοί θα έπρεπε να εκδιωχθούν από την Τουρκία και οι μουσουλμάνοι από την Ελλάδα. Η επιλογή με βάση το θρήσκευμα οδήγησε αφένός στην εξαίρεση των ελληνικών πληθυσμών που είχαν εξισλαμιστεί ή βρισκόταν σε κρυπτοχριστιανική κατάσταση στην Τουρκία, ενώ εκδιώχθηκαν από την Ελλάδα οι ελληνογενείς και ελληνόφωνοι μουσουλμάνοι.. Έτσι διαμορφώθηκε στη σημερινή Τουρκία ένας πολύμορφος μουσουλμανικός ελληνικός πληθυσμός που αποτελείται αφ' ενός από τους γηγενείς εξισλαμισμένους και κρυπτοχριστανούς του Πόντου και αφ' ετέρου από αυτούς που εκδιώχθηκαν από την Ελλάδα.

Εξισλαμισμένοι Κρητικοί, Μακεδόνες και Κύπριοι
Είναι ιστορικά βεβαιωμένο ότι μεγάλο μέρος των λεγόμενων τουρκοκρητικών είναι ελληνικής καταγωγής. Εξ άλλου το "κρητικό ζήτημα" στις αρχές του αιώνα μας θύμιζε πάρα πολύ το σημερινό ...

«Μόνο σε αποικία θα ήταν υποψήφιος ο Γ. Παπανδρέου»


 

Για τα αδιέξοδα στα οποία οδήγησε η διετής διακυβέρνηση από το ΠΑΣΟΚ, την έλλειψη εμπιστοσύνης που υπάρχει μεταξύ της ηγεσίας του ΠΑΣΟΚ, του Κινήματος και του λαού αλλά και για την ανάγκη άμεσης αλλαγής ηγεσίας στο Κίνημα μίλησε ο κ. Μ. Χρυσοχοΐδης.

«Μόνο σε αποικία θα ήταν υποψήφιος αρχηγός ο Γ. Παπανδρέου με τα προβλήματα που αντιμετωπίζει η χώρα», είπε χαρακτηριστικά ο υπουργός Ανάπτυξης, και σημείωσε ότι για όσα λάθη έγιναν το μεγαλύτερο μερίδιο ευθύνης το φέρει ο ηγέτης και οι υπόλοιποι ανάλογα με τον ρόλο τους «Κανείς δεν είναι άμοιρος ευθυνών...

Έπρεπε πριν υπογράψουν να διαβάσουν Ιστορία! Όλοι τους...Να πω ότι σας τα έλεγα;



ΕΠΙΣΤΟΛΗ - ΒΟΜΒΑ ΜΕΛΩΝ ΤΟΥ ΚΟΜΜΑΤΟΣ ΤΩΝ ΑΠΟΣΤΡΑΤΩΝ: ΑΠΟΧΩΡΟΥΝ ΚΑΤΑΓΓΕΛΟΝΤΑΣ "ΠΑΣΟΚΙΚΟΥΣ ΠΕΜΠΤΟΦΑΛΑΓΓΙΤΕΣ"!

Εξώδικο επιστολή αποστέλλουν στο νεοσύστατο κόμμα των αποστράτων με τον τίτλο «ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΕΝΟΤΗΤΑΣ» ιδρυτικά του μέλη, ζητώντας την διαγραφή τους! Οι λόγοι πού εκθέτουν είναι οι εξης:

Εισήλθατε εις τον πολιτικόν στίβον, προερχόμενοι από τις ένοπλες δυνάμεις και καλέσατε τον λαόν σε συμπαράταξη, προκειμένου ενωμένος λαός και στρατός να επαναλάβουμε την Επανάσταση Ήθους, όπως εκείνη την εις τω Γουδί το 1909 πραγματοποιηθείσα.

Οι υπογράφοντες το παρόν εξώδικο απαιτούμε την άμεση διαγραφή μας από τα ιδρυτικά ή απλά μέλη που ενυπογράφως ενετάχθημεν εις τον συσταθέντα πολιτικόν φορέα υπό τον τίτλον “ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΕΝΟΤΗΤΑΣ” δια τους κάτωθι λόγους:

Από την αρχή των επαφών μας συνεφωνήθει ότι ουδεμία σχέση ή συνεργασία θα έχωμεν με οιονδήποτε πολιτικόν φορέαν ή άτομο μεμονωμένον, προερχόμενο...

ΠΑΝΟΣ ΚΑΜΜΕΝΟΣ....

 
lefana@shaw.ca


1. Πάνος Καμμένος: Η ΟΜΙΛΙΑ! 21-12-2010

http://www.youtube.com/watch?v=5k6Q4BFhjGQ&feature=related


2. ΠΑΝΟΣ ΚΑΜΜΕΝΟΣ, ΠΡΟΥΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ 2012
http://www.youtube.com/watch?v=ONY9Hb-KPvE&sns=em
=====================================================================
ΣΧΟΛΙΟ

Μην τσιμπάτε Ελληνες. Βγάλε τις πράσινες, κόκκινες ή ότι άλλο χρώμα παρωπίδες έχεις και δες τα πράγματα όπως είναι.

Σας έχουν υπνωτίσει όλα αυτά τα χρόνια και το 1ο πράγμα που κάνετε είναι να αντιδράτε επειδή κάποιος έθιξε το κόμα ή το πολιτικό πιστεύω σας. Κανείς δεν είπε ότι ο Καμένος και ο όποιος καμένος είναι αθώα περιστερά. Όλος ο κόσμος γνωρίζει ότι όλοι τους (300) είναι, στην καλύτερη, απατεώνες.

Νόημα έχει εμείς οι πολίτες τι κάνουμε. Είναι όλα στο χέρι μας. Αρκεί να το πάρουμε απόφαση.

Τα κόμματα ανήκουν στους τραπεζίτες. Αυτοί δημιουργούν και συντηρούν την αντιπολίτευση, μόλις βαρεθούμε τους μεν μας πασάρουνε τους δε.

GeorgeGreekTrucker



Έπασχε από μανία καταδίωξης ο Ανδρέας; Κληροδότησε και στον Γιωργάκη την παράνοια;

Ο άνθρωπος θα πρέπει να ήταν ψυχικά άρρωστος. Ο δημιουργός της συνωμοτικής οργάνωσης του ΑΣΠΙΔΑ πρέπει να έπασχε από μανία καταδιώξεως. Δεν δικαιολογείται διαφορετικά η συμπεριφορά του ούτε και οι πράξεις του... Το θέμα είναι είναι αν και ο Γιωργάκης πάσχει. Την συνωμοσία πάντως την έχει στο γενετικό του κώδικα και το απέδειξε περίτρανα. Οδυσσεύς


Ένα ιδιόχειρο σημείωμα του Ανδρέα Παπανδρέου προς τον Γιάννη Χαραλαμπόπουλο,υπουργό Άμυνας κυβερνήσεών του ,δημοσιεύει το Βήμα,μαζί με την συνέντευξή του. Το σημείωμα έχει ημερομηνία ,7 Μαίου 1987 και σ΄ αυτό αναφέρει:

“Γιάννη, ο Μιχάλης (σ.σ εννοεί το Ζιάγκα) θα σου δώσει λεπτομέρειες. Για μένα από τις πληροφορίες που έχω ,ΘΑ ΓΙΝΕΙ (και πριν από τις 15).Θέλω να προχωρήσεις αμέσως σε όλα τα μέτρα ,όποιες και αν είναι οι εντυπώσεις στο κοινό.Έχουμε τεράστια ευθύνη.Πιστεύω ότι πρέπει να αναθέσεις τον συντονισμό στον Νίκο (σ.σ Κουρής Α/ΓΕΕΘΑ τότε),κάτω από την εποπτεία σου”.

Πραξικόπημα δεν έγινε φυσικά. Ο Γ.Χαραλαμπόπουλος στη συνέντευξή του λέει ότι όταν μετά από καιρό τον ρώτησε για το θέμα του είχε απαντήσει ότι είχε τη πληροφορία από αξιόπιστη πηγή του εξωτερικού. OnAlert

Η Ρωσία εκλέγει τα νέα μέλη στη Δούμα. Στις κάλπες οι πολίτες της πιο αχανούς χώρας του κόσμου




Πλατιά χαμόγελα Πούτιν-Μεντβέντεφ σε τ/ο συνάντησή τους με ψηφοφόρους τους

 
Στις κάλπες προσέρχονται σήμερα Κυριακή οι πολίτες της Ρωσικής Ομοσπονδίας, για να αναδείξουν τους 450 βουλευτές στη Δούμα. Το κυβερνών κόμμα «Ενωμένη Ρωσία» των δύο ισχυρών ανδρών της χώρας, Βλαντιμίρ Πούτιν και Ντμίτρι Μεντβέντεφ, είναι σχεδόν βέβαιο ότι θα αποσπάσει τη νίκη, όμως αναμένεται να χάσει την παρούσα πλειοψηφία των δύο τρίτων (350 εδρών) που κατέχει, και που επέτρεπε στην κυβέρνηση να αλλάζει ανεμπόδιστα το Σύνταγμα κατά το δοκούν.
Όπως μεταδίδει το πρακτορείο ειδήσεων Reuters, οι εκλογές έχουν ήδη αρχίσει στις απομακρυσμένες και αραιοκατοικημένες περιοχές της τούντρας, στις μακρινές ανατολικές επαρχίες της Ρωσίας, της πιο αχανούς χώρας του πλανήτη. Καθώς ανοίγουν τα εκλογικά κέντρα,...

Eπιστροφή στο Μέλλον

 

Του Κώστα Πικραμένου*
Με αφορμή το άρθρο του Σάββα Καλεντερίδη (O «διαμελισμός» της Ελλάδος) που δημοσιεύθηκε στην εφημερίδα Δημοκρατία (02/12/2011) θέλω να κάνω κάποιες επισημάνσεις ουσίας.
Πρώτον, η «Αραβική Άνοιξη» που δρομολογήθηκε μετά το τραγικό θάνατο/αυτοκτονία ενός νέου ανέργου από την Τυνησία (στα τέλη 2010) δεν έχει ακόμη ολοκληρωθεί και δεν έχει διαμορφώσει τα οριστικά ποιοτικά χαρακτηριστικά της.

Vladimir Evseev: “Η συνάντηση Ρώσων και Αμερικανών στα ανοιχτά της Συρίας δεν θα φέρει σύγκρουση, αλλά θα επιδεινώσει τις σχέσεις”



“Η παρουσία των ρωσικών πολεμικών πλοίων στις ακτές της Συρίας, ανεξάρτητα από τα σχέδια μας (Ρωσία) πραγματικά θα πρέπει να ληφθούν πολύ σοβαρά υπόψη από τη Δύση και κυρίως από τις ΗΠΑ ειδικά στην περίπτωση που οργανώνουν μία στρατιωτική επιχείρηση εναντίον της Συρίας. Η παρουσία του αεροπλανοφόρου Admiral Kuiznetsov στην περιοχή θα αποκλείσει κάθε επιχειρησιακό σχεδιασμό ενδεχόμενης επίθεσης μέσω θαλάσσης”, δήλωσε ο Ρώσος αναλυτής Vladimir Evseev.
“Φτάσαμε να ακούμε κάποιους να ...

Σάββα Παύλου:Ένα διεισδυτικό κείμενο του Σάκα Ντιγκάνε


Σάββας Παύλου Εριθροτερμινθεύς


Πολλές φορές οι ξένοι μάς βλέπουν καλύτερα, συλλαμβάνουν τάσεις και νοοτροπίες μας που εμείς δεν είχαμε καν υποπτευθεί
Η εξήγηση είναι απλή. Γνωρίζουν την κυπριακή κοινωνία, μα δεν έχουν κολλήσει στο χυλό των φαινομένων της, έχουν εκείνη την αποστασιοποίηση που τους επιτρέπει παρστηρήσεις και  ανιχνεύσεις που σπάνια εντοπίζουν οι  εντόπιοι. Οι παρατηρήσεις του Σάκα Ντιγκἀνε είναι ενδεικτικές. Φοιτητής εδώ στο Πανεπιστήμιο του Περιστιάνη, στο τμήμα Πολιτικής και κοινωνιολογίας, έγραψε το άρθρο αυτό κυριολεκτικἀ στο γόνατο, όταν του το ζήτησα ύστερα από συζήτηση για την κυπριακή κοινωνία. Γιατί δεν τα γράφεις αυτά, του είπα, όταν άκουσα τις διειδυτικές πρατηρήσεις του για μας.  Το έγραψε σε μισή ὠρα και μου το έδωσε. Το αναρτώ και γω στο ιστολόγιό μου ευχαρίστως.  Σ.Π.

Σάκα Ντιγκάνε

Η Νοτιαφρικανική εμπειρία
του Σάκα Ντιγκάνε
Μ.Α. sociology and politics
Είστε τρελοί εσείς οι Έλληνες. Εσείς οι Έλληνες της Κύπρου, που σας γνώρισα καλά. Και για να μην δημιουργήσω αρνητικά συναισθήματα από την αρχή, πρέπει να τονίσω ότι ήρθα στο νησί σας από αγάπη για τον ελληνικό πολιτισμό. Η ελληνική μυθολογία ήταν το αγαπημένο μου βιβλίο, για χρόνια κατέφευγα στις σελίδες του, σχεδόν το αποστήθισα. Στο χωριό που γεννήθηκα, δίπλα από το σπίτι  μας, μια οικογένεια είχε δώσει και στα επτά παιδιά της μόνο αρχαιοελληνικά ονόματα: Αριστείδης, Ιάσονας, Σωκράτης, Αντιγόνη κ.λπ. Ένας έξυπνος δικός σας, μάλλον ένας εξυπνάκιας δικός σας, που τον ξένιζε να βλέπει τα κατάμαυρα παιδιά των Ζουλού με αρχαιοελληνικά ονόματα είπε: Και τι σχέση έχουν οι Ζουλού με τον Όμηρο και τον Πλάτωνα; Ο γείτονας μας, ο πατέρας των παιδιών, του είπε με περηφάνια: Οι Έλληνες έχουν πια πατρίδα όλη τη Γη.
Για αυτό και με ξενίζει η στάση σας στο Κυπριακό. Ενώ ένας Ζουλού δηλώνει περήφανος για την ελληνική του συνάφεια και σύνδεση με τον ελληνικό πολιτισμό, εσείς κρύβετε με ενοχές και άλλα συμπλέγματα την ελληνική σας Ιστορία και Παράδοση, το ότι η Κύπρος ήταν πάντα μέρος του ελληνικού πολιτισμού, ακόμη ενώ ο περί ου ο λόγος Ζουλού θεωρεί το ελληνικό πνεύμα να έχει πατρίδα πια όλη τη Γη, εσείς κινδυνεύετε να χάσετε την πατρίδα σας, μια αρχαιότατη κοιτίδα ελληνισμού. Δεν το αντιλαμβάνεστε ότι η συνεχής προβολή της Ιστορίας, η συνεχής προβολή της ελληνικής ταυτότητας της Κύπρου αποτελεί όπλο στον αγώνα σας; Πάντως για να κλείσω το κεφάλαιο με την αγάπη μου στην ελληνική μυθολογία: όταν ξεκίνησα από τη χώρα μου, πρώτη φορά στη ζωή μου, αποχαιρέτησα τη μάνα μου και τους άλλους δικούς μου με τη φράση: Ο αργοναύτης ξεκινά....

Γκίκας Χαρδούβελης: Εκλεκτά έργα και λαμπρές μέρες.



O  Γκίκας  Χαρδούβελης, καθηγητής στο τμήμα Χρηματοοικονομικής και Τραπεζικής Διοικητικής του Πανεπιστημίου Πειραιώς, είναι  ο νέος  επικεφαλής του οικονομικού γραφείου του πρωθυπουργού Λ. Παπαδήμου!
Στο επιστημονικό και επαγγελματικό βιογραφικό του,  που παρουσίασαν τα πρόθυμα Μέσα Μαζικής Εξαπάτησης, περισσεύουν τα πτυχία, οι διακρίσεις, τα φωτοστέφανα.
Εμείς από όλα αυτά θα ξεχωρίζαμε τρία πράγματα...

Πρώτον , τι έκανε μέχρι χθες ο αγαπητός κ. καθηγητής; Πως έβγαζε το ψωμί του;   
Από το 2005 έως τον Νοέμβριο του 2011 διετέλεσε Οικονομικός Σύμβουλος και...

Αισχίνης: “ Τους δικτάτορες και τους ολιγαρχικούς τους διασώζει ο δόλος και η ένοπλη σωματοφυλακή τους”

 Η μόνη δύναμη που στηρίζει την παρούσα παράνομη τυραννική κυβέρνηση, και εκείνη την προηγούμενη, την αμιγή δηλαδή του ΠαΣοΚ, είναι η σωματοφυλακή της. Δηλαδή τα ΜΑΤ.

Αλλιώς και οι δυο αυτές τυραννικές, δηλαδή δικτατορικές, κυβερνήσεις θα είχαν πέσει. Θα τις είχε ήδη ρίξει ο λαός. Παρά τις φιλότιμες προσπάθειες της ηγεσίας της ΝΔ (και των άλλων κομμάτων) να συγκρατήσουν την οργή του λαού...

Γιατί Επέλεξαν Εμάς;


Εξαιρετική ανάλυση από τον δημοσιογράφο Δημήτρη Καψάλα. Οι πληροφορίες που παραθέτει είναι πολύ σημανικές τις οποίες εννοείται δε θα τις βρείτε στα υπόλοιπα ΜΜΑ ( Μέσα Μαζικής Αποχαύνωσης).

Γιατί επέλεξαν εμάς λοιπόν ως πειραματόζωο; Ενδιαφέρονται μόνο μη χάσουν τα λεφτά τους ;

Στα σκαριά πραξικόπημα τρόμου και αίματος…


από: Nik Iord nodiord@yahoo.gr
Τα σπέρματα μιας θανατηφόρας ασθένειας αιωρούνται στην βαριά και νοσηρή πολιτική ατμόσφαιρα. Τα πουλιά πετάνε χαμηλά, όπως πριν από την θύελλα… Οι καθεστωτικοί μηχανισμοί και τα παρακρατικά τους όργανα κτυπούν τα πλήκτρα μιας καρναβαλικής πολυφωνίας προβοκατόρικων παιχνιδιών τρόμου και αίματος. Τα ιμπεριαλιστικά κέντρα της νεοταξικής εξουσίας σχεδιάζουν πυρετωδώς τη φρίκη μιας αλλοδαπής «πορτοκαλί εξέγερσης», για να προλάβουν και να αναχαιτίσουν την αυθεντική κοινωνική έκρηξη της λαϊκής οργής. Οι τρομοκρατικές και αιματηρές προβοκάτσιες αποτελούσαν πάντα μια ασπίδα του πολυπολιτισμικού καθεστώτος απέναντι στις επερχόμενες κοινωνικές θύελλες. Σήμερα η τρομοκρατία και οι ...

Πώς τα τρωκτικά της παραπολιτικής πορνείας και της Μασσονίας, ξεπουλούν την ιστορικότητα της Μάνης.


από Siglitiki Sina siglitiki@gmail.com 


Γράφει η Πόπη Σουφλή

Με τίτλο "Τι αποκαλύπτουν κάποια σχόλια.. http://attikanea.blogspot.com/2011/11/blog-post_3768.html , εχθές, ανεβάσαμε ένα πολύ σημαντικό σχόλιο αναγνωστη μας, ιδιαίτερα αποκαλυπτικο, ως προς την πολιστική μας κληρονομιά και τα"παιχνίδια" που έστησαν "μακρυχέριδες" του "συστήματος ΠΑΣΟΚ" για να πλουτίσουν, ενώ και μέσω της περιβόητης"εφεδρείας" που .... αποφασισαν οι εντολοδόχοι της Νέας Τάξης Πραγμάτων, της ντόπιας και της διεθνούς Μασσονίας, ετοιμάζουν το μεγάλο ξεπούλημα των αρχαιολογικών μας χώρων.

Η σκανδαλώδης αυτή απόφαση της προηγούμενης και της νυν δοτής χουντικής κυβέρνησης, βασίζεται σε ένα πολύ καλά οργανωμένο σχέδιο, καθώς δεν διαλύεται μόνο ο κοινωνικός ιστός, όπως ίσως οι περισσότεροι πιστεύουν, αλλά και η ίδια η πολιτιστική ...

10 ευρώ αξίζουν τα ΕΝΑΕ που πήραν σε 2 χρόνια 400 εκ. ευρώ!


ImageMε μια ανακοίνωση που αφήνει πολλές απορίες αναφορικά με το τι πραγματικά συμβαίνει, ο όμιλος MIG Marfin κοινοποίησε την απόκτηση του   10% του Σκαραμαγκά έναντι τιμήματος ενός (1) Ευρώ!  Δηλαδή η αξία του Σκαραμαγκά, ο οποίος από τον Οκτώβριο του 2010 έχει εισπράξει από το ελληνικό δημόσιο 400 εκατ. ευρώ και έχει υπό ναυπήγηση τρία υποβρύχια είναι 10 Ευρώ;

Αλλά έχει ανακύψει και ένα άλλο θέμα

Στην ΗΜΕΡΗΣΙΑ της 29.11.2011 (σελ. 16) αναφέρεται ότι η γερμανική εταιρεία Hoem Beteiligungs Gesellschaft GmbH«………. από τον Οκτώβριο του 2010 αποτελεί το βασικό μέτοχο των...

Αυτό είναι το κάθαρμα ο παιδεραστής που συνελήφθη στο Ρέθυμνο (Φώτο)



[Αυτό του αξίζει!!! Η δημόσια διαπόμπευση!!!]
Σε συνέχεια του από 02-12-2011 Δελτίο Τύπου, που αφορά τη σύλληψη 47χρονου ημεδαπού, εκπαιδευτικού πρωτοβάθμιας εκπαίδευσης και προπονητή καλαθοσφαίρισης παιδικών - εφηβικών τμημάτων, για κατάχρηση ανηλίκων σε ασέλγεια στο Ρέθυμνο, δίδονται στη δημοσιότητα στοιχεία ταυτότητας και φωτογραφίες του συλληφθέντα.

Πρόκειται για τον
ΣΕΙΡΑΓΑΚΗ Νικόλαο του Ματθαίου, και της Κλεάνθης, γεν. 29/07/1964 στο Ρέθυμνο, κάτοικος ομοίως Καποδιστρίου 37, εκπαιδευτικός πρωτοβάθμιας εκπαίδευσης.


Τα παραπάνω προσωπικά στοιχεία δίνονται στη δημοσιότητα, ύστερα από εισαγγελική διάταξη, για λόγους προστασίας των ανηλίκων και του εν γένει κοινωνικού συνόλου και την πραγμάτωση της αξίας της Πολιτείας για τον κολασμό των παραπάνω αδικημάτων.

Ο 47χρονος εκπαιδευτικός οδηγήθηκε στον Εισαγγελέα, του ασκήθηκε ποινική δίωξη για κατάχρηση ανηλίκων σε ασέλγεια κατ’ εξακολούθηση και παραπέμφθηκε σε τακτικό Ανακριτή. Δεξί X-trem

Άρση ασυλίας για ευρωβουλευτή του ΚΚΕ


(Η είδηση που δεν πέρασε ούτε στα ψιλά – Τι απαντά το ΚΚΕ)
Το Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο ενέκρινε την άρση της βουλευτικής ασυλίας του ευρωβουλευτή του ΚΚΕ και της Ευρωπαϊκής Ενωτικής Αριστεράς, Γεώργιου Τούσσα, μετά από αίτημα του Πρωτοδικείου Πειραιά για υπόθεση απάτης.
Το σκεπτικό της απόφασης :
“Ο δικαστής του 7ου τμήματος του Πρωτοδικείου Πειραιά ζήτησε την άρση της ασυλίας του Γεωργίου Τούσσα, βουλευτή του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου προκειμένου να μπορέσει να διεξαγάγει την ποινική διαδικασία η οποία κινήθηκε κατόπιν παραγγελίας της Εισαγγελίας Πλημμελειοδικών Πειραιά.
Ο κ. Τούσσας, μαζί με οκτώ άλλα άτομα, κατηγορείται ότι μείωσε εν γνώσει του και για να ωφεληθεί άλλος, κατά ποσό μεγαλύτερο των 147.000 ευρώ την περιουσία του Ναυτικού Απομαχικού Ταμείου ΝΑΤ, νομικού προσώπου δημοσίου δικαίου, του οποίου η διαχείριση είχε ανατεθεί σε αυτόν.