Σελίδες

Τρίτη 10 Ιανουαρίου 2012

Πτήση Τουρκικού Ελικοπτέρου πάνω από την νήσο Ρω και η ...ηττοπάθεια των Ελλήνων πολιτικών και στρατιωτικών!




Ενημερωθήκαμε από τα γνωστά sitesblogs  και την επίσημη σελίδα του ΓΕΕΘΑ για την υπερπτήση  του  Τούρκικου ελικοπτέρου τύπου S-70 Sikorsky πάνω από το νησί Ρώ όπου και ο τάφος της Κυράς της Ρω όπου για  χρόνια ολόκληρα μια Ελληνίδα Μάννα ύψωνε την Ελληνική Σημαία στο νησί της !

Σήμερα μέσα στο ορυμαγδό της οικονομικής κρίσης το θέμα ότι έγινε υπερπτήση Τούρκικου Ελικοπτέρου πάνω από το νησί μας  σε ύψος μόλις 60 μέτρων πάνω από τα σπίτια στο νησί δεν έγινε καν θέμα στις ειδήσεις ! Αν  και  έχει πάνω  Στρατιωτική Φρουρά η οποία δεν αντέδρασε όπως έπρεπε να πράξει, ούτε ακούσαμε ο επικεφαλής Aξιωματικός να σταλεί στο Στρατοδικείο !

Δεν  έριξαν  ούτε πυροβολισμό, ούτε φωτοβολίδες χωρίς ούτε καν οι Έλληνες Στρατιώτες του Φυλακίου να λάβουν θέσεις μάχης και βέβαια ούτε σκέψη για κατάρριψη  του Ελικοπτέρου χρησιμοποιώντας απλά ένα...

Πολιτικές διώξεις αντιμετωπίζουν οι Ηπειρώτες στο αλβανικό κράτος


HaonasΈνας χρόνος φυλάκιση χωρίς αναστολή για τον Ναούμ Ντίσιο!                  



Καταδικαστική ήταν τελικά η απόφαση που έβγαλε σήμερα το Εφετείο Κορυτσάς για τον πρόεδρο της Ομόνοιας Περιφέρειας Κορυτσάς και μέλος του προεδρείου του κόμματος ΕΕΜΜ-MEGA Ναούμ Ντίσιο, όπου του επέβαλλε τελικά ένα χρόνο φυλάκιση χωρίς αναστολή!
Ο κ. Ντίσιος υπέβαλε έφεση στην πρωτόδικη απόφαση του Δικαστηρίου της Κορυτσάς για φυλάκιση ενός χρόνου με την κατηγορία της σύλησης τάφων στο χωριό Μπομποστίτσα.
Ως γνωστόν στο χώρο πλησίον του Ιερού Ναού της Κοιμήσεως της Θεοτόκου ο πρόεδρος της Περιφέρειας Ομόνοιας Κορυτσάς έριξε τσιμέντο προκειμένου να δημιουργήσει τα σκαλοπάτια και το μονοπάτι που οδηγεί στο Μνημείο δύο Ελλήνων πεσόντων στρατιωτών κατά τον Ελληνο-ιταλικό πόλεμο, που αναπαύονται εκεί από τον Νοέμβριο του 1940.
Όμως κάποιοι Αλβανοί εξτρεμιστές "ανακάλυψαν" ότι στο σημείο αυτό προϋπήρχαν τάφοι...

ΟΙ ΣΚΟΠΙΑΝΟΙ ΕΠΙΤΙΘΕΝΤΑΙ ΜΕ ΥΒΡΕΙΣ ΜΕΤΑ ΘΑΝΑΤΟΝ ΣΤΟΝ ΓΚΛΙΓΚΟΡΟΦ, ΓΙΑΤΙ ΤΟΥΣ ΑΠΟΚΑΛΕΣΕ...ΣΛΑΒΟΥΣ...!!!


 

 "ΘΑ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΤΑΦΕΙ ΣΤΑ ΚΑΡΠΑΘΙΑ ΟΠΩΣ Ο...ΔΡΑΚΟΥΛΑΣ"...!!!

Μετά θάνατον και ενώ είχαν είχαν κηρύξει Εθνικό πένθος την ημέρα της κηδείας του οι Σκοπιανοί και κυρίως της διασποράς...αναθεματίζουν τώρα τον Γκλιγκόροφ.
Κατηγορούν  τις αρχές των Σκοπίων  ότι… έβαλαν τον λαό να θρηνεί ομαδικά, όπως έκανε το καθεστώς της Πιονγιάνγκ για τον Κιμ Γιονγκ Ιλ!
«Θα έπρεπε να ταφεί στα Καρπάθια σαν τον Δράκουλα και όχι στο κέντρο των...

Θέλουν να αποφύγουν τις εκλογές όπως ο Διάολος το λιβάνι!


Σαν κακό όνειρο φαντάζουν οι εκλογές για πολλούς στο ΠΑΣΟΚ, για άλλους σαν εφιάλτης στο δρόμο με τις λεύκες. Οι μετρήσεις που έχουν πολλά στελέχη στα χέρια τους, ακόμη και κορυφαίοι, τους λούζουν με κρύο ιδρώτα.


Και εάν στελέχη που έχουν δοκιμαστεί και έχουν έτοιμους μηχανισμούς σε δύσκολες περιφέρειες, όπως η Α και Β Αθηνών, βλέπουν να μένουν εκτός βουλής με δεδομένα πάντα τα ποσοστά του ΠΑΣΟΚ με χαμηλό βαρομετρικό, το δράμα που ζουν οι λεγόμενοι «κηπουροί» δεν περιγράφεται. Ακόμη και εκλεγμένοι βουλευτές, στενοί συνεργάτες του Γιώργου Παπανδρέου που θήτευσαν στην κυβέρνηση του, δεν βλέπουν παρά μόνο την ψήφο τους.

Την Α’ Αθήνας καλοβλέπει ο υπουργός πολιτισμού και...

Μαθήματα πασοκικής προπαγάνδας του κυβερνητικού εκπροσώπου στο Mega

Έκπληκτος άκουγα το πρωί τον κυβερνητικό εκπρόσωπο κ. Καψή να υπερασπίζεται την μείωση του κατώτατου μισθού στον ιδιωτικό τομέα και την κατάργηση του 13ου και 14ου μισθού, στο όνομα της ανταγωνιστικότητας. Με σθένος μεν, υποτιμητικά για την νοημοσύνη των πολιτών δε…

«Η τρόικα συνεχώς μας λέει το επιχείρημα ότι στηνΙσπανία, που έχει καλύτερη οικονομία από εμάς, ο κατώτατος μισθός είναι 150 ευρώ χαμηλότερος» , είπε κατ’ επανάληψη ο κ. Καψής.

Το νούμερο που ανέφερε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος είναι... ψευδές και πλασματικό.

Ψευδές γιατί στην Ισπανία ο κατώτατος μισθός ( προσαρμογή σε δωδεκάμηνη...

ΑΥΤΟΙ ΤΕΛΙΚΑ ΠΟΛΥ ΝΩΡΙΣ ΞΥΠΝΗΣΑΝ

Γράφει ο Παναγιώτης Αποστόλου.

Την Παρασκευή 6 Ιανουαρίου 2012 διάβαζα στην εφημερίδα «ΕΘΝΟΣ» στη σελίδα 36, ρεπορτάζ της δημοσιογράφου Κατερίνας Κοσμά, με τίτλο: «Τρόμος εξόδου από το ευρώ, φόβοι για ντόμινο στην Ευρωζώνη, αν αποχωρήσει η Ελλάδα».

Μεταξύ άλλων το άρθρο ανέφερε: «Τρόμο σκορπά στη γηραιά ήπειρο η ιδέα εξόδου της Ελλάδος από το ευρώ. Χρηματιστηριακοί κύκλοι, οικονομολόγοι και αναλυτές εκφράζουν σε καθημερινή πλέον βάση έντονους φόβους για ντόμινο, αποχώρηση δηλαδή και άλλων χωρών από την Ευρωζώνη, αφήνοντας μάλιστα ανοικτό ακόμη και το ενδεχόμενο διάσπασής της….».

Ειλικρινά χαίρομαι γιατί έστω και πολύ καθυστερημένα η εφημερίδα του συγκροτήματος Γιώργου Μπόμπολα, που διαχρονικά στήριζε μετά μανίας, όλες...

Και μετά ψάχνουμε να βρούμε γιατί κατέρρευσε η δημοκρατία μας, όταν όλοι οι μανιακοί και υπομανιακοί έλκονται σαν τα έντομα από τα φώτα της εξουσίας, μετερχόμενοι κάθε μέσο για την διεκδίκησή της.



Σπύρος Παπαγιάννης
Το ατυχές περιστατικό του κυρίου Κίμωνα Κουλούρη με τα αστυνομικά όργανα έφερε στην μνήμη μας ένα αντίστοιχο προ τριακονταετίας, με πρωταγωνιστή τον στρατηγό Δροσογιάννη, υπουργό τότε του Α. Παπανδρέου. Βέβαια ο κύριος Κουλούρης δεν είναι σήμερα υπουργός, ούτε καν βουλευτής για να αποδοθεί η συμπεριφορά του στην υπερχειλίζουσα έπαρση της εξουσίας . 
Καταδεικνύει όμως πόσο μακροχρόνιες ψυχικές
επιπτώσεις έχει αυτή στα άτομα που παίρνουν σοβαρά τον εξουσιαστικό τους ρόλο και νιώθουν...

Ήρθε η ώρα της τελικής απόφασης για τη Ν.Δ.




Ήρθε η ώρα της τελικής απόφασης για τη Νέα Δημοκρατία.
Είναι βέβαιο ότι με το ένα πόδι στην βάρκα των δανειστών με καπετάνιο τον Goldman Sachs-Παπαδήμο και πλήρωμα τούς πάντα πρόθυμους κατ´ επάγγελμα και κατά συνήθεια υπουργούς-υπαλλήλους συμφερόντων τροφίμους λεσχών τριμερών, μπίλτεμπερκ, ιδρυμάτων κατασκευής πολιτικών Adenauer.
Και με το άλλο πόδι σε αντιμνημονιακές φιέστες με αντιμνημονιακές κομπανίες και μάγκικες...

Το πλιάτσικο της Ελληνικής περιουσίας ξεκίνησε από την Εθνική Πινακοθήκη

Να σώσουμε τουλάχιστον τα αρχαία!

 



Η σημερινή κλοπή των έργων τέχνης από την Εθνική Πινακοθήκη με έχει αναστατώσει και δεν μπορώ να σκεφτώ τίποτε άλλο. Μπροστά στο πλιάτσικο σε μουσεία και αρχαιολογικούς χώρους που πρόκειται να ακολουθήσει, θα πρέπει όλοι οι Έλληνες πατριώτες να αντισταθούμε.

Πολιτικοί, μεγαλοεπιχειρηματίες, εφοπλιστές, μεγαλοεκδότες και καναλάρχες έχουν αρπάξει ό,τι μπορούσαν και έχουν μεταφέρει τα χρήματά τους στο εξωτερικό.

Ξέρουν καλά πως η επιστροφή στη δραχμή μάλλον θα σημάνει το τέλος για τους περισσότερους από αυτούς –και την αναγκαστική διαφυγή τους στο εξωτερικό-, οπότε τώρα θα κοιτάξουν να αρπάξουν...

Η παγίδα που έστησαν οι Παπανδρέου


Στη γοητεία των τακτικισμών δεν κατάφερε να αντισταθεί ποτέ κανένας πολιτικός ο οποίος πέρασε από το στάδιο του ηγέτη. Δηλαδή, του επικεφαλής μιας μεγάλης παράταξης, σύνθετης και πολυτασικής, η διαχείριση της οποίας απαιτεί οξυδέρκεια, βαθιά γνώση του παρασκηνίου και ροπή προς τις διαπραγματεύσεις… πίσω από κλειστές πόρτες.
Ο Γιώργος Παπανδρέου, στην επιλογική παρουσία του στην ηγεσία του ΠΑΣΟΚ, δεν… θα μείνει ακριβώς στην ιστορία για τις αξιομνημόνευτές ικανότητές του ως ηγέτης του Κινήματος. Πόσο μάλλον όταν είναι ο πρωθυπουργός που παρενέβη βιαίως στο dna της εξέλιξης και της προόδου του τόπου, με τη συζητήσιμη έως παρεξηγήσιμη απόφαση προσφυγής στον μηχανισμό στήριξης του Μνημονίου. Ένα εθνικό βαρίδι, που...

Βιβλίο ιστορίας Ρεπούση και κυβέρνηση Καραμανλή.


T

Γράφει ο Μ. Κοττάκης στο βιβλίο του ''Καραμανλής - Off the Record'' για το θέμα που δημιουργήθηκε για την απόσυρση του βιβλίου ιστορίας της κ. Ρεπούση (το οποίο εκτός απ' τον περίφημο ''Μικρασιατικό συνωστισμό'' περιελάμβανε και τη θεωρία του Φαλμεράιερ περί ασυνέχειας του ελληνικού έθνους):

''Περισσότερο μάλιστα και από τη Μαριέττα επέμεινε ο ίδιος ο Καραμανλής, ο οποίος θεωρούσε ότι μεσαίος χώρος και απόσυρση του βιβλίου μετά από απαίτηση μειοψηφιών δε νοείται (σ.164)''

Και αυτά δήλωσε η κ. Γιαννάκου, για να αιτιολογήσει τη λογική πίσω από την...

Οργή Κίνας κατά ΗΠΑ: «Να προσέχετε τι γράφετε και τι κάνετε»!

Σε κρίση με απρόβλεπτες διαστάσεις, φαίνεται πως οδηγούνται οι σχέσεις των ΗΠΑ με την Κίνα μετά την αυστηρή προειδοποίηση που απηύθυνε το Πεκίνο σήμερα, για τις θέσεις που ανέπτυξε πρόσφατα το αμερικανικό Πεντάγωνο σε θέματα γεωστρατηγικής.
«Να είστε προσεκτικοί τόσο σε ότι λέτε και σε ότι κάνετε», δήλωσε ο εκπρόσωπος του κινεζικού υπουργείου Αμύνης προσθέτοντας ότι η χώρα του παρακολουθεί προσεκτικά το νέο γεωστρατηγικό δόγμα των ΗΠΑ –το οποίο δίνει έμφαση στην άνοδο του επιπέδου των κινεζικών ενόπλων δυνάμεων- και τις επιπτώσεις που αυτό μπορεί να έχει ανεβάζοντας το...

Έλλειψη ποιότητας διαπιστώνουν οι αριστεροί στους εκπροσώπους του νεοφιλελευθερισμού τύπου Ανδριανόπουλου. (Ενδιαφέρον κείμενο)




Ο Ανδρέας Ανδριανόπουλος, ο σοβιετικός μαρξισμός και τα οικονομικά του σαλονιού

Πώς να αντιμετωπιστούν ο κρατικισμός και ο λαϊκισμός που έχουν τσακίσει τους αγνούς επιχειρηματίες όλα τα προηγούμενα χρόνια; Άνθρωποι της πράξης την ημέρα, πού να βρεθεί χρόνος για την ανάγνωση βιβλίων; Καλύτερα να έχεις τον άνθρωπό σου, που με λίγες λιτές προτάσεις, διατυπωμένες με χιούμορ, σου επιβεβαιώνει την πολιτιστική και πνευματική ανωτερότητά σου

Στο βιβλίο του για τις κυρίαρχες τάσεις του Μαρξισμού, ο Leszek Kolakowski σατίρισε ασύστολα τη σοβιετική προσέγγιση στη φιλοσοφία στην εποχή του Στάλιν – ή, τουλάχιστον, τη φιλοσοφία που διδασκόταν στα κομματικά σχολεία. Καμία φιλοσοφική θέση δεν παρουσίαζε δυσκολία, αν την έβλεπε κανείς από τη σωστή οπτική γωνιά. Για παράδειγμα, ο Καντ μας λέει ότι δεν μπορείς να ξέρεις τίποτα αυτό καθαυτό, αλλά οι απλοί σοβιετικοί πολίτες ξέρουνε τόσα πράγματα - οπότε ξεμπερδέψαμε με τον Καντ. Άλλοι αστοί φιλόσοφοι ισχυρίζονται ότι «το τραπέζι είναι μέσα στο κεφάλι μου»· αλλά ποιος σοβιετικός πολίτης δεν ξέρει ότι το τραπέζι είναι εδώ και το κεφάλι μου κάπου εντελώς αλλού; Με τέτοιες απλές αντιπαραθέσεις, σε σχεδόν κατηχητικό τόνο, κάθε στέλεχος εφοδιαζόταν με επιχειρήματα για να αντιμετωπίσει ανά πάσα στιγμή τον ταξικό αντίπαλο, χωρίς ποτέ να χρειαστεί να ανατρέξει στους ίδιους τους φιλοσόφους.

Είναι κρίμα που ο Kolakowski δεν είναι πια μαζί μας για να σατιρίσει και άλλα...

Αφού η χώρα θα χρεωκοπήσει έτσι κι αλλιώς, γιατί δεν χρεωκοπεί κατά το συνήθη τρόπο και θα πρέπει να χρεωκοπήσει αφου υπογράψει πρώτα τη νέα δανειακή σύμβαση;

lefana@shaw.ca

Κύριοι Βουλευτές,

Υπάρχουν τα κατωτέρω κρίσιμα ερωτήματα.

1. Αφού η χώρα θα χρεωκοπήσει έτσι κι αλλιώς (όλες οι πληροφορίες και τα στοιχεία αυτό δείχνουν) γιατί δεν χρεωκοπεί κατά το συνήθη τρόπο και θα πρέπει να χρεωκοπήσει αφου υπογράψει πρώτα τη νέα δανειακή σύμβαση;

Απάντηση:

Υπογράφοντας τη νέα δανειακή σύμβαση με τους όρους της, τότε το μεγαλύτερο μέρος του χρέους (μετά το «κούρεμα», ο Θεός να το κάνει κούρεμα) θα είναι...

Τσάβες: Καμία αποζημίωση στην Exxon Mobil

Ο όμιλος διεκδικεί από τη Βενεζουέλα αποζημίωση 12 δισ. δολαρίων.

Ο πρόεδρος της Βενεζουέλας, Ούγκο Τσάβες, δήλωσε στη δημόσια τηλεόραση ότι το Καράκας σε καμία περίπτωση δεν πρόκειται να αναγνωρίσει την απόφαση, που θα εκδώσει εν καιρώ ένα διαιτητικό δικαστήριο, στη διαμάχη που το δημόσιο (της Βενεζουέλας) έχει με τον πετρελαϊκό όμιλο Exxon Mobil. Ο όμιλος διεκδικεί από το Καράκας μια αποζημίωση ίση με 12 δισεκατομμύρια αμερικανικά δολάρια.
Η Exxon Mobil παρέπεμψε τη Βενεζουέλα στο Διεθνές Δικαστήριο για τον διακανονισμό των επενδυτικών διαφορών (ICSID), που υπάγεται στην Παγκόσμια τράπεζα, διεκδικώντας δικαστικώς 12 δισ. δολάρια, επειδή με εντολή Τσάβες εθνικοποιήθηκαν (το 2007) οι ...

Μακριά από Τούρκους- μουσουλμάνους



ΤΟΥ ΣΑΒΒΑ ΙΑΚΩΒΙΔΗ

Ο Ιωάννης Θ. Μάζης προειδοποιεί Κύπρο και Ελλάδα για το αέριο…Η μεταφορά του φυσικού αερίου Κύπρου-Ισραήλ προς την Ευρώπη δεν πρέπει να περάσει μέσα από την Τουρκία ή με ανάμειξη του αραβομουσουλμανικού στοιχείου

Οι εξελίξεις στην περιοχή της Μέσης Ανατολής, η αραβική άνοιξη, που ήδη μετατράπηκε σε αραβικό χειμώνα, οι θρησκευτικές και διακρατικές αντιπαλότητες, οι βλέψεις του Ιράν και η δύναμη της Σαουδικής Αραβίας, τα σχέδια των ΗΠΑ και οι πολιτικές ονειρώξεις και μεγαλοϊδεατισμοί της Τουρκίας επιτάσσουν όπως: Το φυσικό αέριο της Κύπρου -και φυσικά και του Ισραήλ- δεν πρέπει να περάσει με αγωγό μέσω της Τουρκίας ή με ανάμειξη του αραβομουσουλμανικού στοιχείου.

Τη θέση αυτή αναλύει στη «Σ», στο δεύτερο μέρος της συνέντευξής του, ο Ιωάννης Θ. Μάζης, καθηγητής Γεωπολιτικής και Οικονομικής Γεωγραφίας στο Πανεπιστήμιο Αθηνών. Και επιμένει ότι η Λευκωσία οφείλει να σταματήσει τα παρακάλια προς την Τουρκία, ενώ δεν πρέπει...

Δύστυχε Έλληνα, διάβασε και φρίξε: Πως δικαστικοί και πολιτικοί τρώνε και πίνουν εις υγείαν τών κορόιδων…


DADB2584C69D52C9FC915CBF35D04AD1 Δύστυχε Έλληνα, διάβασε και φρίξε: Πως δικαστικοί και πολιτικοί τρώνε και πίνουν εις υγείαν τών κορόιδων…


Ο ελληνικός λαός πληροφορήθηκε με οργή ότι οι συνταξιούχοι βουλευτές ζητούν αναδρομικά εκατομμυρίων ευρώ.
Αν όμως ξέραμε όλη την αλήθεια για το θέμα, θα εξοργιζόμασταν όχι με τους βουλευτές αλλά με τον εαυτό μας!
Θα λέγαμε, καλά, γίνονται τόσο φοβερά και τρομερά πράγματα στη δημόσια ζωή και εγώ, ο λαός, κοιμάμαι;
Κοιμόμασταν! Μπροστά στα μάτια μας έγινε το 2006, 2008 το μεγαλύτερο αντικειμενικά σκάνδαλο από καταβολής του ελληνικού κράτους: Πήραν εξτρά, εντελώς παράνομα, με μία ληστρική απόφαση ενός δικαστηρίου, δύο δισεκατομμύρια ευρώ, οι δικαστές (περιλαμβάνονται και οι εισαγγελείς), οι βουλευτές και τα μέλη του Νομικού Συμβουλίου του Κράτους, και ο λαός καμιά αντίδραση!
Διάβασε με προσοχή:
Υπάρχει στο Σύνταγμα το άρθρο 88, παρ. 2, που λέει…«Οι αποδοχές των δικαστικών λειτουργών είναι ανάλογες με το λειτούργημά τους. Τα σχετικά με τη βαθμολογική και μισθολογική τους εξέλιξη και με την κατάστασή τους γενικά καθορίζονται με ειδικούς νόμους». Τι σημαίνει και...

Χάνουμε σημαντικό μέρος της ελληνικής ΑΟΖ!


Ποιες κινήσεις των τελευταίων ημερών στην πολιτική σκακιέρα της ΝΑ Μεσογείου δείχνουν ότι οδηγούμαστε σε απώλεια σημαντικού μέρους της ελληνικής ΑΟΖ

Picture 0 for Χάνουμε σημαντικό μέρος της ελληνικής ΑΟΖ!
Πολλές φορές σημειώσαμε, ότι ανατρέχουμε στον τουρκικό Τύπο για να πληροφορηθούμε τα ελληνικά (μη) δρώμενα. Έτσι και τώρα, σύμφωνα με όσα αυτός γράφει και που επιβεβαιώνονται από την πράξη, αφενός η ανεπάρκεια του ελληνικού ΥΠΕΞ κατά τα τελευταία χρόνια, αφετέρου κάποιες μυστικές συνεννοήσεις που πρέπει να έχουν γίνει κατά τα προηγούμενα χρόνια (δεν μπορεί, αλλιώς να εξηγηθεί) οδηγεί σε απώλεια σημαντικού μέρους της ελληνικής και κυπριακής ΑΟΖ.
Κατ’ αρχάς, κι ενώ προ εβδομάδος υπήρξε ένα κλίμα αισιοδοξίας ότι ο Λίβανος θα επικυρώσει στο Κοινοβούλιο τη συμφωνία που υπέγραψαν οι κυβερνήσεις Λιβάνου και Κύπρου ως προς την οριοθέτηση των ΑΟΖ των δύο χωρών, τώρα αναστέλλει πάλι τη διαδικασία επικύρωσης, μέχρι την επίλυση του Κυπριακού, όπως αναφέρει ο τουρκικός Τύπος επικαλούμενος τουρκικές...

Ο ΚΑΡΑΤΖΑΦΕΡΗΣ ΠΡΟΣΤΑΤΗΣ ΕΤΑΙΡΕΙΑΣ ΑΕΡΟ-ΓΡΑΜΜΩΝ..."ΦΑΝΤΑΣΜΑ", ΣΤΙΣ ΑΓΟΝΕΣ ΓΡΑΜΜΕΣ...!!!


 

 ΑΝΗΓΓΕΙΛΕ ΟΤΙ "ΑΝΕΛΑΒΑΝ"  ΤΟ ΕΡΓΟ (με παρεμβασή του, στον Βορίδη) ΠΡΙΝ ΑΚΟΜΗ... ΑΝΟΙΞΟΥΝ ΟΙ ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ...!!!

Ξετυλίγεται σιγά-σιγά το κουβάρι, γιατί ο Καρατζαφέρης επιδιώκει με "νύχια και δόντια" την παραμονή της Κυβέρνησης Παπαδήμου έως το 2013 και λέει ότι όλοι πρέπει να είμαστε μία "γροθιά" γιά να την στηρίξουμε...!!!
 Προέκυψε νέο... θέμα,
 και... "αίνιγμα"με μία άγνωστη εταιρεία που συστάθηκε... μια μόλις ημέρα πριν καταθέσει την πρότασή της για να αναλάβει το αεροπορικό έργο 11 άγονων γραμμών για τα επόμενα 4 χρόνια...!!! 
Πρόκειται γιά την εταιρεία Μινωϊκές Γραμμές καί...

Ο ενδοτικός Χριστόφιας και οι αχόρταγοι Τούρκοι.


ΚΥΠΡΙΑΚΟ : Ο ΚΑΤΗΦΟΡΟΣ ΤΩΝ ΥΠΟΧΩΡΗΣΕΩΝ


Η λύση που ο κ. Χριστόφιας επιδιώκει σύμφωνα με τα λεγόμενα του είναι μια λύση «μετεξέλιξης του ενιαίου κράτους σε ομοσπονδιακό με ό,τι αυτό συνεπάγεται σε σχέση με το εδαφικό, το περιουσιακό και τη διακυβέρνηση».

Με άλλα λόγια ο κ. Χριστόφιας αποδέχεται τη διάλυση της κυπριακής δημοκρατίας ως ενιαίου αναγνωρισμένου κράτους , αποδέχεται τη σχάση της κρατικής της υποστάσεως σε δύο πρωτογενείς οντότητες και ταυτόχρονα την μετεξέλιξη του πρώτου κατακτητικού συντάγματος της Ζυρίχης σε ένα νέο σύνταγμα παραγόμενο από τη βία των κατακτητών που θα ρυθμίζει τη διακυβέρνηση. Προς τούτο θεωρεί αναγκαίο να γίνουν κάποιες ...

Συνέντευξη Γκόρου: Ο Πύρρος είναι Αλβανός, τα ΒΗ blogs γράφουν σαχλαμάρες


Μαθήματα ιστορίας παραδίδει στον Αλβανικό λαό ο Γιώργος Γκόρος μιας και βαφτίζει τον Πύρρο Δήμα Αλβανό με μόνο επιχείρημα την καταγωγή του απ' την Χιμάρα. Στην συνέχεια ακολουθούν μαθήματα εγκυρότητας μιας και αναφέρετε σε μια "ανύπαρκτη" (έχουμε ψάξει όλο το αρχείο του top-channel) συνέντευξη κάτι που μας επιβεβαίωσε και ο ίδιος ο Πύρρος. Μάλιστα χρησιμοποιεί ακριβώς τα ίδια λόγια που είχαν γραφτεί (δεν το γράφει ούτε εκεί πια) στην αλβανική έκδοση της wikipedia για την Χιμάρα.

Ακολουθεί η συνέντευξη του Γιώργου Γκόρου στην εφημερίδα "Telegraf" που δημοσίευθηκε την Παρασκευή 06/01/2012.
Ο δήμαρχος της Χιμάρας, κ. Γκόρος, επέλεξε την εφημερίδα "Telegraf" για να αντιδράσει στην είδηση που κυκλοφορούσε εδώ και κάτι μέρες σε μια καθημερινή Αλβανική εφημερίδα. Η είδηση αυτή λέει πως τα Βορειοηπειρωτικά μπλόγκς ...