Σελίδες

Παρασκευή 27 Σεπτεμβρίου 2013

Κέντρο αντιμετώπισης του «ξενοκίνητου αθεϊστικού εξτρεμισμού» στήνεται στην Ρωσσία


Η μετάφραση δεν είναι καλή αλλά βγαίνει νόημα. Διαβάστε το.
Μια ομάδα ακτιβιστών που συνδέονται με τη Ρωσική Ορθόδοξη Εκκλησία έχουν τη δημιουργία ενός κέντρου κατά του εξτρεμισμού άθεος η οποία, σύμφωνα με αυτούς, προωθείται κυρίως από ξένους υπό την αιγίδα οργανισμών.

Η απόφαση αυτή ανακοινώθηκε αυτή την εβδομάδα σε μια συνεδρίαση μεταξύ των κατοίκων της πόλης και των αναπληρωτών του περιφερειακού συμβουλίου που πραγματοποιήθηκε κοντά στο κέντρο προσκυνήματος του Πατριαρχείου της Μόσχας, στη νοτιο-δυτικά της Μόσχας.

" Ο εξτρεμισμός άθεος εκτροφή σήμερα το κεφάλι του. Είναι υπό την αιγίδα διαφόρων ταμείων και των ΜΚΟ με ρίζες εκτός σύνορα της Ρωσίας », αναφέρει η πρώτη δήλωση που κυκλοφόρησε από το νέο κίνημα.

Η ομάδα ισχυρίζεται ότι οι εχθροί τους είναι αντίθετες νόμιμο δικαίωμα των πολιτών για την ελευθερία της σκέψης, συνείδησης και θρησκείας, διασφαλίζεται από το Σύνταγμα.

Ειδικότερα, οι ακτιβιστές που αναφέρονται περιστατικά, όταν ορισμένα άτομα διαδήλωσαν ενάντια στην κατασκευή νέων εκκλησιών », δημιουργώντας μια τεχνητή ψύχωση και την άντληση έως και υστερίας με τον εκφοβισμό του κοινού ", αναφέροντας ανύπαρκτη νόμους

Οι καταλήψεις των σχολείων από τους μαθητές, οι γονείς και οι βλάκες (υποκινητές) καθηγητές...

Ειδικά, κάποιο σχετικά αμελητέο ποσοστό των δύο αυτών τελευταίων, των γονέων και των υποκινητών καθηγητών δηλαδή, περιγράφονται με σαφήνεια και ευκρίνεια στην πρωτότυπη μελέτη του πανεπιστημιακού, ανώτερου υπαλλήλου υπουργείου και δημοσιογράφου Ευάγγελου Λεμπέση (1904-1968), με τίτλο «Ἡ Τεράστια Κοινωνικὴ Σημασία τῶν Βλακῶν ἐν τῷ Συγχρόνῳ Βίῳ (1941)» . Είναι μακροσκελής και στην καθαρεύουσα αλλά αξίζει να την διαβάσει ο καθένας μας και μπορείτε να την βρείτε στην ΒΙΚΙΠΑΙΔΕΙΑ, ΕΔΩ ή απλά γράφοντας  τον τίτλο της μελέτης στην αναζήτηση.  
Έχουν ήδη αρχίσει λοιπόν οι καταλήψεις των σχολείων υποκινούμενες βέβαια, όπως πάντα, από την μερίδα εκείνη των δασκάλων όλων των βαθμίδων που έχοντας επίγνωση της προσωπικής τους ανεπάρκειας, διεκδικούν δικαιώματα (συμπεριλαμβανομένων των μηνιαίων αποδοχών τους) που δεν τους αξίζουν.
Αυτοί οι λίγοι ποσοτικά αλλά και ποιοτικά υποκινητές καθηγητές και καταληψίες μαθητές καταστρέφουν ίσως το μέλλον της πλειοψηφίας των μαθητών που θα δοκιμάσουν σε λίγους μήνες τις δυνάμεις, τις ικανότητες αλλά και την τύχη τους προσπαθώντας να διευρύνουν τους ορίζοντές τους με την εισαγωγή τους στις ανώτατες και ανώτερες σχολές της χώρας. Μαζί με τους μοχθούντες θα εισαχθούν στα ΑΕΙ και ΤΕΙ, βασικά λόγω του πανάθλιου συστήματος εισαγωγής, και πολλοί από αυτούς που πρωτοστάτησαν στις καταλήψεις της δευτεροβάθμιας εκπαιδεύσεως όπου φυσικά και θα συνεχίσουν την γνωστή τακτική, «παλιά μου τέχνη κόσκινο», των καταλήψεων των πανεπιστημιακών σχολών. Πολλοί φοιτητές θα παρασυρθούν και θα ακολουθήσουν τους λίγους κατά τον ίδιο τρόπο που τους

Οι κομμουνιστές μας κυβερνούν ήδη...

του Κώστα Στούπα

Όσο θα αυξάνετε τους φόρους τόσο λιγότερα θα εισπράττετε μέχρι το σύστημα να καταρρεύσει. Το χαράτσι στα ακίνητα και όχι μια λογική φορολόγηση του εισοδήματος των ακινήτων αποτελεί δήμευση των ακινήτων.

Οι περισσότερες εξεγέρσεις και επαναστάσεις στην ιστορία ξεκινούν από παρακμάζοντα καθεστώτα που προσπαθούν να διατηρήσουν την ισχύ τους μέσα από εξοντωτική φορολογία.

Στο οκτάμηνο Ιανουαρίου - Αυγούστου οι άμεσοι φόροι ήταν μειωμένοι κατά 1,8 δισ. ευρώ, οι έμμεσοι φόροι μειωμένοι κατά 1,3 δισ. ευρώ και οι φόροι κατανάλωσης μειωμένοι κατά 600 εκατ. ευρώ.

Όλα αυτά παρά τις αλλεπάλληλες αυξήσεις φόρων.

Ο δρόμος που ακολουθεί η κυβέρνηση είναι λάθος, όχι όμως λάθος με τον τρόπο που το εννοεί η αντιπολίτευση δηλ. της αύξησης περαιτέρω των φόρων, γιατί λεφτά υπάρχουν.

Η πλήρης αφοσίωση της κυβέρνησης στην τακτική να πιάσουμε τον ονομαστικό στόχο του πρωτογενούς πλεονάσματος, αδιαφορώντας αν καταστρέφεται υγιής παραγωγικός ιστός, όχι μόνο δεν μας φέρνει πιο κοντά στην έξοδο, αλλά πιο βαθιά στο «πηγάδι» της χρεοκοπίας που εξελίσσεται σταδιακά τα τελευταία τριάντα χρόνια.

Ό,τι ξεκίνησε στη Ρωσία, θα τελειώσει στη Δύση…

του Δ. Νατσιού

Στα χρόνια του Σταλινισμού, ο οποίος είχε μετατρέψει την σοβιετική χώρα σε απέραντο εργοτάξιο κνουτοκρατούμενων μυρμηγκιών ή σε στρατόπεδα εξοντώσεως ανεπιθυμήτων, χιλιάδες φυλακισμένοι είχαν επισκεπτήριο μία φορά τον χρόνο, για 15 λεπτά. Οι γυναίκες τους – όπως μας το διηγείται ο Σολζενίτσιν στο «Αρχιπέλαγος Γκουλάγκ – , που συχνά ζούσαν χιλιάδες μίλια μακριά, μάζευαν καπίκι-καπίκι τα ναύλα τους, όλο το χρόνο, για να ταξιδέψουν την ορισμένη ημερομηνία, που μπορούσαν να αντικρίσουν το πρόσωπο του συζύγου τους, μόλις για 15 λεπτά, και μάλιστα πίσω από μια χοντρή, προστατευτική σίτα. Κι ενώ «ζούσαν» γι’ αυτήν την στιγμή και ετοίμαζαν τα λόγια, που θα τους έλεγαν μες στα 15 αυτά λεπτά, τις πιο πολλές φορές δεν άνοιγαν καθόλου το στόμα, μόνο κοιτάζονταν με πόνο όλη την ώρα, ώσπου να τις απομακρύνουν οι δεσμοφύλακες. Κι αυτό γινόταν για 10, 15 και 25 χρόνια. Τι κρατούσε τόσο σφιχτά δεμένες τις καρδιές εκείνες; Μα το βαθύ και δυνατό μυστήριο της οικογένειας, το ευλογημένο καταφύγιο. Τα 15 λεπτά αρκούσαν, για να βιώσουν και να επιβεβαιώσουν οι δύστυχες εκείνες γυναίκες, την θεόζευκτο ένωση. Είναι γνωστό πως, όσο βασίλευαν στις χώρες εκείνες τα σκοτάδια του μαρξισμού, οι θεσμοί που δέχτηκαν τα πιο βαριά πλήγματα ήταν η οικογένεια και η Ορθοδοξία, η οποία περιβάλλει τον γάμο και την οικογένεια με την ομορφιά και την ιερότητα του μυστηρίου. Θυμίζω ότι ήρωας της Σοβιετικής Ένωσης και παράδειγμα προς μίμηση, είχε αναδειχθεί ο Πάβελ Μορόζιν, ο φανατισμένος έφηβος, που κατήγγειλε στις αρχές τους γονείς του, ως κουλάκους (=εύποροι χωρικοί), προκαλώντας την δολοφονία τους και του οποίου το άγαλμα κατεδαφίστηκε, όταν σαρώθηκε ο «υπαρκτός». Ο Μορόζιν είχα υψωθεί σε πρότυπο επαναστατικής αρετής και κομματικής αφοσιώσεως, όντας στην πραγματικότητα η πιο κυνική ενσάρκωση του ολοκληρωτικού πνεύματος, αυτού που απέκοβε τον άνθρωπο από κάθε κοινωνικό, πνευματικό και προσωπικό δεσμό, για να μπορεί να απορροφηθεί εξ ολοκλήρου από το Κόμμα, να μεταβληθεί σε πειθήνιο ενεργούμενό του. Όταν κατέπεσε το καθεστώς του τρόμου, όλα αυτά σωριάστηκαν. Όμως, ό,τι άρχισε εκεί, τελειώνει στην σάπια Δύση, της οποίας καταντήσαμε σκωληκοειδή απόφυση και κακέκτυπο. Το βλέπουμε όλοι. Βάλθηκαν όλα τα κατακάθια της ψευτοπροόδου να μαγαρίσουν και να διαλύσουν την οικογένεια. Σύμφωνα συμβίωσης, αναγνώριση της ομοφυλοφιλικής ασέλγειας,

Καμία εμπλοκή εν ενεργεία στελέχους Ε.Δ. στα περι... εκπαίδευσης μελών της Χ.Α.


Καμία εμπλοκή δεν προκύπτει για εν ενεργεία στελέχη των Ειδικών Δυνάμεων στην «εκπαίδευση» μελών της Χρυσής Αυγής όπως ανέφεραν δημοσιεύματα βασιζόμενα σε ανώνυμες «καταγγελίες» και προκάλεσαν την εντολή διενέργειας έρευνας από τον υπουργό Εθνικής Άμυνας  Δ. Αβραμόπουλο στην ελίτ των Ένοπλων Δυνάμεων.

Δικαστικές πηγές αναφέρουν κατηγορηματικά πώς, από την εξέταση μαρτύρων και όλων των στοιχείων που έχουν στη διάθεση τους για την υπόθεση της Χρυσής Αυγής που διερευνούν δεν υπάρχει ούτε καν ένδειξη πώς εν ενεργεία στρατιωτικός είχε οποιαδήποτε σχέση με όσα γράφονται τις τελευταίες ημέρες περί συμμετοχής στην εκπαίδευση μελών του Λαικού Συνδέσμου.

Πληροφορίες αναφέρουν επίσης πώς ανάλογο θα είναι και το αποτέλεσμα της στρατιωτικής έρευνας που διενεργείται από τη Δευτέρα με καταθέσεις διοικητών μονάδων των Ειδικών Δυνάμεων και στελεχών των Α2 γραφείων.

Τα έως τώρα αποτελέσματα δείχνουν πώς δεν υπάρχει κανένα απολύτως στοιχείο που να εμπλέκει εν ενεργεία στέλεχος σε δραστηριότητες πέραν της υπηρεσίας.

Το πόρισμα της έρευνας που διενεργήθηκε υπό την εποπτεία των τριών Επιτελείων αναμένεται να παραδοθεί σήμερα το απόγευμα στον αρχηγό ΓΕΕΘΑ στρατηγό Μ.

Δεν πρόκειται για πάλη της δεξιάς με την αριστερά

του Θανάση Μαυρίδη


Ένα πραξικόπημα που προαναγγέλλεται δεν είναι σοβαρή υπόθεση από μόνη της. Όταν όμως ανώτεροι δικαστικοί λειτουργοί ασχολούνται με αυτό, τότε αρχίζουμε να ψάχνουμε τι είναι εκείνο που δεν έχουμε καταλάβει καλά. Ας πιάσουμε, όμως, το νήμα των εξελίξεων από λίγο πιο νωρίς. Από την νύκτα που δολοφονήθηκε ο Παύλος...

Θα κάνουμε μία και μόνο ερώτηση: Τι θα είχε συμβεί αν η νεαρή αστυνομικός δεν είχε συλλάβει τον δολοφόνο; Οι φίλοι του θύματος θα έλεγαν αυτά που γνωρίζουμε και σήμερα και το νόμιμο κόμμα της Χρυσής Αυγής θα μοίραζε αγωγές σε όποιον τολμούσε να τους ανακατέψει σε μία «ποδοσφαιρική διαφορά». Αν η νεαρή αστυνομικός δεν έκανε την δουλειά της, το αίμα θα έρεε άφθονο στους δρόμους.

Μήπως τελικά αυτό επεδίωκαν κάποιοι κύκλοι; Την ανωμαλία; Μήπως υπήρξε ένα ευρύτερο σχέδιο από κύκλους που ήθελαν πιθανότατα να μετατρέψουν την Ελλάδα σε ένα βαλκανικό καταφύγιο των κάθε λογής παρανόμων; Να κάνουν πράξη το σύνθημα που μήνες τώρα καλλιεργούν για την... Κολομβία της Ευρώπης;

Σε μία χώρα που δεν λειτουργούν οι δημοκρατικοί θεσμοί, που η Δημοκρατία γίνεται λάστιχο στα χέρια σφετεριστών της εξουσίας, είναι φυσικό να βρίσκουν ζωτικό χώρο

Οι περιφερόμενοι αντιφασίστες της ANTIFA. Αυτοί κι αν είναι το «αυγό του φιδιού»....

του Α. Φρυδά*

Επ’ αφορμή της εγκληματικής πράξης του φόνου στο Κερατσίνι από οπαδό -ή κάτι παραπάνω- της Χρυσής Αυγής, ξεσπάθωσαν και στην Κύπρο (βασικά από την ηγεσία του ΑΚΕΛ) και ολοφύρωνται και φτάνουν και στα όρια της κινδυνολογίας και για τον «φασισμό στην Κύπρο»! Ομολογουμένως από αρκετού λειτουργεί ένα παγκόσμιο δίκτυο καταπολέμησης του «φασισμού-ναζισμού και προάσπισης των «ατομικών ελευθεριών και των ανθρώπινων δικαιωμάτων»: η ANTIFA. Στην πραγματικότητα πρόκειται για ένα γιγαντιαίο μηχανισμό καταπολέμησης όχι τόσο του ανύπαρκτου σχεδόν φασισμού (που αποτελεί ουσιαστικά το άλλοθι για την ύπαρξή του), όσο των Λαϊκών Κινημάτων για εθνική ανεξαρτησία και αυτοδιάθεση, βαφτίζοντας αυθαίρετα «φασιστικό και ρατσιστικό» οτιδήποτε δεν είναι αρεστό στους υπερατλαντικούς και Βρετανικούς αυτοκρατορικούς κύκλους. Και δεν είναι τυχαίο άλλωστε ότι η ανάπτυξη αυτού του είδους των «αντιφασιστικών» οργανώσεων έλαβε χώρα μετά την κατάρρευση του Ανατολικού Μπλοκ (1990). Και, σύμφωνα με τις ελιτίστικες αντιλήψεις τους, ο λαός μας χρειάζεται μια ριζική αναμόρφωση ώστε να σκέφτεται και να λειτουργεί «πολιτικά ορθά», υιοθετώντας τις δήθεν αξίες άλλοτε του αναρχισμού και άλλοτε της αστικής δημοκρατίας και μάλιστα της πλέον στυγνής εκδοχής της: Αυτής δηλαδή της απροκάλυπτης καταπάτησης της ελεύθερης διακίνησης των ιδεών και της άρνησης του δικαιώματος των λαών στην εθνική ανεξαρτησία

Ελλάδα, Κύπρος, Ευρώπη: ελληνική αφωνία

Του Δημήτρη Κωνσταντακόπουλου

Τις προάλλες μου τηλεφώνησε ένας φίλος από τη Γαλλία, ο Ζεράρ Φιλός, παληός συνδικαλιστής με εξαιρετικά μαχητική παρουσία δεκαετιών στο εργατικό κίνημα, μέλος του Εθνικού Συμβουλίου του Σοσιαλιστικού Κόμματος, στην αριστερή πτέρυγα του οποίου είναι ενταγμένος. Τον ρώτησα τι ξέρει ο μέσος Γάλλος για την Ελλάδα. Απάντηση: ότι η Ελλάδα είναι ένα μπουρδέλο, για το οποίο πληρώνει ο ίδιος, ότι οι ‘Ελληνες είναι τεμπέληδες, δεν πληρώνουν τους φόρους τους, το κράτος είναι διαλυμένο κλπ. Συνέχισα να επιμένω: «πόσοι Γάλλοι καταλαβαίνουν τη σημασία αυτού που γίνεται στην Ελλάδα για το μέλλον του ευρωπαϊκού κοινωνικού κράτους και της ευρωπαϊκής δημοκρατίας;». Απάντηση: «Κανείς». Μα, του λέω, Ζεράρ, είναι σαν να μου λες ότι βρισκόμαστε φερ’ ειπείν στην εποχή του ισπανικού εμφυλίου (1936-39), έρχεται κάποιος και λέει ότι πρέπει να προσέξουμε γιατί, αν χάσουν οι Δημοκρατικοί, την έχουμε βάψει από τον Χίτλερ και τον Μουσολίνι, και να του απαντάνε «μπα, γίνεται πόλεμος στην Ισπανία;». Αυτό μου λες;». Ναι, μου απαντάει, αυτό ακριβώς σου λέω. Τελευταία ερώτηση προς τον Ζεράρ: «Για την Κύπρο, τι λένε στη Γαλλία;». Απάντηση: «απολύτως τίποτα».

Ελληνική αφωνία
Για πολλοστή φορά τα τελευταία χρόνια η απελπισία με κατέκλυσε. Καλά οι μνημονιακοί και οι απερίγραπτοι άνθρωποι «της τέχνης και των γραμμάτων», ξευτίλα για μια χώρα που, αν μη τι άλλο, παρήγαγε έναν Καβάφη και έναν Ελύτη, ένα Βάρναλη κι ένα Ρίτσο, ένα Θεοδωράκη κι ένα Χατζηδάκη, για να καταλήξει σήμερα να αντιπροσωπεύεται από τη … Σώτη Τριανταφύλλου και τον Νίκο Δήμου, που έφτασαν πέρυσι να καταπλήξουν τον συντάκτη εντός άρθρου της Μοντ Ντιπλοματίκ με την έμμεση συνηγορία τους στις γερμανικές επιθέσεις κατά της Ελλάδας. Οι αντιμνημονιακοί όμως; Είναι προφανώς αδύνατον να επιχειρήσουν να διακόψουν αύριο το Μνημόνιο, χωρίς να ηττηθούν γρήγορα

ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΠΑΣΟΚ ΜΕ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟ ΣΑΜΑΡΑ ...


Παραμένει ζωντανή η περίπτωση να πάει η χώρα άμεσα σε εθνικές εκλογές, αν υλοποιηθεί η απειλή της ''Χρυσής Αυγής'' για ομαδική παραίτηση των βουλευτών της. Στο Μαξίμου γνωρίζουν ότι αν συμβεί αυτό μπορεί να υπάρξουν ραγδαίες εξελίξεις. Θα είναι πρώτοι οι της ΝΔ, ή θα έχουμε τον ΣΥΡΙΖΑ να αναλαμβάνει πλέον την πολιτική πρωτοβουλία και να διεκδικεί την διακυβέρνηση της χώρας; Ο ΣΥΡΙΖΑ μάλλον ικανοποιείται από το ενδεχόμενο να γίνουν εκλογές: Πριν λίγο ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπός του Δ. Παπαδημούλης δήλωσε ότι "...ο ΣΥΡΙΖΑ θα μετατρέψει σε διπλό δημοψήφισμα εναντίον του ναζισμού και του μνημονίου τις εκλογές στην περίπτωση που παραιτηθούν οι βουλευτές της ''Χρυσής Αυγής''. Που σημαίνει ότι το κόμμα πάει για να κερδίσει και τις 18 έδρες της ''Χρυσής Αυγής'' και να ανατρέψει πρακτικά την κυβέρνηση.
Ο Σαμαράς είναι λογικό να εξαπολύει (με αφορμή τη στυγερή δολοφονία στο Κερατσίνι) διωγμό, μέσω Δένδια, κατά της ''Χρυσής Αυγής''. Το έγκλημα ήταν η αφορμή, αιτία είναι πως ο Ηλίας Κασιδιάρης ''καλπάζει'' για το δήμο της Αθήνας και στη ΝΔ έχουν

Η ΓΝΩΜΗ ΜΑΣ: Ελευθερία, απώλεια του μέτρου και διασυρμός


από το Defence-point.gr

Σε κακοπαιγμένο σίριαλ εξελίσσεται όλο και περισσότερα η καθημερινότητα στη χώρα μας μετά τη στυγερή δολοφονία του 34χρονου μουσικού Παύλου Φύσσα.
Αντί όμως αυτό το τραγικό γεγονός να οδηγήσει τη δοκιμαζόμενη από την οξεία οικονομική κρίση ελληνική κοινωνία, να αναλογιστεί συνολικά πως ανέχθηκε,αδιαφόρησε ή έμμεσα υποστήριξε πρόσωπα και καταστάσεις που προωθούν συστηματικά μία κουλτούρα βίας, ασχέτως από ποιους πολιτικούς χώρους προέρχονται, φαίνεται ότι κάποιοι αποφάσισαν να ακολουθήσουν άλλο δρόμο.
Ενώ οι δικαστικές και αστυνομικές αρχές διεξάγουν εντατικά έρευνες για τα μέλη και στελέχη του κόμματος της «Χρυσής Αυγής», σε ιστολόγιο που εμφανίζεται να συντηρεί η «Κοινότητα Εφέδρων Ειδικών Δυνάμεων» (Κ.Ε.Ε.Δ.- http://keed-hellas.blogspot.com) αναρτήθηκε η «Διακήρυξη Κ.Ε.Ε.Δ. της 28 Σεπτεμβρίου 2013» (μπορείτε να τη διαβάσετε στο ιστολόγιο).
Όπως έγινε γνωστό από πολλαπλές αναφορές στα ελληνικά μέσα μαζικής ενημέρωσης, η προϊσταμένη της Εισαγγελίας Πλημμελειοδικών, Παναγιώτα Φάκου, διέταξε τη διενέργεια προκαταρκτικής εξέτασης για την υπόθεση της ανάρτησης.
Η Κ.Ε.Ε.Δ. με νέα ανάρτηση στο ιστολόγιο απορρίπτει τα περί πραξικοπήματος και του

Μνήμη Παύλου Μπακογιάννη

Έκλεισαν χθες, 24 χρόνια από τη δολοφονία του Παύλου Μπακογιάννη από τη 17 Νοέμβρη.

Μια επέτειος που στις μέρες μας, μέρες νέου εθνικού διχασμού, βαραίνει τις μνήμες όλων μας περισσότερο από κάθε φορά.

Μια πολιτική δολοφονία απόλυτα στοχευμένη. Στόχος, να υποστεί καίριο πλήγμα η εθνική ενότητα, η εθνική συνεννόηση, η εθνική συμφιλίωση.

Αρχιτέκτονάς τους, ο αείμνηστος Παύλος Μπακογιάννης, ο δημοσιογράφος, ο πολιτικός, ο αντιστασιακός, ο βουλευτής που εισηγήθηκε την άρση των συνεπειών του εμφυλίου πολέμου, ο Έλληνας που αφιέρωσε τη ζωή του στη μάχη κατά του εθνικού διχασμού και θυσιάστηκε για τις ιδέες του.

Τα δολοφονικά όπλα σήκωσαν εναντίον του οι κήρυκες του μίσους εκείνης της εποχής.

Αυτοί που πολεμούσαν την εθνική συμφιλίωση, γιατί ήξεραν πως ενωμένοι οι Έλληνες νικούν και διχασμένοι οδηγούνται μοιραία στην καταστροφή.

Ηχεί ακόμη στ’ αυτιά πολλών (όσων δεν ξεχνούν) η φράση – ευχή που είπε την ίδια μέρα, με άταφο ακόμη το νεκρό σώμα του Μπακογιάννη, αλλά με την ψυχή του παρούσα ως σήμερα, από το βήμα της Βουλής ο πρωθυπουργός πεθερός του Κωνσταντίνος Μητσοτάκης:

«Ας είναι το αίμα του Παύλου Μπακογιάννη το τελευταίο που χύνεται άδικα σ’ αυτόν τον

Ένας πολιτικός και ένας δημοσιοκάφρος οι ηθικοί αυτουργοί της επίθεσης στο ΠΡΩΤΟ ΘΕΜΑ!


από το (Δεξί X-Trem)

Άσχετα αν το παχύδερμο Αναστασιάδης είναι βουτηγμένος μες στη μπόχα, τις διαφορές μαςδεν τις λύνουμε σαν κάφροι. Ειδικά κάποιοι που απευθύνονται σε κοινό με έφεση στην καφρίλα, το ξύλο και τις κοτρώνες θα έπρεπε να είναι πιο προσεκτικοί γιατί ζωές δεν αφαιρούν μόνο τα μαχαίρια αλλά και οι κοτρώνες και από τύχη δεν υπάρχει θύμα κάθε φορά που φεύγει μια κοτρώνα. Οι κύριοι Παπαδημούλης του ΣΥΡΙΖΑ και ο συνεργάτης του κομματικού ραδιοφώνου του ΣΥΡΙΖΑ, Κώστας Βαξεβάνης του HOT DOC, φέρουν βαρύτατες ευθύνες γιατί όπλισαν το χέρι των άπλυτων... άλλη φορά να προσέχουν τι λένε γιατί μπορεί καμιά κοτρώνα να σκάσει στο δόξα πατρί κανενός κακομοίρη