Σελίδες

Τρίτη 12 Απριλίου 2016

Εσωκομματικές εκλογές στην Νέα Δημοκρατία. Η τελευταία προσπάθεια των μετρίων και των ανικάνων!

Αυτό το κόμμα, η Νέα Δημοκρατία, τελικά πρέπει να έχει άγιο.
Ενώ είναι ένα κόμμα αρχών, με έναν θαυμάσιο λαό (η ΝΔ έχει ΛΑΟ, δεν έχει οπαδούς) συγκροτημένο, πολιτικά ώριμο με αποκρυσταλλωμένες απόψεις περί δεξιάς, κέντρου και αριστεράς, και ως προς το πολιτικό σύστημα που του αρμόζει, έχει δυστυχώς άσχετους και κομπλεξικούς αρχηγούς και ηγετικά στελέχη που φροντίζουν με κάθε τρόπο να τις καταρρακώνουν (τις αρχές), και ενώ κανονικά θα έπρεπε να παλεύει στο εγγύς μέλλον μεταξύ φθοράς και αφθαρσίας λόγω ακριβώς ανεπαρκούς ηγεσίας, χάρις σ΄αυτόν τον θαυμάσιο λαό θα κυβερνήσει σύντομα την χώρα.
Με τι αποτελέσματα;
Άγνωστο....
Άτολμοι χωρίς σαφή ιδεολογία αρχηγοί, φοβισμένοι, ανίκανοι να αναλάβουν πρωτοβουλίες που θα σώσουν την χώρα, ενοχικοί (γιατί άραγε;) απέναντι στην προδοτική ορθόδοξη και οπορτουνιστική αριστερά, και μέτρια έως ανύπαρκτα στελέχη κυβερνούν (όποτε κυβερνούν)  την χώρα καπηλευόμενοι τις εκατοντάδες χιλιάδων ιδεολόγων δεξιών καταφέρνοντας μάλιστα να διασπάσουν την δεξιά σε τέσσερα και πέντε (μόλις πρόσφατα) κόμματα και υποψίες κομμάτων για να εξυπηρετηθούν καλύτερα τα σχέδιά τους.
Μιλούν για δεξιά, επαγγέλλονται την κεντροδεξιά, πρεσβεύουν φιλελευθερισμό και νεοφιλελευθερισμό, ακόμη και αρκετόν σοσιαλισμό μιας και ο κοινωνικός φιλελευθερισμός αυτό ακριβώς είναι, χωρίς να μας ρωτήσουν τι εμείς θέλουμε και τι πιστεύουμε.
Μας θέλουν πρόβατα στο ιδεολογικό νεκροταφείο του λεγόμενου «Κέντρου».
Μας θεωρούν αγράμματους, «λίγους», χωρίς αντιστάσεις και ταυτόχρονα περιφρονούν και προσβάλλουν τους αγώνες μας. Αγώνες δεκαετιών και ποταμών αίματος.
Και τώρα, την Κυριακή που έρχεται θα πρέπει να εκλέξουμε τον πρόεδρο της ΝΟΔΕ.
Μεταξύ των υποψηφίων αποτυχημένοι στο έργο τους και αποτυχόντες να εκλεγούν βουλευτές.
Αποτυχημένοι Γενικοί Γραμματείς (υπουργείων) και Φαρισαίοι.
Αποτυχημένοι, κατά γενική ομολογία των δημοτών τους, δήμαρχοι και αποτυχόντες να εκλεγούν για δεύτερη φορά στο ίδιο αξίωμα.
Αποτυχημένοι δημοτικοί σύμβουλοι.
Άνθρωποι που νομίζουν ότι ο κόσμος δεν έχει καμμιά αξία χωρίς την παρουσία τους.
Που δεν ξέρουν αν μπορούν να πετύχουν σαν πρόεδροι ΝΟΔΕ. Και δεν τους ενδιαφέρει!!!
Άνθρωποι που υπολογίζουν σε πιθανά οφέλη από την πιθανή εκλογή τους...
Αυτήν εδώ την Κυριακή όλες οι ΝΟΔΕ πρέπει να εκλέξουν νέα πρόσωπα, άφθαρτα.
Νέους ανθρώπους ηλικιακά αλλά και με νέες ιδέες.
Όχι στους αποτυχημένους και στους αποτυχόντες.
Όχι στους εγωιστές και τους εκμεταλλευτές.
Όχι στους δήθεν...
Όχι στους κεντρώους του μητσοτακέϊκου που θα οδηγήσουν την παράταξη στο ιδεολογικό νεκροταφείο του ανύπαρκτου κέντρου και στην συρρίκνωση.

Οδυσσεύς Πάτσης