Σελίδες

Τρίτη 4 Οκτωβρίου 2011

Η φυλλάδα που προ του 1967 προετοίμαζε το πραξικόπημα των Στρατηγών και την έπαθε από τους Συνταγματάρχες....εν δράσει


Αναρωτιέται ο συντάκτης του κειμένου για το ξεπεσμό της φυλλάδας. Μα με οποιονδήποτε εκδότη φυλλάδα ήταν και φυλλάδα θα είναι. Με συντάκτες που η ιδεολογία τους αλλάζει καθημερινά και φήμες τους θέλουν να μισθοδοτούνται από πηγές της υπερδύναμης δεν μπορεί να έχει εθνική αποστολή. Η αποστολή της είναι να συγκαλύπτει τα οικολογικά σκάνδαλα του αφεντικού της και τις τσέπες των μετόχων της. Οδυσσεύς

ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ: μετά τον Καρατζαφέρη χέρι – χέρι και με το Σημίτη!

Του Γ.Μπραουδάκη
Ποιος θα το περίμενε…
Η άλλοτε εφημερίδα της αστικής τάξης, των νοικοκυραίων,  η εφημερίδα που υπερασπιζόταν αρχές και αξίες,  αρχίζει και ξετυλίγει σιγά – σιγά το σχέδιό της!
Δεν στέκομαι στην υστερική της επιχειρηματολογία για συγκυβέρνηση. Άλλωστε πάντοτε, ιστορικά,  τους επιχειρηματίες και τους εκδότες συνέφερε ένα αδύναμο πολιτικό σύστημα. Με κόμματα πολυκερματισμένα, δίχως ισχυρούς ηγέτες, κυρίως δίχως λαό.
Θυμάμαι καταρχήν εκείνη την αλησμόνητη στήριξη στον Καρατζαφέρη και πάω στο κύριο άρθρο της Καθημερινής την προηγούμενη Κυριακή.

Κε Παπανδρέου, κε Βενιζέλο, σταματήστε και γυρίστε στον λαό που σας πίστεψε το 2009 και σας εμπιστεύτηκε την τύχη του. Σταματήστε, γιατί πατάτε ανθρώπους! Δεν είστε βουβάλια, και δεν είμαστε βάτραχοι! Δεν είστε αθάνατοι και δεν θάμαστε άγγελοι!


Βουβάλια και βατράχια!

αρισταρχος
Κύριε πρωθυπουργέ, κε υπουργέ των οικονομικών, κύριοι του ΠΑΣΟΚ.
Μου μειώσατε την σύνταξη και συνεχίζετε.
Μου αυξήσατε τα είδη πρώτης ανάγκης και συνεχίζετε.
Μου φορτώσατε δύο «παιδιά» άνεργα χωρίς επίδομα ανεργίας και συνεχίζετε.
Μου αλλάξατε την ζωή και τον προγραμματισμό μου και συνεχίζετε.
Μου στέλνετε ραβασάκια με ότι βλακώδη χαρακτηρισμό σας έρχεται .
Με απειλείτε σαν κοινοί τοκογλύφοι του δρόμου με κόψιμο του «αγαθού» που λέγεται Ηλεκτρικό ρεύμα, γιατί όχι και το νερό; Σας διέφυγε;
Και συνεχίζετε …

Β. Ήπειρος. Οι απογραφείς σταμάτησαν την διαδικασία στο χωριό του Αγίου Γεωργίου, γιατί αρνούνταν να τους γράψουν Έλληνες.


Προβλήματα με την απογραφή στην Κορυτσά (βίντεο)


Το ενδιαφέρον για την απογραφή πληθυσμού στην Αλβανία φαίνεται πως επικεντρώνεται στην Κορυτσά, περιοχή την οποία το αλβανικό κράτος δεν αναγνωρίζει ως μειονοτική, ωστόσο παρά την μεγάλη αφομοίωση που υπήρχε στον ελληνικό πληθυσμό την περίοδο του κομουνισμού, είναι ακόμα αρκετοί που υπερασπίζονται την ελληνική τους καταγωγή και αγωνίζονται για το δικαιώματα τους.

Οι αλβανοί απογραφείς θορυβημένοι από το μεγάλο αριθμό Κορυτσαίων που δηλώνουν Έλληνες, σταμάτησαν τη διαδικασία απογραφής και τους ζητούν πιστοποιητικά...

ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΣΤΗ ΔΡΟΠΟΛΗ: "Η ΚΑΤΑ ΝΤΟΥΛΕ ΑΠΟΓΡΑΦΗ"


 

"Τα πιο σοβαρά πράγματα ειπώθηκαν με αστείο τρόπο και τα πιο χαζά με σοβαρότητα", είναι μια φράση που συνηθίζει να λέει κάποιος φίλος και τον θυμάμαι κάθε φορά που επιβεβαιώνεται. Η σάτιρα που κάνει η«ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΣΤΗ ΔΡΟΠΟΛΗ» με το μοντάζ αυτής της φωτογραφίας (και όχι μόνο),  την θεωρώ εξαιρετική.   Είναι ένας διάλογος, μάλλον μια ερώτηση του πρωθυπουργού στους κυρίους Ντούλε και Μπολάνο που δέχεται πολλές ερμηνείες.
Εγώ θα κάνω μόνο μία: 

Ανάθεμα με αν ο ΓΑΠ άκουσε τι του είπαν οι δύο μικροί μας πρόεδροι και αν έχει ιδέα ότι τώρα γίνεται απογραφή στην Αλβανία!!!

Αν ακριβύνουν κι άλλο τα τσιγάρα...


 Το έλαβα από το «Απουσία ψάλτου...βηξ», Απολαύστε το....

Τρίτη, 4 Οκτωβρίου 2011




Madrugada - Blood Shoot Adult Commitment

Τηλεφωνική επικοινωνία Παπανδρέου – Χριστόφια και ασφαλώς ο ηλίθιος ο δικός μας θα συμβούλευσε τον άλλο ηλίθιο να γράψει στα αρχ...ια του το πόρισμα και τους Κύπριους


 

by Λουκάς

Τηλεφωνική επικοινωνία με τον Πρόεδρο της Κυπριακής Δημοκρατίας, Δημήτρη Χριστόφια είχε σήμερα ο Γιώργος Παπανδρέου. Κατά την διάρκεια της επικοινωνίας, ο Πρόεδρος Χριστόφιας, με πρωτοβουλία του οποίου έγινε η επικοινωνία, ενημέρωσε τον Πρωθυπουργό για το πόρισμα από την έρευνα σχετικά με την έκρηξη της 11ης Ιουλίου στη Ναυτική Βάση "Ευάγγελος Φλωράκης" στο Μαρί.
Τον ενημέρωσε επίσης, για τις ερευνητικές δραστηριότητες εντοπισμού υδρογονανθράκων που διεξάγει η Κύπρος στην Αποκλειστική Οικονομική Ζώνη, καθώς και για την πορεία των συνομιλιών για το Κυπριακό. Ο Πρωθυπουργός εξέφρασε την πλήρη υποστήριξή του στον Πρόεδρο Χριστόφια και στις προσπάθειές του για ουσιαστική πρόοδο των συνομιλιών. Οι δυο ηγέτες επισήμαναν την ανάγκη αποφυγής έντασης στην Ανατολική Μεσόγειο, καθώς και την ανάγκη τήρησης υπεύθυνης στάσης από όλους τους εμπλεκόμενους.

Geopolitics & Daily News

Ο ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΗΣ ΣΤΗ ΣΥΓΧΡΟΝΗ ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΗ ΘΕΩΡΙΑ ΔΙΚΑΙΟΥ

 Το παρόν κείμενο παρουσιάστηκε σε διάλεξη που οργάνωσε το Μ.Ι.Θ.Ε. στις 18 Μαρτίου 2003. Έκτοτε γνώρισε πολλές αναδημοσιεύσεις με τελευταία την σημερινή. 
Εγώ το βρήκα στο «Αιώνια Ελληνική Πίστη» και θεώρησα ότι πρέπει να το αναδημοσιεύσω. Οδυσσεύς


Του Αριστείδη Ν. Χατζή

Λέκτορα Φιλοσοφίας Δικαίου & Θεωρίας Θεσμών, Τμήμα Μεθοδολογίας, Ιστορίας & Θεωρίας της Επιστήμης (Μ.Ι.Θ.Ε.) του Πανεπιστημίου Αθηνών. Διδάκτωρ Νομικής του Πανεπιστημίου του Σικάγο. 
Η δική μου συνεισφορά στη σημερινή συζήτηση έχει να κάνει με την επικαιρότητα του Αριστοτέλη για τη σύγχρονη Αμερικάνικη θεωρία δικαίου. Καταρχήν θα’ θελα να δικαιολογήσω την επιλογή του θέματος που ακούγεται κάπως παράδοξο. Πόσο επίκαιρος μπορεί να είναι ο Αριστοτέλης για τη σύγχρονη νομική θεωρία και μάλιστα για την Αμερικάνικη;

Ρητή εντολή ΓΑΠ σε οικονομική Αστυνομία: "Μη χαριστείτε σε κανέναν... παρά μόνο στον αδερφό μου τον Αντρίκο"


 

https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEhzviwKoCwzF_DU6sMYf0HiWLg3MbcQUO4vbU_liK7MSdgmb4P94_wYQjJeYW5xTYvXtmTL-vjMGZYhp0bTRUfS7jxGuAUiiOIKndB0kItHH4fwWvKoUl-XOgqbHshWUJgSLHMGgTkVRrNe/s1600/gap_benny.jpegΜη χαριστείτε σε κανέναν, αυτό είναι το αίσθημα δικαίου που ζητά ο ελληνικός λαός, υπογράμμισε ο πρωθυπουργός Γ.Παπανδρέου, απευθυνόμενος στα στελέχη της υπηρεσίας Οικονομικής Αστυνομίας και Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος, κατά την επίσκεψή του στη ΓΑΔΑ το πρωί της Τρίτης.

Ο κ. Παπανδρέου ενημερώθηκε για το έργο της υπηρεσίας και συνεχάρη τα στελέχη της για τις προσπάθειες που καταβάλλουν.
Δεξί Εξτέμ

Πούτιν: Θα δημιουργήσω Ευρασιατική Ένωση



by Λουκάς


Τη δημιουργία Ευρασιατικής ζώνης θέλει να προωθήσει ο Πούτιν μετά την επανεκλογή του σύμφωνα με άρθρο του που δημοσιεύτηκε στην Ρωσική εφημερίδα Izvestia και αναδημοσιεύει σήμερα ο διεθνής τύπος. Σύμφωνα με όσα ο ίδιος γράφει, σκοπός του είναι η οικονομική ένωση όλων των χωρών της πρώην Σοβιετικής Ένωσης. Για αρχή θεωρεί πως το εγχείρημα θα ξεκινήσει ανάμεσα σε Ρωσία, Λευκορωσία και Καζακστάν και αργότερα θα ολοκληρωθεί με τις υπόλοιπες χώρες.
Η Ρωσική PRAVDA σχολιάζει τη κίνηση του ως αντίστοιχη με εκείνη της Ευρωπαϊκής Ένωσης και το όραμά του το περιγράφει ως και "open project", ενώ η τουρκική HURRIYET πιο καυστική γράφει πως ο Πούτιν ουσιαστικά οραματίζεται εμμέσως την ανασύσταση της πρώην Σοβιετικής Ένωσης με επικεφαλή τη Ρωσία και τον ίδιο. Στη περίπτωση που ο Πούτιν επανεκλεγεί που θεωρείται περίπου δεδομένο, θα ηγηθεί της Ρωσίας τα επόμενα έξι χρόνια.

Σήμερα έχει γενέθλια η αθλιότητα!



(ένα άρθρο που δημοσίευσε χθες το ΣΤΟΧΑΣΜΟΣ – ΠΟΛΙΤΙΚΗ)
Γράφει ο Δευκαλίων,
Πριν 2 χρόνια τέτοια ημέρα, στις 3 Οκτωβρίου 2009, ο Γιώργος Παπανδρέου ετοιμάζονταν να αναλάβει την διακυβέρνηση της χώρας. Την αμέσως επόμενη ημέρα θα διεξάγονταν Βουλευτικές εκλογές των οποίων το αποτέλεσμα ήταν σχεδόν βέβαιο. Νίκη και Αυτοδυναμία του ΠΑΣΟΚ.
Όντως έτσι συνέβη. Το βράδυ της 4ης Οκτωβρίου το ΠΑΣΟΚ κατήγαγε περιφανή νίκη επικρατώντας της Νέας Δημοκρατίας με 10 μονάδες και εκλέγοντας μία άνετη κοινοβουλευτική πλειοψηφία 160 Βουλευτών. Μία νέα περίοδο διακυβέρνησης με αισιόδοξες και ευοίωνες προοπτικές άρχιζε. Μπορεί μεταξύ όσων πανηγύριζαν να υπήρχαν αρκετοί σκεπτικιστές που φοβόντουσαν την οικονομική συγκυρία και την δημοσιονομική κατάσταση της χώρας. Αλλά και αυτοί δεν ανησυχούσαν τόσο πολύ. Θα υπήρχαν προβλήματα αλλά στο τέλος όλα θα πήγαιναν καλά.

Τα βάσανα της «Ψωροκώσραινας» σκηνή 1η

Το θεατρικό έργο «Τα βάσανα της Ψωροκώσταινας» γράφτηκε από τον Νίκο Λυγερό για τους μαθητές της Σαντράπειας Αστικής Σχολής Μεγίστης  μετά από παραγγελία της δασκάλας τους Χρυσούλας  Χαρισμαΐδου


Τα βάσανα της Ψωροκώσταινας
Ν. Λυγερός



Δύο ψηλοί και δύο κοντές σ' ένα μαγαζί του λιμανιού. 

Θανάσης: Εμείς το έχουμε τούμπανο!

Χρύσα: Κι εγώ κρυφό καμάρι…

Στέλιος: Ποιο πράγμα, ρε παιδιά;

Δέσποινα: Για να καταλάβουμε κι εμείς.

Θανάσης: Ακόμα να καταλάβετε;

Χρύσα: Τίποτα δεν πιάσατε;

Στέλιος: Μα καλά θα μας τρελάνετε;

Δέσποινα: Τι έπρεπε να καταλάβουμε;

Θανάσης: Δεν υπάρχει τίποτα!

Χρύσα: Απολύτως τίποτα!

Στέλιος: Πες μου ότι δεν κατάλαβα καλά.

Δέσποινα: Δεν κατάλαβες καλά!

Στέλιος: Καλά, ρε Δέσποινα, τζάμπα το κάνεις ή σε πληρώνουν;

Θανάσης: Δεν υπάρχει κανείς να την πληρώσει.

Χρύσα: Άπονη ζωή.

Δέσποινα: Με σκάσατε! Θα μου πείτε και μένα κάτι;

Στέλιος: Μα νομίζεις σοβαρά ότι έχω καταλάβει κάτι;

Δέσποινα: Ξέρω εγώ;

Θανάσης: Κι εμείς που ξέρουμε τώρα, μην πιστεύεις ότι είμαστε σε καλύτερη θέση.

Χρύσα: Άστα να πάνε…

Το βαθύ κράτος του ΑΚΕΛ απαγορεύει παραίτηση Χριστόφια


Αντιστάσεις

 04/10/2011 | Με τον Σάββα Ιακωβίδη

 

ΤΩΡΑ έχουμε και την ατράνταχτη και αδιάσειστη επίσημη τεκμηρίωση: Ο Πρόεδρος Χριστόφιας, όπως ο γράφων δεκάδες φορές έχει επισημάνει αρθρογραφικά, υπέχει βαρύτατες και σοβαρότατες πολιτικές ευθύνες. Το επιβεβαιώνει ο πρόεδρος της Ερευνητικής Επιτροπής Πόλυς Πολυβίου που, χθες, δημοσιοποίησε το πόρισμά του.
Σύμφωνα με το πόρισμα και τα συμπεράσματά του, ο Δ. Χριστόφιας ευθύνεται για την επί δύομισι χρόνια διαχείριση του άκρως επικίνδυνου φορτίου στο Μαρί. Αυτός έπαιξε παιγνίδια με τους Άσαντ και Αχμαντινετζάντ. Αυτός επέλεξε και διόρισε τους Υπουργούς Εξωτερικών και Άμυνας, που υπέχουν εξίσου βαρύτατες ευθύνες, προσωπικές και θεσμικές, για την τραγωδία. «Οι ευθύνες του Προέδρου», ο Πολυβίου επισημαίνει, «για την τραγωδία είναι άμεσες, συγκεκριμένες, αδιαμφισβήτητες και σοβαρότατες».

O Χριστόφιας έχει μόνο μία επιλογή: Να κηρύξει πρόωρες εκλογές και να ζητήσει ανανέωση της εντολής του από το λαό. Μόνο έτσι μπορεί να ηρεμήσει ο λαός και το κράτος και να εξασφαλισθεί η ομαλή λειτουργία της Πολιτείας


Άριστος Μιχαηλίδης: Ο Πρόεδρος έχει μόνο μία επιλογή


Την ώρα που ο Πόλυς Πολυβίου παρέδιδε το πόρισμα του στα Μέσα Ενημέρωσης, σε κάποιους τηλεοπτικούς σταθμούς, σε πάνελ συζητήσεων, βρίσκονταν και εκπρόσωποι του ΑΚΕΛ. Δεν είχαν μελετήσει το πόρισμα μέχρι εκείνη την ώρα, αλλά το επιχείρημα τους, έναντι των υπολοίπων, που μιλούσαν για καταπελτικές ευθύνες στον Πρόεδρο, ήταν ότι η απόδοση ευθυνών στον Πρόεδρο δεν τεκμηριώνεται από τα στοιχεία και τις μαρτυρίες. Το ίδιο όμως είπε και ο Πρόεδρος Χριστόφιας, το βράδυ σε συγκέντρωση στη Λεμεσό. Και ο Πρόεδρος κατηγόρησε επιπλέον τον κ. Πολυβίου ότι υπερέβη τους όρους εντολής του και «πολλά συμπεράσματα του - ιδιαίτερα σε ότι αφορά στην εμπλοκή του Προέδρου της Δημοκρατίας στο υπό διερεύνηση θέμα- φαίνονται έκδηλα και εκ πρώτης όψεως να στερούνται της απαραίτητης τεκμηρίωσης». Ήταν φανερό ότι το πόρισμα Πολυβίου δεν θα είχε τον καταλυτικό ρόλο που μας υποσχέθηκαν.

«Die Deutsche Karte» (Ο Γερμανικός Χάρτης). Μεταπολεμικό Μνημόνιο των Δημοκρατικών για την διαρκή υποτέλεια της Γερμανίας στους σιωνιστές.

Το έλαβα με μήνυμα από τον φίλο Nik Iord και το διάβασα με προσοχή. Ανέτρεξα και στις πηγές του οι οποίες μπορεί να είναι ολοκληρωτικού περιεχομένου αλλά αυτό δεν έχει σημασία και άλλωστε μήπως δεν παίρνω τακτικά και οπωσδήποτε κάθε Κυριακή τον Ριζοσπάστη για «να ενημερώνομαι»; Τα όσα αναφέρονται στο παρακάτω κείμενο ο καθένας τα ερμηνεύει όπως θέλει αλλά κατά την γνώμη μου εξηγούν και τις πρόσφατες επαφές που είχε ο Αμερικανός υπουργός οικονομικών και ο πρόεδρος Ομπάμα με Ευρωπαίους ηγέτες και υπουργούς για επίλυση θεμάτων μεταξύ των οποίων και της Ελλάδος. Τώρα αν αυτό (οι επαφές δηλαδή) θα αποβεί προς όφελος της χώρας μας ή στον οικονομικό στραγγαλισμό της  πολύ σύντομα θα γίνει αντιληπτό απ' όλους μας. Οδυσσεύς
  


Του Γκένριχ Γκρόουτ 
Gerd-Helmut Komossa: «Die Deutsche Karte» (Ο Γερμανικός Χάρτης). 
Στο τεύχος Δεκεμβρίου του 2007 των Ανεξάρτητων Ειδήσεων (Unabhängige Nachrichten), μηνιαίο περιοδικό στην Γερμανία, έχει δημοσιευθεί μια αποκάλυψη. 

Στο βιβλίο του ο Γκερντ-Χέλμουτ Κομόσσα «Ο Γερμανικός Χάρτης» (κυκλοφορεί και στο διαδίκτυο: Gerd-Helmut Komossa. Die Deutsche Karte) μας αποκαλύπτει ότι στις 21 Μαίου του 1949 οι ΗΠΑ έχουν υπογράψει με την προσωρινή κυβέρνηση της Ομοσπονδιακής Δημοκρατίας της Γερμανίας (ΟΔΓ) ένα κρυφό μνημόνιο στο οποίο περιγράφονται οι όροι της κρατικής «ανεξαρτησίας» της ΟΔΓ μέχρι το 2099. Στους Γερμανούς που έχασαν τον πόλεμο έχουν βάλει τις εξής όρους:

«Ο Μουμπάρακ δεν ζήτησε ποτέ να πυροβοληθούν πλήθη διαδηλωτών στην Αίγυπτο»


 

Ο ανατραπείς πρόεδρος Χόσνι Μουμπάρακ δεν έχει ζητήσει από τον στρατό να πυροβολήσει τα πλήθη που διαδήλωναν εναντίον του στις αρχές του χρόνου, διαβεβαίωσε σήμερα ο επικεφαλής της στρατιωτικής εξουσίας στην Αίγυπτο, στρατάρχης Χουσέιν Ταντάουι.

«Οι ένοπλες δυνάμεις μάχονται για την Αίγυπτο και όχι για λογαριασμό του οποιουδήποτε», δήλωσε κατά τα εγκαίνια βιομηχανικών εγκαταστάσεων στην περιοχή του Φαγιούμ, νότια του Καΐρου.

«Μαρτυράς μου είναι ο θεός και είπα την αλήθεια. Κανείς δεν μας ζήτησε να πυροβολήσουμε και ποτέ δεν θα πυροβολούσαμε» κατά του λαού, δήλωσε ο στρατάρχης Ταντάουι, ο οποίος ήταν υπουργός Άμυνας του κ. Μουμπάρακ κατά τη διάρκεια της εξέγερσης που οδήγησε στην αποχώρηση του τελευταίου από την εξουσία στις 11 Φεβρουαρίου.

Ο στρατάρχης Ταντάουι εμφανίστηκε κεκλεισμένων των θυρών ως μάρτυρας στις 24 Σεπτεμβρίου στη δίκη του κ. Μουμπάρακ στο Κάιρο, η οποία επίσης θα πρέπει να καταδείξει το κατά πόσον ο πρώην πρόεδρος είχε εμπλακεί στις διαταγές που δόθηκαν στην αστυνομία να πυροβολήσει κατά των διαδηλωτών στη διάρκεια των επεισοδίων.
geopolitics.gr

Ο Παπανδρέου σκέφτεται να παραιτηθεί......!!!!


Financial Times Deutschland: Ο Παπανδρέου σκέφτεται να παραιτηθεί

Σύμφωνα με τους γερμανικούς Financial Times, ο Πρωθυπουργός Γιώργος Παπανδρέου εμπιστεύτηκε στους συνεργάτες του πως σκέφτεται να παραιτηθεί και ουσιαστικά η χώρα να οδηγηθεί σε εκλογές. Η αιτία σύμφωνα με το δημοσίευμα είναι πως είναι ανίκανος να κυβερνήσει μιας και οι αποφάσεις παίρνονται από αλλού, δηλώνει κουρασμένος (αυτό το έπαθε και ο προηγούμενος) και κατανοεί τις διαμαρτυρίες των Ελλήνων πολιτών.
Ο κυβερνητικός εκπρόσωπος, κος Μόσιαλος όπως γράφει η γερμανική έκδοση των Financial Times δήλωσε πως τα συγκεκριμένα σενάρια είναι ανακριβή και τα διέψευσε. Στο δημοσίευμα γίνεται λόγος για τη συνεχόμενη πίεση της αντιπολίτευσης να ωθηθεί η χώρα σε εκλογές ενώ δεν παραλείπει να αναφερθεί και στη πρόσφατη προσπάθεια των αρχηγών των δύο μεγαλυτέρων ελληνικών κομμάτων για συναίνεση που ωστόσο έπεσε στο κενό.
“Η Ελλάδα είναι ο  αποδιοπομπιαίος τράγος της Ευρωζώνης” επισήμανε πριν μερικές ημέρες ο ίδιος υπουργός Οικονομικών Ευάγγελος Βενιζέλος, την ώρα που το ελληνικό χρηματιστήριο καταποντίζενται καθημερινά παρέα με την ελληνική αγορά, ολοκληρώνει το δημοσίευμα.

Η Τουρκία και η κυβέρνηση Ερντογάν είναι καταδικασμένες απέναντι στο Κίνημα Ελευθερίας Κουρδιστάν



Κουρδικό Πρακτορείο Φιράτ 
Σκληρές δηλώσεις Καραγιλάν για τα τουρκικά ΜΜΕ
O πρόεδρος του Εκτελεστικού Συμβουλίου του KCK Μουράτ Καραγιλάν απαντώντας στις απειλές του Ερντογάν είπε : ¨ Ο πρωθυπουργός επιδιώκει να φέρει αποτέλεσμα με απειλές, με αστυνομική ισχύ, με στρατιωτική ισχύ, και με τα πιο θανατηφόρα όπλα που θα πάρει από τις ΗΠΑ. Εγώ το λέω ανοιχτά. Σε αυτό το θέμα δεν θα φέρει κανένα αποτέλεσμα, θα αποτύχει. Εμείς είμαστε πιο ισχυροί.

ΚΡΑΤΙΚΗ ¨ΛΗΣΤΕΙΑ¨ ΣΤΗΝ ΑΡΧΑΙΑ ΠΟΛΗ ΤΗΣ ΕΦΕΣΟΥ


 

Κουρδικό Πρακτορείο Φιράτ 
Ληστεία με την κάρτα Μουσείου στην αρχαία πόλη της Εφέσου
 Σμύρνη – Εγχώριοι και ξένοι τουρίστες γίνονται έξω φρενών με τα έξοδα που πληρώνουν όταν επισκέπτονται την αρχαία πόλη της Εφέσου. Τουριστικοί πράκτορες αναφέρουν πως καθώς υπάρχει ξεχωριστό εισιτήριο σε κάθε διαφορετικό τμήμα, η δαπάνη ανά άτομο φτάνει τις 100 λίρες ! Η πραγματική ληστεία όμως γίνεται στους τουρίστες με κάρτα για τα μουσεία που πουλιέται μεν με την υπόσχεση δωρεάν εισόδου σε μουσεία, αλλά μετά σε αρκετά μέρη θεωρείται άκυρη και καλούνται οι τουρίστες να πληρώσουν ξανά από 20 λίρες το άτομο. Έγινε γνωστό ότι η ίδια πρακτική εφαρμόζεται και στην Αττάλεια. 

ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΣΩΜΑΤΕΙΟ ΔΙΑΣΩΣΗΣ ΚΑΙ ΔΙΑΔΟΣΗΣ ΤΗΣ ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΗΣ ΜΑΣ ΚΛΗΡΟΝΟΜΙΑΣ «ΟΙ ΜΩΜΟΓΕΡΟΙ»


ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΣΩΜΑΤΕΙΟ ΔΙΑΣΩΣΗΣ ΚΑΙ ΔΙΑΔΟΣΗΣ ΤΗΣ ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΗΣ ΜΑΣ ΚΛΗΡΟΝΟΜΙΑΣ «ΟΙ ΜΩΜΟΓΕΡΟΙ»

ΕΝΑΡΞΗ ΜΑΘΗΜΑΤΩΝ

Τετάρτη (5/10/2011)

17.30 - 18.00: Παιδικό τμήμα
18.00 - 19.00: Τμήμα Δημοτικού
19.00 - 20.00: Βασικοί χοροί (ενηλίκων)
20.00 - 21.30: Τμήμα ενηλίκων (προχωρημένο)

Δευτέρα (10/10/2011)

19.00 - 20.30: Χορευτικό συγκρότημα
20.30 - 22.00: Ποντιακοί χοροί

Πληροφορίες: κ. Κώστα Αλεξανδρίδη, τηλ.: 6977708372

 
Μαντζαγριωτάκη 38
Καλλιθέα
Τ.Κ. 17672
Τηλ. 2109593323
info@momoyeroi.gr