Σελίδες

Πέμπτη 19 Σεπτεμβρίου 2013

Πολιτικάντικη δεξιά «πουστιά»

«Αγαπητοί» κύριοι πολιτικάντηδες και δημοσιογράφοι που έχετε αναλάβει εργολαβικά την διάλυση αυτής εδώ της χώρας και την καταδυνάστευση του λαού της σε ξένα συμφέροντα (αγγλο-αμερικανικά, ρωσικά και σήμερα γερμανικά) έχω να σας πω ότι δεν μπορείτε εσείς οι μεν εκπρόσωποι του Έθνους ( άλλος με μόλις χίλιες ψήφους, άλλος με περισσότερες αλλά δεν έχει σημασία), οι δε επαγγελματίες της παραπληροφόρησης πουλημένα τομάρια κάθε ανεπίληπτου μεγαλοεργολάβου - καναλάρχη - εφοπλιστή πιασμένοι χέρι-χέρι να κανιβαλίζετε σήμερα τον ελληνικό λαό την μια αμφισβητώντας την ελληνικότητά μας, την άλλη κηρύσσοντας «τζιχάντ» κατά της κρατούσας θρησκείας μας (αυτή μας επιβλήθηκε, αυτήν έχουμε), την τρίτη αλλοιώνοντας την Ιστορία μας και τώρα προσπαθώντας να δημιουργήσετε ενοχές σε ένα μεγάλο ποσοστό του ελληνικού λαού που κατά 90% προέρχεται, καλώς ή κακώς, από την παράταξή μου κατά τον ίδιο ακριβώς τρόπο που στο παρελθόν είχατε ενοχοποιήσει σύμπασα την παράταξή μου, την λεγόμενη λαϊκή δεξιά επιτρέποντας στους φασιστοειδείς λάτρεις του Στάλιν, του Μάο και σήμερα του Κιμ Γιονγκ Ουν να παριστάνουν τους δημοκράτες κριτές των πάντων.
Δεν με απασχολεί η γνώμη και θέση σας ούτε εσάς των πανηλίθιων κομπλεξικών αριστερών, ούτε εσάς των «διεστραμμένων» κεντροϋπολοίπων και για να μην παρεξηγούμαι, επειδή είμαι σίγουρος ότι η γνώσεις σας στην ελληνική γλώσσα είναι λίγες γι αυτό και την πολεμάτε, διεστραμμένος στα αρχαία ελληνικά είναι αυτός που στρέφεται πότε εδώ και πότε εκεί χωρίς ιδανικά και πιστεύω όπως ακριβώς οι κεντροτέτοιοι που τους ενδιαφέρει μόνον η αρπαχτή και από όπου να 'ναι.
Έτσι δεν είναι; Τι λέτε εσείς οι πάμπολλοι κεντρώοι Τσοχαντζοπουλαίοι και εσείς πρωινοί, μεσημεριανοί ή νυχτερινοί βλάκες Ακριβοπουλημένοι Πορτοσαλταρισμένοι, Τρεμουλιασμένοι Ευαγγελιστάδες  του Αλαχαφούζου, του Μπομπολιστάν και των ψυχοραγούντων Ψυχάρηδων που είστε μόνιμα ανικανοποίητοι ίσως γιατί μόνιμα «αυτοϊκανοποιείστε» σκορπίζοντας στον «ραδιοτηλεοπτικό αέρα» τα υποπροϊόντα της αυτοϊκανοποίησής σας;
Με ενδιαφέρει, λοιπόν, η στάση και η γνώμη των δεξιών πολιτικών και δημοσιογράφων που θέλω ακόμη να τους ξεχωρίζω από τους παραπάνω, και τους ρωτώ ευθέως. 

Θα μάθουν ποτέ να υπερασπίζονται τον λαό τους, τους ομοϊδεάτες τους (και η παρέμβαση Λαζαρίδη δεν μου αρκεί) ή θεωρούν χαμένο για την παράταξη το 15% (πολύ πιο πάνω θα φθάσει και μακάρι για να υπάρχει αντίπαλο δέος απέναντι στην εγκληματική αριστερά) του ελληνικού λαού που ψηφίζει Χρυσή Αυγή; 
Δεν τους είδα ποτέ μου να υπερασπίζονται τα δεξιά θύματα της αριστεράς με το πάθος που επιτίθενται από την πρώτη στιγμή κατά του 45χρονου δολοφόνου που σκότωσε, ποιος ξέρει για ποιον λόγο, έναν φανατισμένο αριστερό που θα μπορούσε άνετα να είναι ένας από εκείνους που έκαψαν προ ετών τέσσαρες αθώους στο κατάστημα της Μαρφίν. Με αυτό δεν θέλω να πω ότι υποστηρίζω με κανέναν τρόπο τον δράστη αλλά περιγράφω μια πραγματικότητα που με προβληματίζει αφήνοντάς μου μια αίσθηση προβοκάτσιας.
Δεν τους είδα ποτέ μου είτε στα τ/ο κανάλια, είτε σε συνεντεύξεις τους σε εφημερίδες να στηρίζουν με θέρμη την «εξίσωση των δύο άκρων». Γιατί άραγε; Διαφωνούν με την θέση και υποστηρίζουν ότι η αριστερά ανταποκρίνεται στους δημοκρατικούς κανόνες και η συμπεριφορά της δεν εγκυμονεί κινδύνους για την δημοκρατία; 
Έχουν άγνοια γιατί δεν μπήκαν στον κόπο να διαβάσουν τις Πολιτικές Αποφάσεις των πρόσφατων συνεδρίων τόσο του ΚΚΕ όσο και του ΣΥΡΙΖΑ, ώστε να τις αναλύσουν και να έχουν ερωτήματα αλλά και απαντήσεις ή δεν τους ενδιαφέρει το θέμα και το μόνο που τους απασχολεί είναι απλά η ιδιότητα του ξεπουλημένου στα κατεστημένα συμφέροντα βουλευτάκου ή δημοσιογραφίσκου; Εμείς όμως «κύριοι;» δεν σας ψηφίσαμε, ούτε σας στηρίζουμε επαγγελματικά (αγοράζοντας τις φυλλάδες σας) για βάλουμε στον σβέρκο μας άλλον έναν δυνάστη και η αδιάφορη συμπεριφορά σας είναι αχαρακτήριστη.
Αν όμως κύριοι (λέμε τώρα...) θέλαμε να την χαρακτηρίσουμε η μόνη λέξη που αρμόζει είναι η «πουστιά». Επειδή είμαι σίγουρος ότι με την ανατροφή που πήρατε από τα δήθεν «τζάκια» που κατάγεστε και τις σπουδές σας στην Οξφόρδη, την Σορβόννη, το Χάρβαρντ (έτσι δεν είναι Ντόρα που πήρες πτυχίο στα εξήντα σου) για τις οποίες σπουδές θα μου αφήσετε το δικαίωμα να αμφιβάλλω μια και τόσα είδαν τα  μάτια μας τον τελευταίο καιρό, οι γνώσεις σας στην ελληνική γλώσσα δεν πρέπει να είναι και τόσο σπουδαίες επιτρέψτε μου να σας διαφωτίσω.
«Πουστιά» με απλά λόγια, «κύριοι» «δεξιοί» βουλευτάδες και δημοσιογράφοι, είναι η ιδιότητα του «πούστη». Εδώ όμως υπάρχει ένα θέμα. Ενώ η λέξη «πούστης» χαρακτηρίζει τον άνδρα που «ερωτοτροπεί παρά φύσιν» (πάνω σ' αυτό δεν υπάρχει αμφιβολία ότι μερικοί από σας έχετε ιδίαν αντίληψη) η λέξη «πουστιά» χαρακτηρίζει τον άνθρωπο. Η «πουστιά» χαρακτηρίζει άνδρες και γυναίκες που είναι άνθρωποι ανήθικοι, κακοήθεις, αδιάντροποι, ξετσίπωτοι και αν ξέχασα κάποιον χαρακτηρισμό προσθέστε τον εσείς με τις «βαθιές» γνώσεις σας.
Ναι, θεωρώ «πουστιά» την όλη συμπεριφορά και στάση σας απέναντί μας. 

Θεωρώ «πουστιά» την στάση σας να μην διαολοστέλνετε την αριστεράτζα όπου και αν την συναντάτε σε κατά πρόσωπο αντιπαράθεσηση λόγω αδιαφορίας αλλά και ανικανότητας. Θεωρώ «πουστιά» να παριστάνετε τις «κόττες» από τον φόβο σας μήπως και χαρακτηριστείτε εθνικόφρονες, εθνικιστές, πατριώτες. 
Θεωρώ «πουστιά» να μην υπερασπίζεστε το Εθνικό μας Σύμβολο που κατάντησε πατσαβούρα στα χέρια του αλήτη Γερμανό πολιτικού θυμίζοντάς του ότι, μέχρι πριν χίλια χρόνια οι κανίβαλοι πρόγονοί του έτρωγαν τους ίδιους τους γονείς τους. (Ανοίγω παρένθεση).Σ' αυτό το τελευταίο περί Γερμανών κανιβάλων κυριολεκτώ μιας και ο «τρανός» Γερμανός Φρίντριχ Ένγκελς (ο κολλητός του Μαρξ ντε) το αναφέρει πολύ καθαρά στο άρθρο του «Ο ρόλος της εργασίας στη μεταμόρφωση του πιθήκου σε άνθρωπο, 1876) που μπορείτε να το βρείτε στο «Fr. Engels, Μελέτες και Άρθρα, Άπαντα 9 τεύχος Α' σε μετάφραση Λ. Αποστόλου και εκδόσεων "Μπάϋρον" σελ. 16» όπου κατά λέξη γράφει: «... Και ας μην αρέσει αυτό στους κ.κ. φυτοφάγους: ο άνθρωπος έγινε άνθρωπος μονάχα χάρη στη κρεάτινη τροφοδοσία, έστω κι αν η κρεοφαγία οδήγησε, κατά τη μια ή την άλλη περίοδο, όλους τους λαούς που γνωρίζουμε, στον κανιβαλισμό (οι πρόγονοι των Βερολινέζων, οι Βελετάμπς ή Βίλζες, συνέχιζαν να τρώνε τους γονείς τους μέχρι των 10° αιώνα), γεγονός που σε τίποτα δεν μας ζημιώνει σήμερα». (Κλείνω παρένθεση)
Δεν τους ζημιώνει ούτε και σήμερα γιατί εσείς δεν το τρίβετε στα μούτρα των απολίτιστων Γερμαναράδων που θέλουν να μας πείσουν ότι εκπολιτίσθηκαν μέσα στους τελευταίους δέκα αιώνες κουρελιάζοντας την υπερηφάνειά μας.
«Πουστιά» τέλος θα είναι η από μέρους σας συναίνεση στην μεθόδευση να τεθεί «εκτός νόμου» η ΧΑ και να παραμείνουν νόμιμα το ΚΚΕ και ο ΣΥΡΙΖΑ. Δεν έχω ψηφίσει μέχρι σήμερα την ΧΑ αλλά πιστεύω ότι παρόμοια κίνησή σας θα με έκανε να το σκεφθώ πολύ σοβαρά και οπωσδήποτε η επόμενη ψήφος μου θα είναι ψήφος διαμαρτυρίας ίσως προς την ΧΑ, ίσως προς άλλα εθνικιστικά κόμματα, χαμένη πάντως για σας, και σας παρακαλώ μην με εξωθείτε περισσότερο.
Θέλοντας να σας προκαλέσω για τα καλά προσθέτω κάτι τελευταίο. Καλά θα κάνει η ΧΑ να αναζητά από τώρα τρόπο διεξόδου από το αδιέξοδο που θα την φέρει μια πιθανή υπαγωγή της σε κατάσταση «εκτός νόμου» μια ανάσα από τις επόμενες εκλογές. Μήπως η δημιουργία ενός ανεξάρτητου πολιτικού φορέα, που να μην σχετίζεται με  πρόσωπα και πράγματα, θα μπορούσε να καλύψει το κενό της σε περίπτωση συνταγματικής εκτροπής από τώρα, πριν ακόμη μπούμε σε προεκλογική περίοδο;
Οδυσσεύς Πάτσης, http://epirusourhomeland.blogspot.gr/

ΥΓ. Απ' ότι λέει η google μάλλον από αύριο θα επαναλειτουργήσει η ιστοσελίδα μου «Ήπειρος, η πατρίδα μας». Ο ίδιος