Σελίδες

Πέμπτη 1 Οκτωβρίου 2015

Εσωκομματικές εκλογές της ΝΔ. Ας αποδείξουμε, εμείς οι δεξιοί, ότι είμαστε σκεπτόμενοι, αυτόνομοι, αυτόφωτοι και ελεύθεροι άνθρωποι και όχι υποτακτικοί των ανίκανων στελεχών της παράταξης.

Αρκετά πια κύριοι (κύριοι;;;;) της ΝΔ.
Το θράσος σας δεν έχει όρια και μας κουράσατε. Μόνιμα παίρνετε αποφάσεις για μας χωρίς εμάς. Σας βαρεθήκαμε γιατί είστε πραγματικό βάρος για την παράταξη αλλά δεν το καταλαβαίνετε επειδή βλέπετε τον εαυτό σας σε παραμορφωτικό καθρέπτη κάθε πρωί που ξυπνάτε και κάθε βράδυ που πέφτετε για ύπνο.
Μιλάω σαν οπαδός της « λαϊκής δεξιάς» παράταξης και όχι μόνο ως οπαδός του κομματιού που στριμώξατε στην Νέα Δημοκρατία μεταπολιτευτικά με τα εφευρήματα της ηλίθιας κεντροδεξιάς και της «λαϊκίστικης δεξιάς» των ψευτοδεξιών  και κεντρώων καιροσκόπων Μητσοτάκηδων, Σαμαρά, Γιακουμάτου, Δένδια, Τασούλα, Βούλτεψη  και των υπολοίπων και μη εξαιρετέων, και δεν αναφέρομαι ούτε καν στον νεόφερτο Οικονόμου που είδαμε πόσο διεύρυνε το κόμμα προς την κεντροαριστερά.
Προσπαθείτε να μας αγελοποιήσετε με το εφεύρημα της κεντροδεξιάς. Άραγε να τρέπεστε γα το παρελθόν της παράταξης στο οποίο παρελθόν εσείς δεν βάλατε ούτε μία πινελιά και αμφιβάλλω αν και οι πρόγονοί σας ήταν δεξιοί.
Τι θα πει «κεντροδεξιά» κύριοι; Και... πόσο τοις εκατό κέντρο και πόσο δεξιά;

Πόσο συμβιβασμένος κεντρώος μπορεί να αισθανθεί άραγε ένας συνειδητοποιημένος δεξιός; Το ίδιο ισχύει και για τους αριστερούς σε σχέση με το εφεύρημα της «κεντροαριστεράς» αλλά αυτό είναι αλλουνού παπά ευαγγέλιο, ας αναρωτηθούν εκείνοι.
Και υπάρχει ιδεολογία στο «κέντρο»; Ποια να είναι άραγε;
Θελήσατε να μας αποβλακώσετε δημιουργώντας μας συνειδησιακά προβλήματα; Ποιοι; Εσείς που δεν μπορείτε να μοιράσετε δυο γαϊδουργιών άχυρο! Εσείς που σε λιγάκι θα γίνετε οι καρπαζοεισπράκτορες του ελληνικού λαού! Αποτυχημένοι αρχηγοί, υπουργοί, βουλευτές και στελέχη στην πλειοψηφία σας που α
ντί να είστε οι  υπερασπιστές των λαϊκών συμφερόντων καταλήξατε  υπηρέτες συμφερόντων και ποταποί δούλοι της διαπλοκής. 
Σας ακούω, τόσα χρόνια τώρα, να υπερηφανεύεστε «είμαι ο πρώτος βουλευτής» της Β' Αθηνών, των Ιωαννίνων, της Καβάλας.... δοξάστε με!!!! λέει ο «ένας».
«Κουβαλάω εκατό χιλιάδες σταυρούς»... προσκυνήστε με!!!! λέει ο «άλλος».
Σοβαρά; Για να καταλάβω.
Μόνος σου έγινες «πρώτος βουλευτής» εσύ ο «ένας»;
Κι εσύ «άλλε» από το σπίτι σου κουβάλησες τους ψηφοφόρους σου;
Δεν ξέρω τι γίνεται με τους αριστερούς αλλά έχω πλήρη γνώση σχετικά με τους (κεντρο)δεξιούς και θέλω να εκφραστώ.
Ξεχνάτε  ανθρωπάκια ότι απλά διαχειρίζεστε τις ψήφους   ημών των ψηφοφόρων (όσων υπάρχουν κάθε δεδομένη στιγμή) της παράταξης και ότι εσάς, τα διάφορα στελέχη,  δεν σας βρήκαμε  στο κόμμα αλλά μάλλον σας φόρτωσαν στην πλάτη μας οι σχεδιασμοί της στιγμής κάποιων ηγετίσκων της παράταξης.
Ότι μόνοι σας,  δεν υπήρχε περίπτωση όχι βουλευτές αλλά κοινοτάρχες σε κοινότητα παλαιού τύπου νa εκλεγείτε εσείς  που άλλο βλέπετε  στον εαυτό τους και άλλο εμείς, ο λαός.
Εσείς  οι Μητσοτάκηδες, Τασούλας, Βούλτεψη, Κακλαμάνης και λοιποί βουλευτές του κόμματος βλέπετε στον καθρέφτη σας έναν επιτυχημένο κι εμείς στο πρόσωπό σας έναν αποτυχημένο, έρμαιο στις επιδιώξεις αετονύχηδων τύπου πχ Κλαδά, Καραχάλιου, Παπασταύρου, Γκουρογιάννη, Τόλη...., με αποτέλεσμα την κατά καιρούς μετανάστευση σκεπτόμενου εκλογικού δυναμικού σε άλλα δεξιά κόμματα και κατακερματισμό της παράταξης.  
Θέλετε παραδείγματα αποτυχημένων που επιβιώνουν στην παράταξη έχοντάς μας , με την ανοχή μας, καβαλήσει;
Μητσοτάκης ο επίτιμος καταστροφέας της παράταξης: Όταν δοκίμασε μόνος του το 1977 έλαβε το θαυμαστό, ανεπανάληπτο και ασυναγώνιστο 1,04 % και αυτό χάρις στην κινητοποίηση και άφθονη χρηματοδότηση των Βαρδινογιάννηδων . Εξέλεξε δύο βουλευτές, τον εαυτό του και τον Παύλο Βαρδινογιάννη. Και μετά φίλησε την κατουρημένη ποδιά του αείμνηστου Καραμανλή για να τον υιοθετήσει στην παράταξη ώστε να την διαλύσει. Αποτυχημένος πρωθυπουργός επιδίωξε εκβιαστικά να ανακηρυχθεί επίτιμος για να επεμβαίνει στα εσωτερικά του κόμματος. Θέλει να του αναγνωρίσουμε έργο. Ποιο έργο; Το ανύπαρκτο;
Στεφανόπουλος Κωστής της ΔΗΑΝΑ: Έλαβε στις εκλογές του 1989 το εξ ίσου αξιοθαύμαστο 1,01% βγάζοντας βουλευτή Αθηνών τον εαυτό του. Μετά, σαν αποτυχημένο πολιτικό, το ΠΑΣΟΚ τον έκανε πρόεδρο της Δημοκρατίας!!!!
Σαμαράς Αντώνιος της ΠΟΛΑΝ: Έλαβε μεν 4,9% στις εκλογές του 1993 αλλά στις αμέσως επόμενες μόλις 2,94%. Και μετά φιλούσε τα πόδια του Καραμανλή του νεώτερου για να επιστρέψει στην ΝΔ. Και επέστρεψε για να εκδηλώσει την  τόση αγνωμοσύνη του ώστε δεν υπερασπίσθηκε , όταν χρειάσθηκε, τον σωτήρα του ενώ αντίθετα έκανε ότι μπορούσε για να τον απαξιώσει. Σαν πρωθυπουργεύων (πρωθυπουργός ήταν ο Βενιζέλος) φανέρωσε την ανεπάρκειά του και μόνη ωφελημένη από την πρωθυπουργία του βγήκε η Καλαμάτα που παραλίγο να μας την κάνει πρωτεύουσα του κράτους. Για πολιτικούς του είδους του έγραφα ΕΔΩ.
Αβραμόπουλος Δημήτριος ο... «κύριος τίποτα»: Δημιούργησε το 2001 «ένα τίποτα», το ΚΕΠ, που το διέλυσε το 2002 λόγω μη ύπαρξης οπαδών. Άγνωστο το έργο του σαν υπουργός.
Καρατζαφέρης Γεώργιος. Δεν ξέρει τι πιστεύει, ούτε τι θέλει. Το απόλυτο κενό.
Μητσοτάκη Ντόρα «η κόρη του μπαμπά της»: Στα βήματα του μπαμπά της, σαν πρόεδρος του κόμματος ΔΗΣΥ πήγε καλύτερα από εκείνον αφού έλαβε το ασυναγώνιστο 2,55%. Επέστρεψε στην ΝΔ για να αποκαταστήσει τα παιδιά της αποδιαλύοντας την παράταξη.
Καμένος Πάνος ο αριστεροδέξιος. Φυτοζωεί γύρω στο 3% και σίγουρα θα αποστατήσει τελικά από την παράταξη.
Και τώρα, εν όψει των εσωκομματικών εκλογών, τι;
Μα,  μία από το ίδια.
Ο  Βαγγέλης Μεϊμαράκης μάλλον δεν θα αποδεχθεί την σίγουρη καταψήφιση και μάλλον θα αποχωρήσει αλλά αξιοπρεπώς.
Ο Κυριάκος Μητσοτάκης (γιος του μπαμπά του και αυτός) αποτυχημένος σαν υπουργός δεν θα εκλεγεί πρόεδρος, θα αποχωρίσει, θα αποτύχει στην αυτόνομη πορεία του και θα επιστρέψει στην ΝΔ σαν βρεγμένη γάτα.
Τα ίδια και ο υπερόπτης , υπερφίαλος αλλά ελάχιστος Δένδιας αν το αποτολμήσει (τώρα ή σε άλλη ευκαιρία στο εγγύς μέλλον). Αλήθεια, ποιο το έργο του σαν υπουργός;
Και κάθε άλλος φαντασμένος και ονειροπαρμένος πολιτικάντης αυτής εδώ  παράταξης που αντί να προσφέρει, αυτό θα πει υπουργός, κατέληξε δυνάστης του λαού της.
Πιστεύω ακλόνητα ότι αυτή την φορά ο αδικημένος  λαός της δεξιάς παράταξης θα σκεφθεί πιο ώριμα και δεν θα παρασυρθεί από τα παπαγαλάκια των δήθεν εκφραστών της θέλησής του είτε είναι οι Καραμανλήδες, Μητσοτάκηδες, Σαμαράδες  και βολεμένα στελέχη που μπαινοβγαίνουν στο κόμμα λες και είναι τσιφλίκι του πατέρα τους  όπως πχ ο Κακλαμάνης,  είτε είναι τα ΜΜΕ της διαπλοκής.  Δεν θα παρασυρθεί ούτε από τις αιτιάσεις περί κανονικότητας ή μη των υποψηφίων εκλέγοντας ένα πρόσωπο νέο, άφθαρτο και πετυχημένο στην μέχρι τώρα σταδιοδρομία του (όποια και αν είναι), κατά προτίμηση εκτός βουλής,  δίνοντάς του ταυτόχρονα όσες ευκαιρίες έδωσε και στον Καραμανλή από το 1997 και μετά.
Πρέπει να κινητοποιηθεί σύμπας ο νεοδημοκρατικός λαός και να συμμετάσχει ενεργά επιβάλλοντας την θέλησή του  στους εβδομήντα πέντε (75) κηφήνες της βουλής και όχι παθητικά ψηφίζοντας σαν πρόβατο αυτόν που θα του επιβάλλουν τα συμφέροντα αποδεικνύοντας ταυτόχρονα  ότι ο ΝΔκράτης είναι δεξιός δηλαδή σκεπτόμενος, αυτόνομος, αυτόφωτος και ελεύθερος άνθρωπος που δεν ανέχεται αφέντες, δεν παίρνει γραμμή από κομματικές φυλλάδες σε αντίθεση με τους αριστερούς, και δεν θα δεχθεί στο μέλλον έξωθεν παρεμβάσεις στο κόμμα του
Έχουμε χρέος όλοι μας όσοι διατηρούμε την ιδιότητα του μέλους της ΝΔ, έστω και αν ψηφίσαμε από αντίδραση άλλα κόμματα, να εμπλακούμε ενεργά σ' αυτήν εδώ την εσωκομματική μάχη καθιστώντας σαφές σε όλους ότι ενώ η ΝΔ δεν μπορεί να υπάρξει χωρίς εμάς, εμείς έχουμε εναλλακτικές λύσεις σε κόμματα της παράταξής μας και ας το λάβουν σοβαρά υπ' όψιν τους.

Οδυσσεύς Πάτσης