Σελίδες

Σάββατο 24 Δεκεμβρίου 2011

Βόρεια Κορέα: Φάτε ψάρια ...σύντροφοι. Το ακούτε οι εγχώριοι σύντροφοι; Στείλτε κανένα συγχαρητήριο......


Προσφορά στους εκλεκτούς του κόμματος
24 Δεκ 2011 - 10:20
Picture 0 for Βόρεια Κορέα: Φάτε ψάρια ...σύντροφοι
Καθώς το καθεστώς της Βόρειας Κορέας οργανώνει τη μεταβίβαση της εξουσίας μετά το θάνατο του Κιμ Γιονγκ-Ιλ, οι αρχές μοίρασαν φρέσκα ψάρια στους κατοίκους της Πιονγκγιάνγκ, ένα σπάνιο έδεσμα για την πάμφτωχη χώρα.
Σύμφωνα με την εφημερίδα του Κόμματος των Εργατών, την Ροντόνγκ Σινμούν, η διανομή των ψαριών είχε διαταχθεί από τον ίδιο τον Κιμ Γιονγκ-Ιλ, μία ημέρα πριν από το θάνατό του, το περασμένο Σάββατο. Τη διανομή επέβλεψε ο γιος και διάδοχός του, Κιμ Γιονγκ-Ουν.
"Έμποροι και πολίτες ξέσπασαν σε λυγμούς μέσα στα καταστήματα της πρωτεύουσας την Παρασκευή", σημειώνει η εφημερίδα η οποία δημοσιεύει και φωτογραφίες με νοικοκυρές να κλαίνε από χαρά μπροστά σε λεκάνες γεμάτες με ψάρια.
Σημειώνεται ότι οι κάτοικοι της πρωτεύουσας θεωρούνται προνομιούχοι σε σχέση με την υπόλοιπη χώρα. Στην Πιονγιάνγκ ζουν στελέχη του κόμματος και του στρατού, κρατικοί υπάλληλοι και πολίτες επιλεγμένοι από το καθεστώς. Ο εφοδιασμός τους με τρόφιμα είναι συνήθως πιο τακτικός ενώ τους παρέχονται σπίτια και καλύτερη εκπαίδευση. VORIA.gr

Ή είσαι ηλίθιος Καρατζαφύρερ, ή απευθύνεσαι σε ηλίθιους. Μάλλον το πρώτο συμβαίνει και δεν το έχεις καταλάβει...!!!


Βίντεο: Σκληρή επίθεση του Γ. Καρατζαφέρη στον Γ. ΚαρατζαFuhrer!!!


«Εκείνοι που από την αρχή δεν ήθελαν τον Παπαδήμο πρωθυπουργό, πρέπει να το πάρουν απόφαση και να τον αφήσουν να πρωθυπουργεύσει» είπε οΓιώργος Καρατζαφέρηςρίχνοντας τα δηλητηριώδη βέλη του σε όσους δεν ήθελαν τον Παπαδήμο όπως ο απίστευτος κολοτούμπας του βίντεο που ακολουθεί:
 

Τι συμβαίνει στις ΗΠΑ;



Οι πραγματικοί εγχώριοι τρομοκράτες

Μια οργανωμένη εγκληματική επιχείρηση

Από Southern Nationalist Network / μετ. ΚΟΚΚΙΝΟΣ ΟΥΡΑΝΟΣ



Ο Δρ Michael Hill, ο πρόεδρος της Λίγκας του Νότου, γράφει στο τελευταίο άρθρο του για τη μεγαλύτερη απειλή για την ασφάλεια της Αμερικής, την ειρήνη και την ευημερία: την ομοσπονδιακή κυβέρνηση των ΗΠΑ. Ο Δρ Hill είναι πρώην καθηγητής πανεπιστημίου και συγγραφέας. Η Λίγκα του Νότου (League of the South) είναι μία Νότια εθνικιστική οργάνωση της οποίας απώτερος στόχος είναι μια ελεύθερη και ανεξάρτητη Δημοκρατία του Νότου. Ο Δρ Hill είναι επικεφαλής του Νότιου εθνικιστικού κινήματος και της αντίθεσής του στην Ομοσπονδιακή τυραννία από την ίδρυση του Συνδέσμου το 1994.




Γράφει:

Στην αφετηρία για ένα καινούργιο ξεκίνημα


Κωνσταντίνος Στεφανόπουλος, Συγγραφέας
Όταν λάθος πρόσωπα, σε λάθος θέσεις, κάνουν λάθος ενέργειες, συγχέουν από άγνοια ή σκοπιμότητα, τις ιδεολογίες. Προκαλούν σύγχυση και υπερβολές. Ενώ προτάσσουν το ατομικό συμφέρον τους, έναντι του συλλογικού και «της κοινωνικής συνοχής»· γενικεύοντας, για δικαιολογία, πραγματικές ιδιαιτερότητες μιας δικαιολογημένα «αδύναμης μειοψηφίας» για τη δική τους «πλεονεξία του περιττού». Με αποτέλεσμα να αλλοιώνουν ελληνικές ιδέες και ιδεολογίες με ιστορικές μαρτυρίες του έθνους (ελληνικό φρόνημα κατά τον πόλεμο του 1940) για λόγους δικής τους ατομικής και κομματικής πενίας, για καινούργιες ιδέες και σχέσεις εποικοδομητικές στην προοπτική μιας κοινωνικής και εθνικής συνύπαρξης για τα ιδεώδη του ανθρωπίνου πνεύματος.
Ξεχνώντας ότι σε αυτό το χώρο, οι κάτοικοι και οι υπερασπιστές του έχουν μνήμη πολλών αιώνων σε ιδέες και θυσίες γι’ αυτό που αποδέχονται για δική τους πατρίδα.
Όμως όσοι κατοικούν σ’ αυτόν τον τόπο και δεν τον πονάνε, ούτε προσπαθούν, ούτε αγωνίζονται γι’ αυτήν την πατρίδα· μπορούν εάν θέλουν να δηλώσουν «τουρίστες» και να αφήσουν το χώρο αμόλυντο σε εκείνους που σκέφτονται, πράττουν και δημιουργούν ελληνικά.
Σε αυτούς, που ακόμη μπορούν να δεχτούν θυσίες, συμμετέχοντας σε αγώνες, παντού και πάντοτε όταν οι συνθήκες το καλούν. Για να αναδειχτούν  πρωτοπόροι ακόμη και στη σημερινή Ευρώπη των παλαιών αποικιοκρατών και των σημερινών τεχνοκρατών του πρόσκαιρου και εφήμερου πλούτου.
Παρά ταύτα, επειδή η σημερινή Ευρώπη όπως και οι Η.Π.Α. διατηρώντας την πρωτοπορία στη συνέχιση του αρχαίου πολιτισμού, παρουσιάζονται σήμερα ως το άθλημα για έναν υγιή ανταγωνισμό και μια υπέρβαση των δυνάμεων του έθνους. Όταν λάθος πρόσωπα σε λάθος θέσεις με λάθος ενέργειες παραπλάνησαν ως τώρα τον ελληνικό λαό λοιδορώντας τις αδυναμίες του, που αυτοί προκάλεσαν δημιουργώντας εξαρτήσεις και δουλεία.
Όμως οι Έλληνες έχουν αποδείξει την αξία της συμμετοχής τους σαν άτομα, στα κοινά τόσο της Ευρώπης όσο και των Η.Π.Α.. Κι ακόμη έχουν μνήμη και θέληση και δεν πτοούνται από ξένες δηλώσεις και υπογραφές αλλά, σαν έτοιμοι από καιρό, στέκονται στην αφετηρία για ένα καινούργιο ξεκίνημα!!!  ΔΙΠΛΩΜΑΤΙΚΟ ΠΕΡΙΣΚΟΠΙΟ        

Τι είναι Χριστούγεννα μπαμπά ;;; ΚΑΛΑ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ !!! ΜΕ ΑΓΑΠΗ, ΥΓΕΙΑ ΚΑΙ ΧΑΡΑ !!!

 
«Ό Λόγος σαρξ εγένετο...» αναγγέλλει ο Ευαγγελιστής Ιωάννης (Α` 14). Είναι το πλέον χαρμόσυνο άγγελμα που θα μπορούσε να δώσει ό Θεός στον άνθρωπο. Ο Υιός και Λόγος παρουσιάζεται στην ανθρώπινη ιστορία ως Θεάνθρωπος. Ο Άγιος Ιωάννης ο Χρυσόστομος ονομάζει τα Χριστούγεννα "Μητρόπολη πασών των Εορτών"Από τα Χριστούγεννα ξεκινάει η ιστορία της Εκκλησίας. Ο Αιώνιος και Άναρχος αλλά και Φιλάνθρωπος Θεός, έρχεται στον κόσμο μας, γίνεται άνθρωπος. Τέλειος Θεός και τέλειος άνθρωπος. Σαρκώνεται και γίνεται άνθρωπος από υπερβολική και άπειρη αγάπη για τον άνθρωπο. Σαρκώνεται και γίνεται άνθρωπος για να επαναφέρει στην αρχική αρμονία τη διαταραγμένη σχέση του ανθρώπου με το Θεό. "
Τη Θεοφάνεια της Γεννήσεως ακολουθεί η Θεοφάνεια της Βαπτίσεως. Η Θεοφάνεια της Αγίας Τριάδος. Της Τριάδας πού φανερώθηκε κατά την Βάπτιση του Χριστού στον Ιορδάνη. Η σύνδεση...

Απειλείται η ηγεμονία των ΗΠΑ στο δυτικό ημισφαίριο;


phibetaiota.net

του Federico Fuentes

δημοσιεύτηκε στο Global Research, στις 5 Δεκεμβρίου 2011

http://globalresearch.ca/index.php?context=va&aid=28035
μετάφραση inprecor

Μια σύνοδος κορυφής τεράστιας σπουδαιότητας πραγματοποιήθηκε στη Βενεζουέλα στις 2-3 Δεκεμβρίου. Διακόσια χρόνια αφότου οι μαχητές ανεξαρτησίας της Λατινικής Αμερικής ξεκίνησαν την μάχη με το σύνθημα για μια ενωμένη Λατινική Αμερική, 33 αρχηγοί κρατών από την μία ακρη ως την άλλη της περιοχής ενώθηκαν  για να διαμορφώσουν την Κοινότητα των χωρών της Λατινικής Αμερικής και της Καραϊβικής (CELAC).
Για τη Λατινική Αμερική, αυτή η σύνοδος κορυφής αποτέλεσε ένα περαιτέρω βήμα απομάκρυνσης από τον παραδοσιακό ρόλο της ως  η «πίσω αυλή» των ΗΠΑ και την εμφάνισή της ως αυτόνομο παίκτη στη διεθνή πολιτική.
Πόροι
Η σημασία αυτού του νέου οργανισμού στην παγκόσμια πολιτική σκηνή δεν...

Διάπλους του δύσκολου καιρού


Αξέχαστα θα μείνουν τα φετινά Χριστούγεννα. Σκληρά και κρύα, για πολλούς συνανθρώπους μας, συναδέλφους, γείτονες, συγγενείς, φίλους. Εχασαν τη δουλειά τους, η επιχείρησή τους μαράζωσε, η φτώχεια τους κύκλωσε. Αλλοι έχασαν το πολυτιμότερο: έναν άνθρωπο. Ολοι χάσαμε το κέφι και το χαμόγελό μας, την αισιοδοξία μας.
Κερδίζουμε κάτι ωστόσο. Κερδίζουμε την ξεχασμένη αίσθηση του μέτρου· τι είναι πράγματι αναγκαίο, χρειώδες, απαραίτητο. Σφιγμένοι απ’ την ανάγκη, στερημένοι από το αποκούμπι ενός προβλεπτού καλόγνωμου χρόνου, με το βραχύ μέλλον σκοτεινό, ξαναλογαριάζουμε τα απαραίτητα. Και παρά το σοκ της φτωχοποίησης, παρά το βίαιο ταρακούνημα απ’ τις παλιές βεβαιότητες, βλέπουμε ότι τα απαραίτητα δεν είναι τόσο πολλά και δεν μας λείπουν όλα ― ακόμη και σε τούτο το ζοφερό κατώφλι.
Υγεία, αγάπη, πίστη στον άνθρωπο, στον εαυτό και στον άλλο. Τα απαραίτητα είναι εντυπωσιακά ...

Βενιζέλος - Βορίδης τσακώθηκαν για τα διαζύγια, γιατί είναι παντρεμένοι με την εξουσία.


Αλήθεια, δεν υπήρχαν σοβαρότερα πράγματα να ασχοληθούν;
Την κατάσταση για την Ελλάδα δείχνει μόνο και μόνο σε ένα από τα λεγόμενα "κρίσιμα υπουργικά συμβούλια" , Βενιζέλος και Βορίδης αρπάχτηκαν λεκτικά, για τα... διαζύγια στους γάμους !

Ο Πάμε Λουκέτο ήταν και μέσα στο υπουργικό συμβούλιο και καταγράφει τις εντυπώσεις του:

Πλακώθηκαν  για τα διαζύγια στο υπουργικό . Το έργο που παίχτηκε λέγεται  "Παντρεμένοι με λεφτά" . Παίχτηκε  επίσης στο υπουργικό  το έργο "4 γάμοι και 10.000.000 κηδείες. Την  άλλη φορά που θα πλακωθούν Βενιζέλος - Βορίδης για τα διαζύγια, να ντυθούν νύφες .

Μπας και συζητούσαν  όμως το διαζύγιο του Αδωνι και πλακώθηκαν ; 

Όταν αρπάχτηκαν για τους γάμους   ο Παπαδήμος τάχασε και τους πετούσε ρύζι.

 Tελικά  όμως τσακώθηκαν Βενιζέλος - Βορίδης, γιατί είναι παντρεμένοι με την εξουσία.       Πάμε Λουκέτο

Κυβέρνηση Παπαδήμου, με στήριξη μόνο από το ΠΑΣΟΚ και χωρίς εκλογές!


Κυβέρνηση ΠΑΣΟΚ με πρωθυπουργό τον Λουκά Παπαδήμο, χωρίς προσφυγή στις κάλπες, είναι το νέο σενάριο που αρχίζουν να συζητούν ως ενδεχόμενο, βουλευτές του κυβερνώντος κόμματος!

Ως επιχείρημα, προτάσσουν πως μια πιθανή αποχώρηση του Α. Σαμαρά από τον κυβερνητικό συνασπισμό, θα συνιστά αθέτηση της υπάρχουσας συμφωνίας από μέρους του, γιατί «ναι μεν συμφωνήθηκε εκλογές να γίνουν στις 19 Φεβρουαρίου, αλλά αυτή η ημερομηνία δεν ήταν δεσμευτική»!

Οι συζητήσεις για παράταση του βίου της κυβέρνησης Παπαδήμου μέσω της κοινοβουλευτικής διαδικασίας, εντάθηκαν από προχθες το απόγευμα, όταν κατέστη σαφές ότι ο Αντώνης Σαμαράς, στην χθεσινή του συνάντηση με τον Πρωθυπουργό, δεν θα συναινέσει σε αλλαγή του χρόνου διεξαγωγής...

Υγιείς επιχειρήσεις αναγκάζονται να καταφύγουν σε άτυπης μορφής δανεισμό με τοκογλυφικά επιτόκια


euros500
«Ο ρόλος των τραπεζών, ως πολλαπλασιαστή του χρήματος και ως μοχλού ανάπτυξης, έχει πλέον πάψει να λειτουργεί, συμπαρασύροντας και τις υγιείς επιχειρήσεις, οι οποίες πολλές φορές αναγκάζονται να καταφύγουν σε άτυπης μορφής δανεισμό με τοκογλυφικά, εννοείται, επιτόκια», τόνισε ο πρόεδρος της Εθνικής Συνομοσπονδίας Ελληνικού Εμπορίου, Β. Κορκίδης, στη συνάντηση μεταξύ της ΕΣΕΕ και εκπροσώπων της Ομάδας Δράσης στην Ελλάδα (Task Force for Greece), Γιώργο Κολυβά και Jens Bastian, που πραγματοποιήθηκε σήμερα στα γραφεία της συνομοσπονδίας.
Στη συνάντηση υπογραμμίστηκε με όλους τους τρόπους ότι το ΕΣΠΑ, όπως τουλάχιστον εφαρμόζεται έως σήμερα, δεν φαίνεται να είναι ικανή συνθήκη να ξεκολλήσει την ελληνική οικονομία από το τέλμα της ύφεσης, των λουκέτων και της ανεργίας.
Στόχος της συνάντησης ήταν η καταγραφή της άποψης του ελληνικού...

Για μπίζνες στο ..Κουρδιστάν


 

Με πρωτοβουλία επιχειρηματιών από τις δύο χώρες, συγκροτήθηκε το Ελληκουρδικό Κέντρο Ανοικοδόμησης και Επενδύσεων (ΕΚΑΕ) με στόχο τη διερεύνηση των επιχειρηματικών προοπτικών που διανοίγονται στο νέο - ομόσπονδο κράτος του βορείου Ιράκ.

Το νεοσύστατο κρατίδιο του... Κουρδιστάν επιλέγουν για επενδύσεις και εξαγωγές, Έλληνες επιχειρηματίες, στην προσπάθειά τους να αντιμετωπίσουν την κρίση, αναζητώντας νέες αγορές.
Με... πρωτοβουλία επιχειρηματιών από τις δύο χώρες, συγκροτήθηκε το Ελληκουρδικό Κέντρο Ανοικοδόμησης και Επενδύσεων (ΕΚΑΕ) με στόχο τη διερεύνηση των επιχειρηματικών προοπτικών που διανοίγονται στο νέο - ομόσπονδο κράτος του βορείου Ιράκ, την ενημέρωση, αλλά και γενικότερα τη διευκόλυνση των Ελλήνων που θα θελήσουν να επενδύσουν στο ομόσπονδο κράτος του βορείου Ιράκ.

Όπως είπε στο ΑΠΕ - ΜΠΕ ο πρόεδρος του ΕΚΑΕ, ιδιοκτήτης της...

ΝΑ ΚΟΠΕΙ Ο ΟΜΦΑΛΙΟΣ ΛΩΡΟΣ ΚΡΑΤΟΥΣ - ΕΞΟΥΣΙΑΣ

Στις δύσκολες ημέρες που περνά ο τόπος μας έχει τεράστια σημασία να γνωρίζουμε που βρισκόμαστε και τι ακριβώς θέλουμε.

Από την μεταπολίτευση και μέχρι σήμερα είχαμε ένα κράτος το οποίο λειτουργούσε και εξακολουθεί να λειτουργεί εξοργιστικά δυσκίνητα, να είναι τρομερά σπάταλο, να έχει υπεράριθμο προσωπικό και να μην έχει αξιοκρατικές δημοκρατικές δομές, αλλά να λειτουργεί βάσει των κομματικών σκοπιμοτήτων, των συντεχνιών, των διαπλοκών με αποτέλεσμα να σπαταλά για την «λειτουργία του» πολύ περισσότερα χρήματα από όσα πλημμελώς εισπράττει.

Έτσι αντί το κράτος να είναι ο κυριότερος παράγων για την ανάπτυξη της χώρας, γίνεται στην πραγματικότητα το μεγαλύτερο εμπόδιο λόγω των σαθρών δομών του, δημιουργώντας υπέρμετρη διαφθορά και διαπλοκή.

Αυτά είναι αποδεδειγμένα και βεβαιωμένα κατά γενική ομολογία.

Όταν λοιπόν σε μια κοινωνία έχουν δημιουργηθεί επιτακτικές ανάγκες...

Με όλο τον προσήκοντα σεβασμό κύριε πρόεδρε...


Γράφει ο Μακεδών
 
Υπάρχουν ιστορικές περίοδοι στην Ελλάδα που οι άνθρωποι οι οποίοι φιλοδοξούν να διαχειριστούν τα κοινά της χώρας δεν εκφράζονται με τα καλύτερα λόγια για τον λαό που προτίθενται θα υπηρετήσουν αλλά ούτε έχουν και την καλύτερη γνώμη.

Οι άνθρωποι που δημιούργησαν ερασιτεχνικά τα ιστολόγια έχουν καταθέσει την ψυχή τους και τις ατέλειωτες ώρες να δημιουργήσουν ένα κοινωνικό αγαθό που είναι προσιτό στον καθένα και που ενδιαφέρεται να συμμετάσχει με την προσωπική του συνεισφορά στην διαμόρφωση μιας άλλης άποψης.

Αυτή η άποψη που δεν υπήρχε στις στήλες του κατεστημένου τύπου ή στην...

Όταν για το μέλλον μας αποφασίζουν οι αλλόφυλοι…. Προτεραιότητα της Κυπριακής προεδρίας στην Ε.Ε…. οι λαθρομετανάστες


από Nik Iord <nodiord@yahoo.gr>
Έχουμε γράψει επανειλημμένα ότι η αιτία των δεινών του Ελληνισμού είναι το γεγονός ότι στα εντόσθιά του κουβαλάει κρυμμένους πίσω από ελληνοποιημένα ονόματα αλλόφυλους, οι οποίοι αποτελούν την εξέχουσα κοινωνικοπολιτική κάστα της κοινωνίας.
 
Στην Κύπρο, στο χωριό Συλίκου, αποτελεί κοινό μυστικό η αράπικη (συριακή) καταγωγή του παππού του Νειοκλή Συλικιώτη.
Δείτε τις προτεραιότητες της «κυβέρνησης» της "Κυπριακής Δημοκρατίας", η οποία έχει το μεγαλύτερο ποσοστό λαθρομεταναστών στην ΕΕ, όταν από το καλοκαίρι θα «προεδρεύει» μαζί με άλλους στην ΕΕ.

Ο αράπης (κυριολεκτικά) «υπουργός εσωτερικών» της Κύπρου
 
Ο στόχος της ολοκλήρωσης του κοινού ευρωπαϊκού συστήματος ασύλου μέχρι...