Σελίδες

Κυριακή 14 Απριλίου 2013

Επαγγελματικό στέλεχος του ΚΚΕ ο νέος Γενικός Γραμματέας.
Από το βιογραφικό του που έδωσε στην δημοσιότητα του ΚΚΕ, εκτός από το ηρωικό (;) προδοτικό παρελθόν της οικογενείας του, φαίνεται  ότι ο Κουτσούμπας δεν δούλεψε ποτέ του στην βιοπάλη!!! Από το 1977 μέχρι και το 1991 μάλιστα, ενδέχεται να πληρωνόταν με χρήματα που έστελνε η πρώην ΕΣΣΔ σαν ενίσχυση  στους εδώ πράκτορές της, το ΚΚΕ. «Ήπειρος η πατρίδα μας»


Αρκετές ώρες μετά την ανακοίνωση των πρώτων πρωινών ωρών για την αλλαγή ηγεσίας στο Κόμμα, το ΚΚΕ έδωσε στη δημοσιότητα το βιογραφικό του Δημήτρη Κουτσούμπα, νέου Γενικού Γραμματέα της Κεντρικής Επιτροπής:

“Γεννήθηκε στη Λαμία στις 10 Αυγούστου το 1955. Είναι παντρεμένος και έχει μια κόρη. Η οικογένειά του ήταν αγωνιστές της ΕΑΜικής Εθνικής Αντίστασης, με εκτελεσμένους από τα ναζιστικά στρατεύματα κατοχής και από τα έκτακτα στρατοδικεία της περιόδου του εμφυλίου, με φυλακισμένους και εξορισμένους. Ο πατέρας του Αποστόλης Κουτσούμπας μέλος του ΚΚΕ πιάστηκε το 1945 στη Λάρισα, δικάστηκε, φυλακίστηκε και εξορίστηκε για 8 χρόνια.

Ο Δημήτρης Κουτσούμπας τέλειωσε το εξατάξιο γυμνάσιο τον Ιούνη του 1973, έδωσε εξετάσεις και πέτυχε στο Νομικό τμήμα του Πανεπιστήμιου της Αθήνας. Σπούδαζε δουλεύοντας παράλληλα σε διάφορες δουλειές, για να καλύψει τα έξοδα των σπουδών. Με τον ερχομό του στην Αθήνα, πιάνει επαφή με την παράνομη οργάνωση της ΚΝΕ, συμμετέχει στα γεγονότα του Πολυτεχνείου το Νοέμβρη του 1973 και οργανώνεται στην αντι-ΕΦΕΕ και την ΚΝΕ τον...


Ο νόμος –ντροπή του Ρουπακιώτη


Αυτό το «σκοταδιστικό», προσβλητικό για τους ανθρώπους, ακόμη και για την ίδια τη Δικαιοσύνη άρθρο που ψηφίστηκε στο νομοσχέδιο για τα ναρκωτικά (άρθρο 68, παράγραφος 3), επιχειρήθηκε για μια κόμη φορά να περάσει στα κρυφά.

Αποκαλύψαμε από εδώ, από αυτή τη μικρή διαδικτυακή γωνιά (GR POSTτην αισχρή διάταξη, την προηγούμενη εβδομάδα, στο «Καλντερίμι νο21», (όρα σχετική ανάρτηση, Σάββατο 6 Απριλίου).
Σήμερα, είδαμε με ιδιαίτερη ικανοποίηση να παίρνει διαστάσεις το ζήτημα από τις τηλεοράσεις. Καιρός ήταν.
Τι λέει, όμως αυτό το άρθρο του νόμου;
Λέει, ότι «δεν συνιστά δωροδοκία η απλή υλική παροχή προς έκφραση ευγνωμοσύνης» !!!!!!!!
Δηλαδή, νομιμοποιείται και με τον νόμο το φακελάκι προς τους δημοσίους υπαλλήλους και τους κρατικούς λειτουργούς.
Όποιος καταγγέλλεται ή συλλαμβάνεται να τα πιάνει, θα ισχυρίζεται ότι ο άλλος του τα έδωσε επειδή του…χρωστούσε ευγνωμοσύνη.
Αναρωτιέμαι τι στο διάολο μυαλό κουβαλάνε κάποιοι πολιτικοί.
Οι νόμοι που έχουν φτιάξει, αναφέρουν ότι για να είναι κακούργημα μια δωροδοκία (φακελάκι ή γρηγορόσημο ή ότι άλλο) πρέπει το ποσό να...
Εκτελέσεις στην κομμουνιστική Κίνα...
Έκθεση σοκ αναφέρει χιλιάδες μυστικές εκτελέσεις ετησίως στην ΚίναΠροσωπικά θα διαφωνήσω εν μέρει με τον τίτλο του παρακάτω κειμένου που πήρα από το «ΕΘΕΛ-ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΣ» και που μιλά για κομμουνιστική παράνοια λόγω των χιλιάδων εκτελέσεων που γίνονται ετησίως στην κομμουνιστική Κίνα. Πιστεύω ότι η θανατική ποινή είναι απαραίτητο εργαλείο σε μια ευνομούμενη πολιτεία που σέβεται τους πολίτες της. Είναι απαραίτητη για την αντιμετώπιση εγκλημάτων  όπως η εμπορία ναρκωτικών, η παιδοφιλία, η διασπάθιση δημοσίου χρήματος και οπωσδήποτε η εσχάτη προδοσία. Επίσης να εκτελούνται οι κατά συρροήν δολοφόνοι. 
Να έχω τις αντιρρήσεις μου σε ότι αφορά την επιβολή ποινής με συνοπτικές διαδικασίες μάλιστα. Να  μην διεξάγονται εικονικές δίκες επίσης. Να μην διαπομπεύονται οι προς εκτέλεση σε γήπεδα με την παρουσία κόσμου όπως δείχνει η φωτογραφία ή να γίνονται οι εκτελέσεις παρουσία θεατών, αν και αυτό είναι θέμα κουλτούρας, βεβαίως. Αλλά οι εγκληματίες των ειδικών κατηγοριών που προανέφερα πρέπει να...
ΚΚΕ:  Υπηρέτης των μονοπωλίων ο Τσίπρας, «καιγεται» να αναλάβει την αστική διαχείρηση...
(αν και θέλει να εκμεταλλευθεί και τους κομμουνιστές)

Την ετοιμότητά του απέναντι στην αστική τάξη της χώρας να αναλάβει την αστική διαχείριση διαμήνυσε ξανά σήμερα απ' το βήμα της Κεντρικής Πολιτικής Επιτροπής του ΣΥΡΙΖΑ ο Αλ. Τσίπρας, δηλώνοντας με απόλυτη σαφήνεια πως για το κόμμα του συνιστά «ταξική, εθνική ευθύνη» η «ανάληψη της κυβερνητικής ευθύνης», για την αποκατάσταση της καταστροφής που έχει υποστεί «το μεγαλύτερο κομμάτι της πραγματικής οικονομίας»! Εξέλιξη την οποία, φυσικά, απέκοψε απ' την καπιταλιστική κρίση και απέδωσε αποκλειστικά, μαζί και την ανεργία και τη φτώχεια, στα μνημόνια, στην τρόικα και τη Γερμανία.
Στο πλαίσιο της γνωστής ρηχής και αποπροσανατολιστικής για το λαό ρητορικής τα έβαλε με τους «δεύτερης διαλογής υπαλλήλους» της τρόικας - τους οποίους όμως δεν έχει πρόβλημα να συναναστρέφεται εκτός χώρας, όπως συνέβη στο ταξίδι του στις...

Η πλήρης παρακμή της ελληνικής παιδείας εξαιτίας της κυριαρχίας του αριστερισμού σε αυτή!
Η ελληνική παιδεία είναι σε τραγική κατάσταση εδώ και χρόνια.. Από όταν η αριστερά κυριάρχησε στην παιδεία(μετά τον εμφύλιο δηλαδή) ήρθαν τα πάνω κάτω.

Δεν θα μπορούσε να συμβεί βέβαια κάτι διαφορετικό απο τι στιγμή που όπου κυριάρχησαν αριστερές ιδέες πήραν την εξουσία πραγματικά ηλίθιοι και φιλοτομαριστές άνθρωποι, με αποτέλεσμα να κυριαρχήσει το χάος παντού. Δείτε για παράδειγμα την περίπτωση της Κούβας που ούτε καφέ δεν παράγει πια και την περίπτωση της Βορείου Κορέας που οι κάτοικοί της τρώνε χόρτα για να ζήσουν.
Η ώρα αυτή καταφθάνει και για την ωραία Ελλάδα..
Η πλήρης πτώση στα ελληνικά πανεπιστήμια είναι ξεκάθαρη όταν οι ρόλοι αντιστρέφονται. Όταν δηλαδή οι φοιτητές φθάνουν στο σημείο να διατάζουν τους καθηγητές τους. Αυτούς που τους διδάσκουν δηλαδή.
Η αποτυχία του καθηγητή φαίνεται επίσης σε αυτό το σημείο. Όταν στα πανεπιστήμια καθυβρίζονται οι καθηγητές και απειλούνται απο τους μαθητές τους έχει ήδη κυριαρχήσει το χάος της αριστεράς!
Αντιπολιτευτικό (α)διέξοδο (από που πάνε για τη δραχμή!)


Η μνημονιακή συζήτηση στην Ελλάδα κινήθηκε από την πρώτη στιγμή σε τέσσερα επίπεδα. Την τότε κυβερνητική λογική των Παπανδρέου – Παπακωνσταντίνου για ένα απολύτως αποτελεσματικό σχέδιο που θα έβγαζε τη χώρα στις αγορές το πολύ στις αρχές του 2012. Τη στάση της ΝΔ που δήλωνε τον απόλυτο σεβασμό στις εθνικές υπογραφές κι αποδέχονταν πλήρως τους στόχους του προγράμματος αναζητώντας όμως ταχύτερα αναπτυξιακά αντισταθμίσματα. Την ξεκάθαρη θέση για έξοδο από το ευρώ που πέραν του ΚΚΕ πολλοί λίγοι άλλοι ενστερνίζονταν και φυσικά την τσαμπουκοειδή προσέγγιση της μονομερούς κατάργησης του μνημονίου και της επιβολής, στους εταίρους, με απροσδιόριστο τρόπο, των δικών μας, ακόμα πιο...
Ολοκληρώθηκαν οι εργασίες του 19ου Συνεδρίου του ΚΚΕ. Νέος Γενικός Γραμματέας ο Δ. Κουτσούμπας


Με την ολοκλήρωση των εργασιών του 19ου Συνεδρίου του ΚΚΕ δόθηκε από το Γραφείο Τύπου της ΚΕ του ΚΚΕ η παρακάτω ανακοίνωση:
    «Ολοκληρώθηκαν οι εργασίες του 19ου Συνεδρίου του ΚΚΕ με την εκλογή νέας Κεντρικής Επιτροπής, η οποία στην πρώτη της συνεδρίαση εξέλεξε Γενικό Γραμματέα της ΚΕ του ΚΚΕ τον Δημήτρη Κουτσούμπα».