Σελίδες

Κυριακή 7 Απριλίου 2013


ΟΤΑΝ Η SIEMENS ΚΡΑΤΑΕΙ ΑΠΟ ΤΑ ΑΧΑΜΝΑ ΤΟΝ ΣΑΜΑΡΑ

Γράφει ο Παναγιώτης Αποστόλου

            Ο Ελληνικός λαός σε μια ιστορικά τραγική περίοδο για την πατρίδα του, από τη στιγμή που ανεπαρκείς και εν πολλοίς δοσίλογοι πολιτικοί διαχειρίστηκαν τις τύχες του από το 1974, όπου τον χρεοκόπησαν και μοιράζουν τη γη των προγόνων του για ένα κομμάτι ψωμί, στους νεοφιλελεύθερους Γερμανούς νεοναζί, παρακολουθεί τις ατέρμονες και ανέξοδες κονταρομαχίες μεταξύ των μελών-βουλευτών της εξεταστικής επιτροπής της Βουλής για το σκάνδαλο της περιβόητης λίστας Λαγκάρντ. 
            Ένας από τους υπόλογους της εγκληματικής προσπάθειας απόκρυψης αυτής της λίστας, είναι ο Πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ και μέλος της τρικομματικής-μνημονιακής κυβέρνησης, Ευάγγελος Βενιζέλος. Είναι αυτό το πολιτικό παχύδερμο το οποίο σοφίστηκε την αναθεώρηση του άρθρου 16 του 2001 και του νόμου περί ευθύνης Υπουργών. Στο νόμο αυτό ήταν ο εισηγητής και ο νόμος ψηφίστηκε το 2003. Αυτός ο ολίγιστος πολιτικός άνδρας θέσπισε διά νόμου την ατιμωρησία των πολιτικών, δίνοντας το δικαίωμα και την αρμοδιότητα μόνο στη Βουλή προκειμένου να ασκεί διώξεις κατά υπουργών, οι οποίοι διέπραξαν ποινικά αδικήματα κατά την άσκηση των θεσμικών καθηκόντων τους, αφαιρώντας έτσι, από το δικαστικό σώμα τον θεσμικό ρόλο του στην απονομή δικαιοσύνης.   
            Κατ΄ αυτό τον τρόπο δημιουργήθηκαν οι περιβόητες εξεταστικές επιτροπές της Βουλής, οι οποίες συνεδριάζουν επί σειρά μηνών και ποτέ δεν καταλήγουν σε ουσιαστικό...

ΝΑ ΠΑΡΟΥΝ ...ΜΠΟΥΡΛΟΤΟ ΟΙ ΑΜΒΩΝΕΣ

EΝΑΣ ΑΣΚΗΤΗΣ ΜΟΝΑΧΟΣ ΣΤΕΛΝΕΙ ΤΟ ΔΙΚΟ ΤΟΥ "επαναστατικό" ΜΗΝΥΜΑ:

 Ήγγικεν η ώρα.. Ο παπάς να ξαναγίνει μπροστάρης…φανάρι στο πληττόμενο ποίμνιο του από την εισβολή- κατοχή ξένων σκοτεινών δυνάμεων , κυρίως οικονομικών εγκληματιών, οι οποίοι αδίστακτα εν μια νυκτί μετέβαλαν την Ελλάδα σε απέραντο τόπο γενικής απελπισίας. 


Ήλθε η ώρα ο άμβωνας να ξαναπάρει φωτιά και τη σημασία που είχε προ της επιδρομής της αποχαυνωτικής βρωμιάρας .τηλοψίας.
Ο θρυλικός ΄Ελλην παπάς ,αν και γνωρίζει τα πάντα, σιωπά, σήμερα στα διαδραματιζόμενα, περιοριζόμενος, για την απάλυνση των πολλαπλών δεινών που επέλασαν  από εγχωρίους και εξ Εσπερίας ληστοσυμμορίτες, στον ρόλο του απλού σιτιστή των πεινασμένων…
Είναι κι αυτό βέβαια  η φιλανθρωπία, μέσα στην αποστολή του, αλλά ΟΥΚ ΕΠ ΑΡΤΩ μόνον. Τα συσσίτια είναι το αποτέλεσμα των αρπακτικών εισβολέων.

Και τις ασχήμιες αυτές καλείται η Εκκλησία να πληρώσει από...
Για δέσιμο οι φίλοι του (μπούλη) Alexis. Ακόμη και μαγγανείες κάνουν για να κερδίσουν τις εκλογές. Λέτε να δούμε τον δικό μας να κάνει βουντού;

Ο προστατευόμενος του Τσάβες επικαλείται αρχαία κατάρα για όσους ψηφίσουν εναντίον του...



Προεδρεύων της Βενεζουέλας και υποψήφιος πρόεδρος Nicolas Maduro τραγουδάει κατά τη διάρκεια μιας προεκλογικής συγκέντρωσης στο Καράκας στις 5 Απριλίου 2013.  Ο κ. Maduro δήλωσε το Σάββατο μια μακραίωνη κατάρα θα πέσει πάνω στα κεφάλια όσων δεν ψηφίζουν γι 'αυτόν στις εκλογές της επόμενης εβδομάδας για να πάρει το διάδοχο του εκλιπόντα ηγέτη Ούγκο Τσάβες.  (Carlos Garcia Rawlins / Reuters)Ο ασκών την προεδρία της Βενεζουέλας Nicolas Maduro δήλωσε το Σάββατο ότι μια μακραίωνη κατάρα θα πέσει πάνω στα κεφάλια όσων δεν τον ψηφίζουν στις εκλογές της επόμενης εβδομάδας για την διαδοχή του εκλιπόντα ηγέτη Ούγκο Τσάβες.

Η επίκληση του Maduro της "κατάρας του Macarapana" ήταν η τελευταία αποστροφή σε έναν ολοένα και πιο σουρεαλιστικό αγώνα μεταξύ του ιδίου και του αρχηγού της αντιπολίτευσης Henrique Capriles για τον έλεγχο του νοτιοαμερικάνικου έθνους  και χώρας του ΟΠΕΚ πληθυσμού 29 εκατομμυρίων ανθρώπων.

Η κατάρα Macarapana αναφέρεται στη ομώνυμη μάχη του 16ου αι. όταν...
Το αλάθητο του Πάπα επλήγη, του κυπριακού κομμουνισμού όχι! Κάτι ξέρουμε κι εμείς οι Ελλαδίτες....

Αιδώς Αργείοι…


Γράφω για να μην πεθάνω. Νιώθω τη δυστυχία του λαού μας να μου πλακώνει το στήθος, να μου πνίγει την ανάσα. Μέσα σ’ όλην αυτήν την ανατροπή, η εξωφρενική προπαγάνδα των «κυβερνησάντων» και τα πάντα διαλυσάντων σ’ αυτόν τον τόπο καλά κρατεί. Ακόμα τολμούν και μιλούν, ακόμα επιρρίπτουν ευθύνες σε άλλους, που μόλις ανέλαβαν βρέθηκαν μέσα στην τρικυμία του χάους της χρεοκοπίας που εκείνοι έφεραν, με την τακτική της απεμπόλησης των ευθυνών, της απόκρυψης, της αναβολής, του λαϊκισμού, των κόκκινων γραμμών και των παλληκαρισμών, ενώ συνεχώς φόρτωναν στην πλάτη μας δισεκατομμύρια.

Το αλάθητο του Πάπα επλήγη στις μέρες μας, του κυπριακού κομμουνισμού όχι. Εν Κύπρω «το κόμμα είναι αλάθητο και ο λαός (που του ήπιαν το αίμα) ανίκητος». Μ’ αυτόν τον τρόπο η μαύρη προπαγάνδα μεταθέτει αλλού τις ευθύνες. Τολμούν να επικαλούνται προεκλογικές δηλώσεις Αναστασιάδη, ενώ του παρέδωσαν τα πάντα λεηλατημένα (Δρυός πεσούσης πας ανήρ...
Με το 19° Συνέδριο το ΚΚΕ πάει μπροστά. 11 με 14 Απρίλη ξαναγράφεται η Ιστορία του Κόμματος. Διορθώνεται αυτή που γράφτηκε με το 18° .   
Εμπρός εμπροοός  ...για την Ελλάδα!!!!! 
Βρε νούμερα, μεταπολιτευτικά , σας διέλυσε μια φορά ο Α. Παπανδρέου. Θα αφήσετε να σας αποτελειώσει τώρα ο Μπούλης ο Αλέξης; (Καλά αυτός θα διαλυθεί μόνος του αλλά εσείς, με την οξυδέρκεια που σας διακρίνει ρε κομμούνια, ούτε που να το φαντασθείτε!!!)