Σελίδες

Σάββατο 1 Οκτωβρίου 2011

Η Απογραφή στην Αλβανία και η ελλαδική αβελτηρία. Τι αβελτηρία! Εδώ πρόκειται για προδοσία....

Το Βορειοηπειρωτικό, το Κυπριακό, ο σφετερισμός του ιερού ονόματος της Μακεδονίας μας συνιστούν ενεργά και ζέοντα εθνικά ζητήματα, τα οποία ουδέποτε θα απεμπολήσουμε. Και όμως προδοτική κυβέρνηση του ανθέλληνα Γιωργάκη αδιαφορεί παντελώς και για τα τρία. Οδυσσεύς


Με δεδομένο ότι, όπως μαθαίνουμε, πολλοί από τους αδελφούς μας Βορειοηπειρώτες αποφάσισαν να απογραφούν, ιδίως στις μη "αναγνωρισμένες" περιοχές, καλούμε τους αδελφούς μας να καταγείλλουν οποιοδήποτε περιστατικό ψυχολογικής πίεσης, εκβιασμού, βίας και νοθείας σχετικά με την αλβανική απογραφή στην ηλεκτ. διεύθυνση spiros_spiromilios@yahoo.co.uk 

Η ανακοίνωση της ΣΦΕΒΑ (http://www.sfeva.gr/149D6F76.el.aspx):

Η Απογραφή στην Αλβανία και η ελλαδική αβελτηρία

 Το ζήτημα «Απογραφή» έλαβε τέλος για το Βορειοηπειρωτικό Ελληνισμό. Οι αδελφοί μας...

Η προδοσία των Μεγάλων Δυνάμεων προκάλεσε την Καταστροφή της Σμύρνης και τη Γενοκτονία των Χριστιανών της Μικράς Ασίας


«Έκλεψα» την παρακάτω ομιλία από το θαυμάσιο «Θέματα Ελληνικής Ιστορίας». Πιστεύω ότι στο αρχικό κείμενο έχουν γίνει επεμβάσεις (όχι από το Θέματα Ελληνικής Ιστορίας) στην προσπάθεια ορισμένων να «αθωώσουν» τον Βενιζέλο από τις βαριές του ευθύνες που οφείλονται τόσο στην κάτω του μετρίου πολιτική του αντίληψη όσο και στον υπέρμετρο εγωισμό του. Θα δείτε πχ πιο κάτω ότι ενώ «οι Άγγλοι προσκάλεσαν τον Βενιζέλο για συνομιλίες», «οι Έλληνες δεν κατάλαβαν» έτσι γενικόλογα. Αν προσέξετε θα δείτε ότι και σε άλλες περιπτώσεις ενώ είναι καταφανής η μικρότητα του πολιτικού γίνεται μια προσπάθεια συγκάλυψης και μετριασμού των ευθυνών του. Οδυσσεύς

(Δημόσια ομιλία της Νάνσυ Χόρτον, κόρης του Αμερικάνου πρόξενου στην Μικρά Ασία την εποχή της Καταστροφής, Γεωργίου Χόρτον την οποία σας συνιστώ να την διαβάσετε και να σταθείτε κυρίως στα σημεία που αναφέρεται στα μεγάλα Διεθνή οικονομικά συμφέροντα που οδήγησαν στην Καταστροφή)
μικρασιατική καταστροφήΑγαπητοί φίλοι,
Πριν αρχίσω την ομιλία μου για την καταστροφή της Σμύρνης, θέλω να σας κάνω γνωστό ότι ο πατέρας μου υπηρέτησε δύο φορές στη Θεσσαλονίκη. Την πρώτη φορά, όταν έγινε το κίνημα των Νεότουρκων και τη δεύτερη κατά τον Α' Παγκόσμιο Πόλεμο.
Γνωρίζοντας λοιπόν και εγώ, κοντά σε κείνον, για τον μακρύ και σκληρό αγώνα των Ελλήνων για την απελευθέρωση της Μακεδονίας, είμαι σίγουρη ότι και στο μέλλον δεν θα υπάρξει κανένα εμπόδιο που δεν θα μπορέσουν να το υπερνικήσουν οι Έλληνες.
Και τώρα ας έρθω στο θέμα μου:
Οι περισσότεροι συνήθως ενδιαφέρονται για την πολιτική άποψη των γεγονότων της Μικρός Ασίας. Μια και μου ζητήθηκε όμως να μιλήσω για τις εμπειρίες του πατέρα μου, ας σημειώσω ότι είχε ένα μυστικιστικό δεσμό με τη Σμύρνη. Πώς ένας Γιάνκης δέκατης γενιάς από μια κωμόπολη στα βορεινά της Πολιτείας της Νέας Υόρκης σχετίστηκε τόσο με μια πόλη στην ακτή τηςαποκάλυψη ΙωάννηΜικρός Ασίας; Μικρό παιδί ο πατέρας του του διάβαζε από τη Βίβλο, μεταξύ των άλλων και από το βιβλίο της Αποκάλυψης. Η Σμύρνη, ως η τελευταία από τις επτά πόλεις της Αποκάλυψης που επέζησε του έκανε βαθιά εντύπωση, που την κράτησε σε όλη του τη ζωή και την ανέφερε συνέχεια στα έργα του. Κατά τη διάρκεια της καριέρας του υπηρέτησε σε πολλά άλλα διπλωματικά πόστα, σε μέρη που θεωρούνταν καυτά, αλλά όπως έλεγε, η Σμύρνη ήταν η Μέκκα των φιλοδοξιών του. Φαίνεται λοιπόν ότι ήταν μοιραίο να είναι παρών στο θάνατο των χριστιανών και την καταστροφή της πόλης. Η Σμύρνη ήταν ή μοίρα του. Είχε συνδέσει στενά τον συμβολισμό της Αποκάλυψης για τον αγώνα ανάμεσα στο καλό από τη μια μεριά και το σκοτάδι από την απληστία από την άλλη με τα γεγονότα που παρακολουθούσε στη Σμύρνη και τα οποία οδήγησαν στην καταστροφή της.
Ο Horton πήγε στη Σμύρνη κατά τη διάρκεια του Α' Παγκοσμίου Πολέμου και αντιπροσώπευε τα συμφέροντα όλων των συμμάχων μέχρι τη στιγμή που η Τουρκία κήρυξε τον πόλεμο και εναντίον των Ηνωμένων Πολιτειών; 'Για πρώτη φορά σε εκατό χρόνια", είπε, • η αμερικανική σημαία κατεβάστηκε από το Προξενείο". "Πάντα", σχολίαζε ο Horton, " γυρνάμε και το άλλο μάγουλο στους Τούρκους, για λόγους γνωστούς μόνο σε διευθυντές μεγάλων Εταιρειών".
Η νίκη των Ελλήνων κατά τους Βαλκανικούς Πολέμους και ο αγώνας για την απελευθέρωση της Θεσσαλονίκης κέρδισαν τον θαυμασμό των Βρετανών Πολιτικών και ειδικά του Λόυντ Τζωρτζ. Έγινε επίσης εμφανές ότι ορισμένες εδαφικές κτήσεις της Ελλάδας θα ήταν πολύ σημαντικές...

Το πήρα από τον «Φιλούμενο» και το δημοσιεύω. Βασικά είμαι της αρχής «ουδείς μετά Χριστόν προφήτης» και ακούω ή διαβάζω με επιφύλαξη όλα αυτά τα περί προφητειών. Τα κείμενα του φόρουμ όμως είναι πάντα προσεγμένα, γλαφυρά, ουσιώδη και πάντα καλοδεχούμενα στην ιστοσελίδα μου. Οδυσσεύς

Εικόνα

Εδώ και περίπου 2 χρόνια έχουμε μιλήσει για τον Ελληνοτουρκικό πόλεμο που θα λάβει χώρα στην εποχή που διανύουμε!
Έχουμε γράψει πολλά, βγάλαμε βίντεο αλλά το μόνο που εισπράξαμε ήταν ειρωνείες, εξυπνάδες και ότι όλα είναι συνωμοσιολογικά σενάρια!
Τώρα που αρχίζουν και βγαίνουν το ένα πίσω από το άλλο κάποιοι άρχισαν να υποψιάζονται και να τα βλέπουν πλέον με άλλο μάτι.
Έχουμε ακούσει πολλά από...

Οι Αρμένιοι σταματούν τουρκική εκδήλωση στις ΗΠΑ!


 

Την παρέλαση στους δρόμους του Λος Άντζελες της τουρκικής «Οθωμανικής» στρατιωτικής μπάντας Mehter Takimi, η οποία θα πραγματοποιούνταν την Δευτέρα, κατάφεραν να ματαιώσουν οι αρμενικές οργανώσεις των ΗΠΑ.
Στην παρέμβασή τους χαρακτήρισαν την παρέλαση ως «νέα επίθεση κατά των νεκρών Αρμένιων που σφαγιάστηκαν από τους Τούρκους κατά την γενοκτονία του 1915».Υπενθυμίζεται ότι η συγκεκριμένη μπάντα παρελαύνει με στολές γενιτσάρων. Παρελαύνει δε και κάθε χρόνο, στην Πόλη, στις 29 Μαΐου, όταν οι Τούρκοι γιορτάζουν την άλωση.
Υπενθυμίζεται ότι τα λόμπι Αρμενίων, Ισραηλινών και Ελλήνων έχουν ενώσει τις δυνάμεις τους και έχουν κάνει τη ζωή της Τουρκίας δύσκολη στην Ουάσιγκτον, όντας αγανακτισμένες και οι τρεις εθνότητες για την τουρκική συμπεριφορά απροσάρμοστου και «διανοητικά καθυστερημένου» μέλους της διεθνούς κοινότητας που κινδυνεύει να τινάξει στον αέρα όλες τις περιοχές με τις οποίες συνορεύει…
ΠΗΓΗ: gdailynews.gr

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ Η Πρωτοβουλία Αποστράτων Αξιωματικών για Ίδρυση Πολιτικού Φορέα


 

Posted by anacondagr
ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ
Η Πρωτοβουλία Αποστράτων Αξιωματικών
για Ίδρυση Πολιτικού Φορέα
Σας καλεί την 23 Οκτωβρίου 2011, ημέρα Κυριακή και ώρα 11:00 π.μ στο Ξενοδοχείο CAPSIS στην Θεσσαλονίκη, Μοναστηρίου 18, πλησίον Σιδηροδρομικού Σταθμού Θεσσαλονίκης, στην αίθουσα « ΘΕΟΔΩΡΑ» .
Σκοπός της συγκεντρώσεως, μετά τις δύο συναντήσεις μας της 15ης Αυγούστου και 18ης Σεπτεμβρίου 2011 στην Αθήνα , είναι η παρουσίαση των κυρίων πολιτικών μας στόχων καθώς και η προώθηση των διεργασιών για την ίδρυση του πολιτικού κόμματος και την παρουσίαση του στον Ελληνικό Λαό την 21 Νοεμβρίου 2011.
Είσοδος ελεύθερη.
Για την προσωρινή Διοικούσα Επιτροπή
                   -Ο-                                                                         -Ο-
              Πρόεδρος                                                            Γραμματεύς
        Νικόλαος Αλικάκος                                        Στέφανος Κων.Σφατίδης
Αξιωματικός ε.α Στρατού Ξηράς                   Αξιωματικός ε.α Στρατού Ξηράς

HΓΕΤΕΣ ΚΑΙ ΗΓΕΤΙΣΚΟΙ….ΚΑΝΕΤΕ ΣΥΓΚΡΙΣΗ


Το έλλαβα από το «drougos.gr» του δρ. Αθανασίου Δρούγου. Απλά φαντασθείτε στην θέση του Ομπάμα τον ......Παπούλια. Μόνο μην πεθάνετε από τα γέλια...
Οδυσσεύς


Posted by anacondagr
Για την σημερινή συγκέντρωση άνω των 1500 αποστράτων θα τα πούμε σε πρώτη ευκαιρία.
Σας παραθέτω δήλωση του Προέδρου των Η.Π.Α για τα εν ενεργεία και αποστρατεία Στελέχη των Ενόπλων Δυνάμεων των Η.Π.Α.
Σας παρακαλώ συγκρίνατε ΗΓΕΤΕΣ …………………. και συμπεριφορά στα Στελέχη των.
ΑΚΟΛΟΥΘΕΙ ΔΗΛΩΣΗ OBAMA
Obama: We Can’t Cut Services to Vets
Week of September 05, 2011
While addressing the American Legion, President Obama declared his support and admiration forAmerica’s servicemembers and veterans.
In an effort to alleviate vet’s fears about budget cuts, the president told the American Legion audience,
“As a nation, we’re facing tough choices as we put our fiscal house in order.
But I want to be absolutely clear–we cannot, and we must not, balance the budget on the backs of our veterans.
And as Commander in Chief, I won’t allow it.”
Read more on the Military Advantage Blog.
ΑΚΟΛΟΥΘΕΙ ΤΜΗΜΑ ΜΕΤΑΦΡΑΣΜΕΝΟ
Σαν Έθνος αντιμετωπίζουμε σκληρές επιλογές καθώς προσπαθούμε να οργανώσουμε τα του οίκου μας.
Αλλά θέλω να καταστήσω απολύτως σαφές ότι δεν μπορούμε και δεν πρέπει να ζυγίζουμε τον προϋπολογισμό στην πλάτη των αποστράτων.
Ως γενικός αρχηγός των Ενόπλων Δυνάμεων δεν θα το επιτρέψω.
ΠΗΓΗ:  drougos.gr      

51η Eπέτειος της Ανεξαρτησίας της Κυπριακής Δημοκρατίας.....


 

Συνεκτιμώντας ὅλα τὰ δεδομένα μὲ ψυχραιμία καὶ ἀντικειμενικότητα ἀλλὰ καὶ μὲ πλήρη συναίσθηση τῆς ἱστορικότητας τῶν στιγμῶν καὶ τὸ βάρος τῆς εὐθύνης πού μου ἀναλογεῖ, λυποῦμαι εἰλικρινά, γιατὶ δὲν μπορῶ νὰ ἀποδεχθῶ καὶ νὰ ὑπογράψω τὸ Σχέδιο Ἀνᾶν ὅπως, τελικά, διαμορφώθηκε.Παρέλαβα Κράτος διεθνῶς ἀναγνωρισμένο. Δὲν θὰ παραδώσω «Κοινότητα» χωρὶς δικαίωμα λόγου διεθνῶς καὶ σὲ ἀναζήτηση κηδεμόνα. Καὶ ὅλα αὐτὰ ἔναντι κενῶν, παραπλανητικῶν, δῆθεν, προσδοκιῶν. Ἔναντι τῆς ἀνεδαφικῆς ψευδαίσθησης ὅτι ἡ Τουρκία θὰ τηρήσει τὶς δεσμεύσεις της.
Συμπατριώτισσες, συμπατριῶτες,...

Σε εξέλιξη η μεγάλη στρατιωτική παρέλαση για την επέτειο της Ανεξαρτησίας


Λευκωσία: Με την στρατιωτική παρέλαση που πραγματοποιείται αυτή την ώρα στη Λεωφόρο Ιωσήφ Χ΄΄ Ιωσήφ, στο Στρόβολο, κορυφώνονται οι εορτασμοί για την 51η επέτειο της Ανεξαρτησίας της Κυπριακής Δημοκρατίας. Το χαιρετισμό της παρέλασης δέχεται ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Δημήτρης Χριστόφιας στην παρουσία της πολιτικής, θρησκευτικής και στρατιωτικής ηγεσίας.

Εκ μέρους της Ελληνικής Δημοκρατίας παρίσταται στην παρέλαση, κατόπιν πρόσκλησης του υπουργού Άμυνας, Δημήτρη Ηλιάδη, ο υπουργός Εθνικής Άμυνας, Πάνος Μπεγλίτης.

Στη στρατιωτική παρέλαση που άρχισε στις 11:00, λαμβάνουν μέρος μηχανοκίνητα– τεθωρακισμένα και πεζοπόρα τμήματα της Εθνικής Φρουράς, της ΕΛΔΥΚ, της Αστυνομίας, της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας, του Τμήματος Δασών και της Πολιτικής Άμυνας. 

Νωρίτερα, πραγματοποιήθηκε ρίψη χαιρετιστήριων βολών με την ανατολή του ήλιου (06:41) από το Στρατόπεδο «Χρήστου Σαμάρα», στην Αθαλάσσα.

ΗΠΑ: Μείζον πλήγμα για Αλ Κάιντα η απώλεια του ιμάμη αλ Αουλάκι, λέει ο πρόεδρος Ομπάμα

 

 

Ο αμερικανός πρόεδρος Μπαράκ Ομπάμα με σημερινές δηλώσεις του στην Ουάσινγκτον ανέφερε ότι η αεροπορική επιδρομή στην Υεμένη, που σκότωσε τον ριζοσπάστη ιμάμη Ανουάρ αλ Αουλάκι, "αποτελεί ένα μείζον πλήγμα για το πλέον στενά συνεργαζόμενο με την Αλ Κάιντα δραστήριο παρακλάδι της".
Το υπουργείο 'Αμυνας της Υεμένης ανακοίνωσε επίσημα νωρίτερα σήμερα ότι ο "ιμάμης αλ Αουλάκι (είχε και την υεμενίτικη υπηκοότητα) μαζί με αρκετούς συνεργάτες του σκοτώθηκαν"....

Ε άντε και γ@….ου Στρατηγέ μου……Είσαι ανάξιος να φέρεις τον τίτλο σου!!!!

Μετά μου λέτε ότι έχω άδικο που σχολιάζω την συμπεριφορά των φιλόδοξων στρατιωτικών. Καριερίστες ακριβοπληρωμένοι υπηρέτες των πολιτικάντηδων είναι. Πέραν τούτου ου... Οδυσσεύς

 

Και ο νέος αρχηγός ΓΕΕΦ Στυλιανός Νάσης στα χνάρια του Τσαλικίδη-Παπακώστα! Ασυνάρτητος και αυτός απαγορεύει την εκφώνηση πατριωτικών και αντιτουρκικών συνθημάτων!
από Λακεδαίμων Αππελαίος
Έτσι του είπαν, έτσι κάνει. Άλλωστε, καριερίστας είναι, ένας ακριβοπληρωμένος υπάλληλος της Κυπριακής Δημοκρατίας. Ο νέος αρχηγός του ΓΕΕΦ, αντιστράτηγος Στυλιανός Νάσης, επισκέφθηκε το πρωί της Τετάρτης στρατιωτικές μονάδες και παρακολούθησε τις προετοιμασίες για τη στρατιωτική παρέλαση της 1ης Οκτωβρίου στη Λευκωσία, στο πλαίσιο των εορτασμών για την ανεξαρτησία.
Δασκαλεμένος προφανώς από την εθνομηδενιστική κυβέρνηση του ΑΚΕΛ, γύρισε απευθυνόμενος σε στελέχη και εφέδρους, ότι δεν θα επιτραπεί η εκφώνηση συνθημάτων πατριωτικού ή αντιτουρκικού χαρακτήρα κατά την διάρκεια της στρατιωτικής παρέλασης το πρωί του Σαββάτου.
Ο αρχηγός του ΓΕΕΦ όμως ήρθε αντιμέτωπος με τις φωνές και τις έντονες αντιδράσεις των εφέδρων, που του είπαν ότι αυτό που τους ζητά είναι καθ’ όλα παράλογο και διαβρώνει το φρόνημα. Αυτός, επέμεινε, λέγοντας ότι η Στρατονομία θα είναι σε επιφυλακή και θα συλλαμβάνει πάραυτα όποιον τολμήσει να μετάσχει στην εκφώνηση πατριωτικών συνθημάτων!
Πάντως, παρά τις απειλές του διοικητή του ΓΕΕΦ, οι έφεδροι καθώς και άλλα στελέχη της Δύναμης δήλωσαν ότι θα φωνάζουν συνθήματα και ας τολμήσει η Στρατονομία να τους συλλάβει…

Iσραηλινά μαχητικά μετασταθμεύουν στην Κύπρο και "στριμώχνουν" την ΤΗΚ



  



Image


Iσραηλινά μαχητικά αεροσκάφη F-16 και πιθανόν και F-15 Ra'am, αναμένονται στην Κύπρο την ερχόμενη εβδομάδα και θα προσγειωθούν στην βάση "Ανδρέας Παπανδρέου" στην Πάφο ή τουλάχιστιν αυτό προβλέπει το πρόγραμμα αυτή την στιγμή.


Από εκεί τα ισραηλινά μαχητικά θα επιχειρούν στα νώτα των τουρκικών μαχητικών και αεροσκαφών συλλογής πληροφοριών (ELINT) που...

Η Χθεσινή συγκέντρωση στο ΥΕΘΑ. Τα έκανε «επάνω του» ο πανάσχετος Μπεγλίτης!!!

Η χθεσινή συγκέντρωση των αποστράτων εξελίχθηκε όπως εξελίχθηκε και είδαμε όλοι μας έναν Μπεγλίτη να απειλεί θεούς και δαίμονες για το πρωτοφανές γεγονός. Αν κάποιος προσέξει το ύφος και την όλη στάση του πανάσχετου θα διακρίνει καθαρά και πίσω από το προσωπείο του «τσαμπουκά» έναν υπουργό φοβισμένο. Τι φοβισμένο; Να τα έχει κάνει επάνω του γιατί η προηγούμενή του ιδιότητά του διπλωμάτη, όσο άσχετος και να ήταν, του επιτρέπει να καταλάβει ότι το χθεσινό γεγονός ήταν όντως σοβαρό και ότι θα επαναληφθεί με μεγαλύτερη συμμετοχή και ένταση.
Εγώ όμως θέλω να σχολιάσω τα γεγονότα από την σκοπιά του απόστρατου. Θα θέσω το θέμα σε διαφορετική βάση. Στην Αθήνα ή μάλλον στο Λεκανοπέδιο διαμένουν πάνω από σαράντα χιλιάδες (40000) απόστρατοι μόνο του Στρατού. Και μαζεύτηκαν μόνο δυο χιλ. (2000) ενώ άλλοι μιλούν για χίλιους εκ των οποίων αρκετοί μεταφερθέντες από την επαρχία. Που ήταν οι υπόλοιποι; Πόσοι από τους συγκεντρωθέντες ήταν ανώτατοι; Προέρχομαι από την ΣΣΕ και έχω καταδικάσει πολλές φορές, και πριν αποστρατευθώ, την ραγιαδίστικη νοοτροπία πολλών συναδέλφων μου που μπροστά στην προσωπική τους φιλοδοξία όχι μόνο φιλούσαν τις κατουρημένες ποδιές των πολιτικάντηδων,όχι μόνο ξεζούμισαν τους λοιπούς συναδέλφους τους αλλά διέλυσαν ακόμη και τις ίδιες τις οικογένειές τους. Και όλοι αυτοί χθες παρακολουθούσαν τα διαδραματιζόμενα παίζοντας τάβλι στις διάφορες Λέσχες, ειρωνευόμενοι τους λίγους συγκεντρωθέντες και μάλλον συμφωνούντες με την θέση του Μπεγλίτη.
Για πάρα πολλά χρόνια έχει καλλιεργηθεί η νοοτροπία ότι οι στρατιωτικοί είμαστε ξεχωριστή «κάστα». Η θέση μας δεν μας επιτρέπει ετούτο, δεν μας επιτρέπει το άλλο δεν, δεν ,... αλλά μας επιτρέπει να είμαστε ολημερίς πάνω από ένα τάβλι ή από μια τράπουλα. Άβουλα όντα αναπολώντας τα χθεσινά μεγαλεία, ο Θεός να τα κάνει μεγαλεία! 
Δεν αντέδρασαν όταν ο Τσοβόλας μας αποσύνδεσε μισθολογικά από τους δικαστικούς, θα αντιδρούσαν στα μέτρα του Γιωργάκη; Με το δίκιο του ο κάθε άσχετος Μπεγλίτης να απειλεί αφού μπορεί να το κάνει χωρίς τον φόβο των αντιδράσεων. Και με το δίκιο του ο κόσμος να μας ειρωνεύεται αποκαλώντας μας όλους, ανεξαρτήτως βαθμού, «στρατηγέ» εναλλάξ με το θαυμάσιο εκείνο «καραβανά». 
Πρόταση. Ο υπουργός άμυνας να είναι υπερκομματικός, να προέρχεται από τις Ένοπλες Δυνάμεις, να έχει τουλάχιστον σίγουρη θητεία άνω των πέντε ετών και να είναι υπό των Πρόεδρο της Δημοκρατίας μια και σύμφωνα με το Σύνταγμα αυτός είναι ο επικεφαλής των ΕΔ.
                                                                                            Οδυσσεύς

Ο ΥΕΘΑ ζητά επέμβαση Δικαιοσύνης για την "εισβολή"!


 





Ο ΥΕΘΑ Πάνος Μπεγλίτης συνεχίζει την σφοδρή αντιπαράθεση με τους απόστρατους και όχι μόνο! Με μία εντολή του αφήνει να εννοηθεί ότι εν ενεργεία στρατιωτικοί διευκόλυναν την είσοδο των αποστράτων στο ΥΕΘΑ!
Σε ανακοίνωσή του ΥΕΘΑ αναφέρεται:

“Με αφορμή τα έκτροπα που έλαβαν χώρα στο Υπουργείο Εθνικής Άμυνας, κατά τη διάρκεια διαδήλωσης απόστρατων, ο Υπουργός Εθνικής Άμυνας, κ. Πάνος Μπεγλίτης έδωσε εντολή στον Εισαγγελέα του Στρατοδικείου Αθηνών για τη διενέργεια Προκαταρκτικής Εξέτασης για τη διακρίβωση τέλεσης τυχόν αξιόποινων πράξεων στρατιωτικών οργάνων.
Παράλληλα, ύστερα από επικοινωνία του με την Προϊσταμένη της Εισαγγελίας Πρωτοδικών Αθηνών, κυρία Ελένη Ράικου, η τελευταία αναμένεται να προβεί στη διενέργεια των αναγκαίων δικαστικών πράξεων όσον αφορά στη διερεύνηση τέλεσης τυχόν αυτεπαγγέλτως διωκόμενων αδικημάτων”.

Το μόνο που δεν χρειάζονται τώρα οι ΕΔ είναι ένταση. Και ο μόνος που δεν το έχει καταλάβει είναι ο ΥΕΘΑ.
ΠΗΓΗ: OnAlert

Γιατί θέλει..."να πατάξει" τους απόστρατους ο Μπεγλίτης;




Του ΠΑΡΙ ΚΑΡΒΟΥΝΟΠΟΥΛΟΥ

Η μεγάλη πλειοψηφία των αποστράτων που συγκεντρώθηκαν χθες έξω από το ΥΕΘΑ δεν ήταν σύμφωνοι με την “εισβολή”. Γνώριζαν ότι αυτό θα έδινε αφορμή για ένα νέο κύκλο λάσπης εναντίον τους.

Ωστόσο ο ΥΕΘΑ Πάνος Μπεγλίτης κατόρθωσε να τους δώσει τη δυνατότητα να διακαιολογήσουν την ένεργεια των λίγων και μέχρι το βράδυ να τους βγάλει όλους ...στα κάγκελα!

Λάθος στιγμή επέλεξε να κάνει επίδειξη δύναμης ο κ.Μπεγλίτης!...