Σάββατο, 14 Ιανουαρίου 2017

Αυτοκατάργηση της Κυπριακής Δημοκρατίας.


Είμαστε το μόνο κράτος που επιτρέπει, διά της απουσίας του, η μειονότητα να επιβάλλει, διά της βίας των όπλων, την παρανομία επί της πλειονότητας και να την καταδικάζει σε αφανισμό

Στήνεται εκ νέου ένα (τρομο)κρατικό, μικρασιατικο-καταστροφικό, εκβιαστικό σκηνικό, εκμαιεύσεως της δικής μας συγκατάθεσης και υπογραφής, για τη νομιμοποίηση των εγκλημάτων της Τουρκικής Εισβολής του 1974 και της ντε-φάκτο διχοτόμησης του εδάφους που συντηρεί η συνεχιζόμενη για 42 χρόνια τουρκική κατοχή.

Δέχθηκε λέει, ο ΠτΔ, την πενταμερή για να μην προσαρτηθούν τα κατεχόμενα στην Τουρκία. Τώρα δεν είναι; Δηλαδή, η επίσημη ανακήρυξη θα κάνει τη διαφορά; Μήπως η ανακήρυξη του ψευδοκράτους, όντως, νομιμοποίησε την κρατική οντότητα της παράνομης κατοχικής διοίκησης;

Πότε αναβαθμίστηκε και πότε αναγνωρίστηκε σαν συμπρόεδρος ο εκάστοτε εγκάθετος της κατοχικής διοίκησης; Όταν εμείς, με τη δικαιολογία των χιαστή επαφών, τους δώσαμε βήμα και λόγο στα διεθνή σαλόνια. Όταν επιτρέπαμε τις εκατέρωθεν επισκέψεις ξένων παραγόντων στο προεδρικό του Αναστασιάδη και το 'προεδρικό' του Ακιντζί.

Όταν τους συναντούσαμε στο Νταβός, ίσος προς ίσος, όταν δεχόμαστε την αποδοχή από την ελληνική προεδρία της Ε.Ε., την τουρκική έκθεση της «εκλιπούσας Κυπριακής Δημοκρατίας», όταν υποστείλαμε τη σημαία και τον θυρεό της Κυπριακής Δημοκρατίας για να πάμε στον πύργο του Οθέλλου, όταν για να διατηρήσουμε το «καλό κλίμα των συνομιλιών» χαριεντιζούμαστε με περιπάτους στη Λήδρας, με ζιβανίες και εκμέκ-κατεΐφ.

Νομιμοποίηση και υπόσταση δεν τους δίνουν οι παράνομες πράξεις τους, αλλά η δική μας ανοχή και πολλές φορές συνδρομή σε αυτές.

Να μη μας κοροϊδεύουν. Όλο το οικοδόμημα των κατεχομένων (διοίκηση, υποδομές, έποικοι, πολιτογραφήσεις, ταυτότητες, διαβατήρια, κτήρια, επενδύσεις, κτλ), όλα είναι απότοκα εγκλήματος πολέμου, άρα μη γενόμενα, ανύπαρκτα. Αρά δεν μπορούν, ούτε η Τουρκία ούτε οι εγκάθετοί τους, να διαπραγματεύονται ανύπαρκτα πράγματα. Εκτός εάν εμείς τα αναγνωρίζουμε σαν υπαρκτά.

Δεν τους ανήκουν τα κατεχόμενα εδάφη, δεν τους ανήκει η διοίκηση, η διεθνής αναγνώριση και η κρατική κυριαρχία για να τα διαπραγματεύονται. Αυτά ανήκουν στην Κυπριακή Δημοκρατία και όχι στην ελληνική ή τουρκική κοινότητα. Η Κυπριακή Δημοκρατία είναι η κοινή μας πατρίδα, κι η διακυβέρνησή της δεν είναι διακυβέρνηση των Ελλήνων, αλλά των Κυπρίων. Άσχετο ότι οι Τούρκοι συμπατριώτες μας επέλεξαν αν απέχουν της διακυβέρνησης.

Η Κυπριακή Δημοκρατία είναι διεθνώς ανεγνωρισμένη και ενταγμένη στον Ο.Η.Ε. και Ε.Ε., όπως υπάρχει και λειτουργεί σήμερα, με ή χωρίς τη συμμετοχή των Τούρκων συμπατριωτών μας. Η Κυπριακή Δημοκρατία, που εγκαθιδρύθηκε με το Σύνταγμα του 1960, μετεξελίχτηκε μετά την Τουρκανταρσία του ΄63 - ΄64 και πολλάκις αναγνωρίστηκε ως η μοναδική νόμιμη κυβέρνηση επί ολόκληρης της νήσου Κύπρου, με αποκορύφωμα την ένταξή μας στην Ε.Ε.

Οι δε συνθήκες εγγυήσεων, πέραν του ότι είναι άκυρες και παράνομες σαν αποικιοκρατικό κατάλοιπο, είναι αναχρονιστικές και αχρείαστες στην Ε.Ε. του 21ου αιώνα. Έχουν αυτο-ακυρωθεί με την Τουρκική Εισβολή του 1974, όπου: Η μια εγγυήτρια δύναμη (η Τουρκία) εισέβαλε παράνομα, η άλλη (η Αγγλία) έβλεπε αμέριμνα και αρνιόταν να εκπληρώσει τις συμβατικές της υποχρεώσεις και η τρίτη (η Μητέρα Πατρίδα, η Ελλάς) ήταν μακριά και ανίκανη να βοηθήσει.

Είμαστε το μόνο κράτος που επιτρέπει, διά της απουσίας του, η μειονότητα να επιβάλλει, διά της βίας των όπλων, την παρανομία επί της πλειονότητας και να την καταδικάζει σε αφανισμό. Η κάθοδός μας σε οποιανδήποτε διεθνή διάσκεψη (ειδικά αυτή που πραγματεύεται συνθήκες και εγγυήσεις τις οποίες υπέγραψε η Κυπριακή Δημοκρατία) σαν ελληνική κοινότητα και όχι σαν Κυπριακή Δημοκρατία θα είναι ο τελευταίος συντελεστής της προδοτικής εξίσωσης, η οποία, διά της ατόπου απαγωγής της Κυπριακής Δημοκρατίας (αυτοκατάργησης διά της απουσίας), εξισώνει το 80% με το 20%.

Παρθενογεννά την Ελληνοκυπριακή και την Τουρκοκυπριακή Διοίκηση, εγκαθιδρύει (βάσει των κοινών ανακοινωθέντων Αναστασιάδη/Έρογλου/Ακιντζί) τις δυο Συνιστώσες Πολιτείες ισόνομου καθεστώτος, της πολιτικής ισότητας που είναι αριθμητική ισότητα, του Απαρτχάιντ της «ΔΔΟ, οι Τούρκοι στον Βορρά και η γκιαούρηδες στον Νότο». Γιατί μας το είπαν και αυτό, διά στόματος του Τούρκου Αντιπροέδρου Νουμάν Κουρτουλμούς: «Για μας, ανεξαρτησία είναι να μπορείς να πεις στον γκιαούρη, ‘γκιαούρη’».

Και θα το γράψουν και αυτό στον Πενταδάκτυλο. Να το βλέπουμε πρωί ξημέρωμα και φωτισμένο τα βράδια: «Τι ευτυχία να μπορείς να λες τον γκιαούρη, ‘γκιαούρη’!»

Υ.Γ. Οι «εξ Ελλάδος επισκέπτες που μας πουλούν πατριωτισμό», κύριε ΠτΔ, έχουν κάθε λόγο να το κάνουν, από τη στιγμή που εσύ έκοψες τον ομφάλιο λώρο και όχι μόνο.


 

Παραδίδουν 28,2% γην τε και ύδωρ και Κρατική Υπόσταση

Του Λάζαρου Μαύρου στην «Σημερινή»

Χ Ω Ρ Ι Σ ΝΑ ρωτήσει τον λαό - χωρίς καμιά ειδική επί τούτου εξουσιοδότηση του λαού - ο Ηγέτης της ε/κ «πλευράς», που είναι συνάμα κι ο 7ος Πρόεδρος της Κυπριακής Δημοκρατίας, παρέδωσε, προχθές στη Γενεύη, Χάρτη 28,2% στους Τούρκους (και στον ΟΗΕ):

- ΧΑΡΤΗ τών συγκεκριμένων βόρειων ελληνικών εδαφών τής Κύπρου, που από την 16η Αυγούστου 1974 τής κατάπαυσης του πυρός αποτελούν μέρος τών καταληφθέντων από τον Αττίλα διά τής παράνομης αιμοβόρα βάρβαρης πολεμικής βίας τών τουρκικών στρατιωτικών δυνάμεων Εισβολής, σκλαβωμένων έκτοτε από τους Τούρκους Κατακτητές, εδαφών της Κυπριακής Δημοκρατίας.

Χ Α Ρ Τ Η Σ ΠΑΡΑΔΟΣΗΣ 28,2% στους Τούρκους: Των εδαφών για ν’ αποτελέσουν τη «Ζώνη», το «ΥΠΟ τ/κ διοίκηση έδαφος», την «εδαφική ΕΠΙΚΡΑΤΕΙΑ» τής «Τουρκοκυπριακής Συνιστώσας Πολιτείας»: Στο πλαίσιο τής συγκεκριμένης «λύσης» Διζωνικής Δικοινοτικής Ομοσπονδίας, «Δύο ΙΣΟΥ Καθεστώτος Συνιστώντων Κρατών» (πολιτειών), με ΟΛΟΚΛΗΡΗ την κρατική Κυριαρχία: «Εξ ΙΣΟΥ Προερχόμενη από Ε/κ και Τ/κ». Έτσι ώστε να επιβληθεί εφ’ ολοκλήρου τής Κύπρου και επί τής κρατικής της υπόστασης η Ισότιμη Τουρκική Συγκυριαρχία.

Α Λ Λ ’ ΟΥΔΕΠΟΤΕ ενέκρινε, ή αποδέχθηκε αυτή τη «λύση», ή ενός τέτοιου είδους ή και παραπλήσιου περιεχομένου «λύση», ο κυπριακός λαός. Ουδέποτε έδωσε την έγκρισή του:

- ΟΥΤΕ για Διζωνική, ούτε για Δικοινοτική, ούτε για Ομοσπονδία.
- Αντίθετα, ρητά, απερίφραστα και πανηγυρικά:

Ο Τ Α Ν ΣΕ μία και μοναδική περίπτωση κλήθηκε σε Δημοψήφισμα για ένα τέτοιο είδος «λύσης» ο λαός, ο κάθε πολίτης αυτοπροσώπως, ευθέως και ιδιοχείρως την ΑΠΕΡΡΙΨΕ με το συντριπτικό 76% του Δημοψηφίσματος τής 24ης Απριλίου 2004.

- ΗΤΑΝ η ομοίως εκτρωματική «λύση Ανάν». Της εξίσου εκτρωματικής επινόησης των «Δύο Ξεχωριστών Δημοψηφισμάτων». Τα οποία - αμφότερα - παρήγαγε και στα οποία οδήγησε (όπου και κατήντησε), η μακροχρόνια και διαχρονικά αποτυχημένη (απ’ το 1977 κι εντεύθεν) πολιτική τής διζωνικής συνθηκολόγησης τών διαδοχικών ηγεσιών.

Σ Τ Η ΔΙΑΣΚΕΨΗ τής Γενεύης που απαίτησαν και πέτυχαν να λάβουν οι Τούρκοι, αναμένουν να πάρουν και το τρόπαιο. Τον θρίαμβο. Το στέμμα και την κορώνα (στο… «Παλάτι των Εθνών» τού εν Γενεύη ΟΗΕ) τής… Ισοτιμίας (18%=82%) για Συγκυριαρχία Εφ’ Όλης τής Κύπρου: Την Τουρκική Εκ Περιτροπής Προεδρία…

Ε Ι Ν Α Ι ΜΑΛΛΟΝ βέβαιο ότι:
- Πολύ μεγαλύτερο από το 76% του λαού θ’ απορρίψει ΚΑΙ αυτή την παράδοση (Surrender).
- Και το πρόβλημα θα επιστρέψει στη γενεσιουργό… ρίζα του:
- Στον συνένοχο λαό που εκλέγει - στις ηγεσίες των κομμάτων, στη Βουλή, στο αξίωμα του ΠτΔ - τέτοιους ηγέτες.
- Επαληθεύοντας διαρκώς - και δυστυχώς - το του εθνικού μας ποιητή, «Δυστυχισμένε μου λαέ, καλέ και ηγαπημένε, πάντοτ’ ευκολοπίστευτε και πάντα προδομένε»…