Σελίδες

Τρίτη 15 Μαρτίου 2011

Επείγον: Nα ψηφιστεί νέος συμπληρωματικός νομος ή νέα εγκύκλιος «μεταφοράς υπολοίπων δανείων-καρτών υπερδανεισμένων".


 

Ανοιχτή Επιστολή
Κύριε Πρωθυπουργέ
Κύριε Υπουργέ
Κύριες/οι Βουλευτές
Κοιν. ΜΜΕ.
Αθήνα, 14-3-2011
Θέμα: Είναι ανάγκη να ψηφιστεί νέος συμπληρωματικός νόμος  του νόμου κ. Κατσέλη,  ή να εκδοθεί εγκύκλιος  «μεταφοράς και συγκεντρώσεις σε ένα, υπολοίπων δανείων-καρτών υπερδανεισμένων»!
Μετά την «επιμήκυνση του χρόνου αποπληρωμής των δανείων της Ελλάδας», να γίνει «επιμήκυνση χρόνου αποπληρωμής των δανείων των πολιτών στις Τράπεζες»!
Αυτοκτονούν οι υπερδανεισμένοι δανειολήπτες, με ευθύνη του Υπουργείου Οικονομικών και των Τραπεζιτών, ενώ υπάρχει ανέξοδη λύση! Η γραμμή 1018 δέχεται εκατοντάδες κλήσεις κάθε μέρα πολιτών που θέλουν να αυτοκτονήσουν! Έλεος!
Να παρέμβει ο Εισαγγελέας Αρείου Πάγου. Οι πολίτες ωθούνται στην αυτοκτονία, από τους Τραπεζίτες και τα γραφεία ενημέρωσης,  ενώ υπάρχουν οι...

Νέα έκρηξη στον πυρηνικό σταθμό της Φουκουσίμα, αυτή τη φορά στον αντιδραστήρα 2




Μία νέα έκρηξη σημειώθηκε στον πυρήνα του αντιδραστήρα 2 στο πυρηνικό εργοστάσιο παραγωγής πυρηνικής ενέργειας της Φουκουσίμα, στη βόρειο-ανατολική Ιαπωνία, που βρίσκεται σε "κόκκινο συναγερμό" για πιθανό κίνδυνο πυρηνικού ατυχήματος, μετά την καταστροφή του συστήματος ψύξης της καρδιάς των αντιδραστήρων, που προκλήθηκε από τον καταστροφικό σεισμό της περασμένης Παρασκευής αλλά και το φονικό τσουνάμι που ακολούθησε.

Όπως ανέφερε το δίκτυο Νέα του Κιότο, στους αντιδραστήρες 1 και 3 έχουν ήδη σημειωθεί εκρήξεις και σύμφωνα με κυβερνητικές πηγές το ίδιο συνέβη και τα ξημερώματα της Τρίτης στον αντιδραστήρα 2 του ίδιου συγκροτήματος.

Να σημειωθεί ότι λίγες ώρες πριν από τη νέα έκρηξη, η Ιαπωνία είχε ζητήσει επίσημα τη συνδρομή της Διεθνούς Οργάνωσης Ατομικής Ενέργειας για την αντιμετώπιση της κατάστασης.

ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΛΕΝΕ ΣΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΤΩΝ 8:00 - Δύο Έλληνες καινοτόμοι, οι επιστήμονες στον τομέα της νανοτεχνολογίας Ιωάννης Αραμπατζής και Βασίλης Θεοχαράκης, ανατρέπουν τα δεδομένα και απογειώνουν την Ελλάδα!!!




Δύο Έλληνες επιστήμονες ανατρέπουν τα δεδομένα και απογειώνουν τη χώρα ΝΑΝΟΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ είναι ο κλάδος της επιστήμης που έχει ως σκοπό να δημιουργήσει σωματίδια ύλης, τα οποία είναι πολύ μικρά σε μέγεθος - συνήθως 100 νανόμετρα ή μικρότερα. 
Ένα νανόμετρο (nm) είναι ένα δισεκατομμυριοστό του μέτρου (10-9 m). Για ν’ αντιληφθεί κανείς το σχετικό μέγεθος ενός νανόμετρου προς το μέτρο, μπορεί να φανταστεί το εξής: Αν η γη είναι όσο ένα μέτρο, τότε το νανόμετρο είναι όσο ένα μήλο. Όταν ένα κοινό υλικό μικραίνει σε επίπεδο νανοκλίμακας, τότε παρουσιάζει πρωτότυπες και μοναδικές ιδιότητες, σε σχέση με τα μόρια ή τα ευμεγέθη, κλασικά υλικά όπως τα γνωρίζουμε. 

Έτσι, αναπτύσσουμε μοναδικές εφαρμογές με όχημα τη νανοτεχνολογία, με σκοπό να εφαρμοστούν στην καθημερινότητα χωρίς ιδιαίτερες απαιτήσεις από τον τελικό χρήστη, γνώσεις ή υψηλό κόστος. Σε τελική ανάλυση, πρόκειται για μια νέα επιστήμη, η οποία στα επόμενα χρόνια θ’ ανατρέψει τα πάντα στην καθημερινότητά μας. Η νανοτεχνολογία σήμερα εφαρμόζεται:
*Στην Ιατρική με πολύ εντυπωσιακά αποτελέσματα, καθώς σε λίγο καιρό ασθένειες, που μέχρι πρόσφατα ήταν ανίατες, θα καταπολεμηθούν.
*Στο Διάστημα για προστασία των διαστημικών...