Σελίδες

Σάββατο 25 Δεκεμβρίου 2010

Άρθρο της "Σημερινής" δικαιώνει τον Πειραιώς Σεραφείμ


ΑΡΘΡΟ ΤΗΣ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑΣ "ΣΗΜΕΡΙΝΗ" ΔΙΚΑΙΩΝΕΙ ΤΟΝ ΠΕΙΡΑΙΩΣ ΣΕΡΑΦΕΙΜ: "Το ιδεολόγημα της παγκοσμιοποίησης εκπορεύεται ουσιαστικά από τα άδυτα των τεκτονικών στοών και τους παγκόσμιους οργανισμούς - έδρες των σιωνιστών"

ΣΤΗΝ εποχή μας όλες οι πολιτικές ιδεολογίες του 19ου και 20ού αιώνα φαντάζουν στα μάτια των απλών ανθρώπων σαν ασκήσεις στο χάρτη, που δεν κατάφεραν ποτέ να γίνουν πράξη. Αντίθετα, έγιναν αιτία για μεγάλους πολέμους, φονικότατες επαναστάσεις, διεθνείς οικονομικές κρίσεις (όπως αυτήν που βιώνουμε σήμερα), καταπίεση, εθνικά ξεκαθαρίσματα, ένταση της κοινωνικής παθογένειας, την αποικιοκρατία και τη νεο-αποικιοκρατία, τις (βίαιες) μετακινήσεις πληθυσμών, τη φτώχια και την εξαθλίωση, καθώς και το περιβαλλοντικό χάος. Μετά το 1990, τη θέση των ιδεολογιών πήρε το ιδεολόγημα της παγκοσμιοποίησης, που διαίρεσε τον κόσμο σε «τρομοκράτες και νομιμόφρονες», με τραγικές μέχρι στιγμής, για την ελευθερία του ατόμου όπως και πολλών λαών, συνέπειες. Οι πολιτικές ιδεολογίες εκπορεύονται από τις έδρες των πανεπιστημίων. Το δε ιδεολόγημα της παγκοσμιοποίησης, έχοντας υποκαταστήσει τις ιδεολογίες με το χρηματοπιστωτικό σύστημα, εκπορεύεται ουσιαστικά από τα άδυτα των τεκτονικών στοών και τους παγκόσμιους οργανισμούς - έδρες των σιωνιστών.

Και στη μια και στην άλλη περίπτωση, πρόκειται για ανθρωποκεντρικά κηρύγματα και εκκοσμικευμένες προσπάθειες για δήθεν… σωτηρία του κόσμου!!
Αν και της παγκοσμιοποίησης απώτερος στόχος είναι να επιβάλει πανθρησκεία (παρακολουθώντας στα εθνικά κράτη το τι συμβαίνει και με την παιδεία και με τη θρησκεία), δίνοντας -με αυτόν τον τρόπο- ιεροπρέπεια στις επιλογές της!
Σαν τέτοια (ανθρωποκεντρικά και εκκοσμικευμένα), τα πολιτικά συστήματα που «υλοποίησαν» τις ιδεολογίες, καθώς και το νέο σύστημα που προτείνει η Παγκοσμιοποίηση, ουδεμία πιθανότητα επιτυχίας είχαν, αλλά ούτε και θα έχουν.
Παράδειγμα: Αρχικά ο σοσιαλισμός (σε όλες του τις εκφράσεις και ερμηνείες) αποτέλεσε ένα ιστορικό νεφέλωμα όπου, ανάλογα με τους εκάστοτε ερμηνευτές του, είχε καλύψει ολόκληρο σχεδόν το φάσμα. Από την άκρα αριστερά, έως το ναζισμό. Ή, ακόμα, προϋποθέτει αποδοχή σε θεωρητικό επίπεδο, την ταξική συγκρότηση της κοινωνίας. Άποψη για την οποία δεν υπάρχει ομογνωμία. Εξ ου και οι διαιρέσεις των κοινωνιών, παρόλον που υπάρχει ένας αδίστακτος και δολοφόνος εχθρός αυτών των κοινωνιών.
Ο σοσιαλισμός υπερκεράστηκε και αλλοιώθηκε από τις θεωρίες της παγκοσμιοποίησης και της… νέας εποχής και τους «νεοσοσιαλιστές» εκτροπείς αρχών, αυτό το «νεοτσούρμο» έχουν μετατρέψει αυτές τις αρχές σε δικό τους όχημα συμφερόντων και καταπίεσης (ίδε τους ψευδοσοσιαλιστές ηγέτες της Ε.Ε. και της Σοσιαλιστικής Διεθνούς).
Υ.Γ. Τα συμπεράσματα και ο δράσεις αφορούν βασικά τη μεγίστη δύναμη. Τους λαούς. Αφού και η λέξη «ιδεολογία» είναι νεόκοπη, σύγχρονη των ιδεολογιών, που εκπίπτει μαζί με αυτές.
Εθνικά Θέματα

Τα κουρδιστά ...ανθρωπάκια ενοχοποιούν απόψεις και δηλώσεις του ελληνικού λαού

Αγαπητή (τρόπος του λέγειν) Ντόρα απέδειξες για μια ακόμη φορά ότι ενεργείς σύμφωνα με εντολές άνωθεν (ή και έξωθεν) ενώ δεν δίνεις δεκάρα ούτε για την γνώμη ούτε για τα αισθήματα του ελληνικού λαού.
Ποιος σου είπε ότι έχεις το δικαίωμα να κρίνεις και να κατακρίνεις "εσύ ειδικά" τον μητροπολίτη Πειραιώς Σεραφείμ για τις όποιες δηλώσεις του; Κατ' αρχήν τις κατάλαβες; Έχεις την δυνατότητα να καταλάβεις "εσύ" έναν μορφωμένο άνθρωπο και μάλιστα να εκφέρεις και άποψη; Και στο κάτω-κάτω τι εκπροσωπείς και μας μοστράρεις κάθε λίγο και λιγάκι το γερασμένο πρόσωπό σου στην τηλεόραση; Τον εαυτό σου και τον πατέρα σου;
Και επειδή είμαι σίγουρος ότι δεν ξέρεις τι σου γίνεται, νομίζεις ότι μπορείς εσύ η ο ίδιος με σένα Πεταλωτής να μας πείσετε ότι ενοχοποιούνται η γνώμη  και οι δηλώσεις  του ελληνικού λαού, και να το ξέρετε ηλίθιοι του κατεστημένου  ότι οι δηλώσεις των άξιων ιεραρχών είναι και δηλώσεις του ελληνικού λαού και αυτό είναι που σας ενοχλεί και προσπαθείτε να  φιμώσετε και να  μειώσετε (όπως κάνατε με τον μακαριστό Χριστόδουλο) σοβαρούς και πιστούς ιεράρχες μας; Να μην το νομίζετε γιατί "θα σας πάρει και θα σας σηκώσει" κουρδιστά ανθρωπάκια.
Ο ελληνικός λαός Ντόρα, σέβεται την θυσία μερικών χιλιάδων Εβραίων τότε επί Χίτλερ αλλά δεν πιστεύει στο ολοκαύτωμα των εκατομμυρίων. Και επειδή η ιστορία τα έχει καταγράψει οι Εβραίοι ήταν αποδιοπομπαίοι από παντού. Τους έδιωξαν από την Ισπανία κι εγκαταστάθηκαν σε Ελλάδα και Τουρκία. Στην Πολωνία και στην Ρωσία και όπου αλλού διέμεναν, διέμεναν  σε γκέτο. Φταίνε άραγε όλοι οι άλλοι λαοί ή μήπως το φταίξιμο ήταν των Εβραίων που πάντα συνωμοτούσαν κατά των λαών που τους φιλοξενούσαν; Πες τα μας εσύ με την μεγάλη εγκυκλοπαιδική γνώση σου για να τα μάθουμε κι εμείς.
Στο κάτω-κάτω νομοθετήστε. Περάστε ένα νομοθέτημα στην  Βουλή των Ελλήνων και αναγκάστε τους Έλληνες, τελείως δημοκρατικά, να μην έχουν άποψη για το ολοκαύτωμα ένα θέμα που ούτε τους απασχολεί, ούτε και τους καίει στο κάτω-κάτω, σε αντίθεση με την σιωνιστική απειλή που μας απασχολεί και πολύ μάλιστα. Νομοθετήστε και πάλι με τον ίδιο ηλίθιο τρόπο που νομοθετήσατε ώστε Έλληνες υπήκοοι (Εβραίοι το θρήσκευμα) να μπορούν κατατάσσονται σε ξένο στρατό (τον Ισραηλινό) ώστε αν χρειασθεί, να πολεμήσουν και κατά της Ελλάδος αύριο-μεθαύριο. Και για να δείτε πόσο ηλίθιοι είστε, αν το ζητήσουν και οι μουσουλμάνοι, θα τους επιτρέψετε να καταταγούν στον τουρκικό στρατό;

"Αγανακτισμένοι" και "βαρβάτοι" και ομογενείς για τις δηλώσεις Σεραφείμ

'Εχουμε ''ηγέτες αγανακτισμένους'' και ''βαρβάτους'': ''Αγανακτισμένοι'', ο αρχιεπίσκοπος Αμερικής Δημήτριος και ο πρόεδρος της φιλελληνικής Oργάνωσης ΑΗΕΡΑ Mr. Nick Karakostas γιά τις ''αντισημιτικές'' δηλώσεις του μητροπολίτη Πειραιά.''Αγανακτισμένος'' και ο εκπρόσωπος της κυβέρνησης του George A. Papandreou (GAP).
Tα αντανακλαστικά των ''ηγετών της Ομογένειας'' ή της ελληνικής κυβέρνησης δραστηριοποιούνται αμέσως, όταν κάποιος θίγει το Ισραήλ ή τον εβραϊσμό ή τον σημιτισμό. Εάν υπήρχε κατά το ένα τρίτο ''δραστηριοποίηση'' και όταν θίγονται τα συμφέροντα της Ελλάδας (ή όταν η πατρίδα μας διασύρεται), θα είμασταν πολύ καλύτερα. (Ευτυχώς, δεν ''αγανάκτισε'' και ο ''μεγάλος ηγέτης'' -που εκπροσωπεί τον...εαυτόν του- ο ΣΑΕάρχης ΗΠΑ, γιατί μετά τα πράγματα θα έπαιρναν άλλη, δραματική, τροπή)...
Εκτιμούμε ότι, αν στην πρεσβεία και στα προξενεία μας στις ΗΠΑ γίνουν extra εκδηλώσεις γιά το Ολοκαύτωμα, τώρα που καταργήθηκαν οι εκδηλώσεις γιά τις εθνικές επετείους της Ελλάδας, θα απαλύνουμε το kosher μεγάλο κακό που μας βρήκε.
Επίσης, επιβάλλεται και ο kosher σύλλογος του νομού Μαγνησίας ''Αργοναύτες'', να κάνει κι αυτός μία extra εκδήλωση γιά το Ολοκαύτωμα, στο οίκημα της Ομοσπονδίας Ελληνικών Σωματείων Νέας Υόρκης, το ''Σταυλάκειο'', στο γκέττο μας (Αστόρια).
το Καλαμι