Σελίδες

Παρασκευή 24 Δεκεμβρίου 2010

Ανεξάρτητα από τις ευχές συμπαραστέκομαι, αυτές τις δύσκολες ώρες, στα φιλικά ιστολόγια hellenicrevenge & armyalert. Δεν γνωρίζω ακριβείς λεπτομέρειες για την υπόθεσή τους με τον Α' ΓΕΣ (τον οποίο θεωρώ φίλο μου, από τότε, και ελπίζω να με θεωρεί κι εκείνος) αλλά συμπάσχω και το ιστολόγιό μου είναι στην διάθεσή τους. Πάντα πίστευα ότι οι καθαρές εξηγήσεις λύνουν όλα τα προβλήματα και τα ιστολόγια, αλλά και η δικαιοσύνη, παρέχουν όλες τις δικλείδες για μια ήρεμη λύση. Από την άλλη θεωρώ ότι δίδεται στο κατεστημένο μια δυνατότητα να κλείσει τα "στόματα" δύο αξιόλογων ανθρώπων που και δυνατότητα κριτικής έχουν και το ανάλογο ενδιαφέρον (από πλευράς συμμετοχής εε  και εα  συναδέλφων)  στα τρέχοντα προβλήματα του κλάδου ώστε να δημιουργήσουν προβλήματα στην αναξιοκρατία που μας κυβερνά (λαό και Στρατό-ΣΑ).Πραγματικά, αν δεν έχουν την δυνατότητα επικοινωνίας, είμαι στην διάθεσή τους. Καλά Χριστούγεννα.
Με την ευκαιρία της προσμονής της πιο ειδυλιακής εορτής της Ορθοδοξίας εύχομαι η απεραντοσύνη της αγάπης Του και η λάμψη της ενανθρώπησής Του να αναδείξει τον πλούτο των αισθημάτων όλων μας για το καλό ημών των ιδίων αλλά και της δοκιμαζόμενης Ελλάδας ιδιαίτερα.
Η υγεία και η ευτυχία ας μας συντροφεύουν αύριο και όλη την αναμενόμενη (σε μια εβδομάδα) νέα χρονιά η δε πατρίδα μας να απαλλαγεί σύντομα από τους ντόπιους και ξένους δυνάστες της.

Κινήθηκε ποινική δίωξη κατά της Κυβέρνησης και των Βουλευτών που ψήφισαν το μνημόνιο από την Εισαγγελεία Εφετών Αθηνών!

 


ΖΟΥΜΕ ΣΕ ΣΥΝΘΗΚΕΣ ΟΜΗΡΙΑΣ ΚΑΙ ΚΑΤΟΧΗΣ. Η ΣΩΤΗΡΙΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΘΗΚΕ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΕΘΝΟΥΣ ΔΙΑΧΡΟΝΙΚΑ http://youtube.com/user/ecypr9il
Θρίαμβος! Ιστορική ημέρα. Ο Εισαγγελέας Εφετών Αθηνών http://efeteioathinon.gr κίνησε ποινική δίωξη για Εσχάτη Προδοσία (ΠΚ 134) κατά της Κυβέρνησης και των «Βουλευτών» που ψήφισαν το Μνημόνιο, μετά από την από 27-05-2010 μήνυσή μου.
Οι προδότες έχουν ήδη κληθεί να καταθέσουν με την κατηγορία της ΕΣΧΑΤΗΣ ΠΡΟΔΟΣΙΑΣ. Αυτή είναι η Εκδίκηση του Λαού. Εγώ καταθέτω την 11-01-2011 στη Χαλκίδα. Αυτή είναι η νέα μας Εθνική Εορτή. Η πολιτική κηδεία των Προδοτών άρχισε. Σύντομα και ο Ενταφιασμός των.
Συμπατριώτες: Η Ελλάδα «κυβερνάται» από «ανθρωποειδή υπό κατηγορία για εσχάτη προδοσία». Αυτός είναι ο «τίτλος» των παρασιτοβιούντων στην Βουλή κι' όσων τους ακολουθούν.
Αυτός είναι ο πυθμένας της παρακμής και του εκφυλισμού της φυλής μας. Γι αυτό το μόνο που μας αναμένει είναι η Αναγέννηση στα χέρια σας.


Προηγήθηκε
ΜΗΝΥΣΗ ΚΑΤΑ ΤΩΝ ΒΟΥΛΕΥΤΩΝ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΚΟΙΝΟΒΟΥΛΙΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥ ΔΝΤ ΓΙΑ ΕΣΧΑΤΗ ΠΡΟΔΟΣΙΑ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ
http://zoidosia.blogspot.com/2010/05/blog-post_30.html


Ακολούθησε
ΜΗΝΥΤΗΡΙΑ ΑΝΑΦΟΡΑ ΚΑΤΑ ΤΟΥ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΥ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΓΕΩΡΓΙΟΥ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ
Published by Aliki Smith on May 06, 2010

Category: Law & Order
Region: Greece
Target: ΠΡΩΤΟΔΙΚΕΙΟ ΑΘΗΝΩΝ
Background (Preamble):
Αγαπητοί φίλοι,
Έχοντας προκύψει διάφορα εμπόδια στην προσπάθεια πολλών συν-μηνυτών να καταθέσουν στην εισαγγελία της πόλης τους πολιτική αγωγή , σας δίνω το κείμενο το οποίο σύμφωνα με τους εισαγγελείς ενδείκνυται στη συγκεκριμένη περίπτωση καθώς και οδηγίες, ώστε η πολιτική αγωγή να φτάσει στην εισαγγελία Χαλκίδας και να συσχετιστεί με την αρχική μήνυση.
Οι Έλληνες του εξωτερικού πρέπει να κάνουν τη διαδικασία μέσω των Ελληνικών Προξενείων.

ΑΓΟΡΑΣΤΕ ΕΝΑ ΠΑΡΑΒΟΛΟ "ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΑΓΩΓΗΣ".
ΑΞΙΑ: 10 ΕΥΡΩ.
ΣΕ ΕΝΑ ΧΑΡΤΙ ΓΡΑΨΤΕ:
ΕΝΩΠΙΟΝ ΤΟΥ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑ ΠΡΩΤΟΔΙΚΩΝ XAΛΚΙΔΟΣ
ΔΙΑ ΤΟΥ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑ ………

ΥΠΟΜΝΗΜΑ-ΜΗΝΥΣΗ, ΔΗΛΩΣΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΑΓΩΓΗΣ

Του…………………….κατοίκου……….

Ο Δημήτριος ΑΝΤΩΝΙΟΥ, Ιατρός κατ. Χαλκίδος, κατέθεσε ενώπιον του Εισαγγελέα Χαλκίδος την αρ. ΑΒΜ Α10/1688/27-05-2010 μήνυση με την οποία μηνύει αριθμό Ελλήνων Βουλευτών για Εσχάτη Προδοσία διαπραχθείσα δια των όρων του «Μνημονίου» (σύμβαση δανείου) συναφθέντος μεταξύ της Ελληνικής Κυβέρνησης αφενός και της Ευρωπαϊκής Επιτροπής, της Ευρωπαϊκής Κεντρικής Τράπεζας και του Διεθνούς Νομισματικού Ταμείου (εφεξής ομού καλουμένων ως «Τρόικα») αφετέρου, σύμφωνα με τα γεγονότα και το σκεπτικό της μήνυσης.
Συγκεκριμένα ο μηνυτής Δημ. Αντωνίου ζητώ την ποινική δίωξη των βουλευτών που ψήφισαν τον νόμο 3845/06-05-2010 την 06-05-2010 στην Ελληνική Βουλή για το έγκλημα της εσχάτης προδοσίας σύμφωνα με το άρθρο 134 παρ.1Ββ, παρ. 2α,β, άρθρο 134α , ε, δ, γ, ε, στ, η και άρθρο 135 παρ.1-4 του ΠΚ., για τον λόγο ότι αυτοί παρέβησαν τα άρθρα 1, 28, 52, 60 παρ.1, 73 παρ.1,2, 82 του Συντάγματος.

Επειδή κι' εγώ επιβεβαιώνω και προσυπογράφω τα γεγονότα και το (νομικό) σκεπτικό της μήνυσης κι' επειδή οι παραπάνω αξιόποινες πράξεις των Ελλήνων βουλευτών έθιξαν και προσέβαλαν την τιμή, αξιοπρέπεια και υπόληψή μου ως ατόμου και πολίτη,

ΔΗΛΩΝΩ παράσταση πολιτικής αγωγής στην παραπάνω μήνυση του Δημ. Αντωνίου για την χρηματική μου ικανοποίηση λόγω ηθικής βλάβης που υπέστην από τις παράνομες πράξεις των μηνυθέντων, ύψους 50 ευρώ (με επιφύλαξη) από το Ελληνικό Δημόσιο και από το καθένα των μηνυθέντων (ΑΚ 932, ΚΠΔ 63, 82-84, Συντ.120).
Αριθμός βιβλίου μηνύσεων: ……………………
Παρακαλώ η παρούσα να διαβιβαστεί στην Εισαγγελία Χαλκίδος για να συσχετιστεί με την παραπάνω μήνυση Α10/1688/27-05-2010 του Δημ. Αντωνίου σε αυτήν.
Αντίκλητο δικηγόρο διορίζω τον Ιωάννη Τριμίντζιο, δικηγόρο Χαλκίδος, Φαρμακίδου 3, Τ.Κ: 341 00 Χαλκίδα, τηλ. 22210-818150, 6944 675097.
πόλη.....….. Ο μηνυτής-δηλών

ΣΤΕΙΛΤΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΑΙΤΗΣΗ , ΥΠΟΓΕΓΡΑΜΜΕΝΗ ΟΜΩΣ ΜΕ ΤΟ ΓΝΗΣΙΟ ΤΗΣ ΥΠΟΓΡΑΦΗΣ ΣΑΣ ΑΠΟ ΚΑΠΟΙΟ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ ΤΜΗΜΑ Η Κ.Ε.Π ,ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟ ΠΑΡΑΒΟΛΟ ΤΩΝ 10 ΕΥΡΩ ΣΤΟΝ Κ. ΤΡΙΜΙΝΤΖΙΟ Ο ΟΠΟΙΟΣ ΘΑ ΤΗ ΔΙΑΒΙΒΑΣΕΙ ΣΤΗΝ ΕΙΣΑΓΓΕΛΙΑ ΧΑΛΚΙΔΑΣ.
Petition:
ΥΠΟΓΡΑΦΟΥΜΕ ΤΩΡΑ ΤΗ ΜΗΝΥΤΗΡΙΑ ΑΝΑΦΟΡΑ ΚΑΤΑ ΤΟΥ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΥ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΓΕΩΡΓΙΟΥ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΚΑΤΑ ΤΩΝ ΒΟΥΛΕΥΤΩΝ ΤΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΚΟΜΜΑΤΩΝ ΤΗΣ ΑΝΤΙΠΟΛΙΤΕΥΣΗΣ ΠΟΥ ΨΗΦΙΣΑΝ ΥΠΕΡ ΤΗΣ ΕΝΤΑΞΗΣ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΜΑΣ ΣΤΟ ΑΠΑΝΘΡΩΠΟ ΚΑΙ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΟ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟ-ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΤΟΥ Δ.Ν.Τ!!

Ήρθε η ώρα να αντιδράσουμε και να πούμε το μεγάλο ΟΧΙ ΣΤΗΝ ΕΠΙΒΟΛΗ ΤΟΥ Δ.Ν.Τ. !!

ΟΧΙ ΣΤΗΝ ΑΝΕΥ ΟΡΩΝ ΠΑΡΑΔΟΣΗ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΜΑΣ ΣΤΟΥΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟΥΣ ΦΟΝΙΑΔΕΣ!

ΟΧΙ ΣΤΗΝ ΥΠΟΘΗΚΕΥΣΗ ΤΟΥ ΛΑΟΥ ΜΑΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΠΑΤΡΙΔΑΣ ΜΑΣ!

ΟΧΙ ΣΤΟΥΣ ΕΘΝΟΠΡΟΔΟΤΕΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ!

http://gopetition.com/petition/35993.html


ΚΛΗΘΗΚΕ ΩΣ ΚΑΤΗΓΟΡΟΥΜΕΝΟΣ ΓΙΑ ΕΣΧΑΤΗ ΠΡΟΔΟΣΙΑ Ο ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΣ
Τι είπε ο Δ. Αντωνίου στο Ξυπνήστε ρε . . . 

ΚΛΗΘΗΚΕ ΩΣ ΚΑΤΗΓΟΡΟΥΜΕΝΟΣ Ο ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΕΙΣΑΓΓΕΛΈΑ ΕΦΕΤΩΝ

Σε τηλεφωνική  επικοινωνία που είχε το  ξυπνήστε ρε με τον κ. Αντωνίου Δημήτριο μας επιβεβαίωσε την είδηση ..... "Με κάλεσαν να καταθέσω  όπως και τους  άλλους που συμμετείχαν σε αυτή την  κίνηση ...για να καταθέσουμε ότι νέα στοιχεία έχουμε για την υπόθεση ...Μετά από εμάς έχουνε κληθεί όλοι οι κατηγορούμενοι βουλευτές και ο πρωθυπουργός  να καταθέσουμε με την ιδιότητα του......
κατηγορουμένου .

Ναι είναι γεγονός ..είναι μια ιστορική στιγμή για όλους μας,την μήνυση την κατέθεσα εξ ονόματος όλου του Ελληνικού λαου και  ανήκει σε όλους μας ...

Αυτή είναι η εκδίκηση του Έλληνα άγνωστου στρατιώτη που έχει θυσιαστεί για 3.000 χρόνια για την Ελευθερία αυτής της χώρας.

Νιώθω πολύ συγκινημένος από αυτή την εξέλιξη οι οποία θα δώσει κουράγιο και Ελπίδα σε όλους τους Έλληνες ...

Ευχαριστώ όλους όσους στήριξαν αυτή την προσπάθεια και τους διαβεβαιώνω ότι θα συνεχίσω να αγωνίζομαι."

Eλενη για το 
http://ksipnistere.blogspot.com/2010/12/blog-post_2578.html