Σελίδες

Παρασκευή 13 Ιανουαρίου 2012

Λ.Παπαδήμος: "Οι Έλληνες έχουν πάρει πολλά λεφτά! - Θα τα επιστρέψουν"! Αυτό λέγεται οικονομική πολιτική εν έτει 2012 από έναν τραπεζίτη-πρωθυπουργό που στηρίζεται από υποτίθεται λαϊκές-συντηρητικές δυνάμεις, όπως η Ν.Δ. και το ΛΑΟΣ.


"Ή άνεργοι ή φτωχοί". Αυτό είναι το δίλημμα της νέας εποχής της Ελλάδας κατά την εκτίμηση και πολιτική γραμμή του τραπεζίτη - πρωθυπουργού Λ.Παπαδήμου, ο οποίος απαντώντας σε σχετικό ερώτημα του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ Α.Τσίπρα για το αν θα μειωθούν οι κατώτατοι μισθοί και αν θα καταργηθεί ο 13ος και 14ος μισθός, στον ιδιωτικό τομέα, είπε σχεδόν απερίφραστα, πέρα από τις "φιοριτούρες" περί "διαλόγου των φορέων" κλπ. ότι "ΝΑΙ θα συμβούν όλα αυτά"!  
.
Και μάλιστα το δικαιολόγησε λέγοντας ότι "το κόστος εργασίας μέρος του οποίου είναι οι μισθοί σημείωσε στην Ελλάδα σχεδόν διπλάσια αύξηση σε σχέση με τις άλλες χώρες".
Αυτό λέγεται οικονομική πολιτική εν έτει 2012 από έναν τραπεζίτη-πρωθυπουργό που στηρίζεται από υποτίθεται λαϊκές-συντηρητικές δυνάμεις, όπως η Ν.Δ. και το ΛΑΟΣ. Γιατί για το ΠΑΣΟΚ, δεν χρειάζεται πλέον να μιλάμε. Τους νεκρούς δεν υπάρχει κανένας λόγος να τους πυροβολούν...

ΕΠΙΣΤΟΛΕΣ ΠΕΙΡΑΙΩΣ ΣΕΡΑΦΕΙΜ ΣΕ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟ ΚΑΙ ΑΡΧΗΓΟΥΣ ΚΟΜΜΑΤΩΝ



Ὁ Σεβ. Μητροπολίτης Πειραιῶς κ. Σεραφείμ ἀπέστειλε πρός τόν  Πρωθυπουργόν τῆς χώρας κ. Λουκᾶν Παπαδῆμον μέ ἀφορμήν τήν κατάθεσιν στήν Βουλή πρός ψήφισι τῶν σχεδίων Νόμου «Καταπολέμηση ἐκδηλώσεων ρατσισμοῦ καί ξενοφοβίας» καί «Κώδικας ναρκωτικῶν» τήν κατωτέρω ἐπιστολήν καί ἀναλόγου περιεχομένου ἐπιστολάς πρός τούς Ἀρχηγούς τῶν Κοινοβουλευτικῶν κομμάτων.


᾿Αριθμ. Πρωτ. 53                            
᾿Εν Πειραιεῖ τῇ 12ῃ Ἰανουαρίου 2012

Πρός τόν
Ἐξοχώτατον Κύριον
Λουκᾶν Παπαδῆμον
Πρόεδρον τῆς Κυβερνήσεως
Μέγαρον Μαξίμου
Εἰς ΑΘΗΝΑΣ


Ἐξοχώτατε Κύριε Πρόεδρε,

Ὡς Ποιμενάρχης τοῦ ἐπινείου τῆς Πρωτευούσης τῆς Χώρας ἡμῶν καί πνευματικός διάκονος τῆς ἐν Πειραιεῖ Ἐκκλησίας τοῦ Θεοῦ, μετ’ αἰσθημάτων συνοχῆς καρδίας καί πολλῆς θλίψεως διά τήν ὄχλησιν τῆς Ὑμετέρας πολυευθύνου Ἐξοχότητος ἐκ καιροῖς δυσχειμέροις κατά τούς ὁποίους ἔχετε...

ΦΑΚΕΛΟΣ ΠΕΙΡΑΤΕΙΑ: Παράτησε την καριέρα του για να ιδρύσει εταιρία ιδιωτικών φρουρών πλοίων Οι παρενέργειες του νόμου Παπουτσή αποψιλώνουν τις Ελληνικές Ειδικές Δυνάμεις!




Γιώργος Αδαλής aegeantimes.gr 

Πολύ πριν την ψήφιση του νόμου που καθορίζει την φύλαξη εμπορικών πλοίων από ιδιωτικούς φρουρούς, είχαμε δημοσιεύσει ένα αποκαλυπτικότατο άρθρο τόσο για το περιεχόμενό του όσο και για τις παρενέργειες.

Είχαμε επικρίνει, σκληρά μπορεί να πεις κανείς, τον αρμόδιο υπουργό κ.Χρήστο Παπουτσή, πολύ απλά διότι ανέλαβε να φέρει στη βουλή ένα νόμο, για τον οποίο οι αρμοδιότητές του ήταν επιδερμικές αγνοώντας τόσο τον καθ ύλη αρμόδιο υφυπουργό Ναυτιλίας όσο και άλλα υπουργεία που έχουν βαθιά γνώση του θέματος.

Είχαμε γράψει τότε, [ ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ ] ότι εκτός του ότι το εν λόγω νομοσχέδιο αποτελούσε τομέα αρμοδιότητας του πρώην υπουργείου εμπορικής ναυτιλίας και όχι του υπουργείου δημοσίας τάξης, ότι κύριο λόγο θα έπρεπε να είχε ΚΑΙ το υπουργείο Εξωτερικών αλλά και...

Το ΠΑΣΟΚ έφερε πάλι τη φτώχεια στην Ελλάδα



Κύριοι της κυβέρνησης Παπαδήμου: πέθανε άνθρωπος σε παγκάκι, αν δεν το αντιληφθήκατε, στα Χανιά... Οι δε αυτοκτονίες, έρχονται η μία μετά την άλλη. Ένας άνθρωπος αυτοπυρπολήθηκε, βάζοντας τέλος στη ζωή του, στη Λευκάδα. Ήταν 80 ετών. Σε ένα χρόνο μέσα, πολλοί ήταν εκείνοι οι οποίοι αυτοκτόνησαν κατ’ αυτόν τον τρόπο, διαμαρτυρόμενοι έτσι και για όσα ΕΞΩΦΡΕΝΙΚΑ συμβαίνουν γύρω τους.

Το ΠΑΣΟΚ και η ηγεσία του, επιλέγοντας πολύ πριν τις εκλογές του 2009, όπως άλλωστε αποκαλύφθηκε, να βάλουν το μνημόνιο στις ζωές μας, έφεραν και πάλι τη χώρα πολλές δεκαετίες πίσω, ενώ καταδίκασαν πολύ μεγάλο...

Η Ένωση Ηπειρωτών Ν. Σμύρνης - Π. Φαλήρου κόβει την Πίτα του, την Κυριακή 15-01-2012.



Konstantinos Konis koniskostas@hotmail.com
ipiros_235


Ο Σύλλογος Ηπειρωτών Ν. Σμύρνης - Π. Φαλήρου ανακοινώνει ότι, θα κόψει την καθιερωμένη πρωτοχρονιάτικη Πίτα του, την Κυριακή 15-01-2012 και ώρα 11.00' το πρωί, στα γραφεία του, Αγνώστων Μαρτύρων 66 Νέα Σμύρνη.
Στην εκδήλωση είναι κακεσμένοι να παραστούν οι Ηπειρώτες και οι φίλοι της Ηπείρου των περιοχών Νέας Σμύρνης και Παλαιού Φαλήρου.

Τουρκία: Απειλεί το Ιράν με ΝΑΤΟϊκό στρατό στα σύνορα!

Σκληρή αν και διπλωματικά διατυπωμένη απάντηση δίνουν στα ιρανικά τελεσίγραφα οι Τούρκοι, δίνοντας την εντύπωση ότι η απόφαση της χώρας είναι η πλήρης ταύτιση με τη Δύση, ότι δηλαδή έκανε παραδοσιακά η Τουρκία και την εποχή που ελεγχόταν από τους Κεμαλιστές. Δηλαδή, παρά την – καταρχήν – διαφορετική όπως εμφανιζόταν εξωτερική πολιτική των ισλαμιστών του Ερντογάν, στο τέλος της ημέρας, στη δύσκολη στιγμή, η Τουρκία απλά αδυνατεί να απογαλακτιστεί από τις ΗΠΑ, θεωρώντας τη συνεργασία μονόδρομο, έστω κι αν αυτό γίνεται με τη γνωστή τουρκική «γκρίνια» και τις έμμεσες απειλές…
Τι έγινε όμως; Σύμφωνα με πληροφορίες του ισραηλινού ιστότοπου «Debka Files», η αλλαγή της τουρκικής στάσης που μέχρι στιγμής εμφανιζόταν με «καλή διάθεση» απέναντι στην Τεχεράνη, σημειώθηκε μετά την επίσκεψη του Αχμέτ Νταβούτογλου στην Τεχεράνη στις 5 Ιανουαρίου. Στη συνάντησή του με τον πρόεδρο Μαχμούτ Αχαμαντινεζάντ, φέρεται να του είπε – σύμφωνα πάντα με τις πληροφορίες του ιστότοπου – ότι η Τουρκία δεν μπορεί να ανεχθεί την...

Καμμένος: «Δεν θα είμαι υποψήφιος με την ΝΔ, αν υπογράψει τη νέα δανειακή σύμβαση». Μαζί σου Παναγιώτη...


Ο βουλευτής της ΝΔ κατηγόρησε τους Ευρωπαίους εταίρους ότι συμπεριφέρονται στην Ελλάδα σαν τοκογλύφοι
13 Ιαν 2012 - 15:22
Picture 0 for Καμμένος: «Δεν θα είμαι υποψήφιος με την ΝΔ, αν υπογράψει τη νέα δανειακή σύμβαση»

Την πρόθεσή του να μην είναι υποψήφιος με τη ΝΔ, αν υπογράψει τη νέα δανειακή σύμβαση, εξέφρασε ο βουλευτής του κόμματος Πάνος Καμμένος, μιλώντας στο ραδιοσταθμό Real.
 
«Άλλαξε στάση η ΝΔ και μάλιστα οβιδιακά, όταν αποφάσισε να στηρίξει τον κ. Παπαδήμο. Δηλαδή, τον κ. Παπακωνσταντίνου που αλλοίωσε τα στοιχεία. Δηλαδή, την απόφαση του υπουργείου 'Αμυνας, που πάει να πληρώσει τα υποβρύχια και ας λέει άλλα ο Αβραμόπουλος», τόνισε ο κ. Καμμένος.
 
«Ο κ. Σαμαράς έχασε την ευκαιρία να ηγηθεί αυτής της αντιμνημονιακής πολιτικής. Συμβιβάστηκε, όταν οι νεοφιλελεύθεροι της ΝΔ παρακάλαγαν...

Επί τάπητος σημαντικά ζητήματα της ελληνικής μειονότητας στις συναντήσεις Μπολάνου και Ντούλε με την πολιτική ηγεσία στην Ελλάδα...


ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΗ ΕΝΩΣΗ ΕΘΝΙΚΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΜΕΙΟΝΟΤΗΤΑΣ «ΟΜΟΝΟΙΑ»
ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Έκλεισε χθες ο κύκλος των επαφών, του προέδρου της Ομόνοιας κου Βασίλη Μπολάνου και του προέδρου του ΚΕΑΔ κου Βαγγέλη Ντούλε, με την πολιτική ηγεσία στην Ελλάδα. Χθες το πρωί οι δύο πρόεδροι συναντήθηκαν με τον Υφυπουργό Εξωτερικών κ. Δημήτρη Δόλλη, τον Α’ Αντιπρόεδρο της Βουλής κ. Γρηγόρη Νιώτη, τον Γενικό Γραμματέα του Υπουργείου Προστασίας του Πολίτη κ. Λευτέρη Οικονόμου και τον Διευθυντή του γραφείου του Προέδρου της Νέας Δημοκρατίας κου Αντώνη Σαμαρά, τον κ. Κωνσταντίνο Μπούρα.
Οι συναντήσεις είχαν ενημερωτικό χαρακτήρα για τα θέματα που απασχολούν τους Βορειοηπειρώτες που διαμένουν στη Βόρειο Ήπειρο και την Ελλάδα. Επί τάπητος τέθηκαν τα θέματα: της απογραφής, τα αποτελέσματα και οι εκθέσεις που αναμένονται, η απογραφή...

Επανάσταση ή Θάνατος η μόνη λύση για το Κουρδιστάν



Η Κωνσταντινούπολη είναι η "τουρκική" πόλη με το μεγαλύτερο πληθυσμό Κούρδων, υπολογίζεται από τα 12 εκατομμύρια κατοίκους τα 2-4 εκατομμύρια είναι Κούρδοι. Οι Κούρδοι άρχισαν να συρρέουν στην Κωνσταντινούπολη από την δεκαετία του 1990 ως αποτέλεσμα της πολιτικής εκτοπισμού που άσκησε η Τουρκία στο κατεχόμενο Κουρδιστάν. Οι εντάσεις Κούρδων και Τούρκων σε όλη την Τουρκική επικράτεια αλλά και στο Κατεχόμενο Κουρδιστάν βρίσκονται σε έξαρση εξαιτίας κυρίως της δράσης του τουρκικού κράτους και παρακράτους. Με βάση το στοιχείο αυτό ο κίνδυνος σύγκρουσης εμφανίζεται ολοένα και μεγαλύτερος στην...

Θλιβερές γλάστρες, εσμός ανικάνων, εξουσιομανής παρέα. Στα χέρια της οποίας έπεσε η Ελλάς και στραγγαλίστηκε.

Γράφει η Σοφία Βούλτεψη 
Οι διαπραγματευτές έχουν κόκκινες γραμμές. Οι γλάστρες, όχι!
13/01/2012

Η καινούργια καραμέλα των εθελόδουλων είναι η φράση «δεν υπάρχουν κόκκινες γραμμές».
Την ακούμε σε όλους τους τόνους – απειλητικά, κοφτά, συμβουλευτικά, πατερναλιστικά.
Προφανώς δεν ισχύει. Όχι μόνο επειδή προφέρεται από εθελόδουλα χείλη, αλλά και επειδή απλώς ΔΕΝ ΙΣΧΥΕΙ.
Κόκκινες γραμμές υπάρχουν πάντα (αρκεί να τηρούνται).
Και πρέπει να υπάρχουν και δικαιούνται να τις βάζουν όλοι - πολύ περισσότερο όταν πρέπει να προστατευτεί μια χώρα και ένας λαός.
Φυσικά, τα τελευταία δύο χρόνια, η φράση είναι άγνωστη. Ακούστηκε λίγο στην αρχή, τον πρώτο καιρό της νέας «σοσιαλιστικής» επέλασης και μετά ξεχάστηκε.
Φυσικά πάντα για εσωτερική κατανάλωση. Μας φλόμωναν στα «δεν» εντός συνόρων και έσκυβαν το κεφάλι εκτός.
Τι έχουν να πουν τώρα, όμως, όλοι αυτοί, αυτός ο εσμός των ανικάνων...

Λουκέτο για δυο μέρες στα ΜΜΕ



Για ένα 48ωρο θα σιγήσουν όλα τα μέσα ενημέρωσης σε ένδειξη διαμαρτυρίας για τα τεκταινόμενα στον χώρο της ενημέρωσης.

ΠΟΕΣΥ, ΠΟΣΠΕΡΤ ΚΑΙ ΠΟΕΠΤΥΜ κήρυξαν απεργία σε όλα τα ιδιωτικά και δημόσια έντυπα και ηλεκτρονικά ΜΜΕ, από τις 6 το πρωί της Τρίτης 17 Ιανουαρίου μέχρις και τις 6 το πρωί της Πέμπτης, 19 Ιανουαρίου, παράλληλα με την απεργιακή κινητοποίηση για τη 17η Ιανουαρίου που έχουν κηρύξει τα Εργατικά Κέντρα της Αττικής.

Όπως αναφέρεται στη σχετική ανακοίνωση «με τέσσερες χιλιάδες χαμένες θέσεις μέχρι τώρα, με απολύσεις και «λουκέτα», στα έντυπα και ηλεκτρονικά ΜΜΕ, με πρωτοφανές «τσεκούρεμα» στους μισθούς και τις συντάξεις, με την ολιγωρία στην υπογραφή Συλλογικών Συμβάσεων Εργασίας και...

Η ντόμπρα ευαισθησία του Σαμαρά...


  
Με έκπληξη άκουσαν τα όσα είχε να τους πει ο Αντώνης Σαμαράς οι εκπρόσωποι των γιατρών

Είναι από τις λίγες φορές που η κοινωνική ευαισθησία δεν θυσιάστηκε στο βωμό των όποιων πολιτικών επιδιώξεων. Με έκπληξη άκουσαν τα όσα είχε να τους πει ο Αντώνης Σαμαράς οι εκπρόσωποι των γιατρών, οι οποίοι τον συνάντησαν στο γραφείο του.
Ο κ. Σαμαράς τους κάλεσε να επιστρέψουν στα καθήκοντά τους και να στηρίξουν τα εκατομμύρια των...

ΕΣΕΙΣ ΕΙΣΤΕ ΟΙ ΑΜΕΤΑΝΟΗΤΟΙ ΚΥΡΙΕ ΜΙΧΕΛΑΚΗ. ΤΗΝ μ@*&%^# ΤΗΝ ΕΧΕΤΕ ΚΑΝΕΙ ΠΑΡΑΣΗΜΟ...


Γ. Μιχελάκης: «Ο κ. Παπακωνσταντίνου, με σημερινές δηλώσεις του, εμφανίζεται αμετανόητος για όσα διέπραξαν οι κυβερνήσεις Παπανδρέου. Ενώ όλες οι εκτιμήσεις τους διαψεύστηκαν, ενώ οι ίδιοι ομολογούν πως ουδέποτε διαπραγματεύτηκαν, ενώ επιβεβαιώνεται πως ήταν λάθος η συνταγή που ακολούθησαν, ο ίδιος επιμένει στο λάθος. Και περιορίζεται σε υπονοούμενα για την αναποτελεσματικότητα συναδέλφων του»
Δεν αφήνετε τα σάπια εκεί στη ΝΔ;
Έλεος ρε άνθρωποι του Θεού, δεν είμαστε τόσο κάφροι όσο μας θεωρείτε.
Εσείς είστε οι αμετανόητοι κύριε Μιχελάκη, που διακατεχόμενοι από έναν κληρονομικό πολιτικό αυτοκτονικό ιδεασμό ανέχεστε και νομιμοποιείτε τον εκ Κοζάνης γενίτσαρο βαψομαλλιά, που αντί να βρίσκεται πίσω από τα κάγκελα της φυλακής για τα εγκλήματα που διέπραξε σε βάρος του Ελληνικού λαού, απολαμβάνει της υπουργικής ασυλίας που του παρέχετε και αμολάει προκλητικά τις παπαριές του κι όποιον πάρει ο χάρος…
Τι άλλο να σας πω; Την μ@*&%^# την έχετε κάνει παράσημο, μη θέλετε να βγείτε κι από πάνω; πηγή

Το πολιτικό σύστημα λειτουργεί σαν ένα κλειστό club. Δυστυχώς η βουλή και ο Ελληνικός λαός δέχονται να είναι στο σκοτάδι, στο όνομα του ότι έτσι πρέπει να λειτουργεί το σύστημα.

Του Γιώργου Καισάριου 
Στο σκοτάδι άλλη μια φορά 
Έχω ένα ερώτημα προς όλη την πολιτική ηγεσία. Έχει κανείς άποψη για όλα αυτά που διαδραματίζονται σήμερα; Για παράδειγμα, δεν έχω ακούσει κανέναν πολιτικό μέχρι σήμερα να πει την άποψη του για το κούρεμα. Δεν έχω ακούσει αν κάποιος συμφωνεί ή διαφωνεί ή για το τι θα έπρεπε να γίνει. Δεν έχω ακούσει όμως ακόμα κάτι πιο σημαντικό.

Τι άποψη έχει η πολιτική ηγεσία αυτού του τόπου για το ποσοστό του κουρέματος;

Εγώ σας έχω εκφέρει άποψη και σας έχω αναλύσει το θέμα από όλες τις πλευρές. Η πολιτική ηγεσία όμως δεν έχει άποψη; Πέραν του ότι πριν από μερικούς μήνες άπαντες...

Ο κομμουνισμός απειλή για την Κύπρο μας...


Ένα μηδενικό η… επαναπροσέγγιση
Ειρήσθω Με τον Λάζαρο Μαύρο
Π Ο Σ Α ΧΡΟΝΙΑ κάνουν επαναπροσέγγιση; Από τότε που ο Χριστόφιας ήταν ακόμα, χωρίς children and grandchildren, νεαρός με τους ΕΔΟΝίτες και τους τηλεβόες στα συλλαλητήρια τού Μακαρίου, κραυγάζοντας το «οι Τούρκοι τής Κύπρου / δεν είν’ εχθροί μας / οι Τούρκοι τής Κύπρου / είν’ αδελφοί μας»! Και εισέπραττε και τού Μακαρίου την από μικροφώνου απαξίωση για τα περί… αδελφών! Τριάντα πέντε και βάλε χρόνια επαναπροσέγγισης: Όχι μόνο τού καυχώμενου ως καθ’ ύλην πρωτοπόρου ΑΚΕΛ, αλλά και τού ΔηΣυ. Εκ του οποίου ο κ. Γ. Μάτσης ήταν κι ο 1ος που επαναπροσεγγίστηκε με τον συμπαθέστατο Ντουρτουράν.
Α Λ Λ Α ΚΙ όλων σχεδόν τών υπολοίπων, συρομένων έκτοτε κομμάτων στις επαναπροσεγγίσεις τού Λήδρα Πάλας, στις ανταλλαγές συναυλιών Αναστασιάδη - Σογιέρ στις αίθουσες «Μερκούρη» αποδώ (σ.σ. στις ελεύθερες περιοχές) και «Ατατούρκ» αποκεί (σ.σ. στις σκλαβωμένες από τους Τούρκους περιοχές), στα γεύματα, στα γαμήλια, στα δείπνα και στις διακομματικές, των ηγεσιών τών κομμάτων τής Κομμουνιστικής Διεθνούς κι εκείνων τού ψευδοκράτους, συναντήσεις...

Ο Σημίτης, ο Όλι Ρεν και οι… «σκελετοί στη ντουλάπα»


Όσοι παρακολούθησαν τη συνέντευξη που παραχώρησε ο Όλι Ρεν στο BBC, δυσκολεύτηκαν να εστιάσουν την προσοχή τους στο πραγματικά σημαίνον μήνυμα της «ανάκρισης».

Οι επιθετικές ερωτήσεις της δημοσιογράφου… Η προσπάθεια ενός Φινλανδού τεχνοκράτη, που προφανώς δεν είναι γεννημένος πολιτικός, να ξεγλιστρήσει…

Η επιμονή των ΜΜΕ να πληροφορηθούν από αρμόδια χείλη, πόσο πιθανή είναι η αποχώρηση της Ελλάδας από την ευρωζώνη.

Μάλλον όμως περισσότερο από όλα τα παραπάνω μαζί, εκεί που πρέπει να...

Φάρμακα για τον Ελληνικό λαό από την Κύπρο. ΒΙΝΤΕΟ

Η Ελλάδα έχει φτάσει στο σημείο μηδέν. Η χώρα έχει στην κυριολεξία, καταρρεύσει. Πολλοί Έλληνες είναι ανασφάλιστοι και δεν μπορούν να αγοράσουν ούτε τα φάρμακά τους κι έτσι, καταφεύγουν στους Γιατρούς του Κόσμου. Έτσι, οι Γιατροί του Κόσμου Ελλάδος (γραφείο Κύπρου) συγκεντρώνουν φάρμακα για τους Ελλαδίτες, που δεν μπορούν να τα αγοράσουν, μιας και είναι ανασφάλιστοι. Μέχρι τώρα έχουν συγκεντρώσει 33 κιβώτια, συνολικού βάρους 330 κιλών με...

Δεν αποκλείεται σύντομα ο ελληνικός λαός να αρχίσει να αντιδρά μαζικά και δυναμικά, αγνοώντας τις πολιτικές και οικονομικές εξουσίες στην Αθήνα και τις Βρυξέλλες


S.Zeitung: «Τα πακέτα διάσωσης δεν ωφέλησαν ποτέ κανέναν – Οι ‘Ελληνες προ εξεγέρσεως»!


Θλιβερό παρόν και ζοφερό μέλλον για τους Έλληνες και την Ελλάδα διαβλέπει η γερμανική εφημερίδα Süddeutsche Zeitung, σημειώνοντας μάλιστα ότι από τα πακέτα διάσωσης δεν σώθηκε κανείς!
«Για τους Έλληνες το μέλλον φαντάζει πιο σκοτεινό από ποτέ. Μετά από ενάμισι χρόνο από την ημέρα που αποφασίστηκε το πρώτο πακέτο διάσωσης, δεν έχει σωθεί κανείς! Αντίθετα η κατάσταση στη χώρα γίνεται χειρότερη κάθε μήνα που περνά», σημειώνεται.
Γίνεται μάλιστα λόγος για λαθεμένους υπολογισμούς και...

«Αντάρτικο» κατά του ευρώ!


Παλινδρομούν σε πρακτικές συνδιαλλαγής του παρελθόντος ή επινοούν νέες νομισματικές λύσεις για να διευκολύνουν την επιβίωσή τους εν μέσω της ευρωπαϊκής οικονομικής κρίσης.

Είναι οι σύγχρονοι Ρομπέν των Δασών -άλλοτε δήμαρχοι, άλλοτε ιδιώτες- που τυπώνουν τοπικά νομίσματα για να νικήσουν τους «απάνθρωπους τεχνοκράτες».

Όπως στη γαλλική πόλη Πεζένας στη νότια Γαλλία, η οποία αποφάσισε να επαναστατήσει εναντίον της ευρωπαϊκής νομισματικής δικτατορίας. Σήμερα η πόλη που κάποτε έγινε παγκοσμίως γνωστή γιατί συνέδεσε το όνομά της με τον Μολιέρο ταξιδεύει σε όλο τον κόσμο ως η γαλλική πολιτεία που τυπώνει το δικό της νόμισμα γυρίζοντας την πλάτη στο ευρώ.           

Ακόμα και το γραφείο τουρισμού αλλάζει ευρώ σε occitan, ενώ φέτος το δημαρχείο...

Ραγδαίες εξελίξεις στο ΠΑΣΟΚ


Νέα συνεδρίαση του Πολιτικού Συμβουλίου του ΠΑΣΟΚ, υπό τον Γ.Παπανδρέου. Θα προηγηθεί συνάντηση του πρώην πρωθυπουργού με τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας
13 Ιαν 2012 - 08:21
Picture 0 for Ραγδαίες εξελίξεις στο ΠΑΣΟΚ
Συνεδριάζει εκ νέου στις 4 το απόγευμα το Πολιτικό Συμβούλιο του ΠΑΣΟΚ υπό την προεδρία του Γ. Παπανδρέου, προκειμένου να διαμορφωθεί η πολιτική εισήγηση προς το Εθνικό Συμβούλιο, το οποίο συνέρχεται αύριο Σάββατο.
Εν τω μεταξύ, ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ, Γιώργος Α. Παπανδρέου, θα γίνει στις 13.00 δεκτός από τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας, Κάρολο Παπούλια.

Οι ατάκες της ημέρας από τον «Πάμε Λουκέτο». Με υποβάθμισε σήμερα η Morgan Stanley σε ΑΑΑ. ¨Αφραγκος, Άνεργος, Άστεγος



"Σε λίγο θα βάζουμε μέσον για να μείνουμε άστεγοι "

 Δεν με ενοχλεί ότι είμαι άστεγος, αλλά το ότι βρήκαν τη διεύθυνσή μου

Είχα ξεχάσει πώς γίνεται και πήρα προσπέκτους για να μάθω πως μπαίνουν σε σούπερ μάρκετ


Ο αριθμός των ανέργων είναι εικονικός, γιατί εγώ πχ , έχω απολυθεί από 8 δουλειές

Δεν πιστεύω τον αριθμό των ανέργων, γιατί λένε ότι είναι 907.114, 67

Αύριο θα βγουν και τα ποσοστά αλλεργίας για την κυβέρνηση

" Ποιος είναι αυτός ο Πανούσης; " ήταν το πρώτο που ρώτησε τον Παπαδήμο ο Νταλάρα

Μας έχεσε τελικά ο Νταλάρα στις διαπραγματεύσεις

Δεν μπορώ να ξεχωρίσω τι παίρνω: μισθό πείνας ή μισθό Κίνας

Της πουτάνας γίνεται με τις επιχορηγήσεις των κομμάτων . Στη λίστα που δόθηκε έπαιρναν επιχορήγηση και τα "Αλλα κόμματα" και ο "Κανένας"

 

Η Ελλάδα μπορεί: 11+1 τρόποι για να ξεφύγουμε από..


Υπάρχει μια χώρα που οι άνθρωποι της είναι άνθρωποι με φαντασία και γνώσεις. Με όπλο τους την επιμονή και το μεράκι καταφέρνουν να ξεπερνούν τις τρικλοποδιές που η ίδια τους βάζει και να μεταμορφώνουν τα όνειρα και την τρέλα τους, σε επιστημονικά επιτεύγματα και καινοτόμες επιχειρηματικές δράσεις. 

Όπως όλοι πλήττονται από την οικονομική κρίση, αλλα δεν φοβούνται… και αυτό γιατί έχουν να προτάξουν το παράδειγμα τους ως τρόπο αντιμετώπισης της. 
Το Ρεπορτάζ Χωρίς Σύνορα σας καλεί σε ένα δίωρο ταξίδι για να γνωρίσετε αυτή τη χώρα που φαντάζει τόσο μακρινή κι άγνωστη. Ταξιδέψτε μαζί μας στην Ελλάδα! Στην Ελλάδα που μπορεί!

http://www.greekalert.com/2012/01/111.html

Νοσοκομειακοί γιατροί: Πολίτες χάνουν την ζωή τους από την κατάρρευση του Ε.Σ.Υ


«Τα δημόσια νοσοκομεία υπολειτουργούν, λόγω έλλειψης προσωπικού και υγειονομικού υλικού. Το ΕΣΥ κατέρρευσε με τον πλέον επίσημο και παταγώδη τρόπο»
Την δραματική αυτή αποκάλυψη έκανε σήμερα, κατά τη διάρκεια συνέντευξης Τύπου, ο πρόεδρος της Ομοσπονδίας Νοσοκομειακών Γιατρών Ελλάδας (ΟΕΝΓΕ), Δημήτρης Βαρνάβας, περιγράφοντας με τα μελανότερα χρώματα την κατάσταση στα δημόσια νοσοκομεία.

Σε κανένα νοσοκομείο, όπως είπε, δεν έχουν διοριστεί διοικητικά συμβούλια, έχει λήξει η θητεία τους, με αποτέλεσμα να υπάρχουν προβλήματα στις ...

Πως "έδιωξαν" 64 δισ. ευρώ από την χώρα για να την "αιχμαλωτίσουν




H οικονομία είναι πάνω απ'όλα κλίμα και όταν το κλίμα καταστρέφεται από μία κυβέρνηση που μιλά συνέχεια για "Τιτανικούς" και πτωχεύσεις και  διαρρέονται συνέχεια πληροφορίες περί "επικείμενης πτώχευσης" για να μας βάλουν στο Μνημόνιο, το αποτέλεσμα είναι να δημιουργούνται οικονομικά γεγονότα που οι πραγματικές συνθήκες δεν δικαιολογούν.
Αυτή είναι η σύγχρονη ελληνική τραγωδία που αποτυπώνεται στην αποκάλυψη πριν λίγη ώρα της φυγής του κολοσσιαίου ποσού των 64 δισ. ευρώ που έφυγαν από την χώρα "τρομοκρατημένα" από την κυβέρνηση Παπανδρέου και τα λόγια και τις πράξεις των υπουργών Οικονομικών Γ.Παπακωνσταντίνου και Ε.Βενιζέλου και φυσικά του πρώτου και καλύτερου "εκτελεστή" της ήδη τραυματισμένης ελληνικής οικονονίας του Γ.Παπανδρέου "έφυγαν" από το εγχώριο τραπεζικό σύστημα από τα τέλη του 2009 μέχρι τα τέλη Νοεμβρίου του 2011!
Τα στοιχεία για την φυγή των "τρομοκρατημένων" ελληνικών κεφαλαίων στο εξωτερικό, είναι...

ΥΠΕΡ ΠΑΝΤΩΝ Η ΥΠΕΡΑΣΠΙΣΗ ΤΗΣ ΚΥΠΡΙΑΚΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ (Μεθοδεύσεις αποδοχής σχεδίων που αναιρούν την κυπριακή δημοκρατία και τη κυριαρχία της)

Οι διακοινοτικές συνομιλίες και η αναζήτηση λύσης κυπριακής ιδιοκτησίας κατάφεραν να απαλλάξουν τη Τουρκία από τις ευθύνες της και να μετατρέψουν το πρόβλημα της εισβολής και κατοχής σε ένα δικοινοτικό παιχνίδι που σύμφωνα με την νεοεισαχθείσα ορολογία φτάνει στο τέλος του.

Στην επικείμενη τριμερή συνάντηση θα κριθεί αν θα πάμε σε πενταμερή διάσκεψη , ώστε εξ αυτής να οδηγηθούν τα πράγματα σε ένα νέο σχέδιο λύσης τύπου Ανάν , το οποίο θα τεθεί σε δημοψήφισμα.

Το ερώτημα που τίθεται είναι κατά πόσον ο πρόεδρος Χριστόφιας είναι σε θέση να υπερασπιστεί την κυπριακή δημοκρατία και τη κυριαρχία της ή αν θα την παραδώσει στις...

Γιατί το ρωσικό αεροπλανοφόρο επισκέφτηκε την Σύρια; Μια ανάλυση από την Κίνα.



People today, Κίνα.
Στις 7 Ιανουαρίου, η πολιτικά ασταθής Συρία δέχθηκε έναν σπάνιο επισκέπτη, το μοναδικό αεροπλανοφόρο της Ρωσίας «Ναύαρχος Κουζνέτσοφ». 
Η επίσκεψη του αεροπλανοφόρου στην Συρία κατά τη διάρκεια μιας τόσο ευαίσθητης περιόδους πυροδότησε αμέσως διάφορες αντιδράσεις.

Τα συριακά μέσα μαζικής ενημέρωσης ισχυρίστηκαν ότι η επίσκεψη ήταν «μια ένδειξη αλληλεγγύης με τον συριακό λαό», ενώ ο Ρώσοι...

Η προδοτική στάση των Κυπρίων κομμουνιστών που δεν "εκόπην η μουτσούνα τους που την αντροπήν". Σας θυμίζει τίποτε;



«Οι εγγλέζικες ατιμίες και η εμπιστοσύνη στην Τουρκία»

   Αντιστάσεις 

του Σάββα Ιακωβίδη


Ο ΛΟΓΟΣ σήμερα στον εκλεκτό φίλο και αναγνώστη της «Σ», Ανδρέα Τ. Λουκά, πρόσφυγα από το Αγριδάκι της κατεχόμενης Κερύνειας μας. Διαβάστε τα αιχμηρά σχόλιά του: «"Πώς να μεταφέρουμε, λοιπόν, τα μηνύματά μας στους Εγγλέζους;". Αυτός είναι ο τίτλος του άρθρου σου (05/01/2012) στις "Αντιστάσεις". Σημειώνεις: "Κάποτε, το ΑΚΕΛ και όλες οι κατευθυνόμενες κομματικές οργανώσεις του συγκέντρωναν δεκάδες χιλιάδες οργισμένα μέλη τους, και πορεύονταν κατά των Βάσεων". Αλλά, φίλε μου, εδώ βρίσκεται η ουσία του πράγματος! Το ΑΚΕΛ δεν το έκανε για το συμφέρον της Κύπρου αλλά για την αλησμόνητη ΕΣΣΔ! Τότε βρισκόταν σε εξέλιξη ο Ψυχρός Πόλεμος και οι εγγλέζικες Βάσεις κατασκόπευαν την ΕΣΣΔ. Να πάμε και στον Β΄ Παγκόσμιο Πόλεμο; Πότε έπεσε το σύνθημα για κατάταξη ΑΚΕΛικών στον εγγλέζικο στρατό; Μα, όταν ο Χίτλερ επετέθη εναντίον της ΕΣΣΔ και του πρώην συμμάχου του, Στάλιν. Γιατί οι οπαδοί του κόμματος δεν κατατάχτηκαν στον ελληνικό στρατό να υπερασπιστούν την Ελλάδα, όπως έκαμαν χιλιάδες άλλοι συμπατριώτες μας;
»Όταν η ΕΣΣΔ έπαψε να υπάρχει, οι Βάσεις σταμάτησαν ως εκ θαύματος να είναι επικίνδυνες για το ΑΚΕΛ. Εφευρέθη και η "ευφυής" ατάκα για αποχή των οπαδών του από εκδηλώσεις εναντίον των...

επιτέλους πείτε ένα όχι…


Γράφει : ο Θεόφιλος Αιγινήτης*
Ο Γ. Α. Παπανδρέου ήρθε σα σωτήρας και ελευθερωτής από τη δεξιά, τα πανηγύρια κρατήσανε μια βδομάδα και μετά η απογοήτευση και ο όλεθρος.
Καλά ο Γιωργάκης με την εντεταλμένη υπηρεσία που ήρθε στην εξουσία ήταν αδύνατον να πει όχι στους εντολοδόχους  του . Η Ν.Δ. όμως και το ΛΑΟΣ γιατί δέχτηκαν το μνημόνιο του αφανισμού μας;
Ο κ. Παπαδήμος  που τον βάλανε πρωθυπουργό την ώρα που ο ΓΑΠ με εύσχημο τρόπο το έβαζε στα πόδια, τι κάνει;
Αλλά αυτός όμως  δεν ήταν ο σύμβουλος του Σημίτη που μας έβαλαν με ψεύτικα στοιχεία στο ευρώ και εν συνεχεία δεν ήταν πάλι αυτός που συμβούλευε και εφαρμόσανε με τον Γιωργάκη την...

ΤΟ ΛΟΝΔΙΝΟ ΑΣ ΤΙΜΗΣΕΙ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΤΟΝ ΠΡΟΕΔΡΟ ΧΡΙΣΤΟΦΙΑ


 
Ο Χριστόφιας είναι γεγονός ότι προωθήθηκε στην προεδρία της Δημοκρατίας από τους Βρετανούς, και με τα είκοσί τους νύχια. Επένδυσαν πάνω στο Χριστόφια και κατάφεραν να τον επιβάλουν, για να ξεφορτώνονταν τον «κακό» Τάσσο Παπαδόπουλο. Που τους γύρισε τη πλάτη στο σχέδιο Ανάν, όταν η παλιά τους καραβάνα Γλαύκος Κληρίδης απέτυχε να εξασφαλίσει 16 μήνες παράταση της προεδρικής του θητείας ούτως ώστε να μας επέβαλε σε τελική προσπάθεια το σχέδιο. Ο Χριστόφιας έκανε ότι μπορούσε μέχρι σήμερα να ικανοποιήσει τους Άγγλους και να ανταποδώσει τη βοήθεια.
Μετά  την εκλογή του, τον είδαμε από τηλεοράσεως να ευχαριστεί  τον «φίλο» του Γκόρντον Μπράουν για την βοήθεια, να υπογράφει το Μνημόνιο Συναντίληψης μαζί του στο 10 Ντάουνινγκ Στριτ...

Γ. Καρατζαφέρης: "Ο κονφερανσιέ"



Της Κατερίνας Γκίκα 

Ήρωας σε ένα δράμα που έχει επινοήσει ο ίδιος, ο Γιώργος Καρατζαφέρης, κινείται με ασυνήθιστη άνεση στα όρια ενός προσωπικού πολιτικού εκκρεμούς.
Από την εποχή που άφησε πίσω του τις θεατρικές πίστες, πολλοί λένε ότι 
ο κόσμος του θεάματος έχασε ένα ανερχόμενο ταλέντο, χωρίς αμφιβολία όμως η πολιτική κέρδισε έναν αυθεντικό κονφερανσιέ... 
Έτσι εξηγείται, ότι οι εμφανίσεις του, άνισες πολιτικά και τις περισσότερες φορές προσχεδιασμένες, έχουν υπολογισμένες δόσεις θεατρικότητας και πολιτικού καιροσκοπισμού...

Τον κοιτώ να αγορεύει στη Βουλή και προσπαθώ να καταλάβω αν  ο άνθρωπος αυτός...

Η Ελλάδα 82ος νομός της νεο- Οθωμανίας;


  Το πολυπλόκαμο τέρας που έφαγε τον αγωγό South Stream
Του Σάββα Καλεντερίδη

Στο προηγούμενο άρθρο μας αναφερθήκαμε στην ύπαρξη ενός πολύπλοκου και πολυάνθρωπου μηχανισμού πολιτικών, επαγγελματιών οικολόγων, αμαρτωλών ΜΚΟ, διαμορφωτών της κοινής γνώμης, δημοσιογράφων και ΜΜΕ, οι οποίοι όλοι αυτοί, λες και συντονιζόμενοι από κάποιο κέντρο, γελοιοποιούσαν και δαιμονοποιούσαν οποιονδήποτε είχε το θάρρος να παρουσιάσει δημόσια και υπεύθυνα οποιαδήποτε πληροφορία, εκτίμηση ή άποψη που ήθελε τους Τούρκους να εμπλέκονται σε τέτοιες υποθέσεις, ή οποιαδήποτε άποψη μιλούσε για το τουρκικό παρακράτος, τη μυστική δράση των Τούρκων στην Ελλάδα και εν γένει την τουρκική απειλή.

Ο μηχανισμός αυτός, παρότι μετρά μια αποτυχία στο «μέτωπο της Κύπρου», όπου ο Τάσσος Παπαδόπουλος κατενίκησε όλους αυτούς τους καλοπληρωμένους με λεφτά των Ελλήνων φορολογουμένων παράγοντες, έχει καταγράψει μια...

Ο γενίτσαρος που σφαγιάζει τους Έλληνες και λεηλατεί την Ελλάδα. Θα το ΕΠΙΤΡΕΨΟΥΜΕ;


 

γράφει ο Στάθης Διομήδης 
Δε χρειάστηκε να περάσει παρά ελάχιστος καιρός από τη στιγμή που ο εντολοδόχος της Δικτατορίας των χρηματαγορών χρίστηκε πρωθυπουργός της Ελλάδας, για να πέσουν οι μάσκες...

Ο γενίτσαρος Πρωθυπουργός, Λουκάς Παπαδήμος, προχωρά με γοργούς ρυθμούς, στη διάλυση της ελληνικής οικογένειας, σπρώχνοντας τους Έλληνες στην ανέχεια και την εξαθλίωση.

Ως καλός εντολοδόχος μέσα σε λίγο καιρό, οι εντολές του έγιναν πράξη και η κρατική ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΑ σε όλα τα επίπεδα είναι πλέον...

Μήπως καλύτερα στο "ξένο κεφάλαιο" παρά στους "πατριώτες" των ημετέρων...


Καθαρίζοντας το αρχείο μου προ ημερών έπεσα πάνω σε ένα απόκομμα εφημερίδας με μια ανακοίνωση κόμματος με ημερομηνία της 14 Ιουνίου του 1990...
 
Η ανακοίνωση κατέληγε: (Όνομα Κόμματος)... καταγγέλλει την κυβέρνηση για το γεγονός ότι όχι μόνο εγκαταλείπει προγραμματισμένες δημόσιες επενδύσεις αλλά και ότι αφήνει αβοήθητες μεγάλες κερδοφόρες επιχειρήσεις, όπως η ΑΓΕΤ-Ηρακλής, με στόχο να τις ξεπουλήσει το «ξένο κεφάλαιο».

Το καταγγέλλων κόμμα δικαιώθηκε εν μέρει, καθώς εκείνη την περίοδο η ΑΓΕΤ πουλήθηκε στο «ξένο κεφάλαιο». Σε αντίθεση π.χ. με την Ολυμπιακή ή τον ΟΣΕ που παρέμειναν  κρατικές.

Όμως από ποια εκ των δυο περιπτώσεων ωφελήθηκε περισσότερο ο ελληνικός λαός τα τελευταία 20 χρόνια, από την πώληση της ΑΓΕΤ ή π.χ. την μη πώληση της Ολυμπιακής ή του ΟΣΕ(και δεκάδων άλλων);

Μόνο τα τελευταία δέκα χρόνια ο ΟΣΕ φόρτωσε το δημόσιο χρέος με 10 δισ. ευρώ. Πριν...

Τελικά, η επανάσταση θα ήταν το ελάχιστο που θα μπορούσε να γίνει στην Ελλάδα!


Ένα είναι το κύριο πρόβλημα της Ελλάδας. Να επέλθει αυτογνωσία! Να καταλάβουμε που βρισκόμαστε. Τι θέλουμε. Τι επιδιώκουμε σαν έθνος. Να καταπολεμήσουμε τα πάθη μας, να αναδείξουμε τις αρχαίες αρετές. Να αισθανθούμε πάλι Έλληνες. Να επιστρέψουμε στις πήγες. Να σώσουμε την γλώσσα μας, τις αξίες μας, τα ιδανικά μας. Είναι αυτό που τόσο αλληγορικά μας αναφέρουν οι θρησκευτικές μας ρήσεις. Να μετανοήσουμε! Όχι με την έννοια της οικογενειακής κλήσης, της εξομολόγησης ή της μετάληψης  και της υπόκλισης στις εικόνες. Ο Θεός δεν θέλει να τον παρακαλάμε. Αυτό είναι προσωπικές ανάγκες κι όχι εθνικές. Ο Θεός ζητάει από το έθνος να βγάλει το «ντύμα της αμαρτίας», να θυμηθεί το ένδοξο παρελθόν του, να διώξει τις δυτικές επιρροές και να πει το τελικό και μεγάλο ΟΧΙ στους βάρβαρους. Να περιφρουρήσει τα σύνορα του, να εξουδετερώσει τους εσωτερικούς εχθρούς και να ετοιμαστεί για το μεγάλο άλμα. Αυτό θα πει εθνική μετάνοια.
Βέβαια θα βρεθούν οι προδότες ή οι λιγόψυχοι «ρωμιοί» της παρακμής και...

Τι συμβαίνει με το Οικουμενικό Πατριαρχείο;;; Προς τι η “περίεργη” θέση του και η άμεση απειλή πρός το Άγιο Όρος και την Ελληνορθόδοξη Εκκλησία; Φοβάται μήπως χάσει την οικουμενικότητά του ο Πατριάρχης; Και μετά κατηγορούμε τον Πάπα της Ρώμης...





Σύμφωνα με τον χθεσινό τύπο, έντυπο και ηλεκτρονικό, το Οικουμενικό Πατριαρχείο καταγγέλλει ως «επέμβαση» της ρωσικής εκκλησίας στις υποθέσεις του, τις δηλώσεις και τα διαβήματα που έγιναν υπέρ του ηγουμένου της Μονής Βατοπαιδίου Εφραίμ από την Αυτοκέφαλη Εκκλησία της Ρωσίας.


Ανακοινωθέν που εκδόθηκε στο Φανάρι μετά τη συνάντηση της Συνόδου, τονίζει ότι το Άγιο Όρος, είναι «κανονικόν έδαφος»του Οικουμενικού Πατριαρχείου. 

«Αποτελείται μεν από Ορθοδόξους μοναχούς διαφόρων εθνοτήτων, τούτο όμως ουδόλως προσδίδει εις αυτό πανορθόδοξον χαρακτήρα, επιτρέποντα...

Προειδοποίηση για Ευρώπη από τον Nikolai Patrushev


ImageΒαρυσήμαντη συνέντευξη παραχώρησε στο ρωσικό πρακτορείο ειδήσεων Interfax ο ισχυρός άνδρας χάραξης της ρωσικής πολιτικής σε θέματα ασφάλειας, προειδοποιώντας την ΕΕ να μην προχωρήσει στο εμπάργκο που σχεδιάζει να επιβάλλει στο  ιρανικό πετρέλαιο.
Ο Nikolai Patrushev γενικός γραμματέας του ρωσικού συμβουλίου Εθνικής Ασφάλειας τόνισε πως από μια τέτοια κίνηση ο μόνος θα βγει ζημιωμένος θα είναι  η ΕΕ και κανείς άλλος.
«Εάν η ΕΕ ακολουθήσει τους Αμερικανούς και επιβάλλει περιορισμούς στην εισαγωγή ιρανικού πετρελαίου τότε οι Ευρωπαίοι είναι αυτοί που θα υποφέρουν...

Αιμόφυρτη η Ελλάδα περιμένοντας το ασθενοφόρο...



Υπάρχουν πολλοί φίλοι που θεωρούν ότι η Ελλάδα δεν έχει κάνει αρκετά όσον αφορά τις αλλαγές που απαιτούνται με σκοπό να ξεκινήσει η προσπάθεια αναδιάρθρωσης του κράτους. Πράγματι, όχι μόνο δεν έχουμε κάνει πολλά, δεν έχουμε κάνει τίποτα. Το πολιτικό κατεστημένο εξακολουθεί και δεν θέλει μέχρι σήμερα να βάλει χέρι στο μεγάλο κράτος.

Σας έχω πει πολλές φορές όμως, ότι ακόμα και αν τις είχαμε κάνει (πολλές από τις αλλαγές που απαιτούνται), δεν θα άλλαζε την κατάσταση. Το μνημόνιο και οι συνταγές της τρόικας δεν θα... έκαναν την Ελλάδα ταμειακά βιώσιμη και ανταγωνιστική. Οι συνταγές της τρόικας (και ο διεστραμμένος τρόπος με...

Π. Καμμένος: Ποιοι είναι ο Έλληνας και ο Άραβας επιχειρηματίες με τους οποίους είχε επαφές η οικογένεια Παπανδρέου.

Το πάζλ των κινήσεων της οικογένειας Παπανδρέου συνέχισε να «δένει» ο Πάνος Καμμένος.

Μάλιστα ο ανεξάρτητος βουλευτής δημοσίευσε στον προσωπικό του λογαριασμό στο twitter το θέμα του newsbomb.gr σχετικά με τις κινήσεις του Γιώργου Παπανδρέου για την επόμενη μέρα στο ΠΑΣΟΚαλλά και τις επαφές του με τα εκδοτικά συγκροτήματα της χώρας.

Σε συνέντευξή του σε ραδιόφωνο του Βόλου (Μarconi Radio 96,1 F.M), ο κ. Καμμένος προχώρησε σε νέες αποκαλύψεις, γνωστοποιώντας την απάντηση του κουίζ που είχε ...