Σελίδες

Δευτέρα 31 Αυγούστου 2015

Προσπαθούν να μας κουρελιάσουν σαν λαό. Θα τους αφήσουμε;

Άφησε έκθετο τον ελληνικό λαό και πρόδωσε όλες τις θεμιτές του προσδοκίες για ένα καλύτερο μέλλον η σύγχρονη πολιτική τάξη που  χειρίσθηκε τις τύχες της χώρας, και του λαού της βεβαίως, από το 1974 μέχρι σήμερα. 
Χωρίς καμμία εξαίρεση. 
Πολιτικοί νάνοι, τυχάρπαστα ανθρωπάκια, δον κιχώτες αλλά και λαμόγια της πολιτικής αθύρματα στα σχέδια των πέντε- δέκα ντόπιων οικογενειών που με την σειρά τους δεν είναι παρά λακέδες, δηλαδή δουλικά εξαρτημένα άτομα ξένων αφεντάδων.
Κατάφεραν μέσα σε σαράντα χρόνια να αναγκάσουν τον ελληνικό λαό να ζει μέσα στην στείρα μοναξιά, στην παγερή έρημο εξ αιτίας της απουσίας ιδεωδών, ανώτερου σκοπού και εθνικών ονείρων.
Τον έφεραν σε σημείο  να χάσει την ικανότητά του να στρέφεται στον εσώτερο εαυτό του, να μην σκέφτεται και να μην ζευγαρώνει την πράξη με την ουσία του πνεύματος.
Οι παλιές αξίες και ιδεολογικές εξάρσεις βρίσκονται σε αχρηστία και σε λίγο πεθαίνουν και μαζί τους πεθαίνει και το μέλλον αυτού εδώ του λαού. 
Δεν φταίει η αριστερά ή μάλλον δεν φταίει μόνον η αριστερά γι αυτό το χάλι. Το μεγαλύτερο φταίξιμο ανήκει στην κεντροδεξιά και στην κεντροαριστερά, δηλαδή στην ουσία στους ανθρώπους που θέλουν να λέγονται «κεντρώοι».  
Τους ελάχιστους πνευματικούς ανθρώπους τους έχουν απομονώσει ρίχνοντάς τους στην αφάνεια προωθώντας ταυτόχρονα άχρηστους, ατάλαντους, κλέφτες πνευματικής ιδιοκτησίας άλλων και δεν είναι τυχαίο που στην χώρα μας ενώ έχει ψηφισθεί, στην ουσία δεν ισχύει ο νόμος περί πνευματικής ιδιοκτησίας.
Άνθρωποι χωρίς ιδεολογία και ιδανικά χρησιμοποιούν πότε την δεξιά και πότε την αριστερά μετακινούμενοι με ευκολία από την μία στην άλλη κατάφεραν να διοικήσουν τον έρμο τούτο λαό σχηματίζοντας οπερετικές κυβερνήσεις  κλεφτών και φοροφυγάδων αλλά και καραγκιόζηδων ή πούστηδων που καλύπτουν τις πομπές τους με νόμους που οι ίδιοι έχουν ψηφίσει έχοντας φέρει τον λαό στο σημείο που ήθελαν.
Με σκυμμένο το κεφάλι να αναρωτιέται πώς θα «βγάλει» τον μήνα, την εβδομάδα, την μέρα. Αν θα έχει ταΐσει τα παιδιά του, αν θα αντιμετωπίσει περίπτωση ασθένειας, αν..... 
Που μυαλό για ιδεολογίες, ιδανικά, πατρίδα.
Έχοντας δε αποφασίσει να διαπιστώσουν  αν έμεινε έστω και στάλα αντίστασης για να τον κουρελιάσουν τελείως και μαζί του το πολιτικό σύστημα προωθούν την εκλογή του Λεβέντη!
Του Βασίλη Λεβέντη βεβαίως-βεβαίως!!! 
Του Βασίλη Λεβέντη του «καρκίνο να βγάλετε όλοι σας!» (οι νέοι ρωτήστε τους πατεράδες σας να σας πουν σχετικά) με σκοπό να είναι ο ρυθμιστής της πολιτικής ζωής της χώρας.
Εκεί έχουν σκοπό να φθάσουν και έχουν τα μέσα να το πετύχουν με τους πολιτικούς αρχηγούς όλων των παρατάξεων να φαίνεται πως συναινούν
Το θέμα είναι αν θα τους αφήσουμε εμείς.
Θα τους αφήσουμε;

Οδυσσεύς Πάσης