Σελίδες

Πέμπτη 18 Ιουλίου 2013

Ο ΧΑΤΖΗΔΑΚΗΣ ΕΙΝΑΙ ΕΛΛΗΝΑΣ ΕΙΝΑΙ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΣ ΟΡΘΟΔΟΞΟΣ;

Γράφει ο Παναγιώτης Αποστόλου
twitter: @egerssi

            Στην μακραίωνη Ιστορία της πατρίδος μας υπήρξαν πάρα πολλοί ήρωες, οι οποίοι θυσίασαν τη ζωή τους για τη σωτηρία του Έθνους μας, αλλά υπήρξαν και ορισμένοι δοσίλογοι-προδότες που δεν δίστασαν να «πουλήσουν» στον εχθρό την πατρίδα και το λαό της. Σήμερα, στις ημέρες μας, δυστυχώς έχουν εκλείψει οι ήρωες-πατριώτες και έχουν επιδημικά πολλαπλασιαστεί οι «Εφιάλτες» που ξεπουλούν την πατρίδα εν ονόματι της προσωρινής ευμάρειάς τους και της εκπλήρωσης των επίγειων φιλοδοξιών τους.
           
            Στο παρόν άρθρο, θα κάνω για άλλη μια φορά, αναφορά σε ένα νεογενίτσαρο Υπουργό της συγκυβέρνησης ΝΔ-ΠΑΣΟΚ ΑΕ, τον νεοφιλελεύθερο εκφραστή του δόγματος Κίσινγκερ, Κωστή Χατζηδάκη. O βουλευτής Β΄Αθηνών της ΝΔ (υπουργός των κυβερνήσεων Κώστα Καραμανλή), όπως όλοι οι νεοφιλελεύθεροι-νεοταξίτες, επενδύει στην τρομοκρατία της έκφρασης, προκειμένου να κατατρομοκρατήσει τον Ελληνικό λαό. Αυτή τη θεωρία του δόγματος του σοκ ή της θεραπείας του σοκ που αποδίδεται στον  Αμερικανό, ουγγροεβραϊκής καταγωγής, οικονομολόγο Μίλτον Φρίντμαν, χρησιμοποιεί σε όλες του τις εμφανίσεις ο Χατζηδάκης. Είναι υποστηρικτής, δηλαδή της θεωρίας: «η επιτυχία αυτής της πολιτικής βασίζεται στο γεγονός ότι ο φόβος και οι ενοχές για τα αποτελέσματα της κρίσης ή της καταστροφής κάνει τους πολίτες ανεκτικούς και απαθείς σε επαναλαμβανόμενες αλλαγές και μεταρρυθμίσεις ακριβώς επειδή πιστεύουν ότι κάτι άλλο χειρότερο έρχεται». Έτσι, ο «υπερπατριώτης» Χατζηδάκης  συμμετέχοντας στις 19 Μαρτίου 2012 στην τηλεοπτική εκπομπή της Έλλης Στάη στο κρατικό κανάλι της ΝΕΤ, δήλωνε μεταξύ άλλων τραγικών, επικίνδυνων και συνάμα γραφικών: «…εάν η Ελλάδα έφευγε από το ευρώ και όπως φάνηκε και από την χθεσινή τοποθέτηση του Γιούνκερ, συζητήθηκε πάρα πολύ σοβαρά η Ελλάδα να φύγει από το ευρώ, θα είχαμε μια νέα Μικρασιατική καταστροφή. Η Ελλάδα θα

Κύριοι του Κεντρικού Ισραηλιτικού Συμβουλίου Ελλάδος αρκετά μας προκαλέσατε και αρκετά σας ανεχθήκαμε....

Η  «σφεντόνα» του Δαυίδ
«τότε» και τώρα
Καταλαβαίνουμε όλοι μας ότι ο παγκόσμιος σιωνισμός, βολεμένος όπως είναι στην αμερικανική ήπειρο αλλά και στην δυτική Ευρώπη, προκειμένου να ανακοπεί η ισλαμοφασιστική επιθετικότητα, δρομολόγησε τις κατάλληλες συνθήκες για την δημιουργία του κράτους του Ισραήλ  για να έχουν οι γειτονικοί αραβικοί λαοί έναν στόχο όπου θα εκτονώνουν την επιθετικότητά τους - σαν σάκκο του μποξ ένα πράγμα- και να καταπιέζουν τις επεκτατικές τους βλέψεις προς την «πολιτισμένη» (υποτίθεται) Δύση. Δεν πρέπει να ξεχνούμε ότι οι αρχικές σκέψεις ήταν το κράτος του Ισραήλ να γίνει είτε στην Κύπρο, είτε στα Δωδεκάνησα αλλά αυτό δεν εξυπηρετούσε πλήρως τον αντικειμενικό σκοπό των τότε εγκεφάλων.
Κάπου το πράγμα ξέφυγε και η ισλαμοφασιστική απειλή έπαψε να είναι ενδεχόμενη και έγινε  απτή πραγματικότητα για την σημερινή Ευρώπη ενώ οι ΗΠΑ καταλαβαίνουν ήδη ότι θα είναι δύσκολη η ανακοπή των ορδών των βαρβάρων προς την ήπειρό τους με αποτέλεσμα να κινδυνεύει ο φημισμένος «αμερικανικός τρόπος ζωής» και κάνουν ότι μπορούν να καθυστερήσουν αυτό το ενδεχόμενο δημιουργώντας προβλήματα στις χώρες του ευρωπαϊκού νότου με σκοπό την απορρόφηση και εξασθένηση της ισλαμικής βίας.
Από την άλλη, για όσους από μας πιστεύουμε ότι η ιστορία επαναλαμβάνεται και ότι οι ανθρώπινοι πολιτισμοί διαδέχονται ο ένας τον άλλον από ένα ανώτερο κάθε φορά επίπεδο, τα πράγματα δείχνουν ότι το κράτος του Ισραήλ φαίνεται να αντιλαμβάνεται ήδη τον ρόλο που κλήθηκε να διαδραματίσει όντας  ίσως αναλώσιμο για τους σημερινούς δήθεν προστάτες του και για τον λόγο αυτόν εκδηλώνει υπέρμετρη επιθετικότητα προκειμένου να εξασφαλίσει την ύπαρξή του, ετοιμάζοντας για μια ακόμη φορά τις σφεντόνες του Δαυίδ ακριβώς όπως και «τότε». Είναι φανερό επίσης ότι ναι μεν το Ισραήλ θα πετύχει ένα εντυπωσιακό αλλά χωρίς ουσία κτύπημα (μάλλον στο Ιράν και αυτήν την φορά), πλην όμως οι Εβραίοι του Ισραήλ θα υποχρεωθούν αργά ή