Σελίδες

Παρασκευή 2 Δεκεμβρίου 2011

Χειρότερος και από τον Γιωργάκη! Γκάου ο «Δήμιος Παπαλουκάς»


Image
Ο Λ.Παπαδήμος υιοθέτησε πλήρως τον βόθρο του Θ.Πάγκαλου!

Πλήρη πολιτική κάλυψη προσέφερε στον αντιπρόεδρο της κυβέρνησης Θ.Πάγκαλο ο τραπεζίτης-πρωθυπουργός Λουκάς Παπαδήμος για τον οχετό που εκτόξευσε κατά των αγανακτισμένων πολιτών ο πρώτος".

Μάλισ

τα στις παρατηρήσεις του προέδρου του Συνασπισμού Αλέξη Τσίπρα ήταν ιδιαίτερα απόλυτος: "Δε δέχομαι τους χαρακτηρισμούς που κάνατε για μέλη του κυβερνητικού συμβουλίου», ήταν η απάντηση του Λουκά Παπαδήμου, υιοθετώντας μς αυτό τον τρόπο τις ύβρεις Πάγκαλου.

Ο Αλέξης Τσίπρας επιτέθηκε  στον Θεόδωρο Πάγκαλο αλλά και τον Λουκά Παπαδήμο για το ρόλο που έχει δώσει στον αντιπρόεδρο της κυβέρνησης. «Στην προηγούμενη κυβέρνηση ο ρόλος του κυρίου Πάγκαλου ήταν να καθυβρίζει τον κόσμο, τους αριστερούς και τους λαϊκούς αγώνες τους», είπε απευθυνόμενος στον πρωθυπουργό και πρόσθεσε: «Στη δική σας κυβέρνηση ποιος είναι ο ρόλος του; Ή συμφωνείτε με όσα κάνει ή πρέπει να τον εγκαλέσετε γιατί είναι μεγάλος υβριστής».
Την απάντηση την έδωσε ο Λ.Παπαδήμος υιοθετώντας πλήρως τις βρισιές του Πάγκαλου...

Oμορφότερο νησί του κόσμου ανέδειξε το ΒBC τη Σαντορίνη


 Μια ακόμη διάκριση

Άποψη της Σαντορίνης.
Άποψη της Σαντορίνης.
Αθήνα: «Στη Σαντορίνη αισθάνεσαι όπως σε κανένα άλλο σημείο της γης. Στο σημείο αυτό, τα πάντα είναι πιο φωτεινά: Τα άσπρα σπίτια με τις καμάρες τους, η θάλασσα και τα ηλιοβασιλέματα στην καλντέρα», αναφέρει το BBC στην ιστοσελίδα του, στην ενότητα ταξιδιών, κατατάσσοντας το φημισμένο κυκλαδίτικο νησί, πρώτο στον κατάλογο των πέντε ομορφότερων νησιών στον κόσμο.

Στο κατάλογο των ωραιότερων νησιών του κόσμου ακολουθούν, μετά τη Σαντορίνη, το Μπαλί στη Ινδονησία, το Κέιπ Μπρίτον στον Καναδά, τα νησιά Μπορακάι στις Φιλιππίνες και ο Μεγάλος Κοραλλιογενής Ύφαλος (που αποτελείται από 900 νησιά) στην Αυστραλία.

Στη διάρκεια των τελευταίων ετών η Σαντορίνη έχει αποσπάσει δεκάδες διεθνείς διακρίσεις από διεθνή περιοδικά του τουριστικού χώρου, αλλά και άλλους τουριστικούς οργανισμούς και μέσα ενημέρωσης που την συγκαταλέγουν σταθερά μεταξύ των κορυφαίων ταξιδιωτικών προορισμών στον κόσμο. 

Οι διακρίσεις αυτές έχουν ενισχύσει ακόμη περισσότερο το τουριστικό ρεύμα προς την Σαντορίνη από κάθε γωνιά του πλανήτη και έχουν επιμηκύνει σημαντικά την τουριστική περίοδο. Σημειώνεται ότι τα πρώτα κρουαζιερόπλοια φθάνουν στο νησί στα τέλη Μαρτίου, αρχές Απριλίου και συνεχίζουν με αμείωτους ρυθμούς μέχρι και τα τέλη Νοεμβρίου. Φιλελευθερος

Αποδοκίμασαν τον Βενιζέλο στην ορκωμοσία της κόρης του.


Tελικά οι αποδοκιμασίες δεν έχουν τελειωμό για τα μέλη της Ελληνικής Κυβέρνησης.


Αυτή τη φορά στο στόχαστρο βρέθηκε ο αντιπρόεδρος της κυβέρνησης και υπουργός Οικονομικών Ευάγγελος Βενιζέλος, ο οποίος έδωσε το παρών στην τελετή ορκωμοσίας των αποφοίτων Νομικής στη Θεσσαλονίκη, μεταξύ των οποίων φυσικά... και η κόρη του.
Φοιτητές, παρευρισκόμενοι γονείς και τελειόφοιτοι της Νομικής Σχολής του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου αποκάλεσαν τον υπουργό "νεκροθάφτη".
Άλλοι απαίτησαν να αρθεί η κατάργηση του ασύλου που ψηφίστηκε πριν λίγους μήνες, ενώ άλλοι παρευρισκόμενοι φώναξαν κατά της παρουσίας ασφαλιτών εντός του πανεπιστημιακού χώρου.
Οι αποδοκιμασίες ήταν αρκετά έντονες που οι πρυτανικές αρχές αναγκάστηκαν να διακόψουν για λίγο την τελετή. Όταν ηρέμησαν τα πνεύματα ολοκληρώθηκε η ορκωμοσία των περίπου 50 φοιτητών.
Ωστόσο, και κατά την έξοδο του από την Αίθουσα Τελετών ο κ Βενιζέλος "τα άκουσε" και πάλι για την οικονομική πολιτική που ακολουθεί.

Το δόγμα της σιωπής από τον Ομπάμα




Του Roger Cohen 
The New York Times, από το geopolitics.gr

Η κυβέρνηση Ομπάμα υιοθέτησε το δόγμα της σιωπής. Το δόγμα, που αποτελεί ριζική διαφοροποίηση από τον πόλεμο κατά της τρομοκρατίας, ουδέποτε επεξηγήθηκε στον αμερικανικό λαό.

Παρότι η στροφή αυτή με ανησυχεί, την υποστηρίζω. Κάποια μέρα, όμως, στην Τεχεράνη ή στο Ισλαμαμπάντ, κάποιος θα ξυπνήσει και θα πει: «Αυτός ο Ομπάμα κήρυξε πόλεμο κατά της χώρας μου, αλλά ξέχασε να μας το ανακοινώσει. Μήπως θα έπρεπε λοιπόν να μεταφέρουμε τον πόλεμο στη δική του πατρίδα;».

Στο Ιράν, πρόσφατη έκρηξη σκότωσε τον στρατηγό Μογκαντάμ, επιτελάρχη του πυραυλικού προγράμματος. Πυρηνικοί επιστήμονες βρήκαν τον θάνατο στους δρόμους της Τεχεράνης, ενώ ο ιός υπολογιστών Stuxnet προκάλεσε χάος στις ιρανικές πυρηνικές ...

Ξεκίνησε ο ρωσικός Στόλος για το Αιγαίο και την Αν. Μεσόγειο…



Ο κύβος ερρίφθη: Μετά τον ανεφοδιασμό του σε καύσιμα και πυρομαχικά στην βάση του το αεροπλανοφόρο Admiral Kuznetsov έλαβε διαταγή από το ρωσικό υπουργείο Άμυνας να πλεύσει πάση δυνάμει στην Aν. Μεσόγειο και το Αιγαίο.

Όπως αναφέρουν πηγές από την Μόσχα το αεροπλανοφόρο συνοδευόμενο από το αντιτορπιλικό Admiral Chabanenko κλάσης Udaloy II θα ξεκινήσει από τον ρωσικό Βορρά γύρω στις 10 Δεκεμβρίου και θα πλεύσουν ταχύτατα προς την Ανατολική Μεσόγειο, με σκοπό να επισκεφτούν και να αγκυροβολήσουν σε συριακά λιμάνια περί τα τέλη του έτους κατά πάσα πιθανότητα πριν από τα Χριστούγεννα.
Η  Μόσχα  πάντως επιμένει ότι η κάθοδος των πλοίων αυτών ήταν προγραμματισμένη από την ηγεσία του ρωσικού Ναυτικού από το 2010, στο πλαίσιο των τακτικών ασκήσεων και εμφανίσεων στην περιοχή μας, ωστόσο Σύροι διπλωμάτες σημείωναν με νόημα ότι...

ΧΑΡΤΙΝΟ ΚΡΑΤΟΣ,ΧΑΡΤΙΝΟΙ ΝΟΜΟΙ! Ο Ναός της Δημοκρατίας δεν είναι η Βουλή των Ελλήνων. Οι Ναοί της Δημοκρατίας είναι στους χώρους δουλειάς, στους αγρούς, στα εργοστάσια, στα λιμάνια .....


Ο  Γιάννης Κανελλάκης γράφει για το agioritikovima.gr

Μέρα με την μέρα αποδεικνύεται ότι αυτό το κράτος παραμένει ένα χάρτινο κράτος, χωρίς υποδομές, χωρίς αρχές, χωρίς κανόνες, χωρίς συντάγματα.  Κι αν υπάρχουν αυτά σίγουρα δεν τηρούνται, δεν εφαρμόζονται.  Όπως λένε και πολλοί λόγιοι, κάθε νόμος που ψηφίζεται όλο και κάτι θα εξυπηρετεί, είτε πολιτικούς, είτε επιχειρηματίες, είτε τρωκτικά, είτε διαπλεκόμενους, είτε λαμόγια, είτε υπουργούς, είτε βουλευτές, είτε παρακοιμώμενους τους.
Σκάνδαλα επί σκανδάλων, έχουν ταλαιπωρήσει αυτή την χώρα και την ταλαιπωρούν ακόμα.  Σκάνδαλα επί σκανδάλων ξεφυτρώνουν σαν μανιτάρια στην ελληνική επικράτεια από φοροφυγάδες, τυχοδιώκτες, αρπακτικά, αεριτζήδες, νταβατζήδες, εργολάβους, βουλευτές, υπουργούς και πολλούς άλλους και το επίσημο κράτος αδυνατεί, όπως καθημερινά αποδεικνύεται, να βάλει φραγμούς, να τιμωρήσει τους υπαίτιους , να κινήσει τους μηχανισμούς της Δικαιοσύνης και να στείλει στο εδώλιο του κατηγορουμένου όλους αυτούς που πίνουν το αίμα του ελληνικού λαού.
Μακροσκελείς λίστες κυκλοφορούν τελευταία στον τύπο με ονόματα φοροφυγάδων και οφειλετών στο δημόσιο αλλά καμία τσιμπίδα...

Η πολιτική των Τούρκων για ανάπτυξη εμπορικών σχέσεων με το εξωτερικό υλοποιείται με τη δημιουργία «Γραφείων» σε διάφορες χώρες, με σκοπό την έμμεση αναγνώριση του ψευδοκράτους!!

Στα πλαίσια του δημοσίου συμφέροντος δίκαιης χρήσης και εκπαιδευτικούς λόγους – η Cyprus Action Network of America(CANA) διανέμει  τα δύο πιο κάτω δημόσια άρθρα που σχετίζονται με Εθνικά Ελληνικά Θέματα. Το πρώτο είναι κύριο άρθρο που δημοσιεύθηκε αυτή την εβδομάδα στην εφημερίδα Ελευθερία που εκδίδεται στο Λονδίνο και το δεύτερο άρθρο/είδηση που δημοσιεύθηκε στην ηλεκτρονική Αρμενο- κυπριακή εφημερίδα GIBRAHAYER επίσης αυτή την εβδομάδα. Σας παρακαλούμε προωθήστε και αναρτήσετε στις ιστοσελίδες σας, μπλόκς, facebook kai twitter.


Ψευδοκράτος και εμπορικές σχέσεις

ΠΑΓΙΑ ΘΕΣΗ των Τούρκων ήταν και είναι να δοθεί στο ψευδοκράτος η δυνατότητα να αναπτύσσει εμπορικές σχέσεις με το εξωτερικό. Δηλαδή, με άλλα κράτη και ιδίως με την Ε.Ε. Γνωρίζουν οι Τούρκοι και οι εκάστοτε κατοχικοί ηγέτες ότι δεν είναι δυνατόν να ζητούν πολιτική και νομική αναγνώριση του κατοχικού καθεστώτος στη βόρεια Κύπρο. Ψηφίσματα του ΟΗΕ (541, 550 κ.ά.) αποφάσεις άλλων διεθνών Οργανισμών ( ΕΔΑΔ, Κοινοπολιτεία κ.λπ.) απαγορεύουν την αναγνώριση του ψευδοκράτους. Γι ́αυτό, εκείνο που επιδιώκουν είναι οι εμπορικές σχέσεις, που έμμεσα δίνουν διεθνή υπόσταση στο ψευδοκράτος και αποτελούν προστάδιο της πλήρους αναγνώρισης. Διότι, όταν ένα ...

Ποιο είναι το μήνυμα που μεταδίδει ο Δήμιος Παπαλουκάς στα μέλη του υπουργικού συμβουλίου, αλλά εκείνοι μάλλον «αγρόν αγοράζουν»...


Η αγωνία του Λουκά Παπαδήμου
 
Picture 0 for Η αγωνία του Λουκά Παπαδήμου
Επιτάχυνση του κυβερνητικού έργου, ως προς τους συγκεκριμένους στόχους που έχουν τεθεί για να υλοποιηθούν κατά τη διάρκεια του βραχύβιου βίου του παρόντος σχήματος, ζητά μετ' επιτάσεως τα τελευταία 24ωρα ο πρωθυπουργός.
Ο κ. Λουκάς Παπαδήμος στάθηκε ιδιαίτερα σε αυτό το ζήτημα τόσο κατά τη διάρκεια της χθεσινής κυβερνητικής επιτροπής, όσο και κατά τη διάρκεια των κατ' ιδίαν συναντήσεων που έχει με υπουργούς της κυβέρνησης.
«Το 4μηνο αυτό δεν πρέπει να πάει με τίποτα χαμένο» είναι η φράση που επαναλαμβάνει με αγωνία, έχοντας στο μυαλό του τις δεσμεύσεις που έχει αναλάβει η χώρα μας έναντι των εταίρων της.
Σε αυτό το κλίμα, ο νέος πρωθυπουργός ζητεί κατά προτεραιότητα την εφαρμογή του μέτρου της εργασιακής εφεδρείας το οποίο έχει αναλάβει εξ ολοκλήρου ως αρμόδιος υπουργός ο κ. Δημήτρης Ρέππας.
Επίσης, λύση φαίνεται να βρίσκεται και με το άνοιγμα του επαγγέλματος των ιδιοκτητών ταξί, από τον κ. Μάκη Βορίδη, ωστόσο πρόβλημα εξακολουθεί να υφίσταται με την περίπτωση των ιδιοκτητών φορτηγών ΔΧ, που αποτελούν πιο σύνθετη περίπτωση.
Έπονται ωστόσο κι άλλα μέτωπα, πολύ πιο σύνθετα, τα οποία είναι άγνωστο αν τελικώς θα «πειραχτούν». Όπως, για παράδειγμα, η ψήφιση του νέου φορολογικού νομοσχεδίου, που πάντως είναι ήδη έτοιμο…  VORIA.gr

Η δασκάλα που έβαλε τα ελληνικά στο Μπρονξ.

Από το Χάρλεμ έως το Μπρονξ της Νέας Υόρκης η απόσταση μπορεί να είναι κάποια χιλιόμετρα. Από την Κεφαλλονιά έως εκεί λες και μηδενίζεται. Αιτία, μια Ελληνοαμερικανίδα εκπαιδευτικός που έβαλε τα ελληνικά ως δεύτερη γλώσσα σε δημόσιο σχολείο.Η Πανωραία (Πένυ) Παναγιωσούλη γεννήθηκε στη Γουατεμάλα. Οι ρίζες της όμως είναι από την Πύλαρο της Κεφαλλονιάς. Εκεί γεννήθηκε ο πατέρας της Γαβριήλ Παναγιωσούλης. Εκεί έχει μάθει να ακουμπάει τα όνειρά της και τις φιλοδοξίες της από παιδί. Στα ηλιοβασιλέματα της Πύλαρου ήρθε κι ο έρωτας, αφού εκεί γνώρισε τον σύζυγό της Αγγελο Παπαδάτο από τα γειτονικά Βασιλοπουλάτα...

Οταν την άκουσα στο τηλέφωνο να μου μιλά αισθάνθηκα ότι τόπος που γεννήθηκε ήταν τα Επτάνησα κι όχι η Γουατεμάλα. Η Πένυ Παναγιωσούλη απαντούσε στις ερωτήσεις μου με τη γνώριμη προφορά των Επτανησίων, την ποιητική, τη συρτή, την τραγουδιστή, βγαλμένη από τις καντάδες των όμορφων νησιών του Ιονίου.

Η Πένυ είναι σήμερα διευθύντρια του δημόσιου Λυκείου KAPPA INTERNATIONAL High School του Μπρονξ, μίας περιοχής με υψηλότατη εγκληματικότητα και πολλά...

Προφανώς ο Δήμιος Παπαλουκάς, αν και μαλάκας, δεν είναι ηλίθιος. Εσείς εκεί στην Συγγρού είστε οι ηλίθιοι που δεν μετρήσατε σωστά τα ενδεχόμενα αποτελέσματα της συνεργασίας σας....


Ενόχληση για Παπαδήμο και Βενιζέλο σε Β. Σοφίας και Πεντάγωνο



«Προφανώς η κυρία Διαμαντοπούλου απευθύνθηκε στον Πρωθυπουργό, όταν ρώτησε για τον υπουργό των Εξωτερικών». Με αυτή τη φράση σχολίασε, μιλώντας στο real.gr συνεργάτης του Σταύρου Δήμα το θέμα που φέρεται να άνοιξε η υπουργός Παιδείας στην κυβερνητική επιτροπή για την απουσία τόσο του ιδίου όσο και του υπουργού Άμυνας, Δημήτρη Αβραμόπουλου.

Στη ΝΔ δεν κρύβουν την ενόχλησή τους για τη στάση που κράτησαν στην «παρθενική» συνεδρίαση της κυβερνητικής επιτροπής τόσο ο κ. Παπαδήμος όσο και ο κ. Βενιζέλος, ο οποίος μάλιστα εμφανίζεται ως ένα εκ των στελεχών που ζήτησαν τον λόγο για την απουσία των δυο αντιπροέδρων της ΝΔ.

Από το περιβάλλον του κ. Δήμα, ο οποίος όταν ενημερώθηκε, βρισκόταν στο αεροδρόμιο των...

ΘΕΜΑ: νέου τύπου πιστοποιητικό κοινωνικών φρονημάτων κατά ΠΑΣΟΚ, ΝΔ και ΛΑ.ΟΣ

 Προς κάθε εχέφρονα, αν αυτό το είδος υπάρχει ακόμη στην Ελλάδα.

Δήλωσε ὁ κος σπηλιόπουλος (ΣΑΝ και όχι «ως» υφυπουργός Εθνικής Άμυνας) στο «Βήμα FM»

«Είναι σοβαρό το γεγονός αυτό και ανησυχητικό και ένα από τα στοιχεία που το κάνουν να είναι ανησυχητικό και σοβαρό είναι και η ιστορία και η καταγωγή του Εύελπι. Δεν είναι ένας οποιοσδήποτε Εύελπις. Είναι ο συγκεκριμένος ο οποίος έχει μια συγκεκριμένη καταγωγή, η οποίαέχει καταγραφεί. Γι’ αυτό μας ανησυχεί πολύ περισσότερο».

Τι έχει δηλαδή η καταγωγή του Ευέλπιδος; Πως την έμαθε ο κος Σπηλιόπουλος; Τέτοια καταγωγή έχει μόνον ένας εύελπις και όχι άλλος Έλληνας; κλπ, κλπ, κλπ.

Ας προσπαθήσουμε όχι απλώς να αναγνώσουμε, αλλά να...

Εμείς πάντως είμαστε με την παράταξη της «λαϊκής δεξιάς» του 30% (συν) του ελληνικού λαού...



Ένα άρθρο του Ανδρέα Ψυχάρη, ιού του διευθυντή του ΔΟΛ έμελλε να είναι και το θανατηφόρο βέλος του Πάρη (βαρονία) στην αχίλλειο πτέρνα της Νέας Δημοκρατίας (σύμβουλοι Αντώνη Σαμαρά).
Εδώ και αρκετούς μήνες έχει παρατηρηθεί από τους πολίτες και ειδικά από τους φανατικούς οπαδούς του Αντώνη Σαμαρά οι οποίοι ανήκουν στην "λαϊκή δεξιά", χώρο που αριθμεί περί το 25-30% του εκλογικού σώματος ( αν όχι περισσότερο), ότι ο Πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας όχι μόνο δεν προτίθεται να ανατρέψει το σύστημα ΠΑΣΟΚ αλλά όπως αποδείχτηκε προτίθεται να γίνει ο διάδοχός του στην διαχείριση της κρίσης χωρίς μάλιστα να επιχειρήσει την οριστική διάλυση του συστήματος αυτού. Μάλιστα τα κολοσσιαία ατοπήματα της υποστήριξης μιας

Ο Νικόλαος Μάρτης για την προσφυγή των Σκοπίων στη Χάγη


 

Στην ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ της 27.11.2011 σε κείμενο που τιτλοφορείται «Προς καταδίκη της Ελλάδος στη Χάγη επί της προσφυγής της FYROM», σημειώνεται ότι η Ελλάδα παραβίασε την ενδιάμεση συμφωνία με κεντρικό επιχείρημα την δήλωση του Κώστα Καραμανλή και της Ντόρας Μπακογιάννη ότι θα ασκήσουν βέτο, πράγμα που δεν χρειάστηκε να το πράξουν.

Το Δικαστήριο της Χάγης έπρεπε να απορρίψει την προσφυγή της FYROM, διότι για το ΝΑΤΟ και την ΕΕ δεν...

Η διαμάχη για την ταυτότητα της Ευρώπης και τις χριστιανικές της ρίζες - Ντοκιμαντέρ της ΕΤ1 (βίντεο)



Έτσι... για να φρεσκάρουμε την μνήμη μας!


από lefana@shaw.ca

Όλα είναι ένα παιχνίδι που στόχο έχει μέσα από τις πτωχεύσεις όλων των λαών  (αν είναι ποτέ δυνατόν) να φέρει την παγκοσμιοποίηση και να την παρουσιάσει ως  την μόνη λύση που δήθεν θα απαλλάξει τους λαούς από τα χρέη.
 Δεν είναι θέμα χρέους  χρήματα έχουν, στόχος τους είναι η απόλυτη εξουσία επί της ανθρώπινης ύπαρξης. Πρόκειται για ένα κλαμπ ανωμάλων μισάνθρωπων που λόγο της εξουσίας που τους δίνει το άπειρο χρήμα που κατέχουν και σε συνεργασία με τις κυβερνήσεις μαριονέτες που έχουν επιβάλει σχεδόν παντού ,  να παίξουν όπως φαντάζονται στο αρρωστημένο τους μυαλό τον ρόλο του θεού επί της γης. Σίγουρο είναι ότι τα

«ΥΠΟΘΕΣΕΙΣ» ΚΑΙ «ΔΕΔΟΜΕΝΑ»


Γράφει :  ο Μιχάλης Τζανάκης*, στο Τόνοι και Πνεύματα
Ας ξεκινήσουμε με μια υπόθεση. Ξαφνικά γίνομαι αναγνωρίσιμος διεθνώς για τον «χ» λόγο και ένα διεθνές μέσο, για παράδειγμα γαλλικό, κρίνει ότι θα χει εξαιρετικό ενδιαφέρον για το τηλεοπτικό ή το αναγνωστικό κοινό της φίλης χώρας ν ακούσει τις απόψεις μου, ή έστω να τις διαβάσει. Να, λοιπόν μια πρώτης τάξεως ευκαιρία να μιλήσω για τη χώρα μου και για τους πατριώτες μου. Τέτοιες ευκαιρίες εννοείται δεν τις χάνεις, καθότι λίγοι έχουν το «βήμα» για κάτι ανάλογο.
Κλείνεται το ραντεβού με τον «έγκριτο» ξένο δημοσιογράφο στο «έγκριτο» ξένο μέσο. Μιλώντας λοιπόν για τα «ιερά» και τα «όσια» της μητέρας-πατρίδας αποκαλώ συλλήβδην τους πολιτικούς «κομμουνιστές», «φασίστες» και «μαλ…»!!! μάλλον η αντίδραση μου θα έχριζε επείγουσας ψυχοπαθολογικής  νοσηλείας. Δεν μπαίνω στη «λογική» ερμηνεία των λόγων , διότι προφανώς αν επιχειρήσει κάποιος στοιχειωδώς να αναλύσει τους λόγους μου θα ματαιοπονήσει, αφού πιθανότατα θα μου χρεώσει τουλάχιστον τους δύο απ τους τρεις χαρακτηρισμούς (αφού κομμουνιστής και φασίστας δεν μπορεί να είσαι ταυτόχρονα), αλλά τον τρίτο χαρακτηρισμό τον έχεις «εξασφαλίσει» σίγουρα.
Ας κάνουμε τώρα μια δεύτερη υπόθεση. Ένα ελληνικό μέσο τηλεόραση, εφημερίδα προσκαλεί για